«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Ποιος τους ακούει πια. Μας τα πρήξατε με τον Κορονοϊό!

Μόλις το 6% των πολιτών ενημερώνεται πια από τα δελτία ειδήσεων. Το 79% των Βρετανών αδιαφορεί πλέον για τα μέτρα. Αρχίζω και τους λυπάμαι που ξοδεύουν τόσο χρήμα για προπαγάνδα και κανείς δεν τους ακούει πια. 

Φαντάζομαι το 6% είναι κάτι παππούδες και γιαγιάδες στα πρόθυρα άνοιας που απλά έχουν ανοιχτή την τηλεόραση για παρέα. Μια-δυο ώρες μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων έχουν ξεχάσει τι είδαν.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι σταμάτησα και γω να γράφω για κρούσματα, μεταλλάξεις, εμβόλια, απαγορεύσεις και μέτρα.

Καταρχάς κάτι το οποίο γίνεται επί ένα χρόνο δεν αποτελεί πια είδηση. Δεν μπορεί να αποτελεί είδηση μιας και μεταδίδεται όλη μέρα σε όλα τα κανάλια και άπαντες γράφουν για το θέμα σε όλες σχεδόν τις σελίδες. Επί ένα χρόνο.

Η «πανδημία» αυτή θα μπορούσε να θυμίζει απλά μια κακή γρίπη. Πως; Το έχω γράψει επανειλημμένα. Δεν χρειάζεται να το αναλύσω περισσότερο. Όσοι έχουν ψάξει το θέμα γνωρίζουν για τα PCR Test, γνωρίζουν πόσοι δηλώθηκαν ότι πέθανα με Covid και πόσοι πέθαναν από Covid (τεράστια διαφορά). Αυτοί οι οποίοι ψάχνουν γνωρίζουν για την ιβερμεκτίνη και ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί πότε από την ιατρική κοινότητα διότι απλά θα σήμαινε το τέλος της «πανδημίας». Όσο για τους υπόλοιπους δεν χρειάζεται να γράψω τίποτε πια μιας και δεν θα καταλάβουν ποτέ. Τσάμπα κόπος.

Για τα εμβόλια έχω ξεκάθαρη άποψη εξαρχής. Ας τα κάνουν. Όσοι θέλουν ας τα κάνουν. Θα πρότεινα όλα μαζί. Πιάνει καλύτερα. Από 2-3 στο κάθε μπράτσο. Για καλύτερα αποτελέσματα καλό θα ήταν να τα κάνουν κάθε 3 μήνες. Εγώ δεν πρόκειται να κάνω κανένα. Ας τα κάνουν υποχρεωτικά, ας βγάλουν πιστοποιητικά, διαβατήρια, κάρτες, RFID ή ό,τι άλλο θέλουν. Δεν θα το κάνω και αν χρειαστεί δεν θα πάω πουθενά για κάποιο διάστημα. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Μπορεί να μην μπορέσεις να μετακινηθείς για ένα διάστημα και να χάσεις τη δουλειά σου. Εκεί θέλει την τόλμη το θέμα.

Κανείς δεν θέλει τα εμβόλια. Μην ακούτε τι λένε εκεί στα ΜΜΕ. Στην πραγματικότητα ψάχνουν γέροντες και γριές με μερική άνοια για να τα ξεφορτωθούν. Απειλούν ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να τα κάνει μπας και πουλήσουν κανένα. Οι υπόλοιποι αρνούνται. Ούτε καν το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό δεν θέλει να τα κάνει. Οι τολμηροί απλά λένε όχι, οι άλλοι χτυπάνε ξύλο όπως ο Τσιόδρας ή κάνουν το σταυρό τους. Είναι ισχνή μειοψηφία αυτοί που τρέχουν στα εμβολιαστικά κέντρα χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτή είναι η αλήθεια.

Ο ιός μεταλλάσσεται. Αυτό αποτελεί είδηση όσο και το «η γη γυρίζει». Ίσως αποτελεί είδηση μόνο για αυτούς που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη. Προφανώς και μεταλλάσσεται (όπως όλοι οι ιοί) αλλά τα εμβόλια κάνουν για τα πάντα. Ότι μορφή υπάρχει σήμερα και οποιαδήποτε θα έρθει στα επόμενα 30 χρόνια. Μιλάμε για ιατρικό θαύμα αυτά τα εμβόλια. Πως δεν πήρε Νόμπελ ακόμα κανένας είναι απορίας άξιο.

Τα λοκντάουν φυσικά και προσπαθούν να τα επιβάλλουν για καμιά δεκαετία. Οι δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη είδαν την περιουσία τους να αυξάνεται κατά 40% μέσα σε ένα μόλις χρόνο. Γιατί να θέλουν να ανοίξουν οι οικονομίες. Πείτε μου ένα λόγο. Κάθε μέρα που είναι κλειστά τα μαγαζιά ξεφορτώνονται ανταγωνιστές. Διαλύουν τη μεσαία τάξη που τους εκνευρίζει. Δεν έχουν κανένα λόγο να μας αφήσουν να ζήσουμε ως άνθρωποι. Δεν αποτελεί πια είδηση ούτε το λοκντάουν, ούτε το σκληρό λοκντάουν, ούτε το σαδομαζοχιστικό λοκντάουν. Τους εξυπηρετεί. Φυσικά και θα τα παρατείνουν ως το 2030.

Με τα ΜΜΕ δεν ασχολείται κανένας πια. Δεν βλέπω πια δελτία ειδήσεων και δεν μπαίνω στις πατσαβουροσελίδες τους. Δεν με ενδιαφέρουν.

Ασχολούμαι με τα χόμπι μου και τελευταία περνάω μέρος του χρόνου μου στο Reddit και για την ακρίβεια εδώ: reddit.com/r/wallstreetbets. Φτάσαμε αισίως τα 8,2 εκατομμύρια. Αυτή τη βδομάδα το πρόγραμμα λέει.. ασήμι.

Περιμένω πότε θα ανακοινωθεί καμιά πορεία εδώ στη Γερμανία για να πάρω τον εξοπλισμό μου να γυρίσω κανένα βιντεάκι. Να περπατήσουμε και λίγο γιατί βάλαμε όλοι 10 κιλά με αυτούς τους μαλάκες που μπλέξαμε. Πορείες είχε και έχει ως τώρα Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία, Γαλλία και Αυστρία. Μπορεί να μου ξέφυγε κάποια χώρα γιατί όπως έγραψα πριν δεν βλέπω ειδήσεις. Φαντάζομαι σύντομα θα αρχίσουμε και δω. Άντε να ξεπιαστούμε.

Απαγορεύσεις και μέτρα επιβάλλουν όλη μέρα. Βάλτε 5-6 μάσκες, αν κάνετε το λάθος και ταξιδέψετε Κίνα ετοιμαστείτε να στηθείτε στα 4 να σας χώσουν ένα κουτί μπατονέτες στον κώλο για να σας ξεφτιλίσουν παντελώς ως άνθρωπο. Να δηλώσετε ολική υποταγή στο κουμμουνιστικό κόμμα. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί επιμένει όλος ο πλανήτης να κάνει εμπόριο με ένα καθεστώς που κάνει εμπορία οργάνων και φέρεται στους πολίτες του (στην καλύτερη περίπτωση) σαδιστικά; Το μεγαλύτερο τυραννικό κράτος του κόσμου; Προσωπικά προσπαθώ να αγοράζω όσα λιγότερα Κινέζικα προϊόντα μπορώ. Πολλές φορές όμως δεν έχω την επιλογή!

Ο κόσμος πλέον αγνοεί τα μέτρα. Όταν είναι σχετικά σίγουρος ότι δεν θα τον πιάσουν και δεν θα του επιβάλλουν κάποιο από τα παντελώς αντισυνταγματικά πρόστιμα τους γράφει κανονικά. Η ζωή συνεχίζεται. Στο βαθμό που μπορεί να συνεχίζεται.

Αυτά φίλοι μου. Έγραψα το άρθρο γιατί κάποιοι αναγνώστες με ρώτησαν γιατί δεν γράφω πια συχνά για τον ιό. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνω πια. Ασχολούμαι με άλλα πράγματα. Αν προκύψει κάτι που πραγματικά αποτελεί είδηση θα επανέλθω.

Ως τότε:

Σας φιλώ στο κούτελο.

 

tomsnews.io 

 

17 σχόλια:

  1. Και άμα έχεις κοροΐδοοιο;;

    Και μας κολλήσεις δια τις σιελου??

    Άκου λέει στο κούτελο!!


    Χαχαχαχαααααα χαχαχαχαααααα!!
    😂😂😂😂😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΚ: ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ.
    ΕΓΚΛΗΜΑ: ΜΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ "LOCKDOWN"
    BOMBA: ΔΕΝ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΣΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ.
    ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
    ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 3/2/2021 Η ώρα της απολογίας των τεσσάρων Κυβερνητικών απατεώνων για τα «διπλά βιβλία» καταγραφής κρουσμάτων....!!!!!!
    Το μεσημέρι της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί -επιτέλους-
    η ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής,
    των Βασίλη Κικίλια, Νίκου Χαρδαλιά, Παναγιώτη Αρκουμανέα και Σωτήρη Τσιόδρα.


    Και θα δώσουν εξηγήσεις για τις αποκαλύψεις της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας» και του "Βήματος",
    όσον αφορά τα «διπλά βιβλία» του ΕΟΔΥ, που συντάραξαν συθέμελα το πολιτικό σκηνικό της χώρας
    και σε άλλες χώρες θα ήταν ήδη φυλακή η Κυβέρνηση,
    αλλά εδώ στην Ελλάδα των απόλυτα διαπλεκόμενων και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,
    προσπαθούν να ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ αυτό το τεράστιο έγκλημα κατά της Ελληνικής Κοινωνίας.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκατοντάδες χιλιάδες τεστ του κορωνοϊού, δεν καταμετρήθηκαν στα επίσημα στοιχεία των κρουσμάτων από το ΕΟΔΥ,
    διότι υπήρχε και ένα "άλλο" παράλληλο σύστημα καταγραφής κρουσμάτων, που φαίνεται να απορροφούσε τα περισσότερα.

    Έτσι παρουσίαζαν παραποιημένα στοιχεία
    και έδιναν αυξημένα ποσοστά κρουσμάτων σε σχέση με τα τεστ.

    Είναι όλοι τους για κρέμασμα και χωρίς δίκη,
    αλλά γίνεται μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
    όπως κατάγγειλε η δημοσιογράφος του "Βήματος" Δήμητρα Κρουστάλλη,
    η οποία και παραιτήθηκε μετά από «ασφυκτικές πιέσεις» που δέχθηκε από το Μαξίμου
    για τη συγκάλυψη αυτού του τεράστιου και πρωτοφανούς εγκλήματος
    κατά της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    Ετοιμαστείτε όλοι οι Έλληνες,
    διότι αν αύριο προσπαθήσουν να το συγκαλύψουν για να γλυτώσουν τα τομάρια τους, θα πρέπει να ξεκινήσουμε τις προβλεπόμενες εκ του Συντάγματος διαδικασίες ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το λέω εδώ και πολύ καιρο..
    Αναλαμβάνω δήμιος...

    χωρις ίχνος..

    Τύψεων!!

    Τους θέλω ολους!!

    Στην Καισαριανή για τον τελευταίο.. καφέ!!

    ... περιμένω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΛΙΑΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ``ΞΕΧΑΣΑΝ'' ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΗΞΟΥΝ [ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ] ΜΕ ΤΑ ΨΕΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ. ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΤΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΩΘΕΝ.... ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
    ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΓ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΤΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΓΡΑΜΜΗ, ``ΠΕΣ ΤΟ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΜΕ, ΟΠΟΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ;''
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΑΡΑΧΝΟ`Υ'ΦΑΝΤΟΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟ ΥΑΛΟΒΑΜΒΑΚΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΕΠΤΥΝΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.
    ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ;;
    ΑΡΝΗΤΕΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
    ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ... ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ.
    [ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ;]
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΤΑΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΑΤΤΙΚΗ! ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ..
      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ.

      Διαγραφή
    2. 3 ημερες τωρα ριχνουν συνεχεια smart dust kai oti allo

      δες και αυτο εχει ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ https://www.bitchute.com/video/5OrAS9X3J0g8/

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΜΑΧΙ https://www.bitchute.com/video/e7uL6U1oU3vb/

      Διαγραφή
    4. Ποιό σήμερα βρε παιδιά, σχεδόν κάθε βράδυ ψεκάζουν και το πρωί έχει πάντα υγρασία, εδώ στην Αττική που όλοι ξέρουν το ξερό και ήπιο κλίμα της. Τί ψεκάζουν κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν ασχολείται. Υπάρχει μέσα στους ψεκασμούς ιός ή μετάλλαξη του κόβιντ και κάθε τόσο ρίχνουν στα κεφάλια μας; Υπάρχει κανείς να απαντήσει; Γαργάρα όλα γιατι έτσι πρέπει μέχρι να μπολιαστούμε όλοι απο το φόβο μας. Οδηγίες για το πώς να προφυλαχτούμε με πλύσιμο χεριών, προσώπου, και ενδυνάμωση ανοσοποιητικού ΠΟΥΘΕΝΑ. Ντροπή τους οι επιστήμονες....
      Capricorn

      Διαγραφή
    5. Σε ευχαριστούμε πολύ αγαπητέ Panana!

      Διαγραφή
  5. Η ΒΟΥΛΗ ;;;;;;;;
    ΠΟΙΑ ΒΟΥΛΗ ;;;;;;
    ΠΟΙΟΣ ΠΟΡΔΑΣ ;;;;;;
    ΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ;;;;;;;
    Ε ;
    ΠΟΙΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ;; Ο ΑΝΕΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ;
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .Ο ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ; ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ .
    ΑΜΑ ΘΕΤΕ ,ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΟΕΝΙΔΗ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΚΑΝΑ ΠΡΩΙΝΟ.
    ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ .ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΡΝΑΝ.
    ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ,ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ,ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΩΝ .
    ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.Η ΨΥΧΗ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ .
    ΕΝΑΣ ΚΛΩΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ,ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΗ .
    ΒΕΒΑΙΑ ,ΜΕ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΩΝΟ ΔΙΝΟΥΝ ΨΥΧΗ.ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ .
    ΗΣΥΧΑ ,ΥΠΑΚΟΥΑ ,ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ,ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΟΥ .ΑΛΛΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΣΩΜΑ ,ΑΛΛΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΑ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΣΟΥΝΙΑ ΣΑΝ ΚΥΛΟΤΕΣ ΑΠΟ ΕΛΕΦΑΝΤΙΝΑ .
    ΑΣΤΟ .ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΑΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΕΣΠΕΡΝΑΝ ΦΟΒΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ``ΚΟΥΜΠΩΝΑΝ'' ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΦΟΒΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΠΑΘΗΣΗ.
      ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΤΕΝΟΣ ΚΟΡΣΕΣ...
      ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΝ-ΛΕΕΙ-ΜΠΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ.
      ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΧΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΗ.
      ΟΞΥΜΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. "ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΦΟΒΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΠΑΘΗΣΗ"

      ΑΨΟΓΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ!!!

      Διαγραφή
  6. Άκου σκανδάλη ..
    Τι; είναι είναι αυτό;
    Εγώ ΔΕΝ ξέρω!!

    Το μόνο που ξερω..
    Ότι όταν ακούσεις τον ηχο του κλείστρου.. τότε σε πιάνει κόψιμο..

    Και τέρμα .η μαγκιες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ,ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΦΟΒΟΣ .
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΥΝ .
    ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ,ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΩΝ.
    ΠΕΦΤΕΙ Η ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ .
    ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΝΕΥΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ,ΧΕΡΙΑ ,ΠΟΔΙΑ ,ΩΜΟΥΣ ,ΜΕΣΗ ,ΚΕΦΑΛΙ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ.
    ΕΑΝ ΕΧΗΣ ΦΟΒΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ,ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΕΙΣΑΙ .ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ .
    ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΨΥΧΗ ,ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΗ .ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ .
    ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΘΗ .
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ .ΘΑ ΚΟΚΚΑΛΩΣΗ ΕΚΕΙ .
    ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ .
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΡΩΙΣΜΟΣ .
    ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΗ ,ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ,ΝΑ ΔΩΣΗ ΜΑΧΗ ,ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ,ΣΚΕΦΘΕΤΑΙ .
    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ,Η ,ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ .
    ΔΙΔΑΣΚΕΣΑΙ .ΕΜΠΕΙΡΙΑ + ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ .
    ΕΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ,ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΑΝΗΣ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ .
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΑΧΙΜΑ ΠΕΔΙΑ .
    ΑΠΕΙΡΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ,ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΩΣ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΦΟΒΟ .
    ΑΛΛΟ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ,ΑΛΛΟ Ο ΦΟΒΟΣ .
    ΑΛΛΟ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΟΒΑΜΑΙ .
    ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΤΡΑ = ΣΚΕΦΘΟΜΑΙ .
    ΦΟΒΑΜΑΙ =ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΘΩ .ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΩ .
    ΕΙΝΑΙ ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΑΥΤΑ .
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑΣ .
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΦΑΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΒΙΟΥ .
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ,ΜΑ ΠΟΤΕ ,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΗ ,ΤΟ ΔΙΚΙΟ .
    ΠΟΣΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ .
    ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΣΙΓΟΥΡΑ ,ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΚΛΕΦΤΗΣ Η ΤΟ ΟΛΙΓΩΤΕΡΟ ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ .ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΣΩ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ.
      ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΥΣΤΑΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΕΝΗΡΓΗΣΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΠΗΡΑΝ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΙΣΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ [ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΚΔΟΡΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ], ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.
      ΔΥΟ ΓΥΦΤΟΙ ΗΤΑΝ, ΤΡΙΑΝΤΑΧΡΟΝΟΙ, ΣΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ.
      ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΦΟΒΟ ΜΙΚΡΟ Η ΜΕΓΑΛΟ-ΑΝΑΛΟΓΑ-ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  8. - Κοίτα αυτόν τον ηλίθιο που εκθέτει όλους εμάς σε κίνδυνο!
    - Εξαιτίας ανθρώπων σαν κι αυτόν δεν θα είμαστε ποτέ ασφαλείς!
    https://uploads.disquscdn.com/images/65ebe5a6f683d0f26de7459451fd0dd0d0abc524f4ce2bce96c41995ebce32a9.jpg
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή