«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ Λευκοί Ντράκο και η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ στη ΓΗ!

Σχόλιο Διόδοτου: Βαριά συνωμοσιολογία σήμερα! 🙂 Μπορείτε να την εκλάβετε ως συνέχεια της ανάρτησής μας με 11.000 επισκέψεις, υπό τον τίτλο ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ; ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ! [TO EΠΙΜΑΧΟ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ]. Το σημερινό βίντεο αναρτήθηκε σήμερα στο YouTube, μεταφρασμένο. Αποκαλύπτει μερικά από τα μεγαλύτερα μυστικά στην Ιστορία των Διαστημικών Προγραμμάτων, Σεληνιακή Βάση, Νεοσύστατη Διαστημική και Γήινη Συμμαχία, Ερπετοειδείς, Σχέδιο Απελευθερώσεως του πλανήτη, Τεχνολογία ελεύθερης ενέργειας έτοιμης να παραδοθεί στους ανθρώπους και εν γνώσει του Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=1msCv7NttCQ 


 

17 σχόλια:

  1. Μπράβο Κώστα!!! Κάνεις άριστο έργο,👍👍👍!!!

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αγαπητέ Αρίμνηστε!

      Διαγραφή
    2. Αλλά να δεις τί κράξιμο έχουν να μού ρίξουν πολλοί και γι αυτήν, αλλά και για την επόμενη με τίτλο "Η ιστορία της ανθρωπότητας στον πλανήτη Γη"..
      Γιατί βλέπεις..χαλάει τη σούπα των 6.000 χρόνων της δημιουργίας του ανθρώπου, του ατλαντο-ιουδαϊκού ιερατείου, που μπόλιασε επίσης, κατά 90% τουλάχιστον, και το εντός εισαγωγικών "Ορθόδοξο" ιερατείο.

      Διαγραφή
    3. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. 5.508 έτη από Αδάμ, εννοείται η δημιουργία του ανθρώπου στη γη. Τα προηγούμενα δε σημαίνει ότι ήταν οι γνωστές 5 μέρες δηλ 5 24ωρα. Όπως πχ λένε για τον όγδοο αιώνα από κτίσεως κόσμου, εννοείται μια χιλιάδα περίπου τον κάθε αιώνα. Ο χρόνος είναι σχετικός, φίλε.

      Διαγραφή
    4. Αυτο παλι. 8500 χρονια λεει απο πλασεως Αδαμ. Ειναι να γελας πραγματικα. Αν τα πεις ομως εισαι αιρετικος και Λιακοπουλοπαδος

      Διαγραφή
    5. Λένε ότι όταν οι κοκινσταδόρες έφθασαν στην Αμερικάνικη ήπειρο οι ιθαγενείς δεν μπορούσαν να "δουν" τα καράβια που πλησίαζαν γιατί ο εγκέφαλος τους δεν τα αναγνώριζε. Το αποτέλεσμα ήταν να πάθουν σοκ όταν άρχισαν να κατεβαίνουν άνθρωποι να να "εμφανίζονται" ξαφνικά μπροστά τους.

      Η ανθρώπινη φαντασία όσο και να λέμε ότι είναι αχαλίνωτη είναι πεπερασμένη στις δικές μας γήινες εμπειρίες και όχι στα μυστήρια του διαστήματος.

      Όσοι είναι fan της επιστημονικής φαντασίας θα έχουν παρατηρήσει την πληθώρα ταινιών και (κυρίως) σειρών την τελευταία 20ετία όπου τα σενάρια είναι πλέον ολοκληρωμένα και πολύ ακριβή τόσο σε επίπεδο πλοκής και σεναρίου όσο και επιστημονικής τεκμηρίωσης και ξεφεύγουν πολύ από τα πρώτα star trek που ήταν πολύ "παιδικά" (να με συγχωρήσετε οι fan) σε επίπεδο τεκμηρίωσης.

      Η αφήγηση είναι πως πολλοί σεναριογράφοι έχουν πληροφόρηση "άνωθεν" με αποτέλεσμα
      να έχουν ολοκληρωμένη ιδέα του τι πραγματεύονται και πως πολλές σειρές Ε.Φ. είναι στην ουσία πραγματικές ιστορίες με σκοπό να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα να δεχτεί πιο εύκολα την πρώτη επαφή. Πρώτος και καλύτερος ο Spielberg (περιούσιος κι αυτός) με το "Στενές επαφές 3ου τύπου", εφαρμόζοντας το "κρύψ' το σε κοινή θέα".

      Ας αναλογιστούμε πώς θα δεχόταν ένας άνθρωπος του 1900 την ιδέα ύπαρξης ζωής πλην της γης, πόσο μάλλον την ιδέα να κυκλοφορεί ανάμεσα μας. Και αυτό χωρίς να λάβουμε υπόψη την θεολογική σκοπιά. Γιατί πως μπορείς πχ να δικαιολογήσεις το κατ'εικόνα και καθ'ομοίωσιν όταν σκάσει ο άλλος με την προβοσκίδα ή τα πλοκάμια; οεο; Μόνο οι ινδουιστές θα είναι οκ!

      Πριν λίγα χρόνια ο πάπας είχε πει σε συνέντευξη πως σίγουρα υπάρχουν αδερφοί μας εκεί έξω και μάλιστα τόνισε πως "μπορεί να ΜΗΝ έχουν το προπατορικό αμάρτημα".

      Όλα αυτά δείχνουν πως είναι προγραμματισμένες να αρχίσουν οι αποκαλύψεις. Μπορεί όχι στη γενιά μας αλλά στη γενιά που είναι από τα γενοφάσκια της βουτηγμένη στην ιδέα της εξωγήινης ζωής.

      Το ερώτημα είναι αν αυτό θα είναι για το καλό μας ή θα είναι άλλο ένα μέσο χειραγώγησης.

      Διαγραφή
  2. Άδικο έχω εγώ που μιλάω για χρόνο Q&Q; Κάτι τόσο πολύτιμο, δεν είναι για χάσιμο και πρέπει να τον αξιοποιούμε μέχρι δευτερόλεπτο!!!

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://katohika.gr/ellada/kata-mesasmo-ogdoou-aiona-simvoun-ola-kalogeros/

    ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΑΖΕΨΕ ΜΕ ΕΡΑΝΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΙΣΕΙ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΜΩΣ ΔΙΣΤΑΖΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΕΙΔΕ ΣΕ ΟΡΑΜΑ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΥΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ -7.500 ΑΠΟ ΑΔΑΜ [ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ]...


    ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ [ ΧΙΛΛΙΕΤΙΕΣ ]...ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΑΙΩΝΑ [ ΧΙΛΛΙΕΤΙΑ ] ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕ...-Ο ΑΙΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΑΜΑΡΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ-...ΚΑΙ ΕΥΘΥΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΛΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ...


    5.508 Π.Χ. ΑΠΟ ΤΗΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΔΑΜ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1992 ΕΧΟΥΜΕ 7.5000 ΧΡΟΝΙΑ...ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ...- Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΜΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ [ 1992 ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΟΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΩΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ]...

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.starshipearththebigpicture.com/2019/08/05/child-snuff-factory-survivor-tells-her-story-hrc-abedin-snuff-still-video/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ...

    ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1054...ΤΟ 2054 ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ
    ΧΙΛΛΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ...5508 [ ΑΠΟ ΑΔΑΜ ] ΣΥΝ 2054 Μ.Χ. = 7562 = 20 = 2 [ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ...ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ]...


    ΕΠΙΣΗΣ Ο 21 ΑΙΩΝΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΑΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ 1204 [ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ] ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΑΙΩΝΑΣ... ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΑΙΩΝΑΣ [ 13 ] ΣΥΝ Ο ΟΓΔΟΟΣ ΑΙΩΝΑΣ [8] ...13 ΣΥΝ 8 = 3 ] Η ΑΓΙΑ ΤΡΥΑΣ ...ΕΝ-ΝΕΑ [ 9 ....ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ]... Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ 3 [ Α ΣΥΝ 9 [ Ο ΕΝΑΤΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ] ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΩΔΕΚΑ ...ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ -ΨΗΛΑ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ...


    ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΗΤΑ [ Θ ] ΙΣΟΝ Ο ΘΕΟΣ...Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑΤΗ ΠΥΛΗ...ΕΝΝΕΑ ΕΙΝΑΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ...Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ... ΕΧΕΙ 360 ΜΟΙΡΕΣ [ = 9 ] ΤΟ ΗΜΙΚΥΚΛΙΟ 180 [ =9 ]...ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ 45 [ = 9 ]...ΤΟ ΕΝΑ ΟΓΔΟΟ 22.5 [ = 9] ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠ ΑΠΕΙΡΩ...



    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΡΑΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ[ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ]... ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗ....4040 ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ 8 ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΙΘΜΟ ...4040-22 = 4032 [= 9 ]...ΟΣΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΝΝΕΑ [ 9 ]..



    ΜΕΓΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΑΕΙ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ [ ΠΛΑΤΩΝΑΣ ]...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://katohika.gr/gn-blog/to-mystiko-poy-kryboyn-kai-oi-ennea-moyses/

    ΚΩΣΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΦΑΓΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ...


    ΥΓ. ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟ 2021...ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝ...ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΛΟΓΗΤΟΥ...ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ....ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ...ΣΚΙΣΙΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ...ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΜΑΡΙΑΠ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ SOLAR WARDEN ΗΤΑΝ ΔΡΑΚΟ ΚΡΟΝΙΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ .
    ΑΥΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ .
    Ο ΚΟΡΕΥ ,ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΚΦΕΥΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ .
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ,ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΓΗ .
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ,ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ,ΕΙΝΑΙ ΨΥΔΕΣ .ΟΤΙ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ .ΒΛΕΠΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ .
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ,ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑ ,ΑΝΤΙΚΑΜΠΑΛΙΚΗ .ΓΝΩΡΙΖΑΝ .
    ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΦΟΝ ΚΑΝΑΡΗΣ .ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΧΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ .
    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .
    ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΨΕ ΠΑΛΙ .
    ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ .
    ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ; ΧΑΖΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ .ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ .'
    ΑΝΤΕ ! ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟΝ!
    ΠΕΡΣΕΑΣ ,ΗΡΑΚΛΗΣ ,ΟΔΥΣΣΕΥΣ ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ .ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΔΡΑΚΟΙ ,ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΓΗ .ΜΗΔΕΝΟΣ ΥΒΡΙΔΙΟΥ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ .
    ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ,ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Ο ΦΟΝ ΚΑΝΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΙΤΛΕΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΦΟΝ ΚΑΝΑΡΗΣ (ΜΙΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ) ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ''ΟΕΑ''.ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΔΕΝ ''ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ'' ΠΑΡΑ ΑΦΙΧΘΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΝΤΟΓΚΟΝ ΣΤΟ ΜΑΛΙ ΑΦΡΙΚΗΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΝΟΜΟΣ'' ΠΟΥ ΑΦΙΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ), ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕΣΩ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ.

      Διαγραφή
  8. H O.E.A. έχει μελετήσει και αποκωδικοποιήσει εδώ και δεκαετίες΄την δημιουργία και εμφάνιση της Λευκής φυλής στον Πλανήτη Γη. Η Λευκή Φυλή δημιουργήθηκε εκ Ανδρομέδας και έχει παρουσία ζωής 300 εκατομμυρίων ετών στην Γη, με αποστολή των Ανδρομεδίων για τον εκπολιτισμό του Πλανήτη μας. Η Μαύρη Φυλή προέρχεται από τον αστερισμό μας Σείριο και είναι αυτόχθονη φυλή του Πλανήτη Γη. Ο Πλανήτης Γη έχει ζωή 400 εκατομμ. ετών. Αυτά διδάχθηκα από την Ο.Ε.Α. Υπάρχει χάρτης με χρονολογίες και γεγονότα που σημάδεψαν τον Πλανήτη μας, στις ιστοσελίδες της Ο.Ε.Α. "Hellenandchaos"/Ελληνκαιχαος2 και Κέρβερος-Ελλας. Είμαι ευγνώμων στην Ο.Ε.Α. για την αφύπνιση και την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσοχή,προσοχή,προσοχή.
    Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει...το θέμα είναι τι είναι σε θέση να αποδείξει.....
    Επειδή παρακολουθώ αυτά τα θέματα πριν εμφανιστεί ως διά μαγείας πριν μερικά χρονια ο κύριος ομιλητής του video...θα σας το πω μια ακόμα φορα.....
    Όπου ακούς πολλά κερασια....κρατα και μικρό καλάθι...;)

    Corey Goode Attacks Freedom of Speech

    https://www.youtube.com/watch?v=c2ajwP2Ts-w

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. απορώ του ομιλητή στο βίντεο γιατί δεν του έσβησαν την μνήμη?
    και την στιγμή που τους αποκαλύπτει, κυκλοφορεί ζωντανός????? λέω εγώ τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή