«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜ-ASOUME ΚΑΙ ΤΟΥΣ 301 ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΕΖΕΔΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΚΚΕΝΩΣΕΩΣ ΒΟΘΡΩΝ!

 Σε μια ερημική παραλία της Ελλάδος...

 

πηγή: Facebook
 
..και για  νά 'χουμε καλό ρώτημα... Τα λαθρο-σκ@τ@ που είναι μια ελεύθερη υγειονομική βόμβα 4 εκατομμυρίων ισλαμο-βρωμιάρηδων ανάμεσά μας.. ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΑΣ..???
Bέβαια ξέρουμε τί θα πράξετε ως απάντηση, αλλά έτσι.. λέμε και καμιά @αλακία να περνάει η ώρα...
 
                                                                                                      Κ-Τ
 
 
Υγ.
 

35 σχόλια:

  1. Σε βρίσκω λάθος, αγαπητέ Κώστα.
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΚΩΛΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      καλώς το Ποπάκι!!!

      Δεν έχεις κι άδικο.. έως τώρα έχουν συμπράξει σε κάθε τί προδοτικό, ανθελληνικό κι άδικο. Ποινή Εσχάτης Προδοσίας για ΟΛΟΥΣ!

      Διαγραφή
    2. Ω ναι!, κι ας έχω έναν από δαύτους (όπως μου είπαν, εγώ δεν το βλέπω) αδελφό.

      Δικαιολογίες του στυλ έκανα τη δουλειά μου ΔΕΝ γίνονται δεκτές.

      Γιώργος Α. - Μεσσήνιος

      Διαγραφή
    3. Αρα 55301 πανε για κρεμ-@λ@

      Διαγραφή
  2. Τα καρακόλια δεν είναι άνθρωποι, είναι όργανα. Δεν είναι ζωντανοί οργανισμοί, αλλά αντικείμενα.
    Άνθρωποι του υποκόσμου οι περισσότεροι, που έγιναν όργανα, ώστε να κάνουν ευκολότερα τις ανομίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ05 Δεκεμβρίου, 2020 00:22

    ΚΩΣΤΑ, ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΠΥΡΩΝ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΠΟΥ'ΧΟΥΝ ΦΑΕΙ), ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΝΩ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΩΝ.
    ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΘΩΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ, ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΑΛΆ SS, ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
    ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ, ΘΕΛΕΙ ΚΌΨΙΜΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΧΤΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΠΙΔΙ, ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ, ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ.
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΔΗΛ. ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΤΟΕΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΟ.
    ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΟΥΝΕ ΜΑΤΩΒΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΠΩΛΗΤΙΚΟΥ Ή ΚΡΥΦΟΜΑΣΣΩΝΟΥ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΛΟΥΦΑΞΟΥΝ.
    ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.
    ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ, ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΙΚΗ.
    ΝΑΙ, ΤΑ "ΚΑΡΑΚΩΛΙΑ" ΤΟ'ΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΤΡΙΑΙΝΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΆΝΕ ΑΛΛΟΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΡΑΚΩΛΙΑ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.
    ΣΚΕΨΟΥ ΝΟΝΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΚΥΘΗΡΩΝ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΞΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ, ΝΑ ΚΗΛΙΔΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ.

    ΗΘΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ), ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΥ!
      ΜΑ ΚΙ ΕΓΩ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΠΗ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΕΠ'ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ "ΕΚΤΕΛΕΣΗ", ΑΛΛΆ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

      ΠΑΝΤΩΣ, ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ: ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ 🙂

      Διαγραφή
    2. Η δράση θα απαιτηθεί αναγκαστικά, όταν θα αποτολμήσουν υποχρεωτικότητα του εμβολίου.
      Αυτή θα είναι η κορύφωση του πολέμου.
      Όμως, δεν ξέρω το πώς, τότε πρέπει να είμαστε συντονισμένοι, για καλύτερο αποτέλεσμα.
      Η πλειοψηφία είναι εναντίον του εμβολίου, παρά τη πλύση εγκεφάλου.
      Και όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότεροι θα ενημερώνονται για την επικινδυνότητα του εμβολίου.
      Γι' αυτό και τη κυβέρνηση και τους δημοσιογράφους τους έχει πιάσει κολοπρεμούρα και βιάζονται, γιατί έτσι και αργήσει το εμβόλιο, τότε κανείς δεν θα θέλει να το κάνει.
      Επίσης έχουν δηλώσει ότι πρώτοι θα το κάνουν γιατροί και αστυνομικοί. Να δούμε και πώς θα αντιδράσουν αυτοί.
      Προβλέπεται πανηγύρι, γι' αυτό οι άνθρωποι του Συστήματος (πολιτικοί, δημοσιοκάφροι) εμφανίζονται όλο και πιο εκνευρισμένοι κάθε μέρα.

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, Την πραγματική ρίζα του κακού, δυστυχώς δεν έχουμε τη δύναμη να την κτυπήσουμε. Δεν κτυπιέται ο σιωνισμός εκτός με το χέρι Του Θεού. Μπορούμε όμως να κτυπήσουμε τους πυλώνες του, που είναι οι πολιτικοί, οι δικαστικοί, οι αστυνομικοί, οι εφοριακοί και πάσης φύσεως λαμόγια.
      Δεν γενικεύω, πλην των "ΠΩΛΗΤΙΚΩΝ". Μακάρι να μπορούσαμε να ξεκινήσουμε από τον μεγαλύτερο πυλώνα τους, που είναι οι δικαστικοί.
      Και φυσικά τίναγμα στον αέρα όλων των στοών, εν ώρα συνεδριάσεων, φυσικά.

      Διαγραφή
    4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ05 Δεκεμβρίου, 2020 14:51

      ''Την πραγματική ρίζα του κακού, δυστυχώς δεν έχουμε τη δύναμη να την κτυπήσουμε. Δεν κτυπιέται ο σιωνισμός εκτός με το χέρι Του Θεού.''
      ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.
      ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ, ''ΚΟΝΑΝ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ'' ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΝΑΝ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΟΥΣ ΤΑΛΣΑ ΟΛΕΘΡΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΗΚΑΝ.
      ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΚΡΑ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΥΛΟΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΙΟ ΒΛΕΜΜΑ.
      ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ, ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ Η ΑΣΧΗΜΟ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ, ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ.
      Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΘΕΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΚΡΥΦΙΟΓΝΩΣΤΗΣ, ΞΕΡΕΙ ΤΑ ''ΜΕΣΑ'' ΜΑΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙ'ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
      ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΜΩΣ ΑΘΩΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ.
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΩΝΙΟΙ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΙ'ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΟΤΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΨΥΧΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΦΟΝΕΥΣΑΜΕ ΑΔΙΚΩΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, Ή ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΕΜΑΣ.

      ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ, ΑΠΟΤΑΣΣΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ''ΜΗ ΜΑΧΟΥ''.
      ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΟΤΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΟΠΛΑ.

      ΑΛΛΑ, ΟΧΙ ''ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ, ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΚΛΠ. ΚΛΠ. ΚΛΠ''.
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

      Διαγραφή
    5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ05 Δεκεμβρίου, 2020 14:52

      ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

      ΖΩ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ'ΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ Η ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ.

      ΕΙΧΑ ΚΑΛΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ, ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΑΠΟ ΟΠΛΟ ΕΩΣ ΠΗΡΟΥΝΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ, ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
      ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΗΡΩΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ''ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ'' ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΦΟΝΙΑΣ.
      ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ, ΔΕΝ ΨΕΓΩ ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ ΕΣΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΒΕΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.
      ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΜΕΙΤΕ ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ ΝΗΦΩΝΑ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ 100 ΚΙΛΑ @ΡΧΙΔΙΑ.

      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΑΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΩ ΜΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΑΚΙΝΗΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
      ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΦΟΝΟ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΟΙ ΥΠΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΤΙΚΟΣ.
      ΜΕΤΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ''ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ''.

      ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ''ΧΩΣΟΥΝ΄΄, ΘΑ ΜΕ ΤΡΟΛΛΑΡΟΥΝ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΗΞΟΥΝ ΤΑ ''ΟΥΜΠΑΛΑ'' ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΤΙΚΕΣ, Ή ΜΕ ΨΕΥΔΟΑΓΑΠΟΛΟΓΙΕΣ, Ή ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΝΑ ΜΕ ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΟΥΝ.

      ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΒΑΔΙΖΩ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ).
      ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΡΗΜΙΤΙΚΗ ΖΩΗ, Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΩ ΜΕ ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΟΠΛΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΟΥ.
      ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΛΗΞΑ, ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ, ΦΤΑΙΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΣΠΙΤΙ'' ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ.
      ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΜΩΣ, ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΚΟΒΩ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ.

      ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΩΛΗΤΙΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ''ΒΑΜΜΕΝΟΥΣ'' ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΣΩΝΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ'ΓΩ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ.
      ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ.

      ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ Θ'ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.

      Διαγραφή
  4. Θα κρεμάσουμε τους 301!!!
    Καλά!
    Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η υπερβολική βιασύνη, που εφαρμόζουν στην επιβολή μέτρων απροκάλυπτης θανατώσεως δισεκατομμυρίων ανθρώπων αποδεικνύει, ότι φοβούνται σε υπερθετικό βαθμό. Οι φωτογραφίσεις στην Πάρνηθα με τα ποδήλατα αποτελεί απόδειξη, ότι προσπαθούν να συγκαλύψουν τον φόβο τους. Ότι δεν φόραγαν μάσκες, τις οποίες όμως επιδεικνύουν με πάρα πολλές αφορμές, ήταν προφανής προσπάθεια να επιδείξουν προσποιητά χαμόγελα. Αξίζει επίσης να υπογραμμιστεί, ότι επιλέγουν ΜΑΥΡΕΣ μάσκες, καθότι αυτοί που κινούν τα νήματα πίσω τους, είναι γνώστες της σημειολογίας και της υποβολής. Η πρακτική τους στηρίζεται πλέον αποκλειστικά στην τρομοκράτηση της κοινωνίας. Μαύρη μάσκα φορούν οι ΔΗΜΙΟΙ.
      Επίσης, τονίζω. ότι ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ χωρίς να συναινέσουν αυτοί, στους οποίους αποσκοπούν οι άρχοντες του σκότους να εξασκούν επιβολή. Αυτό ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ από τον συμπαντικό νόμο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ. Αυτός, δεν είναι κάποια φιλοσοφική υπόθεση, η μόνον ηθικής φύσεως επιταγή, αλλά συνιστά συγκεκριμένο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ που καθορίζεται από νομοτέλειες, που διέπουν τον κβαντική υπόσταση του σύμπαντος, όπως ανάλυσα σε πρόσφατη πραγματεία. Γι αυτό ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ αρκετό χρόνο πριν προβούν σε επιβολή μέτρων, να προαναγγέλλουν αρκετό χρονικό διάστημα προηγουμένως την πραγματικό στόχο, που υφίσταται πίσω από αυτά τα μέτρα, ώστε η συναίνεση παντός συνοδοιπορούντος να είναι δεδομένη. Ο στόχος του αποπληθυσμού, που επιδιώκεται με τους εμβολιασμούς, έχει ανακοινωθεί χωρίς περιστροφές, με τα GEORGIA GUIDESTONES. Πλην όμως έντιμοι επιστήμονες και κυρίως οι ψηφιακοί μαχητές, φρόντισαν να μεταστραφεί ο τρόμος που προωθεί η καμπάλ και να μετατρέπεται βαθμηδόν σε πρωτόγνωρη οργή. Σε αυτά τα πλαίσια ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΗΔΗ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΡΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. Η αρχική συνοδοιπορία με το σύστημα μετατρέπεται πλέον με γεωμετρική ταχύτητα σε χιονοστιβάδα δυσφορίας. Οπότε βαίνουμε σε πραγματοποίηση του μύθου του ΘΗΣΕΩΣ. Ο μίτος του νήματος της Αριάδνης αφορά το σημείο, που θα ξεκινήσει το ξήλωμα του πουλόβερ, για να μετατραπεί ξανά σε κουβάρι. Το τέρας ξεγυμνώνεται ήδη. Οπότε δεν τους σώνει ούτε οι μασόνοι, καθότι θα γίνει της κακομοίρας, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά διεθνώς. Αξίζει να σημειωθεί η ημερομηνία 21 με 25 Δεκεμβρίου, όταν συναντηθούν ο Διας με τον Κρόνο. Ο Γιος με τον Πατέρα, το νέο με το παλιό, ώστε να λάβει χώρα η μεταβίβαση της σκυτάλης, για την εγκαθίδρυση αυτού, που προείπε η Αποκάλυψις ως Νέα ΙερUSAλημ. Σε σχόλια γράφηκε εδώ, ότι οι κάτοικοι των ΗΠΑ δεν αποτελούν έθνος. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ και προαναγγέλλει με την εκλογική στήριξη του 90% των πολιτών στον Χαρισματικό Πρόεδρο την πλανητική συναδέλφωση όλων των δυνάμεων του φωτός. Το καλπάζον προς πραγμάτωση σύνθημα "MAKE AMERIKA GREAT AGAIN" δεν υποδηλώνει μόνον την ποσοτική ή ποιοτική αποκατάσταση του ρόλου των ΗΠΑ, αλλά κυρίως την αποξήρανση του βόθρου της αιμοποσίας σε παγκόσμια κλίμακα.
      Στον τζάμπα μάγκα που κομπάζει "Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται", θέλω να υπενθυμίσω μια άλλη παροιμία: "Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται". Και: "Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες την δικαιωσύνην, ότι αυτοί υιοί Θεού κληθήσονται".
      Δεν ανήκω σε αυτούς, που κραδαίνουν κρεμάλες, κιγιοτίνες, μαστίγια και τα τοιαύτα. Όμως φοβάμαι, ότι κάποιοι στο άμεσο μέλλον θα παρακαλάνε για μια εκτέλεση, σύμφωνης προς την νομολογία εκτέλεσης ποινών, μπροστά στο τέλος που οι ίδιοι με τις επιλογές τους έχουν θέσει ήδη σε κίνηση.

      Διαγραφή
    2. Οι προθέσεις τους είναι παραπάνω από βέβαιες...
      Για τις εξελίξεις και την αφύπνιση του συνόλου αμφιβάλλω...
      Χόρτασα να μαζεύω ελπίδες και να αποδεικνύονται φρούδες

      Διαγραφή
    3. Για τον κ. botilastopelagos από τον "τσάμπα μάγκα"...
      Ας διαλύσω την πρώτη παρανόηση:
      Ο "ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ" ΔΕΝ ΚΟΜΠΜΑΖΕΙ! όπως βιαστήκατε να συμπεράνετε, με ύφος επαρμένο..
      Ο "ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ" ΑΝΗΣΥΧΕΙ!
      Γνωρίζω, (ή τουλάχιστον πιστεύω ότι γνωρίζω σε αντίθεση με κάποιους "φωτεινούς παντογνώστες) τι συμβαίνει γύρω μου, καθώς και το διαπλανητικό παιχνίδι που παίζεται...
      Δυστυχώς οι κοινωνίες, μέχρι τώρα τουλάχιστον, αποδείχτηκαν "μάζες" και κατώτερες των περιστάσεων... Ο "τσάμπα μάγκας" βέβαια, με τις δικές του μικρές δυνάμεις, αντέδρασε, όπου μπόρεσε και όπως μπόρεσε... Αλλά δυστυχώς δεν φτάνουν οι μοναχικοί λύκοι "τσάμπα μάγκες" για να ανατρέψουν την κατάσταση...
      Από την άλλη μεριά χρόνια τώρα, διαβάζω σε διάφορα sites αναρτήσεις, που ευαγγελίζονται την ύπαρξη ομάδων πολιτών (διεθνώς), που θα βάλει φρένο στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης και θα πάει "κάθε κατεργάρης στον πάγκο του" ...
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ!
      Μακάρι να έχει σχηματισθεί η "κρίσιμη μάζα" και να γίνει, όπως τα γράφετε... Αλλά να μου επιτρέψετε να το δω για να το πιστέψω...
      Επιτρέψτε μου και μια μικρή διόρθωση, γιατί καλό είναι, όταν αναφερόμαστε στις Γραφές να είμαστε ακριβείς. Δεν είναι "Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες την δικαιωσύνην, ότι αυτοί υιοί Θεού κληθήσονται", αλλά "Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες την δικαιωσύνην, ότι αυτοί ΧΟΡΤΑΣΘΗΣΟΝΤΑΙ"!΄

      Επιπλέον, θα μου επιτρέψετε και δύο ακόμη ενστάσεις στο σχόλιό σας, πέρα από το αλαζονικό ύφος του και την ευθεία υποτίμηση στο δικό μου προηγούμενο σχόλιο:

      1. Προσωπικά δεν θα ονόμαζα τον Τραμπ "χαρισματικό Πρόεδρο"... Σαφέστατα εύχομαι να δικαιωθεί και να επανεκλεγεί γιατί το Δημοκρατικό "Ερπετό", θα είναι η προσωποποίηση της καταστροφής. Και δεν περιμένουμε να το αποδείξει! ΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ! Από την άλλη όμως, δεν ξεχνώ ότι ο "Χαρισματικός Πρόεδρος" έκανε πραματικότητα ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ: ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ! Κανείς δεν το είχε τολμήσει νωρίτερα... Άρα και με αυτόν αφήνω ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα!! Τι να κάνουμε;; Ένας απλά "τσάμπα μάγκας" είμαι! Δεν ανήκω στους ξερόλες!!

      2. Θα σχολιάσω τη φράση σας "Αξίζει να σημειωθεί η ημερομηνία 21 με 25 Δεκεμβρίου, όταν συναντηθούν ο Διας με τον Κρόνο". Εδώ φοβάμαι ότι είστε σε πλήρη σύγχυση... ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΜΒΑΤΑ, ΟΣΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ! Η Αγία Γραφή είναι ο Λόγος του Θεού! Η Αστρολογία πάλι μια από τις πολλές λατρείες του Εωσφόρου... Αν λοιπόν η "κρίσιμη μάζα" λαμβάνει υπόψη και αστρολογικά δεδομένα ζήτω που καήκαμε!!
      Σε κάθε περίπτωση εύχομαι οι καταστάσεις να εξελιχθούν όπως περιγράφετε και να γίνει πλάον εμφανής αυτή η "κρίσιμη μάζα"!

      Δσνάη
      Ο "τσάμπα μάγκας"

      Διαγραφή
    4. Κυρία Δανάη,

      επειδή δεν αρέσκομαι να προκαλώ ή να υβρίζω πρόσωπα καλής θελήσεως, ανακαλώ τον χαρακτηρισμό "τζάμπα μάγκας" και σας ζητώ συγγνώμη, καθότι πράγματι σας αδίκησα. Επίσης, ζητώ συγγνώμη, διότι άργησα να δω το σχόλιο σας και δεν προσπάθησα να επανορθώσω εγκαίρως.
      Σας ευχαριστώ και για την αναγκαία διόρθωση.
      Στο ζήτημα της αστρολογίας που θέσατε, σέβομαι τις αντιλήψεις σας και το δόγμα σας, διατηρώ όμως τις απόψεις μου επί του θέματος, τις οποίες θα εξακολουθήσω να προβάλλω. Επίσης, παρά την διαφωνία μου, δέχομαι, ότι η κριτική σας είναι καλόπιστη.
      Θέτω υπ' όψει σας, ότι κατ' επανάληψη έχω δηλώσει, ότι δεν είμαι χριστιανός. Πρόσκειμαι στην διδασκαλία του Πλάτωνος και εκτιμώ απεριόριστα αυτά που παράδωσαν οι μυστικοί Πατέρες της ορθοδόξου εκκλησίας. Επίσης, θεωρώ τα Ευαγγέλια Πηγή Σοφίας. Στην Αγία Γραφή αναφέρεσθε εσείς, όχι εγώ. Η Εκκλησία δεν περιορίζεται μόνον στην ομολογία πίστεως, αλλά πριν όλων αποτελεί τύπο ζωής, στον οποίον δεν συμμετέχω. Ουδέποτε έχω προβεί σε δημόσια κριτική του χριστιανικού δόγματος, σεβόμενος τα πιστεύω της πλειοψηφίας του λαού, στον οποίον αποσκοπώ οργανικά να ανήκω. Σέβομαι επίσης κάθε πιστό της όποιας θρησκείας, εφ' όσον ακολουθεί με ειλικρίνεια, ανιδιοτέλεια και αγαθές προθέσεις την πίστη του. Δεν αποσκοπώ να γίνομαι αποδεκτός, ούτε αρεστός, δεν ανήκω σε κάποια συγκεκριμένη σχολή σκέψης, δεν επιδιώκω προσηλυτισμό σε οτιδήποτε και δεν ψάχνω για ομοϊδεάτες. Συμμετέχω στον δημόσιο διάλογο αποκλειστικά βάσει των προσωπικών μου εκτιμήσεων, οι οποίες είναι υποκειμενικές και ως εκ τούτου περιορισμένες. Δεν αποσκοπώ να πείσω, καταθέτω μόνον απόψεις και είμαι ανοικτός στην κριτική.
      Οι αντιρρήσεις σας σχετικά με την αστρολογία είναι εύλογες, κατανοητές και χαρακτηρίζουν πολύ μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων. Σε αυτό το ζήτημα δεν μπορώ να επεκταθώ εδώ. Έχω όμως αναγγείλει ήδη σχετική εκτενή πραγματεία με άλλον τρόπο.
      Σχετικά με το ζήτημα της αναγνωρίσεως της Ιερουσαλήμ από τον Πρόεδρο Τραμπ υπάρχουν και άλλες εκτιμήσεις, διαφορετικές από την δική σας. Οι εκτιμήσεις, που στηρίζονται στα προφανή, ενώ είναι αυτονόητες και εύλογες (και ως εκ τούτου αρμόζει να αντιμετωπίζονται με διάθεση κατανόησης) δεν εισχωρούν στο απαιτούμενο βάθος και δεν συνυπολογίζουν σημαντικούς παράγοντες, που αναφέρονται πέραν των τίτλων της ειδησεογραφίας και προϋποθέτουν εκτενέστερη ενασχόληση και έρευνα. Επειδή αυτό το θέμα έχει τεθεί σε μένα και από άλλους φίλους, έχω υποσχεθεί ήδη μια τοποθέτηση σε κατάλληλο χρόνο.
      Η κριτική που μου κάνετε, μπορεί να είναι ορθή. Πλην όμως εδώ δεν αποζητώ δικαίωση, ή προσωπική αποδοχή, καθότι δεν έχω κάποιο προσωπικό ζητούμενο. Κάνω απλά χρήση βήματος, που παρέχει ένας αξιόλογος και φιλικός ιστοχώρος.
      Στο δεύτερο σχόλιο σας φαίνονται ξεκάθαρα οι αγνές προαιρέσεις σας και ότι υποστηρίζετε το μέρος του δικαίου. Αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα και σας συγχαίρω. Όσο αφορά τις επί μέρους εκτιμήσεις, διαφωνίες, κριτικές κλπ. αυτές αποτελούν θείο δικαίωμά σας και αισθάνομαι ότι δεν με αφορούν οπωσδήποτε άμεσα, διότι δεν τυγχάνω αυτόκλητος διδάσκαλος κανενός. Φυσικά, παραμένω πάντοτε ανοικτός στον διάλογο.

      Διαγραφή
    5. Για τον κ. botilastopelagos
      Κατ΄αρχάς ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε...
      Αντιλαμβάνομαι επίσης ότι στο πρώτο μικρό μου σχόλιο, δεν ήταν σαφές το πνεύμα μου, αλλά στο δεύτερο ήθελα να τονίσω ότι είναι λάθος, το να κρίνουμε κάποιον βιαστικά και αβασάνιστα...
      Όσον αφορά στα σημεία που θέσατε:
      Η κριτική μου για τον πρόεδρο Τραμπ, σαφώς και βασίζεται μόνο σε ότι έχει δημοσιοποιειθεί, εφόσον δεν έχω βαθύτερη γνώση του θέματος. Αυτονόητο είναι, ότι τα όποια συμπεράσματα για κάποιο ζήτημα, τα εξάγουμε με δάση τα δεδομένα που έχουμε... Δεν διαφωνείτε φαντάζομαι...Ελπίζω, ωστόσο και εύχομαι να ισχύουν όλα όσα λέτε. Το μέλλον θα δείξει...
      Όσον αφορά στα πνευματικά - μεταφυσικά (Θρησκείες - ασρολογία) και τα συναφή, προσωπικά, ως Χριστιανή Ορθόδοξη, συντάσσομαι απόλυτα με τις θέσεις των Πατέρων της Εκκλησίας. Οι όποιες θέσεις λοιπόν εκφράζω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ... Γι αυτό και θεώρησα δόκιμο να επισημάνω το ασύμβατο δύο αναφορών του κειμένου σας.Από κει και πέρα ο καθένας έχει το απόλυτο δικάιωμα να έχει τις δικές του απόψεις και τη δική του κοσμοθεωρία και δεν έχει κανένα νόημα η όποια ανάλωση σε επιχειρήματα επί του θέματος...
      Να είστε καλά και καλό αγώνα
      Δανάη

      Υ.Γ.
      ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ BLOG:
      Αγαπητέ Κώστα, εδώ και κάποιες μέρες έχω πρόβλημα, στο να συνδεθώ με τον λογαριασμό μου στο Google. Στο πρώτο σχόλιο μου ωστόσο απο κεκτημένη ταχύτητα παρέλειψα να βάλω το όνομα...
      Καλή Κυριακή και καλή συνέχεια

      Διαγραφή
    6. Δεν είστε η πρώτη που έχετε αυτό το πρόβλημα.. Δεν μπορώ να βοηθήσω, είναι θέμα της γκουγκλ. Στην ανάγκη υπογράφετε με όνομα/URL, ανενεργό δηλαδή, όπως κάνει ο Ηλίας, ο Χρήστος (πιο κάτω) κ.άλλοι.

      Καλή Κυριακή!

      Διαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ . ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ .

    ΛΟΓΩ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΓΩ .

    ΑΚΟΥΩ ΙΔΕΕΣ . ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ https://www.youtube.com/watch?v=ie2Tr3zfKqk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΩΑΡΧΕΓΟΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ (ΣΙΝΕΣ=ΚΙΝΕΖΟΙ), Η ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΙΘΑΓΕΝΟΥΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.

      Διαγραφή
    2. OTAN ΛΕΜΕ ''ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ'' ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΕΞΩΘΕΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

      Διαγραφή
  6. ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ``ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'' ΤΟΥ ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ
    www.youtube.com/watch?v=-AD25F9Igtk
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αδελφε ΕΥ, παραγγελμα ΕΥπατριδου το σχολιο. Μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ05 Δεκεμβρίου, 2020 11:58

      ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΕ Ahoy, ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΗΓΗΤΟΡΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΜΕ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ.
      ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΠΟΛΥΤΙΜΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ.

      ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, a precius companion in the battlefield.

      https://www.youtube.com/watch?v=ZtQe3Mfb26U

      https://www.youtube.com/watch?v=1mnB-Wc3kt4

      Διαγραφή
  8. Θα τους κρεμάσουμε αλλά γιατί να το κάνουμε;
    Για να πάμε σε “”””””εμφύλιο”””””””;;;
    Το παρακάτω ας ληφθεί και ως συνέχεια της χθεσινής συζητήσεως. Συζητήσεις που όσο πάει και μας τις απαγορεύουν. Την ανταλλαγή των απόψεων αναμεταξύ μας. Την επικοινωνία μας. Την ευχαρίστηση που μας προσφέρει η μάθηση. Διότι αυτή φοβίζει τους επικυρίαρχους. Για αυτό και …περνούν όλοι στο Πανεπιστήμιο ακόμα και με ΜΗΔΕΝ …και μάλιστα τώρα με μαθήματα και εξ’αποστάσεως λόγω κοροϊδού!!!
    Οσοι ακόμα πιστεύουν πως τα μέτρα που παίρνουν, τα παίρνουν για το καλό μας , ας αναρωτηθούν γιατί τα ασπάζονται και ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ οι τραπεζίτες , οι παγκόσμιοι μεγαλοκαπιταλιστές που πάντα έπιναν το αίμα του λαού!!! Τώρα ρε αριστεροί τι τους έπιασε ξαφνικά; Σας αγάπησαν;;;
    Βρε λίγο , ελάχιστα εάν σκεπτόμασταν όλα θα άλλαζαν με μιάς!
    Και τις μάσκες θα τις κρεμάγαμε σε κοινή θέα εις ανάμνηση των ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΥΡΡΑΝΩΝ ΜΑΣ!

    Συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1)
    Οι δεξιοί είναι οι προδότες κατά τους κουμουνιστές γιατί δεν άφησαν τους Ελληνες να υποφέρουν τα πάνδεινα από τα αριστερά λενινο-τροτσιστο-μαοσταλινικά αποβράσματα! Δεν μπορούν να μας το συγχωρήσουν αυτό ποτέ και με τίποτα.
    Kαλά μας κάνουν οι απανταχού διεθνιστές αριστεροί, αφού αρνούμαστε να σκεφτούμε τι θα είχαμε τραβήξει ,ως άτομα αλά και ως Ελληνοχριστιανικό έθνος συνολικά ,εάν δεν νικούσε η δεξιά στον Γράμμο και στο Βίτσι.

    Το ότι ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας μετά τον πόλεμο η αριστεροκομμουνιστική βενιζελική κλίκα που μας κυβερνά ακόμα , με ένα μικρό ΕΥΤΥΧΕΣ ΕΞΑΕΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ , είναι αποτέλεσμα του παγκόσμιου αντιφασιστικού αντιναζιστικού* κουμουνιστικού συστήματος, ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ και που έπειτα από αυτόν , τοποθέτησε μαριονέτες που ασπάζονταν την αριστερή αντεθνική αντίχριστη κοσμοθεώρηση, ως “”””δεξιούς””””” κυβερνήτες των γηγενών – εθνικών πολιτών.
    Όμως δεν φταίνε τα “παιδαρέλια” που υμνούν την αριστερά καταδικάζοντας την δεξιά. Φταίνε οι πατριωτικοί ιστότοποι που νυχθημερόν ονομάζουν ακροδεξιό φασιστικό ναζιστικό το παγκόσμιο σύστημα απαλλάσσοντας ουσιαστικά την ΑΡΙΣΤΕΡΗ κοσμοθεώρηση στα μάτια των αδαών. Των ιδεολογικά αμόρφωτων ! Αυτών που μπερδεύουν την
    ΔΕΞΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΗ με τον δεξιό.
    (που δεν ξέρει τι πάει να πεί δεξιά και υποστηρίζει την πολιτική νουδου)
    και την
    ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΗ με τον αριστερό.
    (που δεν ξέρει τι πάει να πει αριστερά και σου λέει είμαι πατριώτης Ελληνας και Χριστιανός).
    Ετσι τον έμαθαν έτσι λέει! Αρνούμενος να ψάξει ο ίδιος και να μάθει τι εκφράζει και τι επιδιώκει η αριστερή κοσμοθεωρία. Αρνούμενος να αντιληφθεί τον ύπουλο και πονηρό ρόλο όλων αυτών** που θέλουν να τον σώσουν …αριστερά πατριωτικά!
    • Ολων αυτών των αντιδεξιών αντιεθνικιστών αντιφασιστών αντιναζιστών (ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ), που ξέρουν πάρα πολύ καλά πως ΔΕΝ έχουμε ακροδεξιά φασιστικά καθεστώτα στην Ευρώπη και παρόλα αυτά συνεχίζουν να αποπροσανατολίζουν τους καλοπροαίρετους Ελληνες που ούτε χρόνο ούτε και διάθεση έχουν να καθίσουν να μάθουν τι πρεσβεύει η κάθε μια πολιτική θεωρία!
    • Φταίμε όμως και εμείς οι δεξιοί οι εθνικιστές που ποτέ δεν τους είπαμε

    “ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ . ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ:

    ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΝΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!

    ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΣΑΝ (φτάσαμε και σε αυτό που πολλοί ακόμα δεν το κατανούν) ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ!

    ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ …ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΑΠΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ!
    Συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2)
    ** Το να τολμά κανείς να λέει τα πράγματα με το όνομα τους , δεν τον κάνει ούτε φίλο του Μουσολίνι ούτε οπαδό του Χίτλερ! Οπως έντεχνα αφήνουν οι πατριώτες (ισσες) να εννοηθεί για όποιον τολμά και λέει την Αλήθεια, με την οποία αποδεικνύει τον ανθελληνικό αντίχριστο αριστερό ρόλο τους. Βρίζουν και τους Εβραίους, βρίζουν και τους κκεεδες και τσιμπάει ακόμα περισσότερο το πόπολο! Ξέρουν καλά οι τραπεζίτες κομμουνιστές παγκοσμιοποιητές προς τα πού πρέπει να στραφεί ο λαός και τον καθοδηγούν ποικιλοτρόπως.

    Ο Κύριος Ιησούς Χριστός μας είπε. “Εσείς να κάνετε αυτά που μπορείτε και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβω Εγώ”. Βλέπει κανείς να κάνουμε τίποτα; Ακόμα και την απλή Αλήθεια αποφεύγουμε να την ομολογήσουμε για να μην μας κατηγορήσει η πολιτική ορθότητα , η αντίχριστη ανθελληνική αριστερά!

    Υ.Γ.
    Το να είναι ένας δεξιός προδότης των εθνικών ιδεωδών της δεξιάς , κάνει αυτόν, τον ίδιο προδότη και ΟΧΙ την δεξιά κοσμοθεωρία, (Πατρίδα θρησκεία οικογένεια ελευθερία ατομική και εθνική. Ατομική ιδιοκτησία …) η οποία παραμένει αυτή που είναι! Κάνει δε τον ίδιο προδότη και τον κατατάσσει αυτόματα στην αριστερά. Οι οποίοι αριστεροί για το μόνο που παλεύουν είναι για την ύλη! Για τον επίγειο παράδεισο, εφόσον για αυτούς μετά θάνατον ζωή δεν υπάρχει! Θεός για αυτούς δεν υπάρχει! (Η μήπως υπάρχει αλλά τον κρύβουν από τα μάτια των αδαών ακόλουθων της αριστεράς, μέχρι να γκρεμίσουν την Ελληνοχριστιανική Ελλάδα και να τον φανερώσουν ;;;;;;; Τότε να δούμε εάν θα μπορούν να τον αρνηθούν όπως κάνουν σήεμρα με Τον Αληθινό τριαδικό Θεό μας που μας έδωσε , Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ , αυτό το δικαίωμα της αμφισβήτησης!!!)
    Για τα χρήματα πρόδωσε τις ιδέες της δεξιάς, ο δεξιός! Τι επιζητούσε ; Τον επίγειο παράδεισο. Αρα τι είναι; Αριστερός και με την βούλα!

    Ενας εθνικός όμως που είναι γνώστης της αριστερής ιδεολογίας και την ασπάζεται είναι προδότης εξ’ορισμού, αφού αυτό απαιτεί η ίδια η θεωρία που ασπάζεται!
    Επιτέλους λίγη τσίπα ρε τσιπραίοι!!!

    Εν ολίγοις οι περισσότεροι έχουν και έναν προσωπικό ορισμό για την δεξιά και την αριστερά. Ο προσωπικός ορισμός επηρεάζεται σαφέστατα από το κοινωνικό, οικογενειακό και πολιτιστικό περιβάλλον.
    Για όσο καιρό λοιπόν θα επικρατεί αυτή η σύγχυση τα έθνη θα έχουν εμφυλίους πολέμους. Είναι αυτός ο λόγος που τα κυρίαρχα ΜΜΕ δεν θέλουν να ξεδιαλύνουν τις έννοιες αυτές και όχι ότι δεν μπορούν. Τους βολεύει ο εμφύλιος! Αυτός τους έφερε στην εξουσία Αμερικής και Ευρώπης και αυτός τους συντηρεί. Το διαίρει και βασίλευε! Εάν όμως μάθαιναν οι εθνικοί τι σημαίνει αριστερά , όλοι αυτοί οι παγκοσμιοποιητές διεθνιστές τραπεζίτες που μας εξουσιάζουν δεν θα έβρισκαν τρύπα να κρυφτούν!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΙΜΑΤΗΡΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΧΥΘΗ ΑΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗ.
    ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ,ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟΎΜΕ.
    ΕΝΑ ΠΡΆΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
    ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΗ ΤΡΟΧΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ.
    ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.
    ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΙΘΗΡ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ,ΚΑΛΑ ,
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΕΣ.
    ΕΝΑ ΚΟΜΜΆΤΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ,ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
    ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΕΝΤΡΩΑ ,ΕΠΑΝΩ ,ΚΑΤΩ , ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΓΗΙΝΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ.
    Η ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΡΟΝΙΙΛΑ ΗΤΑΝ ΧΩΜΕΝΗ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ,ΟΣΟΙ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ,ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ.
    ΓΙΑ ΑΡΧΗ ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.
    ΜΕΤΑ ,ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
    ΟΤΑΝ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΠΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΤΑΤΖΗΣ ,ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ,ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΟΤΑΝ ΦΟΝΕΥΗΣ ΕΝΑΝ ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΗΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΘΗ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ....ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΗΛΙΑΚΈΣ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ...
    ΑΝΝΑ !.
    ΤΟ ΦΑΙ ΣΟΥ ΛΑΓΩΝΙΚΟ !.
    ΑΙΘΗΡ.
    ΕΤΣΙ ΗΛΙΑ ;
    ΑΙΘΗΡ.
    ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ .
    ΖΟΥΜΕ ΌΝΤΩΣ ΤΑ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΤΗ ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.
    ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ.
    ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΖΗΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ.
    ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΊΑ ΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.
    ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ.
    ΛΕΩ ! ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίτρεψέ μου Αριστόμαχε,

      να βοηθήσω λίγο όσους δεν κατανοούν την λέξη "ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ".
      Να τούς πω ότι αναφέρεσαι στην "επίφυση", όργανο του εγκεφάλου, η οποία αποτελεί το κλειδί της ανέλιξης του ανθρώπου, και λέγεται αλλιώς και "κωνάριο". Αρκετά θα καταλάβουν όσοι ενδιαφέρονται, εδώ:

      https://www.diaforetiko.gr/epifisi-i-konario-i-megaliteri-sigkalipsi-stin-anthropini-istoria/

      Στην τέχνη της Αρχαίας Ελλάδος, η επίφυση είχε το "ανθέμιο" ως σύμβολο, αντί του κουκουναριού. Στοιχεία γι αυτό υπάρχουν σε αυτή την ανάρτηση:

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2017/10/blog-post_65.html

      Διαγραφή
  12. Κώστα και λοιποί συνδαιτυμόνες... καλησπέρα...
    Το σχήμα του κουκουναριού παραπέμπει όντως στο κρυμμένο μάτι...
    Οι Έλληνες το αποτύπωναν επίσης και στον θύρσο που ήταν απαραίτητο στοιχείο στις μυητικές τελετές, κυρίως του Διονύσου, δηλαδή του κεχρισμένου στην νεότερη θρησκεία… Επίσης ο υπεργήινος ομφαλός των Δελφών πέρα από την αποτύπωση του γήινου ενεργειακού πλέγματος σαν σχήμα παραπέμπει στο κωνάριο, κάτι που δηλώνει την άμεση επαφή του πνευματικού ανθρώπου με το ενεργειακό πλέγμα που τον περιστοιχίζει και στην προέκτασή του όλο αυτό με την κοσμική θάλασσα του αιθέρα... Πολύ σωστές οι επισημάνσεις για αιθέρα και το επόμενο διαγαλαξιακό κύμα που θα σαρώσει την ερπετική σκόνη από την επιφάνεια του πλανήτου και όχι μόνο...
    Κυκλοφορεί κάπου στο αχανές σύμπαν της πληροφορίας και ένα άρθρο μου για τον αιθέρα κυρίως σε σχέση με τα αρχαία ελληνικά κείμενα... Εμείς ως υπο-κείμενα μιας συμπαντικής γρ-αφής μετερχόμεθα των εξελίξεων ΔΙΑμέσου της εξ έλικος καταβολής μας...στο άπειρο της Γνώσης...
    Αργύρης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aγαπητέ Αργύρη,
      σωστότατες και οι πληροφορίες σου, ευχαριστούμε πολύ!
      Καλή Κυριακή!

      Διαγραφή
  13. ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΣΑΝ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΟ
    Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΗ
    ΑΛΛΑ Η ΥΒΡΙΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΤΗ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΤΙΣΙΣ
    ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
    ΣΕΒΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟΝ ΘΕΟ
    ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
    ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τι θεμα εχεις με το σχολιο στο "ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ Η ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ" και δεν το δημοσιευεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μού ήρθε τέτοιο σχόλιο. Σε τί αναφέρεται;

      Διαγραφή
    2. ρωτησα τον αγαπητο ΕΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ αν θελει να μας πει περισσοτερα για αυτο το περιστατικο αν ηταν σε πολεμο η τι συνεβη

      Διαγραφή