«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Aς ξεσκάσουμε λίγο...


 

Όλα λύνονται με την τεχνολογία. 

Όλα..;;


 

 Depeche Mode - It's No Good (Official Video)


 

 

12 σχόλια:

  1. XAXAXA! Πολύ ωραίο, για σκούπισμα! ΛΟΛ
    Θυμήθηκα κι ένα άλλο:
    https://www.youtube.com/watch?v=U2gQE0J00UE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγουρα ο Θεος δημιουργησε τον ανδρα, πριν απο την γυναικα. Αλλωστε ολοι κανουμε παντα ενα προχειρο προσχεδιο, πριν το τελικο αριστουργημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηχανή ψεύδους στην ΚΕΔ:
    https://www.youtube.com/watch?v=uYfKUrVyEmQ&ab_channel=NavarxosPeris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Πανάρχαιο, αλλά από τα καλύτερα ΕVER!!!

      Διαγραφή
  4. ΈΚΠΛΗΞΗ
    ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΔΟΤΙΑΝΟΥΣ

    https://www.45office.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου άρεσε η τελευταία του δήλωση, ότι: αν ακούγαμε τους "ειδικούς" θα είμαστε ακόμα κλεισμένοι στα υπόγεια των σπιτιών μας!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  5. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΣΕ ΦΙΛΜ ΤΟΥ 1956. ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΟΛΑ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ, ΑΦΟΥ- ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ ΟΤΙ Ο ``ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ'' ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΕ`Ι'[ΤΣ].
    www.facebook.com/gogo.gogoula.1238/videos/1563329680530305
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο 1:40 λέει για την κομπίνα του κοροϊδοϊού!
      Ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη! Θα αναρτηθεί.

      Διαγραφή
  6. χαχα του χρειαζοτανε του κυριου,τεχνολογια ηθελε;;;ας τον σκουπισει η τεχνολογια.... τι να πεις...''αντρες'' πεταμενα λεφτα.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή