«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

EYAΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 🏛

 ΥΠΕΡ-ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Σημ.Διόδοτου, 22/11/20: Πολλοί αναγνώστες μας δεν μπόρεσαν να δουν καθόλου ή και το μισό βίντεο από την μέση μέχρι το τέλος. Ούτε από το ιστολόγιό μας, ούτε από το facebook. Σίγουρα κάτι πονηρό παίζεται για να συμβαίνει αυτό. Συνιστούμε να κατεβάσετε το βίντεο στον υπολογιστή σας για να το δείτε. Ίσως κρατήσει μισή ώρα περίπου, αλλά θα σάς κάνει την δουλειά εύκολα η εξής online ιστοσελίδα: https://www.getfvid.com/downloader

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑKOΣ FACEBOOK

42 σχόλια:

  1. KΩΣΤΑ ΜΑΣ, Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ,
    ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ,
    ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗ ΣΟΡΟΣ, ΠΩΣ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ
    ΤΩΝ 50 ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ GITMO ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.
    Η ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ,
    Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΚΑΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ.
    ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ.
    ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ; ΟΤΙ ΤΥΧΑΙΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο DONALD JOHN TRUMP;
    EIΠΑΜΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΗΣ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΑΠΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΗ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.
    ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΡΟΥΑ ΜΑΤ.

    DONALD JOHN TRUMP,
    THE BEST PRESIDENT EVER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γινεται αναπαραγωγή του βίντεο ούτε εδω ουτε απο το λινκ στο fb. Μόνο εγω το εχω το προβλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε ανανέωση της σελίδας και θα παίξει.

      Διαγραφή
    2. Ούτε εγώ το βλέπω. Δεν μας ρίχνεις μιά περίληψη; Σε τι αναφέρεται;

      μνκ

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι για περιλήψεις το βίντεο αυτό. Ή στρώνεις τον κ@λο σου και το βλέπεις όλο ή πας σε άλλη ανάρτηση. Τον κύριο Βαγγέλη τον έχουμε ξανα-αναρτήσει άλλες δύο φορές. Είναι χειμαρρώδης και δεν βαριέσαι δευτερόλεπτο.

      Το facebook του είναι ανοιχτό, απορώ πώς δεν μπορείτε να το δείτε ούτε από εκεί. Αλλά κι εδώ, κάνετε μια-δυο φορές ανανέωση σελίδας, και θα παίξει. Επικοινώνησα με 5 άτομα και μού είπαν ότι παίζει μια χαρά και στον Διόδοτο.

      Διαγραφή
    4. Το βίντεο ανέβηκε πριν από 16 ώρες.

      Τον κύριο Βαγγέλη πολύ ευχαρίστως θα τον ήθελα μέσα σε μια κυβέρνηση Ελλήνων.

      Διαγραφή
    5. Συμφωνούμε κι άλλοι σε αυτό!

      Διαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ FACEBOOK, MIA ΧΑΡΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς εννοούμε λέγοντας ότι κάποιος έχει το προφίλ του ανοιχτό. Διαβάζουν και βλέπουν και οι μη πελάτες του fb

      Διαγραφή
    2. ΘΕΕ ΜΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ, ΔΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ 3,20 ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΛΩΝΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ.
      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΥΣ ΚΛΩΝΟΣ, ΕΝΩ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ.

      ΦΙΛΕ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, 10.859 ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ 228 ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΜΕ.
      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΑΜΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    3. Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!
      ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

      Διαγραφή
  4. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΧΑΤΖΗΙΕΡΕΜΙΑ.
    https://youtu.be/MGwFWilz2MI
    Terry Hatziieremias

    Ο Rudy Giuliani Δίνει Εξηγήσεις Και Στοιχεία Για Τη Νοθεία Στις ΗΠΑ

    Μέρος Πρώτο της σειράς: Τι δεν θα σου πουν τα media για τις εκλογές στις ΗΠΑ. Σε αυτό το βίντεο ο δικηγόρος του Ντόλαντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι δίνει στοιχεία και μαρτυρίες ανθρώπων για την τεράστια και πρωτοφανή νοθεία στις εκλογές του 2020.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΥΚΟΛΑ...ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΟΥΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΕΦΟΔΟΥΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΛΗΚΤΩΝ!!ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΦΟΔΟΥΣ....ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΛΗΚΤΩΝ............

      χαχαχαχαχα ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝΝΑ!

      ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ... ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  6. Ρε όσο πονηρά κι ευγενικά να φτιάξετε ένα σχόλιο, θα σάς καταλάβω ότι είστε τρολλάκια που ήρθατε να σπείρετε την αμφιβολία. Γι αυτό..αλα Παπαγιαννόπουλος, θα τρώτε ένα "Ρε Όξω!!!" και δεν θα πέφτει το μεροκάματο (1 ευρώ το σχόλιο).
    Κι αν παρόλα αυτά πέφτω έξω, και είστε απλοί αναγνώστες με απορίες, θα σάς πω τούτο: Φαίνεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ποιος έχει σώας τας φρένας, καθώς ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, και ποσώς μάς ενδιαφέρει από τί ιδεολογικό χώρο Ε Ι Χ Ε περάσει και τώρα δεν είναι.
    Παρατηρώ επίσης.. πως κάποιοι.. (κακομοίρηδες τί πάθατε..έχετε πέσει σε πείσμωνα ταύρο-τραμπικό μπλογκ) ..προσπαθείτε να περάσετε το κίνημα Ε.ΣΥ (Σώρρα) ως πανούκλα τύπου "αριστεροί". Αλλά καμία σχέση! Οι μεν είναι πατριώτες παραπλανημένοι από έναν πωλητή αυτοκινήτων, οι δε αιώνια ανθελληνικά παρασιτικά λαμόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΤ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟ TRUMPOIO, ΠΕΙΡΑΖΕΙ; ΕΝΟΧΛΕΙ; ΞΥΔΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΡΟΛΛΑΚΙ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    2. (1 ευρώ το σχόλιο)!!!

      Όπα! Ανέβηκε η ταρίφα;

      μνκ

      Διαγραφή
    3. Είχε ξεκινήσει από 0,30, πήγε 0,50, 0,80, τώρα εσύ άκουσες για 1. Φαίνεται πως αυξάνεται η ζήτηση για μισθοφόρους σχολιαστές.

      μνκ

      Διαγραφή
  7. Τσουζει διάφορα κ@λαρακια ο μπαρμπαΒαγγέλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. επιτελους εβαλες το σηματακι στο μπλογκ που σου εγραψα χθες .

    ειμαι το ιδιο τρολακι που ειπες σημερα για το σχολιο μου .

    δεν πειραζει . νασαι καλα .

    χρηστος πρωιν μπλογκερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμαν βρε Χρήστο! Σηματοδότησε την παρουσία σου να ξέρουμε με ποιον μιλάμε! Η παρακάτω απάντηση δόθηκε σε δεύτερο σχόλιο σου που ήρθε πριν από αυτό εδώ.
      Ως πρώην μπλόγκερ πιστεύω ότι κατανοείς τί περνάω καθημερινά με τα τρολλ που επιτίθενται, ειρωνεύονται, απειλούν, βρίζουν σχολιαστές και εμένα, συκοφαντούν εκ του πλαγίου και δήθεν ευγενικά διάφορα πρόσωπα του δημοσίου βίου που αγωνίζονται, και μάλιστα επώνυμα-όχι όπως εγώ.

      Υπογραφή "Χρήστος" άλλη φορά. Κι αν θέλεις βάλε την εκεί που λέει "όνομα/URL"

      Καλημέρα!

      Διαγραφή
  9. Αγαπητέ Χρήστο δεν ξέρω τί γράφουν αριστερά δεξιά, πάντως δεν είναι αθώα, να είσαι σίγουρος γι αυτό.
    Εμείς εδώ έχουμε ερευνήσει από πολλές απόψεις ό,τι προωθούμε και δείχνουμε να εμπιστευόμαστε. Μπορείς να μάς επισκέπτεσαι και να σχολιάζεις, αλλά μην μάς μεταφέρεις τα σκατά που κυκλοφορούν και βλάπτουν την αλήθεια και τις υπολήψεις αυθεντικών Ελλήνων αγωνιστών.

    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γιαυτο ρε συ κωστα ρωταω .
    δεν μπορουμε να ξερουμε τον καθενα τι ρολο βαραει .
    φετος με τον κοροιδοιο εχουν βγει ατομα σε βιντεο αναρτησεις και διαβαζουμε και βλεπουμε με καταιγισμο παρα πολλα .

    δεν ξερουμε τους αληθινους απο τα τρολλ.

    δεν θελω να ανακατεψω το μπλογκ σου .

    συνεχιζω να σε διαβαζω .

    καλη δυναμη


    χρηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και παρά τα τηλέφωνα που έκανες για να μάθεις κλπ κλπ, τον πραγματικό πατριώτη τον καταλαβαίνεις και από τα πρώτα 10 λεπτά που θα μιλήσει. Βλέπεις εντωμεταξύ και πώς διαχειρίζεται και τις πληροφορίες που ήδη έχεις κι εσύ στα χέρια σου, για τα διάφορα θέματα.
      Αν είσαι προσηλωμένος στον στόχο σου είναι λίγο δύσκολο να εξαπατηθείς. παίζει ρόλο και η πείρα. π.χ. ένα πατριωτικό λιβελογράφημα με 3-4 φορές μέσα την λέξη "φασίστες" προς το σύστημα, καταλαβαίνεις αμέσως ότι το έγραψε αριστερός μπατριώτης που πάει να καπηλευτεί τους εθνικούς αγώνες για να προστατευτεί όταν υπάρξει ανατροπή ή να βγεί μπροστά για να επιστρέψει η πασοκο-συριζαϊκή λαίλαπα φερ'ειπείν. Βλ. Μίκης Θεοδωράκης "αριστερος φασισμός", ενώ η λέξη είναι μία: "Ανθελληνικός Κομμουνισμός".

      καλή δύναμη σε όλους μας!

      Διαγραφή
  11. Τι μελεταει το Κουλι στο γραφειο;
    https://www.el.gr/_featured_1/poioi-oi-syggrafeis-toy-vivlioy-poy-ep/
    Ευχομαι το ραβδι να ειναι αληθινο και αμειλικτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί να επανεκκινήσει ο κλώνος.. Όπου νά 'ναι θα τού κλείσουμε τον διακόπτη.

      Διαγραφή
  12. Πέθανε πρώην δήμαρχος από τον βλακοιο. https://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/ΘΛΙΨΗ-Πέθανε-από-κορονοϊό-πρώην-δήμαρ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρήκαν την οικογένεια σε αναβροχιά, και της κάναν τα έξοδα "κηδείας από κόβιντ" χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Και ο dj που πεθανε το ιδιο έγραψαν κορονομουφα.
      Βέβαια ποιος νεκρός θα γυρίσει για να τους ξεφτυλισει.

      Διαγραφή
  13. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ , ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΑΣΚΑΡΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ .ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπραβο φανταστικος! Μου ελυσε πολλες αποριες. Σε ευχαριστω καλε μου μπλογκερ ♥ Μιλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το μινιμουμ για το πως θα έπρεπε να ήτο ο Έλλην. Εύγε Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ22 Νοεμβρίου, 2020 21:49

    ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΕ !
    ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ !
    ΡΑΒΔΙ .ΡΑΒΔΙ .ΡΑΒΔΙ .
    ΡΕ ΣΕΙΣ ! ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΗ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ !
    ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΒΑΓΓΕΛΑΡΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ !
    ΑΜΕΕΕΕ ! ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΗ ΤΟ ΠΡΑΜΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ .
    ΚΑΙ BUCK UP EXEI.
    ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΗΣ ΛΕΒΕΝΤΑΝΘΡΩΠΕ !
    ΤΙ ;ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΚΑΨΑ ;
    ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ .ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ,ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ,ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗ .
    ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΕΜΝΟΣ .
    .....ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΒΑΝΑΥΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ....
    ΑΝΤΕ ,ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΑΞΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΜΟΥ .
    ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ;
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΘΗ Η ΣΟΥΛΑΡΑ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΚΑΖΑΝΙΑ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΕΙΠΑΜΕ !
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΛΩΣΗ ΤΟ ΚΟΥΛΑΔΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ...ΚΟΒΕΤΑΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΕΥ-ΑΓΓΕΛΟΣ!!ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΏΝ ΠΟΥ ΝΟΘΕΥΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ.

    ΛΟΙΠΟΝ:ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΜΟΝΟΚΡΑΤΙΚΟΙ/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΓΚΑΒΕΡΝΟΡΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ,ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ,ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ,ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ.ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΟΙ ΣΕΡΝΙΚΟΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Ο ΜΆΙΚ ΠΕΝΣ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΝΤΙΑΝΑ...ΚΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΗΛΥΚΈΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΣΤΙΛΕΤΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΟ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ.ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΜΟΡΙΟΥ ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΓΟΥΙΚ,ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΉΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΥΣ,Μ'ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

    ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΏΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΟΡΜΗ ΚΑΤΑΠΆΝΩ ΤΟΥΣ.

    ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΈΜΕΣΙΣ ΚΑΙ...

    ...ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΗΔΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΝΌΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...ΜΟΛΙΣ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΑΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ 300 ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ,ΕΤΣΟΥΞΕΕΕΕ;;;;;!!!
    ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ....ΒΟΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ.ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ.ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΡΩΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ.ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟ ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟ ΛΑΤΣΗ ΣΤΟ ΜΠΡΙΚΟΛΑΖ ΤΟΤΕ..ΤΟ ΛΕΝΕ INITIATION AYTO.

    ΜΕΤΑ;
    ΝΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΛΙΝΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝΕ ΓΙΑ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΝΑ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ,ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ,ΟΙ ΜΠΟΥΣ,Ο ΘΩΚΟΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΡΚΟΥΣ ΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ.
    ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΙΜΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΙ Ο ΦΙΛΗΣ ΟΡΜΗΞΑΝΕ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ;
    ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΩΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ.Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΔΕ;ΕΞ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΒΡΑΊΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ;
    ΜΕΣ'ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟ ΧΩΜΈΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΣ.ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ, ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΝΌΜΙΜΑ. ΕΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΓΡΑΦΟΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ "ΨΗΦΙΖΕΙ"ΓΙΑ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ.

    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ.ΚΙ ΌΜΩΣ ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΧΩΡΑ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ ΕΥΑΓΓΕΛΕ!

    ΡΙΤΑ






    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. RITAKI MOY,ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!
      ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ..
      https://www.brighteon.com/645c4e5f-1bfb-4efd-875e-e6b5744de203

      Διαγραφή
  18. ΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΗΝ PHIZER Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ;;;
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή