«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

ΕΥΓΟΝΙΚΗ - ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ


Ζητώ συγνώμη από τους αναγνώστες του ιστολογίου, αλλά λόγω εργασίας και υποχρεώσεων ο χρόνος μου είναι ελάχιστος για να αναπτύξω σε εκτενές κείμενο μερικά πράγματα πολύ σημαντικά, ώστε να τα διαβάσουν και να τα εκτυπώσουν για να τα μοιράσουν σε όλους τους ανθρώπους που αγαπάνε και για τους οποίους ενδιαφέρονται και οι οποίοι δεν ενημερώνονται από το ίντερνετ, αλλά ακούν ΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠ@@ΡΔΕΛΟΚΆΝΑΛΩΝ.

Έστω κι έτσι, ας τους μοιράσετε αγαπητοί αναγνώστες, τα παρακάτω, σε δυο σελίδες χαρτί, κι ας μην μπορούν να εισέλθουν στους αναγραφόμενους συνδέσμους, στους οποίους ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσαν να αντιληφθούν και πολλά. 

 


Στην ιστοσελίδα northerntruthseeker.blogspot.com στην οποία από τον Φεβρουάριο έως τώρα έχουν κατατεθεί 750 επιστημονικά άρθρα! και αναλύσεις και μεταφράσεις από διεθνούς φήμης ξένες αντικαθεστωτικές ιστοσελίδες (π.χ. nomorefakenews του δημοσιογράφου Τζων Ράποπορτ) [και ευχαριστώ την φίλη Τίνα από το εξωτερικό, που μού έστειλε τους συνδέσμους της ιστοσελίδας], μαθαίνουμε.. μόνο από τέσσερις πρόσφατες δημοσιεύσεις (1-3 Δεκεμβρίου - μάλιστα έχουν και κουμπί απ'ευθείας μετάφρασης στα ελληνικά) τα εξής:

 

1 - Προφανώς ΝΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΝ να μας ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ μέσω των ρινικών δοκιμών και να στοχεύσουν τους εγκεφάλους μας!

 

2 - Ο πρώην επικεφαλής του τμήματος Αναπνευστικής Έρευνας της Pfizer Pharmaceuticals, γιατρός Michael Yeadon, κυκλοφόρησε μια έκθεση ΣΟΚΑΡΟΝΤΑΣ το κοινό, στην οποία μαρτυρείται ότι το εισερχόμενο "εμβόλιο Pfizer" είναι στην πραγματικότητα μια φρικτή σύνθεση που όχι μόνο θα προκαλέσει μόνιμη βλάβη σε όσους είναι αρκετά ανόητοι να το πάρουν, αλλά περιέχει ορισμένες χημικές ουσίες που αποδεδειγμένα ΘΑ ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

 

3 - Παρόλο που κανένας από αυτούς τους εγκληματίες δεν αποδεικνύει ότι αυτός ο «θανατηφόρος ιός» υπάρχει, τον χρησιμοποιούν ως «κάλυψη» για να τυφλώσουν τους ανθρώπους για τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ στόχους τους που είναι φυσικά το μόνιμο κλείδωμα των κοινωνιών και η δουλεία όλων μας.

 

4 - Κανένας ως τώρα δεν έχει ανιχνεύσει και απομονώσει τον "ιό" COVID-19, ώστε να πιστοποιήσει την ύπαρξή του!

 

 -----------------------

 

Επίσης (κι ευχαριστούμε την αναγνώστη μας ΜΝΚ που μάς έστειλε τα παρακάτω δύο άρθρα):

 


1. Την 1η Δεκεμβρίου 2020, ο πρώην επικεφαλής του τομέα έρευνας αναπνευστικών ασθενειών Dr. Michael Yeadon και ο ειδικός επιδημιολόγος, πνευμονολόγος και πρώην επικεφαλής του τμήματος δημόσιας υγείας Dr. Wolfgang Wodarg υπέβαλαν αίτηση στον EMA, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ιατρικής υπεύθυνο για όλη την ΕΕ για την έγκριση φαρμάκων, για την άμεση αναστολή όλων των μελετών εμβολίων SARS CoV 2, ιδίως της μελέτης BioNtech / Pfizer στο BNT162b (αριθμός EudraCT 2020-002641-42).

Με τον εμβολιασμό προβλέπονται σοβαρά και θανατηφόρα προβλήματα υγείας, μεταξύ αυτών επίσης.. "Το εμβόλιο περιέχει μια ακίδα πρωτεΐνης που ονομάζεται συγκυτίνη-1, ζωτικής σημασίας για το σχηματισμό ανθρώπινου πλακούντα στις γυναίκες. Εάν το εμβόλιο λειτουργεί έτσι ώστε να σχηματίσουμε μια ανοσοαπόκριση ενάντια στην ακίδα πρωτεΐνης, εκπαιδεύουμε επίσης το γυναικείο σώμα να επιτεθεί στη συνκυτίνη-1, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε στειρότητα τις γυναίκες. (περισσότερα εδώ)

 

2. Άλλο ένα άρθρο μεταφρασμένο στα ελληνικά, επίσης από τον εκπληκτικό ιστότοπο του Τζων Ράποπορτ: "Ας ελέγξουμε τους ελεγκτές του Reuters: λένε ότι τα εμβόλια DNA δεν αλλάζουν τη γενετική σας σύνθεση - αλήθεια ή ψἐμα;". Γονιδιακός ο εμβολιασμός για τον κορωνοϊό!! Ενώ υποτίθεται ότι παγκοσμίως και απαρρέκκλιτα έχουν εξαιρεθεί οι άνθρωποι από πειραματισμούς γενετικής μετάλλαξης. 

 

 -----------------------

 

Και πάμε σε κάτι πολύ πονηρό, που το ζούμε καθημερινά επίσης, αφού σας πω δυο πραγματάκια σύντομα, για την επίφυση, για την οποία υπάρχουν τόνοι αρθρογραφίας για την σπουδαιότητά της. 

Εν ολίγοις, η επίφυση είναι ένας αδένας κοντά στο κέντρο του εγκεφάλου ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια. Είναι βασικά ένας σύνδεσμος ανάμεσα στον φυσικό και πνευματικό κόσμο. Ο ρόλος της είναι ο πνευματικός προσανατολισμός του ανθρώπου, αντί της υλικής και ζωώδους κατεύθυνσης. Ο αδένας παραμένει υγιής με: την φιλομάθεια, την ανθρωπιά (αγάπη στο συνάνθρωπο), προσήλωση σε ιδανικά και στόχους, θέληση για πορεία ηθικής και πνευματικής αυτοβελτίωσης γενικότερα, κι αν θέλετε.. κατά το χριστιανικότερον, πνευματική ζωή για να εξασφαλίσει η ψυχή ανώτερα επίπεδα προορισμού, τους Ουρανούς κι όχι το Έρεβος.

Χωρίς αυτήν θα ήμεθα σίγουρα χοντροκομμένοι, ίσως εγκληματικοί, αλλά σίγουρα αναίσθητοι, ασυνείδητοι, ανήθικοι, ζωώδεις, σεξομανιακοί χωρίς σέβας, μαμ κακά και νάνι, μόνο καταναλωτικά ζόμπι, ίσως και με πραγματικά ελάχιστες διαφορές από ζόμπι και ρομπότ, όπως γουστάρουν οι νεοταξίτες (βλέπε Ροκφέλερ και Μπιλ Γκέιτς του εμβολίου κόβιντ mRNA της Pfizer). Ναι, αυτοί, με όλο αυτό που ξεκίνησε στον πλανήτη, δήθεν λόγω πανδημίας, έχουν από δεκαετίες πριν, που το σχεδίαζαν, αποφασίσει να μάς μετατρέψουν με τα εμβόλια, σε εντοπίσημους σκλάβους με ζωντανούς πομπούς μέσα μας. Ναι, ζωντανούς πομπούς, γιατί αν δεν ψοφήσεις εντός 2 ή 10 ετών από την μετάλλαξη που θα υποστείς και τις παρενέργειες, σφραγισμένος με το εμβόλιο θα είσαι συνδεδεμένος με ολόκληρο το σύστημα της πουφ.."Ηλεκτρονικής τους Διακυβέρνησης": Θα αντιδράς σε κάτι στο μέλλον και ξαφνικά, για τιμωρία, θα βλέπεις περικοπή στο μισθό σου. Θα θέλεις να αγοράσεις ένα παριζάκι στο σούπερ-μάρκετ και στο ταμείο θα στο κατάσχουν γιατί σύμφωνα με το υγειονομικό σου αρχείο, επιβαρύνει την υγεία σου και το κράτος στην ασφαλιστική σου κάλυψη. Δυστοπικός Εφιάλτης! Σκλάβοι!

Για να μην ξεφεύγουμε όμως από το θέμα.. η επίφυση σαφώς φθείρεται κάπως από την μεγάλη κατανάλωση αλατιού, αλλά κυρίως από το φθόριο και το χλώριο που βάζουν στο νερό. Ασβεστώνεται κατά κάποιον τρόπο.

Υπάρχει όμως και ένας άλλος τρόπος να της κάνει κάποιος μεγάλη ζημιά....

Τα πιστολάκια-θερμομετρητές κόβιντ! Που τα κάνουν 3-4 έως και 12 ή περισσότερες φορές την ημέρα, αρκετοί από εμάς, σήμερα στην Ελλάδα. Π.χ. τα παιδιά στα σχολεία, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, είσοδος σε κάποιες εταιρείες και δημόσιους οργανισμούς κ.ά.. 

Τί κάνουν λοιπόν οι @ούστηδες: ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΟΤΙ Η ΠΙΣΤΟΤΗΤΑ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΛΙΩΝ-ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΚΩΝΑ Ή ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟ (ΚΑΤΑ 1 ΜΕ 1,5 ΒΑΘΜΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΆ).. ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΥΓΟΝΙΣΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΔΗΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΘΕΊΡΟΥΝ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ, ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΜΠΟΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΊ ΓΙΝΕΤΑΙ;; ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΡΩΕΙ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ, ΑΡΑ.. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΌΣΟ ΠΟΛΎ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ. ΆΛΛΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!! ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!

Λεπτομερή στοιχεία υπάρχουν στο βίντεο "Putting a Laser Gun to the Head Destroys Your Pineal Gland".


 -----------------------

 

Στο ξένο ιστολόγιο greencrow, υπάρχει ένα πολύ αξιόλογο άρθρο στο οποίο εξηγείται ενδελεχώς πως "Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζουν όλοι για το κλείδωμα CovID-19 Plandemic / Scamdemic lock είναι το εξής:  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!". Επίσης, στο ίδιο άρθρο προτείνεται βίντεο BitChute του Max Igan του The Crowhouse, στο οποίο ο Ίγκαν μιλάει για το εμβόλιο, το δόλιο τεστ PCR και τον έλεγχο του νου που επιδιώκεται. Στο ίδιο άρθρο, ο Μπιλ Γκέιτς μετονομάζεται σε Baal GateZ (Η Πύλη του Βάαλ=Σατανά). Το άρθρο εμπεριέχει επίσης σχόλια για την καμπάνια του Ρόμπερτ Φ.Κέννεντι τζούνιορ, «Να ερευνηθεί τοΊδρυμα Bill and Melinda Gates, για ιατρική κακή πρακτική και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας », τον σατανικό ρόλο του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντώ σε όλα αυτά,.. κ.ά. θέματα.

Και κλείνει με μια πολύ επιτυχημένη προσπάθεια ερευνητών, να αποκωδικοποιήσουν τον μονόλογο του Μάρλον Μπράντο, ως παράφρονα στρατηγού Κουρτς, στην ταινία του Φράνσις Φορντ Κόπολα "Αποκάλυψη Τώρα" (1979), μονόλογος ο οποίος αν και φιλοσοφικός.. μέσα από τις ιστορίες αντίστασης στον πόλεμο του Βιετνάμ, βλέπουμε να φωτογραφίζονται και τα εγκλήματα του Ιδρύματος Μπιλ Γκέιτς σε παιδιά τριτοκοσμικών χωρών που εμβολιάστηκαν. Ο "παράφρων" στρατηγός οραματίζεται το μέλλον του Κόσμου με μία πολύ τρομακτική λέξη: 

ΤΡΟΜΟΣ! 

Βίντεο: Apocalypse Now: Marlon Brando Horror Speech 


 

 

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!

"..μα πώς, τί.. θα μάς αποκλείσουν από τα πάντα, μπορεί να πεθάνουμε από την πείνα.."

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!

Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ!

ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Ό,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΩΣ ΙΔΑΝΙΚΟ.

Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

      

 

 -----------------------

Διαβάστε επίσης: 

ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟΝ FOCUS FM: 1. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ-ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, 2. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ SMS ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, 3. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.

 

54 σχόλια:

  1. Μου έδωσες υλικό για να διαβάσω εδώ στη δουλειά. Σ' ευχαριστώ πολύ!
    Εκείνο που διακρίνω είναι επιβεβαίωση όσων σκεφτόμασταν. Μέχρι τώρα, δεν είχαμε τις αποδείξεις για να τα στηρίξουμε. Τώρα τις έχουμε.
    Φυσικά, κανένα κοθώνι από τους μασκολάγνους ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ όχι μόνο να τα καταλάβει, αλλά και να τα πιστέψει. Αλλά δεν πειράζει. Καλύτερα! Να το κάνουν, να ψοφήσουν, να ησυχάσουμε. Να μείνει η Ελλάδα σε εκείνους που αξίζει να ζουν σ' αυτήν...
    Εννοείται ότι κοινοποιώ ΆΜΕΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το να μη κάνω το λεγόμενο εμβόλιο, ήταν μία από τις ευκολότερες επιλογές, που είχα να κάνω στη ζωή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επίφυση καθαρίζει με απεσταγμένο νερό μεταξύ άλλων.

    pineal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα τους το κάνουμε το εμβολιο..
    Αδωνι!!κουλη !!
    Τσιοδρα !!
    Μαγι0ρκινη!!
    Έρχομαι με Λαμποργκίνι!!
    Χαρδαλια!!
    Κικικιλια!!

    Θα σας πιασει τωρα ευκοίλια!!

    Κουφάλες!!τομαρια !!απατεωνες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιστεύω ότι ο κύριος, αν όχι μοναδικός στόχος τους, είναι η αλλοίωση του Ελληνικού DNA που τόσο πολύ τους ενοχλεί.

    Διαβάστε το πολύ ενδιαφέρον παρακάτω άρθρο:

    Έχουμε το γονίδιο Έψιλον που δεν υπάρχει σε άλλο λαό.

    Το D.N.A μας που από ότι αποφάνθηκαν στις 19/11/2012 Γάλλοι βιολόγοι ότι στο D.N.A των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που μας καθιστούν διαφορετικούς. Θα μπορούσε να ήταν το ΙΧΩΡ.

    Επίσης σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Stanford των Ηνωμένων Πολιτειών και της Παβίας της Ιταλίας το D.N.A των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρή φυλή που δεν έχει επηρεαστεί από Σλάβους, Τούρκους ή οποιουσδήποτε άλλους. Αυτό είναι που τους ενοχλεί.

    Είμαστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ο νοών νοείτο. Το D.N.A. των Ελλήνων είναι ιδιαιτέρως ξεχωριστό. Υπάρχει μία ομάδα στο χρωμόσωμα Υ. Στο χρωμόσωμα αυτό υπάρχουν γνωρίσματα που μεταβιβάζονται μόνο από τον άνδρα. Γνωρίζουμε από την εποχή του Ομήρου ακόμη ότι ο ΙΧΩΡ μεταβιβάζεται μόνον από τον άνδρα.

    Έτσι λοιπόν επιτέλους η επιστήμη μπόρεσε και ταυτοποίησε το γονίδιο Έψιλον. Το γονίδιο Έψιλον βρίσκεται στο χρωμόσωμα Υ και η συγκεκριμένη τοποθεσία του ονομάζεται Ε 1Β 1Β.

    Εκτός από την Ελλάδα αυτό το γονίδιο Ε υπάρχει στη βόρεια Αλβανία και στην Κάτω Ιταλία, Κάτω Γαλλία, και περιέργως στον χώρο που έφτασε ο Πυθέας ο Μασσαλιώτης δηλαδή τη Σουηδία και τη Νορβηγία και Βόρειες χώρες γενικότερα.

    Στην Τουρκία το 47% του πληθυσμού φέρει το γονίδιο Έψιλον. Αυτό υπονοεί ότι το 47% του Τουρκικού λαού είναι Ελληνικής καταγωγής. Αυτό πρέπει να μάθουν οι Έλληνες της Τουρκίας. Η μισή Τουρκία είναι ελληνική. Ας εξετάσουν αν τολμούν το D.N.A.

    Όλοι οι γενετιστές λένε ότι το γονίδιο Ε υπάρχει μόνο στην ελληνική φυλή. Άρα Έλληνες είναι και οι μισοί τούρκοι και οι βόρειοι λαοί. Στην νότιο Γαλλία είναι το 47%.

    Πηγή helnews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΟ ΑΡΘΡΟ , ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΟΚΗΨΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΕΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τhanks boy!

      Πού θα πάει.. θα τού το κάνουμε σιγουράκι του κούλη, ότι οι συνωμοσιολόγοι (έτσι μάς αποκάλεσε σήμερα όσους δεν θέλουμε να κάνουμε το εμβόλιο) είμαστε 75%.

      Διαγραφή
  7. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ...ΤΟ ΟΤΙ ΔΕ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ COVID-19 ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...


    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ...

    ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ [ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣ-ΑΒΥΣΣΟ ]...

    ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ...ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΛΙΚ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΑ ΣΧΙΛΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ...

    ΥΓ. ΚΩΣΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ...ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ ΕΦΑΓΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΣΚΟΠΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ [ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ ] ΧΑ ΧΑ...




    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/03/blog-post_14.html


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://fakeotube.com/video/2075/ask-the-experts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
    ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ
    Ανώνυμος07 Δεκεμβρίου, 2020 21:36 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΕΨΙΛΟΝ;
    ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΣΤ COVID 19, ΠΟΙΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΝ.
    ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
    ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΠΟΙΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρέχα γύρευε πού το έχω αποθηκευμένο Ηλία μου.. αλλά θα ψάξω.
      Αγάπη και από εμένα!

      Διαγραφή
    2. ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ -ΕΨΙΛΛΟΝ- ΚΑΙ ΤΟΝ -ΙΧΩΡ-

      ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ...ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ....Ο ΙΔΙΟΣ Ο STRANGER KAI ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ MANTIS ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ...


      https://katohika.gr/stranger-voice/les-to-cern-na-ftiaxnei-tin-xronomixani/


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    3. ΗΛΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ...


      https://katohika.gr/gn-blog/o-nostradamos-proeidopoiise-to-cern-tha-ferei-ti-katasrtofi/


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑΝΝΗ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΗΓΕΣ.
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΟ-ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΥΛΑΓΕ Η ΜΟΣΑΝΤ.

      ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΖΑΝΗ.

      ΑΝΩΝΥΜΟΣ 08/28/2015 @ 2:43 ΠΜ
      ΠΕΙΡΑΜΑ — ΝΕΣΤΟΡ [ ΠΥΛΟΣ ] —
      NEUTRINOS FROM SUPER NOVA AND TEV SOURCE OCEAN RANGE…ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ ΒΑΘΕΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΝΕΤΡΙΝΟ [ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΕΡΟΝ ]…

      ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΑΛΛΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ….ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΙΛΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΣΤΟ ΦΕΑΡ ΤΩΝ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 5.200 ΜΕΤΡΩΝ…Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΙΣ 20/05/2002 [ =11 ]…

      ΑΠΟ ΤΟ 1926 ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΑΝ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΕΩΡΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΚΑΙ –ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ — ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΡΥΤΗΤΑ…

      ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ — Ο ΝESTOR — ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΒΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ [ ΥΛΙΚΟ ] ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ΩΣ ΣΕΙΣΜΟΣ…ΣΤΙΣ 20 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2002 ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΕ ΔΥΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ…ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ 6 ΡΙΧΤΕΡ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ…ΕΝΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΕΙΣΜΙΚ [ ΣΕΙΣΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ] ΕΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ…

      Ο ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ [ ΡΑΨΩΔΙΑ-Γ ] ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
      — ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΛΛΗ ΣΕΙΣΤΗ — ΜΗΠΩΣ ΑΡΑΓΕ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ 9,81…Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 81 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 9 ΕΠΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ…ΣΕ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΕΝΝΕΑ [ 9 ] = ΙΧ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙ = ΕΝΤΕΚΑ [ 11 ]…ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΑΝ Ο ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΘΥΣΙΑΣΕ 81 ΜΑΥΡΟΥΣ ΤΑΥΡΟΥΣ…Ο ΤΑΥΡΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ …

      ΑΥΤΗΝ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ Η ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ… ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ… ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ — ΠΕΙΡΑΜΑ ΝΕΣΤΟΡ —

      ΑΠΟ ΤΟ 1996 Η ΝΑΣΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ — ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ–ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ…ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΩΣ — ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΕΝΟΥ—

      ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΣΤΟ ΝΕΣΤΟΡΑ …ΣΤΟ CERN …ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΟΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΝΕΤΡΙΝΟ…ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΦΩΣ [ ΝΕΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΝΙΑ] ΚΑΙ ΩΣ ΦΩΤΟΧΥΣΙΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΜΑΣ…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΟΝΟΤΥΠΟ….

      Η ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ …ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΗΔΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΕΣ ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ…

      Ο ΠΥΘΙΟΝΙΚΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ-Β…ΟΤΑΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ …ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΝΕΣΤΟΡ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΗΣ ΧΑΒΑΗΣ …ΒΑΒΑΗ [ = ΒΑΗ = ΒΑΙΝΩ ] ΚΑΙ ΙΩΝΑ [ = ΧΑΒΑΝ = ΕΛΛΗΝ ]…

      ΓΙΑΤΙ Η ΠΥΛΟΣ = ΠΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ — ΠΥΛΩΝ –ΤΗΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΜΠΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ [ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ] ΜΑΣ …– ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ ΠΥΛΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΝΕΣΤΟΡΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ Ο ΠΥΛΑΣ [ ΟΣ ] ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΥΛΗ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΤΤΕΙ —

      ΣΤΟ ΦΕΑΡ ΤΩΝ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΗΓΑΔΙ [ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ] ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΤΡΙΝΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΟΥΝ…

      ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ FILARIANA…ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΣΟΥ …

      ΓΙΑΝΝΗΣ-KOZANH

      ΥΓ. ΑΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ….

      Διαγραφή
    5. ΗΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ -ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΛΟΝ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ 2011- ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ...ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΟΛΒΑΣ...

      ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA...TO MONΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ [ ΣΠΑΣΕΙ ] ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ...ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΚΟΠΟ...ΤΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

      ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΙΧΩΡ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΧΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2006 ΑΛΛΑΞΕ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΧΥΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΑΥΤΗΝ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 95 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΚΑ ΚΥΤΑΡΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ...

      ΥΓ. ΗΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΦΩΚΛΑΝΤ...ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΦΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ [ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ = ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΑΝ ] ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΟΛΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΟΥΣ ...ΤΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ...

      ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ...Ο ΚΑΚΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΚΚΟΣ...ΑΣΧΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ...


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ






      Διαγραφή
    6. ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!...Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ ΜΕ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ... ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΦΩΚΛΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ!!
      ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ.

      Γεώργιος Γκιόλβας
      ‘Ίσως ο μεγαλύτερος Έλληνας επιστήμονας που πέρασε ποτέ από τη χώρα αλλά σίγουρα και ο πιο αδικημένος. Δυστυχώς οι ''Ελληνικές'' κυβερνήσεις ''κατέστρεφαν'' ότι αυτός δημιουργούσε ή το έδιναν απλόχερα σε άλλες χώρες...όπως στο Ισραήλ...
      Στην τελευταία του συνέντευξη ένα μήνα πριν πεθάνει μεταξύ άλλων είχε πει:
      ''Ο Αϊνστάιν, και γενικότερα ο σιωνισμός, έχουν κάνει ό, τι χειρότερο για την ανθρωπότητα. Και το μεγαλύτερο κακό είναι ότι, όταν άνθρωποι των Εβραίων έκαψαν τις βιβλιοθήκες της Αλεξάνδρειας, της Κυρήνειας και της Ρώμης, οι σοφοί της Σιών, που εργάζονταν μυστικά μέσα σε αυτές για μια εικοσαετία , πήραν μαζί τους έντεκα χιλιάδες τόμους πριν την τελική καταστροφή .
      Σε αυτά τα βιβλία κρύβονται τρομερά μυστικά και οι Εβραίοι τα έκρυψαν, ενώ τα υπόλοιπα τα έκαψαν για να εμποδίσουν την πρόοδο της ανθρωπότητας. Και είναι ξεκάθαρο πια ότι οι Εβραίοι θέλουν την ανθρωπότητα στο σκοτάδι της άγνοιας. Αυτά τα ιερά βιβλία της γνώσης οι Εβραίοι, όπως ήταν φυσικό, τα αξιολόγησαν και τα εκμεταλλεύτηκαν με κάθε τρόπο. Οπως π. χ. ο Βαγer, διαβάζοντας όλα τα βιβλία του Ιπποκράτη, έφτιαξε μια "Ασπιρίνη" και έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος της γης.
      Πήραν την ατομική βόμβα, τον τετραγωνισμό του κύκλου και τόσα άλλα που αναφέρονται ξεκάθαρα στον Αριστοτέλη και στα κείμενα διαφόρων άλλων αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων''.
      Στο βίντεο μιλάει για το ''Ηχητικό κανόνι υπερχαμηλής συχνότητας'' και τον λόγο που οι Άγγλοι μετά από τις εντολές των σιωνιστών ,το 1982 θυμήθηκαν πως κάποτε τα Φώκλαντ ήταν αποικία τους, έκαναν τον πόλεμο στα νησιά της Αργεντινής από τα οποία ισοπέδωσαν-εξαφάνισαν στοχευμένα ένα μόνο νησάκι.....

      Διαγραφή
    7. http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-apoklistiki-anafo-5/
      ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΦΩΚΛΑΝΤ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.

      Διαγραφή
  10. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ...ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ.....ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ,ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΩ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΟΠΛΗΚΤΟΥΣ!!ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ, ΜΕ ΕΒΡΙΖΑΝ....ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΣΚΟΦΟΡΕΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ!!ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Τv...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ.....https://twitter.com/IvankaTrump/status/1335976353854844928........ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΩ ,ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ CENTURY CAMP GREENLAND....ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΓΩΝΕΙ Ο ΑΠΑΥΤΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ!!ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗ!!!!!ΔΕΣ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ,ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΚΩΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ(ΑΓΡΙΜΟΝΙΟ,ΓΑΙΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΚΑΙ Η ΑΧΙΛΛΕΑ..ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΙΚΡΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ).....ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΑΝΝΑ ΜΟΥ!

      ΕΤΣΙ, ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΟΛΟΙ, ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

      Διαγραφή
    2. ΑΝΝΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
      ΜΕ ΤΡΑΜΠΙΚΗ ΑΓΑΠΗ
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    3. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΑΓΚΑΙΟΣ Η ΑΝΤΑΙΟΣ; ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ.

      Με το όνομα Αγκαίος ήταν γνωστοί τρεις Αργοναύτες:


      1) Ο Αγκαίος ο Λυκούργου, ήταν από την Τεγέα, γιος του βασιλιά των Αρκάδων Λυκούργου, εγγονός του Άλεου και αδελφός του Επόχου, του Ιάσου, και του Αμφιδάμαντα. Πήρε μέρος στην Αργοναυτική εκστρατεία μαζί με τον αδελφό του Αμφιδάμαντα και στο κυνήγι του Καλυδώνιου κάπρου.[1]

      2) Γιος του Ποσειδώνα και της Αστυπάλαιας, που πήρε μέρος στην Αργοναυτική εκστρατεία. Ήταν βασιλιάς των Λέλεγων της Σάμου και γυναίκα του ήταν η Σαμία, κόρη του Μαιάνδρου.

      3) Ήρωας από την Πλευρώνα, αστρονόμος και αστρολόγος. Αναφέρεται ότι πήρε και αυτός μέρος στην Αργοναυτική εκστρατεία. Ο γιος του ο Αγαπήνωρ ήταν στρατηγός των Αρκάδων και έλαβε μέρος στο πόλεμο κατά της Τροίας[2]. Όταν έφτασε περιπλανώμενος στην Κύπρο έκτισε την πόλη Πάφο και ίδρυσε σε αυτόν το ναό της Αφροδίτης.[3]

      ΚΑΙ ΑΝΤΑΙΟΣ.

      Ο Ανταίος ήταν μυθικός γίγαντας, γιος του θεού Ποσειδώνα και της Γης[1][2] και βασιλιάς της Λιβύης. Αποτελεί κομμάτι και της ελληνικής μυθολογίας και της βερβερικής μυθικής παράδοσης.

      Σύμφωνα με την παράδοση ο Ανταίος προκαλούσε όποιον περνούσε από τη χώρα του να παλέψουν και πάντα νικούσε, όντας αήττητος από την επαφή του με τη Γη. Τη δύναμη αυτή του Ανταίου αντιμετώπισε ο Ηρακλής και τον νίκησε σηκώνοντάς τον από το έδαφος. Ο Ηρακλής βρέθηκε στην περιοχή στο δρόμο του για τον 11ο άθλο του, την εύρεση του Κήπου των Εσπερίδων.

      Η πάλη Ανταίου και Ηρακλή αποτέλεσε έμπνευση για πολλούς καλλιτέχνες κατά την αρχαιότητα και την Αναγέννηση.

      Ο μύθος δηλώνει αφενός τη δύναμη του ριζωμένου στην πατρίδα ανθρώπου και αφετέρου την πάλη του γηγενούς στοιχείου του ευρύτερου ελληνικού χώρου με τους Δωριείς αποίκους.

      ΜΕ ΑΓΑΠΗ
      ΗΛΙΑΣ.+++
      ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΝΩΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.
      Ο Αγαπήνορας (Αγαπήνωρ < ἀγαπώ + ἠνορέη (ανδρεία), «αυτός που εκτιμά την ανδρεία»)
      ήταν ο 10ος βασιλιάς της αρχαίας Αρκαδίας, ιδρυτής και βασιλιάς της Πάφου.


      ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΤΕΡΑ Ο ΑΓΑΠΗΝΩΡ; ΚΩΣΤΑ;
      Πρωτεύουσά του ήταν η Τεγέα, ήταν γιος του αργοναύτη Αγκαίου και εγγονός του Λυκούργου.

      ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕΣ Η ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕΣ;
      KAΠΟΙΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΕΝΘΥΜΙΣΟΥΝ ΠΑΛΑΙΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
    4. Θα συμφωνήσω στο συμπέρασμά σου Ηλία μου,

      παρατηρώ πάντως ότι η Βικιπαίδεια τα έχει κάνει σαλάτα. Παρουσιάζει τον Αγαπήνορα ως γιο ΚΑΙ του Αγκαίου εκ Λυκούργου, ΚΑΙ του Αγκαίου του αστρονόμου.

      Διαγραφή
    5. Η βικιπαίδεια δεν τάχει κάνει σαλάτα, γράφει όποιος θέλει και γίνονται σαλάτα.
      Πάντως πηγές είναι καλύτερα σε Λεξικά Αρχαιολογίας που υπάρχουν σε μορφή pdf. Κατεβάστε τα γιατί φροντίζουν να τα διαγράφουν και μετά λίγο καιρό εξαφανίζονται:
      Ομηρικό Λεξικό σε 2 διευθύνσεις:
      1. https://anemi.lib.uoc.gr/metadata/6/2/a/metadata-441-0000018.tkl?dtab=m&search_type=simple&search_help=&display_mode=overview&wf_step=init&show_hidden=0&number=10&keep_number=&cclterm1=&cclterm2=&cclterm3=&cclterm4=&cclterm5=&cclterm6=&cclterm7=&cclterm8=&cclfield1=&cclfield2=&cclfield3=&cclfield4=&cclfield5=&cclfield6=&cclfield7=&cclfield8=&cclop1=&cclop2=&cclop3=&cclop4=&cclop5=&cclop6=&cclop7=&isp=&search_coll%5Bmetadata%5D=1&&stored_cclquery=&skin=&rss=0&lang=el&ioffset=1&offset=1
      2.https://www.ebooks4greeks.gr/%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%BF
      Λεξικό Μυθολογικών ονομάτων:
      https://www.openbook.gr/lexikon-ton-archaion-kyrion-onomaton/
      Λεξικό της αρχαιολογίας, Α. Ραγκαβή Τόμος 1 και 2:
      https://anemi.lib.uoc.gr/metadata/a/9/f/metadata-422-0000024.tkl
      Ησύχιος ο Αλεξανδρεύς Λεξικόν httpwww projethomere com

      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    6. Ευχαριστούμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Αντιγόνη μου!!!
      Είσαι χρυσάφι!

      Διαγραφή

  11. > «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου.

    Ελλάς γάρ μόνη αψευδώς ανθρωπογονεί.
    Φυτόν Ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον.
    Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανεβάζω σχόλιο που έκανα και σε άλλο ιστολόγιο σχετικά με τους εμβολιασμούς
    και με ένα "sos" που μου είπε γιατρός και διαψεύδεται κάποια site ....
    παραθέτω :

    Κανένας εμβόλιο.
    Η ΠΡΟΛΗΨΗ είναι εδώ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ την έστειλε με την μορφή του κατεπείγοντος.
    Τώρα θα πρέπει να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ "ΕΞΥΠΝΑ" !!!! και εμείς οι πολίτες, ο λαός.
    Δεν μπορεί τα πάντα και σε ποσοστό 100%, να είναι "πέσε πίτα να σε φάω".

    Λίγο ακόμη θέλουμε.....
    Πρέπει να βάλουμε και το δικό μας λιθαράκι ΔΡΑΣΗΣ, πέρα από την παθητική υπομονή τόσων ετών....
    για να μην πω δεκαετιών...

    Ακούστε κι αυτό που άκουσα και ερευνήστε, μήπως είναι το "παραθυράκι"
    σε αυτό το αίσχος.
    Μου είπε γιατρός πως άμα κάνω το τεστ αντισωμάτων (που είναι τριπλό στην ουσία) και σποδειχθεί ότι έχω αντισώματα στον κορονοϊό, τότε μπορώ δικαίως να ζητήσω να μην κάνω εμβόλιο,(που σύμφωνα με τη φαινομενική ουσία θα είναι άσκοπο) παρουσιάζοντας τα ανάλογα παραστατικά.
    Λέτε να είναι αυτή η διέξοδος, η χαραμάδα σε αυτό τον ΠΟΛΕΜΟ, ενάντια στις ζωές μας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.. 🤣

      Διαγραφή
  13. ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ. Ο Δρ. Wodarg και ο Dr. Yeadon ζητούν διακοπή όλων των μελετών εμβολιασμού του Κορονοιού, Κάλεσμα για να υπογράψετε την ΑΙΤΗΣΗ

    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ,

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΩ , ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ,

    ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΩ ΕΑΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

    ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΣ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ....


    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://attikanea.info/%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%b8%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%cf%83-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%cf%83/
      το πρόκειται για παρόμοιο άρθρο του αττικά νέα στα σχόλια (συγκεκριμένα σχόλιο
      Ερευνητής)περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία.
      ...

      Διαγραφή
    2. Απο εκει το εχω δεί και δεν κατάφερα να καταλάβω...

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      Διαγραφή
  14. ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ,ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΒΑ...ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 14ο ΛΕΠΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 42ο ΜΙΛΑΕΙ...https://www.youtube.com/watch?v=Ea0QYVkyg4U .......ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ακουσα τη συνεντευξη μιας γιατρου ονοματι μιχελη-μπουλταδακη ,η οποια μεταξυ αλλων ειπε...'''υπαρχει φαρμακο για τον κορωνοιο το οποιο εγω το χρησιμοποιω,αλλα για να το πω θελω ανταμοιβη,δεν θα το δωσω ετσι.'''την πιεσε ο δημοσιογραφος δαμιανιδης ,αλλα η ''''κυρια'''ανενδοτη....αυτη η πατσαβουρα εχει δωσει ορκο στον ιπποκρατη,αλλα θελει ανταμοιβη...μια μαντρα αρχιδια μωρη ξετσιπωτη σου φτανουν;;;; αντε μου στο διαολο....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κώστα μου μέσα στο μυαλό μου είσαι !!! Αυτές τις δυσοίωνες ημέρες αυτή η σκηνή από την ταινία, μαζί με εκείνη όπου ο πρωταγωνιστής αντικρίζει τη φρίκη της κόλασης,με έχουν ζώσει....Είναι αυτό που προσπαθούν να κρύψουν οι εγκληματικοί νόες, καλύπτοντας το νεοταξικό εφιάλτη πίσω από πέπλα αισχρού ψεύδους...Ναι, βιώνουμε την πιο αποτρόπαια κόλαση που έχει αναδυθεί στη Γη, ενώ οι αποκρουστικοί της δαίμονες, με τα προσωπεία της πλάνης, διαφθείρουν με τον τρόμο του θανάτου, τη φιλαυτία και την ιδιοτέλεια τις αδύναμες ψυχές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Αϊνστάιν, και γενικότερα ο σιωνισμός, έχουν κάνει ό, τι χειρότερο για την ανθρωπότητα. Και το μεγαλύτερο κακό είναι ότι, όταν άνθρωποι των Εβραίων έκαψαν τις βιβλιοθήκες της Αλεξάνδρειας, της Κυρήνειας και της Ρώμης, οι σοφοί της Σιών, που εργάζονταν μυστικά μέσα σε αυτές για μια εικοσαετία , πήραν μαζί τους έντεκα χιλιάδες τόμους πριν την τελική καταστροφή .

    Σε αυτά τα βιβλία κρύβονται τρομερά μυστικά και οι Εβραίοι τα έκρυψαν, ενώ τα υπόλοιπα τα έκαψαν για να εμποδίσουν την πρόοδο της ανθρωπότητας. Και είναι ξεκάθαρο πια ότι οι Εβραίοι θέλουν την ανθρωπότητα στο σκοτάδι της άγνοιας. Αυτά τα ιερά βιβλία της γνώσης οι Εβραίοι, όπως ήταν φυσικό, τα αξιολόγησαν και τα εκμεταλλεύτηκαν με κάθε τρόπο. Οπως π. χ. ο Βαγer, διαβάζοντας όλα τα βιβλία του Ιπποκράτη, έφτιαξε μια «Ασπιρίνη» και έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος της γης.

    Πήραν την ατομική βόμβα, τον τετραγωνισμό του κύκλου και τόσα άλλα που αναφέρονται ξεκάθαρα στον Αριστοτέλη και στα κείμενα διαφόρων άλλων αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. https://www.pronews.gr/epistimes/318175_georgios-gkiolvas-se-48-ores-kano-tin-ellada-yperdynami-i-teleytaia-synenteyxi-toy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ???
    ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ......

    https://oaskhths.blogspot.com/2020/09/covid-19-andrew-kaufman-reuters.html
    ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ....
    .
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Διόδοτε, ανέβασε αυτό :
    Ρόμπερτ Κέννεντυ: «Αποφύγετε τα εμβόλια mRNA πάση θυσία - Η ζημιά που θα υποστείτε θα είναι μη αναστρέψιμη»
    https://www.pronews.gr/ygeia/942515_rompert-kennenty-apofygete-ta-emvolia-mrna-pasi-thysia-i-zimia-poy-tha-yposteite-tha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ..
    .
    https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2020/09/carrie-madej.html

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ...
    ΛΕΝΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ....

    https://amazonios.net/tha-pethanei-kosmos-apo-to-emvolio-sokaristikes-diloseis-toy-germanoy-proedroy-toy-institoytoy-koch-video/

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΝ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ .
    ΕΑΝ ΟΜΩΣ .ΑΦΕΘΗ ....ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΤΙ :
    1, ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ ΣΕ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ,ΤΣΙΠΙ.
    2,ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΙΟ ΑΠΟ ΧΙΜΠΑΤΖΗ
    3,ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .
    ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΝΕΒΑΣΗ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ,ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ,ΘΑ ΣΚΑΣΗ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ,ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    4, ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ DNA ΚΑΙ ΤΟ RΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ .
    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ .
    ΠΟΛΛΑ ΒΙΟ ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ .
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ,ΑΥΤΑ ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ,ΩΣΤΕ ΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΝΑ
    ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ .
    ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΜΩΣ ΕΞΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΧΡΟΝΟΥ .ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
    ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ Η ΔΙΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ .
    ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ .
    ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Η ΡΙΤΑ :ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ Ο ΜΟΛΩΧ ΘΑ ΠΑΡΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ .
    ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΘΕ ΕΣΕΙΣ .
    ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΗ .
    ΘΥΜΑΣΘΕ ΚΑΤΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΜΟΥΜΙΕΣ ΠΟΥ ΖΩΝΤΑΝΕΥΑΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΟΥΣΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ;
    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ .
    ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ :
    ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ,ΕΙΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πράγματα είναι 100% όπως τα περιέγραψες!
      Έρχονται κάτι ωραίες εξελίξεις σού λέω... Μούρλια! 😀

      Ο 170 iq Πρόεδρος Τραμπ μάς ετοιμάζει σούπερ σόου! τεχνικολόρ! χαχαχα

      Κι ο δικός μας βόθρος από Φεβρουάριο θα αρχίσει να στραγγίζεται..😀

      Διαγραφή
    2. Κι άλλες ωραίες εξελίξεις:
      Κάποιοι εκεί έξω ισχυρίζονται ότι τα Στρατιωτικά Δικαστήρια των ΗΠΑ εκκαθαρίζουν πλέον τα πινάκιά τους, επειδή πρόκειται να γεμίσουν με συντριπτικό αριθμό υποθέσεων εις βάρος Αμερικανών πολιτών που κατηγορούνται με τα…πάντα, από νοθεία και παρέμβαση στις προεδρικές εκλογές και έως εσχάτη προδοσία…
      https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%ac%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%ac%ce%ba%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bd/
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  24. Συλληψη Μπουρλα εδω: https://www.youtube.com/watch?v=j8mrG...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σβήσανε.

      χαχαχαχαχα ως εδώ βρωμάει .. τα κάνανε πάνω τους! χαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  25. 24ωρη απεργια δημοσιογραφων δελτιων ειδησεων απο 18:00' 8/12/20 εως 18:00' 9/12/20 για λιστα Πετσα η για κατι αλλο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δεις πώς θα μπερδέψουν σε λίγο την Πέτσα με την π@@τσα...χαχαχα
      Ζητώ συγνώμη κα Βούλα για τις εκφράσεις μου, αλλά είμαι τόσο χαρούμενος με πραγματάκια που έμαθα σήμερα για το πόσο σύντομα θα πατηθούν κάτω σαν κατσαρίδες, αυτές οι κατσαρίδες.. 🤣
      Θα υπάρξει καταιγιστική ενημέρωση ίσως κι από αύριο.

      Διαγραφή
  26. Κανε δουλιτσα και μη σε νοιαζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Με λένε Κορωνομπούφο και πιστεύω μόνον όσα λέει ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση, τα ΜΜΕ, οι ειδικοί και ο Μπιλ Γκέιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ Ακούσιος Εγκλεισμός στο Ψυχιατρείο του Γάλλου Καθηγητή Θεραπευτικής Χημείας ,Φαρμακοκινητικής του Fourtillan που θεωρεί επικίνδυνο το εμβόλιο και συμμετείχε στο φιλμ ”Hold Up” που πρόβαλε την άλλη άποψη για την πανδημία. ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

    Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020

    Un participant d’Hold#Up interné de force

    10 Δεκ 2020

    https://www.youtube.com/watch?v=lAW358AxiKk&feature=emb_title

    https://dimpenews.com/2020/12/11/μεσαιωνασ-ακούσιος-εγκλεισμός-στο-ψυ/

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/12/fourtillan-hold-up.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή