«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΩΝ Q ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ !

 

Αμερική, Ιανουάριος, 8, 2021

Αγαπητοί Πατριώτες,

Κάποιοι από εσάς ίσως αναγνωρίζετε τ' όνομά μου.Έχω καθημερινές ενημερώσεις με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ κι έχω αναρτήσει πληροφορίες εδώ στο παρελθόν αρκετές φορές ως "βοηθός".

Αυτό που θα σας αποκαλύψω είναι η πιο σημαντική ανάρτηση που θα διαβάσετε πριν από τη στέψη του νέου Προέδρου.Οι Q δε θα αναρτήσουν εδώ κάτι ξανά. Τουλάχιστον για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη αλλά σε αυτό το σημείο πρέπει να τηρήσουμε σιγή. Όταν τα πράγματα ηρεμήσουν, δε θα ξαν' ακούσετε από τους Q. Αλλά αυτό δε πρέπει να σας ανησυχεί ή να σας ταράσσει.

Βρισκόμαστε ίσως στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της Αμερικανικής ιστορίας. ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πλήρως ενημερωμένος για τη βαρύτητα αυτής της χρονικής περιόδου. Έχουμε προετοιμαστεί γι' αυτήν ακριβώς τη στιγμή από πριν το 2015. Δεν αναζητώ την πίστη σας σ' εμάς. Οι Q έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τη λογική, τη σωφροσύνη και πολλαπλές αποδείξεις για την εγκαθίδρυση της αξιοπιστίας μας.

Αυτό που συμβαίνει αυτή την εβδομάδα θ' αλλάξει την ιστορία. Αυτό που ζητάμε από εσάς αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνετε σπίτια σας και να μην, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, να μην εμπλακείτε με την επιχείρηση. Σύντομα θα δείτε πράγματα να ξετυλίσσονται, που πολλοί θα τα θεωρήσουν αδύνατα. Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι μονωμένος και 100% ασφαλής. Το σχέδιό μας είναι σχεδόν έτοιμο. Η Ελίτ έχει ήδη χάσει. Οτιδήποτε βλέπετε στα κεντρικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στο Twitter είναι ο επιθανάτιος ρόγχος τους. Γιατί η Κάμαλα δεν άφησε την έδρα της στο κοινοβούλιο; Πού είναι ο Τζο; Πού είναι ο Τζο πραγματικά; Ο Χάντερ ήδη παραδόθηκε.

Σας ζητήσαμε στην αρχή να προετοιμαστείτε. Ο ρόλος σας είναι κρισιμότατος και η αποστολή σας είναι να βοηθήσετε τον πληθυσμό ν' αντιμετωπίσει όλα όσα επέρχονται ν' αποκαλυφθούν. Οι πατριώτες που ήταν εδώ από την αρχή θα καταλάβουν και θ' αναγνωρίσουν αυτή την εντολή.

Θυμηθείτε, το σκότος είναι πάντοτε το πιο πυκνό πριν την αυγή. Μην πιστέψετε τα κεντρικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την ερχόμενη εβδομάδα. Μην τα θεωρήσετε ως αξιόπιστα, ούτε για μια στιγμή. Έχουμε ήδη νόμιμα κερδίσει τις εκλογές κι αυτό που θα επακολουθήσει θα είναι το μεγαλύτερο ξεκαθάρισμα στην ιστορία του πλανήτη. Πατριώτες, σας ευχαριστούμε. Δε θα φτάναμε ποτέ εδώ χωρίς εσάς. Τώρα είναι η ώρα μας. Κρατήστε τη γραμμή. Δε θα παραλάβετε άλλα μηνύματα από εμάς έως το πέρας της επιχείρησης. Σ' εκείνο το σημείο, ολόκληρος ο πλανήτης πια θα ξέρει.

Σας ευχαριστούμε και να έχετε τις ευλογίες του Θεού. Προσευχηθείτε για εμάς, για τον Πρόεδρο και για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Είμαστε στην πιο επικίνδυνη φάση και οι προκλήσεις δε θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτερες.


Αυτά, αδελφέ μου!

Είμαστε στο άκρο του καθίσματος. Αναμένεται το ύπατο χάος στις επόμενες ημέρες. Ο στρατός είναι στις θέσεις του. Απ' όσο γνωρίζω από άλλα "θραύσματα" πληροφοριών, οι επιχειρήσεις θα είναι σε παγκόσμιο επίπεδο. Μιλάμε για τιτάνια προσπάθεια και όλη μου η σκέψη & η ενέργεια είναι με αυτά τα παιδιά. Το φως θα νικήσει!




34 σχόλια:

  1. https://pbs.twimg.com/media/ErTLzMdXYAENZ4Z?format=jpg&name=900x900 ΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΟΖΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΛΑΜΨΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ
    ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΣΚΙΑΖΕΙ
    ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΓΕΝΝΗΣΕΣ
    ΤΩΡΑ ΔΟΞΑΖΕΙ...

    Στην Υπεραγία Θεοτόκο... κι ας την παρακαλέσουμε να προστατέψει κ να βοηθήσει τούς μαχητές του Φωτός να νικήσουν το σκότος σύμφωνα με το Θεικό σχέδιο!
    ΜαρΚο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ώστε η φωτεινή ιεραρχία να βοηθήσει τους κλωνισμενους να απαλλαγούν από τους κλώνους τους οι οποίοι αφου κατέκτησαν τις υπόγειες πολεις βγήκαν στην επιφάνεια. Ότι έγινε πριν 4 ή 5 χρόνια εκεί κάτω πηγε να γίνει εδω στην επιφάνεια τώρα. Αλλά προλαβαμε ευτυχώς. Η αποκάλυψη του Ιωάννη σταματα εδώ προς το παρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ PROFESSORE D`URSO ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ https://twitter.com/Yoder_Esqq/status/1348055966995128327?s=20 ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://m.beforeitsnews.com/financial-markets/2021/01/the-deep-state-is-in-full-panic-mode-now-as-major-arrests-are-coming-3352458.html

    Μεγάλες συλλήψεις έρχονται αναφέρει στο πιο πάνω άρθρο...

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.pronews.gr/kosmos/952531_google-apple-kai-amazon-katevasan-tin-ypiresia-parler-tin-hrisimopoioyn-polloi-dexioi
    Πάει και το parler. Είχε πολλούς δεξιούς μέσα. Στην δημοκρατία τους μόνον οι Αρρωστεροι έχουν τον λόγο.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://parler.com/profile/linwood/posts
    https://parler.com/profile/linwood/posts
    https://parler.com/profile/Dbongino/posts
    https://parler.com/profile/GenFlynn/posts
    https://parler.com/profile/StormIsUponUs/posts
    https://parler.com/profile/SidneyPowell/posts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΑΛΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΚΑΣ.
    https://www.brighteon.com/233ba5cc-7204-4a4b-bcdf-c56cdc9c6adb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021

    OTAN O ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ 75 ΜΥΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΔΟΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΙ, ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΚΩΔΙΚΟ........"GIANT VOICE".... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "GIANT VOICE".
    https://1.bp.blogspot.com/-rwZkJH5b_A0/X_lrUnR4wRI/AAAAAAAAKb8/LNeXAPPrEpIMbLZRdZvJSNIcguz7Y7wyQCLcBGAsYHQ/s876/136962736_10159058619894642_6112956125849643224_n.jpg

    ΣΤΟ 2ο ΜΝΜ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ..... ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ.......
    ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑ!!!!


    Δεν ήταν ποτέ τρελός,όπως ήθελαν να σας τον παρουσιάσουν.
    Είναι απλά ένας Πατριώτης που πιστεύει στο Θεό!!!
    Δεν ήταν δικτάτορας,γιατί τον ψήφισε δημοκρατικά ο Αμερικανικός λαός και ακολουθούσε το Σύνταγμα της χώρας του κατά γράμμα.
    Δεν ήταν πολεμοχαρής,για αυτό και πάλεψε για την Ειρήνη σε όλο τον κόσμο.
    Δεν έκανε κανένα πόλεμο και συμφιλίωσε χώρες που είχαν εχθρικές σχέσεις.

    Η Ειρήνη είναι η βάση για τον νόμο Gesara.
    Τον πολέμησαν με θεμιτά και αθέμιτα μέσα όλοι.
    Τα Μεσα μαζικής Εξαπάτησης τον πυροβολούσαν με ψέματα για να πλήξουν αυτόν, την οικογένεια του, τον στρατηγό Φλυνν και όποιον στεκόταν δίπλα του.

    Προσπάθησε να υψώσει τείχος στα σύνορα με το Μεξικό για να μην μπαίνουν παράνομα στην χώρα του μετανάστες χωρίς χαρτιά, να μην μπαίνουν ναρκωτικά, να σταματήσει την ροή της διακίνησης πορνείας και παιδοφιλίας.

    Κατά την προεδρεία του έγιναν οι περισσότερες συλλήψεις σε αυτά τα κυκλώματα.
    Ξέρετε πόσα παιδιά έσωσε από τούνελ και στοές βάζοντας τον στρατό να καθαρίσει την βρωμιά του πλανήτη?

    Προσπάθησαν πολλές φορές να τον δολοφονήσουν,όπως άλλωστε το ιδιο έκαναν με τον J F Kennedy.
    Η CIA και το FBI έχουν πολλούς προδότες μέσα.
    Αυτό το ήξερε και ο Kennedy με αποτέλεσμα να τον δολοφονήσουν. Οπως και το ότι επιδίωξε την Ειρήνη.

    Ξέρετε πόσοι άνθρωποι δολοφονήθηκαν γιατί μίλησαν?
    Ξέρετε πόσοι άνθρωποι πλήρωσαν με την ζωή τους, την αντίθεση τους στα σχέδια της Νέας Τάξης πραγμάτων??
    Θα μου πείτε και τι μας νοιάζει τι γίνεται στην Αμερική?
    Τι μας νοιάζει αν στις ΗΠΑ έγινε νοθεία στις εκλογές?
    Τι μας νοιάζει ποιος θα βγει να κυβερνήσει σε μια χώρα,που είναι μισητή από τον περισσότερο πλανήτη??

    Ποιος λοιπόν την έκανε μισητή σε όλο τον κόσμο με τους πολέμους?
    Ποιοι παρακινούσαν τους πολέμους και γιατί?
    Σε ποιες χώρες έκαναν τους πολέμους ξέρετε?
    Μήπως που είχε πετρέλαια, ορυκτά,πολύτιμους λίθους, χρυσό, αέριο, όπιο, ναρκωτικά?
    Μήπως πουλούσαν όπλα και στις δύο αντίπαλες μεριές ενός πολέμου για να πλουτίζουν?
    Ξέρετε πόσες κυβερνήσεις έριξαν και πόσες ανέβασαν για να υλοποιήσουν τα σχέδια τους??
    Οι περισσότερες κυβερνήσεις είναι πιόνια στην ολοκλήρωση της Ατζέντας τους.
    Όσοι λίγοι ηγέτες δεν συμφωνούσαν τους έβγαζαν τρελούς, δικτάτορε, ψυχακηδες και Τρομοκράτες, βλέπε Καντάφι και Κιμ Γιονγκ Ουν με τον οποίο ο Τραμπ συμφώνησε Ειρήνη.
    Ποιος άλλος Πρόεδρος της Αμερικής πήγε στην Βόρεια Κορέα και τα βρήκε με τον ηγέτη της, που μας τον παρουσίαζαν τρελό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2 ΜΕΡΟΣ.
    Δεν σας κάνει εντύπωση γιατί ένα μεγάλο μέρος από όλες τις χώρες του πλανήτη, στηρίζει τον Τραμπ ?
    Δεν σας κάνει εντύπωση γιατί πολλοί από μας ψάχνουμε πληροφορίες και προσπαθούμε να σας αφυπνίσουμε?
    Δεν είμαστε τρελοί,ούτε ξαφνικά αγαπήσαμε την Αμερική που όλοι κραζαμε τόσο καιρό για τα εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

    Αυτό τελείωσε το 2016 όταν και έγινε πρόεδρος ο Τραμπ
    Σας έχω πει ότι θα μάθετε και θα δείτε πολλά εν καιρώ.
    Και αυτά που θα δείτε θα είναι σοκαριστικά.
    Ότι γίνεται αυτή την στιγμή στην Αμερική είναι ένας πόλεμος.
    Όχι πολιτικός, ούτε ανάμεσα σε Ρεπουμπλικάνους και δημοκρατικούς.
    Ένας πόλεμος ανάμεσα στο Καλό και στο Κακό.
    Ένας πόλεμος που κρατάει πολλά πολλά χρόνια.
    Ένας πόλεμος που έφτασε στο πιο κρίσιμο σημείο του.
    Είμαστε στην τελική ευθεία και πλέον παίζονται τα πάντα.
    Αν νικήσουμε, θα αλλάξουν όλα στις ζωές όλων μας.

    Θα αλλάξει όλος ο πλανήτης.
    Θα αλλάξει ότι μέχρι σήμερα μας κρατούσε σκλάβους, από ιδιωτικές τράπεζες, που φόρτωναν χρέη σε σένα και στη χώρα σου.
    Θα πάψουν να υπάρχουν ανισότητες και η δικαιοσύνη θα έρθει για όλους.
    Θα αλλάξει η οικονομική μας κατάσταση.
    Θα αλλάξει το σύστημα Υγείας.
    Θα σταματήσουν να σου προμηθεύουν δηλητήρια οι φαρμακευτικές εταιρείες.

    Δεν θα ξαναδούμε πολέμους και ατομικές ή πυρηνικές βόμβες.
    Δεν θα ξαναδούμε παιδιά να πεθαίνουν από την πείνα, εξαιτίας του λάθους καταμερισμού του πλούτου.

    Αυτός ο άνθρωπος παλεύει για το καλό της Ανθρωπότητας.

    Αυτό που με νοιάζει περισσότερο, είναι ότι θα ζήσω να δω τους ανθρώπους όλου του κόσμου ευτυχισμένους, ελεύθερους, σωματικά και ψυχικά υγιείς και έτοιμους να υποδεχτούν την Συμπαντική Ειρήνη.
    Ο λόγος που ήρθαμε στον κόσμο είναι να αγαπάμε και όχι να μισούμε.
    Να μοιραζόμαστε και όχι να κλέβουμε.
    Να βοηθάμε και όχι να αδιαφορούμε.
    Το σχέδιο του Θεού ήταν το φως και όχι το σκοτάδι...
    Το σύμπαν μας καλεί σε ένα όμορφο ταξίδι... Στο φως!!

    Τα καλύτερα έρχονται
    ἔρρωσθε

    Δημοσιεύτηκε 23 hours ago από τον χρήστη Elena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. https://www.pronews.gr/ygeia/952449_nroympini-apo-telos-toy-2021-osoi-ekanan-emvolio-tis-pfizer-tha-arhisoyn-na-ehoyn
    Φοβερή δήλωση από κάποιον που είναι μέσα στα πράγματα.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.
      ΕΝ ΤΟΠΩ ΧΛΟΕΡΩ ,ΕΝ ΤΟΠΩ ΦΩΤΕΙΝΩ ,ΕΝ ΤΟΠΩ ΑΝΑΨΥΞΕΩΣ...
      ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΑΡΙΜΝΗΣΤΕ !.
      ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ !.
      ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ;
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  13. ΚΩΣΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΙΤ.

    Ειδοποίηση ειδήσεων κυκλοφόρησε όπως το Πακιστάν και οι διακοπές ρεύματος του Βατικανού σχετίζονται με αυτές τις συλλήψεις. Επίσης λέει ότι το EBS θα ενεργοποιηθεί, απενεργοποίηση αυτόματων ενημερώσεων σε IPhones θα έχει μια αυτόματη ενημέρωση για να αποφευχθεί αυτό. Πολλές συλλήψεις στις ΗΠΑ βρίσκονται σε εξέλιξη τώρα. Αυτό είναι το STORM

    Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2021 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Οι στρατιωτικές καταργήσεις και συλλήψεις ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο και θα συνεχιστούν για τις επόμενες 13 ημέρες / νύχτες / Μερικές διεθνείς επιδρομές έχουν ήδη ξεκινήσει. Η Ιταλία βρέθηκε συνεπής στην εκλογική μας απάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://ellhnkaichaos2.blogspot.com/2021/01/blog-post_86.html?m=1

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ.
      ΣΤΟ 00:15 ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ.

      Διαγραφή
  14. ΤΑ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΑΝΓΚΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ.
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ.
    https://pbs.twimg.com/media/ErVeTHJW8AAp_TQ?format=jpg&name=900x900

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. https://youtu.be/dCDr9ft0Ym4 Vatican Media Live
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΣΚΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΧΡΟΝΟΥ -4 ΩΡΕΣ :08 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 48 ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΕΡΑ.

      Διαγραφή
  16. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΙΤ.
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Η συνδεσιμότητα στο Πακιστάν στο Διαδίκτυο καταρρέει κατά σχεδόν 50% εν μέσω εκτεταμένης διακοπής ρεύματος με αντίκτυπο σε εθνικό επίπεδο. Το περιστατικό συνεχίζεται (μέσω @netblocks)

    Το Παρατηρητήριο του Διαδικτύου: Παρακολούθηση διαταραχών και # τερματισμού λειτουργίας • εργαλεία και πολιτική για αλλαγή • γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος • contact@netblocks.org

    Ενημέρωση: Η τηλεμετρία σε πραγματικό χρόνο εμφανίζει λίγα σημάδια ανάκαμψης, καθώς η αποτυχία δικτύου #Pakistan συνεχίζεται έως την 6η ώρα. Η εθνική σύνδεση στο Διαδίκτυο έχει πλέον μειωθεί στο 52% των συνηθισμένων επιπέδων, ενώ παρατηρείται αυξανόμενη επίδραση στο #Islamabad Ηλεκτρικό φιςΓράφημα με καθοδική τάση # Μαύρο Πακιστάν

    Επιβεβαιώθηκε: Η σύνδεση στο Διαδίκτυο του Πακιστάν καταρρέει εν μέσω εκτεταμένης διακοπής ρεύματος με αντίκτυπο σε εθνικό επίπεδο. Τα δεδομένα δικτύου σε πραγματικό χρόνο δείχνουν συνδεσιμότητα στο 62% των συνηθισμένων επιπέδων καθώς οι χρήστες αγωνίζονται να συνδεθούν στο διαδίκτυο. το περιστατικό συνεχίζεται🕯Γράφημα με καθοδική τάση # Μαύρο Πακιστάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΙΤ.
    Συμβαίνει τώρα στον Καναδά 🇨🇦: Το Κεμπέκ βρίσκεται υπό κλειδί της αστυνομίας Οι προειδοποιήσεις αποστέλλονται στο τηλέφωνο όλων

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΔΩΝ.
    ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
    https://pbs.twimg.com/media/ErVQS-gVEAEoP-9?format=jpg&name=900x900
    ΜΗΝ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΟΥΤΕ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.
    ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΙ Q ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΣΚΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.
    10 ΜΕΡΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ Q, ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ, ΠΟΥ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΙΘΑΚΗ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ DONALD JOHN TRUMP,
    MEΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία, μήπως είναι απαγόρευση κυκλοφορίας για λόγους κορωνοϊού ;

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΠΑ ΜΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΡΟΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
      ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΘΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

      Διαγραφή
  18. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΙΤ.
    Ακριβώς: Περισσότερα στρατεύματα εθνικής φρουράς φτάνουν σε λεωφορεία στην Ουάσιγκτον, DC. 6200 στρατεύματα Εθνικής Φρουράς έχουν προγραμματιστεί να έρθουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο επικεφαλής του στρατού λέει ότι μπορεί να επιτραπεί στην εθνική φρουρά να μεταφέρει όπλα στο DC: @nbcwashington @msnbc @CNBC https: // nbcwashington.com/news/local/arm -καρόνι-όπλα-σε-dc / 2535749 /
    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.
    https://twitter.com/i/status/1347930645918601217

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ DONALD JOHN TRUMP, ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΑΥΡΟΤΗΛΕΠΟΡΝΕΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΕΛΛΟ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ Ο DONALD JOHN TRUMP,
    ΣTHN ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ, ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΣΕ Η ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.
    ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ DONALD JOHN TRUMP.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    https://twitter.com/i/status/1348052483059412992

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητη ΑΝΝΑ, ευστοχο τουιτ. Ανοιγει την βενταλια σιγα, σιγα στα επερχομενα. Διαβαζοντας παρα κατω, ξεχωρισα το τουιτ του Ari Fleischer, πρωην υπουργου τυπου του Τραμπ, "Censoring other people's point of view never ends well".

    Mε λιγα λογια ειμαστε κοντα στο ξεσπασμα της κολασης του Δαντη. Τιποτα δεν σταματαει αυτο που ερχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΟΦΕΙΛΑ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

    LLinWood
    ·
    @linwood
    Πριν από 6 ώρες
    ·
    Εντυπώσεις
    9884798
    Η Apple θα κάνει μια ενημέρωση σε όλα τα τηλέφωνα για να κλείσει το σύστημα εκπομπών έκτακτης ανάγκης. Αυτή είναι η ναζιστική Γερμανία 1938

    Απενεργοποιήστε την εναλλαγή της αυτόματης ενημέρωσης.

    Δημοσίευση σχολίων
    23038
    Δημοσίευση ηχώ
    55220
    Δημοσίευση θετικών ψήφων
    93859
    Εμφάνιση σχολίων
    Δημοσίευση προφίλ συγγραφέα Pic
    Σήμα
    LLinWood
    ·
    @linwood
    Πριν από 6 ώρες
    ·
    Εντυπώσεις
    6437093
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ ΜΑΥΡΟ.

    Ο Πρόεδρος Τραμπ θα χρησιμοποιεί σύστημα μετάδοσης έκτακτης ανάγκης.

    Έχουμε έναν άνθρωπο με θάρρος και πίστη στο τιμόνι.

    Θα είναι στο τιμόνι για 4 ακόμη χρόνια σύμφωνα με τον ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.

    Προσευχήσου για τον Πρόεδρο, τη χώρα μας & ΟΛΑ.

    Σταθερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KAΘΕ ΜΕΡΑ προσεύχομαι για τον πρόεδρο της καρδιάς μας Ηλία μου.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ,ΟΤΙ ,ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΩ ,ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ;
      ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΩ.
      ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙ.
      .....
      ΙΕΡΕΑ !.
      ΘΑ ΜΕ ΒΡΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  22. Αυτός ο Ηλίας+++ είναι μεγάλος πληροφοριοδότης !! Πηγή γνώσεων και πληροφοριών.
    Προτείνω κάθε μέρα να μας κάνει ένα σχόλιο με τη περίληψη της ημέρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ.
      ΕΤΣΙ ΛΙΑΚΟ ;
      ΣΤΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΕΙΝΑΙ 🐱🐱🐱🐱 🐈🐈🐈🐈 ΓΑΤΑ Η ΚΥΡΙΑ.ΙΕΡΕΙΑ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΗ, ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΓΩ
      ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.
      ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ, ΑΒΓΔΕΖΗΘ..... Ζ+Η ΖΗΤΑ + ΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΗΤΑ=ΘΕΟΣ.
      ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ.
      ΚΑΡΜΙΚΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ.

      Διαγραφή
    3. ΑΓΟΡΙΝΑ ! ΜΗΝ ΜΕ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΜΕ ΒΓΔΟΥ ,ΦΧΨ ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ .
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥ ,ΠΑΝΤΑ .
      ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΠΑΣΜΟΥΣ ΠΑΙΔΑΡΕ. ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΤΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  23. Όπως και να χει, στηρίζουμε τον Πρόεδρο των Προέδρων ως το Τέλος. Το Τέλος όχι το δικό μας ούτε το δικό του. Το Τέλος των εχθρών της Ανθρωπότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή