«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ! Ο ΣΟΡΟΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ DEMOCRATS !!!

..ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ REPUBLICANS ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ , ΕΔΩ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!!! Ο ΣΟΡΟΣ Ο ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΒΟΛΟΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!! ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΕΞΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ (ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ) ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Η ΩΣ ΑΝΩ ΚΙΝΕΖΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΙΔΙΑ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΚΙΝΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!

ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ HillaryAndSoros -Βίντεο 


ellhnkaichaos2 

9 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΟΥΙΤ. Η Delta Airlines έδιωξε αυτούς τους ανθρώπους από το αεροπλάνο τους. Δεν προσπαθούσαν να κλέψουν το αεροπλάνο. Απλώς είχαν μια ιδιωτική συζήτηση και εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον Τραμπ. Ο παγκοσμιοποίηση μετατρέπει την Αμερική και τον κόσμο σε μια δικτατορία πολύ πιο εγκληματική από τον ναζισμό και τον κομμουνισμό. ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ. https://twitter.com/i/status/1347926412821458946

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ,ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ .
    ...WE NEED THE PEOPLE ...ΕΛΕΓΕ Η ΑΝΑΚΙΝΤΑ .
    ΓΙΑ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ .ΓΙΑ ΡΟΦΗΜΑ .ΓΙΑ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣ .
    Ε,ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ .ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ,ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥΜΑ ΑΜΠΕΝΤΙΝ ,ΕΙΧΑΝ ΔΕΣΕΙ ΣΕ ΚΡΕΒΑΤΙ ,ΜΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΔΕΡΝΑΝ .
    ΤΙΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ,ΤΟ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΟ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΔΕ .
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ,ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΣΟΚ .
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ ;;;
    Ο ΜΠΙΝΤΕΣ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η.Π.Α ;;
    CHIEF LEADER OF REPTILIANCRATS. YEEEEESSSS SUREEEE ,SUREEEE ! HAHAHAHAHAHAHA !
    ΟΠΟΤΕ ,ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .ΣΩΣΤΑ ;;
    ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΤΑ ,ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ,ΣΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ,ΣΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ 5 G,ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ,ΝΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΩΣ ΚΡΑΤΗ ,ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΝΑ ΣΠΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ,ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΟΥ .ΣΩΣΤΑ;
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ;
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ; ΝΑ ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΣΩΜΑ ,ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑ ,ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ,ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ;
    ....ΧΑΖΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ ...
    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΝΤΡΑΓΚΟΝΙΑΝΣ .
    ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΟΙ .
    ΟΙ ΝΤΡΑΓΚΟΝΙΑΝΣ ,ΟΙ ΓΚΡΙ ΖΕΤΑ ΡΕΝΤΙΚΟΥΛΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΧΝΟ ΑΝΟΥΝΑΚΙ .
    ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ,ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ .
    ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ,ΤΡΑΠΕΖΩΝ ,ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ,ΜΜΕ ,ΗΓΕΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ,ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΑΤΡΙΩΝ .
    ΕΚΟΒΕΣ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ,ΠΕΤΑΓΟΤΑΝ ΑΛΛΟ .
    ΟΛΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ .666.ΜΟΝΟ ΥΛΗ .
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ,ΤΟΥΣ ΗΛΘΕ .
    ΗΛΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΗ .ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ .ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.
    ΟΡΙΣΤΙΚΑ .ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ .
    ΟΤΙ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ,ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ .
    Α! ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥΜΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΒΑΛΑΡΗ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://ellhnkaichaos2.blogspot.com/2021/01/blog-post_10.html?m=1
    Δες και αυτό το άρθρο που σχετίζεται με την νεοελληνική πραγματικότητα Κώστα.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ ΑΡΙΜΝΗΣΤΕ.
      ΗΜΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ,ΕΞ ΑΠΟΣΤΆΣΕΩΣ.
      ΕΙΔΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ.
      ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Καλή σας ημέρα. Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ, ενώ σας διαβάζω ανελλιπώς και θέλω να πω ένα Εύγε για το Έργο που τελειτε.
    Τώρα τι κάνουμε;;;; Πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε αυτά τα διαολια;;;;
    Παρακολουθώ, όσο μπορώ, τα τεκταινόμενα και ομολογουμένως υπάρχει μια τρέλα.
    Διευκρινίζω ότι είμαι Υπέρ του Τραμπ. Και επειδή τον συμπαθώ, θέλω να του τραβήξω το αυτακι και να του πω "που πας ξυπόλητος στα αγκάθια". Γιατί Αγκάθια είναι όλοι αυτοί που λυμαίνονται την Ανθρωπότητα. Αυτά ήθελα α γράψω. Την καλημέρα μου και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημέρα κι από εμάς Αλεξάνδρα!
      Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
      Η αλήθεια είναι πως όπως τα καταφέραμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πρακτικό αυτή τη στιγμή. Στην Αυστρία, στην Κοπεγχάγη και σε πόλεις της Γερμανίας γίνεται της Πόπης κατά των δικτατορικών μέτρων. Στην Κύπρο επίσης κάτι γίνεται. Η Βραζιλία με τον φοβερό Μπολσονάρο έχουν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια όλη αυτή την παράνοια.
      Εμείς εδώ την πατήσαμε κι από τους ίδιους τους διπλανούς μας, φίλους, συναδέλφους, συγγενείς, που μεταμορφώθηκαν σε φοβικές μαϊμούδες και ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ. Ας πάνε να κάνουν τα εμβόλια, αφού δεν μάς ακούν ό,τι και να τους λέμε. Εις τόπον χλοερόν εις τόπον αναψύξεως , που λέει κι ο Αριστόμαχος.

      Τώρα, απλά περιμένουμε το τσουνάμι ανατροπής που έρχεται από Αμερική. Αυτό θα συμπαρασύρει Ευρώπη και Ελλάδα. Θα είναι ο στρατιωτικός νόμος που θα κάνει ο Τραμπ; Θα είναι ένας νέος αιματηρός Εμφύλιος; Δεν ξέρω τί ακριβώς θα είναι, αλλά και ένας Εμφύλιος πόλεμος και εδώ στην Ελλάδα θα ήταν καθαρτικός κι ας μειωθούμε κι άλλο. Έτσι κι αλλιώς, ως σοβιέτ που είναι τώρα, ευγονική αργή και βασανιστική εφαρμόζεται στους πραγματικούς Έλληνες. Ας πεθάνουμε κάποιοι πιο γρήγορα λοιπόν για την Αλήθεια μας, που είναι η Ελλάδα.

      Διαγραφή
    2. ΥΓ
      Ο φίλος μας ο Αριστόμαχος πιστεύει σε πιο ομαλή μετάβαση του ελέγχου της χώρας μας, στα χέρια μας εννοώ. Δεν θεωρεί πως θα υπάρξουν αίματα. Αλλά από την άλλη, οι εχθροί μας είναι πολύ αιμοβόροι. Οι Έλληνες είναι ο κυρίως στόχος του παγκόσμιου συστήματος. Προσωπικά, το βρίσκω δύσκολο να αποφύγουμε οποιοδήποτε είδος πολέμου.

      Διαγραφή
    3. ΑΛΕΞΆΝΔΡΑ !.
      Ο ΠΟΙΟΣ ΠΆΕΙ ΞΥΠΌΛΗΤΟΣ ΣΤΑ ΑΓΚΑΘΙΆ ;;;
      ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ !
      ΟΥΤΕ ΞΥΠΌΛΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ,ΟΥΤΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
      ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ,ΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΣΤΡΑΤΕΎΜΑΤΑ 13 ΓΑΛΑΞΙΩΝ.
      ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΎΑΣΕ ;
      Ο ΘΕΟΣ.ΣΤΑ ΑΠΛΑ.
      Ε,Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΓΓΈΛΟΥΣ ΜΕ ΡΟΜΦΑΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΆ ΕΡΠΕΤΑΚΙΑ.
      ΜΕΙΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΈΝΗ.
      ΝΑ ΓΕΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ !.
      ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ !.
      ΑΝΤΕ !.ΞΕΚΙΝΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Μακάρι να γίνει κάτι σύντομα και να ξεκαθαρίσει το τοπίο....
      Γένοιτο Γένοιτο Γένοιτο 💞🙏

      Διαγραφή