«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

WATERMARKGATE - THE BEST IS YET TO COME

 γράφει ο Διονύσης Κλαδάς (Μποτίλια στο Πέλαγος)


Σχόλιο του Ahoy στο ιστολόγιο Διόδοτος στην Ανάρτηση "Τους Την Έσκασε": 

Amy Coney Barrett, η κινηση ματ του Τραμπ.
Ακομη δεν εχετε δει τιποτα. Μεσα στο παιχνιδι υπαρχει και η πιθανοτης αλλαγης πολιτευματος.
Απο την στιγμη που οι Δημοκρατες ξεσκεπαστηκαν ως καθαροι κομμουνιστες/καμπαλιστες δεν υπαρχει γυρισμος.

 

Οι ομάδα αφύπνισης ANONYMUS έχει στην προσωπίδα της (προσωπίδα που ανάγει σε ανωνυμία με βάση το σύνθημα "Είμαστε εκατομμύρια, είμαστε ANONYMUS) μια προσωμοίωση του GUY FAWKES. Από αυτόν τον ηγέτη της εξέγερσης της 5ης Νοεμβρίου του έτους 1605 έλαβε το όνομά της και η Guy Fawkes' Day. Εκείνη την ημέρα μια ομάδα καθολικών ΠΥΡΠΟΛΗΣΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΣΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ JAMES I. Παρόλο που αυτός είχε υποσχεθεί πολιτική ανοχής έναντι των καθολικών, αναγκάσθηκε κάτω από πίεση να συνεχίσει την πρακτική διώξεων εναντίον τους, που είχε επιβάλει Η βασίλισα ελισάβετ Ι. Στις 3 Νοεμβρίου, πριν δηλαδή δυο ημέρες ανήρτησαν οι AΝONYMUS "ευκαίρως - ακαίρως" ένα βίντεο με τίτλο REMEΜBER REMEΜBER THE 5th OF NOVEMΒER, που ανακοίνωνε εμφανώς στα πλαίσια της δικής τους σημειολογίας, ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΝΕΟ ΤΙΝΑΓΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

 

Βίντεο: V The Vendetta - Remember Remember, the Fifth of November (HD) 


 

Ένα πρόσφατο αποκαλυπτικό Τwitt αναφέρει, ότι ήδη σε δώδεκα πολιτείες η εθνοφρουρά καταμετρά τα ψηφοδέλτια για να ελέγξει  κατά πόσο αυτά είναι έγκυρα, ή αποτελούν αντικείμενο απάτης, εφόσον δεν φέρουν το άκρως δυσδιάκριτο ΥΔΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ, το οποίο ενσωμάτωσε η NSA κατ' εντολή της Διοίκησης Τραμπ στα έγκυρα ψηφοδέλτια:

 

 

Βάσει αυτών που αναφέρει η ανωτέρω καταχώρηση στο Twitter πρέπει να δούμε και μέσα από ένα επί πλέον πρίσμα την προτροπή των Q για την διεξαγωγή των εκλογών "Watch the Waters".  Δεδομένου, ότι τέτοια Twitt δεν μπορεί να προέρχονται από τυχαίους ανθρώπους, αλλά διοχετεύονται από το ΣΧΕΔΙΟ στην δημόσια ενημέρωση, αξίζει να προσέξουμε περισσότερο την γνωστοποίηση, "The original Ballots are also registered on a QFS blockchain to prevent fraud". Δηλαδή το υδατογράφημα στα έγκυρα ψηφοδέλτια είναι το καταχωρημένο και κατατεθέν νομικώς σύμβολο του QFS, ή Quantum Financial System. (Πρόκειται για το νέο οικονομικό σύστημα συναλλαγών, που έχει ήδη εγκαθιδρυθεί από τα τέλη του προηγούμενου Σεπτεμβρίου, καταργώντας το προηγούμενο σύστημα FIAT, και το οποίο μαζί με τα νέα εθνικά νομίσματα, που θα στηρίζονται σε πραγματικές αξίες, όπως πολύτιμα μέταλλα κ.α., θα απαλλάξει πολύ σύντομα στα πλαίσια της GESARA την ανθρωπότητα από την σκλαβιά του αέναου χρέους). Το σύμβολο όμως του QFS είναι το λεγόμενο "3 gorge dam", δηλαδή το φράγμα των τριών κοιλάδων. Γι' αυτό τον λόγο οι τράπεζες ονομάζουν συχνά το σύστημα gorgeQFS, ίσως ΄λόγω του συμβολισμού. ότι αυτό το σύστημα λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα από το προηγούμενο, όπως το νερό του ποταμού μέσα σε μια κοιλάδα. ΑΡΑ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ QFS ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. Οπότε η αναφορά των Q οπωσδήποτε αναφέρεται στο υδατογράφημα, αλλά ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.


ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΜΥΗΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ;

Για να πιστοποιήσω την προηγούμενη πρόταση παραπέμπω στην συνέχεια σε ένα βίντεο των ANONYMUS - V FOR VENDETTA, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2011: Με βάση αυτό το βίντεο, το οποίο είναι πλήρες συμβολισμών για το κόμμα του Τραμπ και άκρως χαρακτηριστική αναφορά  στο νερό, καταδεικνύεται ότι εάν αυτοί που το εκπόνησαν, εάν δεν ήσαν μάγοι ή μάστερς του remote viewing, τότε είναι βαθιά μυημένα στελέχη στον πυρήνα, που οργάνωσε εδώ και πολλά χρόνια την επερχόμενη μεγάλη επαναστατική αλλαγή σε πλανητικό επίπεδο με αφετηρία τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙΤΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ "V FOR VENDETTA -  FINAL REVOLUTION SCENE". Στο τέλος του βίντεο οι ANONYMUS βγάζουν το προσωπείο και αποκαλύπτονται. Μήπως βρισκόμαστε πάρα πολύ κοντά στο επερχόμενο; Προσέξτε τα ερυθρά χρώματα των τριαντάφυλλων στην σωρό του Guy Fawkes και στο κόκκινο κουτί (μελλοντική βόμβα;) δίπλα του. Στο τέλος, οι πρωταγωνιστές, μια γυναίκα και ένας άνδρας βρίσκονται μπροστά σε ένα κόκκινο τραίνο, που εφορμά στο μέλλον, πριν το πλήθος των ANONYMUS βάλλει φωτιά και καταστρέψει το κεντρικό οικοδόμημα του απερχόμενου συστήματος, στην κορυφή του οποίου το ρολόι δείχνει 12 η ώρα. ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΝΕΡΟ. ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ.

 

Βίντεο: V for Vendetta - final revolution scene 


 

Και για να κατανοούμε, τον τρόπο που προωθήθηκαν οι Μεγάλες Αλλαγές ακόμη ένα Twitt:

 

https://pbs.twimg.com/media/EmBI-GfWoAIVQKw?format=jpg&name=large

 

Και για να μην αφήσω παραπονεμένο ένα παλικάρι που αναρωτιόταν κάτι ακόμη:

 

I am not a conspiracy theorist. However Trump brings back 35 new car factories and revitalized Michigan with tens of thousands of Jobs. Yet loses to a Socialist who wants to destroy the industry??? THIS REALLY STINKS OF FRAUD!!!
 
Με την συγκεκριμένη παγίδα που έστησε το Επιτελείο Τραμπ στους απατεώνες δεν αφοπλίζει μόνο τα καθάρματα της καμπάλ, αλλά ταυτοχρόνως ξεσκεπάζει και εξουδετερώνει και καθ' εαυτόν το αγγλοσαξονικής στρεβλώδους επινόησης σύστημα εξαπάτησης και καταδυνάστευσης των λαών, που ονόμασαν "κοινοβουλευτική δημοκρατία". Που με ταχυδακτυλουργούς - χαρτοκλέφτες τύπου sngular logic, κομματοσκυλοκρατία με μόνιμη προτίμηση σε διορισμούς για "υμέτερους", αναθέσεις έργων και παραγγελιών, πλασματική επιτυχία σε εξεταστικές διαδικασίες των ανίκανων, των ανεγκέφαλων και των κρετίνων, γενικά αυτών που αποκαλούν "δικά τους παιδιά",  με καλυμμένη ή απροκάλυπτη παραγκώνιση των πραγματικά ικανών, με το brain drain για διώξιμο από την χώρα των ιδιαίτερα προικισμένων, με την ξαγορά συνειδήσεων, την πλύση εγκεφάλου και την νοητική εκπόρνευση μέσω χυδαίων μαζικών μέσων, που χρηματοδοτούνται αφειδώς από τον κλεμμένο ιδρώτα του λαού, με την εξαγορά συνειδήσεων και άγρια καταστολή, με την οικονομική δολοφονία ολόκληρων κοινωνικών τάξεων, με την καταστροφή του γενετικού κώδικα και των εγκεφαλικών λειτουργιών των πολιτών με μεταλλαγμένα, σκόπιμη μόλυνση και αεροψεκασμούς, οδηγώντας τον πληθυσμό από νεαρή ηλικία σε στέρηση οξυγόνου και υποταγή με μασκοφορία, οδηγώντας την συντριπτική πλειοψηφία σε βαθιά φτώχεια, κατάθλιψη και απόγνωση, με το ξεπούλημα των εθνικών πόρων και των εθνικών δικαιωμάτων στους νεοταξικούς μηχανισμούς και τον κάθε αλήτη ψευτοτσαμπουκά μεμέτη, οι ιθύνοντες αυτής της κοινοβουλευτικής βαρβατίλας είναι ΕΝΟΧΟΙ ΣΚΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.


Εμείς στην Ελλάδα, έστω κι αν δεν έχουμε ανώνυμους, έχουμε ωραίους επώνυμους, και τους εύχομαι ώρα καλή εκεί που βρίσκονται. Παραθέτω το ράπισμα στην καμπάλ ενός από αυτούς, του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου, ενώ βρισκόμαστε στα πρόθυρα του Μεγάλου Εορτασμού, για να φτιάχνουμε κέφια, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΚΡΟΑΣΗ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΑΝΗΤΗ:
 
 
 

 

 Άντε στην υγειά μας φίλες και φίλοι. Η μήπως φταίω εγώ, που Τραμπ διάλεξε το κόκκινο και ο Μπάιντεν το μπλε χάπι;

 

bostopel.blogspot.com 

 

23 σχόλια:

  1. Συγγνώμη αλλά δεν βλέπετε ότι προηγείται ο Μπάιντεν ;
    ΑΝ το δικαστήριο πει ότι δεν έγινε νοθεία τι θα λέτε μετά ; Ότι και οι δικαστές είναι στο κόλπο ; Γιατί κανένας δεν αναφέρει αυτά που λέτε ;
    Ρωτάω διότι έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν παράλληλοι κόσμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας είναι ο κόσμος, αλλά εσείς πάτε και διαβάζετε τη σαβούρα. Τα ψέμματα είναι πιο ελκυστικά.

      Διαγραφή
    2. AMAN ! MHN AΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ! ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΛΑΕΙ
      ΚΟΡΟΝΑΙΟ .ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΤΕ !
      ΑΜΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ....ΘΑ ΕΛΘΗ ΝΑ ΔΗ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΡΕΣ .
      ΛΙΑ .

      Διαγραφή
    3. Όχι, δεν βλέπω να βλέπω να προηγείται ο Μπάιντεν, αλλά βλέπω νοθεία καραμπινάτη. Εάν το δικαστήριο απορρίψει την ένσταση του Τραμπ, θα εξακολουθήσω να προβάλλω αυτά που καταθέτω στην ανάρτηση. Διότι, τι είναι πραγματικό και τι όχι, δεν καθορίζεται από τις όποιες δικαστικές αποφάσεις, αλλά από τα γεγονότα καθ' εαυτά, τα οποία αρμόζει να αποτιμούμε με την κρίση μας, βάσει στοιχείων και όχι καταπίνοντας την προπαγάνδα των μαζικών μέσων. Υπάρχουν τίμιοι δικαστές που τιμούν το λειτούργημά τους και διεφθαρμένοι που το προδίδουν. Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση διαπιστώνω, ότι οι δυνάμεις που εκπροσωπεί ο Τραμπ δρουν βάσει ενός πολύ εύστοχα δομημένου σχεδίου, προωθώντας τις φάσεις του με ακρίβεια την μια μετά την άλλη. Η επιλογή της Μπάρετ από τον Τραμπ στο ανώτατ”ο δικαστήριο, όπως και η στυγερή και ύπουλη δολοφονία της άλλης γηραιάς δικαστικού από τις δυνάμεις που τον αντιμάχονται, πιστοποιούν την σύγκρουση, που διεξάγεται σε θεσμικό επίπεδο. Για μια ακόμη φορά, από τους μεν με θεμιτά και από τους δε με αθέμιτα και εγκληματικά μέσα. Όμως η εν λόγω διαδικασία δεν περιορίζεται κυρίως σε θεσμικό επίπεδο. Δεν αφορά κυρίως ούτε το όποιο μηχανάκι πλειοψηφίας ( γι' αυτό τον λόγο οι δυνάμεις του φωτός με αφορμή την καλπονοθεία της καμπάλ θα καταργήσουν στην συνέχεια το σάπιο κοινοβουλευτικό σύστημα σε παγκόσμιο επίπεδο) ούτε το όποιο δικαστικό και παραδικαστικό κατεστημένο, που επιβάλλει ο κοινοβουλευτισμός, για να νομιμοποιεί την διαφθορά. Επί του προκειμένου πρόκειται για την μεγάλη σύγκρουση των δυνάμεων της απελευθέρωσης και χειραφέτησης της ανθρωπότητος, που επεκτείνεται σε όλους τους τομείς, εναντίον αυτών που επέβαλαν τα τελετουργικά αίματος, το καθεστώς των μονίμων πολεμικών συγκρούσεων, το καθεστώς της αέναης υπερχρέωσης, της φτωχοποίησης και της άγριας καταδυνάστευσης των κοινωνιών από πάσης πλευράς.

      Διαγραφή
  2. https://www.brighteon.com/7fb7686e-f97e-4121-97c8-e401af6d7c61

    I predicted a Trump VICTORy in 2016... here's my prediction for 2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ05 Νοεμβρίου, 2020 23:25

    ΚΩΣΤΉ ΜΟΥ, ΑΔΕΡΦΕ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ: ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΜΟ:
    ΑΝ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ, Η Ν.Τ.Π. ΘΑ ΑΠΟΧΑΛΙΝΩΘΕΙ, ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, Η ΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ'ΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ.
    ΑΛΛΆ, ΆΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ, ΠΑΛΙ ΠΟΛΕΜΟ ΑΓΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ;
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ" ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ (ΑΜΕΡΙΚΗ);
    ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
    ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
    ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;
    ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ'ΜΕΙΣ, ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, Ή ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΑΠ'ΤΟ "ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ", ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ "ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΆ ΜΟΥ";
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ;
    ΚΑΙ'ΓΩ, ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ, ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, "ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ", ΔΗΛΑΔΗ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ν.Τ.Π;
    ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΩ "ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ", ΛΑΖΑΚΗΣ, ΑΥΦΑΝΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ.
    ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣ "ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ";
    ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ.
    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ, ΩΡΑΙΑ ΠΑΩ ΠΑΣΟ.
    ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ;

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΙ'ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΟΚ.

    ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΔΩΘΟΥΝΕ (ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΡΩ), ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ.....ΑΝ.

    ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικές οι απορίες σου φίλε μου ΕΥ,
      τις έχει η μισή Ελλάδα. Πες αν θες κι εμενα κολλημένο, η γνώμη μου είναι σταθερή επί δύο χρόνια σχεδόν. και είναι η σημερινή φράση του Q :
      "Αυτό δεν έχει σχέση με R (=Ρεπουμπλικάνους) εναντίον D (=Δημοκρατικών). Αυτό έχει σχέση με την ανάγκη να προστατευθεί ο τρόπος ζωής μας. Εάν πέσει η Αμερική, θα πέσει όλος ο Κόσμος. Πατριώτες σε επιφυλακή"

      Επίσης: Δεν με ενδιαφέρει αν αυτοί που πολεμούν τους νεοταξίτες, είναι οι παλαιοταξίτες, πάλι δηλαδή για παγκόσμια κυριαρχία.
      Αυτό που με καίει είναι να μην διασαλευτούν τα εθνικά σύνορα, σε όλα τα κράτη, άρα και στην Ελλάδα μας, να μην ισλαμοποιηθούν οι λευκές κοινωνίες και επιστρέψει η Ελλάδα πάλι στο 1.600 μ.Χ., και να μην εκλείψει η φυλή μας.
      Έχουμε 100% βεβαιωθεί ότι οι νεοταξίτες αυτά τα τρία θέλουν να ολοκληρώσουν. Επομένως συντάσσομαι με τον εχθρό του εχθρού μου, που έχει άλλη ατζέντα, ίσως πονηρή κι αυτή, δεν συμπεριλαμβάνει όμως τον αφανισμό μου.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ06 Νοεμβρίου, 2020 00:06

      ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΜΟΥ, ΑΝ ΖΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ Libertarian !!!

      Διαγραφή
    3. Κι εγώ τον γουστάρω πολύ τον Ρον Πωλ, αλλά δεν με ενδιαφέρουν τα αμερικανικά κόμματα. Γενικά δεν με ενδιαφέρουν τα κόμματα. Οι πατριωτικές δυνάμεις είναι που έχουν πια σημασία, να συνεχίσουν ακούραστα τον αγώνα για ελευθερία, απανταχού στον πλανήτη. Και τον Τραμπ δεν τον ενδιαφέρει καν το κόμμα στο οποίο έχει βρεθεί. (Τους ξέρει καλά. Στους λιμπερτάριανς ίσως να ένιωθε ακόμα πιο άνετα.). Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η Αμερική. Είναι αυθεντικός πατριώτης. Γι αυτό και κάποιοι έχουμε έρωτα μαζί του. Όλα τα άλλα που λέγονται είναι λάσπη, επειδή τον φοβούνται και επειδή ξέρουν ότι μπορεί σύντομα να τον ακολουθήσουν λαοί ολόκληροι, όχι μόνο ο Αμερικανικός.

      Διαγραφή
  4. https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/11/blog-post_197.html

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΠΆ ΒΡΕ @ΑΜΗΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε και συνέλληνα Ευ-στρατιώτη θα κάνω μια ερώτηση την οποία τη θέτω συχνά και στον εαυτό μου, όταν αρχίσει να αμφιβάλει όπως εσύ. Θα μισούσαν τόσο πολύ τον Τραμπ, αν ήταν η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος; Όπως είναι εδώ πχ. Μητσοτάκης -Τσίπρας ή ήσαν Καραμανλής-Παπανδρέου κτλ; Δε νιώθεις το απύθμενο μίσος που τρέφουν για τον Τραμπ; Και αν ναι, το αίσθημα αυτό δε σε πείθει ότι ο Τραμπ δεν είναι δικός τους;

    Ωστόσο θίγεις ένα πολύ μεγάλο θέμα που με απασχολεί κι εμένα πολύ. Αν, όπως όλα δείχνουν, ευδοκεί ο Θεός και η νίκη ΕΙΝΑΙ του Τραμπ, (θετική, ενεστωτ-ική σκέψη από όλους μας, αλλά και προσευχή) αυτό, άραγε, σημαίνει οριστική νίκη του Φωτός επί του πλανήτου μας ή απλά μια ανάπαυλα, μια ανάσα, ένα περιθώριο χρόνου για ανοίξουν στο Φως και άλλες συνειδήσεις;

    Έχω καταλήξει ότι η απάντηση πλέον θα βρίσκεται στα χέρια των λαών. Αν οι λαοί, αδράξουν τη συγκυρία και δράσουν έτσι ώστε να απαλλαγούν οι πατρίδες τους από τις σατανικές κυβερνήσεις και όλους τους συνεργάτες τους σε κάθε θεσμό ή “παραθεσμό”, τότε πράγματι το Φως θα κηρύξει τη λήξη του πραγματικού πολέμου επί της Γης, που είναι ο πόλεμος του σκότους εναντίον του Φωτός και όχι το αντίθετο. Το Φως υπομένει, υπομένει και όταν έρθει η ώρα απλά ΧΤΥΠΑΕΙ και δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Αλλά το Φως, βέβαια, το ενσαρκώνουν οι άνθρωποι , χωρίς τη θέληση και τη δράση των οποίων το Φως δεν μπορεί να εκδηλωθεί και φυσικά να νικήσει.

    Αν όμως οι λαοί κοιμηθούν, αδρανήσουν και ειδικά εμείς οι Έλληνες, ότι εν τάξει "όλα καλά", αφού εξελέγη ο Τραμπ, τότε ο Τραμπ θα είναι απλώς ένα διάλειμμα. Και οι πλανητικές δυνάμεις του σκότους θα ανασυνταχθούν και θα χτυπήσουν και πάλι. "Αυτοί" μέχρι και ο τελευταίος να εγκαταλείψει τον πλανήτη Γη για το "Ταρτάρου πατρώον έρεβος" ή "το πυρ το εξώτερον " κατ' άλλη έκφραση, ποτέ δε θα εγκαταλείψουν το σχέδιο τους να δαιμονοποιήσουν τη Γη και τους ανθρώπους και να την/τους προσφέρουν στον αρχηγό τους.

    Αντίθετα, αν όλοι οι λαοί ενεργοποιηθούν στον κοινό αγώνα, τότε πιστεύω ότι η Γη μας θα καλπάσει προς τη "Βασιλεία των Ουρανών"/ προς το Αΐδιον Φως/ προς την Ύψιστη Κοσμική Συνείδηση. (διαφορετικές εκφράσεις για την ίδια ΟΝΤΟΤΗΤΑ, το ΟΝΤΩΣ ΟΝ!).

    Και όταν ο πόλεμος θα έχει τελειώσει, η Κοσμική Δύναμη θα πει σε όλους "αυτούς": "time is over" για σας. Επιλέξατε. Τέρμα οι επιλογές σας. Ο πλανήτης Γη κερδήθηκε από άλλους. Κι εσείς δεν έχετε πια θέση εδώ.

    Και δε θα υπάρξουν ποτέ ξανά εδώ! Αλλά θα γίνουν μόνιμοι κάτοικοι του τόπου που ανήκουν (αναφέρθηκε πιο πάνω) και που τον διάλεξαν με πλήρως ελεύθερη βούληση, που ο Δημιουργός ποτέ δεν τους τη στέρησε.
    Και ένα ελαφρό αεράκι, στο οποίο δε θα μπορούν να αντισταθούν θα τους οδηγήσει στις εξόριες (εκτός των ορίων) του συμπαντικού Φωτός, όπου το σκοτάδι είναι ανυπόφορο, αλλά βιώνεται ως καύσις, όπως ακριβώς ο παγετός και το κρυοπάγημα βιώνεται ως καύσις). ΑΜΗΝ!

    Υ.Γ. Όμως, αν εκεί αλλάξουν βούληση και νου, "μετανοήσουν", ακόμα και τότε υπάρχει σωτηρία (καθόλου εύκολος βέβαια ένας νέος κύκλος από το μηδέν της εξέλιξης), κατά τη Μακροθυμία και την Αγάπη του (εμ-πρόσωπου και όχι απρόσωπου) ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ. Ή του ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ, για εμάς, τα παιδιά του Χριστού. Η λέξη Χριστιανός έχει φθαρεί πολύ. Είναι καλύτερα, όσοι νιώθουμε έτσι, να ονομάζουμε τους εαυτούς μας, “ παιδιά του Χριστού”. Και ως τέτοια πρέπει να ευχόμαστε και να προσευχόμαστε για την τελική σωτηρία (την ενότητα με το Φως) του Σύμπαντος Κόσμου! Και πάλι: ΑΜΗΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή σε αυτό το σχόλιο άνοιξα την ψυχή μου και τη συνειδησιακή πορεία όλης της ζωής μου, από την πλήρη αμφισβήτηση μέχρι την πλήρη αποδοχή, (φαντάζομαι να εννοείτε τι εννοώ!) και μετά από μακρά πορεία αναζήτησης, μην εκπλαγείτε αν το κάνω άρθρο, ώστε να μεταδοθούν ευρύτερα τα πολλαπλά μηνύματα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ06 Νοεμβρίου, 2020 15:36

      ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΚΥΡΙΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΓΥΜΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΟΠΩΣ ΕΓΩ, Ή ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΌΤΟΥ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ) ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ. ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
      ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΥΙΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ TRAMPικός ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ.
      ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ''ΤΑΠΩΣΕ''.
      ''ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΗ ΚΙ'ΑΠΟΨΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ''.
      ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΤΟΥ ΕΧΩ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ( ΤΙΣ libertarian ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΥΙΟ ΜΟΥ), ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΘΡΟΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ''ΑΣΑΝΣΕΡ'' ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΛΕΣΧΩΝ.
      ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ ''ΣΧΟΛΗΣ'' ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΖΑΚΗ (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ)ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΥ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΙΑΙΟ, ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ''ΜΕΣΣΙΑ''.
      ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ light ΤΕΚΤΟΝΩΝ.
      ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΑΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ, ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
      ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΣΙΩΝΟΤΑΛΜΟΥΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΓΑΝΤΖΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ;
      ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
      ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ''ΣΠΙΤΙ'' ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ, ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ, ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ, ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑΣΕΙΣ ΦΥΓΗΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΙΣΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΑΘΛΗΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΔΡΟΜΕΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ.

      ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ''ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ'', ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ.

      ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ...

      ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ.

      Διαγραφή
  7. Αγαπητέ ΕΥ ΣΤΡΑΙΩΤΗ,

    επίτρεψέ μου, παρόλο που η ερώτηση σου απευθύνεται προσωπικά στον Κώστα, να τοποθετηθώ και εγώ από την πλευρά του πνεύματος της ανάρτησης στο καθ' όλα καλοπροαίρετο σχόλιό σου. Οι ενδοιασμοί και οι αμφιβολίες που εκφράζεις, είναι πολύ κατανοητές και υπάρχουν ταυτοχρόνως σε πάρα πολλούς φίλους και φίλες του πατριωτικού χώρου, που συμμετέχουν με θέρμη στην εναλλακτική ενημέρωση.
    Η κατανόηση του ρόλου της διοίκησης Τραμπ χαρακτηρίζεται από ειδικού τύπου δυσκολίες. Αυτό το δεδομένο αναγνωρίζει και η ίδια χωρίς περιστροφές, κάνοντας έκκληση να της δείξουμε εμπιστοσύνη, με το σύνθημα “TRUST THE PLAN“. Με αυτό το σύνθημα δημιουργείται η εντύπωση, ότι καλούμεθα εμείς να εμπιστευθούμε κάποιους κρατικούς φορείς, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι δρουν προς όφελός μας (και μάλιστα στην κατεύθυνση να δώσουν ριζικές λύσεις στα προβλήματα που μας ταλανίζουν) χωρίς εμείς να μπορούμε να συμμετέχουμε άμεσα και ενεργά σε αυτήν την διαδικασία. Αυτή η έκκληση παροχής εμπιστοσύνης γίνεται μάλιστα σε φάση, που η εμπιστοσύνη των κοινωνιών απέναντι στα κάθε είδους πολιτικά κατεστημένα είναι γενικά τελείως διαταραγμένη, ή ανύπαρκτη. Οπότε ο σκεπτικισμός πολλών ανθρώπων απέναντι σε μια μια τέτοια πρακτική είναι περισσότερο από κατανοητός. Τις εκκλήσεις της Διοίκησης Τραμπ και των Q αντιλαμβάνονται πολύ άνθρωποι ως παραίνεση για στάση ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗΣ. ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
    Επειδή αυτό το ζήτημα απαιτεί τοποθέτηση, η οποία δεν είναι δυνατόν να περιορισθεί σε όρια ενός σχολίου, αυτό θα γίνει με πλήρες κείμενο στο άμεσο μέλλον. Όμως θέλω προς στιγμήν να προβάλλω επιγραμματικά κάποιες πλευρές:
    1. Η παρούσα ανατροπή, όπως δηλώνει με συμβολικό τρόπο και το δεύτερο βίντεο της ανάρτησης, δεν είναι ανατροπή από τα κάτω, ως έχουμε εθισθεί να κατανοούμε τις προσπάθειες ανατροπών, αλλά είναι ανατροπή από τα μέσα, που την καθιστά ιδιάζουσα ανατροπή και ως εκ τούτου δεν γίνεται αυτόματα κατανοητή.
    2. Αφορά η έκκληση εμπιστοσύνης μια παθητική εμπιστοσύνη, ή μια ενεργητική εμπιστοσύνη;
    3. Η έκκληση “εμπιστευθείτε το σχέδιο” αποτελείται από δυο στοιχεία. Το πρώτο αφορά την εμπιστοσύνη και το δεύτερο το σχέδιο. Και το δεύτερο στοιχείο είναι εξ ίσου σημαντικό. Η αναφορά στο σχέδιο, δηλώνει ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ΅ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΓΟΙΑ ΛΟΓΟΥ΅ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Θα μας αποκαλύπτεται τμηματικά η κάθε φάση του, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΕΡΓΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ. Ο τρόπος αυτής της συμμετοχής θα κατατεθεί προσεχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ06 Νοεμβρίου, 2020 15:45

      ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝΑ botilastopelagos, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ Η ''ΜΑΥΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ'' ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ.
      ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΚΑΠΩΣ ΑΜΗΧΑΝΑ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.
      ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΤΟ'ΧΑ ΚΑΝΕΙ, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.

      ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

      ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ'' ΓΝΩΣΗΣ, ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ, ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ''ΦΑΓΗΤΟ'' ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΠΟΛΛΗ. ΑΡΑ, ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ''ΧΩΝΕΙ'' ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

      Διαγραφή
  8. Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΜΗΘΕΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΗΪ ΤΟ QΥΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΣ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΒΓΗΚΕ Η ΕΛΠΙΔΑ, Η ΕΛΠΙΣ... ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΝ ΠΡΑΓΜΑ Η ΕΛΠΙΔΑ?
    " ΣΟΛΩΝ ΣΟΛΩΝ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΙ ΠΑΙΔΕΣ ΕΣΤΕ, ΓΕΡΩΝ ΔΕ ΕΛΛΗΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ". ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΡΝΑΝΕ... Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΟΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ κτλ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΣ. Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, Ο ΠΛΑΤΩΝ κ.α. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΘΗΝΑΙΟΙ.
    Η ΛΕΞΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ( ΧΡΙΣΤ + ΙΑΝΟΣ ), Ο ΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ 'ΡΩΜΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ 'ΡΩΜΑΪΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩΪ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
    ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ, ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...?
    ΠΡΟΣ QΥΡΙΑΝ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ :ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑΝ ΛΕΞΙΝ ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟΝ... ΒΛΕΠΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΝ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΦ. Γ (= 3 ), ΕΔΑΦΙΟΝ ΙΔ (= 14 ).
    Ε΄Ρ'ΡΩΣΘΕ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Ανώνυμον 12:12

    Η ελπίδα είναι "κακόν πάγμα", διότι εκεί που υπάρχει η ΠΛΗΡΗΣ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ είναι χωρίς αξία. Καθότι τα μη ορόμενα μαρτυρούνται δια της ΠΙΣΤΕΩΣ.
    Ισχυρίζεσαι στην συνέχεια:
    "Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΟΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ κτλ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, Ο ΠΛΑΤΩΝ κ.α. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΘΗΝΑΙΟΙ".

    ΜΑΘΕ:
    "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙ ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝ ΜΗΔΩΝ ΕΣΤΟΡΕΣΑΝ ΔΥΝΑΜΙΝ".

    Διερωτάσαι περεταίρω:
    "ΠΑΤΗΡ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.."

    Μήπως μπορείς να μάς ενημερώσεις, πότε εμφανίσθηκε για πρώτη φορά το τριαδικό δόγμα και από ποιόν; Μάθε να διαβάζεις σωστά τους ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ:
    "... ΚΑΙ, ΙΝΑ ΣΥΝΕΛΩΝ ΕΙΠΩ, ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΕΑΥΤΗΣ ΔΕΚΑΔΑ ΠΟΙΗΣΑΙ. ΤΗΝΙΚΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩ ΘΕΩ ΑΛΗΘΙΝΩ ΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΘΩ, ΚΑΙ ΕΝΙ ΚΑΙ ΜΟΝΩ ΕΝΩΘΗΣΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΤΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΩ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΦΙΚΤΟΝ ΕΜΦΕΡΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗ, ΤΗ ΣΗΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΡΕΤΩΝ..."
    Από την τού Αγίου Μαξίμου Του Ομολογητού "ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ"
    Τουτέστιν: Από την ΔΕΚΑΔΑ στην ΤΕΤΡΑΔΑ και από εκει στην ΜΟΝΑΔΑ.
    10 = 1 + 2 + 3 + 4 = 1 + 0 = 1

    Πάμε παρακάτω:
    Το εδάφιο ΙΔ του κεφαλαίου Γ της Αποκαλύψεως του Ιωάννου αναφέρεται στον Άγγελο της Λαοδικείας και όχι στην Ελπίδα. Στην ελπίδα αναφέρεται το εδάφιο ΙΔ του κεφαλαίου Γ της Α' Επιστολής τού Ιωάννου:
    "...ΚΑΙ ΠΑΣ Ο ΕΧΩΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΑΥΤΗΝ ΕΠ' ΑΥΤΩ ΑΓΓΙΖΕΙ ΕΑΥΤΟΝ, ΚΑΘΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΓΝΟΣ ΕΣΤΙΝ".
    Οπότε φιλαράκι μάλλον παραθέτεις χωρία από δεύτερο χέρι, αντιγράφοντας κομπογιανίτες, χωρίς να έχεις στρωθεί να μελετήσεις ο ίδιος.

    Όσο αφορά την προέλευση του Χριστιανισμού, αναμφίβολλα ενέχεται ΚΑΙ ρωμαϊκός δάκτυλος στην όλη διαδικασία. Ομως σε αυτή παρεμβαίνει ΚΑΙ ΧΕΡΙ ΘΕΟΥ. Διότι Λόγος είναι το αίμα των Μαρτύρων που ΟΜΟΛΟΓΗΣΣΑΝ, όχι κάποια ελπίδα, ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΒΕΟΤΗΤΑ.
    Όσο αφορά τον ΧΡΙΣΤ-ΙΑΝΟ στείλε μέιλ, για να σου εξηγήσω γιατί το π είναι 4 και όχι 3,14, καθώς και τα δωδεκαδικά μαθηματικά, για να μην μιλάμε με εικασίες. Και διάβασε εάν θέλεις την ανάρτηση για τις FEMALE ILLUMINATI δυο τσιγάρα δρόμο προηγουμένως, για να κατανοήσεις, όταν όταν κάποιοι πήγαιναν, άλλοι επέστρεφαν.

    WHERE WE GO ONE - WE GO ALL. BECAUSE ALL IS ONE AND ONE IS ALL.
    ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ QΛΑΔΑΣ, του Γεωργίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ "ΟΥΔΕ QΟΠΠΑ {= Q } ΓΙΓΝΩΣΚΩΝ" ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΠΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσύ έγραψες πρώτος και επιχείρησες να ΚΟΠΠΑ-νήσεις μια κυρία, που δεν σε προκάλεσε διόλου. Γι αυτό και τοποθετήθηκα. Κατά τα άλλα, οι απόψεις σου ούτε με ενοχλούν, ούτε με αφορούν, ούτε με απασχολούν και είναι σεβαστές στα πλαίσια τού δημόσιου διαλόγου εξ ορισμού. Έχεις θείο δικαίωμα να θεωρείς και να προβάλλεις ότι αρέσκεσαι και όπου επιθυμείς. Εάν έχεις κάποιο πρόβλημα με τους Q, δεν αποτελεί αυτό αιτία για να έχω εγώ πρόβλημα μαζί σου. Εξ άλλου οι απόψεις που κατέθεσες, κάθε άλλο παρά πρωτότυπες είναι. Παρόμοιες με αυτές έχουν πολλές φίλες και φίλοι, που είναι πλήρως αξιοσέβαστοι. Όμως υπάρχουν πέραν αυτού και οι τρόποι, που σηματοδοτούν την σοβαρότητά μας.
    Την κριτική σου σε μένα κατά τα άλλα, φυσικά θα προσπαθήσω να την μελετήσω, να την λάβω υπ' όψει μου και να την αξιοποιήσω. Διότι σε τούτον τον ντουνιά ουδείς μπορεί να έχει 100% δίκιο. Η συμμετοχή στον δημόσιο διάλογο είναι πολύ καλή πρακτική, εφόσον δεν υφίσταται δόλος και σε καμία περίπτωση δεν έδωσες λαβή να σου αποδώσω κάτι ανάλογο. Και βεβαίως ο καθείς θεωρεί τον εαυτό του άψογο. Όμως εάν σε αδίκησα, ζητώ συγγνώμη, αν και υποπτεύομαι, ότι ουδείς διαθέτει τις προϋποθέσεις, ώστε να μπορεί να σε αδικήσει. Εάν αυτό συνέβη, δεν ήταν στις προθέσεις μου. Ήθελα μόνον να καταδείξω, πόσο δυσάρεστος είναι ο επιθετικός τρόπος, μπαίνοντας εγώ σε πειρασμό να φορτωθώ το όνειδος, υποβιβάζοντας συνειδητά το στυλ, που εκ πεποιθήσεως εκτιμώ και κατά βάση ακολουθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. WHERE WE GO ONE - WE GO ALL. BECAUSE ALL IS ONE AND ONE IS ALL.
    Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ συνέλληνα Ευ-στρατιώτη,
    κατ' αρχήν σου ζητώ συγγνώμη που άργησα να απαντήσω. Αλλά συμβαίνει να είναι τόσος ο καταιγισμός της πληροφορίας , ειδικα τώραμε τις δραματικές εξελίξεις στις ΗΠΑ, ώστε μαζί με άλλες ασχολίες που έχω συχνά δεν ευκαιρώ να μπω στο ίδιο άρθρο δεύτερη φορά. Κακώς, κάκιστα και ειδικά όταν έχω στείλει σχόλιο, γιατί έτσι σταματώ το διάλογο.

    Λοιπόν , Ευ-στρατιώτη, όχι μόνον δεν αρμόζει να μου ζητάς συγγνώμη, αλλά αντίθετα αρμόζει εγώ να σε ευχαριστήσω που με το κείμενο σου, μου έδωσες την ευκαιρία να ξεδιπλώσω από μέσα μου αυτές τις σκέψεις. Χαρά και τιμή μου έδωσες. Γιατί λοιπόν ζητάς συγγνώμη;

    Επίσης μου έδωσε τιμή το ότι εξομολογήθηκες κάποια γεγονότα της ζωής σου προς εμένα (και συνεπώς προς όλους τους φίλους του μπλογκ, βέβαια). Και τελικά χαίρομαι ιδιαίτερα για το ότι ο πρόεδρος Τραμπ απέκτησε ακόμα έναν αληθινό Έλληνα θετικά διακείμενον προς αυτόν. Η θετική σκέψη ακόμα και ενός μετράει στη νίκη του, στη νίκη όλων μας.

    “Όπου είναι ένας είμαστε όλοι!”, κατά την προσφιλή έκφραση του αγαπητού Διονύση. Με ψυχή και νου και καρδιά και χωρίς αμφιβολίες περί της νίκης του Φωτός. Μόνον έτσι θα νικήσουμε. Και πρέπει να νικήσουμε.

    Αλλιώς θα ταλαιπωρηθεί και η αγαπημένη τροφός μας, η Γη. Και αφού αφανίσει αυτούς που νόμισαν ότι νίκησαν (αν τους επιτρέψουμε να μας νικήσουν!), γιατί τόσο κακό δεν μπορεί να το αντέξει και να το ανεχτεί, μετά από άδηλο χρόνο θα αρχίσει μια νέα ζωή. Αλλά όλο αυτό είναι τρομερή καθυστέρηση στο εξελικτικό σχέδιο του Θεού και δεν νομίζω ότι θα συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ08 Νοεμβρίου, 2020 12:49

      ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΑΣ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ, ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  14. Και τώρα απαντώ σε σένα αγαπητέ “ανώνυμε” που απάντησες στο σχόλιο μου και ο σεβαστός και αγαπητός Διονύσης θεώρησε ότι ήσουν κάπως επιθετικός απέναντι μου. Αυτό είναι από τα ελάχιστα στα οποία δε συμφωνώ μαζί του.

    Εξέφρασες δύο διαφορετικές απόψεις, η δεύτερη υπό μορφή ερωτήσεως στα δικά μου λεγόμενα και αυτό είναι θεμιτό, θεμιτότατο, αρκεί να είναι ειλικρινές , γιατί προάγει το διάλογο και την ανταλλαγή γνώσεων και προβληματισμών.

    Οπότε απαντώ επί της ουσίας των θέσεων σου: α. Στα περί ελληνικότητας των ΑΘΗΝΑΙΩΝ. Σε αυτό σου απάντησε ο Διονύσης και συμφωνώ μαζί του. Και πολλά αλλά θα μπορούσαν να ειπωθούν πάνω στο ότι οι αρχαίοι μας πρόγονοι, παρ' ότι τοπολάτρες της πόλης τους είχαν βαθιά επίγνωση ότι όλα τα γένη, οι φυλές και οι υποφυλές τους ήσαν ΕΛΛΗΝΕΣ!

    Κοινοί ΠΑΝ-ΕΛΛΗΝΙΟΙ αγώνες στην Ολυμπία, στους οποίους κανείς δε μπορούσε να μετέχει αν δεν ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ. Κοινά ιερά ( Δελφοί, Ελευσίνα, Σαμοθράκη κ.α.), κοινή άμυνα όταν εμφανίστηκε ο μεγάλος έξωθεν εχθρός, οι Πέρσες, κοινή θρησκεία, γλώσσα, με ένα γενικό λόγο, κοινός πολιτισμός. Στον οποίο η κάθε πόλις έβαζε την ιδιαίτερη σφραγίδα της, αλλά υπήρχε αλληλεπίδραση, πχ η Αθήνα υιοθέτησε τον Δωρικό ρυθμό στον μέγιστο ναό της, τον Παρθενώνα και όχι τον Ιωνικό, όπως θα ήταν φυσικό.

    β. Ρωτάς που είναι το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος. Και εδώ πραγματικά απορώ. Θα πρέπει να μην άκουσες ποτέ ή επί τούτου να θέλεις να αγνοείς ότι το δεύτερο πρόσωπο του εκδηλωμένου Τριαδικού Θεού είναι το Άγιο Πνεύμα. Όμως, ο ανεκδήλωτος Θεός, ταυτόχρονα Υπάρχ/ΩΝ με τον εκδηλωμένο, είναι ΕΝΑΣ!

    Για την τετραγράμματη λέξη με κεφαλαία που αναφέρεις, δηλαδή το ΑΜΗΝ, ποτέ ως τώρα δεν κατάλαβα την έννοια με την οποία την χρησιμοποιούσε ο Χριστός, συνήθως στη αρχή κάποιας αποστροφής του λόγου Του: “Αμήν, αμήν, λέγω υμίν...” Ωστόσο, σήμερα είναι κοινά αποδεκτό (και έτσι εξελίσσεται μία γλώσσα) ότι το “Αμήν” έχει την έννοια του “Γένοιτο” και με αυτήν την έννοια την χρησιμοποίησα στις δύο τελευταίες παραγράφους. Και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το Αμήν ως Γένοιτο, με το στίχο της Αποκάλυψης στον οποίο με παραπέμπεις.

    Τέλος, όσο για το αν η ελπίδα είναι καλό η κακό, θα έλεγα ότι είναι και καλό και κακό, όπως το κάθε τι στο δυικό (καλού-κακού) κόσμο που ζούμε, που είναι και ο βασικός χαρακτήρας του Ματριξιανής φύσεως του. Είναι παράγων κακού η ελπίδα όταν κολλάμε σε αυτήν και την αναμένουμε αενάως. Και είναι παράγων καλού όταν είναι κίνητρο να δράσουμε για να την πραγματοποιήσουμε.

    Κλείνοντας την απάντηση μου προς εσένα, σου επαναλαμβάνω ότι δεν ένιωσα καθόλου τις αντιρρήσεις σου ως επιθετικές, αλλά αντίθετα ως πρόσκληση για δημιουργικό διάλογο και σε ευχαριστώ ιδιαίτερα που μου έδωσες την ευκαιρία γι' αυτόν το διάλογο. Θα σου στείλω μήνυμα σε άλλο νεότερο άρθρο, να μπεις πάλι στο παρόν άρθρο ώστε να δεις την απάντηση μου. Γιατί, ίσως, κι εσύ δεν έχεις χρόνο να ξαναμπείς, αν δεν υπάρχει κάποιος λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή