«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΣ


 

ΒΊΒΙΑΝ ΚΑΤΑΠΈΛΤΗΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ _ΞΥ-ΠΝΗ-ΣΤΕ!!!!! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΆΛΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ! [ Μεταξύ άλλων, μάς λέει η Βίβιαν, σχεδόν έτσι: "Όταν έχεις Χριστό μέσα σου δεν φοβάσαι και δεν υπολογίζεις κανέναν!.. Πετάξτε τα φίμωτρα ΟΛΟΙ! και βγείτε έξω, και πάρτε πρόστιμα, αλλά ζητείστε και τα στοιχεία των πραιτωριανών για να τούς πάρετε αύριο και τα σώβρακα, γιατί είναι όλα παράνομα!" ΕΠΑΝΑΚΤΉΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ! ]

https://www.youtube.com/watch?v=7YsNi28Mjvk&ab_channel=lovenlight 


 

 Διαβάστε στο Greek news on the demand:

Σοκ & Φρίκη: Για κάποια ώρα, στις 3/2/2021, βγαλαν τους…ΕΥΖΩΝΕΣ από το µνηµείον του Αγνώστου Στρατιώτου στο Σύνταγμα!!!



 Σχόλιο Διόδοτου: Πού είναι οι εύζωνες-προεδρική φρουρά οεο;; Στον Άγνωστο Στρατιώτη δεν πρέπει κανονικά να λείπει ούτε για δευτερόλεπτο, ούτε στην αλλαγή, η φύλαξη. Με ήλιο δεν δικαιολογούνται να είναι μέσα στις σκοπιές! Αν δεν είναι όντως ούτε μέσα ούτε έξω, αυτό σημαίνει εγκατάλειψη σκοπιάς-στρατοδικείο. Εκτός αν έπεσε η κυβέρνηση και δεν το ξέρουμε..

8 σχόλια:

  1. Ο Σκαι μετεδωσε, οτι υπαρχου 65 κρουσματα κουραδοιου, στο "Προτυπο Εθνικο Νηπιοτροφειο Καλλιθεας"!!! Αλοιμονο στα παιδακια, κατι μαγειρευουν!!! Μεγαλη προσοχη, οι γονεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είναι το νηπιοτροφείο; Έχεις ξανακούσει αυτή τη λέξη;
      Εγώ γνωρίζω το νηπιαγωγείο ή βρεφονηπιακός σταθμός.
      Παράξενο
      Astillais

      Διαγραφή
  2. Ναι καλά, Διόδοτε. Περίμενε εσύ να μαζευτεί 1 εκατ. λαός στο Σύνταγμα, που έβαλες και τη φωτογραφία..
    Πολλά έχουν αλλάξει από τότε (προς το χειρότερο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπάθησα κι εγώ ο καψερός.. μπας και τούς ξυπνήσω κάποια μνήμη..🙁

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΒΙΒΙΑΝ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ!!ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΣ!ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΟΜΩΣ...ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ!ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΛΑ,ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ,ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ!ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΠΑΙΔΟΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΧΑΡΧΕΣ!ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ,ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΣΚΟΦΟΡΕΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ?ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ!ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΣΕ DUMBS ΒΡΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑΚΙΑ,ΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ!ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άννα δεν ξυπνάνε εύκολα. Είναι πολλά τα ναρκωτικά που καταναλώνουν τα ελληνοειδη δίποδα. Όπως είπες, χρειάζεται ακραίο τράνταγμα για να ξυπνήσουν οι ναρκωμενοι. Οι νεκροί ούτως ή άλλως δεν γίνεται να ξυπνήσουν.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πληροφορίες που θα ευχόσουν να είχες… πριν το κάνεις......

    https://rumble.com/vdmow1-22893697.html

    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου tsute,
      αν όποιος δει το βίντεο αυτό, παρόλα αυτά πάει και κάνει το εμβόλιο.. ε τί να πεις τότε... τού άξιζε να πεθάνει.

      Διαγραφή