«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

9 σχόλια:

  1. Αυτός ακόμα για covid????
    ΘΕΛΕΙ ο μπάμιας να κάνει live το εμβόλιο...κάνε ρε τραμπακουλα να μείνει σε live σεκος ο κλώνος να γίνει χαμος χαχαχαχαψχαχαψαψααχχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΕΧΟΥΝΕ.

    ΡΕ ΑΘΛΙΕ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΦΡΑΓΚΙΣΚΕ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΕΜΜΑΣΕ Ο DONALD JOHN TRUMP ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ; ΣΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ; ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ.
    ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ.

    https://twitter.com/SatoshiMed/status/1334365971650371586

    Πόλη του Βατικανού - Ο Πάπας Φραγκίσκος είπε σήμερα ότι ο Θεός τον ενημέρωσε για μια νέα απαίτηση να εισέλθει στον Παράδεισο: όλοι πρέπει τώρα να λάβουν το εμβόλιο COVID-19 πριν εισέλθουν στις πύλες των μαργαριταριών.


    Πόλη του Βατικανού - Ο Πάπας Φραγκίσκος είπε σήμερα ότι ο Θεός τον ενημέρωσε για μια νέα απαίτηση να εισέλθει στον Παράδεισο: όλοι πρέπει τώρα να λάβουν το εμβόλιο COVID-19 πριν εισέλθουν στις πύλες των μαργαριταριών.

    "Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη σωτηρία όλων των ανθρώπων στη Γη", εξήγησε ο Πάπας Φραγκίσκος. «Γνωρίζουμε ότι ο Θεός αφήνει τον καθένα στον Παράδεισο γιατί μας αγαπά όλους και δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για το είδος της αταξίας που βιώνουμε σε αυτήν τη ζωή, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για τη μεγαλύτερη γήινη αμαρτία όλων: να μην πάρουμε το COVID -19 εμβόλιο. Ο Θεός με πληροφόρησε ότι δεν θα σας αφήσει στον Παράδεισο εκτός εάν έχετε λάβει και ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ αυτού του πολύ ασφαλούς εμβολίου. "

    Η ανακοίνωση του Πάπα έρχεται καθώς οι ηγέτες παγκοσμίως πιέζουν τους πολίτες να λάβουν το εμβόλιο. Οι επιστήμονες ισχυρίστηκαν ότι το εμβόλιο δεν είναι καθόλου επιβλαβές για κανέναν και δεν μπορεί να σας μετατρέψει σε ζόμπι ή κάτι παράξενο.

    Ο Πάπας Φραγκίσκος δήλωσε επίσης ότι η λήψη και των δύο δόσεων του αξιόπιστου εμβολίου θα "απελευθερώσει αμέσως τους νεκρούς συγγενείς σας από το καθαρτήριο" και "θα μπορούσε ακόμη και να μειώσει το χρόνο σας εκεί στο μισό." Για να οδηγήσει το σπίτι του, διέταξε την καθολική εκκλησία να αρνηθεί την κοινωνία σε κανένα μη εμβολιασμένο μέλος.

    Κατά τον χρόνο δημοσίευσης ο Πάπας Φραγκίσκος είχε λάβει μια αρχική δόση του εμβολίου και έπρεπε να είναι δεμένος σε κρεβάτι για εξορκισμό πριν από τη δεύτερη δόση.

    --------------------------------------------------------------
    ΕΠΙΣΗΣ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
    ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.

    https://twitter.com/i/events/1334491764825067520

    https://pbs.twimg.com/semantic_core_img/1334497654445801478/hu23kbhD?format=jpg&name=900x900

    COVID-19·
    Απόψε
    Ο Ομπάμα, ο Μπους και η Κλίντον λένε ότι θα πάρουν το εμβόλιο COVID-19 δημόσια για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού
    Οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, Τζορτζ Μπους και Μπιλ Κλίντον έχουν προσφερθεί εθελοντικά να πάρουν τα εμβόλια COVID-19 στη φωτογραφική μηχανή μόλις κριθεί ασφαλές από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν εμπιστοσύνη από Αμερικανούς που διστάζουν για την ασφάλεια του εμβολίου .
    Φωτογραφία από τον χρήστη @Forbes

    ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΑΜΠΙΚΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ, ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΛΩΝΑΡΙΑ, ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ ΗΛΙΑ!

      ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ "ΝΑΙ", ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΝΟΥΝ ΓΙΑ "ΝΑΙ", ΗΤΑΝ ΠΙΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΟΧΙ".

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ: ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ.. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΤΑ 6Ο% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΨΗΦΙΣΕ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ. (ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΩΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΑΕΙΣ, ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ)

      Διαγραφή
  3. https://twitter.com/LightworkerCain/status/1334498440433188866
    MIA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ.
    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΝ,
    ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ.

    ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ;
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΡΕ ΗΛΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ Η ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ Η ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://twitter.com/ItalyQanons/status/1334305682389078017
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΤΑ ΚΑΙ
    ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟΛΙΘΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΛΙΘΘΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά γιατί παραπέμπουν σε αυτό:
      https://s3.birthmoviesdeath.com/images/made/09_finalposter_1200_2400_81_s.jpg

      Διαγραφή
    2. kai εδώ το καλύτερο από όλα τα trailer:

      https://www.youtube.com/watch?v=XHjIqQBsPjk

      και σκέψου.. αυτά τα εφέ φτιάχτηκαν το 1968!

      Διαγραφή