«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ, ΘΑ ΤΑΪΖΟΥΝ ΜΌΝΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!

                                    ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΔΩ

9 σχόλια:

  1. Εν τω μεταξύ τα νοσηρά μυαλά δείτε τι άλλο σκέφθηκαν που θα προηγηθεί της επισιτιστικής κρίσης και ουσιαστικά θα απαξιώσουν τα ωφέλιμα τρόφιμα και θα θεοποιήσουν το σανό:
    Ευρωπαϊκό κατόρθωμα: Η Coca-Cola light είναι ανώτερης ποιότητας από το παρθένο ελαιόλαδο!!!
    Οι Βρυξέλλες ετοιμάζουν τη λίστα Nutri –Score η οποία όταν εφαρμοστεί θα εντάξει τα ελληνικά προϊόντα στην κατώτατη διατροφική κατηγορία.
    Πρόκειται γι’ ένα αλγόριθμο που αναλύει την περιεκτικότητα των προϊόντων σε σάκχαρα σε λιπαρά, σε αλάτι και φυτικές ίνες.
    Η περιεκτικότητα σε σάκχαρα, σε λιπαρά και σε αλάτι μειώνουν τη θρεπτική αξία του προϊόντος ενώ τα προϊόντα με ένα συστατικό όπως είναι το ελαιόλαδο πηγαίνει απευθείας στην τελευταία κατηγορία.
    Η διατροφική λίστα σήμανσης προϊόντων των Βρυξελλών θα ανεβάσει την coca-cola light στην κατηγορία Β στη δεύτερη καλύτερη θέση ενώ το ελαιόλαδο πέφτει στην προτελευταία.
    Η σήμανση θα οδηγήσει τη φέτα στο τελευταίο σκαλοπάτι αφού διαθέτει αλάτι και πολλά λιπαρά.
    Να σημειωθεί ότι το Nutri-Score,που αναπτύχθηκε πρώτη φορά το 2017 στην Γαλλία, κατατάσσει τα προϊόντα σε 5 κατηγορίες ανάλογα με το διατροφικό τους προφίλ, και τις απεικονίζει στην εμπρόσθια ετικέτα με αντίστοιχα χρώματα (A, B, C, D, E), όπου η Α θεωρείται πιο υγιεινή κατηγορία (πράσινο χρώμα) και Ε η λιγότερο υγιεινή (κόκκινο χρώμα).
    Ωστόσο, η αξιολόγηση βασίζεται αποκλειστικά στα λιπαρά, τα σάκχαρα, τις πρωτεΐνες, το αλάτι και τις φυτικές ίνες και όχι στα συνολικά ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως οι βιταμίνες, τα αντιοξειδωτικά και ο τρόπος παραγωγής και επεξεργασίας του εκάστοτε προϊόντος.
    http://krasodad.blogspot.com/2021/01/coca-cola-light.html#more
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2021/01/Usa-oi-dimokratikoi-tou-biden-tha-apagoreysoun-stous-ypostiriktes-toy-trymp-na-eiserxontai-sto-strato-kai-na-diekdikoun-omospondiakes-theseis-ergasias-diktatoria.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τον Πειραιώς και ο Μεσογαίας στην κοινή γραμμή, δήλωσε για το εμβόλιο θα κάνουμε "ότι πουν οι ειδικοί"!!!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έ, ο σεβασμιώτατος Χατζηνικολάου είναι στενός συγγενής (αδερφός; ξάδερφος; κάτι τέτοιο) του τηλεοπτικού Χατζηαστέρος. Δεν είναι ν' απορείς, όλοι αυτοί μιά παρέα είναι.

      Διαγραφή
  4. Τι;θα ταΐζουν τα πρόβατα??

    Μάλλον σανό!!!

    Χαχαχαχαααααα χαχχχχααχαχχαχχχα!!!

    😂😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΠΡΩΤΕΪΝΟΥΧΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΜΕ ΑΛΕΥΡΑ ΑΠΟ ΞΗΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ.. ΓΑΛΕΤΕΣ ΞΗΡΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ-ΑΠΟ 3D ΕΚΤΥΠΩΤΗ.

      ΜΟΎΡΛΙΑ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ!

      Διαγραφή
    2. Οσοι ειναι δυσκοιλιοι την κατσανε δηλαδη

      Διαγραφή
    3. Άστα να πάνε......
      Φυτέψτε τίποτα.....

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή