«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Mr.V (84η εκπομπή) - Όσα δεν θα σάς πουν ποτέ τα τουρκοκάναλα

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ 

9 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ

    ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ?
    Η ΕΠΙΦΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΗΝ ΟΡΜΟΝΗ ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ.
    Η ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

    Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙ.
    ΜΗΝ ΚΟΙΜΩΣΑΣΤΕ ΜΕ ΦΩΣ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ, ΚΑΡΥΔΙΑ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ, ΝΤΟΜΑΤΑ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΟΥ ΤΡΙΓΩΝΕΛΛΑ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΕΒΑΛΑΝ 5G ΠΑΝΤΟΥ.
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΒΑΛΤΕ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ.
    ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ. ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτάξτε και αυτό:
      Η καταστροφή του επίφυου αδένα (επίφυση) των σκλάβων για να μείνουν υποτακτικοί, είναι γνωστή πρακτική για χιλιάδες χρόνια. Όσοι δεν θυμούνται το παρελθόν θα επαναληφθούν…
      https://uploads.disquscdn.com/images/12ad37f8510ee1245d2d759ce4c2438cb49bb95535bb7c67a9af7a6978212b6d.jpg
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. Βρε βρε βρε.. σαν το PCR είναι.....................

      Διαγραφή
    3. Εξαίρετο σχόλιο. Τα 5G, 6G αλλά και 4G, 4G+, όχι μόνο καταστρέφουν σταδιακά το ανοσοποιητικό αλλά επηρεάζουν και την επίφυση του εγκεφαλου.
      Επιθετικότητα, κατάθλιψη, νευρολογικές διαταραχές, πονοκέφαλοι, αυπνία, εξάντληση, θολούρα, είναι μερικά μόνο απο τα συμπτωματα...
      Γι αυτό η cosmo-pote προσφερει τρελες υποτροφιες-χορηγίες σε κραχτες-τελάληδες και λοιπους αερητζήδες-διαφημιστές.
      Αλλά αντε πειτε το αυτό στα παιδιά σας να δείτε τι θα ακούσετε...

      Διαγραφή
  2. λες με το τεστ του κοροναιου να προσπαθουν να μας καταστρεψουν την επιφυση ώστε να μην έχει αμυνα ο οργανισμό μας????

    Ως γνωστον το ανθρώπινο σώμα, αύτό το θαύμα του Θεού και της φύσης έχει την ικανότητα το βραδυ στον ύπνο μας να αυτοιαινεται. Αυτό κανει και η επίφυση. Με την μελατονίνη που παράγει αυξάνει την παραγωγή των λεμφοκυττάρων τύπου Τ που είναι βασικός πυλώνας της αμυντικής ικανότητας του ανοσολογικού μας συστήματος. Τρώτε σωστά όπως οι προγονοί μας και γυμνάζεστε ώστε να πηγαινει οξυγόνο στο αίμα και φυσικά σε όλα τα όργανα του σώματος και ειδικά στον εγκεφαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 13:13 καλά τα λες. Όμως εδώ συνομιλούμε μέσω του κινητού μας οι περισσότεροι. Αλλά και με το 5g που μας έχουν γεμίσει και κινητό να μην έχεις, ακτινοβολία τρως θέλεις δεν θέλεις. Οπότε κάποιος άλλος τρόπος πρέπει να υπάρχει που να μπορούμε να προστατευτούμε. Η προσευχή με εμπιστοσύνη για παράδειγμα είναι μέγιστη προστασία. Επειδή όμως δεν είμαστε όλοι άγιοι, η σωστή διατροφή κατά δύναμιν και η άσκηση με μέτρο, καθώς και η αποφυγή τοξικών καταστάσεων όσο γίνεται θεωρώ ότι βοηθούν. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι άλλο, θα χαρώ να το διαβάσω για να βοηθηθω κι εγώ ο ίδιος.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ.
      ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ.
      ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ. ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΝΑΠΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΕΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
  4. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ EΠΙΦΥΣΗ Ή ΚΩΝΑΡΙΟΝ ( ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ). ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ https://arxaiaithomi.gr/2019/09/14/επιφυση-μια-απο-τισ-μεγαλυτερεσ-συγκα/ "Το φθόριο όμως όπως είναι γνωστό, κυριαρχεί στις τροφές, στα αναψυκτικά, στις οδοντόκρεμες, μέχρι και στο πόσιμο νερό μας (όταν αυτό φθοριώνεται) και από το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί μόνο με ειδική διαδικασία, αφού τα φίλτρα νερού δεν έχουν αυτή την δυνατότητα." "πέρα απ΄ όλες τις βιοχημικές «δυσλειτουργίες» που προκαλεί το φθόριο στο ανθρώπινο σώμα, είναι αυτονόητο ότι με την συστηματική καταστροφή της «έδρας της ψυχής» (της επίφυσης), ο άνθρωπος αποσυνδέεται από το Θείο και την πνευματικότητα και μετατρέπεται μοιραία σε έναν σύγχρονο δούλο των Επικυρίαρχων (μυστικών οργανώσεων, κυβερνήσεων, εταιριών κλπ) που αποσκοπούν εμμονικά στον έλεγχο ….."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως το τεστ κορονοϊού και το εμβόλιο καταστρέφουν την επιφυση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή