«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Καταρρέει το μαοϊκό καθεστώς των Αθηνών;

γράφει ο Καταχανάς


 

Τις τελευταίες ημέρες, γινόμαστε μάρτυρες μίας αλλεπάλληλης αποκάλυψης σκανδάλων που όλο και περισσότερο συνδέονται με το καθεστώς του Μαξίμου και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όταν ξεκίνησε η υπόθεση Μπεκατώρου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε με μεγάλη άνεση θέση για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στην αθλήτρια που κατήγγειλε -εξαιρετικά ετεροχρονισμένα- την όποια σεξουαλική παρενόχληση – βιασμό είχε δεχθεί από τον Αδαμόπουλο, στέλεχος της ΝουΔούλας…

Αυτή η βιασύνη του Μητσοτακέϊκου να καλύψει την υπόθεση, ανάγεται στην ίδια τάση που το έκανε να καλύψει την υπόθεση Νίκου Γεωργιάδη.

Το κουβάρι που άρχισε να ξετυλίγεται έφτασε πλέον στο Μαξίμου, καθώς ο Λιγνάδης ήταν προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη δημοσίευσή μας με τίτλο «Η σιωπή των Αμνών, μέρος τέταρτο», είχαμε γράψει σχετικά:

«Φήμες λένε ότι ο Tom Hanks ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να οργανώσει το κύκλωμα εδώ και στην Τουρκία. Δεν είναι τυχαίο που η τουρκική «Daily Sabah» είδε με καλό μάτι την ελληνοποίηση του ηθοποιού.»

Εννοείται ότι για λόγους ασφαλείας, χρησιμοποιήσαμε τη φράση «φήμες λένε» στο άρθρο, καθώς θέλαμε να αποφύγουμε την αποκάλυψη των πηγών μας.

Ωστόσο, ξέραμε ήδη για τη σχέση που είχε (και έχει) η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον τομέα της παιδοφιλίας, καθώς και την ανάμιξη διαφόρων ΜΚΟ, όπως η περιβόητη ΜΚΟ «Ελπίδα» (βλ. «Η σιωπή των αμνών, μέρος πέμπτο»). Στοιχεία που δικαιώνουν όσα γνωρίζαμε και αποκαλύψαμε και που τώρα αρχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που ο Κούλης επέλεξε αυτοπροσώπως να έχει τον πλήρη έλεγχο των ασυνόδευτων από τη στιγμή που ανέλαβε το γραφείο στο Μαξίμου.

Καθώς όμως ξετυλίγονται πολλά κουβάρια, στη δημοσιότητα ήρθε και η υπόθεση Καρυπίδη, προέδρου της «ΠΑΕ Άρης», του οποίου η εταιρεία εξασφάλισε τα γνωστά «rapid test» με τιμή τετραπλάσια του κανονικού, όπως αποκαλύπτει ο ΣΚΑΪ. Και τώρα, ο Καρυπίδης βρίσκεται κατηγορούμενος. Μαζί του ΚΑΙ ο Κικίλιας ΚΑΙ ο Μητσοτάκης!

ΟΚ! Δε μάθαμε κάτι καινούριο. Είναι κοινό μυστικό ότι η μίζα πάει σύννεφο. Όχι μόνο στην κυβέρνηση της γαλάζιας μαοϊκής στρατιάς, αλλά σε όλες τις κυβερνήσεις. Η ΝουΔούλα ωστόσο, έχει στην πλάτη της άλλο ένα βαρύ σκάνδαλο του παρελθόντος: την υπόθεση Siemens! Συνεπώς, έχει το ιδανικό υπόβαθρο.

 


 

Και μη βιάζονται τα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ να χαρούν. Το περιβόητο «σκάνδαλο Novartis», εξακολουθεί να τους στοιχειώνει κι όχι μόνο αυτό. Οι πληροφορίες μας λένε ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και κάποιες συνιστώσες του που εμπλέκονται με ύποπτες ΜΚΟ, έχουν κι εκείνοι μερίδιο από τη διακίνηση «ασυνόδευτων». Που σημαίνει ότι είναι κι εκείνοι συνένοχοι.

Επίσης, να μη βιαστούν ούτε τα υπόλοιπα κομματόσκυλα των άλλων κΥνοβουλευτικών κομμάτων. Το ΚΚΕ γνωρίζει εδώ και χρόνια το τι συμβαίνει. Και είναι πολύ πιθανό (σημ. δεν έχουμε ακόμα στη διάθεσή μας στοιχεία, μόνο πληροφορίες) να έχει κι εκείνο συμμετοχή. Το ίδιο όλα τα κόμματα του κΥνοβουλίου. Το «δεν ξέρω – δεν άκουσα», δεν ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η πρόσφατη ανακοίνωση του να πάρουν όλα τους τα προσωπικά είδη οι βουλευτές από τα γραφεία της Βουλής, έβαλε πολλούς σε σκέψεις. Ή τουλάχιστον όσους δεν ασχολούνται με το τι πραγματικά συμβαίνει σ’ αυτόν τον τόπο.

Ας δώσουμε λοιπόν ένα… συνωμοσιολογικού περιεχομένου σενάριο κι ο καθ’ ένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:

Πριν από αρκετούς μήνες, η κυβέρνηση Trump, εξαπέλυσε ένα κυνηγητό παιδοφίλων, με αποτέλεσμα σχεδόν να εξαρθρώσει το κύκλωμα «pizzagate», με πολλά μεγάλα ονόματα να εμπλέκονται. Μεταξύ αυτών, ο Barack Obama, ο Joe Biden, ο Hunter Biden, ο Tom Hanks, η Lady Gaga, το ζεύγος Clinton, η Angelina Jolie και ένα ακόμη σωρό τομάρια. Ανάμεσα στα ονόματα που υπήρχαν στις λίστες των «Λευκών Καπέλων» (σ.σ. ομάδες Πεζοναυτών που πρόσκεινται στον πρόεδρο Trump) υπήρχαν κι άλλα ελληνικού ενδιαφέροντος ονόματα, όπως αυτά του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Δημήτρη Κουτσούμπα, του Αλέξη Τσίπρα, του Δημήτρη Καιρίδη και άλλων.

 

Έγγραφο που είχε δημοσιεύσει το ιστολόγιο «Σφαγή», δείχνει ότι ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης κι ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, έχουν συλληφθεί κι εκτελεστεί από τα «Λευκά Καπέλα»

 

 

Τί όμως είναι εκείνο που έκανε Έλληνες πολιτικούς να βρίσκονται στην «black list» των «Λευκών Καπέλων»;

Αυτές οι λίστες περιέχουν ονόματα ατόμων που έχουν εμπλακεί σε κυκλώματα παιδοφιλίας. Για εμάς, τίποτε δεν είναι παράξενο. Γνωρίζουμε τη δυσωδία των κομμάτων. Τι γίνεται όμως με εκείνους που κοιμούνται «με τα τσαρούχια»;

Πριν λίγες εβδομάδες, είχαμε δημοσιεύσει ένα άλλο κείμενο, που προετοίμαζε όσους το διάβασαν για τα όσα πρόκειται ν’ ακολουθήσουν. Το κείμενο είχε τίτλο: «Περίεργη… μαυρίλα». Εκεί είχαμε αναφερθεί στα μαύρα αυτοκίνητα με τα φημέ τζάμια που έφερναν βόλτες στο Βατικανό, το Παρίσι, τις Βρυξέλλες και αλλού. Αναφερθήκαμε επίσης στα ανάλογα οχήματα που βρίσκονταν ΚΑΙ στην Ελλάδα, καθώς και την «επίσκεψη» στο Μαξίμου.

Τότε ήταν που είχε ξεκινήσει για τα καλά η επιχείρηση στη μαοϊκή Ελλάδα. Πριν λίγες εβδομάδες, είχαμε προσωρινό «black out», κάτι που είχε παρατηρηθεί και στο Βατικανό, και στο Παρίσι, και στο Πακιστάν, και σε άλλα μέρη. Ήταν περίπου στις ημέρες που είχε ξεσπάσει η υπόθεση Μπεκατώρου. Έκτοτε, πολλοί εξαφανίστηκαν… Πολιτικοί και μη. Κι ύστερα, ακολούθησε μία σειρά αποκαλύψεων η οποία συνεχίζεται ακάθεκτη. Κι όσο συνεχίζεται, τόσο ο κλοιός σφίγγει γύρω από το Μαξίμου και την Πειραιώς.

Φαίνεται λοιπόν, ότι ήρθε η ώρα της κατάρρευσης του μαοϊκού καθεστώτος των Αθηνών. Και μοιάζει με σαράκι που το τρώει σιγά σιγά, από μέσα προς τα έξω. Κι αν μου επιτρέπεται μία πρόβλεψη, προβλέπω ότι μέχρι τα μέσα Μαρτίου, οι αποκαλύψεις θα είναι τέτοιες που ούτε με γρανίτη δε θα μπορεί να σταθεί κανένα πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα…

Και το ερώτημα, για όσους το καταλάβουν, παραμένει: «ποιος πήγε κι άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα, εεε;»

 

Βίντεο: η κουτσομπολα αννα παναγιωτοπουλου εκτο πατωμα

 



kanenazori.com

20 σχόλια:

  1. Παντού αναδύεται μια μεγάλη μπόχα σε αυτή τη χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σε παρακαλούσα να το βάλεις:

    Δεν ξέρω ποιά στοά έχει πόλεμο με ποιά άλλη (μαύρη-λευκή και δεν συμμαζεύεται) αλλά θα γράψω κάποιες παρατηρήσεις:
    περίεργος πόλεμος Μητσοδρακουλεων- Ρότσιλδ στην Κέρκυρα με Kassiopi Project, προφητικές δηλώσεις Κούλας "μπορεί και να καεί" που εντός μηνών συμβαίνουν
    και τώρα πάμε προς μια στημένη ακυβερνησία - πτώση κυβέρνησης για Λιγνάδη και Trafficking ανηλίκων (ξέρουμε ότι είναι όλοι παιδοβιαστές) με τις "προφητείες" να μας λένε ότι έτσι θα σκάσει ο Τούρκος μύτη στον Πειραιά, εν μέσω κυβερνητικής παράλυσης... Το Μάρτη το μήνα των 200 χρόνων της εθνεγερσίας, για να μπει θεαματική ταφόπλακα στο προτεκτοράτο των Ρότσιλδ...
    Το Great Reset δε, ετοιμάζει τραπεζίτες πρωθυπουργούς μέχρι την παγκόσμια κυβέρνηση του 25... βλέπε Ντραγκι σε Ιταλία και προαλειφόμενος Στουρνάρας ενθάδε...
    Οι 13 οικογένειες καθαρίζουν τους μασώνους, επειδή ξέρουν όλες τις βρωμοδουλειές τους και πρέπει αυτές να εμφανιστούν στους γιδολαούς ως άσπιλοι... Το ζήτημα είναι αν οι μασώνοι ήξεραν τη μοίρα που τους περιμένει (κατά Ρακόφσκι όχι!)
    Εδώ και καιρό μας λένε σάιτς από εδώ και από κει για τις συνταρακτικές, βορβορώδεις αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν την ανθρωπότητα (εποχή Υδροχόου, γαρ) Τί ρόλο παίζουν αυτές οι ιστοσελίδες (προγραμματικό μασάζ της μάζας;) και που τους έρχονται τα νέα αν όχι από τις Υπηρεσίες...;;;;

    Γνώμη μου: κλείστε το ίντερνετ και έχετε το όπλο παρά πόδας για τα δεινά που μας κυκλώνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ 13 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2016!NIENTE-FINITI!!!ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ...ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΤΕΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ....ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ!ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΗ/ΑΓΑΠΗΤΕ 00 34 ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ!ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΞΕΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ!ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ,ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ,ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ?ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?ΔΙΑΚΟΠΕΣ?ΑΝΝΑ

      Διαγραφή
  3. Προσθέτω:
    υποψιάζομαι πως στο χοντρό αλισβερίσι που γίνεται για μίζα από τις αποκαλύψεις όλοι κοιτάζουν ναν αρπάξουν το ξεροκόμματό τους: βλέπε πολέμους Μακελειού- Μαρινάκη... Το αόρατο χέρι διέταξε: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ και τρέχουν όλοι να τσιμπήσουν το κατί τους...
    Έλληνες μας φέρνουν το διαμελισμό και την απροκάλυπτη γενοκτονία (παύει πλέον η φάση της λευκής...) Τη βορβορίλα τους την ξέρουμε χρόνια τώρα έρχεται το δικό μας μακέλεμα...
    Ο Τζιμάκος έλεγε ότι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων τα πράγματα θα είμαστε εμείς, ξέχασε όμως να πεί ότι οι Έλληνες δεν θα είναι ανεκτοί ούτε ως πράγματα... Πρέπει να εξοντωθούν από προσώπου γης... και να παρουσιαστούν κάποιοι άλλοι -εγνωσμένης φάρας- ως "ελληνόσχημοι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως ακριβώς το λες αγαπητέ μαοικό καθεστώς, και όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι το τέλος
    τους θα είναι αργό και βασανιστικό, όπως πρέπει δηλαδή.
    Σε ευχαριστούμε για το αισιόδοξο άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΡΝ ΘΑ ΓΙΝΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΤΕΛΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΙΝΑ ΣΤΑ ΣΤΗΘΙΑ.
    ΚΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ,ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΞΕΡΝΑ ΑΙΜΑ.
    ΕΙΠΑΜΕ :
    ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΥΛΩΣΟΥΝ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ.
    ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
    ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΜΟΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ ,ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ.
    ΠΟΙΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΑΣ ;
    ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ.
    ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2020 ,ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ "ΕΛΛΑΔΟΣ".
    ΟΛΑ !!!!!!.
    ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ;
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΒΥΤΙΟ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΟΡΤΑΓΟ.
    ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ;
    ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟ ΚΡΟΝΙΩΝ ;
    ΝΑΙ.
    ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΞΑΥΛΩΣΗ.
    ΟΥΤΕ ΘΑΨΙΜΟ ΣΤΗΝ ΓΗ.
    ΜΗΔΕ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΚΑΤΙ ΜΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΟΠΕΣ....
    ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΝΑΙ.
    ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ.
    ΣΚΑΤΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ :
    ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΣΈΑΣ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....
    ΝΑΙ.ΞΕΡΩ ΝΑ ΓΔΕΡΝΩ ΦΙΔΙΑ.
    ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΚΑΡΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ...
    ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
    ΖΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ.
    ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ,ΠΟΥ ΥΠΕΦΕΡΑΝ.
    ΗΜΑΡ ΑΦΙΧΘΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστομαχε όταν έγραψες για αιμοποτες και παιδόφιλους λεω δεν μπορεί και όμως μόλις άνοιξαν οι ασκοί του Αιολου.Σε αυτά που σιγουρα θα ακούσουμε εδώ το σκάνδαλο με τις παρενοχλήσεις στο Χόλυγουντ θα είναι κολλέγιο.

      Διαγραφή
  6. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/965115_skandalo-lignadi-odigei-stin-arsi-toy-lockdown-xafnika-eidan

    Μάλλον αρχίζει η κατάρρευση όπως αναφέρεται και στο άρθρο.
    Στο κακό και να μην μας γράφουν.
    Τους έχουμε εμείς γραμμένους.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Ανωνυμον 22 Φεβρουαριου 2021 00.40

    Διαβαζω. "Πρεπει να εξοντωθουν απο προσωπου γης ... και να παρουσιαστουν καποιοι αλλοι -εγνωσμενης φαρας- ως "ελληνοσχημοι"...

    Σοφον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΦΙΤΣΙΑ, Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.
    ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΕΓΝΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ [ΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ] ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ, ΕΙΤΕ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ, ΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΩΣ ΣΩΣΤΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΩΡΟ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΟΗΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΠΗ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λύπη γιατί Δημήτρη;
      Όταν θες να δώσεις σε κάποιον φτερά κι αυτός το αρνείται βρίζοντας τα πουλιά θα λυπηθώ εγώ;
      Όποιος αρνείται να αντιληφθή τότε δύο τινά ή δεν δύναται διότι μπλοκάρισε (με δική του ευθύνη)τις κεραίες του ή δεν διαθέτει κεραίες.
      Μπορείς να κάνεις κάτι;
      Αν μπορείς και ο άλλος δεν θέλει;
      Τούτα τα ολίγα.
      Το πέρασα το μονοπάτι της λύπης για ανοητεύοντες, το πλήρωσα (άρνηση φαγητού)
      Τέλος η λύπη. Δεν θέλω άλλο.
      Η δική μου λύπη ουδέποτε βοήθησε τον βλάκα, έτσι όπως το λέω, ουδέποτε βοήθησε τον βλάκα, έβλαψε όμως εμένα. Άρα;
      Η γιαγιά μου έλεγε ηθελέστα κι έπαθέστα.
      Astillais

      Διαγραφή
    2. TO ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ASTILLAIS, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΒΛΑΚΩΔΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΤΕΙΡΑ ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
      ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΤΟΥ ``ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ;'' ... ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡ-ΠΡΙΖ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΠΛΩ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ.
      ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑΙΨΕΙ ΛΙΓΩΤΕΡΟΥΣ [ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ].
      ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ, ΕΝΩ ΑΝ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, Η ΕΚΒΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ.
      ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΟΠΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    3. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Astillais.
      ΤΩΡΑ ,ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ.
      ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΆ.
      ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥΣ.
      ΜΕΛΛΟΝ ; ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ....
      ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


      Διαγραφή
  9. ARRESTED AND EXECUTED.
    ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΠΈΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
    ΕΊΠΑΜΕ :ΣΤΙΣ 6/6/2020 Ο ΜΠΙΣΚΑΤΑΚΙΣ.
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΥ ΜΠΛΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΡΕΒΑ.
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.
    ΟΝΤΩΣ ,Ο ΤΟΥΛΟΥΜΠΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ.
    ΚΑΙ Ο ΚΕΡΙΔΗΣ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΉ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ,Ο ΧΑΖΑΡΟΟΒΡΙΙΔΗΣ ,ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ.
    ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ,ΑΙΜΟΠΟΣΙΕΣ +ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ,ΠΑΙΔΟΦΑΓΙΑ -ΠΑΙΔΟΔΙΑΚΙΝΗΣΗ -ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΕΣ ,ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ,ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,ΠΑΙΔΙΩΝ ,ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ,ΟΣΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ,ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΑ ,ΤΑ ΠΡΩΤΑ ,ΕΙΝΑΙ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ,ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΜΗΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥΔΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ,ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ,ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΖΩΝΤΑΙ.
    ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΥΧΛΟΥΜΠΟΥΧΛΟΥ ;
    ΠΟΥ ΩΡΙΣΞΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ;
    ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ.
    ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΚΟΥΡΤΙΝΑΣ.
    ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ;
    ΕΤΣΙ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΣ. ΝΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ .
    ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ,ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ.
    ΤΩΡΑ ....ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ.
    ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΤΡΑΜΠ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    ΤΕΛΟΣ.
    ΡΕ ,ΤΟ ΧΩΝΕΒΕΤΕ ,ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΝΕΒΕΤΕ ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΚΑΤΙ ΓΙΑΧΒΕΔΙΑ...ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
    ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ.
    ΟΣΩΝ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ,ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ,ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΊΑ ΜΕΤΑ.
    ΧΕΣΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ.
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ,ΧΛΕΥΑΣΤΕΣ ,ΑΛΑΖΟΝΕΣ , ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ,ΟΜΟΙΩΣ.
    ΤΑ ΛΑΜΌΓΙΑ ,ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΙΔΕΣ.
    ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ.
    ΝΕΜΕΣΙΣ ΓΑΡ ΑΦΙΧΘΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στον αγύριστο να βρει τους δημιουργούς του Παπαζήσης και απεθαντο.
    Κακά σκοτάδια να χουν παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βγάζω νόημα από την πρώτη πρόταση. Κι ο Παπαζήσης τί σχέση έχει; Ποιος Παπαζήσης, ο δημοσιογράφος;

      Διαγραφή
  11. Συγνώμη ....
    Απροσεξια !!
    Ο Παπατζης Αντρέας και ο γνωστος επίτιμος Απέθαντος Βρυκόλακας.
    Νόημα εντάξει τώρα υποθέτω ;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στον αγύριστο το μαοικο κατασκεύασμα.

    Στον τίτλο αναφερθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Θα έλεγα πως το καθεστώς τυγχάνει ...Μαο-Μαοϊκό! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή