«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Toύς τα βγάζει όλα στη φόρα χύμα & τσουβαλάτα ο Ντέιβιντ Άικ, "γιατί κάνουν λοκντάουν σε όλο τον κόσμο". "Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ!" (βίντεο-ελλην.υπότιτλοι)







το είδαμε εδώ

15 σχόλια:

  1. ΔΎΝΑΜΗ ΚΌΤΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΈΣ ΣΚΈΨΕΙΣ ΤΩΡΑ ΌΣΟ ΠΟΤΈ ΆΛΛΟΤΕ:

    https://twitter.com/asena_lina/status/1356666068597628929

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΚΕΤΟ ΤΑΝΚΣ.. ΕΔΩ:
    http://trelogiannis.blogspot.com/2021/02/blog-post_88.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ αποδεικνύει πως νομικές κινήσεις ΥΠΑΡΧΟΥΝ και μάλιστα ισχυρώτατες.
      Σε αντίθεση με τον κ. Βαθιώτη ο οποίος δηλώνει επι λέξει" Ξεχάστε τις νομικές κινήσεις".
      Γιατί τέτοια αντίθεση;
      Astillais
      Νομικοί και οι δυό γιατί τέτοια αντίθεση;
      Astillais

      Διαγραφή
    2. Astillais,
      κάτι προσπάθησα να σού απαντήσω (όπως το βλέπω εγώ δηλαδή) εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/02/1-17012021-2-on-air-focus-fm-2.html?showComment=1612379659982#c6103238502577775399

      Διαγραφή
  3. Ο ιός είναι απάτη, το αδρενοχρωμιο και τα δολοφονικά εμβόλια είναι εφιαλτική πραγματικότητα όμως.

    https://ellhnkaichaos2.blogspot.com/2021/02/astrazeneca.html?m=1

    Άκουγα μετά λύπης μου και οργής μου χθες μια νεαρή κοπέλα 26 ετών να λέει ότι είναι στην σειρά να κάνει το εμβόλιο γιατί την υποχρεώνουν στην εταιρεία που εργάζεται!!! Την ρώτησα αν θα το κάνει και μου απάντησε, "μα φυσικά", όταν την ρώτησα αν φοβάται για την ζωή της, μου είπε ότι "δεν είναι τίποτα, όλοι το κάνουν".
    Ανθρωποειδή που για το χρήμα πουλάνε και την ζωή τους, δεν αξίζει να βρίσκονται ανάμεσα μας.

    Να αραιώνουν τα σκόρδα όπως λέω συνεχώς, να δυναμώνουν τα υπόλοιπα.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Αρίμνηστε σε ευχαριστούμε πολύ! Μάλλον θα αναρτηθεί.

      Διαγραφή
  4. Οι παρενέργειες του κοροϊδού αναλυτικότατα στο εξαίρετο σχόλιο του Στιρλιτζ.
    https://www.capital.gr/forum/thread/7033386?messageId=7033386

    Οσα δεν κατάφερε η αριστερά με τις παγκόσμιες επιθέσεις της εναντίον της Ανθρωπότητας και κατά της Ελληνοχριστιανικής Ελλάδος μας ιδιαιτέρως δείχνει να τα καταφέρνει

    Ο ΦΟΒΟΣ μας για το τομάρι μας!!!

    ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73
    Τώρα άφησαν στην άκρη την ελευθερία , την παιδεία ούτως η άλλως την κατέστρεψαν
    (δείτε πόσοι αμόρφωτοι κυκλοφορούν γύρω μας με... πανεπιστημιακά πτυχία, πάρτε παράδειγμα απο τους ίδιους τους Κ.Π.).
    Τι έμεινε; Το ΨΩΜΙ.

    Η ώρα ,που ακόμα και αυτό το ψωμί για να το έχουμε,
    θα πρέπει να πουλήσουμε την ψυχή μας στον εξ'αποδώ (ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ*) ,πλησιάζει ολοταχώς!

    Αλλά ...αφού δεν υπάρχει ψυχή , ...δεν υπάρχει ζωή μετά θάνατον, όλα αυτά …ήσαν παραμύθια και κατασκευάσματα της δεξιάς μπουρζουαζίας και του Ιερατείου για να μας κρατά υπόδουλους, εμάς τους “προοδευτικούς” και παρα μορφωμένους , τι μας νοιάζει;;;
    (* Ας το ονομάσουμε ΡΦΙΝΤ. Να μην μας πούν και ...οπισθοδρομικούς θρησκόληπους οι ...παρα μορφωμένοι "προοδευτικοί" απόγονοι του πιθήκου φιλελευθερο-αριστεροί!ΡΦΙΝΤ , το βλέπουν! Το σφράγισμα δεν το πιστεύουν...)

    Οι Ελληνες κρατήσαμε την Ελευθερία μας πολεμώντας πανίσχυρους εχθρούς διότι αγαπούσαμε αλλά και φοβόμασταν ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΞ’ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!
    Θυσιάζαμε την επίγεια ζωή μας για την αιώνια σωτηρία της ψυχής μας!
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ !!!
    ( Ο Θεός δεν είναι μόνο αγάπη , είναι και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που συνεπάγεται και ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ. Όποια και εάν αυτή είναι. Καλή η κακή. ΕΠΑΙΝΟΣ αλλά και ΤΙΜΩΡΙΑ .)

    Τώρα γιατί να πολεμήσουμε κ. "Δαλιάνη"; Γιατί να την θυσιάσουμε;
    Βλέπετε κανείς να είναι πρόθυμος να θυσιάσει την ζωή του για:
    «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα».

    Στον αντίποδα πόσοι , ως επι το πλείστον ΕΛΛΗΝΕΣ , θυσίασαν την ζωή τους για να σώσουν την ψυχή τους υπερασπιζόμενοι την Ορθοδοξία μας , τα Ελληνοχριστιανικά ιδεώδη μας και εξ’ αυτών την ελευθερία μας; Και εν τέλει την απελευθέρωση μας από την Οθωμανική σκλαβιά!!!
    Εορτάζουμε τα 200 χρόνια από την απελευθέρωσή μας και καλό είναι να μην ξεχνάμε τους δυστυχώς λησμονημένους από την πλειονότητα των Ελλήνων ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ.

    Άγιος Ηλίας ο Αρδούνης
    Νεομάρτυρας της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας, η μνήμη του οποίου εορτάζεται στις 31 Ιανουαρίου. Είναι ο προστάτης Άγιος των κουρέων και των κομμωτών.
    Πηγή: https://www.sansimera.gr/biographies/593
    © SanSimera.gr,

    Οι Αγιοι μας , μας δείχνουν τον δρόμο για την ελευθερία μας.
    Ο εγωισμός μας όμως δεν μας αφήνει να το παραδεχθούμε . Είναι πανίσχυρος. Αποκλείεται εμείς οι παρα μορφωμένοι προοδευτικοί Κ.Π. που κατακτήσαμε την σελήνη να κάνουμε λάθος.
    Αποκλείεται…

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτό τον σύνδεσμο πάει κάποιος απευθείας στο σχόλιο:

      https://www.capital.gr/forum/thread/7033386?page=1&messageId=7033400

      Διαγραφή
  5. Και πριν προλάβει αν στεγνώσει το μελάνι...

    “Το καλαμπόκι, οι τιμές των τροφίμων και η μεγάλη αλλαγή στην ανθρωπότητα

    Υπενθυμίζουμε ότι οι προβλέψεις των ελίτ του Davos τονίζουν ότι την εποχή της πανδημίας θα διαδεχθεί η εποχή της έλλειψης τροφίμων, που με τη σειρά της θα οδηγήσει σε κοινωνική αστάθεια….”

    http://ezmarket.eu/Mark-20210203090748/

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα γερμανικό δικαστήριο με απόφαση ορόσημο δήλωσε ότι τα lockdown COVID-19 που επέβαλε η κυβέρνηση είναι αντισυνταγματικά.

    Το εαρινό “κλείδωμα” της Θουριγγίας ήταν «καταστροφικά λανθασμένη πολιτική απόφαση με δραματικές συνέπειες για σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής των ανθρώπων», δήλωσε το δικαστήριο, αιτιολογώντας την απόφασή του.

    Γερμανικό περιφερειακό δικαστήριο δήλωσε ότι το αυστηρό κλείδωμα που επέβαλε η κυβέρνηση του κεντρικού κράτους της Θουριγγίας την περασμένη άνοιξη είναι αντισυνταγματικό, καθώς αθώωσε ένα πρόσωπο που κατηγορείται ότι το παραβίασε.

    Η υπόθεση αφορούσε έναν άνδρα που παραβίασε τους αυστηρούς γερμανικούς κανόνες κλειδώματος γιορτάζοντας τα γενέθλιά του με τους φίλους του.

    Το περιφερειακό δικαστήριο στην πόλη της Βαϊμάρης δεν αθώωσε μόνο τον κατηγορούμενο, αλλά δήλωσε επίσης ότι οι ίδιες οι αρχές παραβίασαν τους βασικούς νόμους της Γερμανίας.

    Το εαρινό κλείδωμα της Θουριγγίας ήταν «καταστροφικά λανθασμένη πολιτική απόφαση με δραματικές συνέπειες για σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής των ανθρώπων», δήλωσε το δικαστήριο, αιτιολογώντας την απόφασή του.

    Ήταν αυτός ο κανονισμός που παραβίασε ένας ντόπιος διοργανώνοντας ένα πάρτι στο οποίο παρευρέθηκαν επτά φίλοι του.

    Ωστόσο, ο δικαστής είπε ότι η ίδια η περιφερειακή κυβέρνηση παραβίασε την «απαραβίαστα εγγυημένη ανθρώπινη αξιοπρέπεια» που κατοχυρώθηκε από το άρθρο 1 του βασικού νόμου της Γερμανίας, επιβάλλοντας τέτοιους περιορισμούς.

    Νωρίτερα τον Ιαν. του 2021, ένας Αμερικανός ομοσπονδιακός δικαστής έκρινε ότι οι περιορισμοί του κορανοϊού στην Πενσυλβανία ήταν αντισυνταγματικοί.

    Οι περιορισμοί πανδημίας του κυβερνήτη της Πενσυλβανίας Tom Wolf -που απαιτούσαν από τους ανθρώπους να μείνουν στο σπίτι τους, έθεσαν όρια μεγέθους στις συγκεντρώσεις και διέταξαν να κλείσουν οι επιχειρήσεις «που δεν διατηρούν τη ζωή τους»– είναι αντισυνταγματικοί, αποφάσισε ο δικαστικός δικαστής των ΗΠΑ William Stickman IV.

    Πέρυσι, όπως ανέφερε η GreatGameIndia, ένα πορτογαλικό εφετείο είχε αποφανθεί ότι οι εξετάσεις PCR είναι αναξιόπιστες και ότι είναι παράνομο να τεθούν άτομα σε καραντίνα με βάση μόνο τα τεστ PCR.

    Και μόλις πρόσφατα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) άλλαξε τα κριτήρια εξέτασης PCR του, για να συγκαλύψει τα ψευδώς θετικά, και προειδοποίησε τους ειδικούς να μην βασίζονται αποκλειστικά στα αποτελέσματα ενος τεστ PCR για την ανίχνευση του κορωνοϊού.

    ___________

    Πηγή >> https://humansarefree.com/2021/01/german-court-rules-that-covid-19-lockdowns-are-unconstitutional.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ μια συνέντευξη του Icke σχετικά με τον κλαρινοϊό:

    https://www.brighteon.com/2af81b83-7df2-4f6c-8e2b-4ae96d35aec5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Αγαπημένος μου από τους ξένους Ερευνητές ❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιους θα τους στεναχωρήσω. Σε άλλους ίσως χαλάσω την εικόνα που έχουν σχηματίσει, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχω φάει παπάτζες από κανέναν «ερευνητή» της τρύπιας δεκάρας.

    Στην αρχή του βίντεο λέει "ψεύτικου" (fake). Δεν λέει καί (τεχνητού) όπως εμφανίζεται στους υπότιτλους. Προφανώς αυτός που έκανε τον υποτιτλισμό προσπάθησε να σώσει την κατάσταση. Καί στο τέλος λέει: "Γιατί είναι μία απάτη". Ότι δηλαδή δεν υπάρχει ιός.

    Αυτά τα «βαρυσήμαντα» από τον πρώην μαθητή του λωποδύτη Ζαχαρία Σίτσιν, που παρουσιαζόταν σαν καθηγητής πανεπιστημίου της Αμερικής ενώ ήταν ξενοδόχος καί που είχε αυτοανακηρυχθεί σαν ο υπ. αριθ. 1 ειδικός στην ερμηνεία των Σουμεριακών δελτών.

    Τον κλέφτη καί μονταδόρο αποσπασμάτων βιβλίων που είχαν κυκλοφορήσει 10+ χρόνια πρίν ακουστεί γιά πρώτη φορά το όνομα του, προσθέτοντας καί την ανάλογη σάλτσα, εάν ήταν δική του καί όχι κάποιων υπηρεσιών.

    Το ότι ο ιός είναι υπαρκτός καί μάλιστα τεχνητός το απέδειξε εργαστηριακά ο νομπελίστας Μοντανιέ, λέγοντας ότι είναι κατασκεύασμα εργαστηρίου, δηλαδή όπλο βιολογικού πολέμου. Το ίδιο είπε πρό ολίγων ημερών καί ο Πομπέο, αλλά με πιό «κομψό» τρόπο.

    Φαίνεται πως ο πρώην ποδοσφαιριστής, που μιά μέρα εντελώς ξαφνικά ανακάλυψε το συγγραφικό του ταλέντο, γνωρίζει τα πράγματα καλύτερα από έναν κορυφαίο επιστήμονα καί έναν πρώην αρχηγό της CIA. Υπ' όψιν ότι κανείς δεν δοκίμασε να διαψεύσει κάποιον από τους δύο.

    Προσοχή λοιπόν, γιατί είμαστε σε εποχή που η παραπληροφόρηση κυριολεκτικά οργιάζει. Καί ναί μεν ο ιός είναι υπαρκτός, είχε μάλιστα κατά «προφητικό» τρόπο προαναγγελθεί, αλλά τα στατιστικά κρουσμάτων καί θανάτων που μας παρουσιάζουν είναι γιά τα πανηγύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρθο 120 παρ 4 κοροιδα ολα τα αλλα ..... ναχαμενα λεμε λεμεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O τύπος αυτός έιναι στρατευμένος από στοές.Αν χάβουμε αυτό να δω πως θα αντισταθούμε στην γοητεία του "μεσσία" που ετοιμάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή