«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Αναστάσιος Λαυρέντζος στο pagenews.gr: Στρατηγική υπονόμευση της Ελλάδας μέσω του μεταναστευτικού (βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: Θεώρησα κατάλληλο, και για να ελαφρύνει το κλίμα σε μία τόσο σημαντική ανάρτηση όπως αυτή που θα διαβάσετε, να ξεκινήσουμε με λίγο χιούμορ -μαύρο χιούμορ- από τον αγαπητό μας Αυτόλυκο. Ο φίλος μας από εχθές έχει βάλει στον λογαριασμό του στο twitter, ένα εξαιρετικό δικό του βίντεο, που το εμπνεύστηκε από τα "κάλαντα" του IMAGINOS, ξεκαρδιστική παρωδία-τραγούδι γραμμένο προ 7 ετών.

Αναστάσιος Λαυρέντζος στο pagenews.gr: Ο οικονομολόγος και συγγραφέας μίλησε στο pagenews.gr και στην εκπομπή «Point Zero» με τον Λάμπρο Καλαρρύτη. Αναφερόμενος στις μεταναστευτικές ροές υποστήριξε ότι από πίσω κρύβεται ένα σχέδιο υπονόμευσης και ένας υβριδικός πόλεμος κατά της χώρας μας.

Όλα αυτά τα χρόνια η Τουρκία παίζει κυρίαρχο ρόλο στις μεταναστευτικές ροές που φτάνουν στη χώρα μας. Πλέον στις Ελληνικές ακτές φτάνουν άνθρωποι από χώρες που δεν συνορεύουν με εμάς. Αυτό δείχνει ότι πίσω από τις ροές υπάρχει ένα σχέδιο της Τουρκίας. Αυτό έχει ως στόχο την κατάκτηση της χώρας μας χωρίς να γίνει πόλεμος. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αναστάσιος Λαυρέτζος στην εκπομπή Point Zero του Λάμπρου Καλαρρύτη μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και η Ευρωπαϊκή Ένωση που δρα σαν να έχει κάνει άτυπη συμφωνία με την γειτονική χώρα.

Αρχικά ο Αναστάσιος Λαυρέτζος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία ανθρωπιστική κρίση παρά μόνο μια καθοδηγούμενη και παράνομη μετανάστευση. «Καταρχάς τα επίσημα στοιχεία που μπορεί να βρει κάποιος από την eurostat δείχνουν ότι οι ροές που έρχονται στη χώρα μας δεν έχουν και τόσο προσφυγικό προφίλ. Αυτό φαίνεται από μια σειρά στοιχείων. Πρώτο και κύριο το τεράστιο πλήθος χωρών που έρχονται. Είναι μια τεράστια περίμετρος της Αφρικής και της Ασίας. Το αναφέρουμε γιατί πρόσφατα ο μίλησε για εντατικοποίηση των ροών από τη Σομαλία, μια χώρα που τελεί υπό την κηδεμονία της Τουρκίας.

Αλλά και από άλλες χώρες όπως η Γουινέα και το .  Είναι χώρες τις υποσαχάριας Αφρικής που όχι μόνο δεν συνορεύουν αλλά απέχουν πολλά χιλιόμετρα από την . Οι χώρες αυτές εκτείνονται σε μία μεγάλη περίμετρο που φτάνει τις περιοχές και της Άπω Ασίας. Έχουν μειωθεί οι ροές από τη Συρία, αλλά έχουν αυξηθεί από το Ιράκ, το Αφγανιστάν και φτάνουν μέχρι το Μπαγκλαντές».

Ο γνωστός συγγραφέας τόνισε ότι είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς ότι υπάρχει ένας μηχανισμός καθοδηγούμενος από την Τουρκία.

«Όποιος είναι καλόπιστος παρατηρητής και μόνο από το γεγονός ότι μετά το 2015 έχουμε μια έκρηξη ροών από δεκάδες χώρες του κόσμου, αντιλαμβάνεται ότι κάποιο σήμα έχει δοθεί, έχει στηθεί ένας μηχανισμός που έχει καταστήσει την Ελλάδα ως προορισμό αυτών των ροών. Αντιλαμβανόμαστε βλέποντας από που μας έρχονται σχεδόν όλοι, δηλαδή την Τουρκία, Καταλαβαίνουμε ποιος είναι αυτός που έχει πρωταρχικό ρόλο σε αυτές τις ροές. Από τα στοιχεία και όσα έχει τονίσει ο αρμόδιος υπουργός φαίνεται ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έρχονται με τα πόδια. Πολλές φορές έρχονται με αεροπλάνα από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, ενώ υπάρχουν ΜΚΟ που φροντίζουν για τα αεροπορικά τους εισιτήρια.

Έτσι αυτοί οι άνθρωποι φτάνουν στα Ελληνικά νησιά και με το πρόσχημα του ασύλου, κάνοντας κατάχρηση του δικαιώματος παρουσιάζονται ως πρόσφυγες ενώ είναι προφανές ότι το 70% αυτών είναι άνδρες νεαρής ηλικίας. Άρα είναι προφανές ότι δεν μιλάμε για προσφυγικές ροές», κατέληξε.

svg%3E

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία ο Αναστάσιος Λαυρέτζος υποστήριξε ότι όλες αυτές οι ροές έχουν στόχο να δημιουργήσουν έναν υβριδικό πόλεμο σε βάρος της χώρας μας.

«Θέλω να τονίσω ότι υπάρχει ένα ποσοστό προσφυγικών ροών. Ωστόσο εδώ οι μηχανισμοί έχουν χρησιμοποιήσει σαν βιτρίνα και πολλές φορές το πετυχαίνουν επικοινωνιακά προβάλλοντας τις λίγες οικογένειες ή τα παιδιά και κάποια τραγικά περιστατικά. Αυγό γίνεται να κρύψουν τη μεγάλη εικόνα. Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε ανάμεσα σε δυο συμπληγάδες. Από τη μία υπάρχει η Τουρκία και το είδαμε τον Μάρτιο όταν χιλιάδες βρέθηκαν έξω από τον Έβρο και προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα με το έτσι θέλω. Αυτός είναι ο ένας παράγοντας. Ο άλλος είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση και κυρίως η Γερμανία.

Οι Γερμανοί έχουν μια σαφή επιλογή ανοιχτών συνόρων. Θέλει τις μεταναστευτικές ροές για λόγους οικονομικούς σε ένα βαθμό, για αναπλήρωση του εργατικού δυναμικού, αλλά και για να «μιξάρει» τις Εθνικές κοινωνίες των Ευρωπαϊκών κρατών σε μια προσπάθεια να μαλακώσει τις αντιδράσεις σε αυτό το σχέδιο της ενοποίησης  της Ευρώπης σε αυτή τη μορφή που έχει πάρει τώρα. Αλλά η Γερμανία και γενικότερα η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θέλει αυτές οι ροές να φτάνουν αφιλτράριστες στην κεντρική . Γι’αυτο έχουν ατύπως και σιωπηρώς αλλά με εμφανή τρόπο, αναθέσει στην Ελλάδα το ρόλο να αποτελεί ένα τεράστιο hot spot. Να γίνει δηλαδή η Ελλάδα ένας χώρος συγκέντρωσης και διαλογής αυτών των μεταναστευτικών ροών».

Αναφορικά με τις σοβαρές ευθύνες που έχει η Ευρωπαϊκή Ένωση για όλη αυτή την κατάσταση, ο οικονομολόγος και συγγραφέας έφερε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. «Πρόσφατα και συγκεκριμένα από τον Μάιο του 2019 η Frontex τοποθέτησε για πρώτη φορά δυνάμεις σε χώρες μη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως η Αλβανία και τα με σκοπό να ανακόψουν τυχόν διαρροές από την Ελλάδα με κατεύθυνση προς την κεντρική Ευρώπη.  Την ώρα που μας ζητούν να έχουν ανοιχτά τα σύνορά μας οι ίδιοι βάζουν δυνάμεις ανάσχεσης στον λεγόμενο διάδρομο της δυτικής βαλκανικής με δεύτερη γραμμή ανάσχεσης το Μαυροβούνιο».

Παράλληλα ο Αναστάσιος Λαυρέτζος ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί η Ελληνική πλευρά να δεχτεί με απάθεια τον εποικισμό της χώρας. «Αυτό είναι το κέντρο της πολιτικής συζήτησης. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη όλα τα προπαγανδιστικά που κατά καιρούς έχουν ακουστεί που προσπαθούν να επικαλεστούν θέματα ανθρωπισμού και ευαισθησίας. Στην πραγματικότητα αυτοί που τα επικαλούνται είναι αυτοί που είναι πιο υποκριτές στο θέμα των ανθρωπιστικών δικαιωμάτων γιατί κρύβονται πίσω από τους λίγους δυστυχισμένους για να βάλουν μέσα στη χώρα δεκάδες που έρχονται από μια μεγάλη γεωγραφική περιοχή της Αφρικής και της Ασίας.

Για εμένα είναι σαφές και είναι το μεγάλο θέμα της Ελλάδας είναι το δημογραφικό. Η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι, δεν μπορεί να γίνει η χώρα που θα δέχεται παθητικά τον εποικισμό που επιβάλει η Τουρκία και ουσιαστικά χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση. Οφείλει η Ελλάδα να έχει την δική της πληθυσμιακή στρατηγική με δυο σημαντικά σκέλη. Το ένα σκέλος πρέπει να είναι το δημογραφικό το οποίο θεωρώ ότι είναι παραμελημένο. Από την άλλη πλευρά απαιτείται μια μεταναστευτική πολιτική με έλεγχο των συνόρων, έλεγχο των ροών και απόδοση ασύλου στους λίγους που πραγματικά το δικαιούνται και θα έλεγα ότι θα έπρεπε να ζητήσουμε από την Ευρώπη να δημιουργήσει προξενεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης επί Τουρκικού εδάφους. Έτσι θα μπορούσαν αυτοί οι άνθρωποι να πάνε εκεί με τα χαρτιά τους ή αν τα έχουν χάσει να ταυτοποιούνται μέσω του κινητού τους τηλεφώνου και να υποβάλουν κανονικά το αίτημα ασύλου και όσοι από αυτούς έχουν δικαίωμα για άσυλο να μπορούν να πάρουν ένα αεροπλάνο και να πηγαίνουν σε όποια χώρα της Ευρώπης επιθυμούν».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον ρόλο των ΜΚΟ που σε πολλές περιπτώσεις έχουν ρόλο βιτρίνας για τους λαθρεμπόρους. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν στο στόχαστρο των Ελληνικών αρχών κάποιες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. «Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι κατηγορίες απαγγέλθηκαν μετά τα στοιχεία που εντόπισαν οι Ελληνικές αρχές. Διαπιστώθηκε λοιπόν ότι αυτές οι ΜΚΟ είχαν σχέση με Τούρκους δουλέμπορους. Είναι σαφές ότι σε αυτή την ιστορία που εμπλέκονται κράτη που ακολουθούν συγκεκριμένες πολιτικές. Είναι προφανές ότι για να κατακτήσεις μια χώρα πρέπει να κάνεις πόλεμο όμως δεν χρειάζεται αυτό και το κόστος είναι μικρότερο αν αλλάξεις γεωπολιτικά τον πληθυσμό της. Αυτό προσπαθεί να κάνει η Τουρκία στην Ελλάδα».

svg%3E

Απαντώντας σε πολλούς που αναφέρουν ότι η μετανάστευση είναι ανθρώπινο δικαίωμα ο Αναστάσιος Λαυρέτζος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα να φεύγει κάποιος από τη χώρα του και να πηγαίνει σε όποια αυτός θέλει. Αυτό είναι παραβίαση συνόρων και των δικαιωμάτων του Ελληνικού γηγενούς πληθυσμού. Τα σύνορα δεν είναι περιορισμός είναι δημοκρατική κατάκτηση των λαών και είναι για να ορίζουν που ασκεί εξουσία η κυβέρνηση που οι πολίτες έχουν εκλέξει. Δεν πρέπει λοιπόν, εύκολα να τα δώσουμε αυτά γιατί είναι σαν να αφοπλιζόμαστε και να πηγαίνουμε στο επόμενο στάδιο της εθνοαποδόμησης. Υπάρχει ένα ζήτημα που απαιτεί μια πιο ριζοσπαστική πολιτική από αυτή την πολιτική ανοχής των τελευταίων ετών».

Τέλος ο κύριος Λαυρέτζος μίλησε για την άτυπη συνεργασία της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση εις βάρος της Ελλάδας για το μεταναστευτικό. «Η Τουρκία με την Ευρωπαϊκή Ένωση ατύπως βρίσκονται σε κοινή γραμμή στο θέμα του μεταναστευτικού. Όλα αυτά είναι μια πίεση προς την Ελλάδα να μην ακολουθεί πολιτικές φύλαξης των συνόρων και εκεί βάζω την αντίδραση του Κυρίου Μηταράκη ο οποίος πρόσφατα αναφέρθηκε στις μαζικές ροές από τη Σομαλία. Ο ίδιος για πρώτη φορά αν και καθυστερημένα ανέφερε πολλά από αυτά που λέμε χρόνια. Το ρόλο δηλαδή των ΜΚΟ και πω οργανώνουν αυτές τις ροές που φτάνουν στα Ελληνικά παράλια. Είναι ένας τρόπος αντίδρασης στην πίεση που ασκείται. Ελπίζω να υπάρξει συνέχεια προς αυτή την κατεύθυνση. Τέλος ελπίζω να είναι μια κίνηση για αλλαγή της πολιτικής στο θέμα και όχι μια κίνηση για να διασκεδάσει η κυβέρνηση τις εντυπώσεις στο εσωτερικό της χώρας».


https://www.youtube.com/watch?v=9VM0oaHZeao&feature=emb_title


 

pagenews.gr

 

4 σχόλια:

  1. 100% σωστά αυτά που λέει ο κ. Λαυρέντζος, εκτός από τις 2 τελευταίες γραμμές τού κειμένου, όπου εκφράζει ελπίδα για αλλαγή πολιτικής στο θέμα αυτό από την υπάρχουσα κυβέρνηση. Εκεί ρίχνει στάχτη στα μάτια μας.

    Αλλαγή πολιτικής στο θέμα μπορεί να προκύψει μόνον από μια νέα πατριωτική κυβέρνηση. Αυτό είναι το ζητούμενο.

    Εμείς ακόμα μπουσουλάμε. Όχι μόνον δεν έχουμε πατριωτική κυβέρνηση, αλλά δεν έχουμε καν ένα γνήσιο, υγιές, ηθικό, πατριωτικό, αντάξιό μας πολιτικό κόμμα να στηρίξουμε και να μας στηρίξει.

    Κάποια υπάρχοντα κόμματα είναι καμμένα χαρτιά. Το πολύ να φτάσουν στο 2%,3% ή 5% κάποτε το πολύ-πολύ. Δεν είναι αυτό που θέλουμε, θέλουμε κόμμα που να διεκδικήσει εξουσία, γιατί εμείς είμαστε η σιωπηρή πλειοψηφία. Με τις παραπάνω επισημάνσεις του κ. Λαυρέντζου συντάσσεται η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του λαού, η οποία όμως δεν εκπροσωπείται.

    Καλές είναι οι επισημάνσεις, αλλά στη παρούσα φάση αυτό που χρειαζόμαστε είναι οι πρωτοβουλίες ,ώστε να μπορέσουμε να εκπροσωπηθούμε.

    Η παρούσα συγκυρία είναι ευνοϊκή για τη δημιουργία κατ' αρχάς ενός αντι-εμβολιαστικού κινήματος, το οποίο στη πορεία θα μπορούσε να μετεξελιχθεί και σε αντι-λαθρομεταναστευτικό, αντι-ευρωπαϊκοκοινοτικό κλπ. κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πρώτη συμμαχία ελληνικών εθνικιστικών κομμάτων, είναι γεγονός!

    http://panusis.blogspot.com/2020/12/blog-post_89.html

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΝ

    ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ - ΔΗΘΕΝ - ΕΛΛΑΔΑΣ,

    ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΛΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

    ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ,

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ;;;;

    ΕΖΗΣΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΑ...

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΝΑ ΚΟΡΟΪΔΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ...

    Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΛΕΞΕΙΣ

    ΠΡΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΥ.
    .
    ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ, ΒΟΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΣΑΣ.

    Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΙΣΜΟΣ…

    ΥΣ.

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ

    ΤΟ ΡΟΥΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ24 Δεκεμβρίου, 2020 09:45

    Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016
    .
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΜΗΝΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ»

    ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ.

    http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2016/07/blog-post_22.html
    .
    ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ,

    ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ !

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,

    ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ,

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

    .
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ - ΜΠΛΑ, ΜΠΛΑ, ΜΠΛΑ....
    .
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΜΠΟΡΟΣ!!!
    .

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή