«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

61% ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ !!! (βίντεο από ΑΝΤ1)

7 σχόλια:

  1. Οι υγειονομικοί ξέρουν τι γίνεται από 1ο χέρι! Ξέρουν ότι στα πιστοποιητικά θανάτου κυριαρχεί ο κοροϊδοϊός και εξαφανίστηκαν σχεδόν όλες οι άλλες αιτίες. Ξέρουν ότι οι ΜΕΘ ποτέ δεν ήταν περισσότερο γεμάτες, από όσο είναι όλα τα τελευταία χρόνια.
    Όμως δεν τους λυπάμαι που θα φάνε πρώτοι το τρύπημα γιατί δεν αντιστάθηκαν όσο έπρεπε (εκτός πολύ λίγων) και άφησαν να τους "καπελώνει" η κάθε κατινο- παγώνη -λινού, ο κάθε δρακουλο- σήψας(από την σήψη) και ο μοσχαροκέφαλος!
    Που ήταν όταν ακύρωσαν το 80% των χειρουργείων και πέθαινε κόσμος αβοήθητος; Που ήταν όταν φορέσαν μάσκες στα παιδιά, όταν σαν γιατροί ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτό για την υγεία τους και την ανάπτυξη τους; Που ήταν όταν λένε ότι ο "ιός" κυκλοφορεί σαν βρυκόλακας το βράδυ, μάθανε τέτοιες αρλουμπολογίες όταν μαθαίνανε μικροβιολογία;
    Απλά πήρανε χαρτζηλικάκια να το βουλώσουν, να γράφουν μαϊμού αιτία θανάτου "ιός 19", να παίρνουν έκτακτα επιδόματα και κυρίως είχαν καταχαρεί που οι νοσηλευόμενοι δεν είχαν συνοδούς να τους "κυνηγούν" στους διαδρόμους για να μάθουν πως είναι ο άνθρωπος τους, τι φάρμακα απαιτούνται ή ότι χρειάζεται φροντίδα ή αλλαγή.
    Οι Έλληνες/ίδες έχουμε στερηθεί την περίθαλψη που πληρώναμε όλα τα χρόνια για μιά γρίπη με θνητότητα 0,5%!!! Έχουμε στερηθεί την ελευθερία, τα ανθρώπινα και τα πολιτικά μας δικαιώματα. Μας στέρησαν το γέλιο, το τραγούδι, την αγκαλιά. Πάμε σαν τους κλέφτες να ανάψουμε τα καντήλια των νεκρών μας.
    Τόσοι πανεπιστημιακοί γιατροί δεν θα μπορούσαν να ξεμπροστιάσουν όλα αυτά τα ψέματα (αν ήθελαν); Δεν θα μπορούσαν να ενωθούν φωνές γιατρών από όλη την Ελλάδα και να πολεμήσουν την απάτη και την καταστροφή;
    Δυστυχώς επικρατεί "ο καθένας για την πάρτη του" και το "δως ημίν σήμερον" και φθάσαμε στο απροχώρητο!
    Αντιγόνη
    ΥΓ Ακόμα και τώρα μπορούν να ξεσηκωθούν ενάντια στην κοροϊδία και να μιλήσουν για όσα είδαν και να σπάσει το απόστημα....αλλά θέλουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιγόνη συμφωνώ σε όλα. Έτσι είναι. Όποιος συμμαχει με τον Εξαποδακια, είναι ο πρώτος που θα τσακίσει από αυτόν. Μπορούν οι γιατροί να το σώσουν αλλά σαν γνήσιες κότες θα προτιμήσουν να υπογράψουν την καταδίκη τους. Τα ευρώ πάνω απ' όλα!!! Ήρθε η ώρα να εισπράξει ο καθένας την προδοσία του. Σειρά μετά έχουν τα μπατσακια.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρουν επίσης τώρα πλέον ότι οι ΜΕΘ σκοτώνουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΕΠΑΘΕ Ο PENCE ΠOY EKANE TO ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ BILL.
    ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ.
    https://youtu.be/AsqUDA-9Drg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://pbs.twimg.com/media/EpxfzXUWMAkUG-N?format=jpg&name=small
    ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΩ ΠΆΡΕΙ ΠΑΡΆΤΑΣΗ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,ΑΡΙΒΕΡΝΤΕΡΤΣΙ ΡΟΜΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή