«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν !!! ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ σε ΑΤΤΙΚΗ κ' ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΔΗΜΩΝ! ΚΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ..

ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΚΡΗΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΑΦΝΙΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ, ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ, ΝΙΚΑΙΑ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΔΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...

 

ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ , ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ:

Ολη η Καλαματα χωρις ρευμα ειναι αυτη την στιγμη , σκοταδι παντου ! Δεν γνωριζουμε την αιτια αυτης της διακοπης ρευματος σε ολη την πολη ,θα ενημερωσουμε για τυχον νεωτερα ! Μολις μαθαμε οτι Κορινθος- Κιάτο-Λουτρακι χωρίς ρεύμα επισης , Μεγαλοπολη , Τριπολη , Άστρος .. οφ ! Αθηνα χωρις ρευμα αυτη την στιγμη ακομα ….περιοχες μεγαλες ! Ξαφνικες λαμψεις απο ορος αιγαλεω ορατες απο μεταμορφωση αττικης ..! Δυτικη Αττικη στο σκοταδι. Καιγονται 2 υποσταθμοι της ΔΕΗ.

Κατοχικα Νέα (2):

Ασπρόπυργος, Ελευσίνα οφ. Ναυπλιο χωρις ρευμα ! Φωτια σε κεντρο υπερυψηλης τασης στην Κουμουνδουρου ..Επιβεβαιωμενο !

Πληροφορια ανεπιβεβαιωτη για φωτια στα διυληστηρια ..η σε υποσταθμο της δεη κοντα !

Κιτρινες δεσμες φωτος στο δαφνι που φτανουν στον ουρανο …ισως να βλεπουν μεγαλη πυρκαγια .!

Μεσα στην πετρολα εχει ανατιναχτει υποσταθμος υψηλης τασης 150.000 κιλοβολτ..Επιβεβαιωμενο !

4 σχόλια:

  1. Ξεκίνησε η διάλυση της χώρας;

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, κάτι χοντρό γίνεται! Μας την πέφτουν οι γύφτοι! Κουλαρετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ.

    ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑΖ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΟΠΩΣ ΣΒΗΝΕΙ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 50 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΖΗΣΕΙ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία μου σκεπτόμαστε τα ίδια πράγματα. Μάλιστα η πρώτη μου σκέψη ήταν "Κάνε Θεέ μου να έγινε για μάζεμα ερπετών σε χρόνο dt!"

      Διαγραφή