«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Η πρώτη αθωωτική απόφαση δικαστηρίου για 3 Έλληνες πολίτες, για την επιβολή προστίμου, σχετικά με την εφαρμογή της ΚΥΑ (ΦΕΚ Β 1/2-1-2021), που αναφέρεται στην απαγόρευση κυκλοφορίας και στην χρήση μάσκας. Περιμένουμε την δημοσιοποίηση του σκεπτικού της απόφασης. Ανοίγει ο δρόμος.

                                       https://twitter.com/PanagiotisMylo6/status/1348603929823760387

9 σχόλια:

  1. Ξερουν αυτοι, τωρα το πανε με την βδομαδα η τις δυο βδομαδες και αλλη ΚΥΑ και θα πρεπει να τρεχουμε καθε βδομαδα στο Πρωτοδικειο!!! Οσο δεν τους μαζευουμε με τις πετρες η με τις κλωτσιες, καλα μας κανουνε!!! Επι τη ευκαιρια, ποσο πιθανο στατιστικα ειναι, ο κυριουλης που νοσηλευεται στο "Σωτηρια" να τυχαινει να εχει το ιδιο επωνυμο με τον θεουσα Τσιοδρα και μαλιστα να το δημοσιευει ιστοσελιδα αθλητικου περιεχομενου;;;; Ατιμη κοινωνια, αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους κατεβαζεις!!! Η ΠτΔ εγινε θεαρα με το εμβολιο και ο Τσιοδρας εγινε παρ' ολιγον πτωματαρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ εύπιστη είσαι Βούλα σκέτο, εγώ είμαι άπιστος Θωμάς, αν δεν δω δεν πιστεύω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ήταν τώρα εξουσία ο Σύριζα, ο λαός θα αντιδρούσε αλλιως
    Αλλά αυτή η άτιμη η δεκσιά, μας μάγευε πάντα με την γκλαμουριά, τα κουστουμάκια, τις ξούρες, τα κομμωτήρια, το υφάκι του δήθεν σοβαρού και ειδήμονα, τον αέρα του εύπορου... Σημαντικές λεπτομέρειες που γοητεύουν τις πέρδικες δηλαδής, οι οποίες ηδονίζονται στη θέα των βιτρινών. Στρουκτουραλιστικό πρόβλημα της κενωνιας βεβαίως βεβαίως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του ΣΥΡΙΖΑ .
      Σκυφτό τον βρηκα.. και
      Του το σφυριζα!!!

      Ωχ. Αλ6 τι;σε περιμένει εκεί για τις Πρέσπες!!
      Ο γουλιανος ολος δικός σου!!!
      Ίσα με 1 μετρο και βάλε!!
      Πώς θα τον φάς μόνος η,,με παρεα???

      Διαγραφή
    2. Τσυριζα και Νδουλα, ιδια πολιτικη, οι σκατοφατσες μονο αλλαζουν με γραβατα η χωρις!!! Βλεπε Πρεσπες, λαθρομεταναστευτικο, Ελληνοτουρκικα και τωρα κουραδοιος!!! Ο ενας φτυνει και ο αλλος καταπινει!!! Καλα ξυπνητουρια και καλη τυχη!!!

      Διαγραφή
  4. > Ἡ δύναμη τοῦ Ψαλτηρίου, 8-7-2020, Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου

    > https://www.youtube.com/watch?v=lNvQXGie-BY&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΣΚΑΤΟ ΧΑΖΑΡΙΑ.
    ΟΙ ΠΙΠΗΔΕΣ ΟΒΡΙΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΠΗΔΕΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ "!.
    ΣΚΑΤΙΛΑ ΧΩΜΕΝΗ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΊΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΣΚΑΤΟ ΑΝΑΔΕΥΕΤΑΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΧΕΣΟΥΝΕ ΜΑΛΙ ΑΠΟ ΛΥΚΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή