«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!! (βίντεο)


 

https://www.youtube.com/watch?v=ef91WEXxm_I 


 

34 σχόλια:

  1. Ειμαι πραγματικα πολυ προβληματισμενος εαν σε μια ενδεχομενη συγκρουση ε-τ πρεπει ή οχι να πολεμησω (και να θυσιαστω ενδεχομενως) για το κρατος δικαιου (βλ ΛΟΑΤΚΙ δικαιωματα, ΝΑΤΟ, ΝΤΠ κτλπ) απεναντι στις παραδοσιακες αξιες (πατρις-θρησκεια-οικογενεια) που πρεσβευει σημερα η τουρκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το πηγαίνουμε έτσι, και στην Ελλάδα τουλάχιστον 3 εκατομμύρια Ελλήνων πρεσβεύουν το "πατρις-θρησκεια-οικογενεια". Άλλο πράγμα κάποιοι από εμάς, άλλο το σάπιο κράτος.

      Μεταφέρω σχόλιο ανωνύμου από πέρυσι:

      "Πρώτον. Απάντηση στο ερώτημα *Για ποια πατρίδα να πολεμήσω*
      Η πατρίδα δεν είναι αυτό το ψευτορωμέικο. Πατρίδα δεν είναι οι πολιτικάντηδες με ηθική ύαινας που λυμαίνονται τον τόπο τόσα χρόνια. Πατρίδα δεν είναι οι 30 ολιγαρχικές οικογένειες που κυβερνούν από τα παρασκήνια μέσω τραπεζών, καναλιών, χρηματοδότησης κομμάτων, αθλητικών ομάδων κοκ. Πατρίδα δεν είναι το σύστημα που σε κατέστρεψε. Η πατρίδα είναι θύμα όλης αυτής κομματικής και πλουτοκρατικής τυραννίας. Η πατρίδα είναι σκλάβα όπως και συ συμπατριώτη. Πατρίδα δεν είναι τα όρνεα των ολιγαρχικών κλικών που σου τρώνε τις σάρκες. Η Ελλάδα και ο απλός λαός της είναι τα αθώα θύματα μίας σάπιας ολιγαρχίας.

      Πατρίδα είναι ο απλός λαός. Η Φυλή μας. Πατρίδα είσαι εσύ, Πατρίδα είναι η οικογένεια σου, ο Θεός σου, ότι αγαπάς. Πατρίδα είναι η λίγη ελευθερία που έχεις και η πολλή ελευθερία που πρέπει να διεκδικήσεις από τους ανθέλληνες. Η αληθινή πατρίδα είναι η αιώνια Ελλάς. Το μεγαλείο, ο πολιτισμός και το φως στον κόσμο. Αυτό που σε κάνει περήφανο. Η κληρονομιά που θα ήθελες να αφήσεις στα παιδιά σου περήφανος. Πατρίδα είναι το ενσαρκωμένο ιδανικό σου στα μάτια των παιδιών σου. Η αληθινή πατρίδα είναι τα χιλιάδες χρόνια ηρωικών ελληνικών γενεών, η ιερή παράδοση της ορθοδοξίας, το αιώνιο σπαρτιατικό πνεύμα του ηρωισμού. Πατρίδα είμαστε όλοι εμείς. Αν τίποτα από όλα αυτά δεν σε κάνουν πείθουν ότι πρέπει να δώσεις αγώνα για τα εθνικά και λαϊκά δίκαια τότε πως εσύ περιμένεις και έχεις απαίτηση άλλοι να πολεμάνε για σένα;

      Δεύτερον. *Τι έκανε η πατρίδα για σένα;*
      Η Ελλάδα σου έδωσε ζωή. Η Ελλάδα σου έδωσε γλώσσα να μιλάς, Η Ελλάδα σου έδωσε την μεγαλύτερη εθνική ιστορία. Η Ελλάδα σου χάρισε την πλουσιότερη πολιτιστική κληρονομιά . Η Ελλάδα σε ευλόγησε με την καθαρότερη περηφάνια. Η Ελλάδα γέννησε ότι αγαπάς. Η Ελλάδα έφερε στον κόσμο τα παιδιά σου, τους γονείς σου, τους φίλους σου.

      Οι εχθροί της Ελλάδας ακόμα και αν αυτοαποκαλούνται έλληνες και αρκετές φορές και πατριώτες είναι αυτοί που χτυπάνε ότι αγαπάς. Οι εχθροί της πατρίδας είναι αυτοί που σου στερούν όλα αυτά για την έλλειψη των οποίων αγανακτείς. Όλα όσα στερούν από εσένα τα στερούν από την Ελλάδα, τα στερούν από τον λαό της. Στα στερούν ακριβώς επειδή είσαι Έλληνας. Πολέμα να απολαμβάνουν μία μέρα όλα τα ελληνόπουλα ελευθερία. Πολέμα να απολαμβάνουν μία μέρα όλα τα ελληνόπουλα αξιοπρέπεια, και δικαιοσύνη. Πολέμα για να μην στερηθούν τα παιδιά σου και τα παιδιά της Ελλάδος άλλο αυτό που τα καθάρματα στερούν από εσένα.

      Τρίτον. *Η ονείρωξη της φυγής*
      Αν γίνει πόλεμος μία μέρα, αν επέλθει οριστική οικονομική κατάρρευση, αν συμβεί οποιαδήποτε έκτακτη κατάσταση στην χώρα μας θα φύγεις. Σεβαστό. Προσπερνάμε την καθόλα μη ρεαλιστική δυνατότατα να μπορεί κάποιος να φύγει σε μία τέτοια κατάσταση. Σε ρωτάω αδελφέ μου. Ποια χώρα ,ποιος λαός θα ανοίξει τις αγκάλες του για σένα; Ξύπνα καημένε ραγιά .Αυτήν η μικρή χιλιοπροδομένη πατρίδα είναι ότι έχεις και δεν έχεις. Αν χάσεις αυτήν την πατρίδα δεν θα βρεις άλλη. Δεν υπάρχουν πατρίδες ευκαιρίας. Ακόμα οι ΗΠΑ η άλλοτε «πατρίδα των απάτριδων» έχει κρεμάσει την ταμπέλα πλήρες απέξω. Πιο κράτος νομίζεις αλήθεια θα ενθουσιαστεί με την αίτηση να δεχτεί ένα άτομο που στα δύσκολα εγκατέλειψε την αληθινή του πατρίδα;

      Η μόνη ρεαλιστική λύση για να προστατέψεις όσους αγαπάς είναι να δώσεις αγώνα. Είτε αγώνα ιδεολογικό ,είτε αγώνα πολεμικό για να σώσεις, την μία και μοναδική σου πατρίδα από ότι την απειλήσει. Και αν σιχαίνεσαι την υπάρχουσα κατάσταση τότε πολέμα τη αντί να μυξοκλαίς. Αγωνίσου αντί να γκρινιάζεις και να υποτάσσεσαι. Μην παραβλέπεις ότι στα αρνητικά της χώρας μας έχεις και εσύ την μικρή σου συμβολή τόσα χρόνια. Καμία αλλαγή στην χώρα, καμία αλλαγή στην ζωή σου δεν θα έρθει αν δεν πολεμήσεις. Ακόμα και οι πατρίδες των άλλων που ζηλεύεις αρκετές φορές είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιων αγώνων, θυσιών, πόνου και προσπάθειας."

      Διαγραφή
    2. 09.09....φιλε καπου διαβασα, μαλλον στον Καζατζακη ,και στο μεταφερω....'''' ΕΧΕΙς ΕΥΘΥΝΗ...δεν πολεμας πια μοναχα τη μικρη ασημαντη υπαρξη σου,εισαι μια ζαρια οπου για μια στιγμη παιζεται η μοιρα του ΣΟΓΙΟΥ σου'''....οποτε μη ξαναπεις για ποια Πατριδα να πολεμισω....μην καταδεχεσαι να ρωτας...θα νικησουμε;;;θα νικηθουμε;;;ΠΟΛΕΜΑ...μη σε παιρνει απο κατω,δεν εισαι μονος σου...Σουλα

      Διαγραφή
    3. Σωστή η Σούλα!
      Σούλα μου μού θύμισες και αυτήν εδώ την ανάρτηση:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/02/blog-post_16.html

      Διαγραφή
    4. το θυμαμαι Κωστα ,αλλωστε η Ποπη ειναι πολυ καλη μου φιλη...Σουλα

      Διαγραφή
    5. ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΘΑΜΕΝΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ,,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.,,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ,,,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ,,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,,,ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΜΕΘΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ,ΝΑ ΑΓΩΝΗΣΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ Η,ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ,,,,,,,,

      Διαγραφή
    6. Δυστυχως ταυροκωστα ειναι λιγοτεροι. Υπολογιζω γυρω στα 2.5 εκ (το συνολο των διαδηλωτων για τη Μακεδονια). 2.5 εκ στα 9.5 εκ των ελληνοφωνων πλας τα 3 εκ των εποικων ειναι 1 στους 5 με τασεις μειωσης.
      Αυτα σε αντιθεση με τους γκριζους λυκους που εχουν 10 εκ μελη!!!! μονο στη τουρκια

      Διαγραφή
  2. Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΓΕΜΙΣΕ.....
    ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ,ΤΟ ΣΚΑΤΟ ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΗ ΠΩΣ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ,ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΗ ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΡΑΒΔΙ.
    ΧΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ,ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ ,ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΈΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΑΑΑΑΛΙΣΤΑ.
    ΕΙΠΑΜΕ :
    ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΦΡΑΜΙΕΣ ,ΤΑ ΠΑ Ι ΔΙΑ ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΟ ΟΥΡΕΣ ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ.
    ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ :
    ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΣΎ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ.
    Ε ,ΑΦΟΥ ΤΑ ΘΕΛΗ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ,ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ,ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.
    ΚΥΤΤΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ,ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΓΟΦΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ,ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ,ΣΤΗΝ ΈΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ ,ΤΙ ΣΑΣ ΗΛΘΕ.
    ΜΗΔΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΗ ,ΜΗΔΕ Η ΚΕΦΑΛΗ ΣΑΣ ,ΜΗΔΕ Η ΟΥΡΑ ΣΑΣ.
    ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
    ΣΣΣΣΣΝΝΝΝΤΤΤΟΟΟΟΥΥΥΒΒΒ , ΑΝΆΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΞΩ ΠΕΡΑ.
    ΕΞΑΥΛΩΣΗ.
    ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΦΩΤΗ !.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ.
    ΡΕΜΑΛΙΑ !.
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΠΟΛΛΑΠΛΑ ,ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΑ ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΑΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
    ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
    ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
    ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΞΑΥΛΩΘΗ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ .
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ.
    Η ΓΚΕΣΑΡΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΣΚΑΤΟ ΧΟΥΧΛΟΥΜΠΟΥΧΛΟΥ ΚΟΥΝΗΘΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,ΘΑ ΤΟ ΑΦΑΛΟΚΟΨΟΥΜΕ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΕΛΑΤΕ ;
    ΜΜΜΜΜ...ΚΑΛΑ.....
    ΕΙΠΑΜΕ !.
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστομαχε, νομιζω οτι η παρασταση ξεκινησε και χρειαζομαστε επειγοντως εκεινους τους κορσεδες γελιου!!! Η τηλεοραση αρχισε, με δηθεν χιουμοριστικο τροπο, να δειχνει στα γιδια, με ποιο τροπο, τους κοροιδευε τοσον καιρο!!! Σε ρεπορταζ του Αντ1, στην εκπομπη του Παπαδακη, ο δημοσιογραφος του εξωτερικου ρεπορταζ, βρισκεται στην Πεντελη, για να καλυψει την επελαση του χιονια και δειχνει τον χιονοςτρωμενο δρομο με το υψος του χιονιου , γυρω στο μιςο μετρο, οταν τον ρωτανε για το υψος του χιονιου τοτε για χαρη αστεισμου πεφτει στα γονατα και αρχιζει να περπαταει δηθεν ( με τα γονατα) , με το χιονι να του φτανει σχεδον στο στηθος και ο Παπαδακης του θυμιζει ενα παλιοτερο ρεπορταζ, που παλι ειχε "υπερβαλλει", ξεγελωντας το κοινο!!! Το ιδιο μεσημερι στις ειδησεις, προβαλλουν το ιδιο ρεπορταζ του πρωινου, με την διαφορα οτι το ρεπορταζ ξεκιναει δειχνοντας τον ρεπορτερ απο το σημειο που αρχιζει να περπαταει στα γονατα και φαινεται οτι το υψος του χιονιου ειναι 1,5 m στην Πεντελη!!! Το ιδιο βραδυ, στις ειδησεις παλι δειχνουν το ιδιο ρεπορταζ, με την διαφορα οτι αναφερουν οτι προκειται για το κεντρο!!! Μετα απο ολα αυτα ο Αντεννα ζητησε συγνωμη για το λαθος!!! Τωρα ποσα γιδια απο αυτα που βλεπουν το καναλι, καταλαβαν τι τους ειπαν και γιατι τους ζητησαν συγνωμη, αν με ρωτας πιστευω, ελαχιστα, οπως τοτε , στην πρωτη καραντινα οταν ειχε ομολογησει ο Τσιοδρας, για τα θυματα απο και με κουραδοιο και σχεδον κανεις, δεν το καταλαβε!!! Μετα απο ολα αυτα πιστευω, οτι τα καναλια, εχουν παρει εντολη σιγα σιγα ν' αρχισουν να μεταδιδουν τ' αληθινα γεγονοτα!!! Ανοιξτε τις τηλεορασεις και βαλτε κορσεδες γελιου, γιατι ολη η Ελλαδα, θα γεμισει γουρλοματηδες, σαν τον πρωθυπουργο της, τον παλαι ποτε, Μπισκατακι!!!

      Διαγραφή
    2. Ψεμματα για τον χιονια και στον Σκαι!!! Ξεκινησαν τα παρατραγουδα!!!

      Διαγραφή
    3. Το βιντεο που δειχνει, ολες αυτες τις γελοιοτητες στο καναλι yt mr gnosi2go!!!

      Διαγραφή
    4. Βούλα μου ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα, που μού έμαθες την ύπαρξη του mr gnosi.

      Διαγραφή
    5. Με τον γονατιστό @αλάκα, έχουμε γίνει (δηλ.τα κανάλια μας) ρόμπα σε όλο τον πλανήτη. Το δείχνουν Ευρώπη και Αμερική.

      Διαγραφή
    6. Ο mr gnosi, αν και προερχομενος απο το καναλι του Καρατζαφυρερ, κανει αρκετα καλα βιντεο (οπως καποιο απο τα αμεσως προηγουμενα που αναφεροταν στον Λιγναδη -Μαρκουλακη- Σταρ και τη σχεση μεταξυ τους, πρεπει να το δεις), αλλα καποια σχολια του τα σβηνουν η τα σβηνει μονος του!!!

      Διαγραφή
    7. Χμμ.. μπορεί να σβήνει αυτά που λένε πολύ παραστατικά το "πώς το τρίβουν το πιπέρι".. 🤣

      Διαγραφή
  3. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έχουν απαντήσει στο ερώτημα τι είναι η πατρίδα:
    Είναι ο τόπος που βρίσκονται οι τάφοι των προγόνων μας.

    Απλά και κατανοητά. Τώρα όποιος μπορεί να αφήσει τον τάφο των γονιών του να το αφοδεύσουν οι επενδυτές, σκ@τ@ στη μούρη του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hot spot ή Στρατοπεδα Συγκεντρωσεως;
    Εκτος και το προνομοιο αυτο το 'χε ΜΟΝΟ ο Χιτλερ με τους εβραιους.
    Τα υπολοιπα ειναι "Hot spot" και "ξενωνες φιλοξενιας".
    Πως λεμε γκεϊ και οχι πουστης;
    Lock down και οχι μαντρωμα;
    Click away και οχι μπακαλης με το δελτιο;

    Μην υποκυπτετε στα νεοταξιτικα των βοθροκαναλων με τα οποια σας τριβελιζουν το μυαλο καθημερινα.
    Χρησιμοποιειτε την πανεμορφη Ελληνικη Γλωσσα που μαθατε


    ΥΓ
    Το "για ποιον θα πολεμησω" σηκωνει ΜΕΓΑΛΗ κουβεντα.
    Ο Καζατζακης δεν ειχε γνωρισει Μητσοτακηδες, Φωφες, Κουτσουμπες, Αντρεηδες, Καραμανληδες και Τσιπρες τοτε.
    Κατα την γνωμη μου πρωτα περνας απο τα κεντρικα και καθαριζεις ΟΠΟΙΟΝ βρεις απ τα σκατοσογα μπροστα σου και μετα πολεμας τον Τουρκο. Εκτος κι εχουν προλαβει να λακησουν στην Αιγυπτο με τις πουτανες τους και τα μουλικα τους για να ξαναρθουν να κυβερνησουν, οταν πια εσυ θα 'χεις απελευθερωσει την Ελλαδα με το αιμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός!

      Αντί "flat-earther", "πλακουτσογήινος" (πολύ μού άρεσε όταν το άκουσα). Αντί να λέμε "είσαι sexy" μπορούμε να πούμε "είσαι αξιογ@μητη"(Μην πέσετε να με φάτε κυρίες και δεσποινίδες, Γιατί; το "sexy" δεν είναι τόσο προσβλητικό;).

      Φαντασία έχουμε, ας αρχίσουμε τις λεξιπλασίες, κατά προτίμηση επιθετικούς προσδιορισμούς των απανταχού τυράννων μας. Στον πόλεμο ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η χρήση αστεϊσμών.

      Διαγραφή
    2. Ή να κάνουμε πιο λόγιες ή αρχαιοπρεπείς μερικές βρισιές που τους ενοχλούν. Π.χ. παλαιοκίναιδοι αντί για παλιόπ@@στες 🤣

      Διαγραφή
    3. Μεροκαματιαρης φτωχος ανθρωπος ο πατερας και τον πιανει ο γιος του και του λεει:
      -Πατέρα είμαι γκε'ι'
      -Δεν μου λες παιδι μου. περισσοτερο οι γκε'ι' δεν ειναι που γινονται πλουσιοι και διασημοι στη μοδα στο τραγουδι στο σινεμα στην διαφημιση κ.λοιπα;
      - Ναι πατερα.
      - Ε τοτε παιδι μου εσυ δεν εισαι γκε'ι'. Φτωχομπινες παλιοπ**στας εισαι!

      Διαγραφή
  5. Τα κανάλια στην Ελλάδα δεν είναι ελληνικά, είναι παραρτήματα πολυεθνικών ρ/τ δικτύων,
    του ομοφυλόφιλου παιδοβιαστη Αλαφούζου είναι παράρτημα του αγγλιτσικου sky news,
    του Αζέρου χολέρα κανίβαλου βαρδασκοτσολι είναι παραρτηματα του nbc
    οι κρατικές χαβουζοκανάλες του bbc
    Άπαντα ελέγχονται από την σατανομασονια

    ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΝΑΠΟΔΡΑΣΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΣ Ο ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΗΛΟΡΕΖΙΛΕΜΑ ΤΟΥΣ
    ΤΑ ΦΟΡΜΑΤ Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η ΤΥΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΙΚΑ ΥΠΟΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΝΕΠΩΣ ΡΕΖΙΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΥΝΧΡΟΝΩΣ ΟΙ ΦΤΗΝΟΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ
    ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΥΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστί, πάντων δε βασιλεύς. Και τους μεν θεούς έδειξε, τους δε ανθρώπους, τους μεν δούλους εποίησε, τους δε ελευθέρους.

    Ηράκλειτος, 544-484 π.Χ.

    Mόνον ευδαίμονα, έφη τον ελεύθερον, εκείνον νομίζω τον μήτε ελπίζοντά τι μήτε δεδιότα.

    Ο μόνος ευτυχισμένος είπε [ο Δημώναξ] θεωρώ ότι είναι ο ελεύθερος, εκείνος που ούτε ελπίζει ούτε φοβάται κάτι.

    Δημώναξ, 2ος αιών μ.Χ.

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η οποια ενοπλη συγκρουση που τυχον θα θελησουν να μας εμπλεξουν θα ειναι για να μειωθουν οι πατριωτες και φιλοτιμοι Ελληνες (αφου θα ειναι οι πρωτοι που θα σπευσουν και πιθανως θα σκοτωθουν) και για να εχουν αλλωθι οι πωλητικοι να εκποιησουν οτι διαφορετικα δεν θα μπορουσαν. Οτιδηποτε εξω απο την πορτα του σπιτιου μου "κειται μακραν". Τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάλλον μας δουλεύεται.
    Εντάξει δεν μας δουλεύεται αλλα θέλετε να μας εμψυχώσετε.
    Κατανοητό ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΠΙΑ.
    Οσο για αυτούς που λένε πολέμα και μην ρωτάς , για ρωτήστε τους.
    Τι να μην ρωτάω;
    Εχουμε λοιπόν και λέμε.

    Σήμερα όσους αγωνίστηκαν το 1821
    ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ
    τους ονομάζει το ψευτορωμέικο που κυβερνά
    ΚΑΙ η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ, ως σκοταδιστές.

    Σήμερα όσους αγωνίστηκαν ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    ενάντια στους Ιταλούς Γερμανούς κατακτητές ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από την ιδεολογία των Ιταλών Γερμανών , δηλαδή πολέμησαν τον κατακτητή και όχι την ιδεολογία του
    τους ονομάζει το ψευτορωμέικο που κυβερνά
    ΚΑΙ η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ , ως φασίστες.

    Σήμερα όσους πολέμησαν για να κρατήσουν ζωντανά τα Ιερά και τα Οσια του γένους των Ελλήνων , το αρχαίον κάλος, Εικόνες, Αγιάσματα, Ναούς, εικονοστάσια, Επιταφίους, όλα όσα μας εκληροδότησαν οι πατέρες μας, όσους πιστεύουμε στην συνέχεια του Ελληνισμού που περνά υποχρεωτικά μέσω της ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ Βυζαντινής αυτοκρατορίας ,
    τους ονομάζει το ψευτορωμέικο που κυβερνά
    ΚΑΙ η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ,
    ως εβραιοχριστιανούς που δολοφόνησαν 6 η 66 η 666 εκατομμύρια Ελλήνων.

    Θα μπορούσα να γράψω πολλά για την συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων οι οποίοι για μια αυξησούλα η αυξησάρα στο δημόσιο , έγιναν ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ , οι οποίοι ούτως η άλλως πολεμούν όσα οι Ελληνες αγαπούν , αλλά δεν θα το κάνω.

    Εφόσον λοιπόν η συντριπτική πλειονότητα ων Ελλήνων ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ,
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ . ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ …

    Μέχρι να εξοντωθεί το ψευτορωμέικο και
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ* , η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων που
    ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ,
    ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ!

    Υ.Γ.
    *Αναγνωρίζοντας πως δεν φταίνε, θύματα είναι που μόνο το έλεος Του Τριαδικού Θεού μας μπορεί να τους γλιτώσει απο την βέβαιη σφαγή , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΓΩ.
    ΕΜΕΝΑ , ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΝ
    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ!
    ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ ΠΩΣ ,
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ.
    (Για τα χλωρά που θα καούν μαζί με τα ξερά τα έχουμε ξαναπεί...)


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και για όσους απορούν με το
    "ΚΑΙ η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ"

    ας παρακολουθήσουν το παρακάτω.
    Αν και δεν χρειάζεται , τα σχόλια σε όσους ιστότοπους
    μας λένε "μην ρωτας εάν θα κερδίσεις..."
    φανερώνουν την αλήθεια.
    Πότε αυτοί οι ιστότοποι παρουσίασαν ΤΗΝ ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    Μαυροθάλασσα Σερρών. Δείτε πώς ενοχλούνται οι γραικύλοι νεογενίτσαροι από τήν αλήθεια τών λόγων μας.
    https://www.brighteon.com/ca381a94-4d5b-4daa-9829-9e0653c4c0d7

    Πότε;
    ΠΟΤΕ!
    Για αυτούς τους ιστοτόπους ακόμα και σήμερα που όλα είναι στο φως
    ο Μεταξάς είναι φασίστας
    ο συμμοριτοπόλεμος είναι εμφύλιος
    ο Παπαδόπουλος εγκάθετος των Αμερικανών και της πλουτοκρατίας
    και ακόμα και ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ στο βρωμερό σιχαμένο στόχαστρο τους.

    Ευτυχώς πολλούς απο αυτούς τους πατριωτικούς ιστοτόπους οι Ελληνες τους
    κατατάξαμε εκεί που αξίζουν.
    ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑ ΝΟΟΥΝ, Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ (η μήπως κάτι άλλο;),
    ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΘΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.
    Πέφτουν και ξαναπέφτουν , μέχρι τελικής πτώσεως.
    Και έπεται και συνέχεια, ΩΣ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός, σωστότατος!
      Το βίντεο αυτό τα λεει όλα για την σημερινή μας κατάντια.
      Ο Αγγελάτος στην χθεσινή του εκπομπή από το Τάρπον Σπρινγκς είπε άλλη μια φορά ότι είναι μια υποδουλωμένη κομμουνιστική χώρα η Ελλάς. Τα μάτια πού είναι απέξω βλέπουν καθαρότερα.

      Διαγραφή
  10. Παρτε και δυο βιντεακια δωρο να πανε κατω τα φαρμακια!!! Απο το diaskedazo gr
    1). Αυξηση των κρουσματων αφου θα παραμεινουμε στο σπιτι
    2). Προσοχη: Εμβολιαστηκε προσφατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Στρατόπεδο Καρατάσου δεν είναι hot spot. Το πώς και γιατί και από ποιον φτιάχτηκε αυτό το σκηνικό με την σημαία θα ήταν ενδιαφέρον να μαθευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κωστα δεστο οπωσδηποτε!
    https://www.thegatewaypundit.com/2021/02/mike-lindell-bannon-war-room-absolute-truth-film-seen-10-million-people-friday-release/

    ΑπάντησηΔιαγραφή