«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Crescendo



Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το ιστολόγιό μας στο The Secret Real Truth! Γιατί ανακαλύψαμε σε αυτό την δραματική ταινία μικρού μήκους που θα δείτε πιο κάτω, η οποία αποτελεί ένα μικρό αριστούργημα 11 διεθνών βραβείων και χρησιμοποιήθηκε ορθώς και ευφυώς σε μία μεγάλη καμπάνια κατά των εκτρώσεων, με σύνθημα «Κάθε μικρό πράγμα μπορεί να γίνει κάτι σπουδαίο... Μπορείτε να φανταστείτε να κάνετε κάτι που αλλάζει τον κόσμο;»

Και ένας τελευταίος λόγος.. γιατί ο Μπετόβεν είναι η μεγάλη μας αγάπη εδώ στον Διόδοτο και δεν θα ήταν δυνατόν να λείπει μια τέτοια ανάρτηση!

Η Μαρία είναι έγκυος. Έχει χάσει δύο παιδιά, αλλά κι αυτή τη φορά σκέφτεται.. αντί να φέρει σε αυτή την μίζερη ζωή ένα παιδί που μπορεί να γίνει δυστυχισμένο, καλύτερα να το σκοτώσει, με δηλητηριώδες φυτό μέσα στο τσάι. Ο σύζυγος Γιόχαν βαν Μπετόβεν έχει δύο μεγάλες αγάπες αντί να αγαπάει αυτήν. Το πιάνο και τις νεαρές γκομενίτσες. Νιώθει απέχθεια για την γυναίκα του. Όταν πίνει, την δέρνει και την προσβάλλει λέγοντάς της ότι την θεωρεί άχρηστη και ότι παραμελεί τον εαυτό της, γι αυτό προτιμάει τον εξωσυζυγικό βίο. Την στιγμή που πρόκειται να πάρει το φάρμακο η Μαρία.. το σύμπαν συνωμοτεί ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ! Το φλιτζάνι με το δηλητηριασμένο τσάι θα πέσει κάτω και θα σπάσει, την στιγμή που ένα λάθος των μεταφορέων του νέου πιάνου που είχε παραγγείλει ο Γιόχαν, σπάει τον τοίχο του δωματίου της. Την ίδια στιγμή σπάνε και τα νερά της Μαρίας. Στη συνέχεια.. ο Θεός μάς κάνει ένα τεράστιο δώρο! Τον Λούντβιχ. 

Περισσότερα.. στο The Secret Real Truth, ΕΔΩ.

 

Κ-Τ

 

Βίντεο: Crescendo (2014) 


 


Ludwig van Beethoven: Symphony No.9 in D minor, Op.125 - Mvmt IV


 


Σχετικές αναρτήσεις μας, στην κατηγορία Beethoven, ΕΔΩ



13 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΙ Θ Ε Ρ Μ Ο Τ Α Τ Α ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ γιά αυτήν τήν μελωδικώτατη επιλογή!
    Μία επιλογή βαθείας ακουστικής καί όχι μόνον καλλιεργείας του νού μας, που πιστεύουμε ότι σκοπίμως απουσιάζει, δηλαδή τήν εμποδίζουν νά φανεί στό Ελλαδιστάν....
    Επειδή οι καλλιεργημένοι πολίτες είναι "αρνητικό" στοιχείο γιά τήν περαιτέρω διαχείριση...
    Ε ύ γ ε καί πάλι καί εις ανώτερα! Άξιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Καποδίστρια,

      σε ευχαριστώ θερμώς για τα καλά λόγια. Η συγκεκριμένη ανάρτηση, που εντόπισα στο φιλικό μπλογκ, έχει το μέγιστο καλό ότι συμβάλλει σε δύο στόχους. Ο ένας είναι αυτός που επισημάνατε, ο άλλος είναι η πολυτιμότητα της ζωής του παιδιού, και πόσο μεγάλη σημασία έχει για τους Έλληνες, οι οποίοι αμάρτησαν κανονικότατα έως τώρα απέναντυ στο Θεό και στην πατρίδα ως προς το θέμα αυτό.

      Καλό Αγώνα!

      Διαγραφή
  2. Κατω τα χερια σας απο το γυναικειο σωμα. Ειναι το σωμα μας και θα κανουμε ο,τι θελουμε.


    IsR Prepotency

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΟΒΑΡΑ..??
      Mπράβο, τώρα θα πάρεις τα 0,50 ευρω από το Open Society Soros foundation, που μπήκε το σχόλιό σου χαζο-λέσβω!

      Διαγραφή
    2. Κοίταξε μόνο μην είναι κάλπικο..

      Διαγραφή
    3. Απο το indymedia θα παρει τα 0,50 καθότι απο εκει προέρχεται. Εγραφε και σε αλλα πατριωτικά μπλογκ, πωωςς θελει να γινουν ολοι μυγαδες και να βιαζονται οι λευκες γυναικες. Δογματικος, ψυχασθενης είναι που μπαινει για τρολ..

      Διαγραφή
    4. Όντως, γράφει και αλλού, αλλά απ'ότι φαίνεται τα πιστεύει αυτά που γράφει. Έχει πει ότι είναι εβραία, άρα μιλάμε για απύθμενο θράσος και ωμή προπαγάνδα. Προσοχή, αυτό σημαίνει ότι ο Κώστας έγινε στόχος από πρεσβεία, λόγω της μαχητικότητά του. Μη κλικάρετε οποιοδήποτε λινκ σας βάλει.

      Διαγραφή
    5. "χαζο-λέσβω"

      Κώστα, έχει πάρει αγκαζέ όλα τις πατριωτικές σελίδες. Η μοσσάντ πληρώνει καλά. Γράφει πολύ εξειδικευμένα πράγματα επί όσων έρχονται, άρα έχει πληροφόρηση από άλλα κέντρα και ξερνάει χολή, δαιμονίζεται με οτιδήποτε εθνικό. Δε μιλάμε για τρολάρισμα, αλλά για έμμισθο ανθελληνισμό και μισανδρισμό του χείριστου βαθμού. Το νου σας, παιδιά, δεν αστειεύομαι καθόλου!

      Διαγραφή
    6. "Ειναι το σωμα μας και θα κανουμε ο,τι θελουμε"

      ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΝΕ

      Διαγραφή
    7. "IsR Prepotency"

      IsR = Israel

      https://www.acronymfinder.com/ISR.html
      https://www.thefreedictionary.com/Prepotency
      https://www.thefreedictionary.com/Intelligence%2c+Surveillance%2c+and+Reconnaissance

      Διαγραφή
  3. Ανωνυμε 18:43
    Εγώ θα έλεγα "κάτω τα χέρια σας απο οποιοδήποτε ανθρώπινο σώμα συμπεριλαμβανομένων όμως και των ΕΜΒΡΥΩΝ" ...
    Όσο για το "είναι το σώμα μας κλπ" καλό είναι να θυμάσαι οτι "ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΩΘΗΚΕ" όπως είπε και ο Χριστός!

    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .....

    Ο Αθανάσιος Δρίτσας ( Καρδιολόγος ) διευθυντής στο Ωνάσειο.. έκανε έρευνες σε βαριά περιστατικά μέσω της μουσικής και κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει θετικά στην θεραπευτική ανάρρωση των ασθενών.

    Ανακάλυψε ότι με το άκουσμα σε ορισμένα "κομμάτια" της κλασσικής μουσικής.. οι ασθενείς είχαν "επαναρύθμιση" των προβλημάτων στην καρδιά και ταχεία ανάρρωση.

    Τα αποτελέσματα των πειράματά του ήταν σε ζωντανή σύνδεση (μέσω δικτύου) με αρκετά Πανεπιστήμια και οργανισμούς ανά τον κόσμο.

    Σύμφωνα με τις μετρήσεις τα περισσότερα κλασσικά κομμάτια που είχαν έντονα θεραπευτική απόδοση ήταν του Μότσαρτ, Μπετόβεν, Μπάχ κ.α.
    Ιδιαίτερα όμως το Κ.448 τα δύο φλάουτα με πιάνο του Β.Α.Μότσαρτ ήταν το "στολίδι" της θεραπείας.

    Συνεχίζει ενίοτε να πειραματίζεται και μάλιστα δημιουργεί και δική του σύνθεση μουσικής.

    Κυκλοφορεί μία συλλογή από κλασσικά κομμάτια, που ο ίδιος ο κ.Δρίτσας έχει επιλέξει.. για θεραπευτικούς σκοπούς.

    https://youtu.be/7jgUOkIJXqo

    https://youtu.be/eDbpTxKRpc0


    Ποιητής των χρωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.bitchute.com/video/YYTLpdXdiEVh/

    ΑπάντησηΔιαγραφή