«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Γιατί; Ξέρει κανείς;

 

Το διαβάσαμε στο facebook:

 

Ας υποθέσουμε ότι εμβολιάζομαι:

  • Μπορώ να σταματήσω να φοράω τη στοματική μάσκα;
  • Οχι.
  • Μπορούν να ανοίξουν ξανά εστιατόρια, καταστήματα κ.λπ. και όλα να λειτουργούν ξανά κανονικά;
  • Οχι.
  • Είμαι ανθεκτικός στο COVID-19;
  • Ίσως, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς, μάλλον δεν θα σας εμποδίσει να το κολλήσετε.
  • Τουλάχιστον δεν θα είμαι πλέον μεταδοτικός στους άλλους;
  • Όχι, μπορείς να το μεταβιβάσεις, ίσως, κανείς δεν ξέρει. Ούτε ο ΠΟΥ.
  • Εάν εμβολιάσουμε όλα τα παιδιά, το σχολείο θα λειτουργήσει ξανά κανονικά;
  • Οχι.
  • Εάν έχω εμβολιαστεί, μπορώ να σταματήσω την κοινωνική αποστασιοποίηση;
  • Οχι.
  • Εάν έχω εμβολιαστεί, μπορώ να σταματήσω την απολύμανση των χεριών μου;
  • Οχι.
 
 
  • Εάν εμβολιαστώ κι εγω και ο (μεγάλος) πατέρας μου, μπορούμε να αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλον;
  • Οχι.
  • Θα ανοίξουν ξανά οι κινηματογράφοι, τα θέατρα και τα στάδια χάρη στα εμβόλια;
  • Οχι.
  • Θα μπορέσουν να συγκεντρωθούν οι εμβολιασμένοι;
  • Οχι.
  • Ποιο είναι το πραγματικό όφελος του εμβολιασμού;
  • Ο ιός δεν θα σε σκοτώσει.
  • Είστε βέβαιοι ότι δεν θα με σκοτώσει;
  • Οχι.
  • Εάν ο ιός στατιστικά δεν θα με σκοτώσει, γιατί πρέπει να εμβολιαστώ;
  • Για την προστασία άλλων.
  • Αν λοιπόν εμβολιαστώ, οι άλλοι είναι 100% σίγουροι ότι δεν θα τους κολλήσω;
  • Οχι.
  • Μόλις εμβολιαστώ, δεν θα ξαναβγώ θετικός χρησιμοποιώντας το pcr;
  • Οχι. Στην πραγματικότητα, θα βγείτε θετικός χρησιμοποιώντας pcr ακόμη πιο γρήγορα.
  • Μόλις εμβολιαστώ, δεν διατρέχω τον κίνδυνο σοβαρών (θανατηφόρων) παρενεργειών;
  • Κανείς δεν το ξέρει ακόμα, σύμφωνα με τον ΠΟΥ και το RIVM που είναι πολύ νωρίς για να μπορέσουμε να κρίνουμε.

Γιατί πρέπει να εμβολιαστούμε; Ξέρει κανείς;;;;;


 kanenazori.wordpress.com

 

26 σχόλια:

  1. Μα για να προχωρήσει το σχέδιο αποπληθυσμου του πλανήτη. Ένα παγκόσμιο δολοφονικό σχέδιο κατά των ανθρώπων. Η γνώμη μου.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.pronews.gr/ygeia/957145_nsypsas-den-xero-me-tis-eikones-aytes-tha-mporei-na-synehisei-i-agora-na-einai-anoihti

    Κοιτάξτε φάτσα το σιχαμερό ερπετό. Πόση κακία βγάζουν τα μάτια του.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΩΠΑ ΤΟΥ ,ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΤΣΆΡΚΕΣ ΤΟΥ ,ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΑΓΆΠΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. https://nikolaosanaximandros.gr/nea-kai-eidiseis-sta-gewpolitika/

    Και ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από τον Αναξίμανδρο για τις τελευταίες εξελίξεις!!

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΧΡΙΣΤΟ, ΑΝΩΜΑΛΟ, ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ! ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΥΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέχρι την Παρασκευή (22/1) στις ΗΠΑ είχαν καταγραφεί 148 θάνατοι από τον κορωνοϊό, ενώ 170 άτομα εμφάνισαν απειλητικά για τη ζωή συμβάντα μετά από εμβολιασμούς COVID-19, καθώς και 65 μόνιμες αναπηρίες(!!!), σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσιογράφος των ΝΥT (pronews).
    Αντιγόνη
    [ΥΓ. Μας λένε για νέα μετάλλαξη του ιού, αλλά ότι οι υφασμάτινες μάσκες μας προφυλάσσουν!!! Πότε κάνανε μελέτη οι ατσίδες πάνω στην παρατεταμένη χρήση μάσκας στον μεταλλαγμένο ιό που ανακάλυψαν πρόσφατα; Από αυτό και μόνο φαίνεται το "δούλεμα"..]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΜΙΛΗΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕ ΝΕΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ... ``ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ''
      ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΟΙ, ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ 3%.
      ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΙΣΠΝΟΗ ΚΑΙ ΕΚΠΝΟΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ
      ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ``ΞΕΧΑΣΑΝ''
      ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΙΑ [ΕΙΔΙΚΑ ΕΘΝΙΚΗ] ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  6. ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ - ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ AUTO DA FE ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ
    Η μάσκα κρύβει τον άνθρωπο, κρύβει την έκφραση και καλύπτει με το τυραννικό ύφασμά της το ανθρώπινο χαμόγελο, σβήνει τις γραμμές επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων μεταμορφώνοντας την κοινωνία σε μια απανθρωποιημένη μάζα από μασκοφορεμένα δίποδα που στο βάθος της ύπαρξής τους βρίσκεις μπολιασμένα τον φόβο και τον πανικό.
    Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος για χρήση της μάσκας παρά μόνο για επιβολή και έλεγχο, αν κατά την ρήση του Βιττγκενστάιν το πρόσωπο είναι το σώμα της ψυχής, τότε η εξουσία και τα συστήματα ελέγχου που την απαρτίζουν θέλησαν με την μάσκα όχι μόνο να φιμώσουν το στόμα, να απαξιώσουν το πρόσωπο, να συνθλίψουν τον Λόγο, θέλησαν να σβήσουν και την ψυχή του σώματος καλύπτοντας την εκδήλωσή της στον φυσικό κόσμο, μετατρέποντάς την σε ένα θλιβερό απείκασμα μορφής που χάνει φασκιωμένο την ουσία.
    Με τον φόβο και τον πανικό λοιπόν ως βασικά τους όπλα, πυροβολούν νυχθημερόν από τα πολυβολεία των Μέσων Μαζικής Εξαχρείωσης, θέλοντας να καθυποτάξουν τα μυαλά και τις συνειδήσεις των ανθρώπων, να βάλουν την δημιουργία σκέψης σε αχρηστία, ως πρώτο βήμα για την πλήρη υποδούλωση. Το επόμενο βήμα θα είναι η οριστική βιολογική καθυπόταξη , μια υποταγή οριστική που εκτός των άλλων την βαφτίζουν μετανθρωπισμό, και ένας από τους τρόπους για να επιτευχθεί αυτό εξασφαλίζεται και δια των εμβολίων τους και των ποικίλλων εκφράσεων που αυτά θα λάβουν, ένεκα πλουραλισμού…
    Παντού μιλάνε για μια νέα κανονικότητα, για μια νέα επανεκκίνηση, λες και μια ιική γρίπη σε μια προηγμένη τεχνολογικά και πνευματικά κοινωνία, θα μπορούσε να ωθήσει από μόνη της σε όλο αυτό το μπαρουφό-αφήγημα, μιλάνε και πράττουν θεωρώντας πως οι άνθρωποι σταμάτησαν ξαφνικά να σκέφτονται, δεν καταλαβαίνουν τίποτα, δεν έχουν ίχνος από κριτική σκέψη και περιμένουν την αλήθεια δια στόματος αυτών που έχουν εκπαιδευτεί να λένε ψέματα και μισές αλήθειες διηθημένες μέσα από τα χειραγωγούμενα ανδρείκελά τους, τον μιντιακό συρφετό, που εκτός των άλλων στην παρούσα συγκυρία πέραν των μόνιμα μπουκωμένων μηχανισμών τους με χρήμα, έχουν πάρει από τα αφεντικά τους και έξτρα οικονομική ενίσχυση, ακριβώς για να αναμεταδίδουν καθημερινά και ασταμάτητα τα φληναφήματα περί πανδημίας και λοιπών κορωνομυθιών.
    Άλλα εκεί που η γύμνια τους είναι απροκάλυπτα εξευτελιστική είναι όταν επικαλούνται την επιστήμη και τους θεράποντες της, καλώντας επιστήμονες ένα τσούρμο κρατικοδίαιτων υπαλληλίσκων που η όποια επιστημοσύνη τους εξαντλείται στις εμετικές απειλές τους κατά της κοινωνικής ζωής, κατά των ανθρώπινων επαφών, κατά αυτής της στοιχειώδους λογικής μας, που ακούγοντάς τους και μόνο νιώθεις ότι την έχεις στείλει περίπατο και δεν ξέρεις αν και πότε θα επιστρέψει.
    Είναι οι γνήσιοι απόγονοι αυτής της επιστήμης που στο όνομά της κάποτε έκαιγαν ανθρώπους στην πυρά, όπως τον Giordano Bruno, (ασφαλώς η Ιερά Εξέταση δρούσε με την απόλυτη συγκατάθεση του επιστημονικού κατεστημένου της εποχής), κυνηγούσαν κάθε αντίθετη άποψη και γνώμη, θεωρώντας πως η δήθεν επιστήμη τους πρέπει να πάψει τον αντίλογο και την παράθεση άλλων ερευνών και πορισμάτων.
    Και πώς να μην είναι έτσι όταν όλο αυτό το επιστημονικοφανές συμπίλημα που έχει αναλάβει την κορωνοαφήγηση, έχει σαν επιστημονική προμετωπίδα του τον ΠΟΥ, ένα διεθνή οργανισμό που η διαφθορά του και η ανυποληψία του είναι παροιμιώδεις, ένα επιφανειακό και μόνο ψάξιμο να κάνει κάποιος για τα τού συγκεκριμένου οργανισμού θα συνειδητοποιήσει του λόγου το αληθές.
    Αργύρης Κ.
    (Συνεχίζεται...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΗΣ ΤΟΝ ΜΟΛΩΧ.
    1.ΘΕΛΕΙ ΖΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    2.ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΆΝΟΥΝ ΦΥΤΟ Ή ΨΟΦΙΟ ,ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.
    3.ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΌ ΤΟΥΣ ΡΕΣΕΤ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ,ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΎΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ.
    4.ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΝΑΝΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ
    ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ,ΣΑΝ ΡΟΜΠΟΤ.
    5.ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙΡΑΞΗ ΤΟ DNA.
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΣΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗΣ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.
    6.ΜΕ ΤΑ ΝΑΝΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΟΠΑΝΑΗ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΤΟΥ 5G.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥ ΧΑΝ.
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑΝΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ.
    ΕΙΔΕΣ Η HUAWEI ;
    Αγόρασε ρε μαλακα και κάνα καινούργιο κινητό τηγάνι.Τι ;δεν θα εχης 5G ;
    Είσαι τρε ΜΠΑΝΑΛ.
    Σμαρτ tv έχεις ;
    Ε !θα την φας από κει την ψ@λια.
    ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΟΛΑΣ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΡΕ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟ ,ΘΑ ΣΟΥ ΧΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
    ΟΧΙ,ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΗΣ !
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ.
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ.
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ,ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.
    ΡΑΒΔΙ ;;;;;;
    ΡΑΒΔΙ ΤΕΛΟΣ.
    ΜΟΝΟ ΕΞΑΥΛΩΣΗ , ΣΏΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ.
    ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΚΟΜΑ.....
    Ε;;;;;;;;;;
    ΤΙ Ε ;
    ΤΙ Ε ,ΡΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΚΕΦΑΛΟΙ ;
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΑΘΗΣ.
    .....ΦΑΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΡΕ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ !
    ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ;
    ΚΑΛΑΑΑΑΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ !!!!!!!
    ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ ;
    ΟΧΙ.ΙΣΑ ΙΣΑ !!!!!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ.
    ΑΤΑ.
    ΟΝΕ WAY ,FREE WAY TO THEIR MASTER FOR BURNING.
    ΜΙΑ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ , ΔΥΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ,ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΗ ΜΕΡΑ.
    ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ηρα.....
    Ο ΚΥΡΙΟΣ σταρις ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΕΔΩ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η πανδημία του φερώνυμου κορωνοιού, φέρελπες τέκνον των απανταχού παγκοσμιοποιητών εκτός των άλλων δεινών, που συντονισμένα από τους ευγονιστές δημιουργούς τους επέφερε στις κοινωνίες μας, συνετέλεσε καίρια στο να μπει ο άνθρωπος σε ένα διαρκές πειραματικό στάδιο όπου η αντίδρασή του για την υφισταμένη κατάσταση μετατίθεται σε ένα διαστελλόμενο αύριο, βρίσκεται όπως ο βάτραχος στην κατσαρόλα πάνω από την φωτιά στην οποία το νερό είναι ακόμα κρύο και έτσι αναβάλλει το τίναγμά του για αργότερα, όταν βέβαια με σατανικό συγχρονισμό η φωτιά αρχίζει να δυναμώνει, θα βρεθεί να βράζει στο νερό, ανήμπορος πλέον να κάνει το άλμα του στην ελευθερία.
    Μίντια, κυβερνητικοί υπάλληλοι, ιατρικό κατεστημένο, κοινωνικές δομές που εύκολα ευθυγραμμίζονται με την υφισταμένη σήψη της κοινωνίας, συλλογικά όργανα που ξεπουλιούνται για όλα γιατί αυτό επιτάσσει η ιδεολογική τους παράλυση, όλοι αυτοί συντονισμένα έχουν ένα και μόνο στόχο, τον άνθρωπο.
    Τον άνθρωπο και την μοναδικότητά του, την ουσία του, αυτή θέλουν να του την στερήσουν, να του την υφαρπάξουν με δόλο, για να υλοποιήσουν τους απάνθρωπους στόχους τους έχουν στήσει αυτόν τον καραγκιόζ μπερντέ της πανδημίας και της ίωσης του κορωνοϊού όπως κάποτε έστηναν auto da fe και μαζικές εκτελέσεις.
    Ένα καλοστημένο κόλπο μεγάλης εμβέλειας που στοχεύει μόνο τον άνθρωπο και την ελευθερία του, στοχεύει το έμψυχο δυναμικό του ανθρώπου και την πύρινη μεγαλοσύνη αυτού του δυναμικού, θέλουν να τον μετατρέψουν σε μια μηχανοκίνητη μαριονέτα που θα κινείται από τα δικά τους χέρια, τρέμουν στην ιδέα πως η ψυχική ενέργεια και η πνευματικότητα του ανθρώπου μπορεί να ενεργοποιηθεί πιο εύκολα απ΄ όσο νομίζουν και να τους στείλει για πάντα, στα τάρταρα της ανυπαρξίας και της παντοειδούς συντριβής τους. Αυτή η πνευματικότητα, που ξεκίνησε πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια με κύριο όχημά της την αθάνατη ελληνική γλώσσα, μπορεί να γίνει κτήμα σε κάθε έλλογο ον για να του διανοίξει τις πύλες του Νου και της Ψυχής, η ελληνική γλώσσα που δημιούργησε σχεδόν το σύνολο του πολιτισμού όπως τον ξέρουμε στον προηγμένο κόσμο μας και που συνεχίζει να ωθεί τον άνθρωπο στον ανώτερο δρόμο του για ένα ανώτερο κόσμο.
    Την εκδοχή αυτού τον δρόμου και αυτού του κόσμου θέλουν μανιασμένα να σβήσουν οι παγκοσμιοποιητές με τις μεγάλες επανεκκινήσεις τους και τις νέες κανονικότητές τους, να θέσουν τέρμα στην εξελικτική πορεία του ανθρώπου προς το απώτατο διάστημα της ένθεης αυτό-πραγμάτωσης. Και για να το κάνουν αυτό θέλουν να παρέμβουν σε αυτή την εξέλιξη, να καταργήσουν την εξ έλικος διαδρομή του ανθρώπου επ-εμβαίνοντας στα γενετικά θεμέλια της δημιουργίας του.
    Έτσι μετά την εξωτερική μασκοφορία, έρχεται και η εσωτερική μάσκα-κάλυψη του ανθρώπινου εξελικτικού κώδικα με την μορφή εμβολίων για να σταματήσουν τον άνωθεν προορισμό του ανθρώπου που είναι η αέναη περιδιάβασή του στις σπείρες του συμπαντικού κόσμου μέχρι την ολική απελευθέρωση στο άφατο άπειρο των Ηλυσίων πεδίων.
    Είναι βέβαιο πως οι επικυρίαρχοι παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά και ασφαλώς νομίζουν πως μπορούν να παίζουν πίσω από τις πλάτες εκείνων… που σίγουρα δεν θα ήθελαν να ξέρουν, θεωρούν πως θα καταφέρουν να μηδενίσουν το ελληνικό ίχνος από την δημιουργία επειδή φάνηκε προς στιγμήν -μετά από κάποιες εκατοντάδες χρόνια-, πως η ελληνική ιστορία έχει αφεθεί σε μια διαρκή οπισθοδρόμηση…
    Ναι, ήταν μέρος του σχεδιασμού, να συμπιεστεί τόσο πολύ σε αυτή την οπισθοδρόμηση που πλέον η εκτίναξή της προς το αύριο θα είναι τόσο συντριπτική που θα εξακοντίσει τους παγκοσμιοποιητές και τα χρεοκοπημένα τους σχέδια για πάντα στην λήθη.
    Αυτή την ιστορία έχουμε χρέος οι Έλληνες να διατηρήσουμε άσβεστη μέχρι την μεγάλη, δική μας αληθινή εθνική παλιγγενεσία και εθνοκεντρική επανεκκίνηση και την δική τους οριστική πλέον και αμετάκλητη επανε-κοίμηση…
    Αργύρης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραίο κι ενθαρρυντικό το άρθρο, συγχαρητήρια στον συγγραφέα του!
      Μας έκανε να θυμηθούμε ως Έλληνες τον προορισμό μας στην ιστορία του κόσμου και του πολιτισμού!

      Διαγραφή
  9. OMOIΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ, ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ``ΓΥΑΛΙ''. ΟΜΟΙΟΙ ΔΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΓΡΑΜΜΗ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ, ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΣΑΣ ΛΈΩ ,ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΓΈΡΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΟΥΝ ΓΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΡΑ Ο ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ ,ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ.
    ΜΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ !
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ !!!!
    ΚΟΦΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ,ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ !.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ.
    ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ;
    ΡΕ !
    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;
    ΒΑΡΑΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΑΛΑ.
    ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΜΩΡΕΕΕΕ ;;;
    -ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ :
    ΣΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΊΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 40 ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΜΕ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ,21 ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ.
    ΦΤΙΑΧΤΕ ΡΕ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΕ @ΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΤΟΥΣ Γ@ΜΙΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟ ΔΙΑΟΛΟ.
    ΣΗΚΩΣΤΕ ΡΕ ΖΑΓΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΗΜΑ !!!!
    ΣΗΚΩΣΤΕ ,ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ.....
    ΣΗΚΩΣΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΑΣ !!!
    ΦΤΟΥ ΡΕ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα φίλε, δεν ξέρω αν έμαθες τα νέα αλλά ψόφησε ο Βαλυράκης, να με σχωρνάτε πέθανε
    ήθελα να πω, τι θα κάνουμε τώρα, πως θα προχωρήσουμε, τι είναι αυτό που μας βρήκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οικοδεσπότα, παίδες, καί κορίτσες!

    Ο μέγας Μάρκο ντέ Σάντ το είπε: εφ' όσον το ψέμμα τους είναι τόσο χοντρό, θα το προχωρήσουν μέχρι τέλους! θα το πάνε όσο δεν πάει άλλο! Μην περιμένετε να υποχωρήσουν! (Καί να παραδεχθούν ότι έκαναν αταξίες, ή να ζητήσουν συγνώμη!)

    Οπότε, το λαμβάνουμε αυτό ΑΠΟΛΥΤΑ υπ' όψιν μας, κι ενεργούμε ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σήμερα στο σχολείο που εργάζομαι, στο γραφείο των εκπαιδευτικών η συζήτηση για τα εμβόλια είχε ανάψει…. και όχι, κανέναν δεν άκουσα να διαμαρτύρεται. Αντίθετα, όλοι άκουγαν με ενδιαφέρον έναν που έλεγε με χαρά πόσο εύκολα έκλεισε ραντεβού για να εμβολιαστεί. Ανυπομονούσαν να τρυπηθούν και σημείωναν τηλέφωνα και πληροφορίες.….!!! Ρώτησα τη διπλανή μου – που μπορώ να συζητήσω πιο ελεύθερα και της κόβει σε αυτά τα θέματα κάπως περισσότερο - αν κι εκείνη θα το κάνει. Μου απάντησε ότι θα εμβολιαστεί μόνο αν την απειλήσουν για τη δουλειά της και αν επιβληθεί το πιστοποιητικό. Μάλιστα, ο αδερφός της στο στρατό δεν μπορούσε να αρνηθεί και το έκανε. Εμβολιάστηκε και η μάνα της 82 ετών……
    Μάλλον, δεν υπάρχει σωτηρία για αυτό το άβουλο και άκριτο κοπάδι. Ίσως ο άνθρωπος θα πρέπει να ξαναγυρίσει στις βραχοσκεπές για να ξανακάνει από την αρχή τα μαθήματά του…..Ούτε καν μετεξεταστέος…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/01/40_25.html?m=1

    Οι εκτελέσεις γερόντων συνεχίζονται από το ανθελληνικό κομμουνιστικό καθεστώς Μπισκατακι.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν πειράζει Αναστασία. Όσοι ζήσουν. Και 1εκ. να αρνηθούν, αυτοί θα το λέει το Ελληνικό τους το γονίδιο. Ας χτιστεί ξανά Ελλάδα από λίγους, αλλά Έλληνες. Όχι αλλοδαπούς Ελληνόφωνους. Θα καθαρίσει η ηρα από το σιτάρι. Η συντριπτική πλειοψηφία των "εκπαιδευτικών" από πού προέρχονται νομίζεις; Πασοκοι κωλογλυφτηδες ήτανε, άθλια κομματοσκυλα και κουκουδιαραιοι του διαβόλου. "Δημοκράτες" δηλαδή.
    Να αραιώνουν τα σκόρδα. Ήρθε η ώρα της μάχης.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Αρίμνηστε, πολύ σωστά τα γράφεις, και νά 'ξερες πόσο κοντά στο πνεύμα της Αναστασίας είσαι με αυτό το "Πασοκοι κωλογλυφτηδες ήτανε, άθλια κομματοσκυλα και κουκουδιαραιοι του διαβόλου".. χαχαχα

      Διαγραφή
  16. Tsute τώρα το έμαθα για τον Βαλυράκη και στενοχωρήθηκα τόσο που θα μου κοπεί ο ύπνος για 7 μέρες. Θα περάσω την διαβολοβδομαδα. Αρε Σήφη, ας είναι πράσινο το χώμα που θα σε σκεπάσει.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ.
    ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΔΌΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ.
    Η ΚΟΥΡΑΔΑ ΘΑ ΕΧΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΌ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΟΥΝ.
    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α :
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2021 ,ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ,ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 24 δόσεις!!!!! Κέρατα θα τους φυτρώσουν.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΦΝΙΔΙΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ .ΤΙΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΛΛΑ.
    ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ.
    ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΣ.
    ΤΑ ΨΕΥΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΣ.
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ.
    ΜΠΑΜ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΤΕ.
    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΚΥΤΤΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
    ΝΑΙ ,ΕΧΕΤΕ ΟΡΓΗ ,ΑΛΛΑ ΚΥΤΤΑΧΤΕ ΣΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.
    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ,ΜΗΝ ΒΓΕΙΤΕ ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΙ.
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΖΗΤΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
    ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ.
    ΕΙΔΑΛΛΩΣ...ΘΑ ΣΑΣ ΆΦΗΝΑ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΣΑΣ.
    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ,ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΣΤΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απόλυτο δίκιο έχεις Αριστόμαχε. Ο πόλεμος είναι πνευματικός κι έχει να κάνει με τις δονήσεις. Με όλα αυτά που μας κάνουν θέλουν να μας εξοργίζουν ούτως ώστε να τρώνε την αρνητικότητα που θα εκπέμψουμε. Γι' αυτό, όσοι θέλουμε να προχωρήσουμε, οφείλουμε να ανεβάζουμε τις συχνότητες και τους κραδασμούς μας με θετικές σκέψεις, έχοντας ιδανικά, κάνοντας προσευχή. Υπάρχουν και ειδικές μουσικές, που λέγονται συχνότητες σολφέζ στα 396, 417, 528, 639, 741,852, 963 Hz κι αργότερα προστέθηκαν οι 174 και 285 Hz.

      Διαγραφή
  21. Μόλις έμαθα για τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ εμβολιασμό,ο νους μου,πήγε κατευθείαν Στην Αποκάλυψη,Του Αγίου Ιωάννου,Του Ευαγγελιστού και Θεολόγου,Στην Αγία Γραφή.
    https://www.imdleo.gr/apocalypse/apocalypse_dem.pdf
    Γράφει οτι το 1/3 της Γης θα πεθάνει και όλοι μέχρι τώρα νομίζαμε οτι θα γινόταν με κάποιον πόλεμο μεγάλο.Παγκόσμιο.Αλλά ούτε με τον Πρώτο,ούτε με τον Δεύτερο,δεν πέθαναν
    τόσοι πολλοί άνθρωποι.
    Πρώτος: Σύνολο ανθρώπων που σκοτώθηκαν στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο: περίπου 66 εκατομμύρια.Γράφει η Βικιπαίδεια.
    Δεύτερος: Σύνολο ανθρώπων που σκοτώθηκαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο: περίπου 80 εκατομμύρια.

    Σκέφτηκε κανείς,μήπως δεν αναφέρεται σε Τρίτο Πόλεμο ή και σε επόμενο,με όσους νεκρούς κι αν έχει,αλλά θα γίνει με το εμβόλιο;
    Άλλωστε οι ΊΔΙΟΙ οι Ειδικοί,λένε οτι ΠΡΕΠΕΙ να εμβολιαστεί,το ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ της Γης.
    https://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/story/386278/koronoios-to-65-eos-70-toy-pagkosmioy-plithysmoy-tha-prepei-na-emvoliastei-symfona-me-ton-poy

    ΑπάντησηΔιαγραφή