«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Δρ Carrie Madej : Ακούστε τι προκαλεί το εμβόλιο covid-19




Η Δρ Carrie Madej, είναι ειδική παθολόγος στο McDonough της Τζώρτζια. Η Δρ Madej ολοκλήρωσε την ειδικότητα της στο

Πανεπιστήμιο Mercer - The Med Center Of Central Ga. Σήμερα εξασκεί το λειτούργημα της στο Phoenix Medical Group of Georgia, LLC και συνεργάζεται με το Southern Regional Medical Center.
Η λουσιφεράση είναι ένας γενικός όρος για την κατηγορία των οξειδωτικών ενζύμων που παράγουν βιοφωταύγεια. Αν δηλαδή τα εισάγουν στο δέρμα σας, αυτά υπό τις κατάλληλες συνθήκες θα φωσφορίζουν και θα είναι ορατά. Το όνομα χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τον Raphaël Dubois ο οποίος εφευρέθηκε τις λέξεις λουσιφερίνη και λουσιφεράση, για το υπόστρωμα και το ένζυμο, αντίστοιχα. Και οι δύο λέξεις προέρχονται από τη λατινική λέξη lucifer – που σημαίνει lightbringer. “ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ” (;;;;;!!!!!), αυτό είναι και το όνομα του Σατανά. 


Τα συστήματα ανάλυσης βιοφωταύγειας χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε εργαστήρια βιολογίας και ιατρικής έρευνας εκτός από (ή ως εναλλακτικές λύσεις) σε στρατηγικές ανίχνευσης φθορισμού και χημειοφωταύγειας. Τα ένζυμα της λουσιφεράσης που έχουν απομονωθεί από διαφορετικά είδη ζώων έχουν εγγενή μεταβλητότητα στην εκπομπή φωτός, επιτρέποντας τη χρήση δύο ή περισσότερων ενζύμων λουσιφεράσης σε συνδυασμό για πολλαπλές αναλύσεις, συμπεριλαμβανομένων in vivo απεικόνισης, βιωσιμότητας κυττάρων και μονών και διπλού φασματικού προσδιορισμού ρεσιφεράσης. 


Με την Λουσιφεράση, ασχολείται διαρκώς το γνωστό “φιλανθρωπικό ίδρυμα”, “BILL & MELINDA GATES”, που χρηματοδοτεί σε πάρα πολλά εγχειρήματα τη χρήση της θαυματουργής ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗΣ, π.χ. στο πανεπιστήμιο COLUMBIA, το TropIQ Health Sciences, κτλ.
Εχει αναπτυχθεί ένα νέος είδος εμβολιασμού, μέσω ενός αυτοκόλητου τατουάζ μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από τον BILL GATES και έγινε στο πανεπιστήμιο Μ.Ι.Τ., μέσω των λεγόμενων QUANTUM DOTS, που επιτρέπει λόγω της φωταύγειας να ελέγχεται και ποιός εμβολιάστηκε και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science Translational Medicine. Όλα είναι ξεκάθαρα και με πηγές, όποιος πει ότι πρόκειται δήθεν για συνωμοσίες θα λέει ψέματα. 


Μαντέψτε ποιά ουσία κατά πάσα πιθανότητα θα εξασφαλίζει την φωταύγεια, ώστε να φαίνεται ποιός εμβολιάστηκε. 


Σωστά μαντέψατε, η ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ. Βολικές οι ιδιότητές της, βολικό και το όνομα, ώστε να φέρουν όσοι χρειαστεί “το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό του ονόματος αυτού”. 


Και επειδή αυτό είναι το σημείο που κάποιοι θα πουν ότι καλά τα έλεγα μέχρι στιγμής στο κείμενό μου αυτό αλλά τώρα αρχίζουν οι συνωμοσίες, σας δίνω στοιχεία από το site της Αμερικανικής εθνικής βιβλιοθήκης της ιατρικής επιστήμης: 


Bioluminescence resonance energy transfer (BRET) sensors offer a high degree of sensitivity and reliability in a procedure that is both easy to perform and relatively expensive. BRET sensors utilize bioluminescence generated from a luciferase enzyme 


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ 

 
Οι αισθητήρες μεταφοράς ενέργειας συντονισμού βιοφωταύγειας (BRET) προσφέρουν υψηλό βαθμό ευαισθησίας και αξιοπιστίας σε μια διαδικασία που είναι τόσο εύκολη στην εκτέλεση όσο και σχετικά ακριβή. Οι αισθητήρες BRET χρησιμοποιούν βιοφωταύγεια που παράγεται από ένα ένζυμο την Λουσιφεράση. 

 
Μετάφραση-Επιμέλεια:Ανδρέας Μικίδης

 

πηγή

το είδαμε εδώ

3 σχόλια:

  1. https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/02/pfizer-biontech.html?m=1

    Σηψας ζούμε, στην αγχόνη να σε δούμε!!


    Τρέξτε ζωάκια για εμβόλιο μην χάσετε τις δουλειές σας. Άρρωστα διεστραμμένα ανθρωποειδή που αυτοαποκαλούνται και Έλληνες!!!!

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://youtu.be/oCMcTycxJ7Q
    Ενώ πίεζαν τους ηλικιωμένους να το κάνουν τώρα λένε ότι θα πεθάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ!
    ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ & COVID-19!
    ..
    ΔEITE TO BINTEO
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ...

    .
    https://newtube.app/fake_pandemic/WijNwj2
    .

    ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΣ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ

    ....
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή