«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

H ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΝΟ-ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER, ΠΕΘΑΝΕ 8 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ!


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://www.brighteon.com/e1884e1d-06b6-4e67-8859-86d2099b7807 

30 ετών, δεν έπινε, δεν κάπνιζε, δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και πέθανε 8-10 ώρες μετά την λιποθυμία της! Έκλεισε τους λογαριασμούς της στα μέσα, και τα «χοαξ» λένε ότι θέλει να ξεκουραστεί σπίτι της και είναι καλά! Μας έπεισαν: https://twitter.com/CHI_Memorial/status/1340349473491476483

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

💥 Διαρροή-σοκ: Οι παραγωγοί εμβολίων Pfizer & AstraZeneca γεμάτες με εκατοντάδες μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας

💥 Απαλλάσσονται από κάθε νομική συνέπεια οι Pfizer/BioNTech για τις παρενέργειες του εμβολίου κατά COVID-19 - Γιατί άραγε;

💥 Ανατροπή από τον CDC για τις παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer: Έχουν ασθενήσει πάνω από 3.100 εμβολιασμένοι

 

17 σχόλια:

  1. Βρωμάει λιγάκι αυτό το συμβάν.
    Κατ' αρχάς πώς διέρρευσε αυτό το βίντεο, το οποίο τράβαγαν οι γιατροί με σκοπό τη διαφήμιση του εμβολίου ; Λογικά θα το έθαβαν, αφού εξελίχθηκε έτσι.

    Έπειτα, η σκηνή της λιποθυμίας δεν είναι πολύ πειστική. Μιλάει, πιάνει το κεφάλι της, λέει συγνώμη και σηκώνεται από τη θέση της, κάνει ένα βήμα και μετά λυγίζουν τα γόνατά της και πέφτει, ενώ οι γιατροί βρίσκονται σε ετοιμότητα.
    Άκουσα ότι η κυρία Κιαγιά η γιατρός που έχει κάνει κάποιες εκπομπές στο ίντερνετ εναντίον του κοροϊδοϊου, είπε ότι δεν τη πείθει η λιποθυμία και είπε ότι ξέρει από λιποθυμίες. Τα ακριβή της λόγια δεν τα άκουσα, αυτό μου μεταφέρθηκε, δεν έχω ακούσει τις δηλώσεις της.

    Επίσης και ο Άγγελος Καραγεώργος στην εκπομπή του διατήρησε επιφυλάξεις.
    Κάτι δεν μου κάθεται καλά σ' αυτή την ιστορία για να τη πιστέψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με συγχωρείτε, επειδή το έψαξα πολύ το θέμα, η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ήταν 42 αλλά 30.

    Ένα βίντεο πολύ επεξηγηματικό πανω στο θέμα:

    https://youtu.be/SiEvnjiLR3M

    Πάντως η όλη περίπτωση πολύ ύποπτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα μιλάνε για μετάλλαξη του ιού στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το δούλεμα πάει σύννεφο.

    https://sputniknews.gr/kosmos/202012209212214-apokleismeno-aeroporika-to-In-vasileio-logo-metallaxis---ektakti-synedriasi-tis-ee/

    Κάποιο κόλπο με το brexit υποκρύπτεται εδώ. Κάποιες πιέσεις ίσως ασκούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο εκ μέρους της Ε.Ε.

    Πώς το κατάλαβαν ότι ο ιός μεταλλάχτηκε, αφού ο ιός δεν έχει απομονωθεί ως σήμερα, δεν έχει μελετηθεί, ώστε μετά να καταλάβουν ότι μεταλλάχτηκε ;;

    Και εν πάσει περιπτώσει, αν ο ιός μεταλλάχτηκε, αυτό σημαίνει ότι τα εμβόλια είναι ανενεργά απέναντί στον νέο ιό.

    Βέβαια οι Σύψες κι οι Παγώνες θα έχουν εξηγήσεις για τα πάντα. Επ' αυτού καμιά αμφιβολία. Ότι έρθει από το κεντρικό Διευθυντήριο θα το παπαγαλίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ "ΒΡΩΜΑΕΙ " Η ΔΟΥΛΕΙΑ ;
    ΔΗΛΑΔΗ ,ΠΩΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΙΠΟΘΥΜΑ ; ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΡΟΣΕ ;
    ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ...ΠΡΟΣ ΑΝΑΥΠΑΣΗ...Η ΔΥΣΜΟΙΡΗ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕ .
    ΕΝ ΤΩ ΤΟΠΩ ΧΛΟΕΡΩ ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Αριστόμαχε. Φάνηκε σε όλους περίεργη η πτώση της, επειδή έχουν συνηθίσει στις τεχνιτές-μούφες.
      Η πτώση της είναι απολύτως φυσική. Ο Θεός απόφάσισε να τους κάνει ένα γερό ρεζίλεμα on line.

      Διαγραφή
    2. Ολα τα hoax κραυγαλέα ειναι φίλε αν κάτσεις και τα μελετήσεις...εδω βρήκανε άθικτο διαβατήριο στους δίδυμους πύργους...χαχα
      Συν Αθηνά και χείρα κινεί...σου λεει στο δείχνω τωρα πράξε εσυ...όχι ολα έτοιμα χωρίς αγώνα!
      Τέλος, η νοσοκόμα μπορεί να ειναι hoax αλλα των white hats ώστε να γινει το exposed...ξερουν και οι άλλοι απο τετοια κόλπα αμμμ πως

      Διαγραφή
  5. Δεν εξηγείται πάντως το γεγονός τα νεοταξιτακια να αφήνουν στην τύχη τοσο κραυγαλέα λαθη. Αν θέλανε να βουλωσουνε τα στοματα βγαζανε εκεί ενα στατους στο fb της νοσηλευτριας οτι ειναι καλα ή πετουσαν εναν κλωνο της , για να το πάμε και πιο μακρια, για να δείξουν στο ποπολο οτι ειναι καλά. Ουτε τα κραυγαλέα περιστατικά που πανε να κάνουνε εμβολιο και ειναι προφανες οτι δεν βαζουν την συριγγα κανονικά μου κάθεται. Αυτα τα μ@υνια παιζουνε με την ψυχολογια μας Ίσως για να τεστάρουν για καποια αλλη επιθεση μελλοντική..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω δεν ενδιαφέρονται καν να καλύψουν κάποιον θάνατο. Πλέον φαίνεται ότι μπορούν να να την βγάλουν καθαρή διαπράττοντας και λάιβ φόνους. Έχει ξεφύγει η κατάσταση και ο Θεός να βοηθήσει. Πάντως με την λιποθυμία δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο. Φυσιολογικοτατη...

      Διαγραφή
  6. ΔΙΟΔΟΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝ....
    ----------------------------
    Ο επίσημος ιστότοπος της Pfizer λέει ότι το εμβόλιο τους μπορεί και να σε…ΣΚΟΤΩΣΕΙ..!!!

    https://www.cvdvaccine-us.com/safety

    ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

    http://greeknewsondemand.com/2020/12/19/%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%8c%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-pfizer-%ce%bb%ce%ad%ce%b5%ce%b9-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b5/


    .
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ......
    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοιτάξτε λίγο εδώ, στο προφίλ της αδερφής της (ή συγγενούς της τέλος πάντων): https://www.facebook.com/photo?fbid=433119674393378&set=pcb.433120471059965

    Εντάξει, αν είναι μια χαρά, πολύ ανεύθυνο εκ μέρους της να κλείσει προφίλ κλπ. Ό,τι να 'ναι η κοπέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα: Tο τέλος του παιχνιδιού

    Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020

    http://redskywarning.blogspot.com/2020/12/t.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Project ID2020: Τι σχεδιάζεται για όσους αρνηθούν να κάνουν το εμβόλιο κατά COVID-19

    20/12/2020

    https://www.pronews.gr/ygeia/946491_project-id2020-ti-shediazetai-gia-osoys-den-kanoyn-emvolio-kata-toy-covid-19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπόν, στο προφίλ της αδερφής της (;) βγήκε τελικά ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια μια - από ό,τι φαίνεται - ευρύτερη συγγενής της οικογένειας, η οποία είπε τα εξής:

    "Her father-in-law, my uncle, commented on another post saying HER JOB TOLD HER NOT TO POST ANYTHING. Their lawyers are trying to put this to rest. It's not her fault she can't go on social media and say something. But her kids have social media and they're more than likely seeing the rude comments some of y'all are posting. I'm sure it's upsetting. [...]"

    Το θέμα που θέλω να τονίσω είναι ότι ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ να μιλήσει!! Και πραγματικά, αυτό εξηγεί την περίεργη συμπεριφορά, γιατί όσο ενοχλημένος και να είναι ο άλλος που μπαίνουν στο προφίλ του και τον ενοχλούν, κάποια στιγμή θα μπει στον πειρασμό να απαντήσει. Αλλά της το απαγορεύει η δουλειά της!! Το πιστεύετε; Αυτοί μας εμπαίζουν κανονικά!! Δηλαδή τους υποδεικνύουν να κάνουν ένα σωρό παρανοϊκές κινήσεις (αν και μπορεί όντως να τους απειλούν κάποιοι χρήστες του facebook κλπ όπως λέει αυτή η συγγενής σε άλλο σχόλιο), και δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερη φασαρία! Και από την άλλη, κάποιοι από την οικογένεια και τον κύκλο της, έχουν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά, βρίζουν τον κόσμο που μπαίνει στο προφίλ και ρωτάει, το οποίο δε βλάπτει κανέναν όσο και να θεωρείς χαζό τον άλλο και είναι στη χειρότερη αστείο! Μερικά ενδεκτικά σχόλια:

    - Aπό άτομο που *ίσως* είναι γνωστός της οικογένειας:
    "Just admit you hope she's dead so you can further your baby killing agenda and move on."
    "Why don't you leave this family out of your anti vaxxer BS ghoul?"
    "She owes you nothing, stop acting like you own this woman."

    - Από άτομο που σίγουρα είναι γνωστή της οικογένειας, γιατί είναι στους Friends:
    "Elizabeth Haggard
    @Karen Corona the truth is that she is alive and you all are idiots. There’s been more then enough proof for you people but you keep twisting it to fit your desires and story. You people wouldn’t believe she’s alive even if she posted a video. You’re just like today’s main stream media. LIE LIE LIE."
    "Elizabeth Haggard
    Adriana Radic you’re gonna feel so stupid when you finally realize you’re completely wrong XD XD" --> Αν αυτό δεν είναι χαιρεκακία, δεν ξέρω τι είναι.


    - Kαι από την συγγενή που ανέφερα στην αρχή:
    "Y’all are really looking into her life. Her shift could’ve just started. Maybe she changes at the hospital. I don’t get why her being in regular clothes have anything to do with it?
    You’re missing my point when say, I understand people are worried and concerned. That does NOT give them a right to harass family members and send death threats because she can’t answer them. Soon enough this will all be sorted out. But as of right now, Tiffany can’t do anything about it. So people need to be patient and stop with the comments."

    "What don’t you comprehend about her job told her she couldn’t post anything about it?
    You’re looking way too hard for something to go wrong. Coming from someone who isn’t family, you sure act like you know a lot about the people in the pictures. It’s hilarious how far y’all are going to make something look WAY worse than it actually is.
    I agree that the vaccine was rushed, but if you are worried about it, don’t take it."

    "Well I guess believe what you want. I’m done wasting my time trying to calm the situation. Y’all are going to think what you want regardless lol."

    Γενικά φαίνεται να τους έχουν πείσει ότι μετά το συμβάν, θα επικοινωνήσουν μαζί τους "επικίνδυνοι αντιεμβολιαστές"!! Δεν απαντάει σχεδόν κανείς τους στα σχόλια απο δεκάδες ανθρώπους από όλον τον κόσμο, και αυτό συμβαίνει μόνο όταν κάποιος, οι αρχές για παράδειγμα, έχει δώσει τέτοια οδηγία. Συγκεκριμένα συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχουν τα σχόλια.
    Και εν τέλει, γιατί ένας άνθρωπος στη θέση της χρειάζεται δικηγόρο; Με το να βγει να πει ότι είναι ΟΚ, όλα τα σενάρια θα σταματούσαν απευθείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. Φαινεται να ειναι καλα η κοπελλα;

    https://www.instagram.com/p/CJEiDg2MZgK/?igshid=ry73xxnt2nze

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ:

    https://www.brighteon.com/89c89504-6c39-4d35-b36b-b59e8ddfd60e

    ΑπάντησηΔιαγραφή