«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

"Out Of Shadows" (Εκτός των Σκιών) - με ελληνικούς υπότιτλους!


 

https://www.youtube.com/watch?v=tvNqxRcooTo 


5 σχόλια:

  1. ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΤΙ

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΚΕΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
    ΠΥΚΝΟΙ ΚΑΠΝΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σας! Είστε άξιοι δίνοντας λόγο στους αναγνώστες σας και προβάλλοντας τις προτάσεις τους. Εμένα προσωπικά με τιμάτε και θα προσπαθήσω πιο σκληρά, ώστε να συνεισφέρω στον κοινό μας αγώνα για αφύπνιση. Συνεχίστε και αγνοήστε αυτούς που ισχυρίζονται ότι δεν θα γίνει τίποτα στις 20 του μηνός. Θα διαψευστούν και δε θα έχουν που να κρυφτούν. Θα εξαφανιστούν μόλις δουν τις εξελίζεις στις οθόνες τους. Γιατί αυτές τις ώρες παίζεται το μέλλον της ανθρωπότητας. Αν δεν γίνει τίποτα, όπως ισχυρίζονται και επικρατήσουν οι τρισκατάρατοι, τότε είμαστε όλοι για χαμό. Και εγώ -για να χαριτολογήσω και λίγο- θα πηδηχτώ από το παράθυρο με μπλουζάκι που θα γράφει συγνώμη. Αστειότητες μικρόνοων. Όλα τα γίνουν, ο Τραμπ δε θα μας απογοητεύσει, λίγες ώρες απέμειναν πριν το θαύμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τραμπ δεν θα απογοητεύσει κανέναν ακόμα κι αν δεν τον δούμε στις 21 Ιαν. πρόεδρο. Γιατί δεν είναι ο Τραμπ το ζητούμενο. Ο Τραμπ είναι το εργαλείο ενεργοποίησης των Αντιδυνάμεων. Πές το Q, πές το όπως θέλεις, πάντως είναι οι στρατιωτικές δυνάμεις, φρουροί του αμερικανικού έθνους, οι οποίες αυτή την στιγμή έχουν γιγαντωθεί όπως ποτέ πριν, και δεν θέλουν τον μπινέ με κανένα τρόπο να αναλάβει και να δώσει τη χώρα στους κινέζους, και τους κωδικούς των πυρηνικών μαζί. Οι αντιδυνάμεις αυτές, ο Στρατός, έχει κάνει ήδη μετάσταση και μέσα στα Νατοϊκά Στρατεύματα. Το θέμα πήρε ήδη παγκόσμια τροπή. Όλες οι εθνικές δυνάμεις των ευρωπαϊκών κρατών, και στρατοί τους (και σύμμαχικά στρατεύματα ΝΑΤΟ επίσης) έχουν ήδη αρχίσει να διαβλέπουν τον κίνδυνο μιας παγκόσμιας κομμουνιστικής κυβέρνησης αντιχρίστου.
      ΚΑΝΕΙΣ! ..ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΙ ΕΞΗΣ ΔΥΟ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ. ΑΛΛΆ ΘΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΆ ΚΑΠΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΦΡΙΛΑ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ.

      ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΛΑΔΑΣ ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ, ΑΠΟΨΕ. ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ.

      Διαγραφή
  3. ΑΡΑ;

    ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Ω!ΠΟΣΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΗ...

    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ...

    ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΝΕΤFLIX NA ΚΛΕΊΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

    ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ καλλιτέχνες ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΉ ΚΑΡΕΚΛΑ...

    Η ΛΙΖ ΚΡΟΚΙΝ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΚΑΠΠΥ,ΑΠΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΚΤΕΛΈΣΤΗΚΕ ΛΟΓΩ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.

    ΑΥΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΈΤΟ ΧΑΝΚΣ-ΣΠΛΗΛΜΠΕΡΓΚ.

    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή