«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

ΠΟΜΑΚΟΙ ΘΡΑΚΗΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ» (βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: να μην ξεχνάμε και το κομμούνι τσίπρα, προκάτοχο του κομμουνιού κούλη, ο οποίος είχε πετάξει έξω από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, την Σαμπιχά Σουλεϊμάν, Ελληνίδα ρομά, η οποία υποστήριξε σθεναρά τον αγώνα ρομά και πομάκων μουσουλμάνων της Θράκης να μην χαρακτηριστούν τουρκική μειονότητα, αλλά να παραμείνουν Έλληνες πολίτες.


 https://www.youtube.com/watch?v=pp06XIXVbX0&feature=emb_title


 

 



12 σχόλια:

  1. Είχα δύο παιδιά στον στρατό Πομάκους. Ξανθοί και γαλανοματηδες. Το φιλότιμο που είχαν, η καλοσύνη τους, η ευγένεια και η απλότητα τους σε σκλάβωναν. Γνήσιες ψυχές φωτεινές Ελληνικές. Τι κι αν είναι μουσουλμάνοι; Βλέπω και τους "Ορθόδοξους" πόσο σκοτοψυχοι κατάντησαν.
    Αυτοί κρατάνε την Θράκη Ελληνική.
    Αυτοί κρατάνε Ελλάδα. Οι Πομάκοι ή Αγριάνες. Το επίλεκτο σώμα των τοξοβολων του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

    Ραχμάν και Μπιλάλ, να είστε καλά όπου κι αν βρίσκεστε...

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας οψονται αυτοι οι λεχριτες και λεχριτισες της Αθηνας που διωξανε απ τα πομακοχωρια αυτη την ΗΡΩΪΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ

      https://www.youtube.com/watch?v=O0TSNFl0PLE

      Διαγραφή
    2. Η Χαρά Νικοπούλου να δεις! ...Τί λάσπη της έριξαν για να την βγάλουν από τη μέση. Λάσπη για να την ρίξουν στα μάτια των πατριωτών και ελληνορθοδόξων. Τί μασώνα την είπαν, τί δωδεκαθεΐστρια τί τί.. Μάλιστα μάσησαν όλα σχεδόν τα πατριωτικά μπλογκ, αλλά ο Διόδοτος όχι.

      Διαγραφή
    3. Έτσι ακριβώς Κώστα και μπράβο σου.
      Και επίσης είχε δεχθεί επίθεση ξυλοδαρμού αν θυμάμαι καλώς,
      με σπασμένο χέρι. Άξια επάξια Ελληνίδα.

      Διαγραφή
  2. Φέϊς κοντρόλ άπαντες πρίν μπουν στα κόμματά τους.
    Αν δεν είναι εκβιαζόμενοι ούτε την πόρτα της βουλής δεν βλέπουν
    Φαίνεται άσχετο αλλά δεν είναι
    Ρίχτε μια ματιά:https://www.youtube.com/watch?v=oaA_kdyri1U&feature=youtu.be
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι μιλάνε όσοι θέλουν την ευημερία:
    https://www.youtube.com/watch?v=9wpKCvvdKFI
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δικηγορος αυτος (βιντεο που παρεθεσε ο/η σχολιαστης Αστιλλαις) λεγει την αληθεια αλλα κρυβει μερος της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
      Μιλαει συνεχως για τα media αντι να λεει "οι εβραιοι".
      Διοτι οι εβραιοι ειναι ιδιοκτητες αυτων των ....media, που ψευδονται παραποιωντας την αληθεια υποκινοντας μισος και διχασμο μεταξυ των αμερικανων, οχι μονο στις ΗΠΑ αλλα ΚΑΙ στην Ελλαδα ΚΑΙ στην Ευρωπη ΚΑΙ στη Αυστραλια ΚΑΙ στον Καναδα ΚΑΙ ολουθε.
      Σε χωρες που δεν ειναι ιδιοκτητες οπως στην μεσοδυτικη Ασια απλα τις βομβαρδιζουν.
      Τωρα θα με ρωτησει καποιος:
      Μα καλα, το ταδε καναλι στην Αθηνα ειναι εβραϊκης ιδιοκτησιας;
      Ας μην ακολουθησει την δεδομενη γραμμη που 'χουν δωσει οι εβραιοι σχετικα με την "νεα ταξη πραγματων" και θα δεις που θα παει το καναλι κι ο ιδιοκτητης του μαζι.
      Γιατι νομιζετε τσιριζει η CIA/ΜΙΤ καθε μερα με κεινο το σιδερωμενο κιτρινο μαλλι, για το κινεζοϊο; Την πηρε ο πονος για την υγεια των Ελληνων λετε; Ή εχει παρει γραμμη απ' τα κεντρικα οτι τα θεματα του κεντρικου δελτιου θαναι ΜΟΝΟΝ τρια: Τραμπ-Κινεζοϊος-Ερντογαν.
      Παραμενουνε τρια ακομα και τωρα που "εφυγε" ο Τραμπ αλλα μας πλακωσε το χιονι.
      Οι λαθρο δεν την απασχολουν ουτε το οτι οι Ελληνες πεινανε. Ας πανε να κοψουν τον λαιμο τους.

      Διαγραφή
    2. "Μιλαει συνεχως για τα media αντι να λεει "οι εβραιοι".":
      Πολύ καλά κάνει και ΔΕΝ το λέει! Γιατί υπάρχει και ο αντιρατσιστικός νόμος!
      Είναι δημόσιο πρόσωπο και μάλιστα δικηγόρος και χρειάζεται διπλωματία στους χειρισμούς των υποθέσεων που αναλαμβάνει!
      Όλοι τα γνωρίζουμε και άλλο είναι να γράφονται σαν σχόλια σε ιστοσελίδα και άλλο να γίνονται δηλώσεις δημοσίως.
      Θα ακύρωνε τον εαυτό του και το έργο του.
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. Καλη μου Αντιγονη* στο χωριο μου λενε "στερνη μου γνωση να σε 'χα πρωτα"
      Αυτο που επαναλαμβανω κατα καιρους ειναι οτι ο κοσμος ΔΕΝ πρεπει να φοβαται του ιους, μεταξυ των οποιων και τον ιουδαιοϊο.
      ΙΔΙΩΣ τον ιουδαιοϊο.
      Θα το επαναλαβω και ΕΔΩ.
      ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΑΨΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ.
      Ο δικηγορος αυτος προσπαθει ο καψερος, αλλα παραλληλα κοιταει και το επαγγελματικο του μελλον, οποτε καλυτερα θα ηταν να σιωπησει αν δεν το παει μεχρι το τερμα, μεχρι το κοκκαλο που λεμε εμεις οι επαρχιωται.
      Αλλοιμονο μας αν σε ενα κακουργοδικειο ο προεδρος παρα τα αποδεικτικα στοιχεια ενοχης, αθωωσει** τον κατηγορoυμενο για δολοφονια επειδη ειναι λεει....Κινεζος για να μην χαρακτηριστει "ρατσιστης".
      Αληθεια ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ η λεξη "ρατσα" με ολα τα παραγωγα της;
      Διοτι η ρατσα απ’ οτι ξερω απ το Δημοτικο, αφορα τα σκυλια τα γατια τα αλογα που εγω προσωπικα ως φιλοζωος τα αγαπω ολα.
      Διοτι οι ανθρωποι διακρινονται σε φυλες και οχι σε ρατσες.
      Κι εκεινο το "θα ακυρωνε το εαυτον του και το εργο του" αν ελεγε τον εβραιο-εβραιο δεν το καταλαβαινω, ή μαλλον μ’ αυτην την φραση σου απλα αποδεικνυεις τα οσα λεγω.

      * Νομιζω οτι παλι ειχες στραβωσει με κατι που ειχα σχολιασει προ καιρου οταν καποια Μπεκατωρου βγηκε κι ειπε δημοσιως οτι .....πριν εναν αιωνα "καποιος με βιασε παρα την θεληση μου" 22 χρονων γυναικα τοτε, αντι να του κοψει ενα χαστουκι κι εχει γινει της Ποπης απο τοτε με μια σημερινη λουγκρα να μας λεει οτι τον βιασαν στα 15 του αλλα απο τοτε "λατρεψε το αθλημα" και εγινε πρωταθλητης.

      ** Βεβαια εχει συμβει το ακρως αντιθετο σε δικαστηρια, να κατηγορουνται αθωοι ανθρωποι ως εγκληματιες και να καταδικαζονται σε πολυετεις καθειρξεις φοβουμενοι οι δικαστες, μην τους πουν φασιστες και ναζι και δεν τους προβιβασουν στα ανωτατα κλιμακια του Υπουργειου Δικαιοσυνης.
      Αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια που θελει ψυχαναλυση απ τους ειδικους της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ επιστημης και ουχι απο εμμισθες λεχριτισες οπως η κυρα-Γιαννα απο την Μανδρα η οποια χθες εκοπτετω και υπερμαχετω υπερ του Τεκμηριου της Αθωωτητος του ηθοποιου-σκηνοθετη παρακαλω.
      Υπερμαχος του τεκμηριου αθωωτητας η κα Γιαννα στην προκειμενη περιπτωση.
      Σε αλλες περιπτωσεις ;;;;;;;;;; Μεσα. Εγκληματικη συμμορια. Τοπε κι ο Νοστραδαμος.
      Αυτα και την καλησπερα μου

      Διαγραφή
    4. Γράφεις ανώνυμα, οπότε δεν ήξερα σε ποιόν "είχα στραβώσει"!
      Όταν σου απάντησα τότε ήταν μόνον η μπεκατώρου, ήταν συμπαθής και νόμιζα ότι ήταν μιά μεμονωμένη περίπτωση, και νόμιζα ότι έλεγε αλήθεια, όμως μετά που δημιουργήθηκε το τσουνάμι "αποκαλύψεων" και την συγκεκριμένη την δέχθηκε η κατίγκω, στέλνοντας μήνυμα ότι το τεκμήριο της αθωότητας το γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της, τότε θύμωσα!!!
      Έγινα έξαλλη! Κατάλαβα ότι ήταν υποκινούμενο όλο το σκηνικό και ειδικά με την πρώην γκόμενα του Καρβέλλα που την "παρενόχλησαν" στα 36!!! Άνετα θα μπορούσε να συγκριθούν κάποιες από αυτές με τον τσατσόπουλο που "πήγε με την μισή Αθήνα" ή τον Σπαλιάρα και στα γεράματα τους να θυμηθούν παρενοχλήσεις...
      Δεν ξέρω πιά τι είναι αλήθεια και τι όχι, σχετικά με αυτά που λέγονται, γιατί γονείς δεν είχαν (όσοι ήταν τότε ανήλικοι) να ζητήσουν βοήθεια και όσες ήταν ενήλικες δεν το είπαν στον σύντροφο να πάει να τους πλακώσει στο ξύλο;
      Λόγω της αναδουλειάς σκέπτονται ότι μπορούν να τους "φάνε" κάποια λεφτά σαν αποζημιώσεις για τις δήθεν παρενοχλήσεις, γιατί όλο συμπτωματικά όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν περιουσία.
      Θυμάμαι στα πρώτα χρόνια των τηλε-εισαγγελέων είχε βγει 1 βλαμμένη και κατηγόρησε τον άντρα της ότι βίαζε την κόρη τους!!! Στην τηλεόραση και όχι στην εισαγγελία! Ο άνθρωπος αυτοκτόνησε αφήνοντας σημείωμα "είμαι αθώος"...Η δημοσιογράφος (η ράγιου) ήταν υποψήφια με την ΝΔ! Αποδείχθηκε μετά ότι έλεγε ψέματα! Δεν τιμωρήθηκε ούτε αυτή, ούτε η δημοσιογράφος!
      Για τον δικηγόρο, νομίζω ότι λέει όσα μπορεί γιατί οι καιροί είναι πολύ επικίνδυνοι και κινδυνεύει όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και σωματικά, επειδή τα ελληνικά δικαστήρια είναι μεγάλη υπόθεση ... [μνημόνια βγήκαν συνταγματικά, αλλά για το Νουρ όλοι αθώοι, αλλά 68 άνθρωποι με ψευδομαρτυρίες είναι εγκληματική οργάνωση και πήγαν φυλακή: οπότε όσοι αντιδράτε θα πάθετε τα ίδια, αλλά στις Σκουριές το σεληνιακό τοπίο δεν πειράζει τους δικαστές, και στο Μάτι δεν έφταιγε κανείς, ούτε για την Μάνδρα, ούτε για την λίστα λαγκάρντ, ούτε διώκονται πωλητικοί, δημαρχαίοι κ.λ.π. γιατί τα δικά τους αδικήματα παραγράφονται στα 2 χρόνια και... και..]
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    5. Αντιγονη μεσες ακρες συμφωνουμε.
      Ο λογος του προηγουμενου σχολιου μου ηταν να αφυπνισω ΚΑΙ τους αδαεις που πιθανον να το διαβασαν.
      Το σχολιο σου/απαντηση επικεντρωνεται περισσοτερο στην προ αμνημονευτων χρονων "βιασθεισα" παρα στον δικηγορο.
      Επιμενω στο οταν καποιος φοβαται να πει ή να κανει κατι δημοσιως για το καλο ολων μας, να κατσει σπιτι του.
      Εξ αλλου εκει εστιαζεται και η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ επιτυχια του ιουδαιοϊου.
      Στον φοβο.
      Εχεις αναρωτηθει ποτε σου ...μα γιατι υπαρχει "νομος" κατα του αντισιμητισμου* σχεδον σε ολη την Ευρωπη και δεν υπαρχει νομος κατα του ανθελληνισμου ή κατα του αντι-ιταλισμου, αντι-γερμανισμου κλπ κλπ;
      Εδω πρεπει να τονισω οτι αγκαλια με τον ιουδαιοϊον παει και ο ιος της υποκρισιας ο οποιος ειναι σχεδον υϊος του ιουδαιοϊου.
      Οι εβραιοι οπως θα ξερεις ειναι πρωταθλητες δικαιωματακηδες.
      Ολοι εχουν δικαιωματα απο την "μειονοτητα" των δολοφονων της 17 Νοεμβρη μεχρι τις πρασινοκιτρινες καργιες της Ανω-Βολτα. Κι εκει που βγαινουν πρωτο τραπεζι-πιστα στις φυλλαδες τους και στα πορνοκαναλα τους και υπερμαχονται των δικαιωματων των ..ας πουμε μουσουλμανων, στην καβατζα στελνουν αλλους να τους βομβαρδισουν στις πατριδες τους. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΑ.
      Ή ενα πιο καραμπινατο παραδειγμα: Οι εβραιοι ξεκινησαν τα περι θηλυκης υπεροχης, δικαιωματα γυναικων, ισοτητες και αλλα κουραφεξαλα.
      Και ομως!
      Οι ιδιοι ειναι οι ιδιοκτητες της πορνοβιομηχανιας. ΟΛΗ η παγκοσμια πορνοβιομηχανια ειναι στα χερια των εβραιων.
      Αυτοι που εξαγοραζουν, με προθεση να βιασουν την αθωα ψυχη ενος παμπτωχου κοριτσιου μπροστα στις καμερες για να τις μοσχοπουλησου μετα, στις πρωην Σοβιετικες "δημοκρατιες" ή στις χωρες της Ασιας ή της Λατινικης Αμερικης βγαινουν πρωτοι-πρωτοι και υπερμαχονται τις ..Μπεκατωρισες.
      Και δεν βγαινει ουδεμια ελληνικη καργια της σεσημασμενης "δημοσιογραφιας" να το φωναξει και να τους ξεμπροστιασει.
      "Ελληνικη" δικαιοσυνη; Το πιο γρηγορο ανεκδοτο.
      Υπαρχει ακομα και ενα ακομα πιο γρηγορο: Λεπενιωτη

      Ναι εγω γραφω ανωνυμα ενω εσυ κολλας ενα Αντιγονη απο κατω.
      Βεβαια μπορει να σε λενε και Πετρο, Παυλο, Κωστα, Νικο ή και Ευτυχια, Πωλινα, Αθανασια.

      * Ο Βολταιρος ηταν αντισιμητης γιατι δεν γουσταρε τις βρωμιες που εκαναν οι εβραιοι στην εποχη του.
      Σημερα αντισημιτες ειναι, οσους οι εβραιοι εχθρευονται.
      Βεβαια ο ορος "σημιτης" ειναι κατι που θελει πολλη επεξεργασια.
      Αλλα κλεμμενο τον εχουν και αυτον. Διοτι εκατονταδες εκατομυρια Αραβες με πρωτους-πρωτους τους Παλαιστινιους ειναι σημιτες.



      Κρεοντας

      Διαγραφή