«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

🔴 Ομιλία Τραμπ στο CPAC 2021

 

Highlights from Trump's comeback speech at CPAC 2021  


 

 

– Κυριότερα σημείαΜετάφραση- επιμέλεια- απόδοση: Μάρη Λιώκη

Ευχαριστώ πολύ. Και γεια σου, CPAC. Σας έχω ήδη λείψει; Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν.Υπάρχουν τόσοι υπέροχοι φίλοι, συντηρητικοί και συμπολίτες σε αυτή την αίθουσα και σε όλη τη χώρα μας. Στέκομαι ενώπιον σας σήμερα για να δηλώσω ότι το απίστευτο ταξίδι που έχουμε ξεκινήσει μαζί, ένα ταξίδι που κανείς άλλος δεν έχει βιώσει, ένα ταξίδι που παρόμοιό του δεν έχει υπάρξει, ένα τόσο επιτυχημένο ταξίδι που ξεκινήσαμε μαζί πριν 4 χρόνια, απέχει πολύ από τη λήξη του.

Μόλις ξεκινήσαμε. Το Κίνημά μας αυτό των υπερήφανων, των σκληρά εργαζόμενων Αμερικανών Πατριωτών είναι στο ξεκίνημά του. Και στο τέλος θα νικήσουμε!!![…] Βρισκόμαστε στη μέση ενός ιστορικού αγώνα για το μέλλον της Αμερικής. Η ασφάλειά μας, η ευημερία μας και η ίδια η ταυτότητά μας ως Αμερικανών διακυβεύονται, όπως ίσως σε καμία άλλη χρονική στιγμή. Όσο κι αν το κατεστημένο της Ουάσιγκτον και τα ισχυρά, ειδικά συμφέροντα μπορεί να θέλουν να μας φιμώσουν, ας μην υπάρχει καμία αμφιβολία.

Εμείς θα είμαστε οι νικητές. Και η Αμερική θα γίνει ισχυρότερη και μεγαλύτερη από ποτέ. […][…]Συγκεντρωθήκαμε σήμερα το απόγευμα για να μιλήσουμε για το μέλλον του Κινήματός μας, το μέλλον του κόμματός μας και το μέλλον της αγαπημένης μας χώρας. Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, οι γενναίοι Ρεπουμπλικανοί σε αυτή την αίθουσα θα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσπάθειας να αντιταχθούν στους ριζοσπαστικούς Δημοκρατικούς, στα ψεύτικα μέσα ενημέρωσης και στην τοξική τους τακτική εξουδετέρωσης του πολιτισμού. Κάτι νέο σαν άκουσμα.

Εξουδετέρωση του πολιτισμού. Και θέλω να ξέρετε ότι θα συνεχίσω να πολεμάω δίπλα σας. Θα κάνουμε αυτό που κάναμε από την αρχή, δηλαδή να νικάμε. Δεν ξεκινάμε νέα κόμματα. Έχει ειπωθεί : « Πρόκειται να ιδρύσει ένα νέο κόμμα». Έχουμε το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Θα ενωθεί και θα γίνει ισχυρότερο από ποτέ. Δεν ιδρύω νέο κόμμα. Αυτά ήταν fake news, απλά,fake news. […] Ας ιδρύσουμε ένα νέο κόμμα και ας διασπάσουμε την ψήφο μας ώστε να μη νικήσουμε ποτέ. Όχι, δεν μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.[…][…]

Θα είμαστε ενωμένοι και δυνατοί όπως ποτέ άλλοτε. Θα σώσουμε και θα ενισχύσουμε την Αμερική. Και θα καταπολεμήσουμε την επίθεση του ριζοσπαστισμού, του σοσιαλισμού, και πράγματι όλα οδηγούν στον κομμουνισμό μια για πάντα. Εκεί οδηγούμαστε. Και θα το ακούτε ολοένα και περισσότερο καθώς προχωράμε. Όμως εκεί οδηγούμαστε. Όλοι γνωρίζαμε ότι η διακυβέρνηση του Μπάιντεν θα ήταν κακή. Αλλά κανένας από εμάς καν δεν φανταζόταν πόσο άσχημα θα ήταν τα πράγματα και πόσο αριστερή πορεία θα έπαιρνε.

Δεν είχε μιλήσει ποτέ για κάτι τέτοιο. Θα κάναμε αυτές τις υπέροχες συζητήσεις (Debates). Δεν θα μιλούσε ποτέ για αυτό. Στην πραγματικότητα δεν γνωρίζαμε για τι πράγμα μιλούσε. Η εκστρατεία του ήταν ολόκληρη ένα ψέμα. […]Ο Τζο Μπάιντεν είχε τον πιο καταστροφικό πρώτο μήνα διακυβέρνησης από οποιονδήποτε Προέδρο στη σύγχρονη ιστορία. Αυτό είναι αλήθεια. Ήδη η διοίκηση Μπάιντεν έχει αποδείξει ότι είναι ενάντια στην εργασία, την οικογένεια, στις γυναίκες και στην επιστήμη. Σε μόλις ένα μήνα, βρεθήκαμε από “την Αμερική πρώτη στην Αμερική τελευταία”.

Είναι εκπληκτικό δεδομένου ότι η πρώτη προτεραιότητα των Δημοκρατικών ήταν να σιγουρευτούν ότι το τείχος (ΣτΜ. Σύνορα ΗΠΑ- Μεξικό) δεν θα χτιστεί ποτέ, δεν θα συμβεί ποτέ, δεν θα χρηματοδοτηθεί ποτέ. Το χρηματοδοτήσαμε. Σταμάτησε η διαδικασία «συλλαμβάνω και απελευθερώνω». Έπαψε η απάτη του ασύλου και οι παράνομες διελεύσεις έπεσαν στο χαμηλότερο ιστορικά επίπεδο. Όταν παράνομοι αλλοδαποί παραβίαζαν τα σύνορά μας, συλλαμβάνονταν, κρατούντο και στέλνονταν πίσω στην πατρίδα τους. Και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονταν και κάποιοι «σκληροί τύποι».

Διότι και τέτοιοι εισέρχονταν στη χώρα μας. Τους πήρε μόνο λίγες εβδομάδες για να μετατρέψουν αυτό το πρωτοφανές επίτευγμα σε αυτοκαταστροφή σε επίπεδο ανθρωπιστικό και εθνικής ασφάλειας, εξαλείφοντας απερίσκεπτα τα σύνορά μας, τα μέτρα ασφαλείας, τους ελέγχους, όλα όσα είχαμε θέσει σε εφαρμογή. Ο Τζο Μπάιντεν προκάλεσε μια μαζική πλημμύρα παράνομης μετανάστευσης στη χώρα μας, που όμοια της δεν έχουμε ξαναδεί. Έρχονται κατά δεκάδες χιλιάδες. Όλοι έρχονται για να επωφεληθούν από τις υποσχέσεις που έδωσε για να τους δελεάσει.

Μα είμαστε μία χώρα. Δεν μπορούμε να αντέξουμε τα προβλήματα όλου του κόσμου, στο μέγεθος που θα επιθυμούσαμε. Θα θέλαμε να βοηθήσουμε. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Όλοι έρχονται λόγω υποσχέσεων και ανόητων λεγομένων. […][…]Υπό τη διοίκησή μου, σταματήσαμε το λαθρεμπόριο παιδιών. Διαλύσαμε τα εγκληματικά καρτέλ. Περιορίσαμε σε μεγάλο βαθμό τη διακίνηση ναρκωτικών και ανθρώπων σε ένα επίπεδο που κανείς δεν πίστευε ότι ήταν εφικτό. Και το τείχος μας βοήθησε πολύ. Και προστατεύσαμε ευάλωτα άτομα από τις καταστροφές επικίνδυνων αρπακτικών.

Και μιλάμε για επικίνδυνα, πολύ επικίνδυνα αρπακτικά. Όμως η διοίκηση Μπάιντεν τα έχει ανατρέψει όλα. […] Ο Μπάιντεν απέτυχε στο νούμερο ένα καθήκον του ως κύριου υπεύθυνου για την επιβολή των νόμων των ΗΠΑ. Αυτό από μόνο του θα πρέπει να είναι αρκετό για τους Δημοκρατικούς ώστε να υποστούν μαρασμό μεσοπρόθεσμα και να χάσουν στα σίγουρα τον Λευκό Οίκο σε τέσσερα χρόνια από τώρα. Στην πραγματικότητα, όπως γνωρίζετε, ήδη έχουν χάσει τον Λευκό Οίκο…

Αλλά ποιος ξέρει, ποιος ξέρει; Μπορεί ακόμη και να αποφασίσω να τους νικήσω για τρίτη φορά. Εντάξει; Για τρίτη φορά. Αλήθεια.[…][…]Η πολιτική του Μπάιντεν για την απελευθέρωση εγκληματιών στο εσωτερικό των ΗΠΑ καθιστά την Αμερική ένα καταφύγιο όπου οι εγκληματίες, οι παράνομοι μετανάστες, συμπεριλαμβανομένων των μελών των συμμοριών και οι έχοντες τελέσει σεξουαλικά εγκλήματα, απελευθερώνονται στις αμερικανικές κοινότητες. […] Οι ριζοσπαστικές πολιτικές περί μετανάστευσης του Μπάιντεν δεν είναι απλώς παράνομες. Είναι ανήθικες.

Είναι άκαρδες. Και αποτελούν προδοσία των βασικών αξιών του έθνους μας. Είναι ένα τρομερό πράγμα αυτό που συμβαίνει. Έσπασαν τις διπλωματικές συμφωνίες που είχαμε πετύχει με διαπραγματεύσεις, με την Ονδούρα, τη Γουατεμάλα και το Ελ Σαλβαδόρ για τον τερματισμό της παράνομης μετανάστευσης.[…][…]

Για να ανακεφαλαιώσουμε. Οι άνθρωποι του Μπάιντεν προωθούν ένα νομοσχέδιο που θα χορηγεί μαζική αμνηστία σε εκατομμύρια παράνομους αλλοδαπούς, ενώ επεκτείνει μαζικά την αλυσίδα μετανάστευσης. (ΣτΜ. Τι μας θυμίζει;)[…][…] Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο η μεγάλη πλειοψηφία των νέων Αμερικανών δεν πρέπει να επιστρέψει αμέσως πίσω στο σχολείο. Ο μόνος λόγος που οι περισσότεροι γονείς δεν έχουν αυτήν την επιλογή είναι επειδή ο Joe Biden πούλησε τα παιδιά της Αμερικής στα συνδικάτα των δασκάλων[…][…]

Έδωσα στη νέα διοίκηση αυτό που όλοι αποκαλούν σήμερα ένα σύγχρονο ιατρικό θαύμα. Μερικοί λένε, είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχει συμβεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια, δύο εμβόλια που παράγονται σε χρόνο ρεκόρ με πολλά άλλα στο δρόμο, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου Johnson και Johnson που εγκρίθηκε μόλις χθες. Και θεραπευτική ανακούφιση επίσης, αν είστε άρρωστος, έχουμε τώρα “πράγματα που είναι απίστευτα”.

Αυτό που συνέβη τον περασμένο χρόνο υπό τη διοίκησή μας θα είχε πάρει σε κάποιον άλλο προκάτοχο τουλάχιστον πέντε χρόνια για να συμβεί. Και το ολοκληρώσαμε σε εννέα μήνες. […][…]Πέρυσι, είχα προβλέψει ότι ο εξτρεμισμός, η διαφθορά και η ανικανότητα της κυβέρνησης Μπάιντεν θα ήταν κυριολεκτικά άνευ προηγουμένου στην αμερικανική ιστορία. Δυστυχώς αποδείχθηκα σωστός 100%. Ήδη ως πρόεδρος, ο Μπάιντεν παρότρυνε το Κογκρέσο να εγκρίνει νομοθεσία που καταστρέφει τη δεύτερη τροπολογία σας.

Η δεύτερη τροπολογία σας βρίσκεται σε πολύ μεγαλύτερο μπελά από ότι εσείς αυτή τη στιγμή και για τέσσερα χρόνια πάλεψα απεγνωσμένα για να σώσω τη δεύτερη τροπολογία σας. Και τη σώσαμε 100%. Αυτός υπέγραψε εντολή για τη διεξαγωγή πολιτικά ορθών εκπαιδεύσεων ακραίας Αριστεράς κατήχησης σε κάθε τμήμα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του αμερικανικού στρατού, αφότου εγώ είχα τερματίσει αυτά τα φρικτά πράγματα που κηρύσσονταν στο στράτευμά μας και αυτός τώρα θέλει να τα συνεχίσει.

Είναι τρελό, μέσα στις πρώτες ώρες ο Μπάιντεν εξάλειψε τις ταξιδιωτικές ζώνες εθνικής ασφάλειας για έθνη που μαστίζονται από την τρομοκρατία. Η πρώτη του προτεραιότητα ήταν να ανοίξουμε τα σύνορά μας σε μη ελεγχόμενους ταξιδιώτες από τη Λιβύη, την Υεμένη, τη Συρία, τη Σομαλία και πολλές άλλες χώρες όπου δεν μπορεί να γίνει αυστηρός έλεγχος. Χώρες που έχουν τεράστια προβλήματα. Χώρες με τεράστια προβλήματα τρομοκρατίας. […][…]

Οι οικογένειές σας δεν μπορούν ακόμη να βγουν για φαγητό σε τοπικά εστιατόρια. Αλλά ο Joe Biden φέρνει χιλιάδες χιλιάδων προσφύγων από όλο τον κόσμο. Άτομα για τα οποία κανείς δεν ξέρει τίποτα, δεν υπάρχουν αρχεία εγκληματικών δραστηριοτήτων. Δεν έχουμε αρχεία σχετικά με την υγεία τους Τι φέρνουν μαζί τους; (ΣτΜ. Τι μας θυμίζει;) Όταν έφυγα από τη διακυβέρνηση, είχαμε τερματίσει σχεδόν τους ατελείωτους πολέμους, αυτούς τους ατελείωτους πολέμους, που συνεχίζονταν για πάντα. […][…]

Ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματά μου ως πρoέδρου ήταν να κάνω την Αμερική ανεξάρτητη ενεργειακά, οι Ηνωμένες Πολιτείες έγιναν η νούμερο ένα ενεργειακή υπερδύναμη στη Γη. Νούμερο ένα. Μεγαλύτερη από τη Σαουδική Αραβία, μεγαλύτερη από τη Ρωσία κατά πολύ. Όλοι «τρώνε τη σκόνη μας». Αλλά τώρα όντας στο χέρι των Δημοκρατικών θα περάσουμε από την ενεργειακή κυριαρχία στην ενεργειακή καταστροφή. Αυτό συμβαίνει. Πρέπει να δείτε τι συμβαίνει. Όλα κλείνουν. Είναι μια καταστροφή.[…][…]

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε οι πρώτες εβδομάδες της διακυβέρνησης Μπάιντεν δεν είναι παρά μια καταστροφή των αμερικανών εργαζομένων, της αμερικανικής οικογένειας. […][…] Κερδίσαμε τις εκλογές δύο φορές. Σκεφτείτε το, δύο φορές. Το καθήκον για το κίνημά μας και το κόμμα μας είναι να σταθούμε απέναντι σε αυτή την καταστροφική ατζέντα με εμπιστοσύνη και αποτελεσματικότητα.

Το μέλλον του Ρεπουμπλικανικού κόμματος είναι να είναι ένα κόμμα που υπερασπίζεται τα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτιστικά συμφέροντα και αξίες των εργαζόμενων αμερικανικών οικογενειών κάθε φυλής, χρώματος και θρησκείας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το κόμμα μεγαλώνει τόσο γρήγορα και γίνεται ένα διαφορετικό κόμμα. Και γίνεται μία παράταξη αγάπης. Πρέπει να δείτε τι συμβαίνει εκεί έξω. Υπάρχει τόση αγάπη. Οι σημαίες να κυματίζουν…. Είναι καταπληκτικό. Αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Μιλάμε για μία απίστευτη παράταξη!!! […][…]

Το κόμμα τους (Δημοκρατικό) βασίζεται στην ωμή περιφρόνηση της Αμερικής, το παρελθόν και τους ανθρώπους της. Βλέπετε τι συμβαίνει. Είναι φρικτός ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν την κληρονομιά της χώρας μας, τον πολιτισμό της χώρας μας. Η παράταξή μας βασίζεται στην αγάπη για την Αμερική και στην πεποίθηση ότι αυτό είναι ένα εξαιρετικό έθνος, ευλογημένο από τον Θεό. Είμαστε περήφανοι για τη χώρα μας. Διδάσκουμε την αλήθεια για την ιστορία. Γιορτάζουμε την πλούσια κληρονομιά και τις εθνικές μας παραδόσεις. Τιμούμε τον Τζορτζ Ουάσινγκτον, τον Αβραάμ Λίνκολν, τον Τόμας Τζέφερσον και όλους τους εθνικούς ήρωες και φυσικά, σεβόμαστε τη σπουδαία αμερικανική μας σημαία. […][…]

Γνωρίζουμε ότι το κράτος δικαίου αποτελεί την απόλυτη προστασία. Επιβεβαιώνουμε ότι το Σύνταγμα σημαίνει ακριβώς αυτό που λέει,: «ως είναι γραμμένο». Θέλουν να το αλλάξουν. Θέλουν να το αλλάξουν. Ειλικρινά, θέλουν να το ξεφορτωθούν. Πιστεύουμε στον νόμο και την τάξη. Πιστεύουμε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες της επιβολής του νόμου είναι ήρωες που πραγματικά αξίζουν την απόλυτη υποστήριξή μας. Δεν παύουμε τη χρηματοδότηση της αστυνομίας.[…][…]

Ένα άλλο από τα πιο επείγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει το Ρεπουμπλικανικό κόμμα είναι αυτό της διασφάλισης δίκαιων, έντιμων και ασφαλών εκλογών. Πρέπει να περάσουμε ολοκληρωμένες εκλογικές μεταρρυθμίσεις και πρέπει να το κάνουμε τώρα.[…]

Έχουμε μια πολύ άρρωστη και διεφθαρμένη εκλογική διαδικασία που πρέπει να διορθωθεί αμέσως. Αυτές οι εκλογές ήταν νοθευμένες και το Ανώτατο Δικαστήριο και άλλα δικαστήρια δεν θέλησαν να κάνουν τίποτα γι ‘αυτό. […] Δεν είχαν το θάρρος να δράσουν, αλλά αντ ‘αυτού χρησιμοποίησαν μεθοδεύσεις και επικαλέστηκαν έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων.[…] Είναι αναμφισβήτητο ότι οι εκλογικοί κανόνες άλλαξαν παράνομα την τελευταία στιγμή σε σχεδόν κάθε πολιτεία, με τις διαδικασίες να ξαναγράφονται από τοπικούς πολιτικούς … κάτι που απαγορεύεται … και τοπικούς δικαστές. […] […]

Το Ρεπουμπλικανικό κόμμα είναι ενωμένο. Η μόνη διαίρεση είναι ανάμεσα σε μια χούφτα άχρηστων πολιτικών του Washington DC και όλων των υπολοίπων σε όλη τη χώρα. […][…] Όπως συζητήσαμε νωρίτερα, βρισκόμαστε σε έναν αγώνα για την επιβίωση της Αμερικής όπως τη γνωρίζουμε. Αυτός είναι ένας αγώνας. Πρόκειται για έναν φοβερό, τρομερό, οδυνηρό αγώνα. Η πορεία προς τα εμπρός δεν θα είναι εύκολη, αλλά θα κερδίσουμε. Θα κερδίσουμε.

Τελικά κερδίζουμε πάντα. Και όταν το πετύχουμε, η ιστορία θα δείξει ότι αυτή ήταν η στιγμή που θα μπορούσαμε να τα έχουμε παρατήσει, που θα μπορούσαμε να έχουμε απελπιστεί. Αντ ‘αυτού, επιλέξαμε να συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά. Όσο μεγαλύτερη είναι η πρόκληση και όσο πιο δύσκολο είναι το έργο, τόσο πιο αποφασισμένοι πρέπει να είμαστε και έτοιμοι να κερδίσουμε. Πρέπει να θριαμβεύσουμε. Πρέπει να νικήσουμε. […]

Μαζί, τα επόμενα χρόνια, θα μεταφέρουμε τον φάρο της Αμερικανικής Ελευθερίας. Θα οδηγήσουμε το συντηρητικό κίνημα και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα πάλι, σε μια οριστική πλέον νίκη. Με τη βοήθειά σας, θα πάρουμε πίσω τη Βουλή. Θα κερδίσουμε τη Γερουσία. Και τότε, ένας Ρεπουμπλικανός πρόεδρος θα κάνει μια θριαμβευτική επιστροφή στον Λευκό Οίκο.

Και αναρωτιέμαι ποιος θα είναι αυτός; Αναρωτιέμαι ποιος θα είναι αυτός; Ποιος, ποιος, ποιος θα είναι αυτός; Αναρωτιέμαι. Στέκομαι μπροστά σας σήμερα, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι για το κίνημά μας, για το κόμμα μας και για τη χώρα μας, οι φωτεινότερες μέρες μας είναι ακριβώς μπροστά μας. Και μαζί θα κάνουμε την Αμερική πιο υπερήφανη, πιο ελεύθερη, ισχυρότερη και μεγαλύτερη από ποτέ. Ευχαριστώ CPAC, ο Θεός να σε ευλογεί και ο Θεός να ευλογεί την Αμερική.

Σας ευχαριστώ όλους. Ευχαριστώ.

ΣτΜ. Από μια ομιλία μιάμισης ώρας απομόνωσα τα κυριότερα σημεία, παραλείποντας πολλές λεπτομέρειες που αφορούσαν σε εσωτερικά θέματα και κρατώντας σημεία που έχουν αντίκτυπο και στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

26 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΑΝ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ,ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΕΡΠΕΤΟΥΒΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΜΟ ΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ .
    ΑΝΤΕ ,ΡΑΒΔΙ .
    ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ .
    ΡΑΒΔΙ .ΜΠΟΛΙΚΟ .ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΕΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΤΣΑΟΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟΥΣ .
    ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ,ΤΗΝ ΨΥΧΗ ,ΤΟΥ ΠΑΣΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΜΙΑΣ ΚΑΡΚΑΛΕΝΤΖΟΥ .
    ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ .
    Η ,ΝΑ ΟΡΓΙΖΕΣΑΙ ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ .
    ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΤΑΒΛΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΛΗΤΕΣ .
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ .
    ΣΚΑΤΙΛΑ ,ΕΡΠΕΤΙΛΑ .
    ΑΝΤΕ ΚΛΩΝΕ ,ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ,ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ .
    ΘΑ ΦΥΓΗ ΠΡΑΜΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ..... ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή την ώρα ο ΣΚΑ'Ι'
    ΠΛΈΚΕΙ ΤΟ ΕΓΚΏΜΙΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ....
    ΚΟΊΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΆΤΙ ΠΡΆΓΜΑΤΑ......

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Conservative Political Action Conference

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ !.
    ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.
    ΣΚΑΙ....ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ.
    ΠΙΦΙΙΙΙΙΙΙ !.
    ΣΚΑΤΙΛΑ.
    ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΣΟΒΑΡΌ ".
    ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΝΤΕ !.
    Ο ΝΟΣΗΣΑΣ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟ ΜΟΥΦΑ.
    ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΤΣΑΧΠΙΝΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΡΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ !.
    ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ ΕΣΥ !.
    ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΤΕΛΕΙ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ 🐀 ;.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΝΑΚ ΟΤΑΝ ΝΤΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΙΝΤΑΚΙ..

      Διαγραφή
  5. ΓΥΡΙΣΕ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΜΟΝΟΜΙΑΣ.
    ΡΑ.ΑΝ.ΕΛ.
    ΡΑΒΔΙ ΑΝΕΥ ΕΛΕΟΥΣ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΡΟΥΘ ΓΚΙΝΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ.
    Ε,ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΟΙΑΣΕΣ.
    ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ;
    "ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ ".
    ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΗ ΤΩΡΑ Η ΝΕΜΕΣΙΣ.
    ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ ,ΡΟΜΦΑΙΑ ΠΕΡΝΆ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ,ΟΛΑ !!!,
    ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥΔΟΥΣ.
    ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΗ ΠΑΝΤΟΦΛΑ...
    (ΕΠΙΕΙΚΗΣ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !)
    ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΟΥΣΤΕΡΗΔΕΣ ,ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΣΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....
    Ε,Ε,Ε, ΕΕΕΕ ,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΕΝ' ',ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΕΝ' '!.
    ΕΛΑ ΠΑΙΔΙΑ !.
    ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
    ΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ :
    ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΧΕΡ ΝΤΟΚΤΟΡ :
    ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ;
    ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
    ΠΟΣΑ ;
    ΠΗΡΕ Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ,500€ ΒΡΟΥΛΑΚΙΑ.
    Ο ΝΤΟΚΤΟΡ ;
    ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ;
    ΜΗΗΗΗΗΗ !!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΦΙΜΩΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.
    Ε ΡΕ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΣΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΓΥΡΕΥΕΙ !
    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΑ.ΑΝ.ΕΛ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;

      ΡΟΥΘ ΓΚΙΝΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

      Διαγραφή
    2. ΡΑ.ΑΝ.ΕΛ. ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΚΑΣΩ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΥΘ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ.
      ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ; ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ, ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
      ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ MITARACH;;; ΠΑΡΟΜΟΙΑ.
      ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ; ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΠΩΝΥΜΟ.
      ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ; ΝΥΦΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ, ΑΛΛΟ ΣΟΙ.
      ΜΕΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ. ΣΟΦΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ, ΚΑΙ....
      ΑΛΕΞΙΑ!!! ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ.
      ΛΕΣ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΕΓΩ ΒΟΣΚΟΥΣΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΔΩ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΕΝΑΣ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΛΑΓΑΕΙ ΞΕΡΕΙ.
      ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΜΕΡΤΖΗ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    3. ΡΑ.ΑΝ.ΕΛ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;

      Ρα όπως ρα-βδί
      Αν όπως 'αν-ευ
      Ελ όπως ελ-έους
      όλο μαζί;
      ΡΑ.ΑΝ.ΕΛ.
      Είμαι έξυπνη παιδίσκη όταν μου βάζουν την λύση κάτ΄απ΄την μύτη
      Χεχεχε
      Astillais
      Χε χε το βρήκα.

      Διαγραφή
    4. Η ΡΟΥΘ ΓΚΙΝΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ήταν δικαστίνα των ΗΠΑ, δημοκρατική και περιούσια που θαύμαζε η Κατινούλα. Στο γραφείο της έπινε καφέ με κούπα με το ίνδαλμά της ζωγραφισμένο. Τα τίναξε λίγο πριν τις εκλογές. Είχε νομιμοποιήσει τις αμβλώσεις, τα λοατκι δικαιώματα και τόσα άλλα καλά των ντ συμπατριωτών της.

      Διαγραφή
    5. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ01 Μαρτίου, 2021 21:41

      ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΣΑΧΠΙΝΙΚΑ .ASTILLAIS ,ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΞΥΠΝΗ ΠΑΙΔΙΣΚΗ .
      ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ .ΜΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ,ΠΟΥ ΛΕΜΕ .ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ.
      ΑΣΕ ,ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    6. Η ΡΟΥΘ ΓΚΙΝΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ προσπάθησε επίσης σκληρά να κατεβάσει την ηλικία συναίνεσης για σεχ, στα 12. Δεν της βγήκε, αν θυμάμαι καλά.

      μνκ

      Διαγραφή
  6. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ.
    ΠΡΩΤΑ ΟΙ Η.Π.Α ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ !.
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.
    ΜΕ ΠΙΑΝΕΤΕ .......;
    ΚΟΜΠΡΙ ;
    Ο Μ@ΛΑΚΑΣ.....ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΊΠΕ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΑΔΙΟ :
    ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ.
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ,ΤΙ Μ@ΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥ ,ΣΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ !!!!
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ,ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΜΑΧΑΜΟΥΝΗΔΕΣ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ-ΒΡΩΜΑΓΑ .
    ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΤΙ ΤΑ ΤΑΙΖΑΤΕ ΡΕ ΕΡΠΕΤΑ ;
    ΑΣΥΝΌΔΕΥΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ;
    ΠΑΕΙ Ο Μ@ΛΑΚΑΣ.
    ΠΗΓΕ ΑΤΑ.
    ΩΩΩΩΩΩ ΜΟΝΤΙΕ !
    ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΑΣ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ....
      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ.
      ΕΜΑΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ.
      ΟΣΟ ΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΑΘΑΙΝΕΙ. ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  7. Απο 'κει περασαν οι Thomas Pain, Patrick Henry, George Washington και αλλοι πολλοι εκεινης της εποχης. Οι Σαταναδες πιασανε το νοημα με μαθηματικη ακριβεια κι' ετσι φθασαμε σιγα, σιγα σε μια μονο ταβερνα, την CNN, οπου ενας μονο μιλαει κι' αν δεν σ' αρεση σου σπαμε το κεφαλι.

    https://twitter.com/MsAvaArmstrong/status/1366230253086113793/photo/1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ01 Μαρτίου, 2021 21:47

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ AHOY !
      ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ! ΠΑΡΤΕ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΕΛΙΟΥ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  8. ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ,ΣΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ,ΜΕ ΤΑ sms ,ΤΑ ΛΟΚ ΝΤΆΟΥΝ ,Κ.Τ.Λ.
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ,ΑΛΛΑ ΗΠΙΑ.
    ΡΕ ΕΦΑΓΕ ΚΑΤΙ ΣΒΟΥΡΙΧΤΕΣ Ο ΚΛΩΝΟΣ !.
    ΕΓΡΑΨΕ ΟΓΔΟΝΤΑ ΚΑΣΑ ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ.
    ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ΜΥΞΙΑΡΗΣ.
    ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΟΥΛΑΤΣΟ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ.
    ΑΝΕΥ ΦΙΜΩΤΡΟΥ.
    ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΥΤΟ.
    ΚΑΛΑ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.
    ΑΥΤΟΣ ,ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
    ΑΑΑΑΜΜΜ !.
    ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ !.
    ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ !.
    ΤΟ ΧΑΩΑ ΣΟΥ ΕΣΥ.
    ΣΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΝΑΑΑΑ !,ΕΣΥ.
    ΣΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΣΟΥ.
    Ε ,ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΑΤΑ.
    ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΛΩ !.
    ΤΟΝ ΜΑΧΑΜΟΥΝΙΑ ΤΖΕΦΡΥ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΣΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΟΥΡΛΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.
    ΘΑ ΠΉΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΒΡΗ ΤΟΝ ΧΕΝΡΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΜΠΡΑΙΤ.
    ΑΤΑ.ΟΥΣΤ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΜΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ.
    ΣΑΝ ΣΚΙΣΜΈΝΕΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021.
    ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ !.
    ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ !.
    ΜΕ ΤΟ ΔΥΟ !.
    ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΑ !.
    ΦΟΡΑΤΕ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΕΛΙΟΥ !.
    ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α !!!!
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥΣΤΡΑ !.
    ΑΛΛΟ ΤΟΜΑΡΙ !.
    Ο ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ.ΗΞΕΡΕ.
    ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ.
    ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΊΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.
    ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ,ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ ΓΑΛΛΙΑΣ.
    ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΕΚΕΙ ,ΑΡΓΩΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΜΥΡΝΙΟΙ.
    ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΗΚΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΑΣ.
    ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
    ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ "Όρμησε μόνος του πάνω στους Τούρκους..."

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ01 Μαρτίου, 2021 21:48

      ΝΑΙ .ΠΗΡΑ ΦΟΡΑ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
    3. Αγαπητε αριστομαχε Δ Ε Ν Υ Π Α Ρ Χ Η Σ

      Διαγραφή
    4. ΜΠΡΑΒΟ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ,
      ΟΠΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!
      ΔΠ

      Διαγραφή
  10. ΕΙΔΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ.
    ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ΕΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΗΔΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΦΑΓΙ.
    ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΝΑ ΚΛΑΙΗ.
    ΕΙΔΑ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΝΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΩΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΝΑΩΝ.
    ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΜΑ ,ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ ,ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ,ΟΙ ΜΑΙΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.
    ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΗΝ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΟΜΑΡΙΑ .ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ.
    ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΑΓΟΙ.
    ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΛΩΧ.
    ΟΥΤΕ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΗ.
    ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ,ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ,ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ , ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
    ΟΥΤΕ ΛΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ,ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΚΑΤΑ ΕΠΑΝΩ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΘΕ !.
    ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΣΥΝΑΜΑ ,Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.
    ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.
    ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΜΑΡΔΟΝΙΕ ;
    ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΡΛΟΥΣ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ;
    ΦΑΤΗΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΣΙΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ άτυχος τελικά αυτός ο Μαρδόνιος-Μαρδοχαίος. Εκεί που νομίζει ότι πήρε το πάνω χέρι, τσαφ, του έρχεται το βέλος στο αυτί και βγαίνει απ' το άλλο αυτί. Και μετά πιάνει δουλειά ο θεός Πάνας. Εκεί να δεις μακελειό και κλάματα; Στο τέλος τρώνε το κεφάλι μόνοι τους. Ας πρόσεχαν τα βρωμόφιδα... Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Στεργιαδης και ο Μπενζουελ, η προσωποποιηση του ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ παει γαντι με ολες τις αναρτησεις. Παντα με σεβασμο, φιλε Κωστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή