«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ Νο2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ !!! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ! ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟ TWITTER , FACEBOOK , YOUTUBE !!! ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΛΥΣΣΑΞΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΧΟΑΞ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΕΝΑΣ !! ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΚΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

Καλημέρα στους απανταχού Έλληνες!

Βλέποντας το ηθικό να αιμορραγεί και μετά από κλήση του αξιότιμου κατόχου της παρούσας ιστοσελίδας, θα συνεχίσω την αναφορά μου για όσα συμβαίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Θα ξεκινήσω με ένα σχόλιο. Ανεξάρτητα το τι φωνάζουν οι φασιστεροί, οι ΗΠΑ είναι μια καταπληκτική χώρα με ανθρώπους που λατρεύουν την Ελλάδα. Εάν μάλιστα δηλώσεις ότι αγαπάς την Αμερική, κάνουν τα πάντα. Αυτό ισχύει 100% για το πλήθος του Προέδρου Τραμπ, όπως επίσης ισχύει και για τον ίδιο. Τη στιγμή που τους συμπαραστέκεσαι ηθικά, δεν το ξεχνούν. Από την πλευρά των Δημοκρατικών υπάρχουν αρκετοί Σάξονες, οι οποίοι ενστικτωδώς δε μας χωνεύουν. Το ίδιο συμβαίνει και μ’ εμάς προς αυτούς. Πείτε το γενετικό, πείτε το ενεργειακό, το θέμα είναι πως ισχύει. Και ως… “θαύμα” οι περισσότεροι εξ αυτών είναι υπέρ της ελίτ.

Για να μπούμε λίγο στα ύδατα των κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Ξεκινώντας από το Facebook, θα πρέπει να έχετε ακούσει για τα επικά επίπεδα λογοκρισίας που γίνονται. Ειδικά εδώ στην Αμερική γίνεται το έλα να δεις. Οι ανεξάρτητοι “Fact Checkers” που εμφανίζονται σε άρθρα που αντιδρούν στον Μπάιντεν (το μπιντέ) και τους Δημοκρατικους, είναι στην ουσία ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις), οι οποίες κατά ένα σημαντικό μέρος χρηματοδοτούνται από το ΚΚΚ (Κομουνιστικό Κόμμα Κίνας) μέσω της Κινεζικής εφαρμογής Tik-Tok. Αυτό έχει ήδη αποκαλυφθεί και υπάρχει εκτενείς έρευνα των υπηρεσιών. Μάλιστα το ίδιο το Tik-Tok βρίσκεται σε αντίστροφη μέτρηση απο-μετοχοποίησης των Κινέζων. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή θα πρέπει να πουληθεί σε εταιρία καθαρά Αμερικανικών συμφερόντων, διαφορετικά θ’ απαγορευτεί. Τους τελευταίους μήνες υπάρχει τεράστια νομική δραστηριότητα γύρω από το θέμα και τώρα βρίσκεται στην περίοδο παράτασης. Το πρώτο ενδιαφέρον αγοράς της εφαρμογής έχει έλθει από τη Microsoft του “χαμογελαστού” Bill Gates.

Επομένως εάν βλέπετε Fact Checkers, να ξέρετε ότι προέρχονται από την Κίνα. Κι εκεί ξεκινά και η πρόσφατη “ιστορία” του επικεφαλή του Facebook.

Ο ίδιος ο Zuckerberg, παντρεμένος με την Κινέζα Priscilla Chan, χρηματοδότησε ΜΚΟ με $350+50 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για αγορά εκλογικού υλικού και τις πληρωμές αξιωματούχων των εκλογών. Ως εκ “θαύματος” όλα τα χρήματα πήγαν στις πολιτείες και κομητείες οι οποίες αυτή τη στιγμή είναι υπό μήνυση για νοθεία, απάτη και αντισυνταγματικότητα. Συγκεκριμένα πήγαν σε Georgia, Pennsylvania, Michigan & Wisconsin, καθώς και σε Arizona και Nevada (όπου κι εκεί μαίνονται μηνύσεις). Για να πάρετε μια ιδέα, αυτή τη στιγμή 48 πολιτείες μηνύουν το Facebook.

Παρόμοιες μηνύσεις απειλούν και τη Google λόγω μονοπωλίου του διαδικτύου και των διαφημίσεων, κάτι που αναμένεται να επεκταθεί λόγω της λογοκρισίας του YouTube. Και οι δύο εταιρίες ανήκουν στη μητρική Alphabet.

Στη συνέχεια έρχεται το Twitter, για το οποίο δεν έχει ακουστεί ακόμη κάτι, αλλά αναμένεται να υποστεί τεράστιες ζημιές. Τους περασμένους μήνες, η παλαιότερη εφημερίδα και 4η σε κυκλοφορία στις ΗΠΑ, η New York Post, αποκάλυψε ένα τερατώδες σκάνδαλο της οικογένειας Μπάιντεν και τις σχέσης της με Κινεζικά κεφάλαια και πληρωμές από Ρωσία, Ουκρανία, Καζακστάν και αλλού. Δωροδοκίες και εκβιασμοί. Το Twitter απέρριψε τη δημοσίευση του άρθρου και κλείδωσε το λογαριασμό της εφημερίδας για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Θα μου πείτε “γιατί δεν έγινε τίποτα μέχρι τώρα”; Κι έχετε δίκιο. Βλέπετε, τη δεκαετία του 90, όταν τα κοινωνικά μέσα άρχιζαν να πρωτο-εμφανίζονται, δημιουργήθηκε ένας νόμος προστασίας γνωστός ως Section 230. Αυτός προστατεύει τις πλατφόρμες των κοινωνικών μέσων, καθιστώντας υπεύθυνους τους χρήστες που ανεβάζουν πιθανώς παράνομες ή επιθετικές δημοσιεύσεις. Ωστόσο, από τη στιγμή της λογοκρισίας, οι πλατφόρμες αυτές στην ουσία λειτουργούν ως εκδότες. Αυτό στην ουσία αναιρεί τις προστασίες της πλατφόρμας και καθιστά τα ίδια τα μέσα ευάλωτα σε μηνύσεις. Τελευταία πάρθηκε απόφαση αναδιάρθρωσης ή ακόμη και ακύρωσης του Section 230. Από τη στιγμή που θα γίνει, θα πάρει και θα σηκώσει όλες τις πλατφόρμες λογοκρισίας.

Δύο φορές ήδη ο Zuckerberg και ο Dorsey (Twitter) παρουσιάστηκαν ενώπιον της βουλής (Senate Committee) για απολογία. Ο Dorsey άφησε τόσο μακρύ μούσι, που το παρατσούκλι του εδώ στην Αμερική είναι πλέον Ρασπούτιν. Στην ουσία οι Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές τους ισοπέδωσαν και τους δυο στις ακροάσεις (τις είδα ζωντανά) κι ένας θεός ξέρει τι τους περιμένει στην πορεία.

Μιλώντας για παρέμβαση Κινέζων του ΚΚΚ, οι Δημοκρατικοί θάβονται μέρα με τη μέρα, καθώς ήδη έχουν αποκαλυφθεί οι οικονομικές τους διασυνδέσεις με Κινεζικά χρήματα. Μάλιστα δύο εκ των στελεχών τους (πέραν του Μπάιντεν) είχαν σχέσεις απ’ ευθείας με κατασκόπους. Ο ένας είναι ο βουλευτής Swalwell, μέλος της επιτροπής ασφαλείας και πληροφοριών, ο οποίος διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με την Fang Fang (με Αμερικανικό ψευδώνυμο Christine Fang), επιβεβαιωμένη κατάσκοπο του ΚΚΚ. Η άλλη είναι η βουλευτίνα γριά Feinstein, η οποία είχε ως οδηγό και προσωπικό βοηθό για 20 χρόνια ανώτατο στέλεχος του ΚΚΚ.

Η BLM (Black Lives Matter) καθώς και η Αντίφα βρέθηκαν να χρηματοδοτούνται από την Κίνα μέσω δύο ΜΚΟ. Στην πορεία μπήκαν και μεγάλες εταιρίες στη χρηματοδότηση, από την οποία μόνον το 6% πηγαίνει στη λεγόμενη “υποστήριξη” των μαύρων. Μπορείτε άνετα να σκεφτείτε πού πηγαίνουν τα υπόλοιπα. Στο κάτωθι σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε ποιες εταιρίες τους χρηματοδότησαν.

https://thefederalist.com/2020/07/13/these-fortune-500-companies-donated-to-the-marxist-anti-capitalism-black-lives-matter-foundation/

Βέβαια αυτές οι δύο οι ομάδες είναι απλά προβοκάτορες. Ο στόχος των Δημοκρατικών είναι να δημιουργήσουν εμφύλιο, για τον οποίο ανώτατος αξιωματούχος υπηρεσίας πληροφοριών (δεν ανέφερε τ’ όνομά του) ενημέρωσε ότι οι φαστιστεροί έχουν ήδη παραστρατιωτικούς έτοιμους. Γι’ αυτό και υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στρατευμάτων εντός των ΗΠΑ, καθώς και η τελευταία επιστράτευση ενός εκατομμυρίου εφέδρων την περασμένη Άνοιξη.

Μέσα σε αυτό το χάος υπάρχουν πολλές θεωρίες συνωμοσίας που παρουσιάζονται. Ορισμένες εξ αυτών είναι όντως αποκαλύψεις, αλλά υπάρχουν και άλλες οι οποίες είναι εντελώς για τα μπάζα. Πιθανώς θα έχετε ακούσει ή διαβάσει για τους “Q” ή αλλιώς γνωστούς ως “Qanon”. Πρόκειται για μια αρχικά μικρή ομάδα, η οποία ξεκίνησε από την NSA κι έχει πατριωτικό σκοπό και ξεκίνησε αρχικά να κυνηγά τα κυκλώματα παιδεραστίας και διακίνησης παιδιών. Η υπόθεση είναι γνωστή ως PizzaGate. Το Hollywood έχει λυσσάξει μ’ αυτούς, και ειδικά οι ατζέντηδες και ορισμένες εταιρίες, γιατί είναι υπεύθυνοι κατά κράτος για παιδεραστία. Παρομοίως το Hollywood έχει λυσσάξει με τον Τραμπ, ο οποίος με το που έγινε Πρόεδρος, ορκίστηκε να εξαρθρώσει όλα τα παγκόσμια κυκλώματα παιδεραστίας και διακίνησης ανθρώπων. Μπορείτε να το δείτε και από την υπόθεση του Epstein, τον οποίον και μπουζουριάσανε. Βέβαια τον “αυτοκτόνησαν” στη φυλακή για να μη μιλήσει. Τα κυκλώματα αυτά συνδέονται με οργανισμούς που ανήκουν στην οικογένεια Clinton. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η Chelsey Clinton, η κόρη του Bill και της Hillary έχει παντρευτεί τον ανηψιό του George Soros.

Οι Δημοκρατικοί προσπαθήσανε να “μαγκώσουνε” τον Πρόεδρο Τραμπ με τον Epstein, αλλά αυτόπτες μάρτυρες που ήταν εκεί ανέφεραν ότι ο Τραμπ αρνήθηκε να έχει οποιαδήποτε σχέση με παιδιά και ότι παρουσιάστηκε ως αηδιασμένος.

Πίσως στους “Q”. Λόγω της δραστηριότητάς της, πολλοί πολίτες άρχισαν να τροφοδοτούν με μαρτυρίες για το τι γίνεται με την παιδεραστία καθώς και με άλλα θέματα εθνικής ασφάλειας. Μέσα σ’ αυτούς μπήκαν και “πυροβολημένοι”, οι οποίοι τη θεώρησαν ως την ιδανική πλατφόρμα για να εκτοξεύσουν βλακείες δίχως προηγούμενο. Επομένως, όταν διαβάζετε για τους “Q”, βάλτε τη σκέψη σας να δουλέψει λογικά και με την απαραίτητη κριτική. Δεν είναι όλα αληθή.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τους γνωστούς Anonymous. Βέβαια δεν ήταν ομάδα, αλλά ένας χαμηλόβαθμος υπάλληλος του υπουργείου αμύνης, τον οποίο και πιάσανε πριν από μερικούς μήνες.

Ας πάμε στον ίδιο τον Πρόεδρο Τραμπ. Με βάση τα όσα είδα, διάβασα κι άκουσα εδώ στην Αμερική, ο Πρόεδρος αυτός έχει ένα σκοπό. Να επιστρέψει την κυριαρχία της κυβέρνησης πίσω στο λαό. Και το έχει αποδείξει κατά κράτος. Έχει βάλει στο στόχαστρο όλη την ελίτ και από τη στιγμή που θα επανεκλεγεί, θα τους σαρώσει όλους. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο ίδιος είναι μέλος μιας συμμαχίας για να τελειώσουν το σκότος μια και καλή. Η ΟΕΑ, την οποία και παραδέχομαι για την απίστευτη δουλειά που έχει κάνει, συμπεριλαμβανομένης και της αποκωδικοποίησης της Αρχέτυπης γλώσσας, η οποία αποκάλυψε το σχέδιο των δυναστών μας, έχει αναφέρει στο παρελθόν την ύπαρξη της ΟΠΛΑ (Ομάς Πλανητικής Αποκαταστάσεως). Βάσει των όσων έχω δει, ο Τραμπ ανήκει είτε εκεί, είτε σε οργανισμό παράλληλο. Και θα σας δώσω μια μικρή ιστορία πριν μπω στα παρόντα θέματα.

Το 1991 η Αμερικάνικη κυβέρνηση είχε παρατήσει τους στρατιώτες της μετά τον πόλεμο του Ιράκ. Μετά από μήνες στο δρόμο, ξαφνικά ήρθε ένα κονβόι λεωφορείων, τα οποία πήραν τους στρατιώτες και τους πήγαν στο αεροδρόμιο, όπου τους περίμενε ένας στόλος ιδιωτικών αεροπλάνων να τους γυρίσει στην πατρίδα. Ο ιδιοκτήτης των αεροπλάνων ήταν ο Τραμπ. Ο ίδιος τους είπε “απλά πληρώστε τα καύσιμα, τίποτε άλλο”. Σε κάθε γιορτή, ο Τραμπ επισκέπτεται τους στρατιώτες και γιορτάζει μαζί τους στις εμπόλεμες ζώνες. Καταλαβαίνετε γιατί ο στρατός τον λατρεύει.

Ότι κι αν ακούτε στα Ελληνικά ΜΜΕ και από τις “διασημότητες” για τον Τραμπ, μην τα πιστεύετε. Ο άνθρωπος δεν είναι τέλειος, αλλά είναι μαχητής για το φως και για όλους μας. Πιστεύει στη συνεργασία των λαών αλλά υποστηρίζει εγκάθετα την ανεξαρτησία των κρατών και των λαών να ορίζουν τη μοίρα και τη ζωή τους.

Ο Τραμπ και ο κοντινός τους φίλος και υπουργός εξωτερικών Πομπέο δε χωνεύουν τον Ερντογάν με τίποτα. Μάλιστα ο Πομπέο είπε, εξαγριωμένος, στη Μέρκελ (αν θυμάμαι καλά): “Μαζέψτε τον Ερντογάν γιατί θα γίνει το έλα να δεις”.

Όσον αφορά τη χώρα και τους ανθρώπους της, ο Τραμπ έκανε τα εξής:

  • Πέτυχε την ολοκληρωτική ενεργειακή ανεξαρτησία της χώρας. Από τα τέλη του 2018 η Αμερική είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός κι εξαγωγέας πετρελαίου και φυσικού αερίου στο κόσμο. Το κόστος καυσίμων έπεσε κατά 50% και το κόστος ρεύματος κατά περίπου 40% με 60% ανάλογα με την πολιτεία (με τα ίδια λεφτά που θέρμαινες και φώτιζες ένα μεσαίο διαμέρισμα, τώρα φωτίζεις και θερμαίνεις ολόκληρο σπίτι).

  • Η ανεργία έπεσε στο 5.4% και δημιουργήθηκαν ζώνες ευκαιρίας και απασχόλησης των μαύρων και των λατίνων με επιπλέον επιχορηγήσεις και χρηματοδοτήσεις από το κράτος (το επόμενο βήμα είναι η χρηματοδότηση των μειονοτήτων με επιπλέον $800 δις).

  • Έριξε τις τιμές των φαρμάκων (π.χ. το μηνιαίο κόστος ινσουλίνης για διαβητικούς έπεσε από τα $200 στα $35) κι έριξε το κόστος ασφάλισης, αφαιρώντας τα πρόστιμα για όσους όσους δε μπορούσαν ν’ ασφαλιστούν (οι προηγούμενοι έριχναν πρόστιμα στη φορολογία).

  • Έριξε τη φορολογία στους πολίτες με αποτέλεσμα η μέση οικογένεια να γλιτώνει από $2000 έως $6000 δολάρια το χρόνο σε φόρους. Έριξε τη φορολογία των επιχειρήσεων από το 37% στο 21% με αποτέλεσμα να επέλθει μπαράζ προσλήψεων παντού και καταιγισμός από bonus προς όλους τους καλούς εργαζόμενους.

  • Επέβαλε το First Step στην αναδιάρθρωση τους συστήματος δικαιοσύνης, επιστρέφοντας στις οικογένειές τους ανθρώπους, οι οποίοι είχαν φυλακιστεί (για χρόνια) για απλή κατοχή μαριχουάνα. Το Δεύτερο Βήμα αφορά τη στρατηγική της Μη Διάλυσης της Οικογένειας των μειονοτήτων και ειδικά των μαύρων της Αμερικής (είναι μεγάλο κομμάτι που κατάφερε η φασιστερά, με αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση στις μονογονικές οικογένειες).

  • Ενδυνάμωσε το διαλυμένο στρατό των ΗΠΑ με νέες τεχνολογίες, εξοπλισμό και έδωσε μεγάλη φροντίδα και προσοχή στους στρατιώτες. Απέλυσε δεκάδες χιλιάδες αργόσχολους στη στρατιωτική υγεία, οι οποίοι πέταγαν στο δρόμο τους βετεράνους και τσέπωναν τα χρήματα που δινόταν για την περίθαλψή τους. Επίσης ξεκίνησε προγράμματα επανένταξης των βετεράνων στο εργατικό δυναμικό μ’ επιπλέον χρηματοδοτήσεις των επιχειρήσεων που τους προσλάμβαναν.

  • Επέβαλε οικονομικό πόλεμο ενάντια στην Κίνα και με τις ταρίφες που έθεσε, χρηματοδότησε τους αγρότες της Αμερικής που αιμορραγούσαν με $27 δις δολάρια.

  • Εν μέσω πανδημίας κατάφερε τη μεγαλύτερη ανάκαμψη της οικονομίας με αύξηση του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος (μέχρι το Σεπτέμβριο του 2020) κατά 33.1%. Η Αμερική είναι η μοναδική χώρα στον πλανήτη με τις λιγότερες απώλειες.

  • Επέστρεψε στην Αμερική πάνω από 300.000 θέσεις εργασίας τις οποίες είχε κλέψει η Κίνα και απαγόρεψε πλέον την εισαγωγή βαμβακιού από την Κίνα, μεταφέροντας τις δουλειές για παραγωγή ρούχων πίσω στην Αμερική. Πλέον οι εισαγωγές ρούχων από Κίνα έχουν σχεδόν μηδενιστεί.

  • Πέρασε νόμο υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, βάσει των οποίων απαγορεύεται η εισαγωγή προϊόντων τα οποία παράγονται από εταιρίες με χρήση καταναγκαστικής εργασίας (σκλάβων, παιδιών κτλ.).

  • Ο οργανισμός για τον έλεγχο ασθενειών και λοιμώξεων (CDC) ξεκαθάρισε την απάτη της πανδημίας, αποκαλύπτοντας τα αληθινά στοιχεία για τους θανάτους (μόλις 6% των συνολικών θανάτων οφείλεται καθαρά και μόνον στον COVID ενώ μόνο το 35-40% οφείλεται σε συνδυασμό COVID και προϋπαρχόντων χρόνιων ασθενειών). Από αυτή την αποκάλυψη δόθηκε το έναυσμα στον Καναδά, όπου και αποκαλύφθηκε ότι οι θάνατοι λόγω COVID είναι μόλις 166 (στοιχεία της πρώτης εβδομάδας του Δεκεμβρίου 2020), ενώ όλες οι υπόλοιπες περιπτώσεις συνέβησαν εντός γηροκομείων και υπηρεσιών υγείας, όπου οι ασθενείς ήταν στα τελευταία τους (terminally ill).

  • Χρηματοδότησε εθνικές και διεθνείς εταιρίες με δισεκατομμύρια δολάρια για την άμεση εύρεση εμβολίου (Operation Warp Speed), ώστε να απαλείψει τον πανικό, ενώ χρηματοδότησε επίσης και την εύρεση εναλλακτικών θεραπειών, φέρνοντας στη βουλή για ακρόαση πλήθος επιστημόνων.

  • Είναι ο μοναδικός Πρόεδρος στον κόσμο που υποστηρίζει το πλήρες άνοιγμα των οικονομιών.

  • Έδιωξε Κινέζους κατασκόπους από τη χώρα, γλιτώνοντας Αμερικάνικες εταιρίες από κλοπές πνευματικής περιουσίας και τεχνολογίας, οι οποίες υπολογίζονται στα $260 δις δολάρια το χρόνο. Επίσης απαγόρεψε την πώληση τεχνολογίας και microchips σε εταιρίες της Κίνας, ρίχνοντας τις Κινεζικές εταιρίες σε πλήρη πανικό (π.χ. Hawei).

  • Απαγόρεψε Κινεζικά κεφάλαια από τις επενδύσεις σε Αμερικάνικες εταιρίες και υποχρέωσε την πώληση της Κινεζικής κατασκοπευτικής εφαρμογής Tik-Tok σε Αμερικάνικη εταιρία με την απειλή ολοκληρωτικής της απαγόρευσης. Η προθεσμία λήγει σύντομα με υποψήφιο αγοράς τη Microsoft. Σημειωτέον, η εφαρμογή Tik-Tok δημιουργεί ολόκληρη βάση δεδομένων με αναγνώριση προσώπου, πληροφορίες για τις κινήσεις και τις επαφές κάθε χρήστη, τις οποίες κι αποστέλλει στην Κίνα.

  • Επέβαλε απαγόρευση εισόδου στην Αμερική κατοίκους από χώρες που επιτρέπουν την τρομοκρατία να είναι ενεργή στα εδάφη τους.

  • Έχτισε το τείχος (κατά 70%) στα νότια σύνορα της χώρας, μειώνοντας δραστικά την εισχώρηση εγκληματικών οργανώσεων, οι οποίες διακινούσαν παιδιά και ναρκωτικά. Σημειωτέον ότι η χρηματοδότηση του τείχους έγινε μέσω στρατιωτικών κονδυλίων και η απόσβεση γίνεται από τα διόδια που πληρώνουν οι Μεξικάνοι για να έλθουν στη χώρα είτε για ταξίδι είτε για επαγγελματικούς λόγους.

  • Κατάφερε τα πρώτα μεγάλα πλήγματα στη διακίνηση της παιδεραστίας με συλλήψεις, προσαγωγές και φυλακίσεις (βλέπε Epstein) κι έστειλε τον Weinstein του Hollywood στο φρέσκο (από εκεί ξεκίνησε και η κίνηση του #MeToo, την οποία και χρησιμοποιεί η φασιστερά τώρα). Μάλιστα έχουν υπάρξει αποκαλύψεις διασύνδεσης των κυκλωμάτων παιδεραστίας με το Ίδρυμα Clinton, το οποίο και βρίσκεται υπό κυνηγητό. Σημειωτέον, τα δικαστήρια πήγαν να κατασχέσουν πάνω από 20 τηλέφωνα συνεργατών της Clinton για το θέμα, τα οποία κι έγιναν format πριν τα πάρουν οι δικαστές (εξ’ ου και το ανέκδοτο για την εφαρμογή BleachBit). Αυτό λέει πολλά.

  • Έβγαλε την Αμερική από το Σύμφωνο του Παρισιού, σύμφωνα με το οποίο η χώρα έπρεπε να πληρώνει τα μαλιοκέφαλά της, και το οποίο περιλάμβανε απαγορεύσεις εξαγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου στα εδάφη της. Παρόλο που η χώρα αποχώρησε από το σύμφωνο, κατάφερε τη μεγαλύτερη πτώση εκπομπής CO & CO2 στον κόσμο. Σημείωση: Πολλές χώρες μέλη του συμφώνου αύξησαν τις εκπομπές τους στον ίδιο χρόνο, ενώ η Κίνα (νούμερο 1 στον πλανήτη στη μόλυνση) δεν υπόκεινται στους κανόνες του συμφώνου πριν από το 2030.

  • Έπαψε τη χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας γιατί απέδειξε ότι είναι εργαλείο της Κίνας, κι ο οποίος υποστηρίζει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων για το κλείδωμα όλων των ανθρώπων στα σπίτια του και στις πόλεις – δίχως τη χρήση θεραπευτικών.

  • Αποκάλυψε τον πραγματικό ρόλο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Κίνας κι εξέθεσε την υποκρισία όλων των μεγάλων ΜΜΕ.

  • Κατέστρεψε την ηγεσία των μεγαλύτερων τρομοκρατικών οργανώσεων με μηδέν στρατιωτικές απώλειες.

  • Κατάφερε ότι δεν κατάφερε κανένας Πρόεδρος των ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες: Έφερε την ειρήνη στη Μέση Ανατολή & το Κόσοβο, καταστρέφοντας τα σχέδια της φασιστεράς, της Κίνας και της Νέας Τάξης πραγμάτων για νέους πολέμους και καταστροφές των ζωών και οικογενειών στην περιοχή. Προτάθηκε για 4 Νόμπελ Βραβεία Ειρήνης, αλλά οι φασιστεροί δεν του δώσανε ούτε ένα (ο Ομπάμα κέρδισε ένα με το που έγινε Πρόεδρος ενώ δεν είχε κάνει τίποτα).

  • Απέδειξε πέραν πάσας αμφιβολίας ότι δε συνεργάστηκε ποτέ με τη Ρωσία για να κλέψει τις εκλογές του 2016 (ενώ τα ΜΜΕ ακόμη πιπιλίζουν την καραμέλα αυτή). Αντιθέτως, απέδειξε ότι το όλο σχέδιο οργανώθηκε από την Hillary Clinton μέσω ψεύτικου ντοσιέ από μία και μοναδική “ανώνυμη” πηγή.

  • Ξεκίνησε τη δημιουργία νέας συμμαχίας μεταξύ ΗΠΑ, Αυστραλίας, Ιαπωνίας και Ινδίας για τον έλεγχο των στρατιωτικών επεκτάσεων της Κίνας στη Νότια Κινεζική θάλασσα και στηρίζει την ανεξαρτησία της Ταϊβάν από τη δικτατορία της Κίνας. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά τα γεγονότα στο Hong Kong οι κάτοικοι εκεί βγαίνουν στους δρόμους με Αμερικάνικες σημαίες.

  • Καταδίκασε πάνω από 40 φορές την ακροδεξιά (ζωντανά στον αέρα) κι ανακύρηξε την ΑΝΤΙΦΑ ως εγχώρια τρομοκρατική οργάνωση. Αναμένεται και η ανακύρηξη της Κου Κουξ Κλαν επίσης ως τρομοκρατική οργάνωση.

Τώρα πιθανώς να μην έχω αναφέρει τα πάντα όσα έχει κάνει ο Πρόεδρος Τραμπ, αλλά διαβάζοντάς τα, πείτε μου πραγματικά… θέλετε ή δε θέλετε να υπάρξει ένας τέτοιος ηγέτης για την Ελλάδα;

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ιστορικές εξελίξεις εδώ και μένει να δούμε τ’ αποτελέσματα. Η φασιστερά και η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει αφρίσει τόσο πολύ, που θα κάνουν τα πάντα, κυριολεκτικά τα πάντα για να μη βγει ο Τραμπ για νέα θητεία. Ότι παράνομο μπορεί κανείς να φανταστεί. Γιατί ξέρουν. Εάν ο Τραμπ ορκιστεί για δεύτερη θητεία, θα μπούνε όλοι φυλακή.

Κι ένα τελευταίο. Προωθείται η επαναφορά της θανατικής ποινής μέσω εκτελεστικού αποσπάσματος και της ηλεκτρικής καρέκλας. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό γίνεται καθαρά για τους μεγάλους προδότες της φασιστεράς και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, οι οποίοι είναι υπεύθυνη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Αυτά προς το παρόν!


ellhnkaichaos2.blogspot.com


27 σχόλια:

  1. ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ,
    Οι ανεξάρτητοι “Fact Checkers” ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ AΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ GOOGLE ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥΣ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 1.000 ΕΩΣ ΚΑΙ 1.200 ΕΥΡΩ Η ΔΟΛΛΑΡΙΑ.
    ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ, Η ΠΟΣΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ.
    ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    Ο ΔΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
    https://thefederalist.com/2020/07/13/these-fortune-500-companies-donated-to-the-marxist-anti-capitalism-black-lives-matter-foundation/
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ BLM,
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ,
    ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ EΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.

    ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΠOIA ETAIREIA EINAI;
    ΑΥΤΗ. Η AirBnB δεσμεύτηκε 500.000 $ για BLM και άλλους οργανισμούς.

    ΕΙΠΕ Η ΒΙΒΙΑΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΩ AIRBNB.
    Ο ΛΟΓΟΣ; Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ Η ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΝ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ.

    ΞΕΡΑΝΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΞΕΡΑΝΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΥΓΟΔΙΚΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ.

    ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ.

    ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΝΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ; TO ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΨΟΓΟΣ ΗΛΙΑ ΜΑΣ!
      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!
      θΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ.. ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/12/2022.html#more

      Διαγραφή
  3. Λοιπόν, μ' αρέσει που ο επιστολογράφος έθιξε ένα πολύ λεπτό θέμα στην αρχή, που συνήθως περνάει απαρατήρητο. Μέσα έπεσε!

    Όντως, οι Αγγλοσάξωνες, το Wasp (που κάνουν κουμάντο μαζί με τους τζιούζ), δεν μας χωνεύουν καθόλου.
    Καί κάτι ακόμη: ο πόλεμος Βορείων-Νοτίων το 1860-64 ήταν **ΚΑΙ** φυλετικός... οι ταμπέλες "Βόρειοι" / "Νότιοι" είναι σε μεγάλο βαθμο παραπλανητικές. Βλέπετε, οι Νότιοι (μεγαλογαιοκτήμονες) ήταν κυρίως Ιρλανδικής προελεύσεως, συν μερικοί Γαλλικής καί Ισπανο-Μεξικανικής. Άλλως τε, οι λαϊκοί χοροί των καουμπόηδων με το βιολί στις αγροτικές, νότιες πολιτείες (ξέρετε, γρήγορα βήματα καί χτυπήματα το πόδι κάτω), είναι αντίγραφα των αντιστοίχων Ιρλανδικών.
    Γι' αυτό, πιό πολλές συμπάθειες προς την Ελλάδα, προσωπικά περιμένω να βρω στον Νότο. Τον Βορρά τον έχω ξεγραμμένον.

    Υγ: Παρ' όλ' αυτά, παραμένω επιφυλακτικός απέναντι στις αγάπες καί τα λουλούδια των Αμερικανών προς εμάς. Διότι Νότιος ήταν κι εκείνο το καραγομάρι, ο Λύντον Τζόνσον.
    Τέλος πάντων, το θέμα είναι ΕΜΕΙΣ εδώ τί κάνουμε. Το να περιμένουμε συμπάθειες απ' αλλού, είναι ετεροκαθορισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιας και είπες γι αυτές τις "συμπάθειες".. σού έχω μια εκπληξούλα αγαπητέ Εργοδότα.

      Κοίταξε αυτό:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/12/donald-j-trump-white-house-december-10.html

      Φρόντισα εντωμεταξύ να ρωτήσω εκεί που πρέπει, και να μάθω ότι:

      Αν είχαμε -υποθετικά μιλάω- αποφασίσει να φτιάξουμε, μερικά από εμάς, τα πατριωτικά ιστολόγια, έναν καθ' όλα νόμιμο σύλλογο "Ελλήνων ιστολόγων φίλων της αμερικανικής πολιτικής Τραμπ", ..άνετα θα μπορούσαμε και να αιτηθούμε ως δικαιούχοι αυτής της οικονομικής βοήθειας, συνεχίζοντας με περισσότερα προσόντα, αναβαθμίσεις σε πιο εντυπωσιακές ιστοσελίδες, κάποιου είδους διαδυκτιακή προστασία κ.ά... το αφυπνιστικό και πληροφοριακό μας έργο. 🙂

      Διαγραφή
    2. @ ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

      Γιατί "υποθετικά"; Ποια είναι η προσπάθεια, που δεν ξεκίνησε με λίγους; Μήπως είμαστε μικροί, ή "κολάμε μπρίκια"; Άντε, γιατί καταφθάνουν Χριστούγεννα και θα χρειαστεί οι κοινωνία κουραμπιέδες. Το γοργόν και χάριν έχει.

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΔΙΟΝΥΣΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ!
      ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ.

      ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
      ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ;

      Διαγραφή
    4. ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.

      ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ DONALD JOHN TRUMP, ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ.

      ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο TRUMP TON AMEΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.

      ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΟΥΣΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
      ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΟΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΒΑΝ.

      ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ.

      ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑΝ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

      ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ DONALD JOHN TRUMP KAI EBAΛΕ ΕΝΑ ΦΡΕΝΟ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.
      ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

      Ο DONALD JOHN TRUMP, NA ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΠΥΡΕΤΟΥ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  4. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ.

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΝΟΜΟ Ο DONALD JOHN TRUMP, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    Ο DONALD JOHN TRUMP ΨΗΦΙΣΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΘΑ ΘΥΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ,
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ.

    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΜΗΤΕΡΕΣ ΝΑ ΘΥΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ;
    ΟΣΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ;
    ΚΑΝΕΙΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΡΑΦΕΙ:
    Το 1991 η Αμερικάνικη κυβέρνηση είχε παρατήσει τους στρατιώτες της μετά τον πόλεμο του Ιράκ. Μετά από μήνες στο δρόμο, ξαφνικά ήρθε ένα κονβόι λεωφορείων, τα οποία πήραν τους στρατιώτες και τους πήγαν στο αεροδρόμιο, όπου τους περίμενε ένας στόλος ιδιωτικών αεροπλάνων να τους γυρίσει στην πατρίδα. Ο ιδιοκτήτης των αεροπλάνων ήταν ο Τραμπ. Ο ίδιος τους είπε “απλά πληρώστε τα καύσιμα, τίποτε άλλο”. Σε κάθε γιορτή, ο Τραμπ επισκέπτεται τους στρατιώτες και γιορτάζει μαζί τους στις εμπόλεμες ζώνες. Καταλαβαίνετε γιατί ο στρατός τον λατρεύει.

    ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ; ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙ.

    ΑΥΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΡA ΜΑΣ, ΣΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ DONALD JOHN TRUMP.

    ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    https://twitter.com/i/status/1337855382891483138

    ΕΔΩ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.
    https://pbs.twimg.com/media/EpERhx7W8AEuwJx?
    format=jpg&name=900x900

    ΜΕ TRUMPIKH ΑΓΑΠΗ,
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Biden ‘will be removed one way or another’: Alex Jones, Michael Flynn speak at pro-Trump march as rival protesters clash (VIDEOS)

    https://www.rt.com/usa/509504-dc-trump-protest-proud-boys/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Αμέρικα καλά το βοήθησε.Τα εγκλήματα της Αμέρικα εναντίων της Γκρις πότε θα τα διορθώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τα διορθώσει όταν του πης τον τρόπο να φέρνει τον χρόνο πίσω.
      Θα του το πής;
      Astillais

      Διαγραφή
    2. Astillais,

      κοίταξε τί δείχνει το λινκ που έβαλε ο tsute

      ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ..!
      Η ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ..!

      WWG1WGA

      Διαγραφή
    3. @Astillais

      Μα δεν είναι απαραίτητο να φέρει το χρόνο πίσω!Απλά να ξεκαθαρίσει επίσημα ποια εγκλήματα έχουν διαπράξει οι Αμέρικανς εναντίων μας και από εδώ και στο εξής να αναγνωρίσει και να υποστηρίξει όλες τις δίκαιες θέσεις μας.

      Διαγραφή
  7. Μακάρι να βγει ξανά. Το εύχομαι ολόψυχα. Αλλιώς η ανθρωπότητα τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το άρθρο είναι για κάδρο, και οι πληροφορίες του Ηλία επίσης.
    Ηλία κοίτα και εδώ:
    https://twitter.com/klimhs13/status/1338122404040728576
    Την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε δεν ξέρω αν έχει πέσει στην αντίληψή σου, αλλά χθες και σήμερα πέφτει ξύλο
      στην Ουάσινγκτον με αφορμή την ομιλία του Τράμπ. Ρίξε μια ματιά στα κοριτσάκια που έχουν συλληφθεί:
      https://twitter.com/klimhs13/status/1338129050477465600

      Διαγραφή
    2. Κρίνοντας κάποιος κι απ' τα βαψίματα, θα μπορούσε να πει "ΕΔΩ Η ΜΠΟΥΜΠΟΎ ΕΚΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΎ ΠΟΎ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΎ?".
      Αλλά άσε καλύτερα μην μάς πεταχτεί κανας Δημητράς και μάς κλείσει για ρατσισμό..🤣

      Διαγραφή
    3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.
      ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ .
      ΜΑ ! ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ .
      ΚΑΙ ,ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΜΠΟΡΝΤΕΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΠΙΝΤΕ .
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
      ΚΥΤΤΑΤΕ ΤΩΡΑ ,ΤΙ ΜΠΟΥΝΙΔΙ ΘΑ ΠΕΣΗ !.
      Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ,ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΘΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ .
      Ω ΡΕ ! ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΜΟΥΣΙΟΥ ...ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ....
      ΦΦΦΦΦΣΣΣΣ ΜΠΟΙΝΓΚ !.......
      ΟΧΙ .ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ .
      ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ .....ΡΟΜΦΑΙΑ ΠΕΡΝΑ ....
      ΤΣΟΥΤΕ ! ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ,ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ .
      ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕ ,ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ .
      ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ,ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ .ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ .
      ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ .ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΣ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ !
      ΜΠΑΑΑΑΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ! ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ !
      ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ! ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ ,ΠΕΡΣΕΑΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ .
      ΟΡΑΤΩΝ ΤΕ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ ......
      ΑΟΡΑΤΩΝ ΛΕΓΩ ! ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ !
      ΚΑΙ ..WWG1WGA.
      ΜΙΑ ΧΑΡΑ .ΤΣΙΦΤΙΚΑ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
    4. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ!

      ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΝΝΈ.. ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΆΡΤΥ.. 🤣

      https://www.youtube.com/watch?v=Zph7YXfjMhg

      Διαγραφή
  9. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 50,ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ANN VANDERSTEEL,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ(ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ GEN FLYNN)ΕΔΩ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ CHARLIE WARD KAI TON JUAN O SAVIN.YΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο JUAN ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο JR??ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΑΝΝΑ...https://www.youtube.com/watch?v=p50VisRrWx4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα πατριώτες!
    Είμαι ο αρχικός συγγραφέας των δύο μηνυμάτων από Αμερική. Δε θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες, διότι είμαι έξω αυτή τη στιγμή και ο καιρός είναι λίαν παγερός. Βρίσκομαι περίπου 11.000χλμ μακριά απ' την πατρίδα και σχετικά κοντά στα Καναδικά σύνορα στη μακρά δύση και παρακολουθώ τα πράγματα όσο πιο κοντά γίνεται στο λεγόμενο "ground zero".

    Σε γενικές γραμμές γίνεται το έλα να δεις στη χώρα. Την ερχόμενη Παρασκευή, 18 του μήνα είναι η προθεσμία παράδοσης της αναφοράς του Διευθυντή Πληροφοριών για παρέμβαση ξένων πρακτόρων στις Αμερικάνικες εκλογές, η οποία προέρχεται από την εκτελεστική απόφαση του Προέδρου, συνταχθείσα το Σεπτέμβριο του 2018. Με βάση αυτή, ο Πρόεδρος Τραμπ αποκτά ενισχυμένες δυνάμεις κάθαρσης και δέσμευσης περιουσιών όλης της Cabal, καθώς και την έναρξη στρατιωτικών δικαστηρίων.

    Για χάριν πληροφόρησης, η Sidney Powell, η δικηγόρος που κυνηγά τις υποθέσεις των εκλογών παράλληλα με την ομάδα του Τραμπ, διαχωρίστηκε από τις αρχικές μηνύσεις για τον εξής λόγο. Η ομάδα του Τραμπ κυνηγά τις υποθέσεις νοθείας ως Civil Case, ενώ η ίδια τις κυνηγά ως Criminal Case. Υπόψη ότι η ίδια η Sidney είναι δικηγόρος με ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ άδεια, που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει προσαγωγές για εθνική προδοσία.

    Σήμερα ήρθε ένα άλλο κύμα πανικού στα ΜΜΕ, με την πλέον διασταυρωμένη βάση δεδομένων όλων των μελών του ΚΚΚ (Κομουνιστικού Κόμματος Κίνας) να δημοσιεύεται. Στην Αυστραλία γίνεται χάος με τα στοιχεία να μπαίνουν σε πρωτοσέλιδα. Όλα τα υπόλοιπα εδώ Αμερική γίνονται από πλευράς "Οπτικής" για να δει ο κόσμος το τι δικτάτορες είναι οι Δημοκρατικοί και οι φασιστεροί. Μέχρι σήμερα έχει φτάσει ακόμη και το 37% των Δημοκρατικών ψηφοφόρων να πιστεύουν ότι έγινε μεγάλη απάτη στις εκλογές. Η Καλιφόρνια κοντεύει να συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια υπογραφές για απόλυση του κυβερνήτη Newsom. Το Michigan ετοίμασε πρόταση μομφής για την κυβερνήτη εκεί. Άλλοι άνθρωποι δημοσιοποιούν τις σχέσεις αξιωματούχων των πολιτειών με το ΚΚΚ.

    Τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού στην Αμερική έχει μπει σε φάση πολιτικής ανυπακοής στα κλειδώματα της απάτης του κορωνοϊού. Στην περιοχή μου ο κόσμος αγνοεί τα μεγάλα κλειδώματα και η αστυνομία υποστηρίζει πλέον τους πολίτες.

    Στο Michigan φασιστεροί αξιωματούχοι προσπάθησαν να φιμώσουν τα ευρήματα από την forensic analysis των συστημάτων Dominion, αλλά διέρευσαν τα στοιχεία και μαντέψτε ποιοι είναι εμπλεγμένοι. Σωστά. Η Κίνα! Η διαμόρφωση και "διόρθωση" (adjudication) των ψήφων έγινε Ευρώπη.

    Βάσει συντάγματος και νομοθεσίας των ΗΠΑ, αυτό σημαίνει ότι ξεκινά εκτεταμένη εθνική έρευνα και το αποτέλεσμα των εκλογών εκμηδενίζεται αυτόματα. Επίσης, ο παρών πρόεδρος παραμένει στην προεδρία μέχρι την πλήρη εκκαθάριση των υπαιτίων. Μία παρόμοια υπόθεση υπήρξε το 1860, η οποία διήρκεσε για 5 ολόκληρα έτη. Μέχρι την ολοκλήρωση ο πρόεδρος παραμένει και δεν υφίστανται εκλογές. Μένει να δούμε εάν θα πάει μέχρι εκεί.

    Απ' όσο γνωρίζω, υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Sealed Indictments (αν δεν κάνω λάθος, είναι περίπου 45.000), τα οποία αναμένεται να δημοσιοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της νομικής έρευνας. Αυτό σημαίνει ότι πολύς κόσμος θα μπει φυλακή.

    Επίσης γνωρίζω ότι οι φυλακές του Γκουαντάναμο πήραν εντολή εδώ και καιρό να επεκταθούν ώστε να μπορέσουν να δεχτούν μεγάλο αριθμό φυλακισμένων "υψηλού προφίλ" με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι αποκαλυπτικές και πολλές χώρες του Δυτικού Κόσμου θ' ακολουθήσουν τα βήματα των ΗΠΑ. Η Αυστραλία ξεκίνησε ήδη.

    Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ευχάριστα τα νέα που μάς φέρατε!
      Συγχαρητήρια για τον σαφή και καθαρό τρόπο γραφής όλων αυτών των χρήσιμων πληροφοριών. Αναμένουμε εξελίξεις,

      Να είστε καλά!

      Διαγραφή