«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Αγώνες πείνας…

γράφει ο Καταχανάς

Σχόλιο Διόδοτου: Ε ναι! .. Αυτή η ανάρτηση είναι αρχειακή και με ιστορικό βάρος. Εύγε στον καταπληκτικό κύριο Καταχανά!!! ..Τον συγχαίρω επίσης για την επιλογή της φωτογραφίας τσίπρα στο άρθρο του. Είναι από αυτές τις λίγες που αποτυπώνουν το πραγματικό, σπιούνικο και κακιασμένο ύφος αυτού του ξεγάνωτου τενεκέ και αγράμματου κομπλεξικού καταληψία. Και το νου μας.. γιατί ετοιμάζονται να μάς τον ξαναφορέσουν, δίπλα στον άλλο κομμουνιστικό δικτατορίσκο κούλη, με γαρνιτούρα μαϊντανούς φώφη, μπαρουφάκη κλπ


 

Ο τίτλος του σημερινού άρθρου, είναι εμπνευσμένος από την ομώνυμη τριλογία «Αγώνες πείνας» (the Hunger Games), του 2012, σε σκηνοθεσία Γκάρι Ρος και πρωταγωνιστές τους Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Λίαμ Χέμσγουορθ, Γούντι Χάρελσον, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Ντόναλντ Σάδερλαντ και Γουίλοου Σιλντς. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Σούζαν Κόλλινς. Η ταινία εξελίσσεται στην Πάνεμ. Μία χώρα κάπου στο μέλλον, χωρισμένη σε 13 περιοχές, όπου η κάθε μία έχει τη δική της παραγωγή (άλλη αγροτική, άλλη με μεταλλωρύχους κλπ) και όλες μαζί τροφοδοτούν τη μία περιοχή, που είναι η πρωτεύουσα. Η περιοχή 13, έχει καταστραφεί με πυρηνικά, λόγω αντίστασης στην πρωτεύουσα. Η Πάνεμ, κάθε χρόνο διοργανώνει «Αγώνες Πείνας» μέχρι θανάτου, παίρνοντας 2 υποψηφίους από κάθε περιοχή, ώστε να τιμηθεί η επέτειος της νίκης της πρωτεύουσας έναντι των στασιαστών. Μόνο ένας μένει ζωντανός. Στην Περιοχή 12, βρίσκεται η Κάτνις Έβερντιν (Τζένιφερ Λόρενς) η οποία στην πορεία αποδεικνύεται μορφή της επανάστασης με το παρατσούκλι «κοτσυφόκισσα», ένα ιδιαίτερο πουλί, που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Η κοτσυφόκισσα, είναι και το έμβλημα – άβαταρ του ιστολογίου μας.

Ο τίτλος του άρθρου, δικαιολογεί το περιεχόμενό του. Εδώ και μήνες η ανθρωπότητα βιώνει μία άνευ προηγουμένου κατάσταση ομηρείας. Στην Ελλάδα, οι πολίτες είναι όμηροι της μανίας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μέχρι πριν λίγο καιρό, είχαμε όλοι μας την εντύπωση ότι τα όσα πράττει αυτή η κυβέρνηση, είναι εντολές των γνωστών κέντρων: Rothschild + Rockefeller -> Sorros -> Μητσοτάκης. Κάναμε όμως μεγάλο λάθος. Και το λάθος αυτό, ήρθαν να το επιβεβαιώσουν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

 


 Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν, ο Μητσοτάκης πρότεινε ένα ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου, με το οποίο δε θα επιτρέπεται να ταξιδέψει κάποιος εάν δεν έχει εμβολιαστεί. Η αναπάντεχη άρνηση του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) μας άφησε όλους έκπληκτους. Κυρίως όμως μας εξέπληξε, γιατί εκεί ήταν που συνειδητοποιήσαμε ότι τα υπερβολικά μέτρα τα οποία επεβλήθησαν στη χώρα μας, ήταν προϊόν της νοσηρής φαντασίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 


 

 Η κατρακύλα της πολιτικής ζωής της χώρας, ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες της δικτατορίας, όταν Παπαδόπουλος και Ιωαννίδης βρέθηκαν να διαφωνούν για το που θα άφηναν την κυβέρνηση της Ελλάδος. Ο Παπαδόπουλος ήθελε να τη δώσουν σε νέους πολιτικούς, ενώ ο Ιωαννίδης (ο οποίος αποδείχθηκε πράκτορας της CIA) επέμενε να παραδοθεί η εξουσία στους παλαιούς. Σ’ εκείνους από τους οποίους την παρέλαβαν δια των όπλων δηλαδή, εξ αιτίας της ανεργίας και της οικονομικής κρίσης που βίωνε η Πατρίδα. Λίγο πριν την «πτώση» της δικτατορίας, τα ηνία ανέλαβε ο Ιωαννίδης, παραδίδοντας τη χώρα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον οποίο ο ελληνικός λαός υποδέχθηκε ως «θεό», σύμφωνα με τα ΜΜΕ της εποχής.

 

Έκτοτε, ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι εναλλαγής κυβερνήσεων μεταξύ Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου. Χρησιμοποιήθηκε η δικτατορία και από τους δύο, ώστε να εμποτιστεί στο λαό το αφήγημα της δημοκρατίας. Μίας πλασματικής δημοκρατίας, όπου ο λαός νομίζει ότι εκλέγει κυβερνήσεις. Νομίζει ότι είναι κυρίαρχος. Νομίζει ότι έχει τον πρώτο λόγο. Μία γενικευμένη αυθυποβολή που τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης), φρόντιζαν να τονίζουν, καταδικάζοντας όσους αντιδρούσαν στα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα των εκάστοτε κυβερνήσεων, για συνωμοσία κατά της δημοκρατίας. Η δημοκρατία μετατράπηκε σε επιβεβλημένο «αγαθό». Όποιος ήταν αντίθετος στην κυβέρνηση, ήταν εχθρός της δημοκρατίας. Και για να τονιστεί η αναγκαιότητα λήψης μέτρων κατά όσων «επιβουλεύονταν» τη δημοκρατία, σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι «τρομοκρατικές» οργανώσεις, με κύριο μοχλό τη γνωστή μας «17 Νοέμβρη», η οποία ιδρύθηκε το 1978 (!!!) και από το 1979 εκτελούσε «πληρωμένα συμβόλαια», με πιο χαρακτηριστικά:

  • Ρίτσαρντ Γουέλς, Σταθμάρχης της CIA (1975)
  • Νίκος Μομφεράτος, εκδότης της «Απογευματινής» (1985)
  • Δημήτρης Αγγελόπουλος, βιομήχανος (1986)
  • Αλέξανδρος Αθανασιάδης, βιομήχανος (1988)
  • Κώστας Ανδρουλιδάκης, εισαγγελέας (1989)
  • Παύλος Μπακογιάννης, δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ (1989),
  • Μιχάλης Βρανόπουλος, διοικητής της Εθνικής Τράπεζας (1994), δολοφονήθηκε μία ημέρα πριν καταθέσει εναντίον του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ο φάκελος με τα ενοχοποιητικά στοιχεία που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του τη στιγμή της δολοφονίας, εξαφανίστηκε…
  • Κώστας Περατικός, εφοπλιστής (1997), διαδίδεται η φήμη ότι την εντολή την έδωσε ο Κώστας Σημίτης, ώστε να μην πάρει η οικογένεια Περατικού τα Διυλιστήρια Ασπροπύργου.
  • Στήβεν Σόντερς, Βρετανός στρατιωτικός ακόλουθος (8.6.2000), δολοφονήθηκε ώστε να μην πάρει η Ελλάδα τα (ομολογουμένως άχρηστα) βρετανικά άρματα μάχης «Challenger».

 

φωτό από κρησφύγετο της ΕΟ 17Ν

 

 Με την πτώση της Κομμουνιστικής Διεθνούς, έπεσε παγκοσμίως και Επαναστατική Διεθνής («Ερυθρές Ταξιαρχίες», «Μπάαντερ – Μάϊνχωφ», «17 Νοέμβρη» κοκ). Η πρώτη φάση αστυνόμευσης των κρατών, είχε επιτευχθεί. Η δεύτερη φάση, απαιτούσε πιο σκληρούς «κινδύνους». Έτσι, εμφανίστηκαν οι τζιχαντιστές τρομοκράτες, αλλά και οι διάφοροι… «παρανοϊκοί δικτάτορες» που απειλούσαν τη δημοκρατία. Bin Laden, Gaddafi, Saddam Hussein κλπ, μπήκαν στη ζωή μας. Όταν η δεύτερη φάση είχε πετύχει, ήταν πλέον άχρηστοι. Δολοφονήθηκαν ή «δολοφονήθηκαν» με συνοπτικές διαδικασίες.

 


 

Αμέσως προχώρησαν στην τρίτη φάση. Αυτήν τη φορά, ο λαός θα έπρεπε να νοιώθει τα χνώτα του «εχθρού». Κι αυτό το ρόλο έπαιξαν οι «Antifa». Οι γειτονιές γέμισαν με «αντιφασίστες» που με φασιστική βία «χτυπούσαν» το… «φασισμό». Καμμένα αυτοκίνητα, επιθέσεις σε όποιον δήλωνε πατριώτης, καμμένες και κατεστραμμένες περιουσίες, συνέθεσαν ένα σκηνικό τρόμου σε κάθε γειτονιά. Και στην Ελλάδα, με ορμητήριο τα Εξάρχεια, το ίδιο σκηνικό. Αποκορύφωμα η φρικτή δολοφονία των υπαλλήλων της τράπεζας Marfin (2010), με τους δράστες ν’ απολαμβάνουν πλήρους κρατικής ασυλίας. Τα απανταχού πληρωμένα τσιράκια του Sorros (βλ. Antifa), έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Το αστυνομευόμενο κράτος έγινε πλέον καθεστώς!

 

Ιστοσελίδα των antifa, απαιτεί τα δεδουλευμένα από τον George Sorros

 
Antifa διαδηλώνουν ζητώντας τα δεδουλευμένα τους από τον George Sorros

Και ήρθε η τέταρτη φάση! Η αποκαλούμενη «πανδημία». Πλέον, το σχέδιο έγινε πιο ορατό από ποτέ. Και το σχέδιο ονομάζεται «επιβολή μαοϊκού κομμουνισμού». Η αυταρχικότητα και ο φασισμός σε όλο τους το μεγαλείο. Το κράτος επιβάλλεται να γνωρίζει κάθε μας κίνηση! Πού θα πάμε (13033), για ποιο λόγο θα πάμε (13033), τι θα ψωνίσουμε (επιβολή πλαστικού χρήματος), από πού θα το ψωνίσουμε (POS), πόσα θα ξοδέψουμε (POS)… Και για να τα επιτύχουν αυτά, εφήρμοσαν τις δύο βασικές αρχές του κομμουνισμού:

  • Διαίρει και βασίλευε και
  • Ο φόβος φυλάει τα έρμα.

Μετέτρεψαν σε Gulag τα ίδια μας τα σπίτια (lock down) και επέβαλλαν στρατιωτικό νόμο (απαγόρευση κυκλοφορίας). Το παλιό και δοκιμασμένο σύστημα των ρουφιάνων της γειτονιάς (τηλ: 1520 συν τα τηλέφωνα των τοπικών αρχών), λειτούργησε με επιτυχία! Οι επίδοξοι «γερο-Λαδάδες» κάθε ηλικίας, έπραξαν το «καθήκον», ως γνήσιοι χαφιέδες και δοσίλογοι, κάνοντας τα τηλέφωνα καταγγελιών να σπάσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Είναι οι ίδιοι που σε περίπτωση πολέμου της χώρας μας με κάποια άλλη χώρα, θα ταχθούν υπέρ της άλλης χώρας, ρουφιανεύοντας όσους θ’ αγωνιστούν για την Πατρίδα. Είναι οι ίδιοι που θα γλύφουν κατουρημένες ποδιές πολιτικών για μια θεσούλα. Είναι οι αέναοι δουλοπρεπείς γυμνοσάλιαγκες, που θα γλύφουν μ’ ευχαρίστηση τα σκατά του κάθε κηφήνα για ένα ρουσφέτι.

 

Οι σύγχρονοι «ελέω covid» ρουφιάνοι αποτελούν το εξελιγμένο μοντέλο των δοσίλογων της γερμανικής κατοχής

 

Κι ερχόμαστε στον Κυριάκο Μητσοτάκη! Απόγονος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Του ανθρώπου που λειτούργησε ως «διερμηνέας» των Γερμανών στην κατοχή. Όσο κι αν προσπαθεί η οικογένεια να πετάξει από πάνω της τη ρετσινιά του «συνεργάτη των Ναζί», οι πράξεις τους αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο! Όπως η γνωστή «αποσταCIA του 1965» και τώρα η δουλοπρέπεια του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στη ΝΤΠ και στον ευρωπαϊκό της εκπρόσωπο, Angela Merkel, η οποία λέγεται ότι είναι απόγονος του Φύρερ Adolf Hitler. Και για να το αποδείξει, επέβαλλε στην Ελλάδα τόσο φασιστικά μέτρα που ανάγκασε ακόμα και τον ΠΟΥ αλλά και την ίδια τη Merkel να τον κατακρίνουν. Εκείνος όμως απτόητος, έθεσε ολόκληρη χώρα «στον πάγο», καταστρέφοντας την οικονομία και όχι μόνο. Δημιούργησε χιλιάδες νέους ανέργους. Έκλεισε εκατοντάδες επιχειρήσεις. Επέβαλλε τα πιο σκληρά μέτρα παγκοσμίως, κάνοντας ακόμα και την μαοϊκή Κίνα να μοιάζει με παιδότοπο. Αλλά αυτά, δεν ήρθαν μόνα τους. Είναι η φυσική μετεξέλιξη των Μνημονίων και των πολιτικών που ασκήθηκαν από το 2009 και μετά, με κύριο μεταρρυθμιστή τον Αλέξη Τσίπρα.



 

 Ήταν αναμενόμενο ότι μόνο με «αριστερή» κυβέρνηση θα περνούσαν αντεθνικά μέτρα χωρίς «ν’ ανοίξει ρουθούνι». Ο Τσίπρας έπαιξε το ρόλο του προδρόμου των εξελίξεων, για να έρθει ο Μητσοτάκης να σφραγίσει την υποδούλωση της χώρας. Όλα έχουν μία φυσική συνέχεια. Και το χειρότερο είναι πως οι ανήκοντες στον πατριωτικό χώρο, χρόνια φωνάζαμε για όσα επρόκειτο να έρθουν. Όμως οι ταμπέλες του «γραφικού», του «φασίστα», του «κινδυνολόγου» και του «συνωμοσιολόγου» ήταν η απάντηση στις φωνές μας. Τώρα που η «συνωμοσιολογία» έγινε πραγματικότητα, η ταμπέλα άλλαξε και πλέον μας έβαλαν αυτήν του «ψεκασμένου». Κι όμως! Ακόμα κι αυτή η «ψεκασμένη συνωμοσιολογία», αρχίζει ν’ αποδεικνύεται πραγματικότητα: το ψέμμα της «πανδημίας» στην υπηρεσία του απόλυτου ελέγχου των μαζών! Μία μάζα που πραγματοποιεί κάθε μέρα «Αγώνες Πείνας» για να επιβιώσει. Κι αναρωτιόμαστε κάθε μέρα όλο και περισσότερο, γιατί αυτή η οργή του λαού, δεν έχει ακόμα μετατραπεί σε επαναστατική λαίλαπα, προκειμένου να καταποντίσει τον μαοϊκό φασισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη…

 

 kanenazori.wordpress.com

 

16 σχόλια:

  1. Αναρωτιέται ο αξιόλογος συντάκτης του άρθρου, γιατί δεν υπάρχει λαϊκή αντίδραση στον μαοϊκό φασισμό του Κούλη.
    Είναι γιατί δεν υπάρχει ηγεσία, οργάνωση, συντονισμός.
    Εδώ και πολλά χρόνια ο λαός μας στερείται άξιας εκπροσώπησης, δεν παρήγαγε άξιες ηγετικές μονάδες ή ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ "ΣΤΗΝ ΜΑΟΪΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ", ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΩΣ ΛΕΞΗ. ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΡΑΜΟΛΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΑΔΙ.
      ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 'ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ'..

      Διαγραφή
    2. Χρησιμοποίησα τη φρασεολογία του συντάκτη του άρθρου στη τελευταία του γραμμή του άρθρου του.

      Διαγραφή
    3. ΟΚ, ΔΕΝ ΣΕ ΜΑΛΩΣΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ. ΤΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ. ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΠΙΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΜΑΟΪΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

      Διαγραφή
  2. https://dermatas.blogspot.com/2017/10/blog-post_4.html

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡΠΟΛΙΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΗΣ 17Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Ανέγνωσα μετά προσοχής το πόνημα του νέου σας συνεργάτου, του Καταχανά. Όλ' αυτά γνωστά, το πότε θα εγερθεί ο Ελληνικός Λαός άγνωστον, αλλά έχω να προσθέσω μονάχα το εξής:

    Παρατηρών τα καμώματα μερικών-μερικών μετ' επιστημονικής ουδετερότητος (ως οι ψυχίατροι την συμπεριφορά των τροφίμων τρελλοκομείου), αναρωτιέμαι εάν οι καταδίδοντες ποιός πάει εκκλησία καί ποιός βγάζει τον σκύλο του γιά χέσιμο πέραν του νομίμου ωραρίου κτλ, δηλονότι οι χαφιεδίζοντες, αμείβονται.

    Θα με ρωτήσετε, οικοδεσπότα, ποιά η διαφορά.

    Η εξής, λέγω:

    - Εάν μεν αμείβονται, πάει στο διάολο. Θά 'ρθει μέρα που θα λογαριαστούμε δεόντως, κι όποιος φάει όποιον.
    - Εάν, όμως, δεν αμείβονται, εάν δηλαδή το κάνουν απλώς γιά τη δόξα (της βλακείας), τότε αυτοί δεν παλεύονται, οικοδεσπότα! θεωρήστε μας από τώρα ηττημένους, διότι η βλακεία τυγχάνει αήττητος. (Καί ενημερώστε καί τον κύριον Αριστόμαχον, ότι με δαύτους χάσαμε απ' τα αποδυτήρια.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Σοφότατες οι παρατηρήσεις σας αγαπητέ Εργοδότα. Αν και γελάω θα έπρεπε να κλαίμε που έχουμε μπλέξει σε τόσους μαλάκες ανάμεσα. Κι όπως λέει κι ο Αριστόμαχος.. "Ζούμε ανάμεσά τους.."

      Διαγραφή
    2. Η ΦΑΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΩΤΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ-``ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ''- ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ.
      ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
      ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ, ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙ.
      ``ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΡΙΓΕΛΑΣ ΕΣΥ, ΑΛΛ' Ο ΤΟΠΟΣ''
      Ο ΓΛΥΦΤΗΣ, ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΔΕΙΛΟΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.
      ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΡΙΓΕΛΑΣ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ Η ΟΜΙΧΛΗ, Η ΑΝΤΑΡΑ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  4. ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΈΑ ΚΑΙ ΡΑΒΒΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΔΩΝΗ ΩΣ ΣΚΗΝΟΘΈΤΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΑΥΡΟΣΗΜΙΤΗ-ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΗ=ΚΙΝΕΖΙΚΉΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΞΑΛΛΟΥ...
    ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ,ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΟΒΟΡΙΚΟ ΠΑΛΑΒΌ ΜΟΥΤΡΟ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΖΑΝΑΧ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΑΙΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ,ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΟΦΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ,ΚΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ COSCO;
    ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η COSCO ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ GOLDEN TRIAD;
    ΠΟΣΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΚΟΝΤΈΙΝΕΡ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ;ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΑΚΙΑ ΠΕΣΚΕΣΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΛΙΤ;
    Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ QUANTUM REALITY 5D ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ 15.000 ΠΑΙΔΑΚΙΑ!
    ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ.ΝΑΙ.ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΝΕΙ ΣΩΣΤΑ;Η ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ;

    Ο ΓΕΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΧΙΣΤΑ ΜΆΤΙΑ.ΟΙ ΔΥΟ "ΚΙΝΕΖΟΙ" ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ+ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΠΙΣΗΣ.
    Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΙ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΣ ΦΙΔΟΦΑΡΑΣ ΓΟΝΟΙ.ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΑΛΟΥΜΠΡΑΔΟΣ ΜΕΤΟΙΚΗΣΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΤΊΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΙΒΗΡΙΚΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΙ Ο Άγιος ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΧΤΕΣ,ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΎ ΟΙΚΟΥ THEODOLI ΙΤΑΛΙΑΣ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ,ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ 20.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΙΟΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑΙ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ;;;

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ 'ΕΥΛΑΒΕΙΣ-ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ'ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΑΜΕ ΑΓΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΏΝΙΟ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ.
    Ε ΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΟΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.ΕΡΗΜΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ.ΑΡΑ ΑΞΙΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ....
    ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΌΜΑΣΤΕ;Ο ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ,ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΛΙΑΠΗΣ,ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΛΕΕΙ...
    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΜΠΡΕ;ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ,ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΑΊΔΟΥΡΙΑ ΑΣΕΒΕΣΤΑΤΑ;!PSY OPS.
    ETOIMAZOYN ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ,ΤΥΠΟΥ ΣΑΛΑΝΙΚ ΜΠΟΡΝΤΕΛ.

    ΟΥΤΕ Ο ΒΕΡΕΜΗΣ ΕΝ ΣΥΓΧΟΡΔΊΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΘΑ'ΠΑΙΖΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΥΤΙΣΗ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.

    ΟΠΟΤΕ;
    ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΡΙΤΑ...
    ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΣΤΑ ΊΜΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΣΠΗΛΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΑΙΝΊΑΣ ΘΡΙΛΕΡ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΥΡΟΟΥΡΗ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΕΛΙΔΩΝΗ.
    ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ;ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ 'Η ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΚΟΤΖΙΑ.ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΜΠΕΚΑΤΣΙΝΙΑ.

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ DANTE kK DFT,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ "ΑΓΩΓΗΣ" ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΜΑΡΙΟΥ.ΚΙ Ο ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΤΙΜΩΡΟΥΣΕ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΗΓΙΛΗΚΙΑ,ΚΑΙ... ΝΑ ΣΕ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΑΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΛΕΩ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;ΠΡΟΚΌΠΗ ΚΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΠΑΝΤΑ....ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ...

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΕΟΙ ΟΥΡΟΒΟΡΟΙ ΟΦΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ.

    ΑΕΤΟΙ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ.ΑΕΤΟΙ!ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΟΦΕΩΝ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.pronews.gr/kosmos/955134_synagermos-stin-oyasigkton-ekkenonetai-kapitolio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξαιρετικό άρθρο.
    Βέβαια πέσαμε πάλι στους 'φασίστες' τους 'Ναζί' τον 'Χίτλερ'.
    Λες και οι αδιαφιλονίκητα μεγαλύτεροι εγκληματίες της ανθρωπότητας μπολσεβίκοι δεν υπήρξαν ποτέ αλλά και εξακολουθούν να μην υπάρχουν ούτε σήμερα.

    Διαβάζοντάς το, θυμήθηκα ένα πρόσφατο σχόλιο που διάβασα εδώ στο 'Διόδοτος' πριν μερικές ημέρες, κάποιου 'Παρατηρητή'.
    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/01/blog-post_26.html?showComment=1610835580114#c5807373328019016242

    Τα γραφόμενα σχόλια του 'Παρατηρητή' προχθές, μοιάζουν σαν να είναι συστελόμενο το άρθρο της παρούσας ανάρτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άνετα τους παίρνω το ΣΚΑΛΠ!!

    ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!

    ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΔΙΑΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ[!!!]-ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ. Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΣΑ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ``ΕΚΛΕΚΤΟ'' ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΗΜΙΤΕΛΕΣ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ. Η ΜΙΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΚΑΤΑ ΤΟ ``ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ''.... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ, ΚΑΙ ΑΝ.... ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΤΟ ΟΛΟ ΠΑΖΛ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.
    ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΤΙ;;;
    ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!
    ΑΦΟΥ ΑΝ-ΛΕΕΙ-ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΕΙ ΣΚΑΡΤΟΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ[!!!]...

    ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑ`Ι'ΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ;
    ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ; ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟ`Ι'ΔΟΙΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΜΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΩ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!!!
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ..επειδή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΟΡΓΗ Ο ΛΑΟΣ. Οι γιατροί τον μπουκώνουν αντικαταθλιπτικά, οι δάσκαλοι έγιναν εκπαιδευτικοι που διδάσκουν μια παραχαραγμένη ιστορία, χωρίς ηρωες, χωρίς ιδανικά και μιλάνε για "συνωστισμό" στο λιμάνι της Σμύρνης
    Τα παιδιά μεγαλώνουν με πρότυπο την τηλεόραση αφού οι γονείς αναγκάζονται να δουλεύουν αμφότεροι
    Αυτά τα παιδιά δεν ξέρουν την ΟΡΓΗ πιστεύουν οτι αυτό που νοιώθουν στην καρδιά τους είναι αδικαιολόγητος εκνευρισμός και ο φοβισμένος λαός αποφάσισε οτι ανάμεσα στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ κ την ΑΣΦΑΛΕΙΑ προτιμάει την δεύτερη νομίζοντας οτι είναι ασφαλής.
    Ομως γελιούνται όσοι θεωρούν οτι αυτό θα κρατήσει για πολύ ακόμα..
    Οσο γράφει ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ, ο ΗΛΙΑΣ+++ , ο ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ, ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ, ο ΗΛΙΑΣ, και πολλοί άλλοι πατριώτες που για οικονομία χώρου δεν αναφέρω, τότε ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ Κ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ...
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΤΟΛΗ!!!

    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://twitter.com/Kataxanas92

    ΑπάντησηΔιαγραφή