«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Το Πλάνο - Το ΤΕΛΟΣ της Ελίτ - ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΥΝΗΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΟ ΜΑΣ

 

Οι λεπτομέρειες που θα σου δώσω δεν είναι πλήρεις, αλλά η εικόνα είναι.


Πολλοί ρωτούν εδώ και καιρό "γιατί δε βγάζει ο Τραμπ το στρατό;"
Η απάντηση δεν είναι και η πιο ευχάριστη ή η πιο αρεστή. Ο λόγος που γίνεται είναι για να δει όλο και περισσότερος κόσμος το άσχημο πρόσωπο της φασιστεράς και της παγκόσμιας δικτατορίας. Όταν λένε "να φτάσουμε στο άκρο" - δε σημαίνει να είσαι δίπλα στο γκρεμό, σημαίνει να κρατιέσαι με το ένα σου χέρι από την άκρη, τη στιγμή που το σώμα σου κρέμεται στο κενό. Ο κόσμος πρέπει να δει την ασχήμια και την κατάρα της παγκόσμιας Elite, το βόθρο της εθνοπροδοσίας και της φασιστεράς.

Υπάρχει και δευτερεύων λόγος. Ο πυρήνας του πλάνου.

Τι συνέβη στη Γερμανία μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο;
Έπαψε να είναι κράτος. Είναι Α.Ε. Ανώνυμη Εταιρεία. Το κοινοβούλιό της είναι το διοικητικό συμβούλιο (Board of Directors).

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη χώρα στην οποία συνέβη αυτό.
Η πρώτη ήταν η Αμερική, το 1871.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, μετά τον Πρόεδρο Ulysees Grant, έγιναν εταιρεία. United States of America Incorporated. Το επίσημο καταστατικό της εταιρείας φυλάσσεται στη Washington DC, η οποία είναι η έδρα της εταιρείας και κατέχει δικό της σύνταγμα (το εταιρικό καταστατικό) καθώς και τους δικούς της νόμους. Επισήμως δεν ανήκει στη δικαιοδοσία των ΗΠΑ και το Σύνταγμα της χώρας δεν ισχύει εκεί. Άλλο το τι διαδίδουν οι πολιτικοί για να αποπροσανατολίζουν τους πολίτες. Ο κάθε Αμερικανός  δεν είναι αυτόματα πολίτης της DC, αλλά υπάλληλος. Γι' αυτό και όταν εισέρχεται κάποιος στην περιοχή, δεν έχει δικαιώματα. Αυτό μπορείς να το διασταυρώσεις από τις συλλήψεις που γινόταν στο παρελθόν (προ Τραμπ), στο Lincoln Memorial, όταν άνθρωποι προσπαθούσαν να χορέψουν ή να τραβήξουν φωτογραφίες.

Εταιρείες λοιπόν.

USA Incorporated & Germany Inc. ελέγχονται από τη City of London, την ανεξάρτητη εταιρεία στο κέντρο του Λονδίνου. Υπόψη, το City of London είναι το οικονομικό κέντρο του πλανήτη, όπου εδρεύουν τα μεγαλύτερα elite κεφάλαια με μηδέν φόρο. Δε μιλάμε για τους διάφορους δισεκατομμυριούχους που πάνε σε Λιχτενστάιν ή τα νησιά Κέυμαν. Μιλάμε για την πλεον Elite. Την κορυφή του φασισταριού.

Ποιο είναι λοιπόν το πλάνο των Q;
Η διάλυση της USA Incorporated.

Βάσει των αφιλτράριστων στοιχείων, ο Τραμπ κέρδισε τις εκλογές 61% έναντι 37% του Μπινέ. Αυτό το γνωρίζει ο στρατός των ΗΠΑ και γι' αυτό συντάχτηκε 100% με τον Τραμπ, όπως επίσης σήμερα το Πεντάγωνο είπε στην Πελόσι να πάει να πηδηχτεί από το παράθυρο. Η οχιά ζήτησε από τις ειδικές δυνάμεις να την προστατέψουν αυτή και το Μπινέ κατά τη διάρκεια της ορκωμωσίας και ο στρατηγός επικεφαλής της είπε "δε δουλεύουμε για σένα."

Πώς θα γίνει λοιπόν η κατάλυση;
Δύο τρόποι:
Πρώτον: Εάν την 20η Ιανουαρίου, δεν υπάρχει Πρόεδρος των ΗΠΑ λόγω συλλήψεων, η εταιρεία καταλύεται αυτομάτως.

Ωστόσο...

Δεύτερον: Πληροφορίες λένε ότι την 4η Ιουλίου του 2020 υπεγράφη η νέα Δήλωση Ανεξαρτησίας. Με βάση αυτή, έχουμε την επαναφορά των ΗΠΑ σε πλήρη συνταγματική δημοκρατία. Δηλαδή πλέον δεν έχουμε United States of America Incorporated (USA Inc), αλλά Constitutional Republic of the United States of America (CR USA). Αυτό δε δύναμαι να το διασταυρώσω 100%. Παρόλ' αυτά, υπάρχουν πληροφορίες από τρεις διαφορετικές πηγές ότι η όλη υπόθεση προχωρά προς την κατάλυση της εταιρείας αυτής. Με βάση αυτές, ο Τραμπ είτε επανέρχεται ως ο πρώτος πρόεδρος του νέου κράτους από την 21η Ιανουαρίου 2021 ή ως ο 19ος Πρόεδρος της Συνταγματικής Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής τις 18-19 Μαΐου του 2021. Επομένως ο Μπινές δε μπορεί να γίνει πρόεδρος μιας οντότητας/εταιρείας η οποία επισήμως έπαψε να υπάρχει.

Εν ολίγοις έχουμε την αναγέννηση ενός ολόκληρου έθνους.

Καταλαβαίνεις τώρα γιατί ο Τραμπ "υποχωρεί" στο θέμα των εκλογών, αλλά δεν είπε ποτέ τη λέξη "concede", όπως και ο υπουργός εξωτερικών Μάικ Πομπέο είπε ότι την άλλη εβδομάδα θα κάνει "step aside" και όχι "step down", που είναι και η σωστή ορολογία. Οι λεπτομέρειες κάνουν όλη τη διαφορά.

Από εκεί και πέρα φαντάζεσαι τι μέλλει γενέσθαι σε City of London & Βατικανό, καθώς και σε όλες τις χώρες του πλανήτη. Η μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη του πλανήτη θα φύγει από τα χέρια της Elite και θα επανέλθει στα χέρια του φωτός και της δικαιοσύνης. Από εκεί και πέρα, όλα είναι πάνω στο τραπέζι.

Ελπίζω τα τσιράκια σε Ελλάδα και παντού να έχουν έχουν ήδη εφοδιαστεί με πολύ χαρτί υγείας, γιατί θ' αρχίσουν να χέζονται πάνω τους δίχως σταματημό.

Τ ίποτε δε μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται.
Η Νέμεσις είναι εδώ και θ' αρχίσει να παίρνει κεφάλια.

Υ.Γ.

Για το στρατό που είναι στη DC, τα καθάρματα (οι πολιτικάντηδες και η Elite) είναι υπό την εντύπωση ότι ο στρατός είναι εκεί να τους προστατέψει. Η αλήθεια είναι ότι είναι εκεί για να τους κρατήσει όλους παγιδευμένους. Όλες οι πτήσεις προς και από DC έχουν απαγορευτεί και υπάρχουν παντού μπλόκα. Τα πουλάκια μας δεν πάνε πουθενά.

Και μάλλον το υποψιάζονται και πλήρωσαν $7.5 εκατομμύρια σε μια ιδιωτική εταιρεία να τους προστατέψει, υπό τ' όνομα Showcall Security Services. Η πλάκα είναι ότι το τμήμα προστασίας που στέλνει η εταιρεία ονομάζεται Checkmate. Είναι στην ουσία ελεγχόμενοι από τους πατριώτες. Δηλαδή την... απ' αυτώσανε και πάλι.
 
 
 

43 σχόλια:

  1. Ολα καλα κι αγια στο παραπανω κειμενο, αλλα εκεινο το "φασιστερα" και "φασισμος" εχουν κολλησει στο μυαλο και στην γλωσσα του Ελληνα.

    Χαθηκαν οι λεξεις "μπολσεβικισμος", "μπολσεβικοσκουπιδαριο", "απλυταριο" και τα παραγωγα τους;
    Μην πεφτουμε ρε παιδια στην ελεεινη παγιδα των απλυτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ,
      και το ίδιο θα έλεγε και ο αναγνώστης μας "Δεξιά Ελλάς", αλλά δυστυχώς τώρα πια το χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι, χωρίς να είναι απαραίτητο να ανήκουν σε αριστερούς χώρους, που όντως προωθούν τις λέξεις αυτές για να βγάλουν λάδι τον κομμουνισμό ο οποίος δικαιούται άλλη μια ευκαιρία για να αποδείξει πόσο καλός είναι..

      Διαγραφή
    2. Άκρα αριστερά και άκρα δεξιά είναι δύο όψεις του ιδού νομίσματος. Εδώ στην Αμερική τους ακροαριστερούς τους ονομάζουν φασίστες, γιατί λειτουργούν ως φασίστες.

      Ο συγγραφέας.

      Διαγραφή
    3. "Άκρα αριστερά και άκρα δεξιά είναι δύο όψεις του ιδού νομίσματος."

      Μέγιστη πλάνη. Αυτό θέλουν να περάσουν οι αριστεροί τώρα που είδαν πως ο κόσμος
      τους πήρε χαμπάρι.
      Τι πάει να πεί άκρα δεξιά; Ποία η διαφορά με την δεξιά;
      Τι πάει να πεί άκρα αριστερά ; Ποία η διαφορά με την αριστερά;

      Οσους Αμερικανούς έχω ακούσει ΔΕΝ λένε φασιστερά ΑΛΛΑ κομμμουνιστές!
      Και είναι η τεράστια διαφορά και μπράβο τους, διότι λένε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη.
      Για αυτό και εγω επιμένω πως ανεξάρτητα απο το τι θα γίνει στην Αμερική , εμείς εδω έχουμε πολ΄ύ δρόμο ακόμα για να ξετινάξουμε απο επάνω μας την αριστερά που μας έκατσε στον σβέρκο απο την εποχή του μπεναρόγια παρέα με τον μπεν σελον και τα ανίψια εγγόνια του μητσοτακηδες.

      Υ.Γ.
      Κύριε Κώστα εάν μας ξανα παγιδέψουν οι αριστεροί πατριώτες, εκ των οποίων οι περισσότεροι ακποαμκαι σήμερα υμνούν τον κομμουνισμό και τα άθλια τέρατα λενιν και λοιπούς δολοφόνους ,
      και μας οδηγήσουν σε παλλαϊκά μέτωπα = αντίχριστα ανθελληνικά αριστερά ,
      θα είμαστε άξιοι τη μοίρας μας.

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    4. Λειτουργούν ως φασίστες; Δηλαδή διώχνουν κλοτσηδόν τους λαθρομετανάστες απο την Αμερική;
      Ρε και εγω νόμιζα πως το τείχος το έφτιαξε ο Τραμπ.
      Τώρα έμαθα πως ο έφτιαξαν οι αριστεροί!!!
      Και το μπέρδεμα η σύγχυση ο αντίνοος καλά κρατεί .
      Η παραπλάνηση και το ψέμα είναι τα όπλα της παγκόσμιας κομμουνιστικής ελίτ.
      Καιρός να αποτινάξουμε τον αριστερό ζυγό απο πάνω μας για να
      ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ.

      Εάν βείτε κανέναν πραγματικό αριστερό (που ξέρει τι πρεσβεύει η αριστερά, όχι αδαή οπαδό του εργάτη χωρίς αφεντικα), να πιστεύει και να υμνεί
      τον Τριαδικό Θεό μας και Την Υπεραγία μας Θεοτόκο, να μου το πείτε και εμένα να χαρώ!!!

      Υ.Γ.
      Χίλιες φορές καλλίτερος ο φασισμός απο τον κομμουνισμό!
      Απείρως καλλίτερος!!!
      Μακάρι οι ακροαριστεροί να λειτουργούσαν ως φασίστες!
      Θα ΥΠΕΡπροστάτευαν το Αμερικάνικο έθνος. Αυτό είναι ο φασισμός και για αυτό τον κατηγορούν οι αριστεροί!
      Τώρα το εξοντώνουν και άρα λειτουργούν απείρως χειρότερα. Δηλαδή ως αριστεροί διεθνιστές δολοφόνοι των εθνών και των παραδόσεων των.
      Απείρως καλλίτερος ο φασισμός και ρωτήστε τα έθνη που έζησαν σε αυτά τα καθεστώτα.
      ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ διότι αυτοί λογικό είναι να τα βίωσαν ΑΝΑΠΟΔΑ!
      ¨οπως ανάποδα βλέπουν και θέλουν τα πάντα όλα.
      Τα πάνω κάτω!!!

      Τέλος καλό είναι να μην μπερδεύουμε τον αυταρχισμό με τον φασισμό!
      Εξάλλου ο κομμουνισμός ήταν πολύ πιο αυταρχικός απο τον φασισμό!
      Φασισμός είναι η επιβολή της θέλησης των πολλών στους ολίγους!
      Κομμουνισμός είναι η επιβολή της θέλησης των ολίγων στους πολλούς!
      Αυτό ακριβώς που θέλει να κάνει η ελιτ σε παγκόσμια κλίμακα. Την θέληση των ολίγων (ελίτ) αν την επιβάλλει στους πολλούς!!!
      Αρα ακόμα και εάν κάποιος θέλει να ονομάσει ένα καθεστώς άκρως αυταρχικό , το σωστό θα ήταν να το ονόμαζε κομμουνιστικό.
      Βεβαίως ένας αριστερός θα έκανε το ανάποδο...

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΤΣΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    5. Ο "Δεξιά Ελλάς" έχει απόλυτο δίκιο αγαπητέ συγγραφέα. Φίλοι μου από Αμερική μιλάνε για "κόμιουνιστς", όπως φίλοι μου Βρετανοί συνηθίζουν σχεδόν μόνο το "λέφτις".
      Και το ιδιαιτέρως τραγικόν, το οποίο δεν είχαμε πολλοί από εμάς συνειδητοποιήσει για δεκαετίες, είναι ότι πάντα οι Αμερικανοί, όπως και Αυστραλοί επίσης, είχαν ανέκαθεν την εντύπωση ότι η Ελλάδα είναι κομμουνιστική. Και όταν μάς το έλεγαν αυτό, από δεκαετία '80 κιόλας, οι φίλοι και τα ξαδέλφια του εξωτερικού, τούς απαντούσαμε ότι κάνουν λάθος γιατί "είμαστε 50% δεξιοί, 43% σοσιαλισταί και 7% κομμουνισταί (ΚΚΕ).
      ΤΟΣΟ ΒΟΥΡΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ (οτι όλα τα χρώματα ανήκαν σε κομμουνιστικές σέκτες), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΥ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΤΟ ΔΙΕΚΡΙΝΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
      Την πάτησαν βέβαια κι αυτοί, και να τα αποτελέσματα τώρα στην Αμερική. Μόνο που αυτοί μόλις αρχίζουν να ξυπνάνε τώρα από την απάτη-κίνδυνο, ενώ εμείς καπελωθήκαμε ολοκληρωτικά. Και τα κόλπα (και τα λεφτά βεβαίως βεβαίως) για αυτο-οργάνωση, μόνο τα κομμούνια τα κατέχουν (διά της σχολής του συνδικαλισμού), ενώ εμείς πολυπληθέστεροι.. ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ! Χορεύουμε όπου αυτοί βαράν' το ντέφι.

      Διαγραφή
    6. και στο δεύτερό του σχόλιο θα συμφωνήσω με τον "Δεξιά Ελλάς".

      Διαγραφή

    7. Συγγραφεα, επειδη ειμαι ο ανώνυμος 14 Ιανουαρίου, 2021 17:06 δυο λεξεις μονο.
      Χωρις διαθεση αστεϊσμου, ειρωνιας ή και σαρκασμου θα σε συμβουλευα να αναθεωρησεις τον τροπο επεξεργασιας της πληροφοριας που δεχεσαι.
      Η αρχη του «διαιρει και βασιλευε» ειναι αλανθαστη συνταγη αυτων που μας κυβερνουν, οι οποιοι ειναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ σε ολη την Δυση, ητοι’ Αμερικη, Καναδα, Ωκεανια, Ευρωπη και Ιαπωνια. (Δυση θεωρειται κι αυτη)
      Ο υπολοιπος κοσμος ή δεν τους ενδιαφερει (ακομα) ή τους βομβαρδιζουν με πληρεξουσιο τις ΗΠΑ.
      Βλεπεις οι ιδεολογιες δεν σκοτωνουν, διοτι αν σκοτωναν η «δημοκρατια» των ΗΠΑ εχει κανει μπαχαλο μεχρι στιγμης (εννοω ως πληρεξουσιος των ΑΛΛΩΝ που μας κυβερνουν) 6-7 χωρες στην Μεση Ανατολη και στην Βορειο Αφρικη.
      Ή η «μονη δημοκρατια» της Μεσης Ανατολης εθνοκαθαριζει τον υποδουλο Παλαιστινιακο λαο απο το 1944 καθημερινως και δεν κουνιεται φυλλο. Μη σου πω για την «δημοκρατια» της Γηραιας Ηπειρου που δολοφονουσε αγωνιστες της ΕΟΚΑ

      Λυπαμαι να σε πληροφορησω οτι εκει στην Αμερικη, οι ΙΔΙΟΙ που εφευραν και επεβαλαν τον κομμουνισμο στην Ρωσσια τωρα εχουν μετακομισει και εχουν επιβαλει κομμουνισμο και στην χωρα που μενεις.
      Τα αποτελεσματα του οτι οι καλοκαρδοι αμερικανοι τους επετρεψαν να παρουν τα ηνια της χωρας στα χερια τους εδω και τουλαχιστον μια 100ετια τα βλεπει σημερα ολος ο κοσμος.
      Τα βλεπει ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ.
      Γι αυτο και οι λεξεις «φασιστες» και «ναζι» δεν λειπουν απ το λεξιλογιο των ...Ντον Λεμον ας πουμε, της Μαρθας Μακολουμ, του Τζο Σκαρμπορο, του ταξιδωτη στο παιδονησι του Επσταϊν, καθηγητου της Νομικης του Χαρβαρντ παρακαλω, «κ.» Αλαν Ντερσοβιτζ, τις χλαπατσες του "Δε Βιου" και των αγραμματων αλητων της μεταμεσονυκτιας "διασκεδασης" που θελουν ντε και καλα να μοιασουν στον ανυπερβλητο και μακαριτη πια, Τζονυ Καρσον.
      Μην πεφτεις στην παγιδα λοιπον που καποιος καλοπιζει λεκτικα την αφεντομουτσουναρα του και σου πασαρεται σαν..."αριστερος". Κομμουνι του κερατα ειναι, ατιμος, ψευτης, μαχαιροβγαλτης και κονσερβοκουτας.
      Και τι πα να πει "δεξιος";
      Απλα αυτος που εφευρε το "αριστερος" εφευρε το "δεξιος" και το "κεντρωος" για ναχουμε να λεμε και να χωριζουμε τον κοσμο σε φατριες. Και στα καπακια προσθετουν και το "ακρο" για να δωσουνε μεγαλυτερη εμφαση στο ποσο κακος ειναι καποιος.
      Δηλαδη αμα σου πως εγω οτι χαιρω ακρας υγειας ειναι κακο ή καλο; Κι αν ορκιστω να δωσω το αιμα μου για την Πατριδα, που πριν αρκετα χρονια ορκιστηκα, οταν υπηρετησα στον Ενδοξο Ελληνικο Στρατο να πεθανω για την πατριδα μου, θεωρουμαι κακος;
      Τι πα να πει αριστερος; Δεν τους ηχει ομορφα το ...κομμουνιστης;
      Οπως δηλ. μας επιβαλουν το ...γκεϊ, γιατι δεν τους ακουγεται καλα το πουστης;
      Γιατι εχουμε κι εμεις οι «φασιστες» τον τροπο μας.
      Τι θαλεγε ενας πουστης (και η ... «κοινοτητα» του) αν τον αποκαλουσα αρνητη του αιδοιου; Ή πεολιχουδη;

      Γι αυτο σου λεω φιλε μου. Αναθεωρησε το τροπο που δεχεσαι την πληροφορια ΠΟΙΟΣ στην μεταβιβαζει και ΠΩΣ την επεξεργαζεσαι.


      Φιλικα

      Διαγραφή
    8. Βλέπω πως έπεσε θύελλα σχολίων επάνω σε μία λέξη. Σα να εστιάζουμε στο κλαδί με αποτέλεσμα να χάνουμε το δάσος.

      Η άκρα αριστερά και η άκρα δεξιά έχουν ακριβώς το ίδιο κυβερνητικό σύστημα. Η μόνη διαφορά είναι ότι η άκρα δεξιά κλείνει τα σύνορα και σφάζει τρίτους στα εδάφη των, ενώ η άκρα αριστερά τους φέρνει όλους μέσα κι έπειτα τους σφάζει εντός όταν δεν τους χρειάζεται.

      Οι χρηματοδότες του Χίτλερ, μέσω των τραπεζών τους (ξέρουμε καλά ποιοι ήταν), ανέβασαν τον Αδόλφο για να ελέγξχουν το Γερμανικό έθνος και να προχωρήσουν τα σχέδιά τους. Ωστόσο ο Χίτλερ δεν ήταν χαζός. Γνώριζε καλά ότι αυτοί που τον ανέβασαν στην εξουσία θα τον έριχναν με την ίδια ευκολία. Γι' αυτό και άρχισε ένα ξεκαθάρισμα, αν και αρκετοί εκ των χρηματοδοτών μετέφεραν μεγάλες ποσότητες χρυσού στην Ελβετία προτού γίνουν τα χειρότερα.

      Μετά από αυτή την αποτυχία και τις πολιτικές του Στάλιν, έκαναν άτακτη υποχώρηση και μετέφρασαν τον κομμουνισμό ως σοσιαλισμό. Ο φασισμός της Γερμανίας ονομαζόταν εθνοσοσιαλισμός. Εάν είναι να μείνουμε στις λέξεις, καλό είναι να εισέλθουμε και στις απόλυτες έννοιες.

      Εδώ θ' αναφέρω και κάτι άλλο.

      Δεν υπάρχει δεξιά και αριστερά. Υπάρχει μόνον το διαίρει και βασίλευε. Οι δυό κατηγορίες υπάρχουν για την κατηγοριοποίηση των ατόμων σε αντίπαλα στρατόπεδα. Το ίδιο συμβαίνει και με αντίπαλες θρησκείες, "ράτσες" κτλ. Όσο πέφτουμε στην αρένα του να μαχόμαστε μεταξύ μας, οι μόνοι που κερδίζουν είναι αυτοί που μας έριξαν εκεί. Αυτό είναι συμπαντικός νόμος.

      Η λύση είναι μία. Προστασία των κρατών και των λαών κι επικράτηση της λογικής & της ισορροπίας. "Μηδέν Αγάν" ανέγραφαν στους Δελφούς, για να μην αναφέρω και το τι έλεγαν και οι αρχαίοι μας για τη μετριοφροσύνη. Από εκεί και πέρα να υπάρχει συνεργασία των λαών μέσω αμοιβαίου σεβασμού. Αυτό υποστηρίζει και ο πρόεδρος Τραμπ, το κίνημα του οποίου εναγκάλισε όλους τους διαφορετικούς, βάσει το χαρακτήρα των.

      Και το σχόλιο περί του τείχους δε μπορούσε να είναι πιο άστοχο. Το τείχος έγινε κατά κύριο λόγο για ν' αποκρουστεί η εγκληματική οργάνωση MS-13, η οποία είναι υπεύθυνη για διακίνηση ναρκωτικών και παιδιών. Επίσης μέλη της οργάνωσης αυτής λειτουργούν ως εκτελεστές του Ιδρύματος Κλίντον. Παρακαλώ κάνετε έρευνα προτού σχολιάσετε επιθετικά. Η άγνοια και ο φανατισμός μας έφεραν σήμερα εδώ.

      Οι περισσότεροι Αμερικανοί κοιτούν προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα ονομάζουν καθαρά "φασιστικά", φράση που ακούω ΚΑΙ από στρατιωτικούς εδώ. Κομμουνισμός και φασισμός είναι αυταρχικά καθεστώτα. Οι Αμερικανοί είναι εγκάθετοι ενάντια και στα δύο. Αυτό είναι de facto. Ο όρος commies έμεινε σε ολίγους από την εποχή Reagan. Οι λέξεις που κυκλοφορούν τώρα έιναι authoritarian, dictatorship, fascism.

      Και για να καθαρίσει το τοπίο, μην εμπλέκουμε τον πατριωτισμό με δεξιά και αριστερά. Το να προστατεύει κανείς το σπίτι του δεν ανήκει σε πολιτική ατζέντα. Όσοι το τοποθετούν (ή αντίθετα υποστηρίζουν "ανοικτά σύνορα") το κάνουν ξεκάθαρα και μόνον για χάριν πολιτικής ατζέντας και προσωπικού κέρδους. Αυτό είναι διάχυτο παντού.

      Τουλάχιστον η Αμερική ξεκαθαρίζει το δικό της τοπίο και πολεμά. Πατριωτικά όχι "δεξιά". Η Ελλάδα τι κάνει; Πίνει καφέ, βλέπει Τούρκικα σήριαλ και στέλνει SMS για να "πάει το σκύλο βόλτα." Και πλέον οι περισσότεροι κλείνονται μέσα και γίνονται "πολεμιστές του πληκτρολογίου".

      Στην Ελλάδα δεν εμφανίζω τ' όνομά μου, γιατί είναι γεμάτη από προδότες, οι οποίοι κοιτάνε το τομάρι τους μήπως και κάνουν καμιά "αρπαχτή" από τους επικεφαλείς και πετύχουν κάποια δόξα του "ξέρεις ποιος είμ' εγώ ρε." Στην Αμερική μιλώ ανοικτά με τ' όνομά μου. Αυτό και μόνο δείχνει τη διαφορά του τρόπου σκέψης.

      Η πατρίδα έχει εμπεδωθεί στη διαίρεση και την αρνητικότητα. Δεν πρόκειται ποτέ να προχωρήσει έτσι. Ποτέ.

      Ο συγγραφέας.

      Διαγραφή
    9. Συγγραφεα καπου κανεις λαθος.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ.
      Ειναι η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ που σου εχουν επιβαλλει οι μπολσεβικοι εβραιοι να σκεπτεσαι.

      Κοιταξε το.

      Διαγραφή
  2. https://www.pronews.gr/kosmos/953952_tromaxe-o-ceo-toy-twitter-ekleisa-ton-logariasmo-toy-ntramp-alla-dimioyrgisame-kako

    Ρε παιδιά, σταματήστε τα αυτογκόλ ρε παιδιά! Τόσο πολύ μεθυσμένοι από κομμουνισμό ρε παιδιά; Που να ήσασταν και Δημοκράτες!!! Ε;

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/953905_idoy-i-epistoli-ekklisi-apo-ton-ageetha-ton-ipa-pros

    Αυτό ακριβώς θα κάνουν οι Αμερικανοί στρατιώτες: Θα παραμείνουν πλήρως αφοσιωμένοι στην προστασία και την υπεράσπιση του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών ενάντια σε όλους τους εχθρούς, ξένους και εσωτερικούς, όπως ο Μπάιντεν και οι δημοκρατικοί μπολσεβίκοι. 🙂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/01/blog-post_458.html?m=1

    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/01/blog-post_592.html?m=1

    Τι γίνεται εδώ ρε; Άρχισαν να αυξάνονται τα κρούσματα αλληλοκαρφωματων. Κρούσματα απάτης και ψευτιάς.
    Σας έρχεται υπέρ εξελιγμένος πύραυλος made in Trump, Aristomahawk λαμόγια...

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΟ ELLHNKAICHAOS , ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΠΕΡΙ ΤΡΑΜΠ? ΠΡΙΝ ΜΟΥΓΚΑ ΕΤΣΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο σε εμένα δεν έπρεπε να το πεις αυτό. Ήμουν ένας από τους πολύ λίγους που, πριν από χρόνια, έβαζα χέρι σε αυτούς που βρίζανε τον Καραγεωργίου στα Κατοχικά Νέα. και είμαι και οπαδός της ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ της ΟΕΑ.

      Διαγραφή
    2. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΑΛΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΙΑ 1988 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ, ΟΥΤΕ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΠΟΤΕ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.

      Διαγραφή
    3. Νομίζω ότι είσαι άδικος. Και εισπράττω τα απωθημένα που έχεις για άλλους.

      Τον Καλογεράκη πού τον είδες εδώ μέσα..; Όσο για τον Καρδαμίτση.. πρώτη φορά ακούω ότι είναι μασώνος, και δεν ξέρω αν έχει και ιδιαίτερη σημασία κιόλας, μιας και υπάρχουν μασώνοι που έχουν αποδείξει ότι είναι πραγματικοί πατριώτες και δεν κατευθύνονται από ανθελληνικούς παράγοντες του εξωτερικού.

      Η αλήθεια είναι ότι το θέμα ΟΕΑ το κράτησα για τον εαυτό μου, όπως έχω κάνει και με άλλες περιπτώσεις (ιστοσελίδων, θεωριών, φιλοσόφων, επιστημόνων κλπ), για τον απλούστατο λόγο ότι ως αμφιλεγόμενες περιπτώσεις.. θα αναγκαζόμουν, εγώ που ήδη τις έχω καρα-εγκρίνει για μένα, να μαλώνω με διάφορους που θα έλεγαν το μακρύ τους και το κοντό τους γι αυτές.

      Μού έδωσες πάντως ιδέα για ανάρτηση, πάνω σε πολύ αγαπημένο μου θέμα, από αυτά που περιέχονται στην Ανδρομέδεια Φυσική.

      Και κουλάρισε. Δεν είμαι εγώ ο εχθρός.

      Διαγραφή
    4. @18.47 :
      ΚΑΙ ΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΡΕ ΤΣΙΦΤΗ ,ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΎΨΑΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ;
      ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ Ή ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΗΣ ΣΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ;.
      ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ,ΠΟΥ ΤΑ ΈΜΑΘΕΣ ;
      ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΥΤΑΞΗΣ ΝΑ ΟΜΟ ΝΟΙΕΙΣ ,ΠΑΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΗΣ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ,ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΩΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ.
      ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ;
      ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ;
      "ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ,ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ
      ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ "
      ΣΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ; Ή ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΣΕΤΌΦΩΝΑΚΙΑ ;
      ΚΥΤΤΑ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΥΡΙΔΕΣ .
      ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ;
      ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ,ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ;ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ .
      ΔΕΝ ΘΕΣ ;
      ΠΆΕΙ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙ.
      ΚΟΦΤΟ ,ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ,ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ.
      ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ΕΣΕΝΑ ,ΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ;
      ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΥΡΑ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ;
      Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ.
      ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΧΙΖΟΜΑΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΤΕΣ .
      ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΗΛΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ.
      ΚΟΥΛΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΤΖΙΒΙΤΖΙΛΙΚΙΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


      Διαγραφή
    5. ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΙΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ (ΔΟΛΙΩΣ?) ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΚΤΕΛΕΙΣ "ΕΝΤΟΛΕΣ" ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΟΦΤΟ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΕΑ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΜΥΓΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    6. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΟΓΓΟΛΟΙ -ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΩΣΤΗ- ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΝΝΟΟΥΝ.

      Διαγραφή
    7. KAI ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ: ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΙΝΓΚ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

      Διαγραφή
  6. ΚΑΙ.....ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ;
    ΦΥΣΙΚΑ ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ,ΤΗΣ REPUBLIK ...ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ.
    ΕΙΠΑΜΕ !.
    ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ.
    ΤΩΡΑ ,ΤΟΥΣ ΤΑΠΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.
    ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ;
    ΚΕΝΤΡΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξελίξεις!
    Arizona FIGHTS for Trump! A forensic audit is coming to Maricopa County, Arizona!
    https://www.youtube.com/watch?v=8XQknK35fMU
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το video αυτό είναι η πραγματική αλήθεια.
    Συγκλονιστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ!

      Την γνωρίζω την ομιλία της, ΥΠΕΡ-ΥΠΕΡ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΗΝ ΦΡΕΣΚΟΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, θα το αναρτήσουμε οπωσδήποτε! Ευχαριστώ και πάλι!

      Διαγραφή
    2. Τελειοτελειοτέλειο.
      Χίλια ευχαριστώ Βασίλειε Κωνσταντινίδη.
      Η ΓΥΝΑΙΚΑ αυτή είναι ο,τι καλλίτερο έχω ακούσει μέχρι σήμερα.
      Astillais

      Διαγραφή
    3. This video has been removed for violating YouTube's Terms of Service.

      Διαγραφή
    4. Δείτε το εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/01/blog-post_85.html

      Διαγραφή
  9. Εχω άδικο όταν λέω πως ο φασισμός είναι απείρως καλλίτερος απο τον αυτρχικόμ κομμουνισμό;
    Φασισμό δεν λένε οι αριστεροί πως έχουμε;

    Πάρτε την απόδειξη της ανωτερότητας του φασισμού έναντι του κομμουνισμού.
    Της δεξιάς έναντι της αριστεράς.
    (Ακροδεξιό -Νεοφιλελέ υπονοώντας δεξιό , δεν ονομάζουν οι αριστεροί τον μητσοτάκη;)
    https://odysseiatv.blogspot.com/2021/01/blog-post_587.html

    Για σκεφτείτε τώρα να διάβαζε Ακρόπολη ένας φαντάρος στην ΕΣΣΔ!

    Υ.Γ.
    Ενα μικρό διάλειμμα είναι πάντα απαραίτητο.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΔΩ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ JB ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΟ https://threadreaderapp.com/thread/1304564661187235843.html ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ...ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ POST ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ!ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΝΟΥΛΑ !.
      ΑΥΤΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ.
      ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΥΛΩΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΖΙ.
      ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΊΕΣ.
      ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
      ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ;
      ΡΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤ !ΔΡΟΜΟ .
      ΑΝΤΕ ,ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΕΙΡΑ.
      ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  11. ΣΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ Β.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΗ ΩΡΑ ,ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ,ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΩΣΤΗ ,ΣΥΜΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ,ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΚΡΟΝΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΉΣΕΙ ,ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ UNIVERSAL BLESSING.
    ΦΥΣΙΚΑ ,ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ,ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ,ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α.
    ΟΝΤΩΣ ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΦΑΙΝΟΤΑΝ.ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ , Ή ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ.
    Ή ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ.
    ΕΤΣΙ ,ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ,ΜΕΤΑΦΕΡΩΝΤΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ,ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.
    ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΑ ΞΕΚΆΘΑΡΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ.
    ΒΛΕΠΕΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΖΛ ΑΚΟΜΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ , ΕΎΚΟΛΟ.
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΣ.
    Η ΚΥΡΙΑ ,ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ :
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ,ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ.
    ΝΑΝΟ ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ,ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΡΡΩΣΤΟ.
    ΠΑΙΔΙΑ !.
    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΘΕ ΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ,
    ΚΑΝΤΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.
    ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ,ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ.ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ.
    ΕΛΑΤΕ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ,ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
    ΟΧΙ .ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.
    ΟΧΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ.
    ΟΧΙ .ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.
    ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΣΟ ΠΕΤΥΧΑΝ.ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ.
    ΕΙΠΕ Η ΣΟΥΛΑ :ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ :ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ,ΠΟΥ Γ@ΜΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ,ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ,ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΡΑΒΔΙ.ΠΕΛΕΚΙ ΚΑΙ ΡΟΜΦΑΙΑ ΓΥΡΙΣΤΗ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!
    ΚΑΝΕΝΑ ΡΕ !ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ;;;;
    ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ;
    ΡΑΒΔΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.
    ΦΟΛΙΔΕΣ ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΙΡΗΜΜΕΝΕΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.
    ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ.
    ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ.
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ .
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ.
    ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.
    ΑΥΤΑ ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ,ΤΑ ΒΡΊΣΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    ΑΓΑΝΤΑ Ω ΡΕ !
    ΚΟΝΙΟΡΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΟΙ !.
    ΤΣΙΧΛΕΣ ΚΟΛΗΜΕΝΕΣ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ.
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΣΕΣ ΤΟΥΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί νομίζετε σκούζουν στις Βρυξέλλες για το μπρέξιτ; Δεν χάσανε απλά έναν καλό συμπαίκτη, χάσανε τον ποιμένα τους. Τους άφησε ο πατερούλης τους ξεκρέμαστους και τον παρακαλάνε να το ξανασκεφτεί. Η ατμομηχανή της Ευρώπης μπορεί να είναι η Γερμανία, στο τιμόνι όμως κάθεται το σίτυ. Εξ ου και τα "θαύματα" τύπου Δουνκέρκης. Τώρα το τρένο πάει ντουγρού στον τοίχο και το ξέρουν ότι βρίσκονται στην έξοδο. Ωραίε εποχέ, που λένε και οι παλαίμαχοι, τα γήπεδα ξερά αλλά γεμάτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Περιδιαβαίνων15 Ιανουαρίου, 2021 20:10

    Το βίντεο αφαιρέθηκε το πρωί. Έχετε άλλη διεύθυνση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Για το στρατό που είναι στη DC, τα καθάρματα (οι πολιτικάντηδες και η Elite) είναι υπό την εντύπωση ότι ο στρατός είναι εκεί να τους προστατέψει. Η αλήθεια είναι ότι είναι εκεί για να τους κρατήσει όλους παγιδευμένους. Όλες οι πτήσεις προς και από DC έχουν απαγορευτεί και υπάρχουν παντού μπλόκα. Τα πουλάκια μας δεν πάνε πουθενά.

    Και μάλλον το υποψιάζονται και πλήρωσαν $7.5 εκατομμύρια σε μια ιδιωτική εταιρεία να τους προστατέψει, υπό τ' όνομα Showcall Security Services. Η πλάκα είναι ότι το τμήμα προστασίας που στέλνει η εταιρεία ονομάζεται Checkmate. Είναι στην ουσία ελεγχόμενοι από τους πατριώτες. Δηλαδή την... απ' αυτώσανε και πάλι."

    Σας πιστέψαμε. Διαψεύστηκαν όλα ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η είδηση αυτή δεν είναι δική μας. Την είδαμε και σάς την μεταφέραμε.

      Διαγραφή
  15. Με όλο το σεβασμό και χωρίς παρεξήγηση, αλλά έχετε κι εσείς μια κάποια ευθύνη στην επιλογή των άρθρων που αναδημοσιεύετε. Εμείς σας πιστέψαμε ως έγκυρη πηγή και πήραμε τοις μετρητοίς όσα αναδημοσιεύσατε. Καλοπροαίρετα πάντα και χωρίς να αμφισβητώ τις αγαθές προθέσεις και την ειλικρίνιά σας, αλλά η αλήθεια να λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι δώσατε εσείς ένα τέλος στην ιστορία αυτή, με τις σημερινές εξελίξεις.. δεν φταίω καθόλου εγώ. Το δικό σας κακό όνειρο δεν θα γίνει και δικός μου εφιάλτης (όπως είπε κι ο Αναξίμανδρος στο μπλογκ του).
      Εγώ θα συνεχίσω όπως ξέρω, γιατί ξέρω ότι θα δικαιωθώ, κι όποιος θέλει ακολουθεί.

      Διαγραφή
    2. Με συγχωρείτε, μάλλον με παρεξηγείσατε, αλλά δεν έδωσα κανένα τέλος. Εύχομαι και ελπίζω και προσεύχομαι με όλη τη δύναμή μου, ώστε να γίνουν όλα όπως ακριβώς τα λέτε. Εξάλλου το τι θα γίνει στο ύστατο τέλος, μονο ο Παντοδύναμος το ξέρει και όσοι έλαβαν φώτιση από Αυτόν στην ιστορία, χάρη στην αγιοπνευματικότητά τους. Εμείς οι απλοί και ταπεινοί μόνο να πίστεύουμε και να προσευχόμαστε μπορούμε.

      Ωστόσο, αυτό που εσείς περιγράφετε ως «κακό όνειρο», δεν είναι όνειρο, αλλά πραγματικότητα. Όταν ένας άνθρωπος προβλέπει κάτι εντελώς συγκεκριμένο (το τονίζω, εντελώς, συγκεκριμένο) με ημερομηνία και τόπο και συγκεκριμένα πρόσωπα και συγκεκριμένο τρόπο, τότε δεν είναι όνειρο. Είναι ολοφάνερη διάψευση. Δεν αμφισβητώ εσάς -προς Θεού- αλλά την επιλογή σας, η οποία αποδείχθηκε ότι δεν ισχύει.

      Εξάλλου, μην λησμονείτε, ότι και πολλοί από τους αναγνώστες σας είχαν την ίδια γνώμη με εμένα. Θυμηθείτε, σας παρακαλώ, τα λεγόμενά τους. Έλεγαν με ορθοκρισία, ότι εάν ο Πρόεδρος των Η.Π.Α δεν επέμβει κηρύσσοντας στρατιωτικό νόμο, τότε δεν δύναται να αναστραφεί η κατάστασις. Τα ενθυμήστε; Τουτέστιν, ορθώς κρίνω. Και παρότι κάτοικος του εξωτερικού, σας παρακολουθώ συχνά πυκνά.

      Διαγραφή
    3. Να είστε καλά και μακάρι να βρουν όλοι την δύναμη να προσεύχονται όπως εσείς, γιατί και η έλλειψη πίστης είναι ένα ακόμα κακό που οδηγεί τα πράγματα σε δυσκολότερο δρόμο. Η κατάσταση πάντως δύναται ακόμα και τώρα να αναστραφεί. Και καμία υπογραφή του μπάιντεν δεν έχει ισχύ πριν περάσει ένας μήνας. Το έργο πραγματικά δεν τελείωσε και για αρκετούς ακόμα λόγους. Θα τα δείτε στη συνέχεια.

      Με εκτίμηση από Ελλάδα.

      Διαγραφή