«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Αντιμετωπίζουμε μια πλάνη, μια φάρσα, χειραγώγηση και τρομοκρατία.. ξεκίνησε πιο επιθετικά η δολοφονική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!💥

channel image
askitis
Published 6 hours ago |
 

Αντιμετωπίζουμε μια πλάνη, μια φάρσα τρομοκρατίας για να εξαναγκάσουν τον εμβολιασμό της ανθρωπότητας και αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη συστηματική και καλά σχεδιασμένη εξόντωση στα χέρια των ισχυρότερων ελίτ στον κόσμο, προκειμένου να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός. Γι 'αυτό χρειαζόμαστε επειγόντως την αφύπνιση, διότι αν παραμείνουμε εξίσου ασυνείδητοι, δεν μπορούμε να βγούμε από αυτή τη χειραγώγηση και την υγειονομική τρομοκρατία που θέλουν να μας επιβάλουν.
 

Μια χειραγώγηση είτε με τη χρήση μάσκας που καταστρέφει την υγεία των παιδιών, βλάπτει την ψυχική και συναισθηματική ισορροπία, επιβάλλει τον περιορισμό και την επακόλουθη σωματική απομόνωση χωρίς δίκαιη αιτία, εκτός από την ένδειξη κατάφωρης παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας της ελευθερίας, με το επιβλαβές εμβόλιο που θέλουν να μας εμβολιάσουν, το οποίο είναι πειραματικό και η αποτελεσματικότητά του και η ασφάλειά του δεν έχουν αποδειχθεί, καθώς οι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται και επηρεάζονται από τις παρενέργειές του. Γι 'αυτό υπάρχουν περισσότεροι από 100.000 γιατροί, επιστήμονες, ιολόγοι, βιολόγοι, ψυχίατροι, ανοσολόγοι, μικροβιολόγοι, γενετιστές, επιδημιολόγοι και διάφοροι επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο προειδοποιώντας για τους τρομερούς κινδύνους. Το ίδιο ισχύει και για τους δικηγόρους, τις νομικές επιτροπές, τα δικαστήρια κατά της επιβολής και τη διάδοση πληροφοριών που βασίζονται στον εντυπωσιασμό, την χειραγώγηση και τον φόβο να επιβάλουν όλο και πιο περιοριστικά μέτρα κατά των δικαιωμάτων μας.
 

Μέτρα που προκαλούν σοβαρές ψυχολογικές, σωματικές, οικονομικές και κοινωνικές βλάβες, των οποίων στόχος είναι η εξόντωση και η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού για την εφαρμογή της Ατζέντας τους 21, ή της Μεγάλης Επανεκκίνησης, και συνεπώς επιβάλλουν ένα ολοκληρωτικό κράτος με το οποίο η ελίτ θέλει να εισαγάγει τη Νέα Παγκόσμια τάξη.
 

Με αυτό θα γίνει κατανοητό γιατί είναι τόσο επείγον τώρα περισσότερο από ποτέ να κάνουμε μια σταθερή και ανυπέρβλητη αντίσταση, η επείγουσα ανάγκη να μην σταματήσουμε να αποδεικνύουμε ότι είμαστε μια ελεύθερη, δημοκρατική κοινωνία με δικαίωμα γνώμης και εκφράζοντας ότι δεν συμφωνούμε με το εμβόλιο.

 

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

 

8 σχόλια:

  1. Γεια σου ρε Διόδοτε, αυτό το βίντεο βλέπω τώρα, πολύ καλό, έχω φθάσει στη μέση, μιλάει και για την απάτη των δίδυμων πύργων...
    Μπράβο στον Ασκητή, που το ανέβασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκέντρωσα από διάφορες δημοσιεύσεις, αλλά κυρίως από τον σύνδεσμο που είναι στο τέλος τις επιπτώσεις των εμβολίων του “φιλάνθρωπου”! Τα 5 μεγαλύτερα εγκλήματα:
    ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ GATES ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ
    To εμβόλιο που χρηματοδοτείται από τον Gates, προκαλεί έξαρση της πολιομυελίτιδας στην Αφρική
    1. ΙΝΔΙΑ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ HPV
    Το 2009, αρκετά σχολεία στην περιοχή Khammam της Telangana, μεταβλήθηκαν σε χώρους για μελέτες-παρατήρησης ενός εμβολίου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας (HPV), του εμβολίου Gardasil της εταιρείας Merck. Το εμβόλιο χορηγήθηκε σε τρεις δόσεις σε 16.000 κορίτσια ηλικίας μεταξύ 9 και 15 ετών (πολλά από τα οποία έμειναν σε κρατικούς μαθητικούς ξενώνες), υπό την επίβλεψη αξιωματούχων του υπουργείου Υγείας. Δυστυχώς, λίγους μήνες αργότερα, πολλές μαθήτριες αρρώστησαν και, μέχρι το 2010, πέντε από αυτές είχαν πεθάνει.
    Η ινδική κυβέρνηση και οι καταγγελλόμενοι γνώριζαν ότι τα εμβόλια Gardasil και Cervarix είχαν αμφίβολη αξία αλλά μεγάλα κερδοσκοπικά οφέλη, συνέχισαν να κάνουν τα πειράματα σε ανυποψίαστα κορίτσια χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι πιθανές απειλές για την υγεία και τη ζωής τους. (!!! Τώρα οι εδώ “ειδικοί” λέτε να μην ξέρουν τι “παίζεται”;)
    2. ΙΝΔΙΑ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΙΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑΣ
    Αυτό το φθηνό εμβόλιο χορηγείται εύκολα από το στόμα, καθιστά τους παραλήπτες ανθεκτικούς σε μολύνσεις από άγριους ιούς πολιομυελίτιδας (WPVs) και παρέχει μακροχρόνια προστασία έναντι παραλυτικής νόσου μέσω ανθεκτικής χυμικής ανοσίας.
    Παρόλα αυτά, σπάνιες περιπτώσεις παραλυτικής πολιομυελίτιδας που σχετίζεται με το εμβόλιο αυτό, μπορεί να εμφανιστούν τόσο στους ίδιους τους –ανοσολογικά φυσιολογικούς– παραλήπτες του OPV όσο και στις επαφές τους με άτομα που έχουν ανοσοανεπάρκεια.
    Διαταραχές της ανοσοανεπάρκειας εμφανίζονται όταν η ανοσοαπόκριση του οργανισμού είναι μειωμένη ή απουσιάζει.
    Με άλλα λόγια, κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο προωθούν ενεργά ένα εμβόλιο που γνωρίζουν ότι θα προκαλέσει πολιομυελίτιδα σε εκατομμύρια παιδιά που είναι ευάλωτα, άρρωστα και ανοσολογικά ανεπαρκή. [Τι σας θυμίζει;]
    3. ΑΦΡΙΚΗ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑΣ
    Τον Δεκέμβριο του 2012, στο μικρό χωριό Gouro του Τσαντ της Αφρικής, που βρίσκεται στην άκρη της ερήμου της Σαχάρας, οι «φιλάνθρωποι» υπάλληλοι του Bill Gates κλείδωσαν πεντακόσια (500) παιδιά στο σχολείο τους και τα απείλησαν ότι εάν δεν συμφωνήσουν να εμβολιαστούν με το εμβόλιο μηνιγγίτιδας Α, θα απαγορευθεί να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους.
    Όλα τα παιδιά εμβολιάστηκαν εν αγνοία των γονιών τους με ένα πειραματικό μη-αδειοδοτημένο εμβόλιο για τη Μηνιγγίτιδα Α, που βρισκόταν ακόμη την τρίτη φάση του ελέγχου.
    Μέσα σε λίγες ώρες, 106 παιδιά άρχισαν να υποφέρουν από πονοκεφάλους, έμετο, σοβαρούς ανεξέλεγκτους σπασμούς και παράλυση. Τελικά, πολλά από αυτά τα παιδιά στάλθηκαν στο χωριό τους χωρίς διάγνωση και σε κάθε οικογένεια δόθηκε από την κυβέρνηση ένα μη-επιβεβαιωμένο ποσό 1.000 δολαρίων. [Γιατί τα πλήρωσαν άραγε;]
    4. ΑΦΡΙΚΗ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΤΑΝΟΥ
    (Πρόκληση Στειρότητας που... «κάτι» θυμίζει) Τα εμβόλια του τετάνου που περιέχουν την ορμόνη hCG είναι γνωστό ότι προκαλούν αποβολές του κυήματος. Το 2014, γιατροί της Καθολικής Ιατρικής Εταιρείας της Κένυας (Kenyan Catholic Doctors Association – KCDA) ανακάλυψαν ότι τα εμβόλια του τετάνου που είχαν χορηγηθεί σε 2,3 εκατομμύρια κορίτσια και γυναίκες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τη UNICEF, είχαν μολυνθεί με την ορμόνη hCG. μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017, περισσότερα από 500.000 νεαρά κορίτσια και γυναίκες είχαν καταστεί στείρες μετά το εμβόλιο του τετάνου που τους χορηγήθηκε από την κυβέρνηση το 2014 και το 2015.
    http://www.grivas.info/emvolia/377-egklimata-tou-gates-se-india-kai-afriki
    Τι έργο προσφέρουν κι αυτοί οι φιλάνθρωποι…
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://overpopulationisamyth.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε δες ο κινεζος
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/937121_i-kina-proteine-episima-pagkosmio-sfragisma-me-barcode-gia
    μενιρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΙΤΑΞΕ ΟΜΩΣ ΤΊ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ:
      ΟΤΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΤΣΙΠΙΝΓΓΚ (ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ) ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΆΛΛΟ:
      "Ηλεκτρονική (στο κινητό) πιστοποίηση μη νοσούντος από κόβιντ απλά, ακριβώς για να ανοίξουν επιτέλους τα ταξίδια!!!! Όχι εμβολίου, άλλωστε δεν κάνουν εμβόλια κόβιντ αλλά χορηγούν μονοκλωνικά και άλλα φάρμακα στην Κίνα όπου και εξάλειψαν την "πανδημία" και ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΝ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!!!!"

      Διαγραφή
    2. εχεις δικιο, βιαστηκα
      Μ

      Διαγραφή
    3. Κανένα πρόβλημα, είμαστε όλοι εδώ για να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Την αλήθεια αναζητούμε όλοι.

      Διαγραφή
  5. http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/01/blog-post_577.html?m=1

    Μάσκες, τεστ, εμβόλια. Ένα πολύ διαφωτιστικό άρθρο!!!

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή