«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Ιδού το…ΑΤΟΥ του Τράμπ, ΜΑΪΚ ΠΕΝΣ! Διαθέτει την εξουσία να καταργήσει το Κολλέγιο των Εκλεκτόρων και να δώσει την προεδρία στον ΤΡΑΜΠ!

Σχόλιο ΗΛΙΑ+++: ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΑΥΤΗ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ.

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ 50 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 50 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΟΙ 45 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΕΡΟΧΗ.

ΣΤΙΣ 5 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΟΓΩ ΝΟΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΓΩΓΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΕ ONOMATA ΕΚΛΕΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 5 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΒΑΣΕΙ TΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ DOMINION.

ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΤΟΤΕ Ο ΠΕΝΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ, ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΚΛΕΚΤΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ, ΟΛΟΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, DONALD JOHN TRUMP.

Σύμφωνα με κορυφαίους δικηγόρους και συνταγματολόγους των ΗΠΑ σχετικά με τις τύχες των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, όπως ο συνταγματικός δικηγόρος Robert Barnes…

Χθες, οι ψηφοφορίες του εκλογικού σώματος σφραγίστηκαν και στάλθηκαν από ειδικό αερομεταφορέα στην Ουάσινγκτον, όπου θα παραμείνουν σφραγισμένες έως τις 6 Ιανουαρίου, όταν η Βουλή των Αντιπροσώπων και η Γερουσία θα τεθούν σε κοινή συνεδρίαση για να ανοίξουν τους φακέλους των ψηφοφοριών. Τα μέσα ενημέρωσης θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι όλα έχουν τελειώσει και ο Τζο Μπάιντεν είναι τώρα επίσημα πρόεδρος.

Στις 6 Ιανουαρίου, η Nancy Pelosi θα καθίσει με τα υπόλοιπα μέλη της Βουλής, καθώς δεν διαθέτει καμία ειδική εξουσία επι της ακροάσεως. Ο Αντιπρόεδρος Mike Pence (Μάικ Πένς) θα έχει όλη την εξουσία ως πρόεδρος της…Γερουσίας για εκείνη την ημέρα και μόνον και θα αποδέχεται ή θα απορρίπτει προτάσεις για να αποφασίσει αυτός τα επόμενα βήματα της Συνελεύσεως.

Ο Mike Pence θα έχει πλήρη εξουσία εκείνη την ημέρα, όπως αναφέρεται στο Σύνταγμα των ΗΠΑ. Τα ψηφοδέλτια πιστοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες από το Κολλέγιον των Εκλεκτόρων, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα.

Οι ψήφοι θα ανοίξουν και σε αυτό το σημείο ένα μέλος της Βουλής θα μπορούσε, πιθανότατα, να σηκώσει το χέρι του για να αντιταχθεί στον Αντιπρόεδρο Πένς σχετικά με την κατάσταση των ψήφων των εκλεκτόρων από το Κολλέγιον των Εκλεκτόρων. Αυτή η ένστασις θα μπορούσε να καλύψει απάτη, νοθεία ή οποιονδήποτε άλλο λόγο, και με την έγκρισιν αυτής της ενστάσεως από πλευράς του Προέδρου της Γερουσίας…ΜΑΪΚ ΠΕΝΣ, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ…ΠΑΝΤΑ!!!

Τούτο συγχωρείται βάσει της 12ης Τροπολογίας του Συντάγματος των ΗΠΑ.

Η Βουλή και η Γερουσία θα διακόψουν για δύο ώρες (τουλάχιστον) για να το συζητήσουν και μετά να το ψηφίσουν. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ανά Γερουσιαστή με τον Αντιπρόεδρο Πένς να είναι η αποφασιστική ψήφος, εάν χρειαστεί στη Γερουσία, ενώ η ψηφοφορία στη Βουλή θα είναι μόνο ΜΙΑ ψήφος ανά αντιπροσωπεία, ανά πολιτεία και…ΟΧΙ ανά μέλος της Βουλής !!! Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν 30 ψήφους αντιπροσωπείας σε σύγκριση με τους μόνο…20 ψήφους αντιπροσωπείας των Δημοκρατών!!!

Εάν το σενάριο αυτό παιχτεί και ολοκληρωθεί, ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Πρόεδρος των ΗΠΑ ο…Ντόναλντ Τραμπ…!!!

Οι Δημοκρατικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι παγκοσμιοποιητές σε όλο τον κόσμο θα τα…ΧΑΣΟΥΝ και θα ξεσπάσει το χάος…ΠΑΝΤΟΥ!!!

Γι ‘αυτό οι θεμελιωτές πατέρες της Αμερικής ήταν τόσο πανέξυπνοι γιατί ήξεραν ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί κάποια μέρα. Επομένως, ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα ΨΕΜΑΤΑ τους. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να διαβάσετε το Σύνταγμα των ΗΠΑ και θα μάθετε ότι τόσο οι νόμοι όσο και οι πολιτικές και οι διαδικασίες επ ‘ αυτού είναι, εν προκειμένω, με το μέρος της αλήθειας.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!…

https://banned.video/watch?id=5fda54cf5b426104ced66be7


Γιάννης Κουντούρης,

greeknewsondemand.com

 

 

thesecretrealtruth.blogspot.com 

 

8 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ, Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ
    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ DONALD JOHN TRUMP ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://pbs.twimg.com/media/EpJ_RHAW8AExv5e?format=jpg&name=medium

    https://pbs.twimg.com/media/EpJ_Q4nWEAIAiVl?format=jpg&name=medium

    https://pbs.twimg.com/media/EpJ_QmZW8AYUGBr?format=jpg&name=medium

    https://youtu.be/PlL7G-fGF24
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΠΟΛΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΓΟΥΓΛΗΔΕΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ, Η ΓΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΕΙ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Η ΟΕΑ.
    ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ.
    ΣΤΟ 4:05 ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΗΛΙΑ! ΟΙ ΦΩΤΟ ΩΡΑΙΕΣ,ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΙΤΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑ https://twitter.com/GeorgenewsOrg/status/1339666182580875272 ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδερφια εχω την αισθηση πως θα εκτεθουμε. Μακαρι να βγω ψευτης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ.
    Ή ΜΑΖΊ ΜΑΣ Ή ΜΕ ΑΥΤΟΎΣ.
    ΜΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ.
    ΑΜΑ ΧΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ...
    ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΧΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΛΈΨΕΤΕ ;
    ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΑΛΈΨΕΤΕ ;
    Η ΚΑΜΠΑΛ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ.
    ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΕΧΕΙ .ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ.
    Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΊΚΑ.
    ΚΑΙ Ο ΑΠΟΦΑΣΙΖΜΕΝΟΣ.
    ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΜΕΝΟΣ.
    ΠΡΟΠΟΝΗΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή