«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Τρεις εξαιρετικές μέταλ μπαλάντες για τον χειμώνα..

 Cinderella - Long Cold Winter


 

Rainbow - Snowman 


 

 Accept - Winter Dreams


 

 

4 σχόλια:

  1. Μήπως τελικά η κακοκαιρία κατευθύνθηκε στην αττική και ειδικά στα βόρεια προάστια που έμειναν οι άνθρωποι πολλές ώρες δίχως ρεύμα για ευνόητους λόγους.Οι σιχαμένοι τεχνοκράτες εδώ και πολλά χρόνια νομίζω έχου στα χερια τους πατέντες χειραγώγησης των καιρικών φαινομενων.
    Όταν πριν μερικά χρονια κάποιοι άνθρωποι στεκόντουσαν μπροστά την πύλη του υπουργείου εθνικής άμυνας σε καθημερινή βάση και απαιτούσαν απαντήσεις για τους αεροψεκασμούς η απάντησης του υπουργείου ήταν:ΨΕΚAΖΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΉΝ ΔΥΣΜΕΝΏΝ ΚΑΙΡΙΚΏΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΌΠΩΣ ΧΑΛΑΖΌΠΤΩΣΗΣ...
    Αυτό για τους ανόητους που από την καραμέλα και την ταμπέλα του συνωμοσιολογου,μεταπήδησαν πρόσφατα στην καραμέλα του ψεκασμένου!(Δεν είναι όλοι τους ανόητοι...κάποιοι πληρώνονται για να τα λένε και να τα γραφουν αυτά)

    Mηχανικός αεροσκαφών έφιαχνε αεροπλάνα αεροψεκασμών

    https://www.youtube.com/watch?v=fBuHYRLpurM

    Εδώ θέλω να σας αναφέρω ένα περίεργο δόγμα που έχουν αυτοί που προσπαθούν να μας επιβάλουν την NWO (νέα τάξης πραγμάτων)!Είναι το δόγμα {Ψέματα στις ειδήσεις και αλήθεια στο Holywood και στην μουσική βιομηχανία}(γενικά στην βιομηχανία του θεάματος).Λες και κάποια κρυφή για εμάς τους κοινούς θνητούς νομοτέλεια,τους επιβάλει έστω και κάπου κριμένη-κωδικοποιημένη να υπάρχει η Αλήθεια!!!
    Εδώ η Kate Bush (άραγε να είναι απλή συνωνυμία) από το 1985...τα συμπεράσματα δικά σας...;)

    Kate Bush - Cloudbusting - Official Music Video

    https://www.youtube.com/watch?v=pllRW9wETzw

    Αφορμή βεβαια για αυτά που σας γράφω ήταν αυτά τα δυο άρθρα που διάβασα στην Πελασγική όσον αφορά την κακοκαιρία και το ξεπούλημα της ΔΕΗ...

    Ὁ χιονιάς καί τό τρία. ή...

    http://sxolianews.blogspot.com/2021/02/blog-post_93.html

    Δύο ἡμέρες ἔμειναν γιά τήν ΔΕΗ,μετά...

    http://sxolianews.blogspot.com/2021/02/blog-post_17.html

    Και τώρα ερχόμαστε επί τις ουσίας...μήπως τελικά τα άσχημα καιρικά φαινόμενα που επέφεραν τις πολύωρες διακοπές ρεύματος διευκολύνουν το ξεπούλημα της ΔΕΗ;;;
    Τα συμπεράσματα δικά σας...

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΤΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ..

      https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/02/blog-post_478.html

      Διαγραφή
    2. Όχι μόνο τα διευκολύνουν, αλλά κατηγόρησαν την ΔΕΔΔΗΕ για τα πάντα!
      Ότι πήγαιναν τα συνεργεία να δουλέψουν και δεν τους άφηναν να περάσουν γιατί ο "μιχαλάκης - χικ" είχε κλείσει τους δρόμους δεν το λένε.
      Ότι την πρώτη νύχτα ήταν 5 πόντους το χιόνι και διέταξαν το κλείσιμο της Εθνικής οδού για να μην φανεί η γύμνια των εταιρειών που λυμαίνονται τα διόδια, ούτε αυτό θα πουν τα κανάλια. Την 2η νύχτα ήταν όντως μεγάλη η χιονόπτωση, αλλά όταν ο πειραματιζόμενος με τον μεγάλο περίπατο/περίδρομο είχε πάρει 15 (!!!) εκχιονιστικά από την Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια για να "παίζει" δήθεν καθαρίζοντας το χιόνι στο Κολωνάκι και έμενε η Εθνική κλειστή, φταίει η ΔΕΗ!
      Πέθανε γυναίκα στο Γαλάτσι γιατί δεν μπόρεσε να περάσει το ασθενοφόρο! Ούτε δίπλα δεν έστειλε 1 έστω εκχιονιστικό που είχαν πρόβλημα!
      Κρατούσε 15 εκχιονιστικά το βλαμμένο να καθαρίζει δήθεν το Σύνταγμα και πέθαινε κόσμος!
      Εισαγγελέας ακούει; μπα, θα ακούσει αν κάποιος κατηγορήσει το "θαυματουργό μπόλι"!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  2. Babe Ruth - The Mexican

    https://www.youtube.com/watch?v=B_yhy54RatQ

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή