«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ - Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ 1807

 

Σε περίπτωση που χάσατε τα τελευταία μηνύματα του Τραμπ στο  Parler (πριν το κλείσει η Apple χθές βράδυ), ορίστε τί είπε:

 

"Θα συγχωρήσω τον Τζούλιαν Ασάνζ και τον Έντουαρντ Σνόουντεν. Θα υπάρξουν επίσης σοβαρές συνέπειες για το Ηνωμένο Βασίλειο για την κακομεταχείρηση του Julian Assange, συμπεριλαμβανομένων των δασμών και των προστίμων που θα στοχεύσουν την ανώτερη ηγεσία του Ηνωμένου Βασιλείου...."

2. "Έχω επικαλεστεί το νόμο εξέγερσης του 1807 για την αντιμετώπιση της προδοτικής εξέγερσης που διεξάγεται από δημοκρατικούς και δημοκρατικούς νομοθέτες, ccp πράκτορες, το FBI, DOJ, CIA, και άλλους που πήγαν να υπονομεύσουν, διαβρώσουν και να διαλύσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τους ψηφοφόρους της. Οι οντότητες αυτές αποτελούν άμεση απειλή για την εθνική ασφάλεια. Θα παραμείνω πρόεδρος επ' αόριστον μέχρι να συλληφθούν όλοι οι εγχώριοι εχθροί."

 

Dr. Stephen E. Jones

 

 

Παρακάτω, βλέπουμε βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους, τελευταία ενημέρωση από τον Σάιμον Παρκς για τις εξελίξεις. Ευχαριστούμε πολύ τον αναγνώστη μας tsute που μάς έστειλε το βίντεο.

 

Βίντεο: Ενημέρωσης συνέχεια 10/1/21 


 

2 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν έχει κάποια άμεση σχέση μ'αυτό, άλλα ο στρατός έχει αρχίσει να πηγαίνει στη Ουάσιγκτον DC:

    https://www.youtube.com/watch?v=y8QcaIc4yEA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΠΑΜΕ ,ΟΤΙ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ D.C THN EXOYN ΠΙΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ,ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ.
    ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΔΑΦΟΥΣ .
    ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΕΙΑ.ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ .
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ DATA ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ.
    ΟΟΟΟΥΥΥΥ ! ΚΑΛΑ ΝΑΣΑΙ !
    ΑΠΛΑ ,ΤΟΥ ΚΟΛΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ .
    ΑΣΕ ,ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΑ ,ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ ,ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ,ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ .
    ΚΑΙ ...Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΡΑΤΩΝ .
    ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ;
    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΖΕΝΕΡΑΛ ΗΛΕΚΤΡΙΚ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ .
    ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΗΠΑ .
    Ε ΡΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !
    ΕΦΑΓΕ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ .
    ΘΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΤΩΡΑ !.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΗ ΤΟ ΣΑΓΩΝΙ .
    ΧΑΖΑΡΟΙ ,ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΚΑΜΠΑΛΕΣ ,ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ,ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή