«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Ο εχθρός σκηνοθετεί για να σε πείσει ότι είναι δυνατός. Σπάστου το κεφάλι ΤΩΡΑ!

 γράφει η Αντιγόνη


Ήθελα λίγο να απευθυνθώ στις "μοιρολογίστρες",  να προσπαθήσουν να σκεφτούν μερικά πράγματα και να βρουν μόνοι/μόνες τις απαντήσεις:


1. Γιατί να ασχοληθεί ένας δισεκατομμυριούχος να γίνει πρόεδρος ΗΠΑ, να χαλάσει λεφτά να μην εισπράττει 4 χρόνια τον μισθό του προέδρου, αν δεν ήθελε να κάνει κάτι καλό για την χώρα του;
 

2. Αν ήθελε να κάνει κόμμα δικό του για να είναι υποψήφιος μετά από 4 χρόνια το βρίσκετε πιθανό; Εδώ κατάκλεψαν με το Ντομίνιον, ενώ ήταν αντιπολίτευση υπάρχει πιθανότητα να είναι κυβέρνηση και να μην καλύψουν όλες τις πιθανότητες; Είναι ποτέ πιθανόν ο Τραμπ να περιμένει να βγει σε 4 χρόνια, για χαζό τον έχετε;
 

3. Λέτε να μην ήξερε ο Τραμπ ότι όταν ανέβουν οι ντέμονκρατς θα καταργήσουν ότι καλό έκανε για τον λαό; Θα άφηνε τους συνεργάτες του να τους σέρνουν στα δικαστήρια, ή τους οπαδούς του να τους απολύουν και να τους κυνηγούν;
Δεν είμαι πυθία να ξέρω τι θα ακολουθήσει, αλλά κάτι δεν "κολλάει" με τα όσα βλέπουμε.
 

Ο κόσμος απογοητεύεται γιατί έχουν ξεσπαθώσει:
 

Ξεσπάθωσαν (εξωτερικό)!! Ο Φάουτσι ευχαριστεί τον ΠΟΥ εκ μέρους των ΗΠΑ και δίνει διαβεβαιώσεις για την συνέχιση της οικονομικής συνεισφοράς της Ουάσινγκτον.
Πρώτη απόφαση του νέου προέδρου των ΗΠΑ ήταν να καταστήσει υποχρεωτική την χρήση μάσκας σε όλους τους ομοσπονδιακούς χώρους.
Εξαφάνισαν, ήδη, την Παλαιστίνη. Εφεξής, ο πρέσβης των ΗΠΑ, στο Ισραήλ, μετονομάζεται σε "πρέσβη του Ισραήλ, της Δυτικής όχθης και της Γάζας".
Πανικός στο διαδίκτυο, καθώς από εχθές το βράδυ, ο σύνδεσμος antifa. com οδηγεί απευθείας στην νέα σελίδα του Λευκού Οίκου, whitehouse.gov.
Το domain antifa. com ήταν μεν ανενεργό από το 2000, ωστόσο πριν ο Μπάιντεν αναλάβει την Προεδρία της Αμερικής, οδηγούσε στην προσωπική ιστοσελίδα του εκλεκτού των Δημοκρατικών.
 

Ξεσπάθωσαν (εσωτερικό)! Ο Κ. Μητσοτάκης σε γραμμή... ΣΥΡΙΖΑ για Μακεδονία: «Ακροδεξιοί & γραφικοί συμμετείχαν στα συλλαλητήρια για τις Πρέσπες»
Εντύπωση προκάλεσε η ρήση του πρωθυπουργού σήμερα στη Βουλή αναφορικά με τα Δωδεκάνησα, λέγοντας ότι η Ελλάδα τα «προσάρτησε» το 1947, αποφεύγοντας να πει τα ενσωμάτωσε στον εθνικό κορμό.
Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε πως το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα εφαρμοστεί την Ελλάδα σε τρένα, αεροπλάνα και πλοία(!) δημιουργώντας ερωτήματα για το κατά πόσο οι Έλληνες σε λίγους μήνες θα μπορούν να μετακινηθούν ελεύθερα από νομό σε νομό ή ακόμα κι από δήμο σε δήμο αν δεν έχουν εμβολιαστεί.
 

Χρειάζεται θάρρος, τόλμη και σχέδιο. Οργανωθείτε, αυτοσχεδιάστε και παραδειγματιστείτε από τους Ιταλούς: "50.000 επιχειρήσεις εστίασης άνοιξαν ταυτόχρονα, χωρίς μάσκες"! Μετά από αυτό η κυβέρνηση υποχώρησε και άνοιξε την εστίαση!


Αντιγόνη 

 

16 σχόλια:

  1. «Χρειάζεται θάρρος, τόλμη και σχέδιο. Οργανωθείτε, αυτοσχεδιάστε και παραδειγματιστείτε από τους Ιταλούς: "50.000 επιχειρήσεις εστίασης άνοιξαν ταυτόχρονα, χωρίς μάσκες"! Μετά από αυτό η κυβέρνηση υποχώρησε και άνοιξε την εστίαση!»

    Δώσε μας το καλό παράδειγμα, Αντιγόνη μου, και πέσμας ονοματεπωνύμως τι έκανες εσύ. Γιατί εγώ έχω ένα μαγαζάκι και αν τολμήσω να κάνω κάτι τέτοιο θα με κυνηγήσουν με το όνοματεπώνυμό μου, ενώ εσένα δε θα σε κηνυγήσουν για υποκίνηση, ως ηθικό αυτουργό. Ωραία τα λόγια, αλλά οι πράξεις καλύτερες.

    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Μαρία

      Η πρώτη "υποκίνηση" είναι έκκληση να οργανωθούμε. Αυτό είναι το πρώτο βήμα και μπροϋπόθεση για τα περεταίρω. Ας μην παραβλέπουμε όμως, ότι η οργάνωση συντελείτε επίσης και σε συνειδιακό επίπεδο. Το υπό εξέλιξη σχέδιο των σατανολατρών (ή μήπως αμφιβάλεται για αυτήν τους την ιδιότητα;) προβλέπει πλήρη καταστροφή της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας το συντομώτερο δυνατόν. Εσείς πιστεύετε, ότι θα ξεφύγετε από την λαίλαπα του "great reset", ώστε να εμμένετε στην δια προσαρμοργής διατήρηση των κεκτημένων;
      Δεν αμφιβάλλω, ότι η παρέμβαση των Q θα σώσει την πλειοψηφία τής κοινωνίας. Αυτό για το οποίο αμμφιβάλλω, είναι κατά πόσο όλοι αξίζουν αυτήν την σωτηρεία. Πλην όμως και στις επερχόμενες συνθήκες δεν καταργείται ο νόμος τού κάρματος. Επειδή η Γαία εισέρχεται σε περιοχή του σύμπαντος, που οι ενέργειες θα ασκούν άγριο έλεγχο. (Η μήπως έχω άδικο φίλε Μητσάρα;).

      Διαγραφή
    2. Μόνος του κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα!
      Χρειάζεται ομαδικότητα. Αν όλοι οι υπεύθυνοι π.χ. της εστίασης καταλάβουν ότι δεν θα σωθούν παρά μόνον αν αντιδράσουν, τότε το πρόβλημα θα λυθεί!
      Σε κάθε συντεχνία χρειάζεται σχεδιασμός αντίδρασης στα σχέδια της κυβέρνησης. Δεν υπάρχουν έτοιμες λύσεις. Κάθε συντεχνία και σχέδιο.
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. "Δεν αμφιβάλλω, ότι η παρέμβαση των Q θα σώσει την πλειοψηφία τής κοινωνίας."

      ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ.

      Διαγραφή
  2. Εύγε στις αγωνίστριες που επιμένουν.
    https://www.youtube.com/watch?v=fPcla8EofBU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ;
      Λίγο είναι το εύγε.
      Βάλε !.
      Να τις είχα στην σχολή ,να ξαπλώνουν με δύο κοφτές τον τζιχαντιστη.
      Βάλε ,γιατί έβαλαν τα γυαλιά 👓 σε άλλους.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. "Επανάσταση στις ΗΠΑ" έπρεπε να είναι ο τίτλος του άρθρου. "Είκοσι και πλέον χιλιάδες πατριώτες επιτέθηκαν με dislike στον παράνομα εκλεγμένο πρόεδρο. Άτακτη υποχώρηση της παράνομης κυβέρνησης με κατέβασμα του βίντεο από το youtube". "Είμαι σίγουρος ότι η εξέγερση θα επεκταθεί και στο twitter" δήλωσε γνωστός ινφλουένσερ από τις τάξεις των επαναστατών, ενώ εξετάζεται και ο τρόπος αντίδρασης και στο instagram.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΝΤΙΓΟΝΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ``ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ'' ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΝΩ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    br.pinterest.com/pin/604889793674315744/
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ την διάλεξα την φωτο. Το λέω για να μην ρίξουν τίποτα άλλοι το φταίξιμο στην Αντιγόνη, αν δεν τούς αρέσει η φωτογραφία.

      Διαγραφή
    2. Κώστα, Καλημέρα.
      Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία.
      Λύσεις έτοιμες δεν υπάρχουν! Από το σχολείο μας μαθαίνουν στα "έτοιμα", στερώντας μας την πρωτοβουλία και την ικανότητα κριτικής σκέψης (παπαγαλία, συγκεκριμένη ύλη, ), με αποτέλεσμα να περιμένουμε από άλλους τις λύσεις. Ακόμα και οι ατέλειωτοι διορισμοί από τις κυβερνήσεις μετά το '74 ήταν οι έτοιμες λύσεις για βιοπορισμό και "ασφάλεια" εκατομμυρίων συμπατριωτών μας...
      Η “κατσαρόλα“ πάντως βράζει και το “καπάκι“ θα εκτιναχθεί όπου νάναι!
      Μπορεί να φαίνεται ότι καθυστερεί τώρα, αλλά σύμφωνα με τους νόμους της Φυσικής η εκτίναξη έχει δρομολογηθεί και θα γίνει:
      Όπως αναφέρει στρατιωτική πηγή: «Την τελευταία εβδομάδα το τάγμα μου κοιμόταν στο πάτωμα στην καφετέρια της Γερουσίας. Σήμερα η Γερουσία μας έδιωξε και μας μετέφερε σε ένα κρύο γκαράζ. 5000 στρατιώτες. 1 πρίζα. Ένα μπάνιο. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η Αμερική του Joe Biden αντιμετωπίζει τους στρατιώτες».
      (Από pronews)
      Όσο για τις ακρότητες του εδώ δρακούλη, ούτε στην Ε.Ε. δεν τον άντεξαν και του είπαν στοπ για τα διαβατήρια εμβολιασμού!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. Αφού δυναμώνουν την φωτιά στο καζάνι που βράζει.. θα εκτιναχθεί το καπάκι σίγουρα και τότε το νερό θα πεταχτεί έξω και θα τους τσουρουφλίσει. Ας ελπίσουμε να γίνουν όλα μέσα σε αυτή την χρονιά. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.

      Διαγραφή
    4. "Η “κατσαρόλα“ πάντως βράζει και το “καπάκι“ θα εκτιναχθεί όπου νάναι!"

      Παραμύθια, τίποτα δε θα γίνει. Είδατε πως ο νοσηλευτής έκανε το εμβόλιο, αδιαμαρτύρητα; Οι περισσότεροι είναι προβατάκια κομψομόλ. Και τη μασκούλα φοράτε και το εμβόλιο θα κάνετε και στην κόλαση θα πάτε.

      Όπως πάντα, θα δώσω εγώ και κάποιοι άλλοι τη ζωή μας και τα κόκαλά μας θα θαφτούν στο αιγαίο, για να ζήσει το παρτσακλό, η λουλού και η μις μερσί-μπουκού-φεϊσμπουκού χαζοβιόλα. Στο ίδιο έργο θεατές μια αιωνιότητα.

      Διαγραφή
  5. ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ;
    ΚΑΙ ΕΓΩ ,ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ.
    ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ :
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΗ ,ΕΙΝΑΙ ΣΚΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.
    ΤΗΝ ΚΑΤΆΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΟΡΊΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ , ΑΛΛΆ ΑΛΛΟΙ.
    ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ .
    ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.
    ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΠΆΞΟΥΝ.
    ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΌΣ,Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΈΜΜΕΣΗ ΑΠΕΙΛΗ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΚΑΡΓΑ.
    ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΩΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΊΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ,ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΚΟΒΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.
    ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤ'ΑΜΠΕΛΙ ΘΑ ΠΆΤΕ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ.
    ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟΙ !.
    ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΤΕ .
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΊΠΑΝ !.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ,ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ,ΟΥΤΕ Η ΜΠΙΓΚ ΦΑΡΜΑ ΤΟΥΣ.
    "ΣΚΟΤΩΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ ".
    ΕΦΑΓΕ ΜΑΠΕΣ Ο ΜΠΙΣΚΑΤΑ ΚΙΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΜΈΣΑ.
    ΜΠΟΥΚΑΡΑΝΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΤΟ ΛΟΚ ΝΤΆΟΥΝ.
    ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ΠΑΠΑΡΟ ΚΛΩΝΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΙΑ.
    ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗ.
    ΚΩΣΤΗ !
    ΒΑΛΕ ΤΑ ΚΈΡΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΌΛΑΣΗ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΝΤΟΥ ΣΤΟ D.C.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πότε θα γίνει το ντου στο πουστρο-αθηναϊκό D.C., ακριβώς δεν ξέρω. Αλλά ότι θα γίνει είμαι απόλυτα σίγουρος. Και οι γέροντες το έχουν δει.

      Διαγραφή
  6. Φυσικά και δεν μπορεί κανείς να κάνει κάτι μόνος του Αντιγόνη. Η ισχύς εν τη ενώσει. Όμως!!! Η ΠΑΣΟΚΙΛΑ καλά κρατεί ακόμα στα μυαλά των πολλών μην το παραβλέπουμε. Το "ωχ αδερφε κοίτα την πάρτη σου", το "εγώ θα δώσω την Ελλάδα;" της δεκαετίας του '80, ζει ακόμη και έχει περάσει και στην επόμενη γενιά. Αυτό είναι ένα μεγάλο εμπόδιο που μόνο με αίμα, δάκρυα και ιδρώτα κατά το λαϊκό άσμα, μπορεί να εξαφανιστεί. Έχει δρόμο ακόμα ο νέο ραγιάς να διανύσει. Αρκεί να μην τον φάνε οι λύκοι και οι αρκούδες στον δρόμο.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://trelogiannis.blogspot.com/2021/01/blog-post_805.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή