«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

ΤΟ 2021 ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΕΟ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΆΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ... [Έξτρα: Απίστευτα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα!]

 

pronews: Ανεπάρκεια δόσεων - Αναβάλλουν τους εμβολιασμούς στην Ευρώπη

Αναφέρεται και η Ελλάδα στο τέλος του άρθρου. Τί κρύβεται πίσω από αυτό το ευχάριστο νέο; Αναρωτιόμαστε μήπως έχει να κάνει με τους θανάτους που προέκυψαν σε διάφορες χώρες. Ίσως και στην Ελλάδα. Από τις 100.000 δόσεις δεν μπορεί να εμβολιάστηκαν μόνο νοσοκομειακοί φορείς. Όλο και σε κάποιους εθελοντές αλλοδαπούς ή σε ομάδες ευπαθών σε γηροκομεία πρέπει να έγιναν. Μήπως έστειλαν κάποιο κόσμο στον άλλο κόσμο και τρέχουν και δεν φτάνουν μην αποκαλυφθεί; Η άδεια που πήρε από τον ΕΟΦ το πφάιζερ στις 21/12/2020 και ξεκίνησαν αμέσως να εμβολιάζουν, είναι η συνηθισμένη άδεια εμβολίων. Χρειαζόταν όμως και ειδική άδεια από αρμόδιες ευρωπαϊκές (και ελληνικές) αρχές, ως εμβόλιο που είναι "γενετικά τροποποιημένος οργανισμός". Διαβάστε:

Χωρίς άδεια τα "εμβόλια" του θανάτου. Εν γνώση τους "εμβολίασαν" εκατοντάδες ανθρώπους. Διακόπηκαν οι "εμβολιασμοί", μετά από καταγγελία στον Αρειο Παγο, του Ιατρού κ. Δημήτρη Αντωνίου

 

Άλλο ενδιαφέρον νέο:

 

Pronews: Όλα αλλάζουν στην Μέση Ανατολή: Το Ιράν ενημέρωσε τον ΟΗΕ ότι προχωρά στον εμπλουτισμό ουρανίου

το οποίο συνδυαζόμενο με την μυστηριώδη δήλωση Τραμπ (που εσπευσμένα γύρισε στην Ουάσινγκτον 6 ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου, από το επί χρόνια πρωτοχρονιάτικο κέντρο διακοπών του): Όλα τελειώνουν στη Μέση Ανατολή. Πρέπει να ελπίζουμε ότι συνεχίζει. Είναι τόσο εύκολο, αν ξέρετε τι κάνετε",

 

και την είδηση "Σχεδιάζουν σχέδιο δολοφονίας εναντίον του Τράμπ σε συνεργασία με το…ΙΡΑΝ οι Δημοκρατικοί, ο Ομπάμα κι ο Μπάιντεν"...

 

..όλα δείχνουν ότι κάτι περίεργο παίζεται!

 

Πριν από μία εβδομάδα είπα στο χώρο των σχολίων κάποιας ανάρτησης: "Ρε μπας κι έχουν κρατήσει ζωντανό τον Έπστεϊν (δήθεν αυτοκτονούντα) για να δώσει τους πάντες έναν προς έναν στις 6 Ιανουαρίου και να σειστεί ο πλανήτης;;;". Βλέπω λοιπόν τον Μάριο στο σημερινό του βίντεο, μεταξύ άλλων, να αναρωτιέται ακριβώς το ίδιο:

ΑΓΩΓΗ: ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!

 

Και όλοι πια αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε ότι.. θα καθυστερήσει για άγνωστο χρονικό διάστημα οποιαδήποτε υποτιθέμενη εκλογή του βρωμιάρη Μπάιντεν, που ονειρεύονται τα πάσης φύσεως καταχεσμένα τρολλ της ελλαδικής, αλλά και διάφοροι μακάκες γύρω μας που δεν ξέρουν πού τούς παν' τα τέσσερα εφόσον έχουν για ενημέρωσή τους τούς κούλη, πορδοσάλτε, εισαγγελάτους κ.ά. σιχάματα.

 

Εντωμεταξύ η παραπληροφόρηση οργιάζει. Τώρα..ΚΑΙ μέσω αμφιβόλου στόχευσης αφυπνιστών του Youtube. Στο εφεξής, το ιστολόγιό μας θα εμπιστεύεται μόνο τον "Taxo Paris", τον Μάριο του "ΑΓΩΓΗ", τον Τέρρυ Χατζηιερεμία, τον Άγγελο Καραγεώργο και τον Mr V. Με τον κο Κωνσταντακάκο και μερικούς άλλους τελειώσαμε. Ο κος Κωνσταντακάκος εκκλήθη να επικοινωνήσει με το ιστολόγιό μας προ 50 ημερών και δεν το έκανε. Εντωμεταξύ μάθαμε ότι υπήρξε πρωτοπαλίκαρο του Αρτέμη Σώρρα και απλά όταν ανακάλυψε ότι είναι λαμόγιο ο Σώρρας και μάλιστα συνέβαλε στο να συλληφθεί (ο ίδιος το είπε αυτό στο τελευταίο του βίντεο), τώρα του ρίχνει μπινελίκια. Το πιο πιθανό λοιπόν ο κος Κωνσταντακάκος να αναπτύσσει προφίλ ώστε να ενταχθεί σε νεο-εμφανιζόμενο πατριωτικό κόμμα, από αυτά του συστήματος, του κ@λου δηλαδή (ψευτορωμαίϊκο) που θα σκάσουν μύτη μετά την αποτυχημένη υπερ-δικτατορική μετα-κούλη συγκυβέρνηση "ΝΔ-ΒαρουφοΦωφη" που θα διακοπεί από μπουκάρισμα των Ελλήνων στην Βουλή.

 

Υπάρχουν αρκετές ακόμα περίεργες ειδήσεις από εχθές μέχρι σήμερα, στις οποίες φαίνεται καθαρά ότι αποτελούν ψηφίδες του ίδιου παζλ, θα τις ενώσετε όμως και μόνοι σας σιγά σιγά, γιατί ήδη μπήκαμε σε πορεία που από 6ωρο σε 6άωρο πια γίνονται αποκαλύψεις, πέφτουν μάσκες και τα γεγονότα τρέχουν. Μιας κι είπαμε για μάσκες.. Οι μάσκες, τα λοκντάουν και η δικτατορία του κερατά στην Ελλάδα, η οποία καταμετρήθηκε ως η στυγνότερη παγκοσμίως, θα ενταθούν πάλι: «Όλοι μέσα»: Έκλεισαν τα πάντα πάλι για να κρύψουν το φιάσκο των εμβολίων - Ζωή εν τάφω. Προτείνω όμως να το δούμε ψύχραιμα μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, γιατί έτσι κι αλλιώς βρωμάει παγκοσμίως μπαρούτι, και την οικογένεια Άνταμς -MITSOADAMS FAMILY- δεν την βλέπω να βγάζει ούτε καλοκαίρι!


Σάς εύχομαι για άλλη μια φορά Καλή Χρονιά, ενθουσιώδες, ανατρεπτικό και εθνικοαπελευθερωτικό το 2021 !

 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 

 

 


 

67 σχόλια:

  1. μπραβο Κωστα μου εφτειαξες την ημερα...χρονια πολλα και καλα, μακαρι ολο το 2021 να μας εκπλησει με ευχαριστες ειδησεις...με τον αγιασμο των υδατων μεθαυριο εκτος απο τους υποχθονιους καλικαντζαρους ,να εξαφανιστει και ολο το σοι των καλικαντζαραιων επι της γης....ο Αριστομαχος που ειναι;;;......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα είναι να γίνει των Θεοφανείων.. αγιασμός των ελληνικών θαλασσών, κι όχι απλά γλυκού νερού μέσα σε μια κολυμπήθρα. Έχουν σκυλιάσει να το εμποδίσουν αλλά θα πάρουν τα ούμπαλα αρκετών σοβαρών ιερέων.

      Διαγραφή
    2. θαρρος αγαπητέ
      ένας ιερέας σε μια απόμερη ακτή αν κάνει αγιασμό, αγιάστηκε όλο το αιγαίο!

      Διαγραφή
    3. το πρόβλημα τους είναι ποιός ιερέας και σε ποιά ακτή;
      εδώ απαντούν οι επιμονές τους για τα εμβόλια βλέπε λουσιφεράση

      Διαγραφή
    4. Ολο κ κάποιος ιερέας θα βρεθεί ελπίζω.. Αλλά επειδή "το ράσσο δεν κάνει τον παππά" αφού πάρουμε αγιασμό, πάμε όλοι στην κοντινή μας παραλία και με Πίστη κ Ευλάβεια, αδειάζουμε τα μπουκαλάκια μας στην θάλασσα. Ρίχνουμε κ σταυρουδάκια από βαφτιστικές μαρτυριές κι Χάρις του τριαδικού μας Θεού θα Αγιάσει τα πάντα!
      ΜαρΚο

      Διαγραφή
    5. Δεν θα τα αδειάσεις όλο, θα κρατήσεις, ρίχνε νερό και πάλι θα γίνεται, έρχεται νέα τάξη στα εκκλησιαστικά, ναοί του άλλου, άκου τον γέροντα

      Διαγραφή
  2. https://www.brighteon.com/482e438f-b5fd-4233-914d-b255bdd34c0b

    Helicopters Dropping Fire From Above In California !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κωνσταντακάτος κάνει εκπομπή απ' το σπίτι του και πριν βγει φοράει κουστούμι και γραβάτα.
    Προφίλ επαγγελματία πολιτικού δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εριξαν πάλι τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μίλησα με την κυρία Σουφλή,

      όντως το έριξαν το μπλογκ για τα καλά. Το πάλευαν από προχθές. Στην αρχή άρχισε να φαίνεται παραποιημένο, χωρίς εικόνες και δυσανάγνωστες μερικές γωνίες του κειμένου.

      Η κα Σουφλή μού ζήτησε να μην προβώ σε κάποια ανακοίνωση ακόμα, μέχρι νεοτέρας. Το παλεύει αυτή την στιγμή με κάποιο τεχνικό.

      Διαγραφή
  5. Αρκετά ενδιαφέρον.....

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/01/blog-post_60.html

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργος Α. - Μεσσήνιος02 Ιανουαρίου, 2021 15:18

    Πολλά εύγε για το βιντεάκι του Γιάννη Χατζόπουλου.
    Ταλέντο, φωνάρα. Όσοι δεν τον γνωρίζουν να ψάξουν
    το κανάλι του στο ΥΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο,
      ευχαριστούμε για τα εύγε,
      όντως μεγάλο ταλέντο και μίμος ο Χατζόπουλος.

      Διαγραφή
  7. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλο τον ΔΙΟΔΟΤΟ
    φτου ξε-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!! αν θέλουμε να ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΎΜΕ .... ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ διακηρύξη και έναρξη 2021

    https://kourdistoportocali.com/news-desk/poio-2021-o-tramp-etoimazei-kati-poly-quot-megalo-quot-gia-na-meinei-sti-leyko-oiko-alla-4-chronia/

    Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ είχε ανεβάσει άλλο ένα βίντεο με τον με τον Δρ. Κων/νο Αντωνάκη πριν λίγο καιρό......αλλά νομίζω ότι πέρασε απαρατήρητο΄.

    εδώ άλλα δυο σημαντικά θα έλεγα ΔΊΚΑΙΟ - ΣΥΣΤΗΜΑ και ΕΜΒΟΛΙΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=2emevY4IaJk
    https://www.youtube.com/watch?v=ENx3Qp3cLWE

    χωρίς λόγους διαφήμισης use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τον φίλο μου use your illusion!

      Ώρα για καπαρντίνες! ..Τό 'παμε! 🙂

      Ευχαριστούμε ΠΟΛΥ για τα βίντεο του κυρίου Αντωνάκη!

      Καλή Χρονιά με υγεία και ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ!

      Διαγραφή
  8. Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΙΟΥΣ ΑΤΑ
    ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή χρονιά!Μήπως έχετε καμία ιδέα τι έγινε πάλι,έριξαν τα Αττικα Νέα της κυρίας Σουφλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειρήνη και ευλογία κυρίου σ΄όλους. Το ωραίο με την Πόπη είναι ότι τον καλικάντζαρο που της έριξε το site τον κέρασε μελομακάρονο και κουραμπιέ. Απίστευτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που δεν επιτρέπουν αγιασμό στα ύδατα να δούμε πως θα γλιτώσουμε από τσι καλικάντζαροι που μπλέξαμε

      Διαγραφή
  11. Καλή χρόνια, Κωστή μας!!
    Κλείσιμο στο σπίτι μέχρι 11/01!!
    Έρχεται η νέμεσις του Αγίου τραμμπ!!!
    To περιμένουν αθόρυβα!!!
    Ξέρουμε ,και όλοι, πού είναι το Guantamo,και τι οφείλουν!
    Επίθεση του παρόντος το παίζουν αγέρωχα επαίοντες!,,
    Αναμένουμε στην στάση με τα χειμωνιάτικα!!!!
    Εμβόλια για τους μη γνώστες.
    Ο Θεός της Ορθοδοξίας,μαζί μας!,
    Ν.Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΡΙΞΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΣΟΥΦΛΗ


    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΟΚ Κ ΔΕΟΣ ΤΟΥ 2021 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟ RECET .............τα υπόλοιπα ...........θα δημιουργήσουν επιπλοκές COMA..αναστολές έως το ΘΑΥΜΑ της ΑΝΑΣΥΓΚΡΌΤΗΣΉΣ......στο σχέδιο του ΘΕΟΥ.


    use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ας είναι η χρονιά της Επετείου των 200 ετών από την Εθνοαπελευθερωτική μας Επανάσταση Φωτεινή & Ζωοδότρα όπως εκείνη του Ιστορικού ξεσηκωμού.
    Υγίεια, δύναμη, πείσμα & πίστη στα διαχρονικά Ιδανικά μας, ω Έλληνες πανταχού της Οικουμένης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ.......ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΨΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΚΛΠ ΤΡΟΠΑΡΙΑ..........ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό δεν είμαι τόσο σίγουρος. Πιθανότατα χρειάζεται ο ενδιάμεσος (κλητός από το Θεό, χειροτονημένος ιερέας) για να γίνει σωστά. Όπως συμβαίνει με τα μυστήρια.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Κώστα και παρέα,
      Μου κάνει εντύπωση που Έλληνες Χριστιανοί, με ερευνητική διάθεσή και περισσή οξυδέρκεια, κρατούν ακόμα μια επιπόλαια στάση απέναντι στην Ορθόδοξη Πίστη που τόσο βάναυσα προδόθηκε και βεβηλώθηκε στην ληστρική σύνοδο της Κρήτης.
      Όποιος θέλει να ερμηνεύει σωστά την νυν κατάσταση ας μελετήσει τα κείμενα στο ιστολόγιο https://maxomaiyperpistews.blogspot.com/2020/06/blog-post_27.html
      Κατόπιν, θα καταλάβει πως η ψευδοιερείς που παραμένουν σε κοινωνία με τους εκκλησιαστικούς προϊστάμενούς τους - που είναι, από το 2016, άνευ εξαιρέσεως, παναιρετικοί οικουμενιστές, επίσημα μέλη του ΠΣΕ -, τους μνημονεύουν, δηλαδή και τους κάνουν υπακοή, δεν είναι σε θέση να ευλογούν ούτε τα γένια τους` είναι αξιολύπητοι και αποφευκτέοι!
      Να ξέρετε ότι αυτή η ηθελημένη άγνοια είναι το "μαύρο" που ρίχνει, οικειοθελώς, ο ίδιος ο [χλιαρός] χριστιανός στην ίδια την σωτηρία του.
      Η μόνη θεάρεστη στάση των Χριστιανών στην σημερινή συγκυρία είναι η ΙΕΡΆ ΑΠΟΤΕΊΧΙΣΗ!
      (είπα πιο κάτω τη "καλή χρονιά"!)

      Διαγραφή
    3. όλα είναι οκ αρκεί να μην έχει καθαιρεθεί ο επίσκοπος στα μυστήρια οκ εννοώ αυτά τα λέει πολύ καλά γιατί τα γνωρίζει άριστα ο πατήρ Θεόδωρος Ζήσης

      Διαγραφή
    4. Δεν καταλαβαίνω την επιχειρηματολογία σας.
      Η εκκλησιαστική ιστορία είναι γεμάτη από αυθεντίες στο είδος τους που, εν τέλει, δεν τα λέγανε καθόλου καλά. Βλέπε: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A9%CF%81%CE%B9%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B7%CF%82
      Επιπλέον ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε πως "το κακό θα 'ρθει από τους διαβασμένους".
      Γρηγορείτε!

      Διαγραφή
  16. ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΣΗΣ.
    ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ, ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ....

    ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ τα ΑΡΧΑΙΑ μας για ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=UKobJ_bOLL0&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΚΗΒΕΡΝΗΣΗ ,ΤΩΝ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΩΝ.
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΗΞΕ.
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΙΣΗ ,ΗΤΑΝ Ο ΛΑΒΡΟΦ.
    ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ , ΠΆΕΙ ΚΑΛΑ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΤΣΑΟΥΛΙΑ ΚΑΤΩ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΓΙΑ ΒΟΣΤΙΤΣΑ ,ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΟΥΛΑ.
    ΑΤΑ.
    ΑΥΤΆ ΤΑ ΦΩΤΑ ,ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ :
    ΜΙΑ ΠΟΚΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΑΘΗ.
    ΑΛΛΕΣ ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΧΟΥΜΕ.
    ΑΤΣΑΛΙ ΚΑΙ ΣΊΔΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΟΜΑΦΙΟΖΟΥΣ.
    ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ.
    ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΆΤΣΟΥΣ.
    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΎΡΙΟΙ !.
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΓΚΡΑΝ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΑΛΕΑΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΜΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΑΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.
    ΟΥΤΕ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΥΠΆΡΧΕΙ ,ΟΥΤΕ ΡΟΤΣΙ.
    ΟΥΤΕ ΣΟΡΟΣ ,ΟΥΤΕ ΧΕΝΡΥ ,ΟΥΤΕ ΓΚΕΙΤΣ.
    ΟΥΤΕ ΜΕΡΚΕΛ ,ΟΥΤΕ ΜΑΚΡΟΝ ,ΟΥΤΕ ΕΡΝΤΟΓΆΝ.
    ΤΑ ΣΚΥΛΟΨΑΡΑ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΓΟ.
    ΕΝ ΤΟΠΩ ΣΚΟΤΕΙΝΩ ,ΕΝ ΣΙΧΑΜΕΡΩ ,ΕΝ ΤΟΠΩ ΧΑΒΟΥΖΑΣ ,ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΤΟ ΠΥΡ ΤΗΣ ΕΞΑΥΛΩΣΕΩΣ.
    ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΤΙΣΕΣ !.
    ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΛΕΙΣΤΑΚΙΣ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΟΙ.
    ΤΙΣ ΜΥΞΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΞΟΚΛΑΜΑΤΑ.
    Ο ΟΦΙΣ ΜΕ ΗΠΑΤΗΣΕ.
    ΣΕ ΗΠΑΤΗΣΕ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΉΘΕΛΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΑΚΟ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ,ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΘΑΡΗ ,Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ'αρχάς να σας ευχηθώ καλή χρονιά
      Να σάς ερωτήσω και άν θέλετε μου απαντάτε
      Από πού καί πώς πηγάζει αυτή σας η αισιοδοξία που δέν θέλετε να την μοιραστείτε με τούς υπόλοιπους που παρακολουθούμε αυτό το ιστολόγιο
      Φαίνεστε να το απολαμβάνετε μέχρι ηδονής θα έλεγα χωρίς να θέλω να σας ειρωνευτώ διότι δέν είναι του τύπου μου,απλώς χαίρομαι να ακούω ανθρώπους που έχουν πάνω απ'όλα την αισιοδοξία που εξέλειπε τόσα χρόνια απο όλους τους άλλους Έλληνες.
      Ωφείλω να το παραδεχθώ οτι μάς κάνεις την ημέρα με τα σχόλια σου
      Δικαιοκλής

      Διαγραφή
    2. Αριστομαχε, μη μου πεις οτι εισαι πελοποννησιος;;;;Βοστιτσα ειναι η παλια ονομασια του Αιγιου,εκει που εκαναν μυστικες συναντησεις οι φιλικοι πριν την επανασταση...κοντοχωριανος λοιπον,γι αυτο εισαι μπουρλοτιερης...καλως να ορισεις..Σουλα

      Διαγραφή
  18. το 2021 είναι η χρονιά των ΕΛΛΗΝΩΝ. Να βάλουμε πάλι την ΕΛΛΑΔΑ μας στην κορυφή της υφηλίου.
    Ελλαδα το φως.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Ενα μεγάλο ευχαριστώ στις προσπάθειες των πατριωτών μπλόκερς που μας αφυπνίζουν και μας δίνουν ελπίδα. Να είστε πάντα καλά όλοι σας. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ...

    Μήνυμα προς προώθηση

    Πρόταση - έκκληση,
    Προς όλους τους αθλητικούς συλλόγους,προς κάθε αθλητή.. ποδηλάτες, δρομείς, πεζοπόρους, απλούς πολίτες...
    να συμβάλλουν στην μεταφορά του αγιασμού κατά το δοκούν !

    Έστω και ένας αγιασμός να φθάσει σε εκκλησάκι του προφήτη Ηλία αρκεί ( κορυφή βουνού ).

    Αυτό δεν είναι αντίδραση.

    Είναι δράση..

    Ένθεη, ευγενική και ευοίωνη !

    "Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ θΕΟΦΑΝΕΙΩΝ" -
    "Ο ΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΟΛΥΝΣΗ" -
    "ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΑΝθΡΩΠΟΥ" -
    "Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝθΡΩΠΙΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ" -
    "ΤΟ ΤΡΙΠΛΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ" -
    "ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΠΥΡ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ" - "ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ" = 3724

    "ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΕΤΟΣ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ" -
    "Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
    "Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ" -
    "Ο ΑΓΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" -
    "Ο ΦΥΛΑΞ ΦΩΤΟΣ" -
    "ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΟΡΥΦΩΣΙΣ" -
    "Ο ΙΗΣΟΥΣ ΩΣ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ" -
    "Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΤΗΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" -
    "Η ΠΕΜΠΤΗ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ" = 2931

    "ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΗΜΕΡΑ θΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΕΤΟΣ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ" -
    "Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΜΟΡΦΩΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ" -
    "ΕΡΓΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΙΩΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ" = 5676

    "Ασύλληπτη" η κυτταρική εσωτερική διεργασία της συγ-κίνησης των συναισθημάτων δια της Εν-Νοήσεως των συμμετεχόντων.

    Με Αγάπη και Φιλότητα


    Ποιητής των χρωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...

      "ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ"
      "Η ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΩΖΕΙ"
      "Η ΣΥΧΝΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ"
      "Ο ΗΡΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ" = 4146


      Ποιητής των χρωμάτων

      Διαγραφή
  20. Τον Κονσταντακάτο τον άκουσες έστω και μια φορά
    να αναφερθεί Στην Αγία μας Τριάδα και Στην Υπεραγία μας Θεοτόκο;

    Μερικά πράγματα απαιτούν αποκωδικοποίηση.
    Συγχαρητήρια για το άρθρο.
    Σας το έχω ξαναγράψει.
    Γράφετε πιο συχνά τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΘΡΑ.
    Απο ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ αναμεταδότες ...που πέφτουν και ανεβαίνουν, ανεβαίνουν και πέφτουν,
    χορτάσαμε.
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτό το είχα προσέξει, αλλά και ότι πολύ πολύ συχνά, την ώρα που μιλάει, βγάζει την γλωσσίτσα του έξω, αριστερά δεξιά, και γλύφει τα χείλη του. Αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια που ίσως θα ενδιέφερε περισσότερο τον Αριστόμαχο.. 🙂

      Διαγραφή
    2. Ο Κωνσταντακάκος (μανιάτης και όχι κεφαλονίτης - σε "άτος")Χιλιαστής είναι κατά τη δική του ομολογία. Το είχε πει σε ένα βίντεο που είχε αναρτηθεί εδώ σχετικά πρόσφατα. Έλεγε πως αφού θα γίνει ότι έχει να γίνει μας περιμένουν χίλια χρόνια ειρήνης και ευημερίας! Επιτέλους, τον πήρατε χαμπάρι...
      Καλή, αγωνιστική, χρονιά, σε όλους!

      Διαγραφή
    3. Eπίσης αγαπητή Ληξουριώτισσα!
      (λέω την ονομασία και γεμίζει το στόμα μου, γιατί ληξουριώτισσα ήταν κι η μάνα μου)

      Διαγραφή
  21. ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ
    ητοι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλιο αργα παρα ποτε Κ Ταυρε μου [για κων/ακο λεω] καλη χρονια,καλη και πολυ υγεια, και καλη λευτερια στη πατριδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιαννης Κριος02 Ιανουαρίου, 2021 21:38

    Καλη χρονια συνελληνες και ευχομαι το Ελληνικο πολιτικο Καρτελ να λαβει χωρις την παραμικρη εκπτωση αυτο ακριβως που του αξιζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ!..που θυμίζεις τον ΠΕΡΣΕΑ, Σ'ευχαριστούμε.. σου εύχομαι
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ κ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2Q21
    ΜαρΚο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συναγερμός για ύποπτη εισαγωγή σε ΜΕΘ: Μετά τον εμβολιασμό του και ενώ παραμένει αρνητικός σε όλα τα τεστ Covid-19 που του έχουν γίνει, μάλλον χαροπαλεύει από παρενέργειες. Ο Τσιόρδας χεσμένος πάνω του έτρεξε να τον εξετάσει..
    https://www.crisismonitor.gr/2021/01/02/synagermos-gia-ypopti-eisagogi-se-meth-erotimatika-gia-to-emvolio/amp/?__twitter_impression=true

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 32χρονη ιατρός στο Μεξικό χαροπαλεύει μετά τον εμβολιασμό της. Εμφάνισε εγκεφαλομυελίτιδα! Το περίεργο είναι ότι εμφανίζονται οι "ειδικοί" έκπληκτοι ενώ η Pfizer το έχει στις παρενέργειες, το εμφανίζει σαν σπάνιο όμως συμβαίνει.
      Τελικά θα μαθαίνουμε για παρενέργειες μόνον σε νέους και χωρίς άλλα νοσήματα και φυσικά θα λένε ότι είχαν πολλές αλλεργίες. Τους ηλικιωμένους που θα πεθαίνουν φυσικά δεν θα τους αναφέρουν πουθενά γιατί θα φταίνε τα προϋπάρχοντα νοσήματα...
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. ΕΝ ΤΟΠΩ ΧΛΟΕΡΩ ,ΕΝ ΤΟΠΩ ΦΩΤΕΙΝΩ ,ΕΝ ΤΟΠΩ ΑΝΑΨΥΞΕΩΣ ,ΕΝΘΑ ΑΠΕΔΡΑ ΠΑΣΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΒΛΑΚΕΙΑ.
      ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΙΣΤΕ ΡΑΓΙΑ ,ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΠΙΠΗ.
      ΠΟΡΔΑ !.
      ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΘΥΜΑ.
      ΟΣΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  26. Προς ολους τους διεθνηστουληδες, diversity lovers και πασης φυσεως κομμουνισταρια, παρτε ναχετε και το Νεον Ετος να σημανη το τελος της ανθρωποφαγου πορεια σας στη γη.

    https://twitter.com/MsAvaArmstrong/status/1345373811135422472

    Κωστα, εβγαλες τον Κωνσταντακακο σαν τριχα απο το ζυμαρι. Ευγε και καλη συναχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kι εμείς φίλε μου Ahoy,
      σε ευχαριστούμε για όλα αυτά τα ωραία και σοφά που μάς αναρτάς.

      Καλή δύναμη σε όλα και καλή χρονιά!

      Διαγραφή
  27. Ο Κούλης και ο Σέντερ μπακ.ο Γιάννης!!
    Ποδόσφαιρο παίζουν
    Σε γήπεδο με κοπρια της στανης

    Γλιστρά ο κουλης και πεφτει κάτω!!
    Και αθελα του
    παταει τον μαύρο γατο!!

    Ο Μπακ.. Ο ..γιαννης..
    Σουτάρει την μπαλα
    Και βλέπει στο δέντρο μια Κρεμάλα!!

    Έτσι φοβισμένος τρέχει
    Στην μαμα του
    Και αυτή του πλένει
    Τα χεσμενα σωβρακα του!!

    Ο κουλης εντρομος
    Κάτι ψελλιζει
    Η καμπαρντινα του σκίστηκε
    Και έξω χιονίζει!!






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φαίνεται ότι το μπόλιασμα δεν τους έκατσε καθόλου όπως το υπολόγιζαν. Μάλλον τα κρυφά γκάλοπ, που σίγουρα κάνουν, τους ανάγκασαν να αναδιπλωθούν -προς το παρόν - και αποφάσισαν να δημιουργήσουν μεγαλύτερη σύγχυση με τις νέες ανακοινώσεις και απαγορεύσεις. Άσε που με το νέο φιρμάνι εμποδίζουν και τον αγιασμό των υδάτων, άσε που με τις μεθοδευμένες μ@λ@κ@ες του κοντακιανού θηλυκού εκτρώματος προσπαθούν να προχωρήσουν με γελοία μαϊμουδίσια άλματα στην πραγμάτωση της ατζέντας που τους έχουν επιβάλει να διεκπεραιώσουν....Εν τω μεταξύ, τα άκριτα ανδράποδα συνεχίζουν να ρεύονται και να κλ@νουν τρομοκρατημένα και αποχαυνωμένα,απλώνοντας τα σάπια κορμιά τους στους καναπέδες, παρηγορούμενα και αποκοιμιζόμενα από τα σόου της tv, με τα μισά ζόμπι- celebreties επί της οθόνης, ενώ τα υπόλοιπα διασκεδάζουν με θράσος 1000 πιθήκων στον fake παράδεισο του dubai...Αν δεν σου έχουν σπάσει ακόμα τα νεύρα από την ανυπόφορη δυσωδία, από τον εγκλεισμό και από το θρασύτατο ψέμα που μας πνίγει, μπορείς να χτυπιέσαι από τα γέλια μέχρι δακρύων και να περιμένεις να καγχάσεις, με την απύθμενη βλακεία των αντίθεων, στο επόμενο καραξεφτιλισμένο επεισόδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου καλημέρα, και πάλι Χρόνια Πολλά!

      Η περιγραφή σου όπως πάντα με την επιτήδευση που είναι απαραίτητη σε περιπτώσεις σαν αυτές που ζούμε. Δες και την σχετική με το σχόλιό σου ανάρτηση https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/01/1121.html

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω οτι το μπολιασμα δεν τους εκατσε καθολου καλα!!! Αναπληρωτης Διοικητης μεγαλου νοσοκομειου νοσηλευεται στην ΜΕΘ του Θριασιου με καρδιολογικο προβλημα. Πριν 4 μερες εμβολιαστηκε!!! Παραλληλα εχθες το βραδυ κυκλοφορησε μια φημη, για βαρια ασθενη στο Σωτηρια, μετα απο μπολι, που ανησυχησε τον Τσιοδρα, και ετρεχε μεσα στην μαυρη νυχτα!!! Λενε οτι γιαυτον τον λογο ανεβαλαν εμβολιασμους προγραμματισμενους για τις 4/1!!! Επειδη τα δυο περιστατικα συνεβησαν, με μικρη χρονικη διαφορα, πονηρα σκεπτομενη, υποπτευομαι μηπως αφορα το ιδιο ατομο, που μεταφερθηκε σε αλλο νοσοκομειο, για να μην γινει τζερτζελο και για να θολωσυν τα νερα!!!

      Διαγραφή
  29. Ας θυμηθούμε πως ο αγιασμός των υδάτων μπορεί να γίνη- γίνεται
    και με το πάτριο ημερολόγιο (13 ημέρες μετά) οπότε.....
    Τα ύδατα αγιάζονται είτε το θέλουν κάποιοι είτε το εμποδίζουν.
    (Α-ληθεια πόσο ηλίθιοι είναι κάποιοι
    που θαρρούν πως μπορούν να εμποδίσουν το ΘΕΙΚΟ σχέδιο; Πόσο; )
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εντελώς λέμεεε ο διάβολος είναι κουτός είπε ο άγιος Παίσιος, φαντάσου λέει να κόψει βόλτες καποιο ρώσικο υποβρύχιο και να αγιάσει τον πλανήτη χαχα, ρίχνει κάποιος το μπουκάλι απ την Αυστραλία και πάει Σύμη στον Πανορμίτη
      αυτοί νομίζουν ότι είναι σόου, ποιός θα πέσει να πιάσει τον σταυρό

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΙΛΛΑΪΔΟΣ ΟΡΘΟΝ ΦΥΣΙΚΑ!

      Διαγραφή
    3. φυσικά
      το ορθόν ορθόν
      περί ορθού θα τους ξηγηθούμε όταν έρθει η ώρα και την ώρα εμείς την γνωρίζουμε αυτοί δεν το ξέρουν
      γειά σου Κωστάρα και καλή χρονιά

      Διαγραφή
  30. Κώστα καλή ελεύθερη και ευλογημένη ας είναι η χρονιά τούτη.
    Υγεία ψυχική, υγεία σώματος.
    Έθεσες τα πράγματα για πολλοστή φορά, όπως τους πρέπει, μπράβο!

    Και κάτι για τα Θεοφάνεια, να πάρει ο κόσμος αγιασμό, να αγιάσει
    τον οίκο του, τα παιδιά του, τα πηγάδια κτλ. και να φυλάξει.
    Ο Θεός μαζί σου, ο Θεός μεθ ημών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κώστα απαντώ στην απορία σου επάνω αν χρειάζεται ιερέας,
    Φυσικά χρειάζεται, υπάρχουν ιεροί κανόνες. άγιοι, σύνοδοι, πηδάλιο, τάξη, δόγμα, αρμονία, δεν είναι ξέφραγο αμπέλι η ορθοδοξία να έρχεται ο κάθε αδέσποτος από το πουθενά και να φτύνει αγώνες αγίων εδώ και αιώνες και να κάνει τα δικά του ή να εκτελεί εντολές άλλων, αν καταπατήσει τους κανόνες θα τον αγνοήσουν οι πιστοί, δεν είναι εκκλησία η εκάστοτε ιεραρχία μόνη της να αποφασίζει κόντρα στα παραπάνω,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. .. ΜΑΣ ΚOΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ !
    > ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ !!

    > Πάνος Σκαρλάτος - Αυτή ειναι η αλήθεια γιά τό εμβόλιο του κορωνοιού.
    > https://www.youtube.com/watch?v=qrd9_wEoef4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ...

    https://ieramonopatia.gr/psyxofeli/megas-agiasmos-pos-ton-pinoyme-kai-pos-ton-fylame-sto-spiti/

    Το Νού μας...


    Ποιητής των χρωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...

      https://www.in.gr/2021/01/03/greece/theofania-o-agiasmos-ksexeilizei-potiri-tis-orgis-gia-tous-iereis-etoimazoun-iero-antartiko/


      Ποιητής των χρωμάτων

      Διαγραφή