«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Εκμετάλλευση του κορωνοϊού από την κυβέρνηση της ΝΔ


 

Έγινε πλέον φανερό, ότι η Πατρίδα μας με γρήγορους ρυθμούς οδηγείται στην πλήρη καταστροφή και ο λαός σε απόλυτη εξαθλίωση. Υπεύθυνη η κυβέρνηση της ΝΔ, ο οποία απέδειξε, ότι είναι το ίδιο ανίκανη και φαύλη με την προηγούμενη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Οι πληρωμένες μαϊμού-δημοσκοπήσεις ελάχιστους ανεγκέφαλους πείθουν. Η πλειοψηφία των Ελλήνων το έχει συνειδητοποιήσει και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να αντιδράσει. Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει, ότι θα αποφύγει τον καταποντισμό του κόμματός του με πρόωρη προσφυγή στις κάλπες εντός του 2021. Ο μόνος σύμμαχος που του έμεινε είναι ο κορωνοϊός.
 
Συγκεκριμένα:
 
- Εφαρμόζει έναν σκληρό εγκλεισμό των πολιτών στα σπίτια τους. Έτσι τους απαγορεύει να αντιδράσουν στον συνεχιζόμενο εποικισμό με δημιουργία μουσουλμανικών κωμοπόλεων σε διάφορες περιοχές, στην επικείμενη εκχώρηση του Αιγαίου μας στους νεομογγόλους, στην πιστή εφαρμογή της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών και στην διάλυση της οικονομίας.
 
- Συνηθίζει τον Ελληνικό λαό στην υποταγή σε αντισυνταγματικά και παράνομα σκληρά μέτρα σκορπώντας τον τρόμο και την ανασφάλεια.
 
- Με το κλείσιμο των επιχειρήσεων οδηγεί σε φτωχοποίηση μεγάλη μερίδα των πολιτών. Η ελληνική οικονομία οδηγείται σε μη αναστρέψιμη πολυετή καταστροφή. Οι άνεργοι στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια. Αυτός που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα δεν έχει το σθένος να αντιδράσει δυναμικά και περιμένει το “κοκαλάκι” που θα του ρίξει η κυβέρνηση.
 
- Μετατρέπει την Αστυνομία από όργανο προστασίας του πολίτη σε εισπρακτικό μηχανισμό και φόβητρο των νόμιμων Ελλήνων.
 
- Με το πρόσχημα των μέτρων προστασίας από τον ιό και της αναγκαιότητας εμβολιασμού μοιράζει εκατομμύρια στα συστημικά ΜΜΕ, τα οποία με την σειρά τους καθημερινά εγκωμιάζουν το έργο της κυβέρνησης αποκρύπτοντας επιμελώς κάθε δυσμενές γι' αυτήν. Σημειωτέον ότι, βάσει της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος είναι υποχρεωμένος χωρίς αμοιβή να προβάλει μηνύματα για την υγεία των πολιτών.
 
Όταν η υγεία των πολιτών κινδυνεύει και χάνονται καθημερινά ζωές δεν επιτρέπεται στην κυβέρνηση να εκμεταλλεύεται την αγωνία τους για ιδιοτελείς μικροκομματικούς σκοπούς.
 
Οι σοφοί πρόγονοί μας έλεγαν:" Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πανθ' ορά". Και η ώρα της δίκης πλησιάζει. Αρκεί οι Έλληνες να αφυπνιστούν και να ξεφύγουν από τον σφικτό κομματικό εναγκαλισμό.

(ανωνύμου)

18 σχόλια:

  1. Και όμως υπάρχουν ακόμα κάτι χιμπατζήδες που πιστεύουν σε αυτούς.
    Να ζει κανείς η να μη ζει;

    Χθεσινή ενημέρωση από Τσάρλι Γουόρντ περί στρατιωτικού νόμου, καραντίνας και ορκωμοσίας:
    https://www.youtube.com/watch?v=XMRsXZ8bJBs&ab_channel=EternalNow
    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστούμε boy!
      Είσαι άψογος!
      Θα αναρτηθεί, εφόσον είδα ότι κι ο ήχος είναι καλός.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ,ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.
    ΘΑ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ,ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ !.
    ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΑΚΑΡΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΗ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΥΓΓΙ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
    ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ !.
    ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! ΚΑΙ ΠΆΛΙ.
    ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ Ο ΣΩΦΡΩΝ.
    ΠΡΌΣΕΞΕ ΚΩΣΤΗ !.
    ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΠΌΡΤΑ , ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΊΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΟΡΓΚΙΝΙ.
    ΣΟΥΜΟ ΕΣΥ ,ΜΜΑ ΕΓΩ ,ΘΑ ΦΡΑΚΑΡΟΥΜΕ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΥΤΤΑΤΕ ΨΗΛΑ ΤΑ ΕΛΙΚΌΠΤΕΡΑ....
    ΚΑΤΩ ΝΑ ΚΥΤΤΑΤΕ , ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΧΗ ΠΕΣΗ ΚΑΝΑ ΔΙΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΧΟΥΧΛΟΥΜΠΟΥΧΛΟΥ.
    ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗ ,ΕΙΣΑΙ ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/954613_pantahoy-paron-dipla-ston-kyriako-mitsotaki-o-aadamopoylos

    Αυτό το πήραμε είδηση; Κολλητός του Μπισκατακις ο βιαστής της Σοφίας Μπεκατώρου ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας ο Αδαμόπουλος;
    Μήπως σύντομα θα πάρουν και οι δικοί μας τον πουλ0ν;

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερωτηση:
      Η παθουσα ΤΟΤΕ, ενταξει ηταν μικρη και δεν ηξερε ΠΩΣ να αντιμετωπισει το γεγονος που καταγγελει.
      Αν και ενα 20χρονο κοριτσακι τοτε, ειχε και μυαλουδακι και ποδια και χερια για να τρεξει μακρια απ τον ΟΠΟΙΟ κινδυνο.
      Αλλα ας πουμε ηταν μικρη.
      Δεν ειχε πατερα και μητερα να καταγγειλει ΤΙ ΤΗΣ εκανε ο εν λογω;
      Γιατι δεν τοπε τοτε αμεσως στους γονεις της παρα την επιασε τωρα η εγνοια να βγει δημοσιως και να το πει;
      Λετε ναχει ετοιμη καμμια βιογραφια της με πιπερατες λεπτομερειες ετοιμη για το τυπογραφειο;
      Λεω γω τωρα.

      Διαγραφή
    2. Είπε ότι η μεγάλη της αδυναμία ήταν η ιστιοπλοΐα και αν το έλεγε στους γονείς της θα την σταματούσαν αμέσως. Ήθελε να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς και προτίμησε να υποφέρει παρά να το πει. Ο στόχος της ήταν το μετάλλιο και τα κατάφερε αλλά με προσωπικό κόστος.
      Τώρα το δήλωσε γιατί 1ον δεν είναι εκδικητική και ξέρει ότι έχει παραγραφεί σαν ποινικό αδίκημα, αλλά 2ον δεν μπορούσε να το αποσιωπήσει άλλο όταν ο ίδιος συνεχίζει να καταστρέφει και άλλους αθλητές! Δεν ήθελε να αφήσει να καταστρέφονται συναθλητές της όπως ο Κακλαμανάκης που του ζητούν 100.000 ευρώ αποζημίωση!!!
      Είναι οι ίδιοι από το 1991 στην ομοσπονδία και δεν τους πειράζει κανείς και κάνουν ότι θέλουν, προωθούν όποιον θέλουν και εκμεταλλεύονται τους αθλητές.
      Η ασυδοσία πρέπει να σταματήσει!
      Έκαναν βίντεο πολλοί αθλητές υπέρ του Κακλαμανάκη, αλλά δεν το προώθησαν το μμε, ούτε έδωσε κανείς σημασία και οι διώξεις συνεχίστηκαν. Οι "παράγοντες" τους επιτέθηκαν, οπότε δεν μπορούσε άλλο να σιωπήσει! Δεν είναι δυνατόν οι εγκληματίες να μιλάνε να φοβερίζουν και να καταδιώκουν αθλητές!
      Έχει υποστεί ήδη έναν βιασμό, δεν χρειάζεται να έχει κι έναν βιασμό "σχολίων" από κάποιους που δεν μπορούν να καταλάβουν, αλλά ούτε καν προσπαθούν!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. Επειδη το "Διοδοτος" ειναι αλλης φυσης ιστολογιο και οχι κουτσομπολιστικο, με την ανοχη του διαχειριστη θα περιοριστω στα εξης:

      Ακου να σου πως κυρα μου.
      Δεν ξερω ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ οτι αν μιλουσε τοτε στους γονεις της η παθουσα, αυτοι θα την σταματουσαν απ το αθλημα και δεν θα εκαναν μυνηση οχι μονο στον καργιολη αυτον αλλα ΚΑΙ στην ομοσπονδια.
      Φαινεται ομως, οτι με την ΤΟΤΕ σιωπη της, η αθλητρια εβαλε ενα μελλοντικο και αμφιβολο χρυσο, ΠΑΝΩ απ την αξιοπρεπεια της.
      Μεγαλο κοριτσι ηταν τοτε, δεν ηταν 10 χρονων κοριτσακι.
      Θα μπορουσε να βαλει τις φωνες, την τρεχαλα ή και να του βγαλει τα ματια του βρωμιαρη.
      Να σταματησω εδω;

      Θυμαμαι πριν μερικα χρονια οτι μια μαθητρια Λυκειου επεσε θυμα λεσβιακης παρενοχλησης απο μια καθηγητρια της, που ο πατερας της εν λογω καθηγητριας χρηματισε πρυτανις του ΕΚΠΑ και καποιο φεγγαρι υπηρξε και υπουργος Παιδειας. Αφου λοιπον η ανηλικη αρσακειαδα μαθητρια μιλησε στους γονεις της, αυτοι "σφυριξαν κλεφτικα" στην εν λογω και την καθισαν στο σκαμνι. Η αποφαση του δικαστηριου δεν με απασχολησε ουτε με ααπασχολει αλλα δεν νομιζω οτι η εν λογω λεσβια τολμησε να παρενοχλησει καποιο αλλο παιδι.

      Η ιστορια με τον...βιασμο της αθλητριας εχει πολλα γκριζαρισμενα σημεια για μενα αλλα και για πολλους αλλους που δεν ανεχονται τις φεμινιστριες/εσαει θυματα και σταματω εδω.

      Διοτι η σιωπη στο οποιοδηποτε εγκλημα δεν ειναι παντα χρυσος.
      Και η βιασθεισα σιωπησε.
      Απλα.


      Καποιος

      Διαγραφή
    4. "Η αποφαση του δικαστηριου δεν με απασχολησε ουτε με ααπασχολει αλλα δεν νομιζω οτι η εν λογω λεσβια τολμησε να παρενοχλησει καποιο αλλο παιδι." Τάδε έφη ο υπερθεν υπογράφων Κάποιος.

      Η απόφαση του δικαστηρίου δεν σας απασχόλησε. Ναι; Παράξενο, νομίζω πως θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει, εμένα θα με ενδιέφερε.
      Η απόφαση του δικαστηρίου δεν σας απασχολεί ούτε και σήμερα. Ναι; Υπάρχει κάποιο διότι.
      Νομίζετε πως η εν λόγω λ.... (μάλλον θα εννοείτε τζιβιτζιλού διότι είναι κρίμα κι άδικο οι κάτοικοι ενός φημισμένου νησιού να ορίζονται με τον αυτό τον τρόπο γιατί έτσι το θέλουν οι διαστροφείς της ιστορίας) Νομίζετε λοιπόν πως δεν κλπ κλπ
      Γιατί δεν το ψάχνετε έτσι που να είστε βέβαιος; Γιατί;
      Μήπως γιατί δεν είναι έτσι;
      Astillais

      Διαγραφή
    5. Συνέχεια του προηγουμένου
      Κύριε Κάποιε, αν είστε δικηγόρος μόλις καταδικάσατε αυτόν που ,υποτίθεται, υπερασπίζεστε.
      Αν είστε αυτόκλητος υπερασπιστής του παραιτηθέντος βιαστή μόλις γίνατε κατήγορός του.
      Αν είστε γονιός , ρωτήστε τα παιδιά σας. Αυτά γνωρίζουν να σας συμβουλέψαν έτσι ώστε να μην κάνετε απανωτές γκάφες.
      Astillais

      Διαγραφή
  4. Ρε παιδια επειδη η μνημη μου ειναι ακομα στα καλα της, θυμαμαι:
    Πρωτα ειχαμε την αρκουδα.
    Την Ρωσσικη αρκουδα, εννοω.
    Μη μας την πεσει η "αρκουδα" και μας φαει εμας τους δυτικους.
    Και ναααααα η τρομολαγνια απ τις βρωμοφυλλαδες εκτος κουρελοπανων Ριζοσπαστη, Αυγης και συνοδοιπορων.
    Το '89 εδωσε και πηρε και ψοφησε η αρκουδα.
    Και νααααα!
    Μιλιουνια οι "ευποροι και οι χορτασμενες" του κομμουνιστικου παραδεισου ξεχυθηκαν και πλημμυρισαν τα μπουρδελα της Δυτικης Ευρωπης.
    Ξαφνικα και μετα απο καμια 10αρια χρονια γιναμε μαρτυρες της ...τρομοκρατιας στην ΝΥ και στην Ουασιγκτων DC.
    Αθεατοι "αραβες" τρομοκρατες (ουτε που τους πηραμε χαμπαρι) κοροϊδεψαν ενα αμυντικο συστημα αξιας ενος δις δολλαριων, (NORAD), και ερριξαν τρεις ουρανοξυστες ενω παραλληλα ανοιξαν μια τρυπα στον τοιχο του 5γωνου και μαλιστα ακριβως στην μερια που στεγαζοντο οι αρχιλογιστες του πενταγωνου και ψαχναν να βρουν ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ 2.3 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ απ' τον μπεζαχτα του με CFO τοτε, τον... ραββινο Ντοβ Ζακεϊμ.

    Οσαμα-Μπιν-Λαντεν, κι αγιος ο θεος σας λεω.

    Κι απ΄την αρκουδα που θα μας ετρωγε ζωντανους, πεσαμε στους ταλιμπανοτζιχαντιστες που θα μας σφαζαν ζωντανους και μετα θα μας τρωγαν αψητους.
    Μας ταπε κι ενας δικος τους "μεστιζο".
    https://www.youtube.com/watch?v=dNvmMmThe1M


    Και ξαφνικα;
    Μας τελειωσε το παραμυθι με την τρομολαγνια και ευφευραμε τον παλι αθεατον και βολικον ϊο.
    Οχι τη «ελευθεροτετοιας», ουτε της Ντορας. Τον αλλο, τον Κινεζοϊο.
    Ανοιγεις το τσοντοκαναλο κι αντι να δεις κανα ωραιο μελαχροινο μπικινι στον Παρνασσο να σκιζει το χιονι με τα πεδιλα του και να σου το πεταει στα μουτρα και συ να γλυφεσαι, βλεπεις κηδειοσημα και τον Σηψη.
    Αμ ο 7δαχτυλος; Τι φατσα κι αυτη ρε παιδι μου! Αυτος κι αν ειναι «μπουλη φαε το φαϊ σου για θα σε παρει ο 8δαχτυλος»!
    Ποσοι πεθαναν απο κορωνοϊο, ποσοι ειναι προγραμμενοι να πεθανουν και ποσοι ΠΡΕΠΕΙ να πεθανουν να γλυτωσουμε και καμμια συνταξη

    Δεν ξερω.
    Σκεφτομαι ρε παιδι μου!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οπως και να 'χει, λιγα ειναι τα ψωμια του Καισαρα Κουλιγουλα και της Κουλοκυβερνησης του!!! Στα τσακιδια, ολη μαζι η Κ@λοφαμιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ,ΟΤΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΕΛΕΚΑΝΑΚΗΣ ,ΕΤΩΝ 58,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ , ΝΌΣΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΔΙΜΗΝΗ ΜΑΧΗ , ΑΠΕΒΙΩΣΕ.
    ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΒΙΩΣΕ.
    ΗΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ.
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΗΝ.
    ;;;;;;;;;;; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σχολιασα στο της 17ης Ιανουαρίου, 2021 03:02 σχολιο μου....

    -Η ιστορια με τον...βιασμο της αθλητριας εχει πολλα γκριζαρισμενα σημεια για μενα....-

    Και πριν αλεκτωρ λαλησει τρις, το απανταχου μολυσμενο "αμερικανικο" CNN, που υπερασπιζεται με νυχια και με δοντια εναν κλεφτη, απατεωνα πορνογερο (με μια αποδεδειγμενα σαπια παιδοβιαστο-οικογενεια πισω του) για προεδρο της μεγαλυτερης χωρας στον κοσμο, χωρις οι βιασμοι που κυριαρχουν στο αγαπημενο του Χολλυγουντ, (αν δεν ηταν ο Τραμπ Προεδρος δεν θα ακουγαμε κιχ για πολλαπλες υποθεσεις βιασμου απ τον γουρουνο-Γουεϊνσταϊν (της Μιραμαξ) ουτε για το παιδοβιαστην ανηλικων κοριτσιων και την παρεα του, Επσταϊν) αδραξε την σκυταλη της υπερασπισης μιας πρωην αθλητριας, ενος αλλου εθνους καπου 10.000 χιλομετρα μακρια.....

    Να επανορθωσω λοιπον:
    Οχι μονον, "Η ιστορια με τον...βιασμο της αθλητριας εχει πολλα γκριζαρισμενα σημεια για μενα" αλλα τωρα υποπτευομαι οτι εχει μεγαλες λακουβες με καργα θολα νερα και ο χρονος που η κυρια βγηκε να καταγγειλει τον βιασμο της μετα 23 χρονια, ειναι ακρως υποπτος.
    Φαινεται οτι τα χρυσα μεταλλια και οι τιμητικες διακρισεις στον υγρο στιβο δεν απεφεραν τα προσδοκομενα αργυρια και τωρα που βιωνουμε εποχες ισχνων αλλα κι ασθενων απο τον κινεζοϊο αγελαδων, βαλαμε μπρος για αλλου ειδους "αρμενισματα" χωρις κουπια και χωρις πανια.


    Sofia Bekatorou: Olympic medalist's decision to speak out over alleged 1998 sexual assault sparks public outcry in Greece. Sofia Bekatorou of Greece won gold in the women's double handed dinghy 470 finals race at the Athens 2004 Summer Olympic Games. ... Bekatorou did not name the person she is accusing.2 hours ago

    www.cnn.com › 2021/01/16 › sport › sofia-bekatorou-all..
    Sofia Bekatorou: Olympic medalist's decision to speak out ...



    Καποιος

    ΥΓ
    Για το δε "φημισμενο" νησι της Λεσβου ...."θου κυριε φυλακη τω στομα τι μου" με τα κουμμουνια.
    Αλλα οπως εστρωσαν ετσι θα κοιμηθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διορθωσις!

    -χωρις οι βιασμοι που κυριαρχουν στο αγαπημενο του Χολλυγουντ ΝΑ ΤΟ ΕΝΟΧΛΟΥΝ-


    Ο Καποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νομίζω ότι χάνω τα λόγια μου να απαντώ σε κάποιον που αγνοεί ότι γράφουν τα σχόλια και γράφει σταθερά την άποψή του, χωρίς να επιδέχεται κανέναν διάλογο...
    Το θέμα του βιασμού καταρχήν δεν είναι "γκρίζο" είναι κατάμαυρο. Αυτά που έγραψα προηγουμένως δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου, αλλά τα είπε η ίδια σε συνέντευξη της που εξηγούσε αναλυτικά το ΓΙΑΤΙ τώρα!
    Καλώς ή κακώς εμένα με έπεισε ότι λέει αλήθεια, άλλους όχι όπως εσένα. Το ότι σχολιάστηκε από το CNN δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχουν οι δηλώσεις Κακλαμανάκη:
    "Από τα 19 μου έλεγα ότι η ομοσπονδία είναι κράτος εν κράτει",
    "Ο χρυσός Ολυμπιονίκης είπε πως η Σοφία Μπεκατώρου είναι σπουδαία αθλήτρια και άνθρωπος και τόνισε πως οι αποκαλύψεις της έρχονται να «κουμπώσουν» σε όσα ο ίδιος έχει καταγγείλει εδώ και χρόνια για τον τρόπο που λειτουργεί η Ομοσπονδία."
    Πίστευε ότι θες, αλλά άφησε τους ποταπούς χαρακτηρισμούς "κυρά μου" για όσους/όσες δεν συμφωνούν με την άποψη σου.
    Για τα αποτελέσματα των εκλογών πιστεύεις ότι βγάζει η Σίνκουλαρ;
    Πιστεύεις την σίνκουλαρ, αλλά όχι την Μπεκατώρου! Ο καθένας με τις απόψεις του...
    Η αισχρή χρήση του ονόματος του νησιού από τον φρόϋντ θα έπρεπε σαν Έλληνα να σε κάνει να αγανακτείς, αλλά αντίθετα κατηγορείς τους κατοίκους! Με αυτό δεν βρίσκω λόγια...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε απεκαλεσα "κυρα μου" γιατι μερος του σχολιου σου (17 Ιανουαρίου, 2021 01:39) ηταν προσβλητικο απεναντι μου.
      Τα αλλα αστα.
      Αλλα λογια ν' αγαπιωμαστε.
      Βγηκαν κι αλλες ετεροχρονισμενες "παθουσες" στην επιφανεια.
      Μεχρι και η Μανδρου σχολιασε την καταγγελια της αθλητριας, παραλληλα ομως αναγνωρισε το τεκμηριο της αθωωτητας των χρυσαυγιτων, εεεε συγνωμη, του υποτιθεμενου βιαστη ηθελα να πω.

      Διαγραφή
  10. xaxaχα, τα ματια του κύολη εργο τεχνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή