«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Ένας έφηβος του Τέξας παρέδωσε τον πατέρα του στο FBI, επειδή συμμετείχε στα επεισόδια στο Καπιτώλιο, «τσεπώνοντας» δεκάδες χιλιάδες δολάρια από διεθνιστές θαυμαστές της πράξης του.

 ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ;;

Βίντεο: JACKSON REFFITT INTERVIEW WITH CHRIS CUOMO | DAD ARRESTED AFTER CAPITOL RIOTS
 

Σχόλιο Διόδοτου: Ναι, η εικόνα παραπέμπει στους καταδότες/παιδιά, μέσα από την ίδια την οικογένεια επί ΕΣΣΔ. Νέους Γενίτσαρους παντού, και καταδότες, γεννάει καθημερινά η κομμουνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων των Καμπαλιστών. Στην Ελλάδα έγινε πάλι η αρχή με καταδότες της μάσκας και των συναθροίσεων. Αν δεν αλλάξουν σύντομα τα πράγματα.. θα προχωρήσουμε και στο πολιτικό κομμάτι. Κι έχω και μια απορία, αν μπορείτε να μού την λύσετε: Γιατί τελικά, πολλά από αυτά τα αριστερο-γενιτσαράκια, σε Ελλάδα και Αμερική, έχουν τα μαλλιά κότσο ή αλογουρά, σαν τον πιτσιρικά αυτόν και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη (ο οποίος τώρα τα έκοψε); Προσάπτεται κάπου αυτό σημειολογικά;.. 

Πάντως, οι ετικέτες αυτής της ανάρτησης σήμερα.. είναι οι εξής δύο: "Κομμουνισμός", "ΗΠΑ". Και κάτι μού λέει πως θα χρησιμοποιούμε σε αναρτήσεις, πολύ συχνά αυτόν τον συνδυασμό πλέον.

 

Η ηθική ειναι ανύπαρκτη - Πλέον καταδίδουν κόσμο οι δικοί τους άνθρωποι...η οικογένειά τους... Ο νεαρός μάζεψε λεφτά από την πράξη του

Ένας έφηβος του Τέξας παρέδωσε τον πατέρα του στο FBI, επειδή συμμετείχε στα επεισόδια στο Καπιτώλιο, «τσεπώνοντας» δεκάδες χιλιάδες δολάρια από διεθνιστές θαυμαστές της πράξης του.

Συγκεκριμένα, ο Τζάκσον κατέδωσε τον 48χρονο πατέρα του Guy Reffitt στο FBI, λέγοντας στους πράκτορες ότι πίστευε ότι ο πατέρας του σχεδίαζε «κάτι μεγάλο» κατά την πιστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων στο Καπιτώλιο, σύμφωνα με άρθρο των New York Times την Κυριακή. Ως εκ τούτου, ο πατέρας συνελήφθη, σύμφωνα με ένορκη δήλωση από πράκτορα του FBI.

Ο Guy Reffitt κατηγορήθηκε για παρακώλυση της δικαιοσύνης και για σκόπιμη είσοδο σε κλειστό δημόσιο κτίριο, αν και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν μπήκε ποτέ στο Καπιτώλιο. Ο Τζάκσον Ρέφιτς έφυγε από το σπίτι της οικογένειάς του και έκτοτε έγινε διάσημος, καθώς ο πατέρας του φέρεται να τον είχε απειλήσει να μην τον «καρφώσει».

Η μητέρα του και οι αδερφές του του έμαθαν από την τηλεόραση την πράξη του, καθώς έδωσε συνέντευξη σε δίκτυα, όπως το CNN και οι New York Times.

«Η μαμά μου και οι αδερφές μου έχουν καταρρεύσει, από την ώρα που έμαθαν τι έκανα», έγραψε ο ίδιος, το Σάββατο, στο Twitter.

Προφανώς ενθαρρυμένος από τους υποστηρικτές του, ο Ρέφιτς ξεκίνησε μια εκστρατεία πληθοχρηματοδότητης, μαζεύοντας 87.000 $ σε λιγότερο από τρεις ημέρες. Με αυτό το ποσό πλήρωσε τα δίδακτρα του πανεπιστημίου, επισκεύασε το αυτοκίνητό του και αγόρασε την οδοντιατρική του ασφάλιση, όπως έγραψε στο GoFundMe.

Διεθνιστές χρήστες του διαδικτύου επικρότησαν την «γενναιότητα» του Ρέφιτς να «καρφώσει« τον ίδιο τον πατέρα του.

 

aetos-apokalypsis.com 

 

9 σχόλια:

  1. Πολύ θλιβερή είδηση, αν σκεφτούμε το τι νοιώθει τώρα ο πατέρας του.
    Η Ανθρωπότητα έχει τα χάλια της.
    Η Ανθρωπότητα έχει χάσει τη ποιότητά της.
    Αυτό το ξέρουν πριν απ' όλους οι Επικυρίαρχοι.
    Αυτοί ξέρουν τον κόσμο πιο καλά, απ' ότι ο καθένας μας ξέρει τον εαυτόν του.
    Μας καλλιέργησαν επί πολλά χρόνια και τώρα που νοιώθουν σίγουροι, γιατί ελέγχουν τα πάντα και γνωρίζουν τα χάλια μας, κήρυξαν τη τελική τους επίθεση.
    Η νεολαία σε όλες τις δυτικές χώρες έχει μαλθακοποιηθεί και χειραγωγείται εύκολα.
    Οι νέοι έχουν θηλυκοποιηθεί και οι νέες έχουν πορνοποιηθεί.
    Το Μάτριξ έχει κυριαρχήσει και ο κόσμος χάφτει τα πάντα.
    Η Μεγάλη Αφύπνιση, που χρειάζεται να γίνει, έχει πολύ δουλειά και πολύ δρόμο μπροστά της.
    Οι άνθρωποι δεν μπορούν πλέον μόνοι τους να ανατρέψουν τη κατάσταση, γιατί στερούνται ποιότητας κι έχουν γίνει απλές κουραδομηχανές.
    Μόνον μια άνωθεν παρέμβαση θα μας σώσει.
    Έχω φθάσει στο σημείο να πιστεύω, ότι μόνον όταν δω ένα μεγάλο αστρόπλοιο στον ουρανό, τότε θα υπάρξει ανατροπή της κατάστασης και θα μπει ξανά μια τάξη στον πλανήτη Γη.

    (Συγνώμη Διόδοτε, ξέφυγα από το θέμα, αλλά ήθελα να εκφράσω την απογοήτευση που νοιώθω για τη ποιότητα όλων μας επ' αφορμή της ανάρτησής σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη..;;

      ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΤΈΛΕΙΑ!!!

      Η σύνοψη της παγκόσμιας παρακμής και παράδοσης των ανθρώπων στο ψέμμα του πονηρού.
      Το "αστρόπλοιο" έξυπνη θέση. Αλλά κι αυτό.. πρέπει να επαγρυπνούμε "οι λίγοι".. μην είναι νέα παραμύθα.

      Καλό απόγευμα φίλε μου Κάπα Μι!

      Διαγραφή
    2. Το αστρόπλοιο, αν και όταν εμφανιστεί, θα είναι οι δικοί μας, οι σύμμαχοί μας, που μας εποπτεύουν και μας προστατεύουν.
      Απλά θα εμφανιστεί όταν η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο, ελπίζω να συμβεί στα στενά πλαίσια της δικής μας ζωής.

      Αυτοί βέβαια έχουν έτοιμη τη δική τους παραμύθα, όπως λες, με κάποιους μικρούς ιπτάμενους δίσκους, οι οποίοι θα πέφτουν σαν μυίγες, αν ποτέ γίνει πραγματικότητα το όραμα του αστρόπλοιου που περιμένει.

      (ξεφύγαμε πάλι όμως, ας επανέλθουμε στη σκληρή πραγματικότητα)

      Διαγραφή
  2. Και τι θα του κανουν στο FBI του πατερα του;;; Θα τον ψυρισουν, θα τον κρατησουν, θα του κλασουν τα αρχίδια και θα φυγει οπως γινεται παντα λογω ελλειψης αποδεικτικών στοιχείων...."χιλιαδες δολλαρια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μείνουμε ασφαλείς, δεν πρέπει να πιστεύουμε σε τίποτα αν δεν το διασταυρώνουμε από τουλαχιστες τρεις ανεξάρτητες πηγές. Εδώ που φτάσαμε ούτε ο ίσκιος μας δεν είναι σίγουρο ότι μας ανήκει. Μόνη ασφαλής πηγή είναι τι μιλάει στην καρδιά μας. Το ένστικτο, η συνείδηση μας. Αυτή η παράξενη φωνή εντός μας. Είναι η φωνή Του Θεού, που μας μιλάει. Η φωνή που φωνάζει Αλήθεια. Ο νους μπορεί εύκολα να ξεγελαστει σήμερα. Τα μάτια μας ακόμη πιο εύκολα.
    Σε αυτό εδώ το ιστολόγιο διεξάγεται ένας μεγάλος πόλεμος για την διαδωση της Αλήθειας και την υπεράσπιση των ανθρώπων από το κακό. Αυτό λέει σε μένα αυτή η φωνή εντός μου Κώστα και σε ευχαριστούμε γι' αυτό.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοβιετια του κερατά... Ηθικό είναι ότι συμφέρει το κόμμα. Στους γιατρούς να τα φάει το κωλόπαιδο και γιατρειά να μην βρίσκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα οι γονείς ΠΡΕΠΕΙ να επιστρατεύσουν
    όση αγάπη έδωσαν ή δεν έδωσαν σε τούτο το παιδί
    για να του δείξουν τι εστί ΑΞΙΑ.
    Αντιλαμβάνομαι πλήρως την δυσκολία και για τους γονείς και για το παιδί και για την κοινωνία.
    Θα γίνη κατορθωτό το λάθος να γίνη άθλος;
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμπρηστική βόμβα κατέστρεψε αυτοκίνητο πατριώτη στη Λέσβο, που ήταν ενάντιος στην λαθρομετανάστευση

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/01/blog-post_836.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή