«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Είμαστε όλοι "συνωμοσιολόγοι"

 https://www.youtube.com/watch?v=vpPVR8ivaK0&feature=emb_title

από το κανάλι "ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ"  

9 σχόλια:

  1. Συνομωσιολογικός είναι ο τρόπος με τον οποίο κάποιος ερμηνεύει τα γεγονότα και όχι τα ίδια τα γεγονότα , τα οποία πιθανότατα να μην είναι προϊόν συνομωσίας αλλά αληθινά πραγματικά γεγονότα! (Ως π.χ. η ελίτ , παγκοσμιοποίηση, παρακολούθηση, απώλεια ατομικής ιδιοκτησίας, ηλεκτρονικό χρήμα, παγκόσμια κυβέρνηση παγκόσμιος πρόεδρος κλπ.).

    1) “Παγκόσμια κυβέρνηση”

    Εάν έχει εκλεγεί δημοκρατικά , μέσω παγκόσμιας αδιάβλητης ηλεκτρονικής ψηφοφορίας , γιατί όχι; Εάν αποφασίζουμε μέσω παγκόσμιας αδιάβλητης ηλεκτρονικής ψηφοφορίας (ελάχιστα λεπτά της ώρας θα απαιτούνται) για όλα τα φλέγοντα και σημαντικά ζητήματα μας , γιατί όχι; Το κακό θα είναι να είναι ελέω Θεού Βασιλιάς και οι κληρονόμοι του! Εάν είναι κληρονόμοι του μπεν σελόν με πολλά ονόματα μητσοτακης καραμανλής παπανδρέου μπακογιάννης , δημοκρατικά εκλεγμένοι όλα καλά! Κανένα πρόβλημα. Ο λαός ψηφίζει αυτός αποφασίζει. Αυτός φταίει για τις δημοκρατικές επιλογές του. Που είναι το πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2) “Είναι ένας κόσμος όπου όλοι θα ελέγχονται”

    Εάν δεν είναι κάποιος παράνομος γιατί αυτό να τον φοβίζει; Απεναντίας θα πιάνονται όλοι οι δολοφόνοι.

    3) “Ψηφιακή ταυτότητα η οποία θα μας συνδέει με όλες μας τις δραστηριότητες”

    Ξέρεις τι παίδεμα είναι να έχεις ένα σωρό ονόματα η κωδικούς να θυμάσαι για να φέρεις εις πέρας την γραφειοκρατία ; Φόβο να μην στα κλέψουν , ξέχασα που τα έβαλα , τρείς φορές λάθος …κάνε αίτηση πάρε άλλους κωδικούς κλπ.κλπ. Ολοι τα έχουμε αντιμετωπίσει . Γιατί είναι λοιπόν κακό να έχω έναν ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ κωδικό ΣΤΟ ΧΕΡΙ η ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ; Ούτε να μου τον κλέψουν μπορούν ούτε να τον χάσω ξεχάσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4) “Να μην έχω ατομική ιδιοκτησία , να μην έχω ιδιωτική ζωή”

    Ένα δωμάτιο να μένεις θα έχεις. Εάν μεγαλώσει η οικογένεια σου θα σου δώσουν και ένα μεγαλύτερο. Ασε που η οικογένεια είναι σκλαβιά. Η γυναίκα δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητη να εργάζεται. Οπότε καλύτερα να τα μεγαλώνει τα παιδιά το κράτος. Η οικογένεια και το μεγάλο σπίτι είναι ακροδεξιά εφεύρεση για να καταπιέζει η πατριαρχία την γυναίκα.
    Φαγητό θα έχεις όπως και τώρα . Οποιος πεινάει τρώει από τα δωρεάν γεύματα του Δήμου. Ρουχισμό και λοιπά απαραίτητα βρίσκει κανείς και τώρα δωρεάν. Αρκεί να μην έχει παράλογες απαιτήσεις τύπου γκούτζι. Εξάλλου και τώρα γκούτζι ποιος έχει; Οι πλούσιοι! Ε αυτοί καλά να πάθουν και να μην έχουν.
    Οσο για ιδιωτική ζωή ε και; Και οι παίχτες του μπιγκ μπραδερ (που θα πάρουν και πολλά λεφτά) τους βλέπει όλος ο κόσμος και τους θαυμάζει. Που είναι το κακό; Τι έπαθαν; Ισια ισια έγιναν και πλούσιοι και διάσημοι!

    Πέρα από αυτό για πές μου. Τι θέλεις να κρύψεις από τους άλλους; Την εξωσυζυγική σχέση σου; Άλλες ηθικές “αμαρτίες” ; Ξανασκέψου το. Αυτό δεν είναι αμαρτία για να θέλεις να το κρύψεις. Αμαρτία σου το έκαναν οι Χριστιανοί παπάδες για να σε εξουσιάζουν και να σου παίρνουν λεφτά από τα συγχωροχάρτια. Τι άλλο θέλεις να κρύψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5) “Τεχνητή νοημοσύνη , μετανθρωπισμός.”

    Τι κακό υπάρχεις σε αυτό; Θα δουλεύουν τα ρομπότ και εμείς θα απολαμβάνουμε . Ως οι πρόγονοι μας (αρχαίοι) Αθηναίοι που κάθονταν και φιλολογούσαν και οι δούλοι δούλευαν για να μπορούν αυτοί να συ σκέπτονται.

    6) Ο Θεός , η Δευτέρα Παρουσία.

    Και τώρα πράγματι η συνομωσία σε όλο της το μεγαλείο. Ακου λέει. Τα έχει πεί Ο Λόγος Του Θεού!!! Να μετανοήσουμε , να επιστρέψουμε Στον Χριστό! Μα τι λέει τώρα αυτός; Αυτός θα μας πάει …τετρακόσια χρόνια πίσω…εδώ είναι η κόλαση εδώ και ο παράδεισος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υ.Γ
    Οι αντίχριστοι πως ερμηνεύουν το ότι ο Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος είχε προβλέψει το χάραγμα;

    Συγχαρητήρια στον Χριστιανό Ελληνα Ανθρωπο ομιλητή που καταδέχεται ακόμα και σήμερα να ομιλεί σε κωφάλαλους-νεκρούς.

    "ἄφες τοὺς νεκροὺς θάψαι τοὺς ἑαυτῶν νεκρούς…» Ματ. 8, 17-34.
    Αυτό λοιπόν που λέει ο Χριστός είναι: Άφησε τους πνευματικά νεκρούς να θάψουν αυτούς που πρόκειται να πεθάνουν. Εσύ τώρα ακολούθα με..."

    https://epistoligr.blogspot.com/2012/09/blog-post_1309.html

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν πρόσεχα στο 5ο μέρος την υπογραφή σου αγαπητέ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ, ήμουν έτοιμος να τα διαγράψω τα σχόλια.
      Τώρα καταλαβαίνω ότι κάνεις χιούμορ.

      Διαγραφή
    2. Χεχεχε και γω στο πρώτο σχόλιό του πήγα να γράψω " τι λες ρε καραμητρο" . Μετά διάβασα παρακάτω και ειδα την ειρωνεία...

      Διαγραφή
  6. Μετά το Κολυμπάρι, το 2016, είμαστε "μπάτε λύκοι αλέστε"!
    http://www.apostoliki-diakonia.gr/gr_main/catehism/simeioseis/PalaiosNeoterosProtestantismos.pdf
    https://www.impantokratoros.gr/1B796FED.el.aspx
    https://maxomaiyperpistews.blogspot.com/2020/07/blog-post_36.html
    https://maxomaiyperpistews.blogspot.com/2020/07/blog-post_36.html
    Γρηγορείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί που βρίσκονται στα διάφορα φόρουμ και αποφασίζουν
    κεκλεισμένων των θυρών προς τα που θα βαδίσει η ανθρωπότητα, πώς ονομάζονται;
    Καταλαβαίνεις τι έχουμε πάθει;
    Προσπαθούμε να λύσουμε ολοκληρώματα έχοντας ξεχάσει τι ονομάζουμε τριώνυμο!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή