«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ

γράφει ο Νικόλαος Αναξίμανδρος
 


ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ……

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK KAI TOY TWEETER ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ

Βουτιά 7% σημείωσε σήμερα η μετοχή της Twitter, με την εταιρία μέσων κοινωνικής δικτύωσης να οδεύει προς την απώλεια 2,5 δισεκ. δολαρίων από τη χρηματιστηριακή της αξία μετά την οριστική αναστολή του λογαριασμού του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Η βουτιά καταγράφεται ενώ κάποιοι Ρεπουμπλικάνοι καταφέρθηκαν εναντίον της πλατφόρμας το σαββατοκύριακο για το ότι φίμωσε έναν από τους πιο δημοφιλείς χρήστες της, με τους traders να αναφέρονται επίσης στις ενδείξεις ότι η υπόθεση αυτή τροφοδοτεί αιτήματα για περαιτέρω ρύθμιση των μεγάλων τεχνολογικών εταιριών.

Ο λογαριασμός του Τραμπ είχε πάνω από 88 εκατ. ακολούθους και οι αναρτήσεις του έχουν γίνει retweet δισεκατομμύρια φορές.

ΒΟΥΤΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ………ΜΠΗΚΕ ΜΕ 31 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΕΣΕ 11%, ΕΝΩ ΕΧΘΕΣ ΕΠΕΣΕ ΑΛΛΑ 8%………..ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ……..

ΤΟ ΑΙΝΤΑΧΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕ FACEBOOK KAI TWEETER

Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ Β.ΑΙΝΤΑΧΟ, Ο YourT1W1F1, ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ, ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΝΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ…..ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΜΕΙΛ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ……..

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "RT অমষ STOPERPETUA PERPETUA BANNED BACKLASH BEGINS? U.S. INTERNET PROVIDER BANS TWITTER AND FACEBOOK IN RESPONSE TO CENSORSHIP"

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ……

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΥΡΩΣΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ……ΟΣΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ……….ΕΔΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΡΟΣ ΚΑΝΑΔΑ…..ΕΠΙΣΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑΛΛΑΣΙΟ ΧΩΡΟ, ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΖΕΤΣ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ……….

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ…..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ-19……….ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΩ ΕΙΝΑΙ…”ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΙ”……ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ………

ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ, ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΛΗΓΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ……ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ……

ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΞΕΣΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ “ΤΣΙΟΡΔΑ” ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ…..

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΞΕΣΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ 23 ΔΙΕΘΝΩΝ ΙΟΛΟΓΩΝ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ PCR, ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ (RT-PCR) ΒΓΑΙΝΟΥΝ “ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ”….ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ…..

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΖΟΕ ΜΠΑΙΝΤΕΝ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΝΤΕΡ……ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΡΟΥΝΤΥ ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ ΤΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ…

 

Βίντεο: Mega-σκάνδαλο κλονίζει τον Τ.Μπάιντεν - Μπλεγμένος ο γιος του με παιδική πορνογραφία 


 

 

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΣΥ ΠΕΛΟΣΙ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ Η ΠΕΛΟΣΙ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ…..ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ……..Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΦΟΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ…..ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ………ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ…….

TED WHEELER

ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΙΛ ΤΗΣ ΠΕΛΟΣΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ , ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΠΡΟΤΛΑΝΤ ΤΕΝΤ ΓΟΥΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΕΙ……..

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΜΗΣΤΩΡ ΑΡΚΟΥΔΑΙΑ……….

Mr. Ted Wheeler
12251SW 4th Ave

340

Portland OR 97204

Αγαπητε κ.Γουίλερ:

Είδα την αποκρηση σας για τις ταραχες στην πόλη σας και σας παροτρυνω να ακολουθησετε τον αποδεδειγμενα λειτουτγικο τρόπο των Δημοκρατικών.
Θα ήθελα να τον ανατρεξουμε μαζι, τώρα.

1: Άρνηση της ύπαρξης προβλήματος. (Ο Τύπος θα το υποστηρίξει)
2: Αναφορά στα πάντα ως ήρεμα και ειρηνικά.( Ο τύπος θα το υποστηρίξει αυτό επίσης)
3: Όταν ξεσπάσει η κόλαση, πηγαίνουμε μπροστά στις κάμερες και δηλώνουμε υποστήριξη σε όσους παραβίασαν τον νόμο.
(Ο Τύπος θα σας εξυμνήσει γι’ αυτό, θα είστε ο νέος ήρωας, εμπιστευτειτε με)
4: Όταν δεν θα υπάρχει καμία τάξη πλέον, ΚΑΤΗΓΟΡΕΊΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. (δΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΟ ΤΟΝΊΣΩ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΥΤΌ #4.
Αυτό έχει δουλέψει κάθε φορά και ο Τύπος μου έχει πει ότι θα υποστηρίξουν και θα βγάλουν αληθές οποιονδήποτε ισχυρισμό κάνουμε. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ)
5: Βγείτε στην τηλεόραση και καταδικάστε τον Τραμπ και αρνηθείτε οποιαδήποτε βοήθεια!
Δεν μπορούμε να δώσουμε στον Τραμπ καμία νίκη πριν τις εκλογές!!!!

Με Εγκάρδιες ευχές Νάνσι Πελόσι
Πρόεδρος του Λευκού Οίκου.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ Η ΠΕΛΟΣΙ ΤΟΝ ΓΟΥΙΛΕΡ ΤΟΤΕ…….ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΛΟΓΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΧΑΧΑΧΑ………..

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΟΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΧΘΕΣ….ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΕΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΕΕΙ………ΦΩΛΙΑ ΕΡΠΕΤΩΝ ΤΟ ΙΡΑΝ……..

 


 

ΕΛΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΡΟΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΛΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΡΟΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΗΠΑ…………ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΩΣΤΑ, ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ 1776, ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ……..ΘΑ ΔΟΥΜΕ…..ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ……

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ “Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΙΩΠΗΛΑ

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΕΔΩ….”ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟ “ΤΕΙΧΟΣ”

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΝ ΓΟΥΝΤ

12/1/2021……..”ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΛΤΟ;;;;; ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ……ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ(ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ)…ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΑΡΑΧΩΝ…ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΛΩΝ, ΚΡΑΤΗΣΗ, ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ!!!!!”

ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ….ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ…….ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΧΤΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…….

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ…….

ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ…ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

 

 

nikolaosanaximandros.gr 

 

49 σχόλια:

  1. ΚΑΙ....ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ....ΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΣΗΜΩΣ .
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ .ΕΤΣΙ ; ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΑΡΟ ΦΟΝΙΑΣ ΜΕ ΣΒΕΛΤΑΔΑ ΘΑ ΠΑΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/953654_kapitolio-protognores-eikones-me-amerikanoys-stratiotes
    Λέτε να έχουμε κανέναν "εμφύλιο" στην Αμερική παιδιά;
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αυτός καλοδεχούμενος για να ξυπνήσει και η Ευρώπη.
      Όσο για τον αμερικανικό στρατό, όταν συλλάβει τον μπιντέ, αυτό θα κάνει, το οποίο τον διατάσσουν: θα κανει πραξικόπημα και θα συλλάβει όποιον είναι "κατά των παραδόσεων της πατρίδας, των αξιών μας και του όρκου τους" 🙂

      Διαγραφή
  3. ΡΙΞΕ ΚΙ ΆΛΛΑ ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΗΡΕΜΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ GOD BLESS THE PRESIDENT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχόλιο από Pronews:

    ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΟΣ • μία ώρα πριν

    ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ..
    Αυτός εδώ στο βίντεο αυτό μας λέει οτι ο Μπαιντεν και η Χάρις δεν θα ορκιστουν στις 20 το μηνός Ιανουαριου γιατί θα έχουν συλληφθεί αφού θα έχει επιβάλει ο Τραμπ τον Στρατιωτικό νομο αλλά δεν μπορεί να ορκιστεί ούτε ο ίδιος αφού δεν τον έχει ανακηρύξει ως τον επόμενο πρόεδρο το Κονγκρεσο, οπότε την προσωρινή διακυβέρνηση την έχουν οι ένοπλες δυνάμεις απο τις 20 του μηνός και στη συνέχεια, διαλύεται η εταιρεία που χρησιμοποιούν όταν αναφέρονται στο επίσημο όνομα της χωρας σαν εταιρεια. Λέει αυτός ο τυπος οτι αμέσως στο διάστημα που την εξουσία την έχει ο Στρατός, η όλη διακυβέρνηση της Αμερικης επανέρχεται στην εποχή που δεν ήταν αυτού του είδους η εταιρεια. Μας λέει ο Παρουσιαστής ότι ο Τράμπ, θα ορκιστεί ως ο 19 Πρόεδρος της Αμερικής στης 4 Μαρτιου και ο λόγος που θα είναι ο δέκατος ένατος Πρόεδρος και όχι ο 45ος που ήταν μέχρι τώρα είναι γιατί ο τελευταίος Πρόεδρος που δεν ήταν στην εταιρεία, ήταν ο 18ος οπότε συνεχίζουν την σωστή λειτουργία του Συντάγματος και διαγράφουν όλους τους επόμενους ως μη νόμιμοι πρόεδροι της Αμερικης ακόμα και η πρώτη θητεία του Τράμπ, οπότε μετράει αυτή η ψηφοφορία της 3ης Νοεμβρίου και έτσι ο τίτλος του Προέδρου Τράμπ, θα είναι ο 19ος Πρόεδρος και θα υπηρετήσει τα επόμενα 4 χρόνια και τώρα ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ γιατί μας μιλούσε και για τρίτη τετραετία. Μας το έλεγε γιατι, αφού δεν ισχύει η προηγούμενη που τελειώνει στις 20 Ιανουαρίου, τότε ξεκινάει από την αρχή, οπότε όταν κάνει δυο τετραετίες με το καινούριο σύστημα θα κλείσει 12 χρόνια στην Εξουσία. Υποτίθεται οτι αυτά τα μέτρα που υπέγραψε προχθές, είναι έκτακτα μέτρα ασφαλείας μονο για την ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ επειδή του το ζήτησε η ΔΗΜΑΡΧΟΣ της πόλης. Υποτίθεται ότι ο Στρατιωτικός νόμος έχει υπογραφεί και θα επιβληθεί πριν τις 20 του Μηνός έτσι ώστε να αναλάβει ο Στρατός , στης 20 που τελειώνει η πρώτη του θητεία Και ο Τράμπ θα ορκιστεί στις 4 Μαρτίου. Από τώρα και μέχρι τις 19 του μηνός όπως και ο ίδιος ο Τράμπ μας έχει πει επανειλημμένα ότι, οι αναρχικοί κομουνιστές που δηλώνουν ότι αν δεν ορκιστεί ο Μπαιντεν θα κάνουν εξέγερση για να παρεμποδιζουν τη σύλληψη των μεγάλων. Το σχέδιο τους όμως δεν θα πετύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άρθρο έλεγε ότι πήγε η εθνοφρουρά (άοπλοι άνδρες, αλλά από χθες οπλισμένοι) για να προστατέψουν τον μπιντέ και την καμάλα στην ορκωμοσία από τις ένοπλες δυνάμεις που "μπορεί να επαναστατήσουν υπέρ του Τραμπ".
      Αφελής ερώτηση: Είναι ποτέ δυνατόν η εθνοφρουρά να τα βάλει με τον στρατό;
      Και από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι η εθνοφρουρά "υπακούει" στους δημοκρατικούς;
      Κάτι άλλο συμβαίνει, αλλά μου διαφεύγει...Καμιά ιδέα;
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.
      ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.
      ΑΝΤΙΓΟΝΗ ,ΦΑΕ ΠΙΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΑΜΩΣΕ ,ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΟΙ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  5. αντε και στους δικους μας.....να ξερατε πως το περιμενω...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχετικά με το ρόλο της Ιταλίας και όχι μόνο:

    https://www.youtube.com/watch?v=BS2z1bv5vF0&ab_channel=EternalNow

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λογικα οτι γινει θα το μαθουμε κατοπιν εορτης διοτι το ιντερνετ θα "πεσει" τις κρισιμες μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΗΠΑ ΠΛΕΟΝ


    *Read his latest Jan. 12 , 2021 Message to the Joint Force*


    https://www.jcs.mil/Portals/36/Documents/JCS%20Message%20to%20the%20Joint%20Force%20JAN%2012%2021.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή η είδηση πρέπει να έχει σχέση με τα όσα αποκαλύφθηκαν για τον ρόλο της Ιταλίας στην εκλογική κλοπή στις ΗΠΑ :

    Ραγδαίες εξελίξεις στην Ιταλία: Καταρρέει ο κυβερνητικός συνασπισμός - Αποχωρούν υπουργοί του Ρέντσι

    https://sputniknews.gr/kosmos/202101139365607-ragdaies-exelixeis-stin-italia-katarreei-o-kyvernitikos-synaspismos---apohoroun-ypourgoi-tou-rentsi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Παραιτηθει η Ιταλική κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΡΕΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ.

    Οι μονάδες National Guard καταλαμβάνουν θέσεις στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.
    https://twitter.com/i/status/1349412604909903878
    ===============================================================

    Εθνικοί φρουροί κοιμούνται σε διάφορες περιοχές γύρω από το Καπιτώλιο των ΗΠΑ.
    https://twitter.com/i/status/1349363742170079237
    ===============================================================

    Μόλις μπήκα στο Καπιτώλιο για να βρούμε κυριολεκτικά εκατοντάδες στρατεύματα να κοιμούνται και να παρατάσσονται στο Κέντρο Επισκεπτών του Κογκρέσου - καθώς οι δρόμοι γύρω εδώ είναι σε μεγάλο βαθμό αποκλεισμένοι. Πολλοί αγκαλιάζουν τα πυροβόλα όπλα τους, κουράζουν πάνω από το κεφάλι τους για να μπλοκάρουν το φως και ταραχές σε τακτοποιημένους σωρούς.

    https://pbs.twimg.com/media/ErnFYa7W8AUG5Nv?format=jpg&name=900x900
    ===============================================================

    Αυτό είναι κάτι που δεν βλέπετε καθημερινά.😳
    https://pbs.twimg.com/media/EroYq68VcAETz1u?format=jpg&name=900x900
    ===============================================================

    Ακριβώς: Ράφια σε ράφια τουφεκιών και πιστόλια καθώς η Εθνική φρουρά ετοιμάζεται στο Καπιτώλιο σήμερα το πρωί. Κάτι μου λέει ότι αυτό δεν είναι για τα ψηφιακά εγκαίνια.
    https://twitter.com/i/status/1349371835004186625
    ===============================================================

    Είδα την Εθνική Φρουρά να κοιμάται στους διαδρόμους του Καπιτωλίου καθώς περπατούσα σήμερα το πρωί.
    https://pbs.twimg.com/media/Ernc-RaXEAwnOUj?format=jpg&name=small
    ===============================================================

    Είναι αυτά τα τεράστια κινεζικά πλοία στο καναδικό λιμάνι; 😳
    https://twitter.com/i/status/1349363058167181313
    ===============================================================

    Στρατιώτες έχουν δει στο Λος Άντζελες, στο Σικάγο και σε άλλες μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ. Οι δεξαμενές έχουν παρατηρηθεί στη Γεωργία. Και αυτό δεν είναι η Βαγδάτη. Είναι η Ουάσινγκτον όπου θα υπάρξουν μόνο εικονικά εγκαίνια. Κάτι συμβαίνει στις ΗΠΑ και πραγματικά δεν μοιάζει με "συνηθισμένο".
    https://twitter.com/i/status/1349442613309558787
    ===============================================================

    Πρώτον, ο Πρόεδρος Τραμπ κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ουάσιγκτον. Στη συνέχεια, ενέκρινε μια δήλωση καταστροφής για αυτές τις πολιτείες. Τι είδους καταστροφή μπορεί να επηρεάσει όλες αυτές τις πολιτείες ταυτόχρονα;
    https://pbs.twimg.com/media/EroEOyJXIAYdHXo?format=jpg&name=medium
    ===============================================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σας παρακολουθώ καιρό. Θα γράψω το προφανές. Ο Joe Biden είναι το μοιραίο λάθος της Cabal. Στον πανικό τους να διώξουν τον Trump πόνταραν στο λάθος άτομο γι αυτούς. 50 χρόνια στην πολιτική, 8 αντιπρόεδρος του Obama ο Δημοκρατικός αλλά και Καθολικός (δεύτερος μετά τον JFK) Joe ξέρει κυριολεκτικά τα πάντα. Ξέρει προφανώς και τί έγινε στις εκλογές. Την ώρα που οι μνηστήρες θα γλεντάνε και μεθούν την νίκη τους στην Ορκωμοσία, θα δίνουν το τόξο (Προεδρία, Κογκρέσο και Γερουσία) στον Οδυσσέα. Την επόμενη στιγμή της ορκωμοσίας θα χουν απέναντί τους Πρόεδρο, Κογκρέσο, Γερουσία, Αντιπολίτευση υπό τον Trump και στράτευμα. Όλοι κοιτάζουν τί θα κάνει ο Trump αλλά δεν κατανοούν πως ο Trump έκανε ότι ήταν να κάνει ως άλλος Τηλέμαχος, αλλά τώρα ήρθε η ώρα του Οδυσσέα. Στο κάτω κάτω της γραφής το πολιτικό σπίτι των Kennedy ήταν οι Δημοκρατικοί ενώ και ο Trump ως επιχειρηματίας Δημοκρατικός ήταν. Στις 20 του μηνός δίνουν το τόξο στα χέρια του Οδυσσέα λοιπόν.

    Trust the plan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ορφέα,

      ωραίο όπως το έχεις γράψει.. με μπέρδεψε όμως λίγο. Ποιος είναι ο Οδυσσέας;

      Διαγραφή
    2. Μα αυτός που δεν τον περιμένει κανείς. Ούτε οι Ρεπουμπλικανοί ψηφοφόροι που θα ναι απογοητευμένοι που ο Τηλέμαχος Trump απέτυχε, ούτε οι Cabalιστές των Δημοκρατικών που θα πανηγυρίζουν επειδή έδωσαν το τόξο στον δικό τους (;) Joe Biden.

      Διαγραφή
    3. Έχει δηλαδή εξαγοράσει την ελευθερία του (για τα εγκλήματα που έχει κάνει) με δημόσια ομολογία της νοθείας.. και ο Τραμπ το γνωρίζει αυτό, γιατί έχουν συνεννοηθεί;

      Διαγραφή
    4. Σε τέτοιο επίπεδο κανείς δεν είναι 100% καθαρός. Όλοι έχουν σκελετούς στις ντουλάπες τους και όλοι πρέπει να πείσουν πολλές φορές με άσχημο τρόπο τους κακούς ότι πρέπει να τους εμπιστευτούν. Το ότι όλο το παγκόσμιο σύστημα πόνταρε τα ρέστα του στον Biden δείχνει το μέγεθος της απελπισίας τους. Το ότι είναι στρατηγικό λάθος να κάνεις all in σε τέτοιες συνθήκες δεν χρειάζεται να το εξηγήσω παραπάνω. Το αν είναι εγκληματίας ή όχι ο Joe θα φανεί (μέχρι στιγμής ενδείξεις έχουμε και όχι αποδείξεις), μην ξεχνάμε όμως πως και ο Οδυσσέας πριν επιατρέψει στην Ιθάκη πλανεύτηκε από την Κίρκη ενώ κατέβηκε και ως τον Άδη. Αν ήταν εντελώς καθαρός, θα έβγαζε διαζύγια, δεν θα του έδιναν το χρίσμα. Άλλωστε και ο JFK αλλά και ο RFK δεν είχαν την φήμη και των καλύτερων παιδιών. Αν βγάλουμε λίγο τα κομματικά γυαλιά θα δούμε την αλήθεια ως έχει. Και ο Trump για τους ορκισμένους Δημοκρατικούς είναι χίλια δυο κακά. Και ο Joe για τους ορκισμένους Ρεπουμπλικανούς το ίδιο. Δεν είναι όμως πάντα όλα όπως φαίνονται. Ο Trump δεν μπορούσε να επιφέρει κάθαρση μόνος του ενώ δεν έχει και νομικές γνώσεις. Ο Joe όμως μπορεί να αποφύγει το αιματοκύλισμα καθώς ίσως έχει στο πλάι του και τους Δημοκρατικούς ψηφοφόρους μαζί με τους Ρεπουμπλικανούς. Το ότι το παίζει χαζός και με άνοια για να φαίνεται αναλώσιμος, δεν σημαίνει πως είναι έτσι. Και ο Οδυσσέας ζητιάνος και γέρος φαινόταν. ;)

      Διαγραφή
    5. Έχουν μια λογική όλα αυτά, και ωραία ακούγονται.
      Όσο για την λέξη "εγκλήματα".. δεν το πήγαινα στο παιδεραστικό, γιατί σαφώς και έχουμε μόνο ενδείξεις. Αναφερόμουν σε οικονομικά σκάνδαλα που υποτίθεται ότι από κοινού έχει διατελέσει μετά του υιού του (ουκρανικό κ.ά.) καθώς και στη συμμετοχή του υποτίθεται στην εσχάτη προδοσία να ανοίξει κι αυτός την πόρτα στους κινέζους να ανακατευθούν στις αμερικανικές εκλογές.

      Διαγραφή
    6. Σάς ευχαριστούμε πολύ για την άλλη διάσταση των πραγμάτων στην οποία μάς εισάγατε.

      Διαγραφή
    7. ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 10 Ιανουαρίου, 2021 12:33 ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:

      ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΩΝ Q ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ !

      ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ:
      ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ Q, ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.
      ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ, ΠΟΥ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΙΘΑΚΗ.

      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ DONALD JOHN TRUMP,
      MEΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ.

      Διαγραφή
    8. Ορθογραφικό λάθος: εισαγάγατε

      Διαγραφή
    9. @Κώστας-Ταύρος

      Τα οικονομικά σκάνδαλα είναι τίποτα μπροστά σε άλλου είδους εγκλήματα. Δηλαδή αν ο Biden κατάφερε να τους πείσει ότι θα τον εκβιάσουν λόγω οικονομικών εγκλημάτων τί να πω; Μπράβο του πραγματικά. Το ότι ο γιος του ίσως είναι τομάρι, συγγνώμη αλλά δεν είναι ευθύνη του πατέρας του. Δεν είναι 5χρονο ο γιος. Γενικά ο καθένας ευθύνεται για τις πράξεις του, όχι αυτές των συγγενών του. Και ο Trump υποτίθεται ακολούθησε φιλοσιωνιστική πολιτική με Σιωνιστή γαμπρό, ενώ θεωρητικά υποστηρίζει και δικτάτορες τύπου Πούτιν, Ταγίπ και Κιμ Γιονγκ Ουν. Πάντως οι σημερινοί ελίτ είναι πανίβλακες. Μέθυσαν από τον μαρξισμό και ξέχασαν τα στεγανά που τους προφύλασσαν. Κάποτε οι σαξονική προτεσταντική ελίτ έβγαζε από την μέση τον Καθολικό JFK στις ΗΠΑ και τον επίσης καθολικό Che στην λατινική Αμερική. Προφανώς πρόσεχαν και την παραμικρή λεπτομερεια. Οι σημερινοί εντελώς τσαπατσούληδες, την μία κατεβάζουν την Χίλαρι που θα έχανε και από ένα σκαμπό, την άλλη τον καθολικό Biden (προφανώς πόνταραν σε ψήφους καθολικών εκτός των άλλων και βοήθεια από Βατικανό). Μέγα λάθος. Να σαι Σάξονας, να χεις αποσχιστεί απο καθολική καταπίεση στην Ευρώπη με την ίδρυση του Προτεσταντικού δόγματος, να χεις φτιάξει δική σου Προτεσταντική χώρα με τους επίσης καταπιεσμένους στην χριστιανική Ευρώπη Εβραίους (οι ΗΠΑ είναι η χώρα των Προτεσταντών Σαξόνων και Σιωνιστών), να χεις ισοπεδώσει την Ευρώπη που σε καταπίεζε και λίγο πριν το φινάλε να αποφασίζεις να στέψεις έναν Καθολικό. Ε είσαι εντελώς μαλάκας. Εντελώς αυτοκτονικός μαλάκας. Επειδή ο μαρξισμός σου έκανε τα μυαλά πουρέ και ξέχασες οτι θρησκεία=ιερατείο, δεν σημαίνει ότι το ξέχασαν και τα ιερατεία. Μιλάμε θα πέσει γέλιο.

      Διαγραφή
    10. Ηλία μου,

      θυμάμαι καλά την φράση σου. Να ξέρεις βέβαια (που το ξέρεις) ότι κι εγώ το ίδιο πιστεύω, κι έχω ταχθεί να μην καταθέσω τα όπλα όσον αφορά την υποστήριξή μου στον Πρόεδρο, την τελευταία ελπίδα της Δύσης πριν την οδηγήσουν τα ερπετά παγκοσμιοποιητές σε μορφή Κίνας, Ανατ.Γερμανίας κλπ
      Και να σού υπενθυμίσω εδώ ότι το τρολάρισμα και οι επιθέσεις που δέχομαι από προχθές, για να πέσει η ψυχολογία μου και η πίστη μου.. είναι άνευ προηγουμένου!

      Αλλά ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη! 🙂

      Διαγραφή
    11. Αγαπητέ Ορφέα,
      αυτό με το "ιερατείο" ήταν το καλύτερο κερασάκι στο τελευταίο σας σχόλιο.
      Δεν θα πω περισσότερα, άλλωστε αποτελεί χρήσιμο όπλο στα χέρια μερικών από εμάς, η γνώση του πραγματικού αριθμού ιερατείων τα οποία αντιμάχονται ή συνεργάζονται για να επιβάλλουν αρκετές πια αναθεωρημένες ατζέντες.

      Διαγραφή
    12. @Κωστας-Ταυρος
      Μην ξεχνάμε πως το δόγμα των Ιησουιτών είναι το "Σώμα μας είναι η ωμή βία, ψυχή μας το ψεύδος".

      Διαγραφή
    13. @Κωστας-Ταυρος
      Και κάτι τελευταίο σε συνέχεια των προηγουμένων. Το πλάνο δεν ξεκίνησε με το ότι αυτοί που πρέπει ήλεγξαν το Ρεπουμπλικανικό κόμμα. Το πλάνο ξεκίνησε απ' όταν ο προηγούμενος Πάπας που ήταν Γερμανός παραιτήθηκε (δεν έχει ξανασυμβεί). Όταν έχεις βάλει στο Βατικανό και στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα αυτούς που "πρέπει" πόσο δύσκολο είναι να κάνεις το ίδιο και στο κόμμα σου τους Δημοκρατικούς;

      Διαγραφή
    14. Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΟΡΦΕΑΣ ΓΡΑΦΕΙ:
      Όλοι κοιτάζουν τί θα κάνει ο Trump αλλά δεν κατανοούν πως ο Trump έκανε ότι ήταν να κάνει ως άλλος Τηλέμαχος, αλλά τώρα ήρθε η ώρα του Οδυσσέα.
      ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ,
      ΟΜΩΣ,
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΗΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΗΓΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο DONALD JOHN TRUMP, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ Ο ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ JFK JR, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΩΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΜΕΝΟ ΠΑΛΑΤΙ - ΒΑΣΙΛΕΙΟ.

      ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο JFK JR MAXOTAN KAI MAXETAI ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ, ΜΑΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    15. Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΟΡΦΕΑΣ ΓΡΑΦΕΙ:
      (προφανώς πόνταραν σε ψήφους καθολικών εκτός των άλλων και βοήθεια από Βατικανό).

      ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΟΡΦΕΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ DOMINION ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ.
      ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ.
      ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΟΥΝ.
      ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΠΛΑ.
      ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ Η ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ
      ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ DOMINION THΣ SKYTL.

      Διαγραφή
  13. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΠΟΠΗ ΤΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.
    https://www.newsmaxtv.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΑΝΖ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ WIKILEAKS ΕΝΩ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ TRUMP;
    O ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΑΝΖ ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ TRUMP.
    O DONALD JOHN TRUMP ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΑΜΠΡΟ ΕΒΡΑΙΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΕΙΣΥΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΕΛΙΤ, ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Η ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΟΡΦΕΑ.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΙΝΤΕ
    🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒⚰️⚰️⚰️⚰️⚰️⚰️⚰️🧤🧤🧤🧤🧤🧤🧤🧤🧤🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
    ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΩΣ ΟΦΙΣ ΜΕ ΟΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΙΜΟΠΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΝΤΈΙΝΕΡ ΜΕ
    🐲🐲🐲🐲🦎🦎🦎🦎🐉🐉🐉🦖🦖🦖🦖🦕🦕🦕🐊🐊🐊🐊🐊🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍
    ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΑ ,ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ.
    ΕΧΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΠΙΝΤΕΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΣΟΥΤ ΓΙΑ ΑΤΑ.
    ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ,ΠΑΡΑΔΙΔΩΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ Η.Π.Α ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.
    ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΤΕΣ ΟΦΙΔΟΙ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΤ ,ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΙΜΟΠΟΤΗΣ ,ΠΑΙΔΟΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ.
    ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΙΑΤ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
    ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΕΝΑ ΣΑΡΙΚΙ ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΜΑ ΜΠΟΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΑΝ.
    ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ ΠΑΡΑΕΞΩ ΑΥΤΆ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΝΟΜΊΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΡΠΕΤΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΉ ΤΟΥΣ.
    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ,ΜΗΝ ΦΑΣ ΚΑΝΑ ΣΚΑΤΟΦΤΥΑΡΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΌΡΕΣΕ Ο ΤΡΑΜΠ.ΚΑΙ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ,ΘΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΣΤΗΝ ΡΟΜΦΑΙΑ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΗ .
    ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΟΥΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΗΣ ΣΧΕΔΙΟ.
    ΑΠΛΟ.
    ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΔΡΑΚΑΚΙΑ.
    ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΆΤΕΣ.
    ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΗΙΝΟΣ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ ΤΩΝ BΟΜΒΩΝ STRAGE LETS KAI TOP LETS.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΤΡΟΠΥΛΕΣ , ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΝ.
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΠΡΕΠΕ.
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ.
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
    ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΤΙΝΟΣ ,ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΑΘΑΝ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΜΑΓΟΥΛΑ.
    ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.
    ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ.
    ΟΥΤΕ ΤΑΚΛΙΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ,ΟΥΤΕ ΤΖΑΡΤΖΑΡΙΖΜΑΤΑ,ΟΥΤΕ ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΑ ,ΟΥΤΕ ΑΓΚΩΝΙΕΣ.
    ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΥΤΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΒΥΖΙΑ ,ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΊΧΝΕΙ Ο ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ,ΤΟΣΟ ΘΑ ΧΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΆΓΚΟ ΚΟΥΡΤΙΝΑ....
    ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΣΩΒΡΑΚΑ !
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΝ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ,ΠΑΝΕ ΑΤΑ.
    Ο ΠΛΑΝΉΤΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ,ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
    ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΜΑ.
    ΧΑΡΑ ΜΟΥ ,ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ.
    ΜΕΝΟΥΝ ΚΟΛΟΒΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑΝΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ορφέας..;
    Τραϊανού εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αθώα περιστερά ο Μπάιντεν, σιωνιστής ο Τραμπ, δικτάτορας ο Πούτιν...
    Μάλιστα.......
    Do you know the other joke with Toto?.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κι η Πηνελόπη ποια είναι ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε Ορφέα, θα μας τρελάνεις;
    Αυτό που μας λες είναι ότι ο Μπιντές πράττει κατά το "Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ".
    Και αυτό ένας σωστός Χριστιανός, ορθόδοξος ή καθολικός δεν το δέχεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    Κάλλιο να πεθάνω παρά να βλάψω συνειδητά κάποιον (ή ακόμα χειρότερα, παιδάκια) μόνο και μόνο να πετύχω κάποιους επίγειους στόχους ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    Γιατί αυτό είναι θυσία και η ΜΟΝΗ θυσία που δέχεται ο Κύριος μας είναι η αυτοθυσία.

    Άντε, γιατί μπερδέψαμε τα γίδια με τα μύδια.

    Και όποιος κοιτάει το δέντρο...δεν βλέπει τα μελομακάρονα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🤣🤣🤣

      Mην λες για μελομακάρονα..! Αρχίζουν και μού λείπουν..🤣

      Διαγραφή
  21. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΥΣΣΕΙΑ
    Μου αρέσει πολύ αυτή αντιστοίχιση Οδύσσειας και των όσων διαδραματίζονται στην Νέα Ατλαντίδα, Αμερική ήθελα να πω, και σε ένα δεύτερο επίπεδο σε ολόκληρο τον κόσμο…
    Αν στην θέση της Ιθάκης βάλουμε την Αμερική στην οποία ο Οδυσσέας, έχοντας δει τόπους πολλούς και έχοντας γνωρίσει την σκέψη των ανθρώπων, λαχταρά να βρεθεί και πάλι, εύκολα συνάγεται πως Οδυσσέας μπορεί να είναι ο Τραμπ, ο Τραμπ που μετά τον Δούρειο Ίππο των στημένων εκλογών άφησε τους μνηστήρες μόνοι τους να ξεγυμνωθούν αφού αυτός έχει όλα τα αδιάσειστα στοιχεία της τιτάνιας αυτής νόθο-απάτης…
    Σε αυτή την περίπτωση οι μνηστήρες της Αμερικής, όλο το σκυλολόι που τόσα χρόνια την αφαίμαζαν, εννοείται πως δεν αφήσουν έτσι αμαχητί τα, κληρονομικώ τω τρόπω, δικαιώματά τους, ήδη έχουν μανιασμένα σχεδιάσει με φανερούς και κρυφούς τρόπους να εξοντώσουν τον Τραμπ, πιστεύοντας αφελώς ίσως πως αν είναι να ισχύει ένα τέτοιο σχέδιο θα μπορούσε ποτέ να αρχίζει και να τελειώνει σε ένα άτομο…
    Γιατί ο Οδυσσέας μπορεί να είναι πρωταγωνιστής όμως και αυτός ήταν μέρος μιας αδιάσπαστης αλυσίδας που ξεκινάει με την άφιξκη των Αχαιών-Ελλήνων στην Τροία και καταλήγει στην δική του περιπέτεια για την αναζήτηση του δικού του χρυσόμαλλου δέρατος που είναι το νόστιμον ήμαρ…
    Δηλαδή στην περίπτωση της σύγκρουσης ΝΤΠ με το αντίπαλο δέος που πρεσβεύει την αλήθεια και τις αξίες του ανθρώπου, για αυτή την περίπτωση μάλλον τώρα ξεκινάει ο Τρωϊκός πόλεμος, τώρα οι ορδές των κίτρινων βαρβάρων θεωρούν πως είναι η κατάλληλη στιγμή για την επέλασή τους στο παλάτι της Δημοκρατίας, να το βεβηλώσουν για να στείλουν παντού το μήνυμα της κυριαρχίας τους.
    Ήδη έστειλαν το ιό τους…, ως άλλο εστεμμένο με την κορώνα τους διάδοχο, αλλά και πάλι δεν πέτυχε το …αρρωστημένο… σχέδιό τους.
    Γιατί σε αυτή την περίπτωση ο Οδυσσέας έχει ήδη νικήσει, ο Τηλέμαχος που θα συμφωνήσω πως από τα γεγονότα μάλλον ταιριάζει να είναι ο Κέννεντι ο νεότερος, βρίσκεται στο δεξί χέρι του “πατέρα” του Οδυσσέα, και όλοι περιμένουν το λάθος του Αντίνοου…
    Σε όλο αυτό λοιπόν το μεταφορικό παιχνίδι σύζευξης Αμερικής και Οδύσσειας αφού Ιθάκη είναι η Αμερική και όντως έτσι είναι, η Πηνελόπη για την οποία ο Οδυσσέας υπέμεινε τα πάντα μέχρι την τελική έκβαση του σχεδίου ποια θα μπορούσε να είναι;
    Θεωρώ πως είναι η Ελλάδα, όχι το σημερινό ανθελληνικό κρατίδιο αλλά η Ελλάδα ως έθνος αθάνατο, αυτή που κόσμησε αυτό το παλάτι της Δημοκρατίας με τα υφαντά της και τώρα ήρθε η στοιγμή να χαρεί την τελική επιστροφή του Οδυσσέα…
    Γι’ αυτό άλλωστε οι εδώ μνηστήρες είναι πιο βέβηλοι απ΄όλους γιατί αυτοαποκαλούνται Έλληνες ντροπιάζοντας το ιερό αυτό όνομα, έχουν βαλθεί τόσο έντεχνα να βοηθήσουν με τις δικές τους κρόνιες ενέργειες την εξόντωση του Τραμπ, ξέρουν πως αν ο Οδυσσέας επιστρέψει νικητής στο παλάτι οι πρώτοι που θα πρέπει να ανησυχούν είναι τα εδώ μισελληνικά μιάσματα, που έχουν ορκιστεί στο μέγα ερπετό να αφανήσοουν τον Ελληνισμό.
    Τέλος μέχρι και το όνομα Οδυσσέας ταιριάζει απόλυτα για τον Τραμπ αφού Οδυσσέας σημαίνει (μία από τις ετυμολογίες), οργισμένος αλλά και αυτός που προκαλεί την οργή των αθρώπων, κάτι που το είδαμε τόσο έντονα στα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησής του, έτσι συντονισμένα να είναι όλα τα παγκόσμια μέσα χειραγώγησης εναντίον του, ήταν κάτι που δεν είχε προηγούμενο…
    Και μην ξεχνάμε, η θεά Αθηνά, παραμένει ουσιαστικός καταλύτης για το όλο σχέδιο…
    Αργύρης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ brainstorming αγαπητέ Αργύρη!
      Σε ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή
    2. Και για να μην παρεξηγηθώ.. brainstorming το έγραψα με την αγγλική έννοια. Όχι σύμφωνα με τα αγγλικά τσίπρα τα οποία ο αγράμματος θα μετάφραζε "θύελλα στον εγκέφαλο" που έχει ο ίδιος.. 🤣

      Διαγραφή
  22. Αγαπητέ Κώστα εν Ταύροις..., εγώ ευχαριστώ για την φιλοξενία στο πολυεπίπεδο blog σου που όπως έχω ξαναπεί γίνεται πρωτοστατούσα φρυκτωρία στην μετάδοση της πληροφορίας και της Γνώσης...
    Αργύρης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. .....

    Αφού πλέον τα "σενάρια" πάνε κι έρχονται..
    κι οι περούσιοι έχουν μέσα στις τακτικές τους και την περίπτωση του "αποδιοπομπαίου τράγου"..
    ας φανταστούμε ότι ορκίζεται ο κοιμισμένος κι αμέσως τον "τρώνε" οι μυστικές υπηρεσίες.

    Αναπόφευκτα ορκίζεται άμεσα υπογείως η "μουσουλμάνα".. και το φταίξιμο το ρίχνουν στους "πατριώτες" και στον πρόεδρο.
    (Φτού φτού στο μήνυμά μου)

    Έτσι όμως εξηγείται και η επιλογή ενός "άχρηστου".

    Επειδή λειτουργούν πολύ βρώμικα θα σκεφτούν τα χειρότερα σενάρια.

    Ο Θεός να φωτίζει τα βήματα του προέδρου και των πατριωτών !


    Ποιητής των χρωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πηνελόπη = Πην εκ του πηνίον και λόπη που σημαίνει ένδυμα εξ ου και λωποδύτης
    Πάμε στο συνθημα:
    Πηνίον είναι κάτι τις που έχει 1.στέλεχος-άξονα 2. σύρμα χάλκινο που τυλίγεται γύρω απ΄τον άξονα 3. Πόλοι που μαγνητίζονται όταν δια μέσου του σύρματος διέλθει ρεύμα.
    Αααααυτά.
    Astillais
    Σήμερον είμαι ολίγον τι πονηρούλα. Πειράζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χοχοχο δεν προλαβαίνονται λέμεεεε
    ιδού:
    https://europost.gr/toyrkia-epimenei-se-pentameri-diaskepsi-to-kypriako-toys-toyrkokyprioys-trapezi/

    Το σύρμα τυλίγεται στο πηνίον
    Έντάξει ρε συ Αριστόμαχε, τυλιγμένο είναι από καιρό τώωωρα το μαθαίνεις εσύ;
    Τώρα το μαθαίνω είμαι ολίγον τι αργόστροφη
    Αααααμα πιά
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή