«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Πώς γίνεται να συνεχάρη εχθές ο Πούτιν ένα τέτοιο σίχαμα... όταν ο Μπολσονάρο αρνήθηκε ξανά; Άραγε, τί ονειρο-παγίδα έχουν στήσει ο Τραμπ κι ο Πούτιν στην παγκόσμια σατανική συμμορία..;

 

Αυτά, για να μην ξεχνιόμαστε..




Φταίω εγώ τώρα..να μιλήσω σαν τον Διηνέκη, και να πω: "Κι ο Μητσοτάκης σου μ@λάκα μου το συνεχάρη αυτό το 'πράγμα' στις 4 Νοεμβρίου..";

 Κ-Τ

17 σχόλια:

  1. Κοιτάξτε και τα εδώ σιχάματα του κυνοβουλίου:
    Σοκ στην Βουλή: Ο Κ.Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστεί η υποχρεωτική μασκοφορία των πολιτών και μετά το εμβόλιο! pronews
    ΖΟΥΡΑΡΙΣ-Κύριε των δυνάμεων (Αλλαχού ακμπάρ)????, επανάγαγε την κυβέρνησιν εις το καθ' ομοίωσιν!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=5W2cu91J-eY&feature=emb_logo
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα συγχαρητήρια του Πούτιν ήταν απλά μια τυπική κίνηση, διπλωματικής φύσεως.
    Συγχρόνως όμως ρίχνει και στάχτη στα μάτια των αντιπάλων.
    Ο Τραμπ ποτέ δεν θα ξεκίναγε αυτόν τον αγώνα (που μπορεί να καταλήξει ακόμα και σε παγκόσμια σύρραξη, αν ο Τραμπ το πάει μέχρι τέλους), αν πρώτα δεν ήξερε ότι ο Πούτιν θα τον στηρίξει στα κρίσιμα ή τουλάχιστον θα δείξει κάποια ουδετερότητα.
    Η πλάκα είναι ότι ακόμα δεν είδα να τον συγχαίρει ο Σι Τζινπινγκ, ο κινέζος πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε ούτε καν ο Ινδός χαχαχα, που γουστάρει την μισο-Ινδή Χάρρις.

      Διαγραφή
  3. Δεν χρειάζεται Μητσοτάκης. Το έχει χωνέψει καλά ο homo ellinopithicus το μάθημα του πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟΥΙΤ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΛΙΝ ΓΟΥΝΤ.
    @LinWood
    Η «ελίτ» πρόκειται να φυλακιστεί σύντομα. Πολλοι από αυτους. Υπομονή. Ο Θεός να σας ευλογεί. - Λιν🙏❤️🇺🇸
    7:41 π.μ. · 15 Δεκ 2020·Twitter for iPhone

    ΛΙΝ ΓΟΥΝΤ.
    @LinWood

    @realDonaldTrump
    Ο Πρόεδρος Τραμπ
    είναι ένας πραγματικά καλός άνθρωπος. Δεν του αρέσει να απολύει ανθρώπους. Σίγουρα δεν του αρέσει να βάζει ανθρώπους στη φυλακή, ειδικά «Ρεπουμπλικάνους». Αυτός έδωσε στους
    @BrianKempGA & @GaSecofState
    κάθε ευκαιρία να κάνουν το σωστό. Αρνήθηκαν. Σύντομα θα πάνε στη φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτα τα παιδακια αν δεν κανω λαθος συνοδευονται απο τουσ γονεις
    τους και καποια ειναι εγγονια του
    αυτοι οι γονεις δεν τον βλεπουν που χειρονομει ? γιατι δεν του αστραφτουν δυο μπουνιες να ξεχασει το ονομα του και τα δεχονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΩΣΤΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.

    ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΙΤ.
    https://twitter.com/i/status/1338559330765991939
    ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ;
    ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ;
    AYTO TO BINTEO ΣΤΟ ΤΟΥΙΤ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ.
    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ.
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΔΕΙΤΕ ΤΟ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι το οποίο διέρρευσε τον τελευταίο μήνα, υποτιθέμενα από τη NASA, είναι ότι αναμένεται black-out ηλιακό από 16 έως 22 Δεκεμβρίου. Οι φασιστεροί έτρεξαν να το κάνουν fact-check και να το απορρίψουν, αλλά αν δείτε το μήνυμα ενός ατόμου στον οργανισμό, ακούστε “ανάμεσα στις γραμμές” (between the lines) για το τι προσπαθεί να περάσει. Λέει, “προετοιμαστείτε για μέρες”.

      Άλλες πηγές λένε ότι αυτό θα χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για να επέλθει black-out στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να μη μπορεί ο κόσμος να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στις ΗΠΑ. Ο λόγος είναι οι επόμενες κινήσεις του Προέδρου Trump για την εκκαθάριση της ελίτ. Αυτό που άκουσα είναι ότι η ομάδα του Trump το έχει προβλέψει κι έχει ήδη προετοιμάσει τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό emergency broadcast για την Αμερική. Τα ΜΜΕ δεν πρόκειται – επίτηδες – να επηρρεαστούν.

      Μένει να δούμε αν και πόσο αληθεύει.

      https://www.youtube.com/watch?v=cNJfn2iIS_U

      Ε.Α.

      Διαγραφή
    2. Απ' ότι φαίνεται το media blackout ξεκινά κι επισήμως.

      https://www.theepochtimes.com/google-significant-number-of-gmail-users-receiving-errors-right-now_3620112.html

      Η παραπάνω ερευνητική εφημερίδα είναι η πλέον αξιόπιστη στην Αμερική και σε 20 χώρες, όπου και δημοσιεύεται.

      Ας προετοιμαστούμε. Οι αλλαγές κι αποκαλύψεις που επέρχονται αναμένεται να είναι τεράστιες.

      Ε.Α.

      Διαγραφή
    3. ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΣΧΟΛΙΑ ΑΔΕΛΦΕ.
      ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΙ ΗΛΙΑΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ= SOLAR WINDS.

      ΔΙΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ.
      Google: «Σημαντικός» αριθμός χρηστών του Gmail που λαμβάνουν σφάλματα αυτήν τη στιγμή
      ΤΟΥ ΤΖΑΚ ΦΙΛΙΠΣ 15 Δεκεμβρίου 2020 Ενημερώθηκε: 15 Δεκεμβρίου 2020

      Η Google είπε την Τρίτη το απόγευμα ότι ένας μεγάλος αριθμός χρηστών του Gmail ανέφερε σφάλματα.

      «Γνωρίζουμε ότι ένα πρόβλημα με το Gmail επηρεάζει ένα σημαντικό υποσύνολο χρηστών. Οι επηρεαζόμενοι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Gmail, αλλά βλέπουν μηνύματα σφάλματος, υψηλή καθυστέρηση ή / και άλλη απροσδόκητη συμπεριφορά. Θα παρέχουμε μια ενημέρωση έως τις 12/15/20, 5:30 μ.μ., αναφέροντας λεπτομερώς πότε αναμένεται να επιλυθεί το πρόβλημα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ώρα ανάλυσης είναι μια εκτίμηση και ενδέχεται να αλλάξει », έγραψε η Google στις 4:30 μ.μ. ET σε μια ενημέρωση.

      Στις 5:18 μ.μ., η εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια είπε ότι η «ομάδα της συνεχίζει να ερευνά αυτό το ζήτημα. Θα παράσχουμε μια ενημέρωση έως τις 12/15/20, 6:00 μ.μ. με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόβλημα. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας. Οι επηρεαζόμενοι χρήστες έχουν πρόσβαση στο Gmail, αλλά βλέπουν μηνύματα σφάλματος, υψηλό λανθάνοντα χρόνο ή / και άλλη απροσδόκητη συμπεριφορά. "

      Ο Downdetector αποκάλυψε ότι το Gmail επηρεάστηκε στις 3 μ.μ. ET. Ορισμένοι χρήστες στο Twitter δήλωσαν ότι δεν μπορούσαν να στείλουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να λαμβάνουν μηνύματα επιστροφής κατά την προσπάθεια αποστολής αλληλογραφίας σε κάποιον με διεύθυνση Gmail.

      Μια ημέρα πριν από αυτό, ένας αριθμός χρηστών στο Twitter ανέφερε ότι αρκετές υπηρεσίες Google, όπως το Gmail, τα Έγγραφα Google και το YouTube υπέφεραν από διακοπές λειτουργίας ή σφάλματα.

      Εν τω μεταξύ, το τμήμα κυβερνοασφάλειας του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, σε ξεχωριστό περιστατικό, δήλωσε τη Δευτέρα ότι αρκετές υπηρεσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης παραβιάστηκαν.

      "Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας έχει επίγνωση των παραβιάσεων στον κυβερνοχώρο σε ολόκληρη την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και συνεργάζεται στενά με τους εταίρους μας στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα σχετικά με την ομοσπονδιακή απάντηση", ανέφερε σε δήλωση τη Δευτέρα ο Alexei Woltornist, βοηθός γραμματέας του DHS για δημόσια θέματα. .

      Η δήλωση πρόσθεσε: «Ως ο ομοσπονδιακός προϊστάμενος για παραβιάσεις κυβερνητικών ομοσπονδιακών οργανισμών στον κυβερνοχώρο, η Υπηρεσία Ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και την ασφάλεια υποδομής του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας έχει ήδη εκδώσει την οδηγία έκτακτης ανάγκης 21-01 στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση για την αντιμετώπιση συμβιβασμών που σχετίζονται με τα SolarWinds».

      Διαγραφή
  7. ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ΓΕΝΟΥΣ ΚΡΟΤΑΛΙΩΝ.
    ΑΝΤΕΝΑ :
    "ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΜΠΙΝΤΕΣ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ".
    ΝΑΙ,ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕΤΡΑ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΑΤΖΗΣ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    Α ΡΕ ΣΑΥΡΙΔΙΑ !.
    ΛΕΠΙΔΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΣΑΣ.
    ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ ,ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ.
    ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΙΑΤ.
    ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δειτε τα παιδακια πως αποστρεφονται το αγγιγμα του γερο πορνου,του σιχαμενου σατυρου.. ...Κωστα εδω δεν χρειαζονται μπινελικια;;;;ποσο να αντεξω η καψερη;;;;;τον πουστη που απλωνει τα βρωμοχερα του και μαγαριζει τα παιδια....εναν μπαλντα με δοντια που να μην κοβει καλα,και να του κοβεις οτι πετσα,κοκκαλο,οργανο, περισευει,αργα,βασανιστικα ,απολαυστικα....τον καριολη,τον ανικανο ......Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΨΑΧΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΈΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ...
    ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΊΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΒΓΉΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η κίνηση αυτή του Πούτιν είναι αυτονόητη και κατά την γνώμη μου ήταν απαραίτητη. Αποσκοπεί στην πλήρη γελοιοποίηση των επιχειρημάτων, ότι ο πρόεδρος Τραμπ είχε εκλεγεί το 2016 με υπόγεια ρωσική παρέμβαση.
    Η στρατηγική του Τραμπ είναι να ακουλουθείται σχολαστικά η οδός της νομιμότητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. .....

    https://mobile.twitter.com/JFKjrQ/status/1338559330765991939

    Το τουΐτερ που μας κατέθεσε ο συμπορευτής Ηλίας.. παρατήρησε κάνεις ποιος το ανέρτησε..;

    Γιατί προσωπικά μου έκανε περισσότερο εντύπωση ο συνδυασμός του χρήστη με το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό...


    Ποιητής των χρωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. JOHN JOHN Q.JFK JUNIOR.
    Ε ΡΕ ΝΑ ΖΟΥΖΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ !.
    ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΝΝΕΝΤΥ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το αναρτησε κάποιος JohnJohn-Q17
    @JFKjrQ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή