«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ; ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ! [TO EΠΙΜΑΧΟ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ]

Σχόλιο Διόδοτου: Kατόπιν παράκλησης πολλών σχολιαστών μας και αναγνωστών μας μέσω email, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σάς ανακοινώσουμε ότι ανακτήσαμε το επίμαχο βίντεο που έριξε το γιουτιούμπι από τον λογαριασμό της Βίβιαν. Φτιάξαμε λογαριασμό στο brighteon (kostas taurus) και το ανεβάσαμε. Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον αναγνώστη  μας Pananas που μάς το έστειλε. 

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Στο βίντεο αυτό ακούγονται πράγματα που επί τρεις τουλάχιστον δεκαετίες τα συναντούσαμε σε εκατοντάδες βιβλία και περιοδικά, δεκάδες ταινίες και πολλές δεκάδες καλοστημένες συνωμοσιολογικές ιστοσελίδες ανά τον κόσμο. Δεν έχουμε τον τρόπο να βρούμε στοιχεία που τα αποδεικνύουν όλα, ο καθένας όμως μέσα του, κι ανάλογα με τις εμπειρίες του.. ξέρει την αλήθεια. H σειρά φαντασίας "X-FILES" δεν ήταν και τόσο φαντασία τελικά...

15 σχόλια:

  1. ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ ΣΕ.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ,ΑΠΟ ΦΙΛΟ , ΞΕΚΊΝΗΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ.
    ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΚΟΜΑ.
    ΚΑΠΟΥ 200 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ,ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
    ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
    "ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ".
    ΝΑΙ ,ΤΟ ΒΛΕΠΩ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΦΙΜΩΤΡΑ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ !
    ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΓΑΜΩΠΟΥΣΤΗΡΛΟ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ;
    ΕΤΣΙ !ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΑΧΤΙ ΣΑΣ !.
    ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .
    ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .
    ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διόδοτε, εύγε.....
    για την προσπάθεια και μέριμνα.
    Έρρωσθε, ευδαιμονείτε και γρηγορείτε.

    Έσσεται ήμαρ κι είναι κοντά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΒΡΕ !.
    ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΟΠΛΗΚΤΕ !.
    ΠΑΛΙ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΟΥ !.
    ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ τον ανώνυμο για τα καλά του λόγια.
      Αλλά εμένα με ενδιέφερε να ξαναμπεί το βίντεο σε κάποιο μπλογκ, επειδή τα πήρα στον εγκέφαλο μόλις είδα ότι εξαφανίστηκε (γι αυτό έβαλα και την ανάρτηση "ΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ".. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ..;"
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/10/blog-post_65.html)

      Επίσης, έχει δικαίωμα να ακούσει ο κόσμος κάτι διαφορετικό.

      Όπως έχω ξαναπεί..

      Στο βίντεο αυτό ακούγονται πράγματα που επί τρεις τουλάχιστον δεκαετίες τα συναντούσαμε σε εκατοντάδες βιβλία και περιοδικά, δεκάδες ταινίες και πολλές δεκάδες καλοστημένες συνωμοσιολογικές ιστοσελίδες ανά τον κόσμο. Δεν έχουμε τον τρόπο να βρούμε αποδείξεις που τα αποδεικνύουν όλα, ο καθένας όμως μέσα του, κι ανάλογα με τις εμπειρίες του.. ξέρει την αλήθεια.

      Διαγραφή
  4. Οι Γερμανοι της βασεως στην Ανταρκτικη ανηκουν στους αντιχιτλερικους οπως προκυπτει απο την αφηγηση του Jason =Iασωνα.
    Συναντησαν τους Δρακους της Κολχιδας που ηταν στον αντιποδα της Ελλαδας-Μεσογειου,
    Με απωλειες συντροφων δηλαδη του αρχικου πληθυσμου τους κατεκτησαν τεχνολογια θελοντας να προστατεψουν την Γη απο τον πηρυνικο ολεθρο του Αρμαγεδωνα των γιαχβεδιστων μακαβαιων του περιουσιου λαου και του κατασκευασμενου αντιχριστου τους,
    Βεβαιως προβληματιζει η υπαρξη των δρακονιανων που μοιαζουν περιγραφικα με τα φθοροποια πνευματα της χριστιανικης παραδοσης,
    Ισως να υπαρχει ενας συμπαντικος νομος οπου λειτουργει μια συνθηκη ισορροπιας τρομου οπως την περιοδο του ψυχρου πολεμου λογω την γνωσης και κατοχης εξελιγμενων οπλικων συστηματων ικανα να καταστρεψουν τους πλανητες αυτου του κοσμο συστηματος.
    Αξιοφωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το αγόρι μας!

      Πού είσαι εσύ βρε?! (προσφώνηση σε στυλάκι Παπαγιαννόπουλος 🤣 )
      Έμαθα ότι έχεις γίνει σκυλί της δουλειάς, με 12ωρα, και σε καταλαβαίνω, αλλά μάς λείπουν "τα ωραία σου" (σχόλια).

      Διαγραφή
    2. Φιλε Διοδοτε οι συνθηκες του πλεγματος που βρισκομαστε δεν ειναι ευνοικες για τους αντιστασιακους ,αφου η διαφοροποιηση μας σε ψυχονοητικο επιπεδο μας κανει επικινδυνους για το συστημα ,το οποιο προσπαθει να μας ελεγξει με τον παραγοντα του Χρονου.
      Το πληρωμα ομως που λες και εσυ περναει απο τα βραχωδη ακρωτηρια με ασφαλεια λογω των φρυκτωριων που αναβουν οι αφανεις πεζοναυτες αυτου.
      Υγ.Στα ιδια μερη παλι θα βρεθουμε.

      Αξιοφωτος

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα Συνονόματε, ξέρεις τι με κάνε να έχω υποψίες;;; Η αναφορά της δρακόντισσας Χίλαρι Κλιτον, που είχε πει, αν θα έβγαινε πρόεδρος θα μας έλεγε την αλήθεια για τους Εξωγήινους;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, απ' αυτήν δεν νομίζω να μαθαίναμε κάτι και νά 'ταν αλήθεια 😀

      Γενικά όμως, στο θέμα αυτό.. δεν νομίζω ούτε οι προσωπικές μας αισθήσεις να είναι ικανές (όταν μάθουμε ή δούμε κάτι) να πιστοποιήσουν ότι είναι αληθές-πραγματικό. Μια μεγάλη μάλλον εξαπάτηση προχωράει τάχιστα προς το μέρος μας και σε αυτό το θέμα.

      Οψόμεθα αγαπητέ μας Κωνσταντίνε

      Διαγραφή
  6. Το video δεν ανοίγει πλέον στο vimeo. Τι έγινε? Το κατεβάσανε και από εκεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιθανόν. Αλλά θα μπορέσω να το ψάξω τί ακριβώς συνέβη αργά το απόγευμα.

      Διαγραφή
    2. Τελικά μου έριξε το vimeo τον λογαριασμό ολόκληρο, γιατί λέει παραβίασα όρους συνεργασίας. Έπρεπε λέει το βίντεο να είναι δική μου δημιουργία.
      Αργά το απόγευμα, ίσως μετά τις 5, να το επαναφέρω. Γιατί άνοιξα λογαριασμό στο bitchute.

      Διαγραφή
    3. Και στο bitchute αποτυχία. Είναι προβληματικό λίγο το bitchute.
      Κατέληξα στο brighteon.

      Διαγραφή
  7. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ENAN ΚΟΣΜΟ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ,
    ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΥΔΑΤΙΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΚΟΡΑΛΙΑ.

    ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΔΑΤΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ,
    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ.

    ΑΝ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ
    Σ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,
    ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΝΥΣΑ; OXI BEBAIA.

    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΩΛΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ; ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ;

    ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,
    ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ, ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΖΩΗΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ;

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΤΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΑ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΔΑΤΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑΝ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.

    ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΔΕΛΦΙΝΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΖΗ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Σ ΕΝΑΝ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΣΥΜΠΑΝ;

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραία τα παραδείγματα σου φίλε μου Ηλία,
      με τα επίπεδα υποκειμενικής πραγματικότητας. Μάς παραπέμπει στην σκέψη ότι είναι και ίδιον της φύσεως η ύπαρξη εκατοντάδων ή χιλιάδων μάτριξ.

      Σε ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή