«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΆΜΑΤΑ ΧΛΕΥΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ


Χθες το βράδυ, οι «Ράδιο αρβύλα» ξεπέρασαν τα όρια, και έφθασαν στο σημείο να χλευάσουν ακόμη και τον Εθνικό μας Ύμνο, τοποθετώντας τους στίχους του Διονυσίου Σολωμού σε μουσικές διαφόρων ασμάτων της Άντζελας Δημητρίου, του Σάκη Ρουβά κ.ά., που βεβαίως, καμιά ευθύνη δε φέρουν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες γι’ αυτό το διασυρμό, που είναι και δικός τους διασυρμός!
 
Έτσι είναι… Όταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι άπατρις, όταν δεν υφίσταται καν ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου παρουσία της -την Πρωτοχρονιά!- και όταν εμφανίζεται πλήρης δακρύων και συγκίνησης μόνον όταν «ατενίζει» τον ετοιμόρροπο Μπάιντεν και την απεχθή κλίκα των ομοίων του, παίρνουν θάρρος και τα σκουλήκια της λάσπης και ροκανίζουν με μανία το δένδρο της ζωής του Έθνους! 
 
Γνωστό το πόσο ανθέλληνες και κομπλεξικοί απέναντι σε οτιδήποτε πατριωτικό είναι οι Ράδιο αρβύλα, πασιφανές και το ότι έχουν επιδοθεί σε ένα έως εμετού… γλείψιμο όλων των Νεοταξιτών και Παγκοσμιοποιητών, εγχώριων και αλλοδαπών! Δεν το κρύβουν. Το ξέρουν και είναι περήφανοι γι’ αυτό! 
 
Ας τους γνωστοποιήσω, λοιπόν, κι εγώ κάτι που, προφανώς, δεν το γνωρίζουν. Πέρα από την ιδεοπλασία / νεοπλασία που εκφράζουν, είναι και παντελώς… ατάλαντοι! Με τα αστεία τους γελάνε σαν ηλίθιοι μόνο οι ίδιοι! Άντε και κάποιοι άλλοι ηλίθιοι γύρω τους, οι αυλοκόλακες της εκπομπής! Και δε μιλώ μόνο για τα «κρύα ανέκδοτα», αλλά για όλη αυτή την ατυχή και άνευρη, την ανύπαρκτη σάτιρα που προσπαθούν να εκφράσουν, με παταγώδη αποτυχία! 
 
Όσο για τον Αντώνη Κανάκη –the big boss!- αυτή τη θλιβερή και δυστοπική φιγούρα, χάνει τα λόγια του, μπερδεύει πρόσωπα και πράγματα (όχι επίτηδες) και είναι μια τόσο άσχημη και τόσο πρόχειρη παρουσία, που προκαλεί λύπηση! Προορίζεται ήδη για απόσυρση, ακόμα κι αν ο ίδιος δεν το έχει πάρει χαμπάρι! Μην κοιτάτε που τον μάζεψε το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, του «Ελληναρά» και πιστολά… Το Open έχει γίνει χειρότερο κι από τον κυβερνητικό SKAI και ό,τι διεθνιστικό και αντιπαθητικό απολίθωμα σέρνεται στα αζήτητα κοιτάει να το μαζέψει «υπό την σκέπην του» για να μη μείνει παραπονεμένη καμιά… σαβούρα!...
 
 
 

16 σχόλια:

  1. Ο ''Κανάκης'' είναι τόσο κομπλεξικός που άλλαξε και το όνομά του.Το πραγματικό είναι Ντούμας.Δεν είχε καν την ευφυία το κακόηχο μάλλον ξενικό,να το κάνει ''ιντελλεκτουέλ'' Δουμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς;;;..... Έχει αλλάξει επώνυμο;;;...
      Εκεί στο Σαλόνικα, όποιοι το κάνουν αυτό..συνήθως είναι για να κρύψουν ότι ανήκουν στην φυλή των γαμψομύτηδων.

      Διαγραφή
    2. @ ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ.
      Εεεε αυτοι τον ορμηνεψαν να αλλαξει τ' ονομα του εκει στο Σαλονικα, αδερφε.
      Μη ξεχναμε οτι επισημως και μεταξυ τους, την ονομαζουν μικρη "Ιερουσαλημ" την οποιαν προβλεπουν να ενταξουν αργοτερα στην "Μεγαλη Μακεδονια" τους η οποια θα επεκταθει μεχρι κατω τον Θερμαϊκο.
      Το πρωτο σκελος της προδοσιας αυτης εναντιον του Ελληνισμου το εχουν ηδη τελειωσει. Το δευτερο ηδη ειναι ετοιμο στα χαρτια και θα τελειωσει γρηγορα κι αυτο.
      Μη βαρυστομαχιασουμε εμεις οι Ελληνες κιολας.
      Γιατι νομιζεις οτι οι αθεατοι της Αμερικης διελυσαν την Γιουγκοσλαβια;
      Γιατι τους πηρε η ενοια για τα μουσλιμια;
      Το σχεδιο τους ειναι μεγαλο και επιπονο.
      Οσο για την επιτευξη του ας ειν' καλα οι Κουληδες και οι Αλεξηδες και οι μαλακ3ς που τους ψηφιζουν.

      Κυπρο, Κρητη και Μακεδονια, τις προοριζουν για το "ερετζ ισραελ"

      Διαγραφή
  2. Όλοι αυτοί έχουν πουλήσει τη ψυχή τους, δεν υπάρχει γυρισμός γι' αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .....

    Όταν είχε αρχίσει να "παίζει" αυτή η εκπομπή, απορούσα πως "κάποιοι" αναπαρήγαγαν το εντελώς άστοχο "χιούμορ" τους.

    Ήδη είχα θέση σε "συναγερμό" την παρατήρησή μου στο πως εκφράζονται και σε ποιες αξίες "χτυπούν" μέσα από τη ροή των εκπομπών τους.

    Το σήμα κάτεθεν της εκπομπής τους δεν ήταν τυχαίο.
    Ο όνος (γάϊδαρος)

    Πάνω σε όνο.. διέφυγε ο Σέθ.....


    Ποιητής των χρωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προχθές άργησα να αλλάξω κανάλι, ξεκίνησαν οι "ράδιο - ξεφτίλα" με το τραγούδι "hit the road Jack" παραλλαγμένο σε "hit the road Τραμπ" και πανηγυρίζανε τα βλαμμένα...
    Απορώ πως τους βλέπουν...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω χαρηκε η δικια μας η CIA/ΜΙΤ/το καραβι απ' την Περσια πιαστηκε στην Κορινθια και μας κοτσαρησε τον αγραμματο αληταμπουρα .....Τζιμυ Κιμπελ, της μεταμεσονυκτιας "διασκεδασης" των απανταχου απλυτων της Αμερικης που ντε και καλα "σατυριζε" τον Τραμπ και δεν θα πανηγυριζανε οι εξ αγχιστειας γαμψομυτες της Ζαλονικ;


      ΥΓ
      Το ολοκαυτωμα ΠΟΤΕ θα σατυρισουν;

      Διαγραφή
  5. THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING ALL OVER YOU ,
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΕΛΑΑΑΑ ! ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ! ΕΛΑ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ !
    THSE BOOTS ARE MADE FOR WALKING ALL OVER REPTILIANS HYBRIDS .
    ΤΟ ΤΙ ΧΟΥΝΕΡΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ !
    ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ! ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΥΝ ΑΥΓΑ !
    ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΘΑΜΕΝΟΙ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπολσεβίκοι είναι. Τι δεν έχετε καταλάβει ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νεοεποχίτικα σκουπίδια που θα τα πάρει ο χείμαρρος..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από σήμερα ο τίτλος
    Της εκπομπής τους η οποία
    Απευθύνεται σε ηλιθιους!!
    Λυπάμαι αλλα ετσι είναι.. νομίζω;;

    Ειναι::ΡΑΔΙΟ .ΣΚΑΤΙΛΑ!!

    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΎΜΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

    ΧΩΡΙΣ ΟΊΚΤΟ!!
    ΧΩΡΙΣ ΦΌΒΟ!!
    ΚΑΝΕΝΑ ΈΛΕΟΣ!!
    ΧΩΡΙΣ ΘΛΊΨΗ!!

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΕΝ
    ΘΑ ΝΑΣ ΛΕΊΨΕΙ!!!

    ΘΆΝΑΤΟΣ!!! ΜΠΆΣΤΑΡΔΑ!!

    ΕΚΔΊΚΗΣΗ!! ΤΙΜΩΡΊΑ!!

    ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΑΔΙΟ ΣΚ@ΤΙΛΑ!!ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ!!!ΜΕ ΤΙ ΕΣΟΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ,(ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΟΥΤΕ ΡΑΔΙΟ,ΟΥΤΕ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΜΠΙΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΝ?ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ TRAFFIKING ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΩΝ?ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ!ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ!!ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΑΪΛΑ, ΡΑΔΙΟ ΝΕΟΤΑΞΙΛΑ, ΡΑΔΙΟ ΕΧΘΡΙΛΑ. 4 ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΟΥ ΧΑΜΕΝΟ. ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ....
    ΘΑ ΣΚΑΣΗ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΠΑΜΕ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΗ ΟΙ ΔΙΑΜΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΥΣΗΔΕΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παλιοτομαρο!!!
    Κανακη θα σού γ@μ#σ& το μ0#ν@κι!!
    Καριόλη!!!
    Ψαξε να με βρης!!!

    Για να σε γ@#ησ0!!!
    Βρωμοπουστα!!!

    ....... ΑΝΑΞΊΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή