«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Παράνοια!

 γράφει ο ΕργΔημΕργ

Σχόλιο Διόδοτου: Δεν βάλαμε ως τώρα καμία ανάρτηση για το θέμα των "σεξουαλικών παρενοχλήσεων", ακριβώς για τους λόγους που περιγράφονται στο παρόν άρθρο. Καλύπτουμε λοιπόν το "κενό" με το εύθυμο αυτό πόνημα του αγαπητού μας Εργοδότη, που ευχόμαστε, το γυναικείο κοινό του ιστολογίου μας, να μην το χαρακτηρίσει σωβινιστικό, γιατί ο αγαπητός Εργοδότης ήταν ως γνωστόν..ανέκαθεν πλακατζής που αυτοσαρκαζόταν μέσω επηρμένης περιαυτολογίας.   


οτέ μη λες μεγάλη κουβέντα!… Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μή λες!

…Κι εκεί που με τον ιό νομίζαμε -καί λέγαμε- πως τά ‘χαμε δεί όλα (από παράνοια) καί χτυπήσαμε πάτο, μας προέκυψε κύμα …σεξουαλικών παρενοχλήσεων!

α1. Τα εισαγόμενα υπερατλαντικά φρούτα

Είναι γνωστό πως, ό,τι κι αν γίνεται στις ηπαπάρα, έρχεται μετά εδώ – με κάποια χρονική καθυστέρηση. Πάντα έρχονται όλα μα όλα, σχεδόν νομοτελειακώς. Καί τα καλά, καί τα άσχημα. Κυρίως, όμως, τα τελευταία.

Επίσης είναι γνωστό πως δεν έρχονται μονάχα εξ αιτίας των τάσεων ξενοφιλίας / ξενοδουλείας του κάθε εγχώριου συμπλεγματικού, αλλ’ αυτά τα φρούτα μας κουβαλιούνται ενθάδε κυρίως από την προσπάθεια της επιβολής του ηπαπαραΐκου τρόπου ζωής σ’ όλους τους υπόλοιπους λαούς· αυτό, δηλαδή, το φαινόμενο, που είναι γνωστό ως «πολιτισμικός ιμπεριαλισμός».

Η πλάκα είναι ότι μας έρχονται ακόμη καί τ’ άσχημα, που ήδη στις ηπαπάρα έχουν απορριφθεί!!! Πχ οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές μέσα στις τάξεις, ως βοηθήματα διδασκαλίας. Εκεί, το δοκιμάσανε αυτό επί δέκα, θες είκοσι χρόνια, καί διαπίστωσαν ότι φέρνει αρνητικά αποτελέσματα: ατονούν οι εγκεφαλικές λειτουργίες των μαθητών, όπως πχ η απεικαστική ικανότητα καί η φαντασία. (Αφού οι μαθητές τα βλέπουν όλα έτοιμα στο κομπιούτερ, γιατί να βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει; ) Κι έτσι, τουλάχιστον τα ακριβά σχολεία τους επανήλθαν στον πίνακα με τον μαρκαδώρο. (Φυσικά κι έχουν υπολογιστές, αλλά πχ στη βιβλιοθήκη. Όχι, όμως, στις τάξεις πλέον. Από ‘κεί, πήραν δρόμο.)

Εδώ, όμως, τον υπολογιστή στην τάξη τον θεωρούν “πρόοδο”!… κι άντε βάλε, μετά, κομπιουτερόπληκτο μαθητή να σου σχεδιάσει μόνος του πχ ένα ανάπτυγμα κύβου!

[Τί ψάχνεις να βρείς!… Τά ‘παμε. Οι φιλολογίνες κοντεύουν να κάνουν φαλάκρα, με τα γραπτά που παίρνουν γιά διόρθωση. Κι άσε οι μαθηματικοί. Τα κομπιούτερς καί τα ρομποτάκια μας μάραναν, μετά απ’ αυτά!]

Η όλη φάση θα ήταν γιά γέλια, αν δεν ήταν γιά κλάμματα· θυμίζει κάτι κωμωδίες του βωβού κινηματογράφου, που κάθεται ένας καλοντυμένος κύριος σ’ ένα παγκάκι, καί βλέπει άλλους καλοντυμένους να βολτάρουν… καί από απροσεξία πέφτουν σ’ έναν λάκκο με λάσπες… γιά τον οποίο λάκκο δεν τους προειδοποιεί, ώστε να σπάζει πλάκα! Καί μετά οι άτυχοι λερώνονται, φωνάζουν, βρίζουν, κι ο τύπος στο παγκάκι γελάει! Στο τέλος σηκώνεται να φύγει, καί πέφτει κι αυτός στις λάσπες!

Έτσι ακριβώς γίνεται κι εδώ, με τα εισαγόμενα υπερατλαντικά “αγαθά” του είδους.

α2. «Παρενοχλήσεις» εξ Εσπερίας

Κάποτε, ας πούμε εβδομήντα χρόνια πρίν, τα πέραν του Ατλαντικού πράγματα κατέφθαναν ενθάδε με καθυστέρηση πχ τριάντα ετών. Θες τα τότε συντηρητικά ήθη κι έθιμα τα δικά μας, θες ότι δεν υπήρχαν τα σημερινά μέσα επικοινωνίας (διάβαζε: Διαδίκτυο), η καθυστέρηση αυτή αριθμούσε δεκαετίες.

Στο μεταξύ, όμως, οι παράγοντες “εκπομπής” αύξησαν ταχύτητα: από τον κινηματογράφο καί τη δισκογραφική βιομηχανία περάσαμε στις τηλεοπτικές σειρές, καί μετά στο Διαδίκτυο με τις ιστοσελίδες “κοινωνικής δικτύωσης”. Καί ειδικά στο Διαδίκτυο υψηλών ταχυτήτων, που μεταδίδει κινούμενη εικόνα σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, σήμερα τα πάντα καταφθάνουν εξ Αμέρικας αμέσως.

Ακόμη κι όσα -γιά τον άλφα ή βήτα λόγο- έχουν καθυστερήσει (πχ η “σεξουαλική παρενόχληση”), γίνεται προσπάθεια να έρθουν! (Άλλως τε, τί σόϊ προτεκτοράτο θα είμαστε, άμα δεν μας έρθουν!  🙂  )

Το θέμα, όμως, δεν είναι το τί κάνουν οι πομποί, αλλά το τί κάνουν οι (υποψήφιοι) δέκτες! Εμείς, δηλαδή.

Έτσι, κανείς δεν σκέφτεται ότι κάποια πράγματα ΔΕΝ ταιριάζουν με τίποτε στα δικά μας, κι ότι δεν είναι μόδα  καί «πρόοδος» να τ’ ακολουθείς, αλλά βλακεία. Ειδικά η “σεξουαλική παρενόχληση” των ημερών δεν κολλάει με τίποτε. Διότι βασίζεται σε τελείως διαφορετικό δικαιϊκό σύστημα.

Έτσι, ενώι στις ηπαπάρα κάποιες πονηρές επικαλούνται “σεξουαλική παρενόχληση” (ακόμη καί με χρονική καθυστέρηση) καί γίνεται ο χαμός στα δικαστήρια (που τους επιδικάζουν χρηματικές αποζημιώσεις – διότι εκεί ακριβώς πάει το πράγμα), ατυχώς γιά τις ημεδαπές “παρενοχληθείσες” κυράτσες, εμείς εδώ έχουμε κατοχυρωμένη την ισότητα των φύλων από την Παπανδρεϊκή αλλαγή του οικογενειακού δικαίου του 1982! Οπότε, όχι μόνο λεφτά δεν μπορούν να πάρουν (διά της νομικής οδού), αλλά ούτε κάν τα τρία του “παρενοχλήσαντος”! Lol!!!

Αυτά, χονδρικώς – καί δεν υπεισέρχομαι σε θέματα, που αποτελούν “ψιλά γράμματα” των νόμων. Όπως πχ το ότι υπάρχουν νόμοι… απλώς γιά να υπάρχουν! Ως παγίδες. Όπως πχ ο νόμος περί δημοσίας αιδούς του …1915 (που τότε, γιά να δείς ζωντανή γυμνή γυναίκα, έπρεπε να παντρευτείς – ή να πας σε βαφτίσια κοριτσιού!), που χρησιμοποιείται γιά να τσιμπάνε υπόπτους γιά άλλα αδικήματα, πχ εμπορία ναρκωτικών· γιά τους οποίους, όμως, αι Αρχαί δεν διαθέτουν επαρκή στοιχεία να τους μπουζουριάσουν. Έτσι, τσακώνουν έναν πχ με την κατηγορία γυμνισμού εκεί που δεν επιτρέπεται (δηλαδή προσβολή της δημοσίας αιδούς), γιά τον οποίο όμως συλληφθέντα υπάρχουν υποψίες (αλλά μόνον υποψίες) ότι είναι ο προμηθευτής της κόκας στο κοσμικό νησί. Κι όπως καταλαβαίνετε, τα …περαιτέρω θα προκύψουν μετά.

Τον ίδιο ακριβώς ρόλο (του …ενισχυμένου ιστού της αράχνης) παίζει κι η “σεξουαλική παρενόχληση” στις ηπαπάρα. Διότι από μόνη της (καί σ’ εποχές άκρατης ελευθερίας των Δυτικών γυναικών) αποτελεί μιά πορδή στον καθαρό αέρα, καί τίποτ’ άλλο.

β1. Παράνοια κι ανεδαφικότητα

Τη νομική κουβέντα πιάσαμε, έ; Λοιπόν… θα βρούμε καί τον ένοχο, γιά χάρη του οποίου έσκασε το πρόφατο εγχώριο τσουνάμι καταγγελιών γιά “σεξουαλική παρενόχληση”!

Αλλά, γιά να βρούμε τον ένοχο (που ωφελείται), ας αναλύσουμε πρώτα τα στοιχεία της παράνοιας αυτής. (Διότι περί παράνοιας πρόκειται.)

Εκτός απ’ αυτό που ήδη αναφέραμε, ότι από νομικής πλευράς δέν στέκει στη χώρα μας, άσχετο αν δεν το καταλαβαίνει κανένας (προσέξτε, όμως: άλλο ο βιασμός, ή ο εξαναγκασμός ανηλίκου, κτλ – αυτά παρ’ ημίν είναι προβλεπόμενα αδικήματα εδώ και καιρό… καί οφείλουν να τιμωρούνται, εκτός αν θέλουμε να γίνουμε ζούγκλα), κανείς δεν σκέφτεται μερικά άλλα τινά… πλήν όμως, άκρως σημαντικά:

  • Ότι ο όρος “σεξουαλική παρενόχληση” είναι τελείως ασαφής.

Από πού αρχίζει καί πού σταματάει; Δηλαδή, άμα έχεις σεξουαλική σχέση με μιά γυναίκα, αλλά κάποια μέρα χωρίσεις, τότε όλα τα προηγούμενα αυτομάτως γίνονται “σεξουαλική παρενόχληση”;

  • Ότι το κράτος δεν μπορεί να είναι κηδεμόνας του κάθε ατόμου, πού ‘χει (φανταστικά ή πραγματικά) ψυχολογικά προβλήματα.

(Καί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να είναι. Κανενός ατόμου. Αλλοιώς, καταντάει δικτατορία.) Το κράτος δεν είναι τα φουστάνια της μαμάς μας, να πάμε να κλαφτούμε. Μετά τα 18 σου, βγάλ’ τα πέρα μόνος σου – καί μόνη σου.

  • Ότι δεν νοείται καταγγελία γιά (ακόμη καί νομοθετικώς προβλεπόμενο) αδίκημα χωρίς μάρτυρες, ή χωρίς ομολογία του ενόχου.

Πολύ σωστά, λοιπόν, απαντάνε οι καταγγελόμενοι ότι θα μιλήσουν οι δικηγόροι τους – διότι αυτές οι καταγγελίες γιά “σεξουαλική παρενόχληση”, ως έχουν, συνιστούν το αδίκημα της συκοφαντίας. Που είναι υπαρκτό – καί προβλεπόμενο.

[Τ’ ακούς, Κατίνα, που μου δέχεσαι την “αναξιοπαθούσα” σε κατ’ ιδίαν επίσκεψη; Να χαρώ εγώ τα νομικά που έμαθες!…]

  • Ότι, όταν πας σε ξένο σπίτι, ο νοικοκύρης του έχει κάθε δικαίωμα να κάνει εκεί μέσα ό,τι γουστάρει.

Ακόμη καί να κυκλοφορεί με τη μαλαπέρδα έξω… καί να θέλει να τη χρησιμοποιήσει απάνω σου!  🙂

  • Ότι ένας σωστός γονέας ΔΕΝ αφήνει ανήλικο (αλλά ούτε κάν ενήλικο) παιδί του, αν τ’ αγαπάει πραγματικά, να πάει με τυφλή εμπιστοσύνη σε ξένο σπίτι.
  • Ότι γενικώς οι καλλιτέχνες, ποιητές, καί λοιποί παρεμφερείς των κύκλων αυτών (πχ οι λεφτάδες) είναι ψυχονοητικώς ασταθή άτομα.

(Δέ βλέπετε πχ πόσους γάμους καί πόσα διαζύγια έχουν συνήθως; χρειάζεστε κι άλλη απόδειξη; )

Καί τις ιδιοτροπίες τους έχουν, καί τα σεξουαλικά τους βίτσια έχουν… όπως όλοι μας, άλλως τε, αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό από μας. (Στα ναρκωτικά είναι που διαφέρουμε· εμείς οι μή-καλλιτέχναι δεν έχουμε, ακόμη κι αν θέλουμε! Καρα-lol!!!) Άρα, εξ ορισμού τί περιμένεις απ’ αυτούς; Σου τάξανε υψηλά ηθικά ιδανικά καί σε ξεγελάσανε, μανδάμ; Σοβαροί να είμαστε! Δεν ξέρεις τί κρύβει ο “χώρος”; Κι αν δεν ήξερες, δέ ρώταγες;

  • Ότι δεν έχει απολύτως καμμία σημασία γιά κανέναν ο παρελθοντικός χρόνος των “σεξουαλικών παρενοχλήσεων”, διότι τώρα, σήμερα, καίγεται ο κώλος μας πανεθνικώς από απείρως σημαντικώτερα προβλήματα.

Αν ζούσαμε σε κοινωνία με λυμένα όλα της τα προβλήματα, να πω πάει στην ευχή… ας βγάλουμε κι αυτό το ψεγάδι από πάνω μας. Αλλά τώρα, με ήδη μερικές δεκάδες χιλιάδες αυτοκτονίες στο παθητικό μας ως έθνους (χώρια τις ανεργίες καί τα υπόλοιπα), τί σημασία έχει αν κάποιος κάποτε χούφτωσε με το ζόρι τον κώλο καποιανής; ποιόν απασχολούν αυτά σήμερα; ποιόν οφείλουν ν’ απασχολούν αυτά σήμερα, όταν δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του;

[Αλλά βέβαια. Ξέχασα! Τον καιρό του χρηματιστηρίου καί των αβέρτα τραπεζικών δανείων, ότε κι έλαβαν χώραν όλ’ αυτά τα χουφτώματα, πήγαιναν όλα καλά… γι’ αυτό δεν μιλούσε κανένας καί καμμία τότε. Σήμερα θυμήθηκαν.]

  • Καί τέλος, αλλά όχι έσχατον, ότι οι κυρίες ( ; ) αυτές με τη “σεξουαλική παρενόχληση” είναι απλά κουτοπόνηρες μικροαστές, που πάνε με τη λογική του “άμα πιάσει, έπιασε”. (Σε χρήματα, καριέρες, κτλ.) Τελείως σιχαμένες στα μάτια μου!

Τώρα, πάλι, να μην μπω σε ψυχολογικά χωράφια, αν κι οι σχετικές γνώσεις είναι τελείως στοιχειώδεις· η αλφαβήτα της ψυχολογίας! Είναι γνωστό (σ’ όσους έχουμε το μυαλό μας στο κεφάλι μας) ότι το χρήμα, η εξουσία, η δημοσιότητα αποτελούν μέγιστα αφροδισιακά γιά κάτι τέτοιες “παρενοχλούμενες”! Πώς βρίσκουν γκόμενες οι κομματόσκυλοι; έτσι ακριβώς! Χρησιμοποιώντας αυτά τα τρία δολώματα! (Βλέπε καί πχ τις “50 αποχρώσεις του γκρί”, καί διάφορες άλλες παρόμοιες ταινίες. Με πρωταγωνιστή άντρα νέον, ωραίον, χίχίχίιιι… εισοδηματία… καί τεμπέλαρο, που όλη μέρα ασχολείται μονάχα με το ποιά θα του κάτσει, καί πώς θα του κάτσει.)

Οπότε, κατά τη γνωμάρα μου, οι κυράδες αυτές διαμαρτύρονται μονάχα όταν δεν τους βγούν τα σχέδια καί δεν «πιάσουν την καλή» με σύζυγο με …χρηματοδοτική επάρκεια. (Καί τις πάρουν τα χρόνια, καί ξεπέσουν σε τίποτε κατωτέρους υπαλλήλους.) Αλλοιώς, τα βρίσκουν όλα καλά!

β2. Σκιαγράφηση του κρυμμένου ενόχου καί των σκοπών του

Τέλος πάντων, τα έχουμε πεί αμέτρητες φορές στο παρόν μπλόγκι (σε σημείο να γινόμαστε γερο-ανάποδοι σπαζαρχίδηδες), ότι η λογική είναι δύσκολη δουλειά! (Ναί, δουλειά. Απαιτεί να κάψεις θερμίδες, δέ γίνεται αλλοιώς! Δεν παίρνει μπρός από μόνη της! Lol!!!) Οπότε, από εισαγγελάτους καί πατσαβουροφυλλάδες (καί πατσαβουρο-ιστοσελίδες) δεν περιμένουμε λογική αντιμετώπιση της κατάστασης, παρά μόνο ανακάτεμα του βόθρου των αρνητικών συναισθημάτων: θυμού, οργής, υστερίας, κουτσομπολίτιδας, κτλ κτλ.

Όμως, επανερχόμαστε· το μέγα ερώτημα… άντε, τα δύο μεγάλα ερωτήματα, είναι τα εξής:

  • Ποιός ωφελείται από την πρόσφατη χιονοστιβάδα των καταγγελιών αυτών;
  • Καί πού το πάει;

Το ποιός ωφελείται, είναι το εύκολο να το δούμε: είναι το γκουβέρνο (καί γενικώς το κατεστημένο – μή νομίζετε ότι οι υπόλοιποι του είδους, που δεν είναι γκουβέρνο αυτή τη στιγμή, είναι στην απέξω) καί οι έξωθεν αφέντες του ενθάδε προτεκτοράτου.

Γνωστή τακτική! Όποτε θέλουν να κρύψουν κάτι… τέλος πάντων, να στρέψουν την προσοχή του κόσμου αλλού, πετάνε το μελάνι της σουπιάς. Καί βέβαια, στα πλαίσια αυτά δεν διστάζουν να “κάψουν” μερικούς δικούς τους! (Ένας από τους καταγγελόμενους συνθέτες με τη μαλαπέρδα έξω κτλ κτλ είναι μασώνος – είναι γνωστό από καιρό.) Πάντα έτσι γίνεται… τα μεγάλα ψάρια γλυτώνουν· καί να μή νομίζει κανένας “δικός τους” ότι έχει διαρκή ασυλία!

[Φυσικά, οι προειδοποιήσεις, οι απειλές, οι εκβιασμοί, τα “καρφώματα” καί τα ρέστα των μέν εναντίον των δέ μέσα στις στοές καί τα κόμματα κι εδώ κι εκεί -γιά …παρεκτροπές από τον …ορθό δρόμο- μας είναι μεν γνωστά ως φαινόμενο, καί μπορεί να είναι Η αιτία των οψίμων αυτών καταγγελιών, αλλά ουδόλως μας ενδιαφέρουν.]

Έτσι, με τις (δεν άντεξα!) κλαψομούνες αυτές, ο μέσος σημερινός Ελλαδέζος ΔΕΝ βλέπει (έστω, μονάχα στα κατεστημένα ΜΜΕ)

  • ούτε το συνεχιζόμενο άγριο ροκάνισμα του δημοσίου χρήματος,
  • ούτε τη συνεχιζόμενη άγρια λαθροεισβολή,
  • ούτε το συνεχιζόμενο άγριο ξεπούλημα της χώρας σε κάθε τομέα.

(Έχετε υπ’ όψη σας ότι τα Ραφάλ παραγγέλθηκαν …γιά να ΜΗ χρησιμοποιηθούν σε πόλεμο! Γιά να σας το λέω εγώ… κάτι μυρίζομαι.)

Ο μέσος Ελλαδέζος, έ; διότι εμείς οι υπόλοιποι συνεχίζουμε να βλέπουμε μιά χαρά.

Η παρελκυστική τακτική δημοσιοποιήσεως ασημάντων ειδήσεων είναι ένα πράγμα σημαντικό μέν, αλλά όχι τόσο. Κατά τη γνώμη μου, το απείρως σημαντικώτερο, κι όπου διεξάγεται ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ αυτή τη στιγμή, είναι το πεδίο της λογικής.

Επαναλαμβάνω, το πεδίο ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.

Παναπεί, του κατ’ εξοχήν εργαλείου που έχει ο άνθρωπος, γιά να είναι άνθρωπος… γιά να επιβιώσει ως είδος.

Στα πλαίσια αυτά, λοιπόν, δεχόμαστε κατάμουτρα ολόκληρο τσουνάμι κοπράνων. Ολόκληρον τυφώνα μαλακίας! Το δέ πρώτο κύμα του, ήταν σαφώς ο κοροϊδοϊός. Τί να πρωτοθυμηθείς με δαύτον!

  • Το ότι δεν έτρεχε τίποτε, που γύρισαν Έλληνες εκδρομείς από χώρες μολυσμένες, αλλά μόλις επέστρεψαν έπρεπε να μπουν σε καραντίνα;
  • Το ότι οι ιατρικού τύπου μάσκες βλάπτουν, αλλά κάποιους μήνες μετά …καθίστανται απαραίτητες;
  • Το ότι ο ιός μεταδίδεται σύμφωνα με τα ωράρια …της Αστυνομίας;

[Άμα, δηλαδή, απαγορέψει η Αστυνομία, δεν μεταδίδεται. Όπως εκείνη η αμίμητη προπολεμική διαταγή του χωροφύλακα του χωριού -δεν θυμάμαι τώρα πού τη διάβασα στα ιντερνέτια-, που έγραφε στο περίπου: “…Απαγορεύονται οι άσκοποι πυροβολισμοί, καθώς καί οι άσκοποι γαυγισμοί των σκύλων!”  🙂  ]

  • Το ότι πρέπει να σταματήσει η οικονομία (καί να φτωχύνουμε άπαντες), γιά να μή μεταδίδεται ένας ιός;
  • Το ότι στους ήδη ασθενείς δεν δίνουμε φάρμακο, αλλά εμβόλιο, γιά να …μην ασθενήσουν στο μέλλον; (Που, όταν παράγινε το φτύσιμο στα τουΐττερ καί στα φατσομπούκια γιά τους παραλογισμούς αυτούς, τα πλασιεδάκια των φαρμακοεταιριών απεφήναντο:“- …Έεεε… ξέρετε… μπορεί να χρησιμοποιηθεί καί ως φάρμακο!…”)
  • Το ότι κανείς δεν ξέρει (ούτε κάν οι κατασκευαστές του!) αν το εμβόλιο πράγματι προφυλάσσει, κι επί πόσον καιρό;

Καί βέβαια, όλα τα παραπάνω πρέπει να τα δεχθεί ο Έλλην ως απολύτως λογικά! (Αλλοιώς, θα μας κάνουν ντά ο Κούλης κι ο εισαγγελάτος, μαζί με τον ιεροψάλτη καί το μπουλντόγκ!!!)

Οπότε, εκεί που είχαμε τον ιό στην καμπούρα μας, μας ήρθε καί το πακέτο με τις “σεξουαλικές παρενοχλήσεις”, καί στα σκατά προστέθηκαν καί τα πανωσκάτια! (Όπως λέμε “πανωπροίκια”! lol!!!)

γ. Συμπέρασμα;

Εύκολα, λοιπόν, συμπεραίνουμε ότι αυτή η ιστορία ΔΕΝ θα σταματήσει! Θα προστίθενται συνεχώς κι άλλα! Κάθε μέρα τα βοθρο-ΜΜΕ θα μας λούζουν καί με νεώτερο “πακέτο” του είδους, μέχρι να σηκώσουμε λευκή σημαία!

Κι ο σκοπός; ένας καί μοναδικός: το τσάκισμα της λογικής!

Καταλαβαίνετε, ακόμη, ότι τα δήθεν “πυρηνικά όπλα” του Σαντάμ Χουσσεΐν (καί των μουλάδων σήμερα), ή η δήθεν “τεμπελιά” καί “διαφθορά” απαξάπαντος του Ελληνικού Λαού (καί δή, από στόματος του τότε πρωθυπουργού του – πάντως, καλά σας έκανε καί σας έχεσε στα μούτρα, εσάς που τον ψηφίσατε αυτόν τον αληταρά!), ήταν σκέτοι ερασιτεχνισμοί μπροστά σ’ αυτά που ήρθαν …καί που θα έρθουν. (Ακόμη καί το τμήμα ψυχολογικού πολέμου της Θείας εξελίσσεται… μαθαίνει νέα κόλπα!)

Επίσης, καταλαβαίνετε άριστα ότι η προσπάθεια γιά ροκάνισμα καί τελικό τσάκισμα της λογικής είναι ακόμη ένα όπλο στο οπλοστάσιο της επίθεσης που δεχόμαστε, ως Έλληνες. Μαζί με τον βιολογικό πόλεμο των ψεκασμών, των ιών, των συχνοτήτων, τη λαθροεισβολή, τις απανωτές προδοσίες, κι ο,τιδήποτε άλλο του είδους.

Πόλεμος, λοιπόν. Ιδεών, ψυχολογικός, πόλεμος εναντίον ηθών κι εθίμων, πόλεμος εναντίον της λογικής!

Πόλεμος ολοκληρωτικός, έως εξαφανίσεως του Έλληνα καί της Ελληνίδας!

Αλήθεια, ποιό λέτε να είναι το επόμενο βήμα του πολέμου αυτού;

Να μαντέψω εγώ;

Το ότι “οι καημένες οι γυναίκες” (οι Ελληνίδες, δηλαδή) δεν πρέπει να κάνουν παιδιά, διότι ταλαιπωρούνται απ’ τις γέννες καί χαλάει το σώμα τους! (Πράγμα που, φυσικά, ποτέ δεν θα ειπωθεί γιά τις λαθρομούσλιμζ. Ή τις Κινέζες.)

Ίσως καί το ότι δεν πρέπει κάν να φλερτάρουμε τις γυναίκες εμείς οι άντρες, διότι -μ’ αυτά καί μ’ αυτά- ποτέ δεν ξέρεις αν θα σού ‘ρθει τσαντιά στο κεφάλι, ή μπουζούριασμα γιά «σεξουαλική παρενόχληση». Μην απορείτε, είναι απλά θέμα χρόνου να ψηφιστεί κανένα τέτοιο μαλακισμένο νομοθέτημα. Εδώ πάει να ποινικοποιηθεί μέχρι καί η σκέψη, πολλώι δέ μάλλον το πονηρό χαμόγελο ή το στραβοκοίταγμα! Παράνοια, λέμε.

Πάντως, σας έχω ένα δωράκι: εμείς εδώ στο ιστολόγιο ξέρουμε πράγματα που συνέβησαν στο απώτατο παρελθόν… όπως ακριβώς τα ξέρουν κι “αυτοί”! Μόνο που “αυτοί” πάνε να τα ξαναφέρουν, ενώι εμείς να προειδοποιήσουμε ν’ αποφευχθεί η επανάληψή τους… διότι, όταν έγιναν, δεν έφεραν τίποτε καλό.

Ένα απ’ αυτά, λοιπόν, είναι ότι, κάποια στιγμή στο απώτατο παρελθόν, πράγματι οι γυναίκες πήραν το απόλυτο πάνω χέρι, κι έπαψαν να γεννάνε· εννοώ, με τη θέλησή τους έπαψαν. Τα μωρά συλλαμβανόντουσαν με τεχνητό τρόπο, καί γεννιόντουσαν επίσης τεχνητώς σε εκκολαπτήρια. Μέχρις ότου προχώρησαν το θέμα της αθανασίας, κι έπαψαν ακόμη καί οι τεχνητές γέννες. Αυτό ακριβώς ήταν το Εχιδνικό ιερατείο, γιά το οποίο μας έχουν μιλήσει οι πρόγονοι. Καί, ειλικρινά: θέλετε να ξανάρθει; Εγώ, όχι.

Όμως, η δουλειά στις μέρες μας πάει ακριβώς ξανά προς τα ‘κεί… με τις Σκατίφες, τις Φέμεν, τις εγχώριες (καί αλλοδαπές) “καταγγέλουσες”, καί (ως κερασάκι στη σκατότουρτα) το εσχάτως κυκλοφορούν ανά τα εγχώρια ιντερνέτια άγαλμα της “Μέδουσας”, που κρατάει το κομμένο κεφάλι του Περσέα. (Ναί, πώς;! Εύκολο ήταν;  🙂  )

[Είμαι πολύ περίεργος να μάθω ποιό το μοντέλο του αγάλματος. Σαφώς πρόκειται γιά αραπίνα – σωστότερα μιγάδα, ή quadroon· δηλαδή μιγάδα κατά το ένα τέταρτο. Φαίνεται απ’ τα παπιοπόδαρα καί τον σωματότυπο· μην απορείτε, ακόμη καί σε μιά γυμνή γυναίκα προσέχω αρκετά περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε!  🙂

Μεταξύ μας, ουδόλως θα με εξέπληττε, αν μάθαινα ότι το μοντέλο τυγχάνει ιέρεια του Βουντού… συνηθισμένη ν’ αποκεφαλίζει κοκκόρια.]

Τέλος πάντων, να μή μακρηγορούμε: δουλειά τους «αυτών» είναι να επαναφέρουν παντί τρόπωι το πολίτευμα του Τυφώνα καί της Έχιδνας. Δουλειά μας είναι να το αποτρέψουμε αυτό το ενδεχόμενο.

Καί, πρώτα καί κύρια, υπηρετώντας τη λογική. Εκάς η παράνοια!

Υγ 1: Το αρθράκι αφιερώνεται σ’ όλες τις γυναίκες, που μου έκαναν την τιμή να πάμε μαζί στον Παράδεισο. Η αγάπη μου κι η σκέψη μου πάντα μαζί τους!

Υγ 2: Ρέ σείς, με τις μαλαπέρδες όξω!… Ρέ γίδγια, πρρρρρσσσα!!!  Δεν γίνοντ’ έτσ’ αυτές οι δουλειές, ρέ! Δεν “πέφτουν” έτσι οι γυναίκες! Μόνο όταν ζευγαρώνουν οι μαϊμούδες γίνεται αυτό!  🙂

Αν ενδιαφέρεστε, παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα επί του γνωστικού αυτού αντικειμένου (την αποτελεσματική ερωτική προσέγγιση των γυναικών, δηλαδή), αν καί με κάπως αυξημένα δίδακτρα. (Καί μαύρα, παρακαλώ!) Πόσο πάει το ιδιαίτερο στην Αθήνα γιά μαθητές στόκους, που οι γονείς τους θέλουν ντέ καί καλά να τους βάλουν στο πανεπιστήμιο; πενήντα ευρά η ώρα; Έ, αυτό!

Τώρα, ο νοήμων αναγνώστης θα με ρωτήσει τί να τα κάνουν τα μαθήματα αυτά οι ογδοντάρηδες, πλέον, καταγγελόμενοι; Ειλικρινά, δεν γνωρίζω. Αλλά να μη βγάλω κι εγώ ο πτωχός καί πένης κανένα εξτρά φράγκο;  🙂


ergdhmerg.wordpress.com

13 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ``ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ'' ΦΙΛΤΑΤΕ ΕΡΓΟΔΟΤΑ.
    ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΦΑΙΡΙΚΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΙΚΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΟ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ...
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ``ΧΟΝΤΡΑ''
    ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.
    ΑΛΛΟΥ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ
    ΠΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ... ΟΙ ΒΙΑΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ [ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ] ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.
    ΔΗΘΕΝ ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗΔΕΣ... ΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε ΔΗΜΗΤΡΗ οπωσδηποτε και συμφωνει καθε λογικος και φυσιολογικος ανθρωπος οτι αυτοι οι τρισαθλιοι (ανδρες και γυναικες) που εκμεταλευονται την αδυναμια καποιου που ζητα απασχοληση για να επιβιωσει πρεπει να τους κρεμανε. Αρκει η καταγγελια μιας τετοιας βρωμικης και αισχρης ενεργειας, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ (οχι μονον απο το θυμα αλλα και απο οποιον αλλον γνωριζει τα σχετικα) και οχι μετα 20 χρονια.
      Αλλα γιατι ανυσηχουμε για τον βουρκο που εχει ξεχυλισει στα φρεατια της πολης;
      Ανεκαθεν γνωριζαμε εμεις οι ανω των πρωτων ...ηντα οτι ο χωρος της πλουτοκρατιας, του θεαματος και της πολιτικης (με ελαχιστες εξαιρεσεις), ηταν δυσωδης. Βεβαια στους χωρους αυτους προστεθηκε αργοτερα η ακαδημια, ο αθλητισμος, η "δικαιοσυνη" κλπ.

      Αν υπηρχε ειλικρινια μεταξυ των φαρισαιων του εντυπου και ηλεκτρονικου τυπου, θα βλεπαμε και θα ακουγαμε τα μυρια-οσα "υπεστησαν" εθελοντικα* ή μη, σε γραφεια, τουαλλετες, ξενοδοχεια, ερημικες παραλιες, στο πισω καθισμα καποιας κρατικης λιμουζινας, οι ξανθουλες, οι μελαχροινουλες, οι πεταχτουλες, οι φερουσες εντυπωσικο μπουστο και γυμνασμενους μηρους, που επι τελους καταφερανε σημερα να μας λενε ...αναλυτικα τα κεντρικα δελτια ειδησεων. Χωρια τις αλλου ειδου πισωγλεντισες "κυραδες" με τις "επιστημονικες" τους γνωσεις για τα ελληνοτουρκικα, τους κοροϊδοϊους, για τον φασιστα Τραμπ κλπ κλπ.
      Βεβαια υπαρχουν και αυτες οι οποιες πιο εξυπνα, παντρευονται τους "βιαστες" τους για ναχουν και μια σιγουρια για το επαγγελματικο τους μελλον.
      Αν κατσει καποιος και παρακολουθησει τις σχεσεις μεταξυ συζυγων, θα δει οτι ολο και καποια ακρη εχει το εταιρον ημισυ τους, ειτε με δημοσιες υπηρεσιες, με υπουργεια, με μεγαλο-οικογενειες, ειτε ακομα με πλουσιο-κουμπαριλικια, ειτε, ειτε, ειτε.....

      Και οπως επιτυχως αναφερει αλλος σχολιαστης στην παρουσα αναρτηση το ολο θεμα των πριν αμνημονευτων χρονων "βιασμων" ΕΙΝΑΙ και μια ψυχολογικη επιθεση εναντιον του Ελληνικου πληθυσμου μιας και ο κινεζοϊος οπου ναναι τους τελειωνει και το ξερουν μιας κι ο κοσμος θα τους παρει με τις πετρες.
      Οποτε ας μην εκπλαγωμεν αν δουμε τις τηλεβιζιτες να μαζευονται στα νεκροταφια με το μαρκουτσι ανα χειραν και να "παιρνουν συνεντευξεις" απο μακαριτισες φτασμενες ηθοποιΕς που δεν προλαβαν να καταγγειλουν οτι τις ειχαν βιασει ΚΑΙ αυτες για να γινουν αυτο που εγιναν, παραγωγοι, πρεζονια, σεναριογραφοι, προαγωγοι, σκηνοθετες, σκιτζηδες, προεδροι, εκδοτες, κομπογιανιτες, εφοπληστες, τζιναβοτες, τερματοφυλακες, συνδικαλισταραδες, τσαρλατανοι και δε συμμαζευεται.




      *Η περιπτωση Ζαχοπουλου σας θυμιζει τιποτα;

      Διαγραφή
  2. Νατασα Σ. / Σαρωνιδα07 Φεβρουαρίου, 2021 18:14

    Σωστος ο "ΕργΔημΕργ" αλλα εχουμε αλλα πραγματα ν' ασχοληθουμε ΤΩΡΑ κι οχι με το ....πιπι της καθεμιανης.

    Το κλεψιμο για λογαριασμο του γεροξεκουτη Μπαϊντεν, αποκαλυπτεται:
    https://michaeljlindell.com/


    ΥΓ
    Πουναι ο κ. Χατζηϊερεμιας να το μεταφρασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο Ερντογάν τελικά πρέπει να είναι Μέγας Φιλέλληνας.
    Βλέπει αυτά τα χάλια του ελλαδιστάν και δεν μας την έχει πέσει ακόμα...
    Όχι στο Σύνταγμα... στην Καλαμάτα θα φτάσει χωρίς να πέσει ντουφεκιά.
    Και ποιος να την ρίξει την ντουφεκιά;
    Τα ελληνόφωνα γίδια που ασχολούνται με μάσκες, καραντίνες, τσόντες, σέλφις και... "σεξουαλικές παρενοχλήσεις";;;;

    Άι σιχτίρ..
    Ταγίπ αργείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τη στιγμή που επιβάλλονται ανεπανάληπτα μέτρα φυλάκισης κι εξευτελισμού των ραγιάδων, αλλά και τη στιγμή που αποκαλύπτονται σωρηδόν οι απάτες της ψευτοπανδημίας και αρκετά τηλε-πρόβατα αφυπνίζονται, το σατανοκίνητο σύστημα(οι ψυχο-επικοινωνιολόγοι του) επιστρατεύει ένα χιλιοφορεμένο και προβλέψιμο πλεον 'distraction psy-op'(ψυχο-επιχείρηση αντιπερισπασμού) από τη φαρέτρα του φεμουνισμού(sic):
    θηλυκές(de facto καλές & θύματα) εναντίον αρσενικών(de facto κακοί & θύτες).
    Η εν λόγω κοινωνική επιχείρηση ήλθε στο προτεκτοράτο μας με διαφορά 3 ετών από τα κεντρικά(ΗΠΑ), όπου εκεί ολοκλήρωσε τις θεατρικές παραστάσεις με ευτράπελα κι αυτογκόλ.
    Ενδεικτικά:
    "Η Asia Argento, μια ηγετική φωνή του κινήματος #MeToo κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης, αποζημίωσε δικαστικά ένα ανήλικο αγόρι με το οποίο έκανε σεξ".
    https://www.thegatewaypundit.com/2018/08/figures-leading-hollywood-voice-of-metoo-movement-paid-off-boy-she-was-having-sex-with/
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-6086009/Asia-Argento-admits-DID-sex-17-year-old-Jimmy-Bennett-texts.html
    Παρατηρήστε ότι όποτε η θηλυκιά είναι ο θύτης και το θύμα είναι μικρό αγόρι, αλλάζουν και τους όρους. Δεν έχουμε βιασμό, παρενόχληση, κακοποίηση, αλλά «σεξ»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι ύποπτη με σκοτεινές διασυνδέσεις.
      https://vigilantcitizen.com/latestnews/the-occult-world-of-asia-argento-anthony-bourdains-ex-girlfriend/

      Διαγραφή
    2. Σάμπως.. ο πατέρας της πήγαινε πίσω..;
      "τρεις πύλες της κολάσεως" και άλλα καλούδια, ταινίες σατανισμού κλπ..

      Διαγραφή
  5. Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι χονδροειδώς στημένη. Δηλαδή, αποκαλύπτονται κάποια εγκλήματα και αποκρύπτονται αυτά που δεν συμφέρει το σύστημα να μαθευτούν.
    Παρατηρήστε το εξής:

    όσοι δεν γεννηθήκαμε χθες γνωρίζουμε οτι ευρύτερα στον χώρο της 'Τέχνης' και συναφών δραστηριοτήτων περισσεύουν οι κίναιδοι και οι τζιβιτζιλούδες.
    Επίσης, γνωρίζουμε πόσο σεξουαλικά επιθετική και ξεδιάντροπη(κινω+αιδώς) είναι αυτή η ομάδα φετιχιστών.
    Επίσης, φυτώριο και σφηκοφωλιά γυναικείου σοδομιτισμού είναι και ο γυναικείος ομαδικός αθλητισμός(ποδόσφαιρο, μπάσκετ).
    Γιατί δεν ακούμε καταγγελίες για παρενοχλήσεις, εκβιασμούς και βιασμούς από πούστηδες προς άλλους άντρες;
    Γιατί δεν ακούμε για θηλυκές πούστρες που παρενοχλούν, εκβιάζουν και βιάζουν κορίτσια;
    Στατιστικά να το πάρουμε, θα έπρεπε να έχουν μεγάλο μερίδιο στις καταγγελίες.
    Κι όμως, σχεδόν τίποτα για αυτή την προστατευόμενη κατηγορία.

    Υγ
    Υπάρχει όφελος από αυτή την ιστορία. Ο μή τηλε-λοβοτομημένος κόσμος θα δει ξεκάθαρα τη σαπίλα αυτού του χώρου. Πολλά από τα ψευδοείδωλα της νεολαίας θα καταρρεύσουν και αρκετοί γονείς θα αποτρέπουν τα παιδιά τους από την ενασχόληση με αυτό τον επαγγελματικό κλάδο και θα εξασκήσουν κάτι πιο χρήσιμο για την κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην αρχή κάπως μου φάνηκε συμπαθητική και ειλικρινής η Μπεκατώρου (και δυστυχώς την υπερασπίστηκα). Μετά όμως από την επίσκεψη στην κυρά-κατίνα θορυβήθηκα, λέω κάτι άλλο συμβαίνει...
    Δεν νομίζω να υπάρχει γυναίκα (αλλά και άνδρας) που να μην της (του) έτυχε να της (του)"κολλάει" κάποιος (ή κάποια) που δεν τον/την θέλει και να μην καταλαβαίνει από όχι. Είναι στο χέρι της γυναίκας (& του άνδρα) να τον/την κάνει να καταλάβει ότι το εννοεί και το όχι είναι όχι!
    Τόσες περιπτώσεις μαζεμένες που θυμήθηκαν τις προ 20 και 30 ετών "παρενοχλήσεις" καταντά αηδιαστικό! Ακόμα και να λες ότι "ήμουν 20 ή 25 και φοβόμουνα" γιατί δεν το κατήγγειλες μετά 5 ή 10 χρόνια κι έπρεπε να περάσουν δεκαετίες και παραδέχθηκαν πολλές ότι ήξεραν μεταξύ τους τι συμβαίνει. Αφού λοιπόν ήξεραν και ήταν πολλές γιατί δεν έκαναν τότε μαζική αγωγή αφού τα γνώριζαν και να μην έχουν παραγραφεί τα αδικήματα και να πάρουν και αποζημιώσεις;
    Ακούς την μαντάμ που δήλωνε το 2015 "γ@μιέται το 3ο κόμμα" να λέει ότι έμπαινε ο άλλος στο καμαρίνι της και κατουρούσε στον νιπτήρα της!!! Καλά, χέρια δεν είχε να του πετάξει κάτι που ήταν σε "ευάλωτη" θέση; φωνή δεν είχε να μαζευτεί όλος ο θίασος;
    Η άλλη που όταν παντρεύτηκε σε συνέντευξη δήλωνε ότι αν ο άντρας της την απατήσει θα τον σφάξει (ήταν και πολύ τσαμπουκαλού !!!) και η παρουσιάστρια της λέει ότι αστειεύεται κι εκείνη να επιμένει ότι το εννοεί, να λέει τώρα ότι την παρενόχλησαν και δεν αντέδρασε γιατί φοβόταν!!! Ήμαρτον...
    Να μην ξεχνάμε ότι η τηλεόραση έκλεισε πάνω από 30 χρόνια και είναι ζήτημα αν μπορείς να ονομάσεις 5 - 10 ελληνικά σήριαλ που να αξίζουν, τα περισσότερα είναι μέσα στην τσόντα ή στα υπονοούμενα, ή θα τσιρίζουν ή θα λένε συνεχώς βρωμόλογα και αυτό το λένε "τέχνη"!!!
    Η απελπιστική ποιότητα των ελληνικών σήριαλ έστρεψε τον κόσμο στα τούρκικα (που χρησιμοποιούν ηθοποιούς απόγονους από τα παιδομαζώματα) που μιλάνε ήρεμα, δεν έχουν τσόντες και έχουν και κάποια χαζοϋπόθεση. [Προς Θεού, δεν τα υποστηρίζω, αλλά καταλαβαίνω τους ηλικιωμένους που τα βλέπουν, γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή, π.χ. να δουν στο ίντερνετ ταινία ή σήριαλ]
    Τι σου κάνει η αναδουλειά, έκλεισαν και τα περιοδικά του κωστόπουλου και δεν μπορούν να γδυθούν να δείξουν τα προσόντα τους και να δίνουν συνεντεύξεις, λέγοντας πόσο το γυμνό τις απελευθέρωσε και δεν έχουν πρόβλημα με τις γυμνές σκηνές, αντίθετα τις επιδιώκουν, τώρα κάνουν τις αρσακειάδες...
    Μπράβο τους, που επέλεξαν την χρονική συγκυρία που ο κόσμος αυτοκτονεί από χρέη και ανεργία και απελπισία να βοηθούν την χούντα που μας κυβερνάει [και είναι πραγματική ή άλλη τους έδινε διαβατήρια να πάνε εξωτερικό και όλος ο κόσμος δούλευε, χρέη δεν υπήρχαν, εγκληματικότητα δεν υπήρχε, έκανε σπίτι και ο πιό φτωχός] να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα ...
    Αντιγόνη
    ΥΓ Γιατί δεν μιλάει κανείς για τους μεγάλους δασκάλους; Τον κουν που έβαζε μαθητές και μαθήτριες να κυκλοφορούν με τα εσώρουχα ή και γυμνοί; Ή τον κατράκη που τους δήλωνε πολλές φορές μετά την παράσταση ότι δεν θα πληρωθούν γιατί χάσαμε, εννοώντας ότι είχε παίξει τις εισπράξεις στο μπαρμπούτι και τις είχε χάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες τον πιο μεγάλο @αμίκουλα που τις κυνηγούσε όλες χωρίς εξαίρεση να τις πηδήξει. Τον Ν.Τσακίρογλου.

      Διαγραφή
  7. Άσε φίλε άνοιξες μεγάλο κουτί της πανδώρας και οι φεμινίστριες με του φιλελέδες τους θα σε φάνε. Γυναικεία υπεργαμία, υβριστοφιλία, ανικανότητα ανάληψης ευθύνης, σωματικός σαδομαζοχισμός, ασυνοχή απόψεων (την μία μέρα σε ξεπετάει η γκόμενα, και αν το μετανιώσει την άλλη το ζωγραφίζει σαν βιασμό). Άνοιξες μεγάλη κονσέρβα με σκουλίκια που λένε και τα αμερικανάκια. Κάθε τύπισσα που δεν μπορεί να θρέψει τον ναρκισσισμό της τώρα στα κλαμπ με κλαρινογραμπρούς-μαμιάδες της μιας βραδιάς λόγω lockdown, πάει ξεθαύει πεθαμένους, ως μία ύστατη επιζήτηση προσοχής. Και δεν καταλαβαίνουν τα ζώα ότι έτσι εξευτελίζουν και τις λίγες πραγματικά βιασμένες κοπέλες αυτού του καιρού... .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://sxolianews.blogspot.com/2021/02/blog-post_62.html

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή