«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Κερδίσαμε μια μάχη! Μένει να κερδίσουμε τον πόλεμο!

του Γεωργίου Μεταξά



Eίναι γνωστό σε όλους ότι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του facebook, αποτελεί την πιο δημοφιλή σε όλον τον πλανήτη (με εξαίρεση τη Βόρειο Κορέα και την Κίνα). Αυτό είναι ένα γεγονός που έκανε τη CIA (Central Intelligence Agency) αρχικά και την NSA (National Security Agency) αλλά και τη Mossad (Ισραηλινή αντικατασκοπεία) στην πορεία, να τη χρησιμοποιήσουν ως μέσο καταγραφής συμπεριφοράς. Κι όχι μόνο. Για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις της πλατφόρμας, είναι γνωστό ότι το σύστημα ασφαλείας που ανέπτυξε το facebook από το 2016, είναι εξ ολοκλήρου δημιούργημα της NSA.

Το facebook, έγινε ένα πανίσχυρο όπλο στα χέρια της Νέας Τάξης. Ειδικοί ψυχολόγοι εφήρμοσαν σε αυτό όλες εκείνες τις τεχνικές που μπορούν να κάνουν αυτήν την πλατφόρμα όχι απλά επιθυμητή, αλλά εξαρτησιογόνα! Δεν είναι τυχαίο που η πλειοψηφία των χρηστών, αδυνατεί να φύγει από αυτό.

Σε όλο αυτό το πλαίσιο, για λόγους... «ασφαλείας», ειδικά μετά την κατάρρευση των Διδύμων Πύργων, η πλατφόρμα χρησιμοποιήθηκε για να παρακολουθεί τους χρήστες της σε όλα τα επίπεδα. Τα παιχνίδια της πλατφόρμας, καταγράφουν συμπεριφορές. Το ίδιο και οι «αθώες» ερωτήσεις τύπου παιχνιδιών. Το Σύστημα προχώρησε ακόμα περισσότερο, καταγράφοντας ακόμα και συνομιλίες messenger, οι οποίες παρέμεναν αποθηκευμένες για 6 μήνες σε ειδικούς servers. Ένα ολοκληρωμένο και επιτυχημένο σύστημα παγκόσμιας κατασκοπείας, είχε αναπτυχθεί στο facebook. Αυτά όμως, μέχρι πριν λίγες ημέρες.

Εδώ και αρκετούς μήνες, δίνουμε μία μεγάλη μάχη ενάντια στο facebook αλλά και τους «fact checkers» όπως τα «ellinikahoaxes». Κάποια στιγμή, συνειδητοποιήσαμε ότι το να πολεμάμε τους fact checkers απ' ευθείας, είναι σα να πολεμάμε ανεμόμυλους, ως άλλοι Δον Κιχώτηδες. Έτσι, στραφήκαμε ενάντια στην πηγή: το ίδιο το facebook!

Προσωπικά, ερεύνησα αρκετά τη νομολογία των ΗΠΑ, καθώς η έδρα του facebook είναι εκεί και δεν μπορεί η ελληνική νομοθεσία να κάνει τίποτα. Ούτε καμίας άλλης χώρας. Αφού μελέτησα καλά την αμερικανική νομοθεσία, κατάφερα να στοιχειοθετήσω καταγγελία ενάντια στο facebook και τον ίδιο τον Mark Zuckerberg την οποία απέστειλα στο FBI και στο Λευκό Οίκο. Στην καταγγελία αυτή, όπου ο κύριος άξονας ήταν η παραβίαση της 1ης Τροπολογίας (1st Amendment) του αμερικανικού Συντάγματος, είχα προσθέσει βασικούς κανόνες του Διεθνούς Δικαίου και της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.

Πέρασαν αρκετές εβδομάδες και τα πρώτα αποτελέσματα έγιναν αντιληπτά, τουλάχιστον στην Ευρώπη! Το facebook ΥΠΟΧΡΕΏΘΗΚΕ να υποβαθμίσει 4 φορές το λογισμικό του, τόσο στην ίδια την πλατφόρμα, όσο και στο messenger. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι πλέον, στο messenger τουλάχιστον, επιτρέπεται η διάδοση από πλατφόρμες που ως τώρα ήταν απαγορευμένες, όπως το Brighteon!  Οι νέες αλλαγές, έφεραν σε δύσκολη θέση fact checkers όπως τα ellinikahoaxes, καθώς πλέον είναι ΠΟΛΎ δύσκολο να λογοκρίνουν αναρτήσεις.

Δεν πανηγυρίζουμε όμως! Τουλάχιστον όχι ακόμα! Κερδίσαμε μία μάχη! Δεν κερδίσαμε όμως ακόμα τον πόλεμο. Ότι το facebook αναγκάστηκε να υποβαθμίσει το λογισμικό του στην Ευρώπη, δε σημαίνει ότι τελείωσε οριστικά η παρακολούθηση των χρηστών του. Κι εκεί είναι ο στόχος μας! Μία τέτοια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που φέρνει κοντά ανθρώπους από όλον σχεδόν τον πλανήτη, θα έπρεπε να είναι ελεύθερη στη διάδοση υγειών ιδεών! Το ιδεώδες της Ελευθερίας, θα έπρεπε να είναι απολύτως ελεύθερο. Συμφωνώ ωστόσο, ότι ορισμένες εξτρεμιστικές κατηγορίες ιδεών, θα πρέπει να αποκλείονται. Είτε πολιτικών, είτε ηθικών. Σε αυτό, η κάθε πλατφόρμα θα με βρει σύμμαχο. Για παράδειγμα, η παιδοφιλία ναι! Επιβάλλεται να αποκλείεται από παντού. Εξτρεμιστικές αντιλήψεις που θέλουν κάποιους να δολοφονούν λαούς για τον οποιοδήποτε λόγο, ναι! Επιβάλλεται να αποκλείονται από παντού!

Εν κατακλείδι, το γεγονός ότι καταφέραμε σε συνεργασία με το Λευκό Οίκο και το FBI να υπάρξει χαλάρωση, είναι μία κερδισμένη μάχη, που έκανε κάποιους να στεναχωρηθούν. Έκανε όμως πολύ περισσότερους να χαρούν! Αισθανόμαστε δικαιωμένοι ως ένα σημείο. Θα συνεχίσουμε, ώσπου να κερδίσουμε και τον πόλεμο! Τον πόλεμο υπέρ της Ελευθερίας!
 
 
 

Aυτό είναι το κείμενο που ανέβασα στη Σελίδα μου «Αντί-ellinikahoaxes» στο facebook...

Κερδίσαμε μία μάχη! Μένει να κερδίσουμε τον πόλεμο!
 
Γεώργιος Μεταξάς 



 

3 σχόλια:

  1. Όσοι ανησυχούν, ότι παρακολουθούνται και καταγράφονται από τα "αποτυπώματά" τους στο Διαδίκτυο, ας μην ανησυχούν, γιατί ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΙ.

    Εδώ έχει φακελώσει τους πολίτες της η Κίνα των 1.400.000.000 κατοίκων (εφαρμόζοντας μάλιστα και τη λεγόμενη "κοινωνική βαθμολογία" για τους πολίτες της), η Ελλάδα των μόλις 10.000.000 δεν θα μας έχει φακελώσει ;
    Αυτό όμως μπορεί να λειτουργήσει και απελευθερωτικά, γιατί, αφού ξέρουν τα πάντα για μάς, αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε, άρα δεν υπάρχει λόγος να φυλαγόμαστε... Έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να προσθέσω ότι εκτός από το διαδύκτιο, παρακολουθούνται και τα τηλέφωνα φυσικά (όταν θέλουν), και το περιεχόμενο των κλήσεων παραμένει για πολύ καιρό στις μνήμες των τηλεφωνικών εταιρειών.
    Νά γιατί η Αστυνομία καταφέρνει και διαλευκάνει διάφορες υποθέσεις (όταν και αν θέλει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. > ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή