«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

« Κορωνοϊός: Εφτασαν στην Αθήνα τα εμβόλια - Αύριο ξεκινούν οι εμβολιασμοί » _ Α Ν Α Λ Υ Σ Ε _ ΤΟ!

 

Δεν χρειάζεται να αναδημοσιεύουμε ολόκληρη την κάθε σκουπιδο-σαβούρα είδηση τις κάθε χρηματισμένης σκουπιδο-σαβούρας ιστοσελίδας σαν την "η εφημερίντα τελεία gr". Αντιγράψτε τον τίτλο της ανάρτησης, που βρίσκεται στα εισαγωγικά, βάλτε τον στην βρωμο-γκούγκλ και βρείτε την είδηση να την διαβάσετε.

Εμείς εδώ, απλά θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε την είδηση στις πραγματικές της διαστάσεις, οι οποίες είναι:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΑΔΙΑ

1. Οι πολιτικοί, δεν το συζητάμε.., θα κάνουν, αντί για πφάιζερ, έναν απλό ορό, ή θα χρησιμοποιηθούν αυτές οι σύριγγες απάτη, που μπαίνει η στρογγυλεμένη στην άκρη της βελόνα..πάλι μέσα στη σύριγγα. 

Σε γιατρούς, νοσοκομειακό προσωπικό, λοιπό υπηρεσιακό μηχανισμό και τα πρώτα γεροντάκια των γηροκομείων, θα κάνουν κάποιο συνηθισμένο αντιγρηπικό εμβόλιο, πάντως όχι το πφάιζερ. 

Έτσι, θα πειστούν κι άλλοι από αυτούς τους κλάδους, ότι πρόκειται για κάτι ακίνδυνο.

 

2. Στην δεύτερη φάση εμβολιασμών, Ιανουάριο έως τέλος Φεβρουαρίου, θα συνεχίσουν να κάνουν αντιγρηπικά εμβόλια (που θα γράφουν απέξω πφάιζερ) σε προσωπικό νοσοκομείων, στρατό, αστυνομία και λοιπούς κλάδους τους οποίους τούς χρειάζονται υγιείς, για να φέρουν εις πέρας την ευγονική των Ελλήνων. 

Επίσης..μάλλον τέτοια θα κάνουν και σε πολλούς από όσους έτρεξαν να κλείσουν ραντεβού. 

 

3. Το τρίτο κύμα εμβολιασμένων, θα κάνει από Μάρτιο έως Ιούνιο και μετέπειτα, το πφάιζερ. Μπορεί και σε αυτό, οι 100.000 πρώτες δόσεις να είναι ειδική παρτίδα με ήπια δράση, ώστε να πειστούν κι άλλοι να τρέξουν να το κάνουν. Παρτίδα η οποία θα είναι μελετημένη να δημιουργήσει παρενέργειες όχι σε λιγότερο από διάστημα 4 ή 6 μηνών.

 

4. Η σφαγή θα γίνει στο τέταρτο στάδιο. Είτε με τη βία είτε με την αποδαιμονοποίηση που θα έχουν πετύχει με τους προηγούμενους εμβολιασμούς.. θα προσπαθήσουν να βάλουν στην καρμανιόλα και όλους εμάς που αρνιόμαστε. Εμείς είμαστε ο κυρίως στόχος. Αν ξεμπερδέψουν με εμάς.. η Ελλάδα έπεσε. Όλα θα έχουν τελειώσει, εμείς στο χώμα.. κι αυτοί με τους νέους "εξωτικούς" κατοίκους και ψηφοφόρους τους (οι οποίοι εννοείται πως θα έχουν εμβολιαστεί επίσης με ανώδυνα αντιγρηπικά εμβόλια).

 

Έχουμε μπει σε εποχές που οι πόλεμοι γίνονται πολύ διαφορετικά πλέον. Όσο μπορούμε να αποκωδικοποιούμε την σατανική τους στρατηγική, τόσο καλύτερο για εμάς και το μέλλον των παιδιών μας και της πατρίδος μας. 

Κι όπως λέει και ο φίλος μου ο ΗΛΙΑΣ+++......

" ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ. ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΘΝΗ, ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ, ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ".

 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

   

Δειαβάστε κι εδώ, για πολύ γέλιο.. 🤣

 

31 σχόλια:

  1. https://m.facebook.com/ellinwnenosi/videos/1602434493290318/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακυρο με το αρθρο να με συγχωρέσεις αλλα δεν ηξερα που να το ανεβάσω. Στον Ασπρόπυργο εχουν βγει πατριώτες και οχι γιουφτοι που ταχα λεγανε και πλακώνονται με τους μπΆτσους γιατι πανε να εγκαταστησουν λαθρο. Πρωτη γραμμή φυσικα η πρακτορισα μπισκατακου κατάλληλη για τον στιγματισμο και την ρετσινιά των πατριωτων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ 25, ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ 7.000 ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

      ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ, ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΝ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ.

      ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΥΛΗΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ.

      ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΑΣΘΛΙΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Παλι πολυ πισω η ιστορια χιλιάδες χρονια Ηλία, αλλα οι ζομποπιημενοι νεοελληνες εθελοτυφλουν. Φυσικα και ειναι στρατηγικα τα σημεια. Οταν για τον χ,ψ λογο οι Αθηναίοι ειδικα αναγκαστουν, το οποιο σιγουρα θα γινει καποια στιγμη, να φυγουν απο την Αθήνα τα βρωμοορκ θα αποτελεσουν μεγαλο ττροχοπέδη. Κανενας οικτος...

      Διαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.

    ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.

    ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΦΟΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
    ΤΗΝ ΦΟΛΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ.

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    Ο ΧΑΖΟΣ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΟΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ.

    ΑΥΤΗ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΝΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Σ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΠΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΣΕΥΡΕΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ.

    ΤΕΛΟΣ ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΜΟΥ.

    Υ.Γ. ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΕΣ.
    ΟΣΟ ΑΝΑΠΝΕΩ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΑΥΡΟ.

    ΜΕ ΑΔΟΛΗ ΑΓΑΠΗ,
    Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μού πλέκεις άλλα εγκώμια φίλε μου Ηλία,
      ντρέπομαι τους υπόλοιπους αναγνώστες που διαβάζουν αυτά που γράφεις. Εγώ κάνω μέσα από τον απλοϊκό μου λόγο ό,τι μπορώ για την πατρίδα μου και εναντίον των παγκόσμιων σατανιστών. Τhat's all. Άλλοι, σαν τον Διονύση και τον Εργοδότη το κάνουν πιο στοχευμένα και επιτηδευμένα, και μακάρι να μπορούσα να τούς φτάσω. Τέλος πάντων, λιθαράκι λιθαράκι, όλοι το παλεύουμε όπως μπορούμε. Και φωνές σαν την δική σου επίσης σπάνε καρύδια, σπάνε την σατανικότητα των διεθνών αλητών. Υπάρχει κόσμος, και πολλά περισσότερα εκατομμύρια Ελλήνων, εκτός Ελλάδος, που μάς διαβάζουν όλους. Κι αυτό έχει σημασία.
      Και τον Τραμπ να μην καταφέρουμε να έχουμε (φτου σκόρδα!) εμείς θα συνεχίσουμε να ξεσκεπάζουμε την κάθε απάτη εις βάρος της αλήθειας και της ελευθερίας, μέχρι τελικής πτώσεως-κλεισίματος του κουμπιού επικοινωνίας μας με τον κόσμο. Ό,τι προλάβουμε, φτάνει να έχουμε καθαρή την συνείδησή μας ότι προσπαθήσαμε.

      Διαγραφή
  4. αρθρο 120 παρ 4 νομιζω οτι ηλθεν η ωρα το χρωσταμε στα παιδια μας που παρα λιγο να σκλαβωσουμε Λοιπον κυριοι αν δεν θελεται κακα και τσισα στους ταφους μας απο τα παιδια μας,πρεπει να εξασφαλεισουμε την ελευθερια τους το οφειλουμε
    Γιαυτο Αρθρο 120 Παρ 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Αρθρο 120 αναφέρεται στην προστασία του πολιτεύματος. Καί ποιός εκπροσωπεί το πολίτευμα; Η εκάστοτε κυβερνησάρα. Λες να μας είχαν αφήσει τέτοιο περιθώριο; Δεν είναι κορόϊδα.

      Διαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΗΜΠΟΡΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ,ΝΑΙ.
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ,ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ.
    ΦΥΣΙΚΑ ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΒΙΟ Ν ΤΕCH.
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
    Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ,ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΘΟΥΝ ,ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ,ΦΑΙΖΕΡ Ή ΒΙΟ Ν ΤΕCH.
    XAXAXAXAXAXAXA !.
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ.
    ΤΙ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΎΝΑ Ε ;
    ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ;
    ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΘΑΣΕ Η ΡΟΜΦΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ.
    ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟ ΠΡΕΛΟΥΔΙΟ.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ,ΜΕ ΙΟ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ....ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΗΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ;
    ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΟΥΣ ΙΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΛΙΝΟΙ ,ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΦΙΔΙ ;
    ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ !.
    Ο ΘΕΟΣ ΕΔΩΣΕ ΜΥΑΛΟ.
    ΕΑΝ ΠΟΛΛΟΊ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ☔ ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ;
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ !
    ΕΝ ΤΟΠΩ ΧΛΟΕΡΩ ,ΕΝ ΤΟΠΩ ΦΩΤΕΙΝΩ ,ΕΝ ΤΟΠΩ ΑΝΑΨΥΞΕΩΣ ,ΕΝΘΑ ΑΠΕΔΡΑ ΑΠΟ ΦΌΒΟ ,ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ,ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΙΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
    ΑΑΑΑ !ΝΑΙ !.
    ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ.ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.
    ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ.
    ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ.
    ΜΕΤΑ ,ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΟΎΝ ,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΌΛΟΙΠΕΣ ΔΌΣΕΙΣ.
    ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΗΣ ΓΕΛΙΟ !.
    ΘΑ ΤΑΞΟΥΝ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΟΡΜΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ.
    ΌΝΤΩΣ ,Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΟΥ.
    Η ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ.
    ΝΑΤΗ ΠΕΤΙΕΤΑΙ !.
    ΠΟΙΑ ΜΩΡΕ ;
    Η ΡΟΜΦΑΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ,ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.
    ΤΑΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΟΛΩΧ ΒΛΑΚΕΣ.
    ΣΑΦΩΣ ,ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ,ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ,ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟ 5G.
    ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΟΒΟ ΑΚΟΜΑ.
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΗ ,ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΜΕ ,
    Μ Η Ν Ε Μ Β Ο Λ Ι Α Σ Θ Ε Ι Τ Ε !!!!.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΤΕ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.
    Ε,ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΗ ΟΤΙ ΘΕΛΗ.....
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021 , ΑΥΤΟΊ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ.
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
    ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ...
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΊΠΟΤΑ.
    ΑΡΘΡΑ 2 ΚΑΙ 5 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
    ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΚΤΩ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    ΑΥΤΟΊ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε τα πρώτα δεν θα καταφέρουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστότατος! Τα ίδια λέω και εγώ. Οι πρώτες παρτίδες δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα για να βγουν να πουν "Είδατε! όλα καλα." και μετά θα φέρουν το καλό το πράμα... Οσον αφορα τον κύριο υποστηρικτή (τον ΜπιλΠόρτα) έφτιαξα πριν από 2 μήνες ένα βιντεάκι εδω: https://www.brighteon.com/07cc6930-1326-40ad-a15d-0825bde37821 (Αγνές προθέσεις πάνω απ΄όλα) με το επίκαιρο απόσπασμα από την ομιλία του στο Ted Talks το 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος ο Αποστόλης! Ευχαριστούμε πολύ για το βιντεάκι!

      Διαγραφή
  8. ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΨΥΞΗ -30
    ΕΔΩ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΑΓΕΘΑ ΦΛΩΡΟ ΚΑΚΟΣ ΞΕΠΑΤΟΜΟΣ
    ΑΧΡΕΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ
    ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΡΙΞΕ ΔΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ
    ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ.
    ΚΩΣΤΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΑΞΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

    Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ 17:17 ΔΗΛΑΔΗ Q Q ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΑΞΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ TRUMP ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.

    OTAN TO ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

    Ο ΟΔΗΓΟΣ ΦΟΥΛ ΤΡΑΜΠΙΚΟΣ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙ.

    Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΚΟΣΜΟ.
    ΕΥΓΕ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπιδοφόρο συμβάν Ηλία μου. Θα μάς φάει η αγωνία μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.
      Ίδωμεν

      Διαγραφή
  10. Μά μόνοι τους έχουν πει ότι τα εμβόλια θα γίνουν σε 2 δόσεις, η πρώτη θα είναι η ελαφριά δόση (...για να μας πιάσουν πελάτες) και μετά 3 μήνες η δυνατή δόση.
    Και μετά πάλι δεν τέλειωσες, τα εμβόλια θα συνεχίζονται και τα επόμενα χρόνια.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, είναι η επίσημη άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να κάνουν εμβόλια όσα θέλουν,
    Εγώ ευχαριστώ δεν θα πάρω!!!😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εν τω μεταξύ, βάζουν Στρατό και Αστυνομία να συνοδεύουν και να φυλάσσουν τα "εμβόλια", θέλοντας να μας πουν έμμεσα ότι είναι κάτι το πολύτιμο...

    Θυμίζει την ιστορία με τον Καποδίστρια, όταν αυτός έφερε τις πατάτες για πρώτη φορά στην Ελλάδα (η πατάτα ήταν ιθαγενές φυτό της Αμερικής) και τις προσέφερε δωρεάν στον κόσμο. Κανείς Έλληνας όμως δεν ενδιαφερόταν για πατάτες. Τότε ο Καποδίστριας έδωσε εντολή να φυλάσσονται αυστηρά σε περιφραγμένο χώρο. Μετά από λίγες μέρες δεν είχε μείνει ούτε μια πατάτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://twitter.com/i/status/1343076303881191425

    ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΝΕΚΡΗ.
    ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ.

    https://www.pronews.gr/ygeia/948396_egine-o-protos-emvoliasmos-stin-ellada

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΣΕΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΑΣ, ΜΟΝΟ ΓΟΡΤΥΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΓΟΡΤΥΝΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΕΣΙΒΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΜΠΙΣΙΟΙ, ΑΚΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΜΠΙΣΙΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
    ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ
    https://www.youtube.com/watch?v=Ulds4L-y2A4&feature=emb_rel_end

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΡΟΔΟΙΟΥ, ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩ, ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΩΣΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΩΜΟ,
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΣΙΟΡΚΑ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙ ΩΜΟ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ; ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βαριέσαι, και ο Faucci έκανε το "εμβόλιο" στο αριστερό χέρι και μετά έπιανε το δεξί, ξέχασε που το έκανε φυσικά αφού δεν τον τρυπήσανε.
      Οι εδώ εμβολιάστηκαν με βιταμίνες!
      Αυτό που δεν κατάλαβα (μόνο 1 βίντεο είδα) ήταν για τον εμβολιασμό της νοσοκόμας η άλλη νοσοκόμα που θα έκανε την ένεση ετοίμασε 2-3 σύριγγες από διαφορετικά μπουκαλάκια. Συνήθως ετοιμάζουν την σύριγγα που θα χρησιμοποιήσουν, τις άλλες 2 γιατί τις γέμισε; για τους επόμενους;
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  17. https://www.facebook.com/117312045356121/videos/1065898300516030/?t=25
    ΚΩΣΤΑ ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ 3 ΙΑΤΡΟΥΣ,
    ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σου λέει ναι λέγαμε και λέμε οτι απαιτείται βαθιά κατάψυξη για να συντηρηθούν τα εμβόλια.
    Δεν το αναιρούμε.
    Αλλά για να συντηρηθούν για 100 ημέρες και άνω!
    Για λιγότερες ημέρες δεν χρειάζεται τόσο....

    https://www.kathimerini.gr/society/561180664/ta-mystika-apothikeysis-kai-metaforas-ton-emvolion/

    Η κομμουνιστική προπαγάνδα και οι πραβδοφυλλάδες ως η ανωτέρω ,
    σκέφτονται γα εμάς ...μετά απο εμάς.
    Και όταν ακόμα και όλα αυτά που λέει το άρθρο τα πιάσεις ενα ένα και τα καταρρίψεις, τότε θα σου εμφανίσουν κάποια άλλη γελοία αιτιολογία που θα προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο.
    Η αριστερά πολεμά με τα νεύρα μας. Οπως ακριβώς έκανε στις πρώην κομμουνιστικές δικτατορίες, στις οποίες όποιον διαφωνούσε τον βάφτιζε τρελό.
    Καταλαβαίνεται που έχουμε μπλέξει;
    Ολα αυτά ΔΕΝ αντιμετωπίζονται ούτε με άρθρα συντάγματος και αλαζονικούς δικηγορίσκους συνταγματολογίσκους που έβγαζαν άκυρα τα μνημόνια. Ούτε με αμέτρητα επαναλαμβανόμενα κατεβατά - μανιφέστα και "άπειρες" χαμένες ώρες ακούγοντας διαδικτυακούς μονολόγους που θαααααααααααααααααααα κατατροπώσουν τους εχθρούς σήμερα και εάν όχι σήμερα σίγουρα αύριο.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εξαιρετική ανάλυση Κώστα! Αισθάνομαι πως έπιασες ιδανικά την πονηριά τους! Στην αρχή το πηγαίνουν ρέγουλα με ορούς και με αντιγρηπικά. Ετσι κι αλλιώς δωρεάν ειναι ποιός θα το ψάξει τι ήταν.

    Γι'αυτό μας τα φέρανε τώρα σε κάτι φορτηγά λες και φέρνανε πατατάκια και μιξεράκια μέσα σε κάτι χαρτόκουτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ, ΜΙΞΕΡΑΚΙΑ.. ΚΑΛΟΟΟΟ!!!

      Φίλε Άγγελε, έχουμε αρχίσει να τους διαβάζουμε απ' έξω κι ανακατωτά. Είναι τόσο προβλέψιμοι, εφόσον έχουμε καταλάβει ακριβώς πού αποσκοπούν με την κάθε τους κίνηση..
      Μόνο που αυτή την ικανότητα είμαστε ακόμα λίγοι που την έχουμε. Οι περισσότεροι θα πάνε ως πρόβατα στη σφαγή. Ελπίζω τουλάχιστον σε κάποιους το ένστικτό τους να δουλέψει όπως πρέπει, ή τουλάχιστον οι χριστιανικές τους αρχές σε κάποιους άλλους, ώστε να απαντήσουν στον Ιερώνυμο που θέλει να κάνει εμβολιαστικά κέντρα τις εκκλησίες.. "άι πάενε ρε από δω πέρα..! ..προσκυνητή του θηρίου!".

      Συγχαρητήρια και για το νέο σου βίντεο φίλε Άγγελε!
      https://angelokarageorgos.gr/o-apotropiasmos-mias-xontrokommenis-plektanis/

      Θα τα πούμε σύντομα..

      Διαγραφή
  20. φτηνες σκηνοθεσιες που τις παιρνουν χαμπαρι κι οι ξανθιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  21. https://nikolaosanaximandros.gr/ti-ekane-o-pagkosmios-organismos-ygeias/

    TOY
    Π.O.Y
    Η ΛΑΜΟΓΙΑ` ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ……..ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

    .
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ?????????????????????????????????
    .
    ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ……ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ……ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΠΟΥ…….ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ;;;;

    Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΛΛΑΞΕ ΣΙΩΠΗΡΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ-19…….

    ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ…..ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ;;;;; ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ…….

    Ο Π.Ο.Υ. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, Η ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ……..

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ.
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…….



    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή