«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Ωμή παραδοχή του πρώην διευθυντή της CIA για παρέμβαση στις Ελληνικές εκλογές (διάρκεια 1:13, ελλην.υπότιτλοι)

 

https://www.youtube.com/watch?v=-z9p9XK1Uuw 


 

Απόσπασμα από συνέντευξη στο Fox News του πρώην διευθυντή της CIA Τζιμ Γούλζι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μπορεί να μην επηρέασε το αποτέλεσμα του τις εκλογές του 2016, αλλά οι Ρώσσοι έκαναν μια πιο ευρεία και πιο επιθετική προσπάθεια παρέμβασης στην καμπάνια. Μπορούν οι μυστικές υπηρεσίες ν'αποτρέψουν να ξανασυμβεί; Ας ρωτήσουμε έναν παλιό φίλο, τον πρώην διευθυντή της CIA Τζιμ Γούλζι. Τι είναι όλα αυτά; ΓΟΥΛΖΙ: Θέλουν να είναι δύναμη και θέλουν να διαταράσουν πράγματα. Ονομάζουν το μεγάλο τους πρόγραμμα "disinformatzia" —παραπληροφόρηση— Και το κάνουν από το 1920 και το 1930. Αυτό που είναι καινούργιο είναι ότι το κάνουν στον κυβερνοχώρο, αλλά δεν είχαν μεγάλη τύχη να διαταράξουν τις αμερικανικές εκλογές το '30 ή το '40, αλλά το έκαναν σε άλλες χώρες συνέχεια. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Προσπαθήσαμε ποτέ να παρέμβουμε στις εκλογές άλλων χωρών; ΓΟΥΛΖΙ: Ω, μάλλον, αλλά ήταν για το καλό του συστήματος, για να αποφύγουμε την ανάληψη από τους κομμουνιστές. Για παράδειγμα, στην Ευρώπη του '47, '48, '49, στους Έλληνες και τους Ιταλούς... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν το κάνουμε τώρα; Δεν ανακατευόμαστε με τις εκλογές άλλων ανθρώπων; ΓΟΥΛΖΙ: Λοιπόν...(μασάει τα λόγια του)... όλα για έναν πολύ καλό σκοπό. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μπορείτε να κάνετε ένα Vine(?) βίντεο με τον πρώην διευθυντή της CIA ... ΓΟΥΛΖΙ: Μόνο για πολύ καλό σκοπό και για το συμφέρον της δημοκρατίας. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ευχαριστώ που ήσασταν εδώ.

 

πηγή: ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ

 

2 σχόλια:

  1. Διάβασα σήμερα ένα άρθρο ελληνικού σάιτ, σχετικό με τη κατάσταση στις ΗΠΑ, που πιστεύω βάζει κάποια πράγματα στη σωστή τους διάσταση :
    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/01/25-2021.html
    (Να μη ξεχνάμε ότι όσα δημοσιεύονται στα ελληνικά σάιτς, είναι μεταφράσεις ή διασκευές άρθρων στις ΗΠΑ)

    Τι λέει πάνω-κάτω το άρθρο αυτό ;
    Ο Στρατός δεν θέλησε να κινηθεί εναντίον του Μπάιντεν την ημέρα της ορκωμοσίας λόγω του φόβου ότι θα ξεκίναγε αμέσως μετά ένας εμφύλιος πόλεμος σε εθνικό επίπεδο.
    Το σενάριο εμφυλίου πολέμου προκαλεί ανησυχία στον Στρατό επειδή θα αποσταθεροποιούσε τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα έκανε τη χώρα όλο και πιο ευάλωτη σε επιθέσεις από ξένους επιτιθέμενους (συγκεκριμένα από την Κίνα).
    Ο Στρατός περιμένει τη φθορά του Μπάιντεν από τα αντιλαϊκά του μέτρα (και προσθέτω και τις πιθανές αποκαλύψεις που θα γίνουν εν τω μεταξύ). Όταν ο Στρατός κάνει την κίνησή του, θέλει η συντριπτική πλειοψηφία του κοινού των ΗΠΑ να υποστηρίζει αυτήν την κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό.
      Ο Τράμπ θέλει τον στρατό και τον λαό ενωμένο.
      Έχει και τους δυό με το μέρος του γιαυτό είναι ΓΑΛΗΝΙΟΣ.
      Astillais

      Διαγραφή