«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Η Αλήθεια Για Τις 20 Ιανουαρίου 2021

με τον Τέρρυ Χατζηιερεμία

Ο Donald Trump θα είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, αφού πρώτα πάρει εξουσία ο στρατός.


 

https://www.youtube.com/watch?v=4_fHSqD8u5U&feature=youtu.be 


 

Δείτε επίσης οπωσδήποτε!.. το βίντεο του Τέρρυ " [ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ] Το CNN Θέλει Να Διώξει Κάθε Διαφορετική Προοπτική Από Τις Πλατφόρμες ", όπου αναλύει τη βρωμιά των ΜΜΕ και κυρίως του CNN που θέλει να επιβάλει κομμουνιστικού τύπου δικτατορία σε κάθε άλλο μέσο πληροφόρησης. Τα χώνει απίστευτα ο Τέρρυ, χωρίς να τον νοιάζει αν θα του ρίξουν τα κανάλια του ! 


6 σχόλια:

  1. Μας τρελλάνατε στις φαντασιώσεις σας! Ποιός martial law και πράσιν΄άλογα; Θα μας κατσικωθεί στο σβέρκο ο ανοϊκός μαζί με τους κινεζόφιλους, απόκοντα κι ο Κούλης με τους κωλογερμανούς κρυπτο-ναζί και άντε να ξεμπλέξουμε μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ξεμπλεξεις! Θα ξεμπλεξουμε.Γιά αυτό γίνοντε όλα φίλε μου. Γιά να τελειώνουμε μιά και καλή μέ αυτούς. Ο άνθρωπος θα γίνει ΘΕΟΣ. Θα δείξει με τά έργα του,πως΄ δέν ανέχεται κανέναν γιά τσομπάνη. Δέν είναι πλεόν ¨προβατο" σε κανενός κοπάδι. Ειναι ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
    Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ
    ΑΛΛΑ Η ΝΙΚΗ ΗΔΗ ΔΟΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλας με γριφους γεροντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε μου συνελληνα αγαπημενε...
    Δεν μιλαω με γριφους..Αρκει να γνωριζεις καποια πραγματα.
    Ολα γινοντε οπως πρεπει να γινουν.Σκεψου να ηταν ξανα ο τραμπ προεδρος! Τι θα γινοταν? Μια απο τα ιδια με πριν.Ο ανθρωπος ηταν για εμενα ο καλλυτερος ολων.Πρωτον δεν ηταν πολιτικος,πρωτη φορα στην ιστορια των ΗΠΑ δεν εγινε καμμια σφαγη -πολεμος αιμα σε ξενη χωρα.
    Εγινε προεδρος γιατι δεν ηθελαν οι αμερικανοι την κλιντον. Με τον ιδιαιτερο χαρακτηρα του,τους εκανε ζημια,ακομα και με τα λοκνταουν.Πηγαινε αντιθετα,απο αυτους.Κατι κλιματικες αλαγες γιατι εμπορικες συμφωνιες με κινες και δασμους τους ξετιναξε.Τεσερα χρονια ειπαν αμαν να περασουν για τους νεοταξιτες. Ο λαος ομως τον αγαπησε για τα παραπανω αλλα και γιατι δεν επετρεπε σε εισβολεις -μεξικαν κτλ..Οτι μπορουσε και οσο μπορουσε.
    Εφυγε και ολοι εχουν καταλαβει πως δεν ηθελε να βυθισει την αμερικη στο αιμα.Εφυγε σαν κυριος παροτι του εκλεψαν τις εκλογες.Εφυγε με ψηλα το κεφαλι και με αξιοπρεπεια. Ομως καποιες φορες ,οταν δεν μπορεις να σκοτωσεις το θηριο απλα το παρασυρεις εκει που πρεπει για να το αποδυναμωσεις.
    Τωρα στην εξουσια με μια αμερικη σε τρελη φαση εξαθλιωσης με μια δημοκρατια να αμφισβητειτε με ανεργια τρελη,με ξενους απο ονδουρα πλεον ,θα γινει της τρελης.
    Ποιαν εβαλε για υπουργο των οικονομικων? Την γιελεν! Την αρρωστη γιελεν την εβραια γιελεν! Ποτε? σημερα! σημερα που ρημαξαν οτι ειχε απομεινει στην οικονομια της χωρας με τα λοκνταουν και τους κοροιδοιους. Που θα σκασει? Στα χερια τους.Η αμερικη ηταν τελειωμενη.Δεν ειχε σωτηρια. Σημερα ειναι πλεον κλεφτες και κυβερνητες στην χωρα που κατακλεψαν οικονομικα και την ιδια την εξουσια της.Αφησε το μυαλο σου λίγο να τρεξει.Θα γινει της πουτανας και λιγα σου λεω. Οταν λοιπον θα παει να την κυβερνησει και το πρωτο που δηλωνει ειναι η επιβολη της μασκας ,φαντασου..Οταν λεει οτι θα ανοιξει ξανα την συμφωνια με την κινα ,ξερεις τι θα γινει..?Ουτε ενα μηνα δεν θα κανει για να σκασει η οικονομια ,η οτι εχει απομειενι απο την "υπερδυναμη¨..
    η 'μπαλα" ειναι σε εμας. Οτι και να προσπαιησουν να περασουν στην ελλαδα θα σταματησει.Εχεις ιδεα για κινεζικου τυπου κατασταση? θα κρατησεις τον ελληνα με συστημα κινας? Θα σε φαει ζωντανο.Και μετα απο δεκα χρονια μνημονια,ανεργο αφραγκο και σκυμενο? Δλδ να τα εχει χασει ολα!!??Μολις αρχισει πιο εντονα να γινεται γνωστο το κολπο του κοροιδοιου θα τους γδερνουν ζωντανους οσοι καταστραφηκαν...
    Οταν ο ελληνας ειναι σε κατασταση τετοια τοτε ειναι ελληνας. Τοτε πηδαει μεχρι εκει που κανεις δεν μπορει να το κανει..Ενα σαλτο τρελο για να μεινει στην Ιστορια ..Αυτος ειναι ο Ελληνας.
    Διαβασε στα σχολια! Οι περισσοτεροι την "ακουσαν" και η επομενη προταση που λενε ειναι η εξης; "τωρα μαγκες μονο η τρελα μας και η παναγια μαζι μας".

    Σημερα ολος ο πλανητης ειδε ενα τσιρκο.Κυριολεκτικα τα "παρατραγουδα",.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολοι λενε το ιδιο...
    "παλι η Ελλαδαρα θα καθαρισει την μπουγαδα"..
    Και εαν δεν το κανει ο λαος του Ηρακλη ποιος θα το κανει? Εαν δεν καθαρισει τους κοπρους του αυγεια ,ο ¨γιος" του Ηρακλη ποιος θα το κανει? Εαν δεν το κανει ο απογονος του Διγενη ποιος θα το κανει ρε φιλε?..
    Αυτος θα δειξει πως ο ανθρωπος μπορει να φτασει τον ΘΕΟ μεσα απο τις πραξεις και τα εργα του.Αυτος θα κανει το τελευταιο σαλτο προς τον Ουρανο .Τοτε θα ακολουθησουν ολοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ φίλε,δώσε οδηγίες ,πως καθαρίζει η μπουγάδα;πως καθαρίζουμε τους κόπους του Αυγεία;

      Διαγραφή