«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

 γράφει ο Διονύσης Κλαδάς (Μποτίλια στο Πέλαγος) _  [διάρκεια ανάγνωσης: 5 λεπτά]


 

Η υπερβολική βιασύνη, που εφαρμόζουν στην επιβολή μέτρων απροκάλυπτης θανατώσεως δισεκατομμυρίων ανθρώπων αποδεικνύει, ότι φοβούνται σε υπερθετικό βαθμό. 

Οι φωτογραφίσεις στην Πάρνηθα με τα ποδήλατα αποτελεί απόδειξη, ότι προσπαθούν να συγκαλύψουν τον φόβο τους. Ότι δεν φόραγαν μάσκες, τις οποίες όμως επιδεικνύουν με πάρα πολλές αφορμές, ήταν προφανής προσπάθεια να επιδείξουν προσποιητά χαμόγελα. 

Αξίζει επίσης να υπογραμμιστεί, ότι επιλέγουν ΜΑΥΡΕΣ μάσκες, καθότι αυτοί που κινούν τα νήματα πίσω τους, είναι γνώστες της σημειολογίας και της υποβολής. Η πρακτική τους στηρίζεται πλέον αποκλειστικά στην τρομοκράτηση της κοινωνίας. Μαύρη μάσκα φορούν οι ΔΗΜΙΟΙ.
 

Επίσης, τονίζω, ότι ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ χωρίς να συναινέσουν αυτοί, στους οποίους αποσκοπούν οι άρχοντες του σκότους να εξασκούν επιβολή. Αυτό ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ από τον συμπαντικό νόμο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ. Αυτός, δεν είναι κάποια φιλοσοφική υπόθεση, η μόνον ηθικής φύσεως επιταγή, αλλά συνιστά συγκεκριμένο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ που καθορίζεται από νομοτέλειες, που διέπουν τον κβαντική υπόσταση του σύμπαντος, όπως ανάλυσα σε πρόσφατη πραγματεία. Γι αυτό ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ αρκετό χρόνο πριν προβούν σε επιβολή μέτρων, να προαναγγέλλουν αρκετό χρονικό διάστημα προηγουμένως την πραγματικό στόχο, που υφίσταται πίσω από αυτά τα μέτρα, ώστε η συναίνεση παντός συνοδοιπορούντος να είναι δεδομένη. 

Ο στόχος του αποπληθυσμού, που επιδιώκεται με τους εμβολιασμούς, έχει ανακοινωθεί χωρίς περιστροφές, με τα GEORGIA GUIDESTONES. Πλην όμως έντιμοι επιστήμονες και κυρίως οι ψηφιακοί μαχητές, φρόντισαν να μεταστραφεί ο τρόμος που προωθεί η καμπάλ και να μετατρέπεται βαθμηδόν σε πρωτόγνωρη οργή. Σε αυτά τα πλαίσια ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΗΔΗ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΡΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

Η αρχική συνοδοιπορία με το σύστημα μετατρέπεται πλέον με γεωμετρική ταχύτητα σε χιονοστιβάδα δυσφορίας. Οπότε βαίνουμε σε πραγματοποίηση του μύθου του ΘΗΣΕΩΣ. Ο μίτος του νήματος της Αριάδνης αφορά το σημείο, που θα ξεκινήσει το ξήλωμα του πουλόβερ, για να μετατραπεί ξανά σε κουβάρι. Το τέρας ξεγυμνώνεται ήδη. Οπότε "δεν τους σώνει ούτε οι μασόνοι", καθότι θα γίνει της κακομοίρας, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά διεθνώς. 

Αξίζει να σημειωθεί η ημερομηνία 21 με 25 Δεκεμβρίου, όταν συναντηθούν ο Δίας με τον Κρόνο. Ο Γιος με τον Πατέρα, το νέο με το παλιό, ώστε να λάβει χώρα η μεταβίβαση της σκυτάλης, για την εγκαθίδρυση αυτού, που προείπε η Αποκάλυψις ως Νέα ΙερUSAλημ

Σε σχόλια γράφηκε εδώ, στον Διόδοτο, ότι οι κάτοικοι των ΗΠΑ δεν αποτελούν έθνος. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ και προαναγγέλλει με την εκλογική στήριξη του 90% των πολιτών στον Χαρισματικό Πρόεδρο την πλανητική συναδέλφωση όλων των δυνάμεων του φωτός. Το καλπάζον προς πραγμάτωση σύνθημα "MAKE AMERIKA GREAT AGAIN" δεν υποδηλώνει μόνον την ποσοτική ή ποιοτική αποκατάσταση του ρόλου των ΗΠΑ, αλλά κυρίως την αποξήρανση του βόθρου της αιμοποσίας σε παγκόσμια κλίμακα.
 

Στον τζάμπα μάγκα που κομπάζει "Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται", θέλω να υπενθυμίσω μια άλλη παροιμία: "Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται". Και: "Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες την δικαιωσύνην, ότι αυτοί υιοί Θεού κληθήσονται".
 

Δεν ανήκω σε αυτούς, που κραδαίνουν κρεμάλες, γκιλοτίνες, μαστίγια και τα τοιαύτα. Όμως φοβάμαι, ότι κάποιοι στο άμεσο μέλλον θα παρακαλάνε για μια εκτέλεση, σύμφωνης προς την νομολογία εκτέλεσης ποινών, μπροστά στο τέλος που οι ίδιοι με τις επιλογές τους έχουν θέσει ήδη σε κίνηση.

 

πηγή

 

25 σχόλια:

  1. Συμφωνώ κι επαυξάνω.

    "Σε αυτά τα πλαίσια ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΗΔΗ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΡΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. "

    Απορία :
    καλά η μάζα για την πληροφορία, ο σχηματισμός της κρίσιμης μάζας για το ΕΝΕΡΓΕΙΝ, θα προλάβει την βιασύνη των ΜΙΑΡΩΝ που την ατζέντα 2030, σε μια νύχτα την έκαναν ατζέντα 2021 ;

    .....ή θα χρειαστεί να χαθούν αθώες ανθρώπινες ζωές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό! Είναι τρομερό, κι εγώ γεμάτος οργή κι ονειρεύομαι ασταμάτητα γκιλοτίνες, κρεμάλες και κλιβάνους, Η φυλακή είναι δώρο γι' αυτούς. Αυτοί που τόλμησαν τέτοια επίθεση στην ανθρωπότητα, υποτιμώντας την τόσο πολύ, πρέπει να εξοντωθούν χωρίς κανένα έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΟΝ-ΥΣΗ ΜΑΣ ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 1226
    https://twitter.com/i/status/1335141079763529729
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΣ, JERUSALEM JER(USA)LEM, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ DONALD JQHN TRUMP.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ τον οικοδεσπότη για την ανάρτηση του σχολίου, αλλά και τον ανώνυμο φίλο για το σημαντικό ερώτημα που έθεσε.
    Για να μην προκαλώ υπερεκτίμηση των ικανοτήτων μου, ενημερώνω, ότι τον κορμό του σχολίου που αναρτήθηκε, έχω παραλάβει από συνέντευξη, που έχει δώσει ένας πολύ σημαντικός Γερμανός αναλυτής, ονόματι "Μάικ", ο οποίος προσπαθεί να συνδέσει ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας με το πνευματικό τους υπόβαθρο. Ο Μάικ έχει ζήσει περισσότερες δεκαετίες στις ΗΠΑ, όπου ως κορυφαία επιτυχημένος μουσικός παραγωγός μεγάλων ονομάτων της ροκ σκηνής, σχετίστηκε με σημαντικά πρόσωπα του οικονομικού, πολιτικού και στρατιωτικού κατεστημένου. Αφήνει να εννοηθεί από πρώτο χέρι, ότι έχει επωμισθεί κάποιον ρόλο, χωρίς να αναφέρεται συγκεκριμένα σε αυτόν. Εφ' όσον θέλετε να παρακολουθήσετε κατ' ευθείαν τον Μάικ, εάν δεν γνωρίζετε γερμανικά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τους ελληνικούς υπότιτλους στο βίντεο που ακολουθεί. Όλα τα βίντεο της σειράς "Salongespräche" είναι σημαντικά:

    https://www.youtube.com/watch?v=aRkjkIb9Q-c

    Σχετικά με το θέμα της κρίσιμης μάζας, που έθεσε ο αγαπητός φίλος:
    ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΜΑΖΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. Σε επίπεδο κβαντομηχανικής λειτουργούν τρία δεδομένα: Ύλη - Ενέργεια - Πληροφορία. Στα τρία αυτά τον ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ρόλο επιτελεί Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Δηλαδή ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ (Δηλαδή καθορίζει τα πάντα). Ο αντίστοιχος λατινικός όρος είναι IN-FORMATION, αυτό δηλαδή αυτό που περιέχει (δηλαδή επενεργεί) την φόρμα (δηλαδή μορφοποίηση). Τόσο η ύλη, όσο και η ενέργεια συνιστούν διαμόρφωση του αιθέρα μέσω συντονισμού ή "επαγωγής" (induction) της πληροφορίας. Για να το διατυπώσουμε απλοϊκά: Συγκεκριμένα data παρεμβαίνουν μέσω μιας software και μιας hardware σε ένα 3D εκτυπωτή και σου πετάνε στην αγκαλιά το μπαλάκι. Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις: Η επιστημονική έρευνα δεν έχει εντοπίσει ακόμη ούτε τη software, ούτε την hardware ούτε τον 3D εκτυπωτή. Έχει εντοπίσει όμως πειραματικά και υπολογιστικά τις δυο βασικότερες προϋποθέσεις, που καθορίζουν την διαδικασία επαγωγής. Τόσο τα κβάντα της ύλης, όσο και αυτά της ενέργειας είναι αριθμητικοί συνδυασμοί. Τόσο η κυματική, όσο και η corpulativ διάστασή τους είναι αφηρημένες ψηφιακές οντότητες. (Ο Werner Heisenberg φώναζε, ότι ο Πλάτων έχει δικαιωθεί). Βασικό συμπέρασμα: Άλλαξες τα δεδομένα πληροφορίας; ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Το θέμα όμως βρίσκεται αλλού: Τι είναι πληροφορία; Τι είναι τα πεδία πληροφορίας και πώς διαμορφώνονται αυτά; Σε μια πραγματεία που ξεκίνησα, αφού έθεσα αυτό το θέμα, προσωρινά το παράκαμψα, για δυο λόγους:
    1. Δεν είμαι ειδικός και δεν έχω (προς ώρας) τα κότσια να το χειριστώ. Όμως είμαι θρασύς και δεν το αφήνω στα χέρια των ειδικών. Εφόσον το ένστικτο επιβίωσης με πιέζει και δεν βρίσκω άλλη επιλογή, είμαι έτοιμος να μαζέψω όσες σφαλιάρες προκύψουν, αλλά την ψάχνω και εξακολουθώ προκαλώ χωρίς συστολές (σε θετική όμως βάση).
    2. Η θεωρία των πεδίων πληροφορίας, όπως την διαμόρφωσε ο Rupert Shaldrake είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο. Ενώ αυτός έχει προάγει πληθώρα πειραματικής πιστοποίησης, δεν έχει μπορέσει να αναπτύξει το απαραίτητο μαθηματικό υπόβαθρο, διότι είναι βιολόγος και δεν είναι θεωρητικός φυσικός επιστήμων. Χωρίς όμως συγκεκριμένη μαθηματική συγκρότηση δεν είναι δυνατόν να δομήσουμε λειτουργικές αντιλήψεις σε συγκεκριμένη ποσοτική βάση. Οπότε, προς ώρας πορευόμαστε με πολύ ανακριβείς προσεγγίσεις, οι οποίες όμως πιστοποιούνται πειραματικά σε ποιοτική βάση.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνέχεια προηγούμενου...

    Πώς είναι δυνατόν να σταθμίσουμε ποσοτικά την κρίσιμη μάζα, αναφορικά με την τρόπο που εκδηλώνεται ένα φαινόμενο ή διαμορφώνεται μια συγκεκριμένη πορεία;
    Ο Rupert Sheldrake αναφέρει την εξής διαπίστωση, που αποκόμισε από εργαστηριακή εμπειρία. Την πρώτη φορά που έκανε συνθετική παραγωγή ινσουλίνης, η αντίδραση χημική αντίδραση διάρκεσε περίπου 21 λεπτά. Στην πορεία ο χρόνος αυτός μειωνόταν. Με τά από δώδεκα χρόνια περιστασιακής παρασκευής η αντίδραση χρειαζόταν χρόνο περίπου 13 λεπτά. Οπότε έβγαλε ο R.S. το συμπέρασμα, ότι και η Φύση "μαθαίνει". Άρα δεν είναι μόνον η συνείδηση πληροφορία, ΑΛΛΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ αποτελεί ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Για τα πεδία πληροφορίας μας ενημερώνει αναλυτικά και ο Πλάτων στο έργο "Θεαίτητος" (ή "Περί Επιστήμης"). Περί αυτού θα αναφερθώ προσεχώς. Ο βασικότερος εντοπισμός σχετικά γίνεται από τον Νεοπλατωνικό Πλωτίνο στο έργο "Περί του Νοητού Κάλους", όπου αυτός εξηγεί, ότι τα φαινόμενα λαμβάνουν χώρα τόσο στην σφαίρα των "αισθητών", όσο και στην σφαίρα των "νοητών". Ενώ οι ζυμώσεις στην σφαίρα των νοητών διαμορφώνουν την σφαίρα των αισθητών "χωρίς μόχλευση", χωρίς δηλαδή άμεσα υλική (δια συμβατικών φυσικών ή χημικών μεθόδων).
    Το θέμα της ποσοτικής συγκρότησης της κρίσιμης μάζας θέτει το εν πολλοίς γνωστό "Πείραμα των δέκα πιθήκων". Σε ένα δωμάτιο υπάρχει μια σκάλα. Σε ένα υψηλά βρισκόμενο σκαλοπάτι έχει τοποθετηθεί μια μπανάνα. Στην σκάλα υπάρχει ένας μηχανισμός, που όταν επιχειρήσει να ανέβει σε αυτή κάποιος αναποδογυρίζει ένας κουβάς, που περιέχει καυτό νερό. Κατ' εξακολούθηση αφήνεται να εισέλθει στο δωμάτιο ένας πίθηκος, ο οποίος αφού γίνει μούσκεμα το βάζει στα πόδια. Με τον επόμενο πίθηκο συμβαίνει το ίδιο. Κάθε πίθηκος μετά το συμβάν απομονώνεται. Μετά από κάποιον αριθμό πιθήκων που ζεματίζονται, ο επόμενος πίθηκος που εισέρχεται βλέπει την μπανάνα και σφυρίζει κλέφτικα. Από που πληροφορήθηκε τον κίνδυνο; Και πόσοι πίθηκοι χρειάζεται να βραχούν, μέχρι να σχηματισθεί η κρίσιμη μάζα; Το ζήτημα αφορά τον τρόπο που διαμορφώνεται το λεγόμενο συλλογικό ασυνείδητο. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι οι "ισχυροί" έχουν πειραματιστεί αρκετά σχετικά, αλλά είναι εύλογο ότι κρατούν τα στοιχεία που αποκόμισαν σφραγισμένα.
    Ο Rupert Sheldrake ισχυρίζεται, ότι στην διαμόρφωση των κοινωνικών εξελίξεων η κρίσιμη μάζα αριθμεί περίπου το 10% των θιγόμενων.
    Από που εξάγω όμως το συμπέρασμα ότι στο ζήτημα των εμβολίων αυτή έχει σχηματισθεί ήδη;
    1. Η σχετική ενημέρωση από έντιμους επιστήμονες υψηλού κύρους κυριαρχεί πλέον σε όλα τα μίντια, που δεν είναι άμεσα κατευθυνόμενα. Πχ.:

    https://www.pronews.gr/ygeia/941256_dr-sucharit-bhakdi-apolyta-epikindyna-ta-emvolia-kata-toy-koronoioy-tha-sas

    2. Οπότε ακόμη και το μέτωπο των συνασπισμένων που τα προωθούν έχει αρχίσει να σπάει. Πχ.:

    https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/941516_vomva-apo-makron-gia-pfizer-einai-polla-poy-den-gnorizoyme-gia-ayto

    Ο προσκείμενος στους Ρότσιλντ μακρόν δήλωσε:
    «Όχι υποχρεωτικός εμβολιασμός για ένα εμβόλιο που δεν γνωρίζουμε».

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνέχεια προηγούμενου...

    Τώρα, όσο αφορά το "καυτό" μέρος της ερώτησης:
    "...καλά η μάζα για την πληροφορία, ο σχηματισμός της κρίσιμης μάζας για το ΕΝΕΡΓΕΙΝ, θα προλάβει την βιασύνη των ΜΙΑΡΩΝ που την ατζέντα 2030, σε μια νύχτα την έκαναν ατζέντα 2021 ;"
    Η απάντηση που δίνω είναι, ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΑΤΙΘΕΝΤΑΙ. Διότι όπως πιστοποιεί ο Dr. BHAKTI στο πρώτο βίντεο Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΝΕΡΓΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.
    Το ίδιο εκτιμά και ο Μάικ, προφανώς διαθέτοντας εσωτερική ενημέρωση από τις Αντιδυνάμεις.

    ΟΜΩΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ. Διότι εδώ προσπαθούμε να συνθέσουμε θεωρήσεις Στην βάση της εναλλακτικής ενημέρωσης. ΟΜΩΣ ΟΙ ΒΕΛΟΝΕΣ ΤΡΥΠΑΝΕ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΑΤΣΑΛΑ.

    "ΕΣΤΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΩΣ ΟΙ ΟΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΝΟΙ ΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΙ"
    Παρεμπιπτόντως, ο Πλάτων προτείνει στον "Θεαίτητο" σε όσους επιθυμούν να ενεργοποιήσουν τα πεδία πληροφορίας να "φτιάξουν ένα περιστεραιώόα". Και ώ της συμπτώσεως τα παράξενα! Και ο Rupert Shaldrake χρησιμοποιεί ως κυριότερο παράδειγμα για τα πεδία πληροφορίας την ενστικτώδη πλοήγηση των ταχυδρομικών περιστεριών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΟΝΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

      ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΝΕΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ;
      ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

      ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

      ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΙΑΤΡΟΣ, ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΣ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

      ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,
      ΑΝ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ Η ΨΥΧΙΚΗ ΒΛΑΒΗ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ,
      ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Η ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

      1ον) ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

      2ον) ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΕΞΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΟΙΑΤΡΩΝ
      ΚΑΙ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ.

      ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ
      COVID, SARS, MERS, AIDS, KΟΞΑΚΙ, ΓΡΥΠΗ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ.

      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    2. Φίλε ΗΛΊΑ έχουν και ΠΛΆΝΟ Β.
      ΑΚΟΥ....
      ΨΆΞΤΕ ΚΑΙ ΒΡΗΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΤΗΣ ΓΚΆΝΑ.
      ΕΊΧΕ ΜΙΛΉΣΕΙ ΜΈΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΉ ΤΟΥ.
      ΤΟ ΠΛΆΝΟ Β ΜΙΛΆΕΙ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΙΌ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΑΠΌ ΑΥΤΌΝ....

      ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΆ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΑ....
      ..

      ΌΛΑ ΑΠΌ ΤΟ ΊΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΈΛΕΡ...
      ΌΛΑ ΑΠΌ ΤΟ 2010
      ΌΤΑΝ ΒΡΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΊΛΩ.

      .
      Α, ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ.
      ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΑΥΤΌ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΧΟΑΚΣ" ΟΠΌΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.... ΕΕΕΕΕΕΕ

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

      Διαγραφή
    3. Α, το είχα δει στον parlapipas.gr
      Για ψάξτε το λίγο.

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

      Διαγραφή
    4. ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ,
      ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΠΛΑΝΑ
      ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ,
      ΕΧΕΙ ΝΤΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΑΚΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΘΗΣΜΑΤΑΚΙ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ.

      Διαγραφή
    5. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΧΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ....
      ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΣΟΥΖΕΙ......


      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    6. ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΓΚΑΝΑ

      https://www.youtube.com/watch?v=6_Pg1XCsNPU
      .
      AKOYΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ

      http://www.doureiostupos.gr/2020/08/rockfeller-foundation-2010-covid-19.html

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  8. Ξέρετε τι μου ήρθε τώρα με το Amerika; A-μερική
    Α στερητικόν, δηλαδη δίχως
    Μερικός-μερική-μερικό- μέρος-μερη
    Αυτός που δεν έχει μέρη,που δεν κοβεται σε τμήματα, που δεν μερίζεται.
    Και τι δεν μερίζεται; ΤΟ ΟΛΟΝ
    ΆΡΑ...ΑΜΕΡΙΚΉ ΕΊΝΑΙ Η ΌΛΗ η ολόκληρη, το σύνολο, όλοι οι λαοί μαζί μιας και είναι πολυφυλετική χώρα!!!
    Τι λέτε;

    ΕΚΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 👍
      Αν και είθισται να το αποδίδουμε στον Αμέρικο Βεσπούτσι.

      Διαγραφή
  9. https://www.brighteon.com/374ba882-7a13-4d1c-b2df-146a833cddc1

    Lockdown ism The New Totalitarianism Covid-19 Coronavirus Masks Quarantine Pandemic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://cormandrostenreview.com/report/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητε φιλε Μποτιλια, διαβαζω "την ατζεντα 2030, σε μια νυχτα την εκαναν 2021". Συμφωνω με την επιταχυνση των σχεδιων των μιαρων, αλλα πρεπει να σημειωσω οτι η επιταχυνση της αντιδρασεως των Αντιδυναμεων ειναι ετι μεγαλυτερα. Εντος ολιγων ημερων βλεπουμε να συμβαινουν πραγματα στην Αμερικη κυριολεκτικα προτογνωρα.

    1. Ο Τραμπ εκφραζει την περιεργεια του, γιατι δυο ρεμπουπλικανοι, ο Κυβερνητη της Τζωρτζια και ο υπουργος εσωτερικων της Πολιτειας αρνουνται την επικυρωση των ψηφοδελτιων μετα απο ελεγχο υπογραφης.(Δεκ. 5, 2020) και

    https://www.theepochtimes.com/trump-says-he-will-win-georgia-if-simple-signature-verification-conducted_3606331.html?utm_source=pushengage

    2.Ο Φλυν καλει για εφαρμογη στρατιωτικου νομου εφ' οσον οι πολιτικοι, δικαστες και το Κονγκρεσο δεν ακολουθουν το Συνταγμα.(Δεκ. 2, 2020). Εδω δεν μιλαμε για επιταχυνση, αλλα αντιδραση με ταχυτητα φωτος.

    https://twitter.com/GenFlynn/status/1333916403389370369

    Τουτων δοθεντων, η θεση του ΗΛΙΑ οτι δεν θα προλαβουν τιποτα με βρισκει συμφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://sinomosiologos.blogspot.com/2020/12/blog-post_6.html#more
    270.000 ψυγεία αζώτου... ικανά να μεταφέρουν το ελιξίριο της μακροζωίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που γίνονται από αυτούς αυτή τη στιγμή, τα ετοίμαζαν τουλάχιστον 20 χρόνια, όντως σαν εναλλακτικό σχέδιο αν δεν καταφέρουν γενοκτονίες με τα προηγούμενα κόλπα. Σύντομα θα φτιάξω ανάρτηση στην οποία θα καταθέσω νεες πληροφορίες για τα τωρινά τους βιολογικά όπλα εξόντωσης.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ.
      ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΨΑΞΕ.
      ΣΤΟΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟ.


      ΗΛΙΑΣ.+++06 Δεκεμβρίου, 2020 11:45
      ΡΩΤΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ,

      Ποίο άλλο σκεύασμα φαρμάκου χρειάζεται τέτοιες πολικές θερμοκρασίες;;; ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ, ΤΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ 2020 ΑΛΛΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.

      Τι συμβαίνει όταν από τους - 70 μπει μέσα στο ανθρώπινο σώμα το οποίο έχει θερμοκρασία + 36.5...;;;
      ΣΟΚ, ΕΚΡΗΓΝΥΤΑΙ ΤΟ ΤΟΞΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
      ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ 40ΑΡΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΥΡΕΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΡΗΓΝΥΤΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΝ ΒΟΜΒΑ.

      ΟΙ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

      ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΙΣΩΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ, ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ.
      ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΥΤΑ,
      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ,
      ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο 3ος Π.Π.

      ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ, ΟΥΤΕ Η ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤΟ ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ.

      ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ 3ο Π.Π. ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΣΕ 2 ΔΟΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ;

      Διαγραφή
  13. https://www.pronews.gr/ygeia/941692_apofasi-tis-kyvernisis-kleidomenoi-oi-ellines-mehri-na-kanoyn-emvolio

    Όσο εμείς περιμένουμε(τι άραγε;) αυτοί συνεχίζουν να μας πηδάνε. Ποια κρίσιμη μάζα;
    Ωραίο ανέκδοτο κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως.. ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ Κ.... ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΗΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ..ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ:
      https://twitter.com/RealCandaceO/status/1335027636985335808

      Διαγραφή
  14. https://www.brighteon.com/23a4dc0b-0252-414c-a374-6cab268f287a

    ALL UK COVID VACCINE VOLUNTEERS DIED WITHIN 7 DAYS!!!!!

    (διάρκεια βίντεο 01:38)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαζί με το από πάνω και αυτό το σύντομο βίντεο-έκκληση από Σουηδία:

      5G IN SWEDEN CAUSING WIDE SPREAD POISONING OF THE PEOPLE

      https://www.brighteon.com/3a7eb1d9-a129-41be-83e0-98bdd27f8f5f

      (διάρκεια 03:51)

      Διαγραφή