«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.

 γράφει ο Τζον Μπόουν

Σχόλιο 'Οίμος-Αθήνα': Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ (ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ) ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΑΤΗ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ! 


Πρέπει να αποδεχτούμε ποιος κάνει κουμάντο στην Αμερική. Πρέπει να γνωρίζουμε ποιοι είναι. Επειδή δεν καταλαμβάνουν τους τρεις κλάδους της κυβέρνησης αλλά ωστόσο πληρώνουμε τους φόρους μας για να τους διατηρήσουμε.

Και σαφώς δεν εκπροσωπούν την ιερότητα των ελεύθερων και δίκαιων εκλογών αφού το Ανώτατο Δικαστήριο βύθισε το τελευταίο μαχαίρι στην πλάτη της Συνταγματικής μας Δημοκρατίας.

Εν τω μεταξύ, η εκλογική απάτη γίνεται όλο και πιο δημιουργική. Και το GOP θα μπορούσε να έχει κάνει πολλά περισσότερα για να υποστηρίξει την ακεραιότητα των εκλογών μας. Αλλά δεν το έκαναν. Αυτή είναι η Αμερική μέσα στην οποία βρισκόμαστε σε ελεύθερη πτώση.

Οι δισεκατομμυριούχοι έχουν αυξήσει τον πλούτο τους κατά 30% το 2020, ενώ η Μέση Αμερική έχει αποδεκατιστεί, μια συνταγή για υπερπληθωρισμό και μια επικείμενη πραγματικότητα του τρίτου κόσμου.

Αυτό καθώς η νέα κυβέρνηση θα αγνοήσει τον απαιτούμενο χρόνο ανάκτησης και τα χρήματα που απαιτούνται για την αποκατάσταση του 60% των μικρών επιχειρήσεων της Αμερικής, ενώ καυχιέται για το πέρασμα μιας συμφωνίας αποζημίωσης 12 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και της Πράσινης Νέας Συμφωνίας που θα βάλει τη μέση Αμερική στον τάφο της.

Δεν είναι περίεργο που οι εκκλήσεις για απόσχιση κερδίζουν. Ο πρόεδρος του GOP του Τέξας, Allen West, δημοσίευσε δήλωση σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου:

«Το Ανώτατο Δικαστήριο, πετώντας την αγωγή του Τέξας, το οποίο ενώθηκε με δεκαεπτά πολιτείες και 106 μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ, αποφάσισε ότι μια πολιτεία μπορεί να λάβει αντισυνταγματικές ενέργειες και να παραβιάσει τον εκλογικό της νόμο. 

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα επιβλαβείς επιπτώσεις στις άλλες πολιτείες που συμμορφώνονται με το νόμο, ενώ η ένοχη πολιτεία δεν έχει καμία συνέπεια. 

Αυτή η απόφαση δημιουργεί ένα προηγούμενο που λέει ότι οι πολιτείες μπορούν να παραβιάσουν το σύνταγμα των ΗΠΑ και να μην θεωρηθούν υπόλογες. Αυτή η απόφαση θα έχει εκτεταμένες επιπτώσεις για το μέλλον της συνταγματικής μας δημοκρατίας. 

Ίσως οι νομοταγείς πολιτείες να ενωθούν και να σχηματίσουν μια Ένωση κρατών που θα συμμορφώνονται με το σύνταγμα. "

Μια εποχή τυραννίας είναι από πάνω μας. Ο Τζο Μπάιντεν θα μας οδηγήσει στη Μεγάλη Επαναφορά, θα ανοίξει ξανά τα σύνορα και θα περιορίσει σοβαρά τη Δεύτερη Τροποποίηση, αλλά είναι πιθανό ότι ο παλιός Τζο δεν θα διαρκέσει έως το 2021 αφού διαρροές όπως αυτή υποστηρίζονται από τα αναρχικά μέσα.

Και η Καμάλα Χάρις και η ακροαριστερά θα καταρρίψουν όλα εκείνα για τα οποία πολέμησαν, έχτισαν, εφηύραν και πίστεψαν οι Αμερικανοί επί 244 χρόνια.

Τώρα που η ψήφος σας έχει υποτιμηθεί μέσω ανοικτής απάτης, δεν έχετε πραγματικά άλλη επιλογή ως Αμερικανοί εκτός από το να οργανωθείτε ως μια μαζική αντίσταση ενάντια στην εξέγερση Κινέζικης Κλεπτοκρατίας των Μπάιντεν-Χάρις που θα ψηφιστεί από το Εκλογικό Κολλέγιο τη Δευτέρα.

 
 

(σημείωση: Το άρθρο γράφτηκε πριν συγκαλεστεί το Κολλέγιο των Εκλεκτόρων)

19 σχόλια:

  1. Στη τελευταία πρόταση έχει γίνει ένα λάθος στη μετάφραση. Δεν πρόκειται για "Ανώτατο Δικαστήριο των Εκλεκτόρων", αλλά για το Συμβούλιο των Εκλεκτόρων (Electoral College).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκλονιστικά λόγια από έναν Άγιο άνθρωπο!

    ❝Την ώρα που η ψυχή ξεκινά το στερνό της ταξίδι για τον άλλο κόσμο…❞ | Γέρων Εφραίμ της Αριζόνα

    > https://www.youtube.com/watch?v=naL4gwLylu8&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Πρέπει να αποδεχτούμε ποιος κάνει κουμάντο στην Αμερική. Πρέπει να γνωρίζουμε ποιοι είναι. Επειδή δεν καταλαμβάνουν τους τρεις κλάδους της κυβέρνησης αλλά ωστόσο πληρώνουμε τους φόρους μας για να τους διατηρήσουμε.

    και....
    ....δεν έχετε πραγματικά άλλη επιλογή ως Αμερικανοί εκτός από το να οργανωθείτε ως μια μαζική αντίσταση ενάντια στην εξέγερση Κινέζικης Κλεπτοκρατίας των Μπάιντεν-Χάρις που θα ψηφιστεί από το Εκλογικό Κολλέγιο τη Δευτέρα."

    Μισολογα και παραπλανηση.
    Πες λοιπον με το ονομα του ΠΟΙΟΣ ειναι αυτος που κανει κουμαντο στην Αμερικη;
    Οσο για τους Κινεζους αστο. Αυτοι ερχονται τελευταιοι.

    Να σε βοηθησω λιγο.
    Πηγαινε εκει: https://www.unz.com/article/911-was-an-israeli-job/

    Διοτι αν δεν μαθουμε ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ πως θα τον πολεμησουμε;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος ονοματιζει τον εχθρο μεγαλοφωνως

      https://www.realjewnews.com/?p=1472

      Διαγραφή
    2. Ω ναι! Λατρεύουμε αδελφό Ναθάναελ!!!
      Ο Νο1 στον κόσμο αντιεβραίος εβραίος, ο οποίος κι έγινε ορθόδοξος παπάς!

      Διαγραφή
    3. Η μεγαλύτερη απογοήτευση που ένοιωσα από τη 4ετία διακυβέρνησης του Τραμπ (2016-2020) ήταν ότι δεν ανακινήθηκε, ούτε εξερευνήθηκε και αποκαλύφθηκε το θέμα των γεγονότων της 911.

      Οι Δίδυμοι Πύργοι έπεσαν από εκρηκτικά που είχαν τοποθετηθεί στο σκελετό των κτηρίων πριν 2 μέρες από το συμβάν, κανένα αεροπλάνο δεν έπεσε ποτέ ούτε στους Πύργους ούτε στο Πεντάγωνο, όλα αυτά με τα αεροπλάνα ήταν απλώς ένα φιλμ που έφτιαξε το Χόλλυγουντ. Δεν είναι δυνατόν ποτέ κάποιο αλουμινένιο αεροπλάνο να διαπεράσει ένα χαλύβδινο κτήριο, όπως και δείξανε. Αν ποτέ αληθινά ένα αεροπλάνο έπεφτε στον Πύργο θα συνεθλίβετο (νόμος δράσης-αντίδρασης της Φυσικής). Υπήρξαν μαρτυρίες πυροσβεστών ότι άκουσαν τις διαδοχικές εκρήξεις από όροφο σε όροφο των Πύργων. Αυτά είναι τα σίγουρα.

      Τα αμφίβολα, συνωμοσιολογικά και ερωτηματικά είναι αυτά που διέρρευσαν ως φήμες, ότι εκείνη τη μέρα ήταν προγραμματισμένη μια συνεδρίαση της NESARA σε όροφο του Πύργου και ανακοίνωση/εξαγγελία ενός νέου οικονομικού συστήματος.

      Διαγραφή
    4. Επίσης να προσθέσω κάτι ακόμα περί 911, ότι τότε διέρρευσε και μια φήμη ότι 3.000 Εβραίοι που η δουλειά τους βρισκόταν στους Δίδυμους Πύργους, είχαν ειδοποιηθεί να μη πάνε εκείνη τη μέρα στη δουλειά τους.

      Διαγραφή
    5. Ναι η φήμη για 3.000 και ίσως περισσότερους ισχύει, απλά λένε ότι και καλά δεν πρόλαβαν να πάνε στην δουλειά και είχαν "καθυστερήσει"!
      Μην ξεχνάς ότι 3χρόνια κυνηγούσαν τον Τραμπ με το "ρουσιαγκέϊτ", ότι και καλά έκανε νοθεία η Ρωσία και βγήκε ο Τραμπ και ταυτόχρονα βγήκαν κάτι βλαμένες να καταγγείλουν ότι πριν 30 ή και 40 χρόνια ο Τραμπ τις παρενόχλησε και βγήκε ακόμα και το κίνημα "me too" να καταγγέλλουν παρενοχλήσεις πριν μισό αιώνα... Εξίσωσαν τον Τραμπ με τον βλαμμένο σκηνοθέτη του Χόλυγουντ...
      Είχε πολλά μέτωπα ανοικτά όπως καταλαβαίνεις
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    6. Kapa Mi ρίξε μια ματιά εδώ:
      https://www.brighteon.com/484b1944-4966-48f6-b02d-25484ba7e19b

      Αφορά την 911
      Astillais

      Διαγραφή
    7. Δυο λογια για την πρωτη 4ετια του Τραμπ.

      Σωστα και λογικα τα ερωτηματικα και οι αποριες ορισμενων φιλων του "Διοδοτος" ......."γιατι ο Τραμπ δεν κινησε μια νεα ερευνα για την 11η Σεπ 2001, κλπ" φυσικα με ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ως προ το ΤΙ συνεβει εκεινη την αποφραδα ημερα και ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ οργανωσαν αλλα και ΠΟΙΟΙ εξετελεσαν αυτην την τρομοκρατικη επιθεση στην καρδια της Αμερικης.

      Ομως,
      αυτο που πιστευω, ειναι οτι το παρακρατος των ΗΠΑ (οπως και αλλου) ειναι χτισμενο εδω και τουλαχιστον μια 100ετια και ειναι λιγο δυσκολο να αποκαλυφθει και να ξηλωθει μεσα σε τεσσερα χρονια, αλλα το σημαντικοτερο που αποκαλυπτεται απ τα σημερινα γεγονοτα, ειναι οτι ο Τραμπ με τις "σκακιστικες" του κινησεις πριν, αλλα και μετα τις εκλογες, προσπαθει να πετυχει το "ρουαματ" ΟΛΩΝ των σκουληκιων του Βαθεως Κρατους και να καθαρισει μια και καλη τους Σταυλους του Αυγεια και μην γελιεστε οτι μεσα στον σταυλο αυτο κρυβονται ΚΑΙ αυτοι που σχεδιασαν την 11η Σεπ 2001 ΚΑΙ αυτοι που την εξετελεσαν, αλλα ΚΑΙ αυτοι που επετρεψαν να γινει.
      Και δεν ειναι αναγκαιο ολοι αυτοι οι σεσημασμενοι να επιδημουν εντος των ΗΠΑ.


      ΥΓ
      Astillais;;;;
      Καπου ειχα δει αυτο το ονομα αλλα η μνημη μου ειναι πολυ ασθενης.

      Διαγραφή
    8. Ο ανθρωπος ειναι εβραιος.
      Ακουστε τον τι λεει με προσοχη.

      https://www.youtube.com/watch?v=cfzLaDDsu9c

      Διαγραφή
    9. Και κάτι ακόμα για τη πτώση των Δίδυμων Πύργων (οι οποίοι είχαν χαλύβδινο σκελετό) :
      Η θερμοκρασία καύσης της κηροζίνης (των αεροπλάνων) είναι κατώτερη από τη θερμοκρασία τήξης (λιώσιμου) του χάλυβα. Δηλαδή ο χάλυβας δεν μπορεί να λιώσει από καιγόμενη κηροζίνη.
      ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΤΟΥΣ. Τα αεροπλάνα υπήρξαν μόνο στα βίντεο, που παρουσίασαν τα ΜΜΕ.

      Διαγραφή
    10. Αγαπητε/η Kapa Mi αναφερεσαι συνεχεια στους διδυμους πυργους
      Προφανως αγνοεις οτι την ημερα εκεινη αργα το απογευμα εγινε σκονη και ενας τριτος πυργος 47 οροφων, ο γνωστος και ως Πυργος 7 τον οποιον ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ. Απλα εγινε σκονη στα καλα καθουμενα.
      Οπως μας ανακοινωσε ο εβραιος Λαρρυ Σιλρβεσταϊν ο εχων το δικαιωμα να επινοικιαζει το εμπορικο Κεντρο, απο τον ιδιοκτητη του.

      Το παρακατω βιντεο το προλογιζει μαλλον καποιος της σεχτας τους, ετσι για να "μελωσει" το εγκλημα, αλλα μετα το 30ο δευτερολεπτο ακουμε και βλεπουμε τον Λαρρυ Σιλβερσταϊν να μας εξηγει οτι μετα ....τον χαμο τοσων ανθρωπων και τοσης περιουσιας (εννοει απ' το ολοκαυτωμα των διδυμων πυργων) εδωσε την εντολη να γκρεμισουν τον πυργο 7.
      "Just pull it", που στην γλωσσα των κατεδαφιστων σημαινει να "πυροδοτησουν τα εκρηκτικα".

      Αλλα για στασου ενα λεπτο. Να πυροδοτησουν ΠΟΙΑ εκρηκτικα; Ειχαν παγιδευσει τον Πυργο 7 με εκρηκτικα;

      ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑ ΝΑΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ;

      Κι αν ειχαν παγιδευσει τον Πυργο 7 με εκρηκτικα, γιατι οι ιδιοι "ανθρωποι" να ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ;
      Χωρια που για να κανεις μια τετοια βρωμο-δουλεια σε τετοια κτιρια, χρειαζεται πολυς χρονος, (τουλαχιστον μερικες εβδομαδες) τεχνογνωσια αλλα και προσβαση σε θερμιτη* ή ακομα και σε μικρας ισχυος ατομικες βομβες**, κατι που οι 19 θρησκοι "αραβες" τρομοκρατες, πιθανον να ειχαν κρυμμενα στα κορανια τους.


      https://www.youtube.com/watch?v=-ZlmHvd_RZU

      * Κατα μαρτυριες συνεργειων που καθαριζαν τα ερειπια των τριων πυργων το ατσαλι ηταν πυρακτωμενο και ελιωνε στα υπογεια των πυργων ακομα και μετα τρεις εβδομαδες απο την ημερα αυτης της τρομοκρατιας.

      ** Εξ ου και οι αρκετοι μετεπειτα θανατοι απο καρκινο πολλων ανθρωπων των σωστικων συνεργειων, ειτε πυροσβεστες, ειτε αστυνομικοι, νοσοκομοι, εθελοντες κλπ κλπ.

      Διαγραφή

  4. > Alex Jones' Epic Jesus Christ Speech
    /Stop The Steal Protests /
    > https://banned.video/watch?id=5fd4ec21a157ad7bcbcbbc3f

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ,ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΕΜΩ ΘΝΙΞΕΙΣ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ .
    ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ .ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ .ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ .
    ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.
    ΗΤΑΝ Η ΠΤΕΡΥΓΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ .
    ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ; ΑΠΟ ΓΕΡΟ ΜΠΟΥΣ .
    ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑΝ !.
    ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ !.
    ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ .
    ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ,ΕΓΙΝΕ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ ,ΕΓΙΝΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΣΕΑΣ .
    ΑΥΤΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΗ .
    ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ .
    ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ,ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ .
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
    ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΩΣ ,ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΜΠΑΝΚ .
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΣΑΡΑ.ΤΟ 1992.ΕΠΙ ΚΛΙΝΤΟΝ .
    ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ .
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ,ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΙΣΩ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ .
    ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙΚΑΙ Η ΧΙΜΑΙΡΑ ,ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΗ ΧΡΟΝΟ .
    ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΖΩΕΣ .ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ;
    ΑΛΟΗΓΚΟΡ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ .
    ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ .ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ .
    ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ ,ΠΑΙΔΟΦΑΓΟΥΣ ,ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ,ΣΦΑΧΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ,ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ,ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
    ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ,ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ .....ΟΧΙ .
    ΕΙΠΑ ! ΟΧΙ .
    ΚΑΙ ΟΣΟ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ,ΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΚΑΝΕΙ OVERTIME .
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΕΡΠΕΤΟ ,ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ , ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ .
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ .WWG1WGA.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .


    ΑπάντησηΔιαγραφή